עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by americium,

באתר עשו ריוויו לנגן של SMC ....... האם אפשר לשאול את חוות דעתכם על נגנים נוספים שקניתם ? או כאלו שלא מומלצים ? כמו-כן , אילו נגני אמ פי 3 מגיעים עם מטען לסוללות Built In או מצורף ואילו נגנים מגיעים עם כבל USB מצורף ? למשל ...... למיטב הבנתי הנגן Jazz Piper שאפשר לרכוש באקסלנט לא מגיע עם כבל USB במקור ולגבי מטען בטריות אינני יודע. תודה

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. היי מחפש אוזניות עד 15 דולר כולל משלוח שלא יהיו מקצועיות, רק סבירות ותקינות. ואלחוטיות. אני מעדיף שהן תעבודנה עם תדר FM השאלה האם FM יכול לעבוד עם מחשב ? מצאתי את האוזניות הללו לדוגמא http://www.ebay.com/itm/271200685177?ss ... 1438.l2649 מה אתם אומרים? האם יש הצעה אחרת טובה יותר ? תודה.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by Valoo,

אני קונה מחשב חדש.. מעבד - ATHLON XP 1900 לוח אם - Asus A7V266-E זיכרון - DDR HYUNDAI PC266 256 דיסק קשיח - 60.0GB MAXTOR DM60 7200RPM מסך - 17" SAMSUNG SM753DFX סידירום - X 50 ASUS IDE מארז - ATX AOPEN HQ 45A מה דתעכם? מה כדאי להחליף אם בכלל? יש לי תקציב מוגבל של 6000 שקל. תודה מראש.

• 32 תגובות
    • 3.5k צפיות
  4. Started by itzik_now,

היי , יש לי מודם של Zontrix COnexant - לא זוכר דגם מדוייק.. אני עובד כרגע על XP שהותקן מעל 98 - ולכן המודם עובד (למרות ש XP מזהה אותו כ Generic Soft56k...( הבעיה היא שאני מעוניין לפרמט את ה HD ולהתקים XP מחדש , אבל אני חושש שהוא לא יזהה לי את המודם ! מה שמחזק את החשש הוא שחלונות 2000 מעולם לא הצליח לזהות לי את המודם הזה - לא משנה כמה ניסתי ! מה עושים ? תודה.

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by DAN,

למישהוא יש נסיון עים ASUSLOGO - צריבת תמונה לביוס לשם קבלת תמונה על המסך בעת הדלקת המחשב ? אך למה ? וכמה ? דן

• 0 תגובות
    • 882 צפיות
  6. Started by dolev16,

שלום אני וחברי רוצים לקנות מסכי מחשב רחבים של סמסונג...אחד 22 אינץ' והשני 20 אניץ' .. לאחר שקראתי באינטרנט שיש הרבה סוגי פאנלים ורוב מה שבארץ זה גרוע אני ישמח אים מישהוא יוכל לעשות לי סדר ..איזה פאנלים בשום אופן אסור לקנות ,איזה כן והאים בכלל בארץ אפשר לבחור? אני ישמח אים תענו לי מהר כי חבר שלי כבר הזמין את המסך 22 אינץ' ואני לא רוצה שהוא ידפק..

7. מה לדעתכם המערכת ל- Gamer בכל הקשור לקטגוריות הבאות?: כרטיס קול התומך ב- 5.1 הגה (רוטט) בקר (ג'ויסטיק רגיל - רוטט) רמקולים 5.1 (חמישה רמקולים + סאב)

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by amir77a,

אני הולך לקנות משחב חדש. 1. האם שווה לחכות לכרטיס ה-Geforce 4Ti4400 או לקנות את ה-Geforce 3 זה יספיק? 2. שווה לקנות כרטיס מסך בארה"ב ? מחיר ה-Geforce4 Ti 4400 זהה למחיר ה-Geforce 3 (Asus v8200) בישראל. יש איזשהוא סיכון? תודה.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. שלום ותודה שנכנסתם ;D אני עומד לקנות כמה דברים למחשב שלי (כרטיס קול הרקולס פוטריסמו, עכבר לוג'יטק מאוסמן אופטי והארדיסק מקסטור 60 ג'יגה), מכיוון שהמחירים בחו"ל הרבה(!) יותר זולים, חשבתי על לקנות דרך האינטרנט לשלוח לחבר שלי שגר בניו יורק ושהוא ישלח לי לארץ. אילו תשלומים אני אצטרך לשלם מעבר למשלוח ? האם יש מכס על זה ? (אני ממש דפ"ר בכל הנוגע לזה) טיפים? דעות ? תודה רבה לכל העוזרים

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. מזיגזאג... מה אתם אומרים יש בחיה יותר טובה ממנו?(הx800 XT PE שלי בדרכו לארץ...)

