ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
רציתי לדעת: האם המקלדת הרגילה של אפל (חוטית, כולל keypad) עובדת עם Windows XP/Vista? ומה לגבי האלחוטית? אם קונים אותן בארץ, דרך iDigital, על המקשים יהיו אותיות עבריות? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי הגה לפני יומיים של חברה בשם MULLER, ההגה עלה לי 199 שקל מOFFICE DEPOT. גיליתי אחרי שחיברתי אותו שיש בעיה עם ההגה.. כשמסובבים לצד ימין הכל מגיב מעולה,אבל לצד שמאל צריך לסובב יותר בשביל שהוא יסובב במשחק את הגלגל. חשבתי שזה בטח בעיה בהגה הספציפי הזה, אז החלפתי אותו באותו אחד כי חשבתי שמה שקיבלתי היה דפוק, חיברתי, ואותו אחד, כאמור, היה עם אותה הבעיה. בדקתי על מחשב אחר, וגם שם, אותו דבר. הבעיההיא שיש לי חבר שאומר שאין לו תבעיה הזאת.. הייתי רוצה לדעת אם זאת בעיה שאפשר לסדר, ואם לא, מישהו שיכול להמליץ לי על הגה עם הילוכים ודוושותשיעלה בסביובות ה250-300. תודה רבה.[br]פורסם בתאריך: 29.06.2009 בשעה 20:04:04 מישהו בבקשה יכול לעזור לי? כי מחר אני ככל הנראה מחזיר את ההגה, והייתי…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מחפש מקלדת חדשה לאחותי (דגש על שקט בהקלדה!!!) וחשבתי אולי על המקלדת הנ"ל. היא צריכה מקלדת פשוטה לעבודות משרדיות , אולי גם לכתוב הרבה (פסיכומטרי , אוניברסיטה) וסתם לגלישה. עכשיו יש לה את הWAVE ואני פשוט משתגע מהרעש של ההקלדה ... איך המקלדת? שקטה? אמינה? תודה מראש , והמשך לילה שקט לכולם
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי את העכבר G5 ולאחרונה דיי מציק לי החוסר שלו בכפתורים, ואני חייב לקנות עכבר חדש עם כפתור לכל פונקציה בכל אפליקציה, שנים אני משתמש בעכברים של לוג'יטק ואני תמיד מרוצה מן הסתם נכנסתי לאתר של לוג'יטק עברתי על כמה דגמים וממש נדלקתי על הדגם הנ"ל, קראתי קצת בפורום פה על הגרסא הקודמת שלו בשם Revolution, ראיתי כמה ביקורות בYoutube וננעלתי על העכבר. בקיצור נכנסתי לזאפ והמחיר פשוט הבהיל אותי.. 500 ש"ח ? יש גבול.. מידית נכנסתי לebay ומצאתי מחיר של 99$ לא כולל משלוח, יותר טוב אבל עדיין לא מספיק טוב. ואז נתקלתי בדבר הבא: 38$ לעכבר כולל משלוח, הקאצ'? מדובר בעכבר בלבד, בלי הבאנדל המקורי, ואז בדקתי מה הבאנדל המקורי מכיל, עכבר, מקלט, כבל טעינה (micro usb סטנדרטי), פאוצ' וכבל מאריך…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לכם עצות? מבחינת גודל, אני לא רוצה קטן מידי וגם לא ענק, משהו בגודל סטנדרטי עד גדול (שימו לב - גדול, לא ענק כמו אלו של ה 400 על 450, אלא משהו כמו 200 על 350 לדוגמא) מעדיף כמובן של QCK שאוהב ומעריך מאוד. חשבתי על ה MASS שהוא כמו ה HEAVY אבל קטן יותר וכמובן על כל היקרים יותר כמו ה 9HD או 5L או אחרים. מה דעתכם? מה הכי מומלץ? אני מחפש שיהיה מאוד נוח מצד אחד, ומבחינת שימוש שיהיה טוב (לא סופר מהיר, אבל כן מדוייק ומהירות בינונית לפחות)
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זה לוח האם שלי: http://www.intel.com/content/www/us/...rd-dh67cl.html על איזה אוזניות אתם ממליצים לגיימינג, ולאיפה מחברים אותן בהתחשב ביציאות שיש ללוח הזה? במאמר מוסגר: מאחר וממילא אני יכול לשחק רק עם אוזניה אחת, כי האוזן השניה צריכה להקשיב לתינוקת, לפחות שיהיה סראונד טוב ואדע שמישהו מגיח מאחורי עם סכין תקציב לא בשמיים, כלומר כמה מאות בודדות, ולא אלף ש"ח...
