עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by MeTaLhAmMeR,

איך העכבר הזה של לוגיטק? http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/IL/EN,CRID=2135,CONTENTID=9340 אני קונה אותו למחשב נייד, יהיו בו חסרונות למחשב נייד? והאם אתם ממליצים על משהו יותר טוב אלחוטי של לוגיטק בלי הגבלה של מחיר? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  2. אני אוהב אותה בעיקר בגלל העיצוב, מה אתם אומרים?

• 13 תגובות
    • 826 צפיות
  3. Started by Shnig0,

שלום! דוד שלי נמצא כרגע באר"הב והוא הבטיח לקנות עכבר למשחקים ואני מתלבט בין Logitech G 3 להבין Razer Cooperhead חשוב לציין שאין שום רקע בנושא ובחרתי אותם לפי ה DPI תודה לכולם!!!

• 1 תגובה
    • 775 צפיות
  4. Started by JellyBlast,

שלום לכולם. אני לא ממש בטוח אם זה קשור לפה, אבל שיהיה. השאלה הזאת מציקה לי כבר הרבה זמן. אז ככה, בעכברים אופטים יש את הלייזר הזה למטה נכון? אז איך זה כשאני סוגר את המחשב הלייזר הזה נשאר דלוק? מה מפעיל אותו? תודה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by compman112,

איזה כדאי? למה? תודה

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by yosisharaby,

שלום אני מעוניין בפד טוב לעכבר MX518 שמעתי על הQCK או איך שלא קוראים לזה בקיצור התקציב שלי עד 150 אני רוצה פד קשיח וגדול מחנות בראשון לציון.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. שלום, אני מעוניין ב 2 עכברים, אחד לבית ואחד לעבודה, וששניהם ישתמשו באותו חלק של ה USB. יש דרך? תודה מראש,

8. Started by ybe,

אני מתלבט איזה גודל מסך כדאי לי לרכוש(שישמש בעיקר למשחקים,אופיס,אינטרנט). רוב ההמלצות של משתתפי הפורום על מסך 19' אבל, הצצה קצרה במפרטים מעלה שלחלק נכבד יש מסך 17'. מכיוון שההפרש במחירים גדול(כ-700 ש"ח) בין 17' איכותי (ctx pr711f) ל19' איכותי(samsung 959nf) ההתלבטות הופכת להיות עוד יותר קשה. אז קדימה במה אתם משתשים.... [poll] [opt] מסך 15'. [/opt] [opt] מסך 17' [/opt] [opt] מסך 19' [/opt] [opt] מסך 15 דק.[/opt] [opt] מסך crt גדול מ19'. [/opt] [opt] מסך דק גדול מ-15'.[/opt] [opt] יותר ממסך אחד או אחר.[/opt] [/poll]

• 46 תגובות
    • 7.3k צפיות
  9. Albatron GeForce 6800 GT 256-bit DDR3 256MB ? האם הכרטיס ינוצל במלואו? תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 682 צפיות
  10. Started by Bah_gots_pIII_450,

G

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  11. Started by AMD_Athlon_xp,

: : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : :

12. Started by aSim3tRi3,

טוב אז ככה. שני Benchmarks. אחד עם Winme אחד עם Winxp. Winme: 0wnsih WinXp: WTF?? אני משתמש בבקר HPT370 שיש על ה Abit KT7a-RAID. יש דרייברים מותקנים לשני המערכות. מה יכולה להיות הבעיה ? הכוננתים הם 2 IBM GXP60 60Gb. ב RAID 0, כמובן. תודה.

• 5 תגובות
    • 807 צפיות
  13. תקלה- במכשיר X2330 ישן השתחרר פס פלסטי פנימי דק שבקצהו קפיץ קטן,לא הצלחתי לגלות היכן להכניסו. לא רואים במדריכים של המכשיר,לא מצאתי בדף הבית של החברה, חיפוש ברשת לא הועיל. מבקש הפניה לתצלום פנימי או תרשים של המכשיר שיעזור להבין היכן להכניסו (אמנם מכשיר ישן אבל לצרכי הבית הצנועים מספק). המכשיר כבר לא באחריות, לא נראה לי שכדאי לתקן... חג שמח

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  14. Started by ThE_BesT,

אוקיי חברה יש ברשותי מעבד אינטל פנטיום 3 800. ואני רוצה להחליץ את המעבד ל-AMD ויש לי כמה שאלות. 1) איזה מעבד אתם ממליצים לי אך שיהיה קצת יותר טוב מבחינת הביצועים שלו לעומת ה-800 שלי? בלי להגזים בבקשה (אין כסף) 2) מה ההבדלים בין Duron ו- Athlon?? 3) אם כבר המלצתם על מעבד. איזה לוח אם יתאים ביותר ויהיה שווה ? (לא יקר) 4) מהם המהירויות שלהם (הכוונה שהמעבד שלי רץ על 100MHZ מהירות BUS) אשמח מאד אם תעזרו לי ותודה מראש :-)

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  15. מישהוא יודע איפה אני יכול לקנות את העכבר הזה http://gear.ign.com/articles/749/749373p1.html כי לפי הביקורת זה עכבר טוב במחיר זול

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by godisme171,

APACER האם זו חברה טובה

• 3 תגובות
    • 717 צפיות
  17. ATI ידועים בדרייברים המוזרים שלהם. אחד טוב ושתיים אחריו דופקים הכול...יש גם הרבה דרייברים לא רשמיים לרדאון והם מראים ביצועים נחמדים ביותר..השאלה שלי, מההוא הדרייבר שיתן לי את הביצועים הכי הכי טובים ל-Radeon 32 DDR שלי? השאלה מופנת בעיקר לאנשים שניסו הרבה דרייברים שונים ומשונים ומוכנים לקצר לי את זמן הבדיקות. תודה רבה מראש, Th3 )-(unt3R

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  18. Started by onn_the_vy,

1. אחד... 2. שתיים.. עכשיו תנו חוות דעת.....

• 4 תגובות
    • 837 צפיות
  19. תעזרו לי לבחור את הלוח האם המתאים ל זיכרונות RDRAM ??? ??? הציעו לי של INTEL אבל לדעתי הם נורא יקרים! תעזרו לי לבחור חברה שמייצרת לוחות האם המתאימות לRDRAM! ??? ??? תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 702 צפיות
  20. שלום, הייתי רוצה לקבל המלצות למדפסות שבהן משולב סורק בכ300 ש"ח, אפשר לחרוג טיפה אבל סביב המחיר הזה. השימוש הוא ביתי בלבד ואין צורך בהדפסק איכותית או מהירה במיוחד. תודה.

21. שלום, יש ברשותי סט של מקלדת ועכבר של Microsoft® Wireless Optical Desktop Elite. אני מאוד אוהב את הסט, אך בזמן האחרון הפלסטיק של העכבר מתחיל להיות דביק ומגעיל (משהו שלא ניתן להוריד עם חומר ניקוי). אני מעוניין לקנות עכבר חדש, שאלתי היא, האם ניתן לקנות עכבר חדש כזה בלי לקנות מקלט (יש לי כבר מקלט לשני המוצרים). בנוסף האם כדאי לקנות עכבר אחר של מיקרוסופט או של חברה אחרת אלחוטי עם חיבור USB (אני לא רוצה עוד מקלט על השולחן). אשמח לשמוע על המלצות לעכבר שיכול להיות טוב יותר מהעכבר שכבר יש לי (בכל זאת יש לי אותו כבר כמה שנים). תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 520 צפיות
  22. אהלן, כפי שכתוב בכותרת, קניתי את הLogitech Media Elite, עובדת מעולה, מלבד העובדה שכשאני כותב, אם אני לוחץ שיפט+:+P [כדי ליצור סמיילי : P ] אז המקלדת לא כותבת כלום והמחשב עושה לי "ביפ" כאילו "הלחיצה שאתה מנסה לעשות לא חוקית" יש דרך לסדר את זה? היא חדשה לחלוטין האריזה עוד קיימת [היום קניתי חחח]. -ג'ו

• 2 תגובות
    • 787 צפיות
  23. כמו שהבנתם מהכותרת , מה אתם ממליצים * להשאיר את המחשב דולק כל הזמן ( עם שומר מסך עובד , כמובן ) . * או האם כדאי לכבות אותו כשלא משתמשים בו במשך כמה שעות ( 8 שעות ומעלה ) . לדוגמא כשאני הולך לעבודה בלילה אני משאיר את המחשב דולק . מה אתם אומרים ?! זה גורם נזק למחשב ? או שאין שום סיכון ?! כי יש כאלה שמאירים אותו עובד ויש כאלה שמכבים אותם כל יום או כל לילה .

• 23 תגובות
    • 6.8k צפיות
  24. איזה סידירום קורא את כל הדיסקים ולא עושה בעיות....!! איזה באמת הכי טוב.............?

• 3 תגובות
    • 698 צפיות
  25. שלום, יש לי התלבטות קטנה כאן בנוגע לשני הגהים (ככה מבטאים את זה?). הראשון של Genius: https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=38_40_113&products_id=1853 השני של Logitech: https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=38_40_113&products_id=262 מה עדיף לי יותר? אין לי ממש בעיה של תקציב, פשוט אני צריך לדעת מה יהיה יותר טוב בשבילי. עריכה: שכחתי עוד דבר, יש מצב שעם הלחצנים של ה-Genius אפשר לשחק במשחקים שונים? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 636 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.