עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. שלום אשמח לקבל המלצות למדפסות משולבות ביתיות לשימוש לביצוע עבודות גרפיות חובבניות

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  2. קניתי הגה לפני יומיים של חברה בשם MULLER, ההגה עלה לי 199 שקל מOFFICE DEPOT. גיליתי אחרי שחיברתי אותו שיש בעיה עם ההגה.. כשמסובבים לצד ימין הכל מגיב מעולה,אבל לצד שמאל צריך לסובב יותר בשביל שהוא יסובב במשחק את הגלגל. חשבתי שזה בטח בעיה בהגה הספציפי הזה, אז החלפתי אותו באותו אחד כי חשבתי שמה שקיבלתי היה דפוק, חיברתי, ואותו אחד, כאמור, היה עם אותה הבעיה. בדקתי על מחשב אחר, וגם שם, אותו דבר. הבעיההיא שיש לי חבר שאומר שאין לו תבעיה הזאת.. הייתי רוצה לדעת אם זאת בעיה שאפשר לסדר, ואם לא, מישהו שיכול להמליץ לי על הגה עם הילוכים ודוושותשיעלה בסביובות ה250-300. תודה רבה.[br]פורסם בתאריך: 29.06.2009 בשעה 20:04:04 מישהו בבקשה יכול לעזור לי? כי מחר אני ככל הנראה מחזיר את ההגה, והייתי…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. עדיפות עם סורק .. התקציב גמיש תלוי מה אני יקבל בתמורה ושהיה גם משתלם מבחינת הדיו

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. שמעתי שלעכבר הנ"ל אין לחצן באמצע. הדבר די חשוב לי למשחקים למשל. האם זה נכון לשעכבר ברמתו חסר את הלחצן על הגלגלת באמצע ? אני יודע שיש גם גלגלת בצד,האם גם שם חסר לחצן ? אה ועוד משהו,עשיתי קצת חיפוש וראיתי שהרבה אנשים פשוט טוענים שהעכבר פשוט לא נוח למשחקים,אפשר בבקשה לדעת למה ? (אני פשוט רוצה לקנות אותו מחר ומפחד שאני יוציא סתם כסף עליו כי הרי אני הולך לשחק איתו). תודה.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by Jesper,

יש לי כרגע סורק במכשיר משולב של HP 5783. הסריקה במכשיר הזה די איטית. אני צריך לסרוק עכשיו הרבה תמונות ורוצה לקנות לשם כך סורק חדש שיהיה מהיר יותר. חשבתי על cannon lide 110 או epson v33 שהם די זולים (כ-400 ש"ח). חשוב לי רק לדעת אם הם יהיו משמעותית יותר מהירים מה-HP? כי רק בגלל זה אני רוצה סורק חדש...

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. רכשתי לפני זמן מה את המקלדת הזאת ומפעם לפעם, אחרי שלא משתמשים בה מספר דקות, לחיצה על כל מקש שהוא נהפכת לסדרה רצופה של ] שלא מפסיקה עד שלוחצים שוב על איזשהו מקש. בעיית חומרה או תוכנה?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  7. Started by j,

המליצו לי בחנות על הswing אבל אני לא מבין מה ההבדל בינו לבין הsoprano אני מחפש מארז טוב בסביבות 700 ש"ח , מעוצב אבל בלי כל החייזרים ואלה, ושיהיה כולל ספק המלצות בבקשה, המחשב ככל הנראה יהיה חזק אבל לא היסטרי