11. שלום לכולם אני רוצה למקם מצלמת אינטרנט בפינה של חדר מסויים ולחבר אותה למחשב שנמצא 9 מטר בקו אוירי ( בקצה השני של החדש ) ו 15 מטר בערך צמוד לקיר עכשיו להעביר כבל USB לאורך 15 מטר זה לא נראה לי הכי ריאלי השאלה אם יש אפשרות לשים בלוטופ/אינפרא או כל דבר אחר על כבל הUSB של המצלמה ובמחשב הבעיה היא שאני לא יודע אם יש בלוטופ/אינפרא שבאים עם USB נקבה. אשמח לשמוע רעיונות או פתרונות יוגב

• 3 תגובות
    • 815 צפיות
  12. Started by gnk,

האם הצורב של Lite-On 40x24x10 שווה משהו? או שעדיף משהו אחר?? המחיר שלו די זול יחסית לאחרים..

• 6 תגובות
    • 878 צפיות
  13. Started by shaipeleg,

וקיבלתי 11125 3D marks יש רעיונות לשיפור

• 3 תגובות
    • 771 צפיות
  14. Started by ras81,

האם יש באמת צורך בקניית UPS? כאשר אני לא משתמש המחשב סגור!

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. שלום, אני מחפש מקלדת עם כפתור כיבוי וכתפור sleep, משטח ארגונומי למקלדת. אשמח להמלצות למקלדת טובה. מצאתי את מייקרוסופט 400, אבל היא איננה עם הכפתורים המדוברים וללא משטח ארגומטרי. 1. איזו מקלדת מומלצת? 2. במידה ואני נשאר עם המיקרוסופט 400 - האם ישנה תוכנה שניתן לקסטם את הכפתורים (נאמר - כפתור חלונית + F4) כך שיתפקד כמקש לכיבוי / SLEEP? 3. איפה ניתן לרכוש משטח ארגונומי(אשמח ללינק לאיביי / חנות אחרת) תודה

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. http://www.qpad.se/modules/news/index.php?category=Webshop http://www.xraypad.com/products.html http://www.steelseries.com/products/steelpad http://tms.co.il/product_info.php?products_id=895 http://jetcom.co.il/shop/index.php?cPath=61&osCsid=26079bbdb212d4c279d20b4c50ba2619 http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=XRAYBK1&Cat2Cat1ID=1449&Cat2ID=1815 בגדול ההתלבטות שלי בין Thunder9 QPAD® Pro Gaming Gear Steelpad 4S מה הפד הכי טוב בעולם הוא אחד מהם או שיש עוד מתחרים ? אני חושב ש 4S הטוב בעולם אני טועה? קניתי את ה-G5 (המשטח הכי טוב ל-G5 שיש לי.... + ה-MX 500 שיש לי 2 משטחים ....) אני קונה בסופו של דבר רק ל-G5 משטח שהכי מתאים לו.... אך אשמח לשמוע מה הכי מתאים ל…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. מישהו יודע מה ההבדל בין TRACK PAD ל- TOUCH PAD במחשבים ניידים ?

• 3 תגובות
    • 821 צפיות
  18. רציתי לדעת אם אל פסק של EVERPOWER 500VA יחזיק לי את המחשב יחד עם המסך הרגיל 17 אינץ' AMD 3000 + 64BIT ספק כח רגיל 500VA כרטיס מסך 6600 GT

• 5 תגובות
    • 796 צפיות
  19. למישהו יש נסיון עם מדפסות פוטו? עד עכשיו קניתי 2 מדפסות פוטו של CANON PIXMA IP4600 את הראשונה קניתי כי התלהבתי שיש לה אופציה שאפשר להדפיס על דיסקים וגם האיכות של התמונה שהיא מדפיסה היא באיכות מעבדה אבל הבעיה שהדיו החילופי דופק את המדפסת מהר מאוד וגם אחר כך אם שמים דיו מקורי המדפסת כבר הרוסה ומדפיסה בצורה מזוויעה את הדיו החילופי הייתי קונה מדיו סנטר מה שאני לא יעשה יותר בחים כי לפי מה שזה נראה הם מכרו לי צבע של טמבור מהול במים אז למישהו יש המלצה\נסיון עם מדפסת שעבד איתה שמדפיסה תמונות באיכות מעבדה ואפשר לקנות לה דיו חילופי? כי 2 קניות של 5 ראשי טונר מקורים שווי ערך למדפסת חדשה אז לא משתלם כבר תודה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  20. אני תמיד חשבתי ש KINGSTONE הכי טובים והכי יקרים, והנה: Kingstone 256MB DDR333 - 472 NIS CORSAIR 256MB DDR CMX256A-2700C2 - 586 NIS (בפנדה) מישהו יכול להסביר לי את המוזרות הזו ועל מה כדאי לי ללכת? המפרט שאני לוקח הולך ככה: INTEL P4 2.26GHZ 533MHZ 478PIN 512 Cache MSI 645 Max2 (צ'יפסט SIS 645DX תמיכה ב 533 FSB ו- DDR 333 עם USB 2 ו- RAID 0/1) Kingstone 256MB DDR333 ??? Tsunami Virgo bLUE for P4 350W MSI GeForce4 Ti4200 - TD128 DVD-TOSHIBA, צורב-HP, כרטיס קול-LIVE, כרטיס רשת-10/100, מודם 56 Rockwell V.90 והרדיסק 20GB 7200 נשאר מה שיש לי, חבל על הכסף להחליף כרגע הסבר קצר על המפרט: המעבד - קניתי בגלל ירידת המחירים הדראסטית במעבדי ה 533 FSB (לקחתי את הכי איטי עם 533), בג…

• 58 תגובות
    • 4.5k צפיות
  21. Started by club_501,

אחותי רוצה שאני יבדוק כמה עולה אחד כזה. מה אתם אומרים? וסתם שאלה בשביל שאני יידע: מה היתרון של עכבר כזה? ולמי הוא מיועד בעיקר?

22. Started by BLASTER,

שלום. אני שתעזרו לי לבחור בי שני ספקי הכח האילו... https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=138_295&products_id=1566 https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=138_295&products_id=2276 מה חסרונות והיתרונות של כל אחד מהם?..והאם יש ספק יותר אכותי בתקציב של עד 400ש"ח{400 וואט ומעלה}? והאם הוא יסחוב את המערכת שלי{בחתימה} +2 כוננים אופטיים+פלופי+4 מאווררים..??? תודה לעוזרים וחג שמח לכולם!!! :hat: עשיתי חיפוש וראיתי שעדיף את ה410W כי יש לו סליבינג ומחברי SATA אבל האם התוספות האלו עוזרות במשהו?? יש לי עוד שאלה ראיתי שיש בספקי כח האלו מאוורר למטה..זה אומר שאם אני מחבר אותו למחשב המאוורר שלמטה יפלוט את החום על לוח האם ..ז…

23. תקציב 400-500 שקל השימוש הוא פעם ב- שיש איזה עבודות לבצפר , אז מדפיסים כמה דפים לא משהו רציני , תמונות כמעט ולא מדפיסים. אפשר המלצות ? תודה מראש :

24. שלום, אני קונה מדפסת ורציתי לדעת מה ההבדל בין מדפסות ה photo smart לבין ה Inkjet/deskjet? ועל איזה מדפסות אתם יכולים להמליץ לי? תקציב - עדיף שלא יעבור את ה 1000 ש"ח תודה

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. מחפש מקלדת אלחוטית איכותית, הכי חשוב לי שהיא תחזיק כמה שיותר זמן כלומר חיי סוללה ארוכים, ומרחק של לפחות 5 מטר ויותר אני לא גיימר ולכן אני לא מחפש מפלצת ענקית שתתפוס לי את כל השולחן כלומר גודל סטנדרטי (קצת פחות מה- microsoft multimedia) אך חשוב לי מאוד שיהיה למקלדת נורית/סימן המראה כמה זמן נשאר לסוללה (אני לא מתכוון לתוכנה שבאה עם המקלדת אלא פיסית למקלדת) מקווה שתעזרו לי למצוא את התמורה הטובה והמשתלמת ביותר וכמובן האיכותית בקיצור משהו ליגת העל!

• 0 תגובות
    • 559 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.