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום . יש לי בעיה כשאני מחבר את המדפסת לחשמל נדלקים כל אורות של המדפסת והם מהביבים וכתוב trun power of and then on איאפשר להדפיס לעשות כלום. התקשרתי לתמיכה של hp ואמרו שלא שווה לתקן אותה (אין לי אחריות) מישהו מכיר את הבעיה הזאת ואם שווה לתקן אותה רק בדיקה עולה 100 שקל
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
-
אהלן, אני מחפש לקנות מקלדת נוחה ומעוצבת יפה לשימוש יומיומי, חשבתי על המקלדת Logitech illuminated Keyboard. אשמח לשמוע את דעתכם.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייח שמחוברת אליו מדפסת רגילה לא אלחוטית וכמו כן מחובר ראוטר של אדימקס. בנוסף יש לי מחשב נייד שגולש דרך הראוטר. אני מנסה לחבר את הנייד דרך הרשת האלחותית כך שיוכל להדפיס ולא מצליח. הייתי עם התמיכה של אדימקס והם אמרו שבגלל שהנייח הוא 32 ביט והנייד הוא 64 ביט הם לא יודעים איך לקשר ביניהם אבל זה אפשרי. האם מישהו יודע איך אפשר לעשות את זה? תודה, גיל
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב ZENBOOK PRO של אסוס ולו 4 רמקולים כאשר 2 מהם נימצאים מיתחת למחשב השאלה היא איך להגדיר נכון את הרמקולים ככה שאני יקבל את המקסימום מהם לבינתיים מצאתי 3 אפשרויות אם יש יותר אשמח לשמוע: stereo הרמקולים שלמטה משדרים כמו האלה שלמעלה subboofer הרמקולים שלמטה ביחד משמשים כ subboofer quadro כל רמקול עובד בניפרד האם יש עוד אפשרויות או מה להתקין או מה כדאי לעשות?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני סטודנט בלי יותר מדי כסף ואני צריך מחשב חדש למטרות אינטרנט, אופיס אבל אני רוצה שיחזיק מעמד איזה שנתיים ושאני לא אצטרך ללכת לחנות עוד יומיים לשדרג אותו!
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי, אם מישהו זוכר, פירסמתי פה לפני כמה שבועות על בעיה שהייתה לי במאוורר (הוא עשה רעש של מטוס סילון), אך לא ידעתי איזה מאוורר גרם לבעיה. ובכן, נמצאה התשובה ! בלית ברירה החלטתי להתחיל "לבודד" כל אחר מהמאווררים בשיטה הישנה: להכניס אצבעות ולראות אם הרעש נפסק. כך גיליתי שהמאוורר שגרם לבעיה היה המאוורר הקטן שעל המעבד של כרטיס המסך (GEFORCE2 MX400). הייתי בטוח ש"טיטנוס", החנות ממנה קניתי את הכרטיס תחליף אותו. אני מדגיש שעברו לא יותר מכמה חודשים מאז שקניתי את הכרטיס. אבל כשהתקשרתי אליהם הם הודיעו לי שמצטערים, נדפקת. על זה שהכרטיס עושה רעש של טרקטור אין לנו אחריות. זה הרי ברור שהכרטיס פגום כי הוא לא יכל להתקלקל כל כך מהר. בסוף מה שנשאר לי לעשות הוא לחבר איזה מאוורר ישן של P133 לכ…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
צריך מייד אתרים בעברית שמלמדים אותך חומרה וכל השאר PLEASE
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
משהו יודע איזה דריברים הכי טובים לG_FORCE 2 DELUXE של ASUS כול דרייבר שהורדתי היה חסר בו משהו כמו TV OUT עומק צבע וכו' ב (כמובן) XP.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אבא שלי נסע לשליחות ואני לא יודע מתי יחזור, אז דיברתי איתו והוא אמר אם אני רוצה שהוא יקנה לי את הMX510 וישלח לי אותו בדואר, אז החלטתי לישאול אותכם, מה דעתכם על העכבר MX510? אז מה דעתכם על העכבר הזה? בתודה מראש Install מי שלא מכיר את העכבר אז הינה לינק: http://www.logitech.com/index.cfm/about/pressroom/information/MX/EN,contentid=8290,year=2004
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה קרתה לי בעיה שמנהל המתקנים מראה שיש לי בעיה עם הסידירום והצורב והתקנתי את הדרייברים והכל מחדש........... והוא נותן את הודעת השגיאה הבאה: Windows cannot start this hardware device because its configuration information (in the registry) is incomplete or damaged. (Code 19) גם לצורב וגם לסי די רום... יש לי הכל מעודכן במחשב.... ככה שלא דרייברים או משהו הכל התקנתי מחדש והכי מעודכן שיש אם למישהו יש רעיון אני אודה לו...... בתודה מראש יועד.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ככה : אחרי התמוטטות עצבים היסטרית , הגעתי למצב כזה : 2 דיסקים בRAID עם XP עליהם , עוד 2 דיסקים על PROMISE , ונשאר לי צורב וDVD . מה יהיה עדיף ? להשאיר אותם על הלוח , כל התקן על ערוץ משלו , או לדחוף את הDVD והצורב על הערוץ הנותר של הPROMISE ?
-
הוא מאוורר ? יש יותר טוב במחיר שלו?(230) ועוד משהו קטן: איזה צבע הלד של המאורר שמגיעה עם המארז?
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני הולך לקנות מחשב חדש של AMD ATALON XP 1.8 אני רוצה המלצה על לוח אם של GIGABYTE במחיר נורמלי תודה על העזרה
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי את המדפסת המשולבת הנ"ל כבר כמעט שנה ועד עכשיו ללא כל בעיות. לאחרונה נגמר הדיו במדפסת. אם זה רלוונטי - המדפסת משתמשת בארבעה ראשים - שחור, ציאן, מג'נטה וצהוב. כל הראשים הגיעו לטיפות האחרונות שלהם, והמדפסת קצת התמרמרה על כך וסירבה להדפיס . נכון לעכשיו אין צורך בהדפסה צבעונית, והסתפקתי בקניית ראש דיו שחור מקורי של Brother. החלפתי את המחסנית :2gunsfiring: וניסיתי לעשות הדפסת מבחן, אבל המדפסת פשוט לא מוכנה להוציא כלום. היא רק מודיעה על זה שחסרים לה הראשים האחרים. יותר מזה, כשרק הכנסתי את המחסנית החדשה, המדפסת הציגה שאלה אם החלפתי את המחסנית, סימנתי כן ואז פשוט הופיעה הודעה "אין מחסנית" ניסיתי כל מיני דברים, התקנת דרייברים מחדש, כיבוי והדלקה ועוד כל מיני שטו…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום כולם! חיפשתי שעה באיזה מקום לשאול את השאלה הזאת, ואני מקווה שהגעתי למקום הנכון.. אם לא קבלו התנצלותי מראש קניתי מפצל HDMI כזה: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kiryatono לטלוויזיה שלי יש חיבור אחד של HDMI ורציתי לחבר את הPS3 ואת הממיר של HOT.. עכשיו הבעיה היא, שכאשר הPS3 מכובה, הטלוויזיה לא מקבלת כלום מהממיר, וכשמדליקים את ה PS3 הכל עובד מצויין וגם הממיר מראה.... חשבתי שזה בעיה של חשמל, כי המפצל מקבל חשמל מהמוצרים שהוא מחובר אליהם, למרות שהנורות דולקות על המפצל.. (מהבהבות..) שיניתי כבלים כבר וזה לא עזר.. מישהו יכול לעזור לי?? תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.amperel.co.il/products/187941
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך מקלדת ועכבר אלחוטים עבור מחשב HTPC. שכל היעוד שלהם הוא להפעיל קובץ, ואולי לגלוש קצת באינטרנט. סט מקלדת ועכבר מינימאלי בסביבות המחיר 100 ש"ח. אם יש לכם המלצה מאוד ספציפית אשמח לשמוע. הסט הנורמלי שמצאתי הוא: Logitech Wireless Desktop Set MK260 Retail http://ksp.co.il/index.php?uin=13834 הדבר החשוב ביותר שהם לא "יזללו" סוללות, כמה שיותר חסכוני ועם מנגנון השהייה כשלא עובדים עליהם (בהנחה וקיים דבר כזה). תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי מחפש אוזניות עד 15 דולר כולל משלוח שלא יהיו מקצועיות, רק סבירות ותקינות. ואלחוטיות. אני מעדיף שהן תעבודנה עם תדר FM השאלה האם FM יכול לעבוד עם מחשב ? מצאתי את האוזניות הללו לדוגמא http://www.ebay.com/itm/271200685177?ss ... 1438.l2649 מה אתם אומרים? האם יש הצעה אחרת טובה יותר ? תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-