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. שלום לכולם, אני אשמח להמלצה לעכבר זול יחסית שניתן לשלוט בו על הרגישות של התנועה של העכבר, הסיבה היא נוחות בעיצוב פנים של בתים בתוכנות ייעודיות ועיצוב אתר לשליטה על פרטים קטנים ביותר. ברשותי יש עכבר Logitecg G903 עכבר הכי טוב שנפגשתי בו עד היום, יש אפשרות לשלוט על כל מה שרק רוצים דרך תוכנה של Logitech ובעזרת שני כפתורים ניתן להגביר ולהנמיך את הרמות של הרגישות של העכבר על פי מה שהגדרתי בתוכנה. העכבר שיש לי מאוד יקר אני אישית קניתי אותו ב - 575 ש"ח אך הוא עולה הרבה יותר, העכבר שאני צריך הוא לא בשבילי, ולכן, אני מחפש עכבר עד 150 ש"ח עם אופציה ממש לא רצויה לחריגה ל - 200 ש"ח. נתתי את הדוגמה של העכבר שלי להבנה של מה שאני רוצה. אשמח לעזרה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. היום הלך לעולמו כפתור שמאל של עכבר ה-OCZ שלי שדווקא היה טוב ואמין. אני עובד די הרבה על המחשב אבל לא מזיע באופן יוצא דופן והעכבר הזה לא נפל הרבה, אבל כשפרקתי אותו, מצאתי מעט שערות בפנים שנכנסו ככל הנראה בגלל הגלגל. הגלגל מצופה חומר גמיש, גומי או סיליקון, שממש מושך שערות ואבק ומכניס אותם לתוך העכבר. בכל מקרה, הבעיה של הכפתור השמאלי היא שכנראה הגעתי לאיזור ה-MTBF שלו (מספר הלחיצות הנדרש בממוצע לכישלון/תקלה). למזלי בוויסטה אפשר להחליף תפקוד כפתור ימני ושמאלי וכך אני עובד, פחות או יותר. האם ניתן להחליף כפתור בלבד? האם קיים עכבר שמנגנון הגלגל שלו נפרד הרמטית מהכרטיס האלקטרוני? האם קיים עכבר שבו אפשר להחליף רק את יחידת הכפתור התקול? האם יש עכבר שמהונדס כך שיחידות הכפתור אינן מול…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. שלום, קניתי מקלדת/עכבר אלחוטיים מדגם MK250 של לוג'יטק. לפי הנתונים על האריזה, המקלדת והעכבר משדרים לטווח של 10 מ' בתדר 2.4 ג'יגה הרץ. כמה שאלות: 1. האות ייחודי לכל מקלדת? האם מישהו שרכש מקלדת מדגם זהה לשלי ונמצא בטווח השידור יוכל לקלוט את האות של המקלדת שלי? 2. אני צריך טווח של לכל היותר 5 מ'. אפשר להחליש את האות כך שיגיע לטווח זה בלבד? 3. בטווח השידור של המקלדת/עכבר יושבים אצלי טלפון ושני ראוטרים חוטיים, האם השידור יכול להפריע לאחד מהם? ובמידה ואני עובר לטלפון/ראטור אלחוטיים? תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  11. Started by Mr Gadget,

לפני כמה זמן פתחתי תארד על רכישת מערכת אל פסק אבל עדיין לא הגעתי להחלטה דפדפתי באינטרנט ומצאתי כמה חברות מענינות ביניהם Mustek ו APC APC נראה כאל פסק מאוד משתלם ומחירו בהתאם(~800 ש"ח) ל APC 650VA אל פסק של Mustek שהמליצו לי עליו MUSTEK POWERMUST 800VA שמחירו 551~ ש"ח האם יש אתר שנותן ביקורות על אל פסק? נראה שתחומי אל פסק יותר מעורפלים בעולם האלק והמחשבים

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by ofer_mat,

משהו יודע איזה דריברים הכי טובים לG_FORCE 2 DELUXE של ASUS כול דרייבר שהורדתי היה חסר בו משהו כמו TV OUT עומק צבע וכו' ב (כמובן) XP.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. האם כדי להשתמש בפד (משטח) עם עכבר לוג'יטק MX1000? האם זה ירכך\ימנע שריטות באחורה של העכבר? והאם זה אפקטיבי או יותר מדויק? תודה מראש. .swg

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. מחפש מקלדת אלחוטית, נוחה ומוארת All Around איכותית. אשמח לקבל המלצות...

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. לדוגמא: יש לי ADSL ומודם אלקטל, האם ניתן איכשהו לחבר את המודם לאל-פסק כדי שבעת הפסקת חשמל האל-פסק יחזיק גם את המודם? אם על האל-פסק כתוב 370W ועל הספק של המחשב כתוב 300W ולספק מחובר גם המסך (17 אינץ') אז האל-פסק יחזיק גם את המחשב וגם את המסך? יש לי באל-פסק מאחור חיבור כמו של הכרטיס מסך וכתוב עליו REMOTE, למה זה משמש בדיוק? באל פסק אני רואה מאחור חיבור לקו טלפון, איך בדיוק זה יכול להחזיק לי קו טלפון מתי שהקו מתנתק? הרי אני צריך להיות מחובר לבזק, לא? אשמח אם תוכלו לענות לי על השאלות ו/או להפנותי לאתר המסביר כל זאת. תודה רבה.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by THL,

יש למישהו מודם ESS ביחד עם WIN ME ???

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by cohentw,

טוב אז ככה.. קניתי לפני איזה 4 חודשים עכבר MX518והוא התחיל לעשות לי בעיות מוזרות לפני איזה חודש הוא זז לי במהירות ענקית ופותח לי את כל החלונות במחשב ולפעמיים נתקע ואי אפשר להוזיז אותו, יש מצב שזה וירוס כי התקנתי איזה משהו ואחרי איזה חצי שעה כל הבלאגן התחיל ולא נראה לי שזה בעכבר.. עוד משהו.. אני עכשיו במחשב של אבא שלי ואני עם העכבר עכשיו והוא עובד פיקס (למרות שאני איתו רק 3 דקות ככה) קיצור תעזרו לי בבקשה =\

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by Discover,

אהלן חברים מזה כמה שנים כבר שאני משתמש בסט Logitech Wave Desktop. המקלדת מדהימה, נוחה בטירוף ואין לי שום תלונה אליה. העכבר היה בגדר הסביר עד בסדר. לאחרונה הוא התחיל לעשות בעיות והחלטתי "לקפוץ" על ההזדמנות ולנסות להחליף אותו. מדובר על סט אלחוטי שמחובר למחשב באמצעות "דונגול" Mini Receiver של לוג'יטק. למיטב זכרוני מדובר על תדבר 2.4GHz. האם כל עכבר אחר שאקנה, שעובד בתדר זה, יצליח לתקשר עם ה"דונגול" הזה? האם אני חייב עכבר של לוג'יטק? או אפילו את אותו דגם של עכבר? תודה רבה :-) אשמח לקבל המלצות לעכברים אלחוטיים מתאימים. תקציב הוא באיזור ה200-300 שקל לעכבר. רצוי אחד בטכנולוגיית לייזר ולא כזה עם מיליון כפתורים מסביב (5-6 כפתורים בהחלט מספיק). חיווי סוללה על גבי העכבר יתקב…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by Yarin Yentel,

אני מחפש שולחן זיי גדול כדיי שאני אוכל לשים אליו את המישב ואת המסך כמובן מקלדת ועכבר ועוד כמה תוספות למיניהם תודה מראש😁

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. לא מזמן רכשתי מחשב חדש והלד של העכבר נשאר דולק קבוע גם אחרי כיבוי המחשב (ומסרב להתכבות) עד הפעם הבאה שאני מדליק אותו. האם זה נורמלי?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. איזה מבין שני הרמקולים עדיף לקנות? Philips Spa5300 או Mircolab FC530? (השימוש שלי הוא בעיקר סרטים ושירים) תודה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by ballcall2,

חברה אני בהתלבטות לגבי קניית עכבר נפרד ומקלדת נפרדת. יש לי תקציב של 150$ (אני קונה בארה"ב אז או מניאג' או אמזון). חשבתי על logitech illuminated ו logitech g9x. אני משחק במשחקים לפעמים אבל אני לא גיימר, אבל שמעתי שמוצרים אלחוטיים הם בדרך כלל לא כל כך איכותיים ויש בעיות קליטה. עוד משהו שחשבתי עליו אבל שני המוצרים הם אלחוטיים זה logitech performance mx ו logitech k350. אני מעדיף לא לקנות מקלדת כמו g15 שנראת לי סתם מפוצצת בפיצ'רים לא שימושיים ויש לה מחיר מוגזם.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. הי, אם מישהו זוכר, פירסמתי פה לפני כמה שבועות על בעיה שהייתה לי במאוורר (הוא עשה רעש של מטוס סילון), אך לא ידעתי איזה מאוורר גרם לבעיה. ובכן, נמצאה התשובה ! בלית ברירה החלטתי להתחיל "לבודד" כל אחר מהמאווררים בשיטה הישנה: להכניס אצבעות ולראות אם הרעש נפסק. כך גיליתי שהמאוורר שגרם לבעיה היה המאוורר הקטן שעל המעבד של כרטיס המסך (GEFORCE2 MX400). הייתי בטוח ש"טיטנוס", החנות ממנה קניתי את הכרטיס תחליף אותו. אני מדגיש שעברו לא יותר מכמה חודשים מאז שקניתי את הכרטיס. אבל כשהתקשרתי אליהם הם הודיעו לי שמצטערים, נדפקת. על זה שהכרטיס עושה רעש של טרקטור אין לנו אחריות. זה הרי ברור שהכרטיס פגום כי הוא לא יכל להתקלקל כל כך מהר. בסוף מה שנשאר לי לעשות הוא לחבר איזה מאוורר ישן של P133 לכ…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by godisme171,

שהתקנתי את הצורב אז הוצאתי את המגשר שלו זה משנה

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by RAZIEL98,

שלום יש לי את המדפסת של xerox מדגם workcentre 3215 עכשיו שאני מנסה להדפיס בעזרת התוסף שלה לאנדרואיד היא לא מדפיסה המדפסת מחוברת בעזרת wifi אשמח לעזרה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים