עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. צריך מדפסת לייזר צבעונית, לא בגלל שאני מדפיס הרבה אלא בגלל שנמאס לי מהבעיות הקשורות להזרקת דיו (מריחות, החלפת מיכל צבע כל 20 דפים ואיכות הדפסה על הפנים). אני מדפיס 50-100 דפים בשנה מקסימום, כך מהירות וחסכוניות הם לא כל כך עניין (כל עוד זה יותר טוב מהזרקת דיו). אני יודע שאין מדפסות ממש טובות בתקציב הנ"ל, אז אין צורך להגיד את זה, זה התקציב. רצוי שתהייה יחסית קטנה ויש יתרון למדפסות על דופלקס ו\או חיבור רשת. כל שאר הדברים כמו משולבת עם פקס\סורק או קורא כרטיסים לא רלוונטים. בנוסף, ראיתי שמוכרים Samsung CLP-310 ב-800 שקל, האם היא מדפסת טובה\סבירה?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by BIR,

שלום וערב טוב פורום חומרה :ם לאחר שכבר נימאס לי במשחקי מירוצים כמו RACE,NFS,GTR לילחוץ חץ למעלה למטה ולצד אני רוצה ליקנות הגה למחשב :] שיהיה הגה הכי טוב שיכול להיות אני ישקיע את כול הכסף שלי P: רק שיתן ביצועים ותמורה בהתאם כן.? שלא יהיה במחיר מופרז של 1000 וכו' כי אני לא מאמין שהגה יכול לעבור את ה500 שקל שיהיה הגה טוב שאני יהנה ממנו כמו שצריך. בתודה מראש אור.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. תראו בפנים את הכבל usb שלי באמצע הכבל יש בליטה כזאת? זה אומר שהכבל יותר איכותי? יחסית הוא כבל עבה לעומת כבלים חדשים שיש היום ממש ממש דקים http://img137.imageshack.us/img137/1949/14032008nu6.jpg

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. העכבר יהיה בעיקר למשחקים והוא חייב להיות חוטי. אני מביא את העכבר מארה"ב והתקציב שלי הוא 250 שקל + - על מה אתם ממליצים?

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by Dark Respect,

אני מחפש מדפסת: חשוב לי: לייזר, שחור לבן, פקס, עלות נמוכה עד בינונית לטונר, לא חשוב: צבע סורק מהירות הדפסה וכל השאר יכול להיות נחמד: wireless עד 500 שקל קיים דבר כזה?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by BeNDeR,

שאלה קטנה אני צרי לקנות hard disk עכשיו ברור שאני קונה 7200 ו 40 גיגה !! אבל איזה hard disk לקנות : 1 . IBM או 2 . CIgate בבקשה אני צריך תשובה למחר ? ??? :

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. שלום. אני זקוק לחוות דעת מקצועית בנוגע למדפסת הזו שמשולבים בה פקס, סורק ועוד. משום מה אין לא מצאתי ברשת שום ביקורת עליה. ניתן להשיג אותה במבצע כרגע ואודה לכם אם תאירו את עיני בנושא. תודה רבה ושנה טובה.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  8. Started by My_Name,

קודם כל, לא ידעתי איפה בדיוק לפרסם את השאלה שלי אז אם זה לא המקום - תעבירו. יש לי כמה שאלות בקשר למצלמות אבטחה: א. מהם הדרישות למצלמה (מבחינת המחשב) ? על איזה רכיב צריך להשקיע יותר ועל איזה פחות (כרטיס מסך, זיכרון, מעבד וכו'). ב. מהי המצלמה הטובה ביותר שלא עולה יקר יחסית ? איפה הכי כדאי לקנות ? ג. איזה רכיב נוסף צריך להוסיף למחשב על מנת לחבר מצלמת אבטחה (אם בכלל צריך) ולאן אני מחבר את המצלמה, לאיפיה הכי עדיף ? ד. אם אני רוצה להתחבר למצלמה מהבית (דרך האינטרנט): 1. על איזה ספק ותשתית אתם ממליצים למטרה זאת ? 2. איזה מהירות אני צריך שיהיה לי בעסק ובבית על מנת לקבל תמונה נורמלית ? תודה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. שלום! ברשותי מדפסת משולבת פקס של בראדר דגם MFC-490CW אני רוצה לחבר אותה לרשת דרך מתאם לרשת החשמל, עד כאן הכל טוב אבל ישנה אפשרות לחבר את כבל הטלפון עבור הפקס דרך מתאם (אם יש בכלל דבר כזה) רשת לטלפון (כמו מתאם טלפון לרשת של ADSL רק הפוך) ? מישהו ניסה\יודע אם הדבר אפשרי? כל זה כדי להHמנע מלהעביר כבל טלפון דרך 2 חדרים.. תודה על העזרה!

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. באתר של מייקרוסופט יש דף שיש בו מנוע חיפוש ששם אני רושם שם של קובץ וזה כותב לי למה הוא מיועד ולמה הוא משמש ונותן עליו פרטים, למשל יש לי קובץ בתיקיית SYSTEM שנקרא msipcsv.exe, אני מעוניין לדעת מה הוא עושה ולמה הוא משמש, אבל שכחתי את הכתובת של הדף הזה במייקרוסופט וזה נורא חשוב לי. נ.ב - זה מן מנוע חיפוש כזה... תודה מראש.

11. Started by Kurt,

מה המדפסת/סורק הזולים ביותר שיכולים לבצע סריקה של חבילת דפים משני הצדדים ולעלות אותם בתור קובץ? אני לא מעורה בתחום אבל שמעתי שיש דגמים כאלה (כלומר יצירת PDF בודד הבנוי מכל הסריקות) מבחינת יכולות הדפסה, לא מעניין אותי, ידפיס אולי 2 דפים בחודש

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. שלום לכולם. אני מעוניין לקנות עכבר גיימינג (בעיקר משחקים יריות כמו CS, DOD,CSS). אני צריך המלצה לגבי עכבר גיימינג שיהיה מאוד נוח לשלוט בו במשחקי הFPS האלה. לגבי הפד, שיהיה מאוד נוח וחלק ויתאים כמובן לעכבר. שמעתי מחברים שכדאי לקנות את הRAZER DEATH ANNER או את הG5 של LOGITEC, הייתי רוצה לשמוע חוות דעת על שני העכברים האלה או אם הם לא כלכך טובים אז עכברי גיימינג אחרים. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by shlomi6,

יש לי מקלדת ועכבר אלחוטיים. אתמול הם הפסיקו לעבוד, ניתקתי אותם, וחיברתי מקלדת PS2 ועכבר USB. המקלדת עובדת, והעכבר לא. כל שאר האביזרים המחוברים לUSB עובדים ללא בעייה. כאשר אני מחבר את העכבר ( יש לי כמה אז ניסיתי את כולם ובכניסות שונות ) המחשב מזהה אותו, העכבר מגיב לשניה, וכאשר המחשב מסיים להתקין את הדרייבר של העכבר, העכבר לא מגיב ( הלד למטה ממשיך לדלוק ). כאשר אני מנתק את העכבר מהמחשב, יש את הצליל של המערכת שמעיד על ניתוק של רכיב USB כל שהוא, כלומר המחשב מזהה את החיבור של העכבר וכן את הניתוק הפיזי שלו. בלוח הבקרה העכבר לא מופיע כאשר עכבר PS2 מופיע ועובד. מחקתי את כל הדרייברים של ה USB בלוח הבקרה, ולאחר האיתחול של המחשב הם הותקנו אוטומטית, ולא עזר. במצב של safe mode , אותה …

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by nw,

ASUS V7700 DDR PURE GEFORCE 2GTS ASUS 133$ Innovision Geforce MX400 64mb+TV INNOVISION 76$ באמת שווה להשקיע 300 ש"ח נוספים ב- PURE? תקנו אותי אם אני טועה אבל אני חושב שה-MX400 יתן ביצועים טובים על רוב המשחקים והתוכנות של היום (?) מישהו בכלל ממליץ על innovision?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. d865per p4 2.6ghz ht 512mb dual channel +1gb dual channel 80gb sata1 +250gb sata1\2 16mb leadtek 6800gt AGP +oc(אולי לגבי האובר קלוק) audigy 2 zs 3 מאוררים 80mm אני צריך המלצה למחשב הזה שהוא קיים כבר והספק שלי לא מספיק לי כבר(ג'נרי לא יודע כמה וואט) בגלל שהוספתי את הכרטיס מסך + דיסק קשיח + זיכרונות בעיקר בגלל הכרטיס מסך! התקציב דל מאוד אני מקווה שנסתדר איתו 250 שקל:\ תודה

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by guy94,

איזה מארז עדיף ? ENERMAX 710-S Black או ANTEC 1030B

17. Started by Omerole,

רציתי MX518,ואבא שלי אמר שהוא לא מצא(מעניין מאוד שאזל...)אבל הוא חשב עלי והביא לי MX1000(אני יכול להגיד שאני "מאושר"....) אני גיימר מאוד מאוד רציני,הולך להמון LANPARTIES,ומשחק FPS בעיקר,העכבר הזה ידוע כאחד עם שם רע מאוד למחשקים,יש דרך כלשהיא לעשות משהו איתו???

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by or,

אפשר קישור לחנויות כאלה!!

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by THL,

יש למישהו מודם ESS ביחד עם WIN ME ???

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by semi-t,

מאוורר אחד של 120 מקדימה (או 2 של 80 מקדימה) אם אפשר אז גם עם פילטר אוויר.. מאוורר אחד של 120 מאחור (או 2 של 80 מאחור) עם פתחי USB, קול ו-FireWire מקדימה.. שיהיה רחב.. עם אופציה לאיוורור הכרטיס הגרפי מהצד.. מישהו מכיר מארז בתצורה כזו או דומה לזו?

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by yonir,

חיפשתי בזאפ גיים-פאד עם יותר מ-6 לחצנים נוחים (לא באמצע הגיים פאד איפה שאי אפשר ללחוץ בקלות והכפתורים שם מתאימים בעיקר לדברים כמו pause). שבשביל זה צריך יש 6 לחצנים ליד ימין + 2 "למעלה" (בצדדים). אבל חוץ מ- Logitech WingMan Action Pad (קישור http://www.c-comp.co.il/show_details.asp?prod_id=1763) שזה דגם ישן יחסית שכבר לא מייצרים נראה לי, וכמה של Saitek שזאת חברה שאני לא מכיר לא מצאתי כלום.. איך זה שלא מייצרים כאלה גיים-פאדים? או שאולי פספסתי משהו?

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by טל,

http://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=6159 איך העכבר הזה ,אני צריך אותו למשחקים?

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. שמפרסמים? תודה,

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. האם : שולחן זכוכית + עכבר אופטי = נדפקתי? כי הכבר מזייף וקופץ לי על פד... ועל זכוכית פשוט לא זז :-X

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by Mr Gadget,

לפני כמה זמן פתחתי תארד על רכישת מערכת אל פסק אבל עדיין לא הגעתי להחלטה דפדפתי באינטרנט ומצאתי כמה חברות מענינות ביניהם Mustek ו APC APC נראה כאל פסק מאוד משתלם ומחירו בהתאם(~800 ש"ח) ל APC 650VA אל פסק של Mustek שהמליצו לי עליו MUSTEK POWERMUST 800VA שמחירו 551~ ש"ח האם יש אתר שנותן ביקורות על אל פסק? נראה שתחומי אל פסק יותר מעורפלים בעולם האלק והמחשבים

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים