עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. שלום לכולם. אני מבקש עצות לפני קניית מצלמה דיגיטלית. מחיר מכסימלי : 400$ . מחירים לפי ארה"ב - משם כנראה אני אקנה. תודה לכולם מראש.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. הלחצני קדימה ואחורה הפוכים ממה שהיה לי בעכבר הקודם וזה גם לא נוח מבחינה הגיונית. האם אפשר להגדיר שלחצן קדימה ישתנה ויהיה אחורה?מדובר בעכבר ג'יגבייט http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2896#sp

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. האם כדי להשתמש בפד (משטח) עם עכבר לוג'יטק MX1000? האם זה ירכך\ימנע שריטות באחורה של העכבר? והאם זה אפקטיבי או יותר מדויק? תודה מראש. .swg

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. איזו מדפסת בעלת כרטיס רשת מובנה מומלצת לעבוד ב DOS ?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by EAD,

יש לכם עצות? מבחינת גודל, אני לא רוצה קטן מידי וגם לא ענק, משהו בגודל סטנדרטי עד גדול (שימו לב - גדול, לא ענק כמו אלו של ה 400 על 450, אלא משהו כמו 200 על 350 לדוגמא) מעדיף כמובן של QCK שאוהב ומעריך מאוד. חשבתי על ה MASS שהוא כמו ה HEAVY אבל קטן יותר וכמובן על כל היקרים יותר כמו ה 9HD או 5L או אחרים. מה דעתכם? מה הכי מומלץ? אני מחפש שיהיה מאוד נוח מצד אחד, ומבחינת שימוש שיהיה טוב (לא סופר מהיר, אבל כן מדוייק ומהירות בינונית לפחות)

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. רציתי ללכת על ה- Turtle Beach Z6A אבל לצערי הן כנראה לא תומכות ב- PS3. למישהו יש המלצות?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. בשעה טובה החלטתי לקנות מערכת מחשב חדשה.המערכת תשמש בעיקר למשחקים, אינטרנט, תוכנות אופיס ועריכת וידאו(בעיקר גיבויים). הבעיה שהתקציב שלי מוגבל ל-8500 ש"ח .מה אני יכול להחליף מבלי לפגוע מהותית בביצועי המערכת(למעט המתנה לדולר שאולי ירד בחזרה לאזור ה-4.3 ש"ח) על מנת להשאר במסגרת התקצי?,להלן המערכת המבוססת על מחירי zigzag 2000 ליום 7 בינואר 2001. athlon xp 1700+ 1027 419 CRUCIAL / MICRON 256 mb DDR 2100 587 Gigabyte GA-7VTX-H 294 Creative SB Live 5.1 - PCI ( RETAIL ) 1572 V8200-T2 DELUX - Geforec 3 Ti200 581 MAXTOR (D740-6XL) -40GB -7200 RPM 619 RICOH (MP7163A-DP) CDRW 32x16X10 397 ASUSDVD ROM X16 - IDE 110 Creative Modem Blaster 56K - PCI ( Re…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. שלום, קניתי מקלדת/עכבר אלחוטיים מדגם MK250 של לוג'יטק. לפי הנתונים על האריזה, המקלדת והעכבר משדרים לטווח של 10 מ' בתדר 2.4 ג'יגה הרץ. כמה שאלות: 1. האות ייחודי לכל מקלדת? האם מישהו שרכש מקלדת מדגם זהה לשלי ונמצא בטווח השידור יוכל לקלוט את האות של המקלדת שלי? 2. אני צריך טווח של לכל היותר 5 מ'. אפשר להחליש את האות כך שיגיע לטווח זה בלבד? 3. בטווח השידור של המקלדת/עכבר יושבים אצלי טלפון ושני ראוטרים חוטיים, האם השידור יכול להפריע לאחד מהם? ובמידה ואני עובר לטלפון/ראטור אלחוטיים? תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  9. Started by aSim3tRi3,

http://www.plextor.com/english/support/downloads/firm_2410.html לא שמרתי את הבדיקה האחרונה שלי של ה 1.01v, אבל אני חושב שהם סידרו את הבעיה של ה Access time. ב Full אני מקבל 250ms עכשיו.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. הי, אם מישהו זוכר, פירסמתי פה לפני כמה שבועות על בעיה שהייתה לי במאוורר (הוא עשה רעש של מטוס סילון), אך לא ידעתי איזה מאוורר גרם לבעיה. ובכן, נמצאה התשובה ! בלית ברירה החלטתי להתחיל "לבודד" כל אחר מהמאווררים בשיטה הישנה: להכניס אצבעות ולראות אם הרעש נפסק. כך גיליתי שהמאוורר שגרם לבעיה היה המאוורר הקטן שעל המעבד של כרטיס המסך (GEFORCE2 MX400). הייתי בטוח ש"טיטנוס", החנות ממנה קניתי את הכרטיס תחליף אותו. אני מדגיש שעברו לא יותר מכמה חודשים מאז שקניתי את הכרטיס. אבל כשהתקשרתי אליהם הם הודיעו לי שמצטערים, נדפקת. על זה שהכרטיס עושה רעש של טרקטור אין לנו אחריות. זה הרי ברור שהכרטיס פגום כי הוא לא יכל להתקלקל כל כך מהר. בסוף מה שנשאר לי לעשות הוא לחבר איזה מאוורר ישן של P133 לכ…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. אהלן, קניתי לאחרונה את הסט האלחוטי [מקלדת+עכבר] של לוג'יטק, הMK700 בחו"ל. בכל אופן, רציתי לדעת, כיצד אני יכול להדביק למקלדת עברית? היכן אפשר לקנות מדברות ללחצנים? ו\או האם יש חברות שמדביקות על המקלדת? תודה מראש...

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  12. שלום אני צריך המלצה לפד המתאים לעכבר שציינתי למעלה אבל מה שחשוב שהוא יקנה באיבורי (כי אני בדרך לשמה) ואם אפשר שהוא יכנס במבצע של הבלאקפריידי כלומר מהאופציות הבאו בלבד : כי יש חמישים אחוז הנחה http://www.ivory.co.il/catalog.php?orderBy=&act=cat&id=2665&filters%5B1616%5D%5B%5D=1618&filters%5B1616%5D%5B%5D=1623&filters%5B1616%5D%5B%5D=1619 עדיך שחור או משהו ניטרלי יחסית אם אין משהו ממולץ אז שיהיה קשור לחנות תודה רבה

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by Nachum987,

שלום לכל חברי הפורום, המלצתכם למדפסת משולבת לייזר שחור לבן- בעלת אפשרות לשלוח/קבלת פקס - כמו כן מענה אוטומטי של הפקס, וחיוג חוזר אוטומטי באם תפוס. השימושים הם ביתיים ולכן הפלט לא צריך להיות סופר איכותי, תדירות שימוש יחסית נמוכה ופשוטה, עדיף שהמכשיר יהיה קטן פיזית. כמובן אמינות שירות נאותים של הנציגה בארץ. התקציב שעומד לעניין הוא כ: 1,000 ש"ח אך ניתן להתגמש במידה ודורש כן. תודה מראש על כל עזרה שתתקבל

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  14. שלום! ברשותי מדפסת משולבת פקס של בראדר דגם MFC-490CW אני רוצה לחבר אותה לרשת דרך מתאם לרשת החשמל, עד כאן הכל טוב אבל ישנה אפשרות לחבר את כבל הטלפון עבור הפקס דרך מתאם (אם יש בכלל דבר כזה) רשת לטלפון (כמו מתאם טלפון לרשת של ADSL רק הפוך) ? מישהו ניסה\יודע אם הדבר אפשרי? כל זה כדי להHמנע מלהעביר כבל טלפון דרך 2 חדרים.. תודה על העזרה!

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by No-One,

שלום לכולם לאחר שקניתי סט של Orico שהתברר כזבל סיני שכמעט כל ביט נהרס לפני שיצא הבורג הראשון, צריך המלצה לסט של מברג+ביטים. חשוב שיהיה חזק ובלתי נשחק עד מה שאפשר. שיעלה מה שיעלה. ובבקשה, אל תעשו גוגל ותמליצו על מה שנראה לכם אמין, תמליצו ממה שקניתם ועבדתם איתו ואתם מרוצים. תודה לכולם

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. יש לי לפטופ ונייח ורציתי לדעת האם יש אפשרות שמקלדת אלחוטית תחליף שליטה בין המחשבים בצורה מהירה. תודה

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. היי לכולם, יש לי כרגע מקלדת של NEC מאיזה מחשב שקניתי לפני 10 שנים מP1000 (לפני שהבנתי במחשבים) ואני חושב שהגיע הזמן להחליף אותה.. ראיתי שיש מקלדות נחמדות עם אורות באותיות ממש התלהבתי מזה. ישתלב טוב עם המארז שלי TT ELEMENT G על מה אתם ממליצים? למישהו שהוא מתכנת בשעות הבוקר וגיימר בשעות הלילה?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  18. Started by Fetalo,

מה עדיף, לקנות את המייקרוסופט ב130 (פלוס/מינוס) או לחסוך ולהשקיע בלוגיטק שעולה בסביבות ה 280??? או אולי עכבר אחר באותו טווח מחירים (אין צורך העל-חוטי) thanks dudes & dudets!

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. אני מעוניין במקלדת/עכבר עבור HTPC .... המרחק הוא כ 4 מטר .... חשוב לי מקלדת אמינה כי אני לוקח איתי לחו"ל מישהו אמר לי על Adesso 2.4 GHz RF Wireless Mini Keyboard w/Optical Trackball ... אשמח לקבל חוות דעת תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by serg122,

שלום יש לי כמה שאלות בנוגע להדפסה מיוחדת למדפסות שמשתמשים בהם בעיקר בחברות גדולות. איזה מדפסת תתאים להדפסה באיכות חדה במיוחד? האם יש מדפסות(למכירה) שמדפיסות צבע בשכבה עבה מהרגיל כך שאחרי ההדפה יהיה ניתן לממש את הצבע על הנייר עם עצבע? האם יש מדפסות(למכירה) שמשתמשות בצבע עם אחוזי ברזל בהרכב? האם יש מדפסות(למכירה) שמשתמשות בצבעי זהב וכסף?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by Shmuel Cohen,

אני מקליד דיי הרבה אז חשוב לי מאוד שתיהיה נוחה לכתיבה.. ופה ושם גם גיימינג.. אני לא מבין כל כך בתחום של המקלדות אבל היא נראת יפה בעין וחשבתי לקנות אותה (http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=N9Z-00015 - קישור). מה אתם אומרים ? יש משהו אחר יותר טוב בסביבות המחירים האלה ?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. אני מתלבט בין שני הסטים האלו אשמח לעזרה Microsoft Wireless BlueTrack Desktop 3000 http://ivory.co.il/product.asp?productid=3038&CatCode=415 Logitech Cordless Desktop S520 http://ivory.co.il/product.asp?productid=3273&CatCode=415

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  23. Started by Delvadar,

אני כבר כמה שעות מתלבט בניהם. מה כדאי? Logitech G15 Keyboard או Cyborg Keyboard אין לי בעיות עם מחירים אני קונה מחו"ל. השימוש במקלדות הוא לגיימינג כמובן.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by The SONY Man,

שלום, יש לי בעיה המליצו לי עד שני ספקי כח טובים מאוד אחד של HIPER: ואחד של אנרמקס שעליו המליץ לי חן שהוא טוב, גם אני חושב ככה בגלל שיש לו גם שני מסילות של 18 להייפר יש שתיים שאחת מהם 17 לעומת הנרמקס ששתיהם 18, למרות שחן עדיין לא בטוח לגבי זה למרות שרשום באתר היצרן אז הנה הפרטים. המחיר אני מוכן לתת עד 400 שקל אם יש לכם הצעה אחרת בבקשה... לוג"יק פי סי: Enermax 420W EG425P-VE FMA 20/24Pin Power Supply http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=5499 אתר היצרן ששם תרדו למטה ותראו את הפרטים וגם תרא שרשום באחד היתרונות שלו 2 מסילות נפרדות. http://www.enermax.com/english/product_Display1.asp?PrID=20# וזה של ההייפר בנעה מחשבים: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5…

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by yohay,

אז ככה : אני צריך מחשב לשימושים הבאים 1.תוכנות גרפיקה ,עבוד תמלילים וגלישה המשחקים בעדיפות שנייה. 2.אפשרות להקלטה אל ה H.D וממנו לטלויזיה/וידאו. 3.הצגת מצגות וסרטים על ה t.v . לשאלות: איזה כרטיס וידאו לקנות ? האם יש כ.מסך משולב והאם הוא עדיף ? איזה מעבד/לוח וכ.מסך יספיקו לביצועים סבירים של המערכת ? יש לי בערך 6000 ש"ח תודה מראש .

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.