ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
חברה אני מחפש אוזניות עם חיבור USB ולא 3.5 ממ זה ממש חשוב...ושיהיה גם מיקרופון...
-
- 1 תגובה
- 797 צפיות
-
-
לפני כשבוע וחצי המסך שלי "התפגר", לקחתי אותו לתיקון.. חיברתי אותו למחשב והדלקתי אותו.. ברגע שהווינדוס עולה המסך נכבה... חשבתי אולי זה בעיה במסך, אז בדקתי אותו על מחשב אחר והכל היה בסדר (כך הבנתי שהבעיה היא לא במסך)... ניסיתי גם לקחת מסך אחר (שכמובן תומך ברזולוציה שהוגדרה לפני) וגם הוא נכבה מתי שהוא הגיע לווינדוס... חשבתי לעצמי שאולי הבעיה היא בכרטיס המסך אז ניסיתי את האופציה "Enable VGA".. כששמתי אותו על האופציה הזאת הוא עבד אבל על רזולוציה הכי נמוכה (640X480 60 הרץ) וכשניסיתי להעלות את הרזולוציה המסך פשוט נכבה... לקחתי את הכרטיס מסך לתיקון ואחרי כמה ימים הם אומרים לי שאין שום בעיה במסך... אני כבר אובד עצות... מה זה יכול להיות? ??? ??? ??? תודה לכל העוזרים!! אהה ודרך אגב…
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
מחפש מדפסת שמדפיסה צבעוני ישירות על דיסקים המיועדים לכך, בנוסף שתדפיס תמונות צבע (A4) בצורה סבירה. בהנחה שמרבית השימוש יהיה הדפסות צבע ע"ג דיסקים, איזו פירמה תיתן יחס עלות/תועלת הכי טוב מבחינת דיו? תודה
-
- 2 תגובות
- 734 צפיות
-
-
הי רציתי לדעת אם מישהו יכול לעזור לי למצוא את ההבדל בין שני כרטיסי הרשת ההלו מבחינת מפרט: הראשון Intel® PRO/1000 PT Desktop Adapter הנה קישור: http://www.intel.com/products/desktop/adapters/pro1000pt/pro1000pt-overview.htm השני: Intel® Gigabit CT Desktop Adapter הנה קישור: http://www.intel.com/products/desktop/adapters/pro1000pt/pro1000pt-overview.htm בעיקרון שאני מחבר את השני(זה עם הסיומת CT) הוא לא "סוחב לי את התקשורת כמו הכרטיס עם הסיומת PT תודה למי שיעזור
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
אוקיי, אני צריך עכבר לגיימר ב170שקל מקסימום , הבעיה היא שאין לי איך לנסוע, להזמין משלוח זאת קצת בעיה(הכי זול יוצא 179 עם משלוח אבל זה מחנות לא משהו) יש לי 170שקל במזומן, יש כאן בכפר סבא www.com4u.co.il ויש לי גם אפשרות להגיע לwww.lamir.co.il, אלו כמעט 2 החנויות היחידות שאני יכול להגיע אליהם ולשלם במזומן. אני כבר נראה לי דיי סגור על ה MX310 - איך הוא? , אני לא צריך את הלחצנים, אני צריך עכבר טוב (העכבר שלי כרגע שבור Microsoft Explorer 3) הMX310 נראה לי יחסית קל ונראה לי מה שאני צריך(הוא גם יפה בנוסף והוא של LOGITECH) השאלה היא איך הביצועים שלו... אם יש לכם הצעות אחרות הן יתקבלו בברכה(לא אלחוטי!)
-
- 1 תגובה
- 831 צפיות
-
-
היי איזו מדפסת משולבת קומפקטית לא יקרה לשימוש בסיסי כדי לקנות (לא חובה פקס)? 1. איזה כבל USB בדיוק צריך? (כניסה A או B לצד של המדפסת) 2. הבנתי שהדרייבר\תוכנה של HP זה מפלצת ענקית וכבדה, האם יש אפשרות להתקין דרייבר/תוכנה קלילה חילופית? אם כן איזו? (למשל FINEPRINT?) מה עם תוכנה/דרייבר לסורק? תודה
-
- 2 תגובות
- 571 צפיות
-
-
שלום חברה כבר הרבה זמן שאני חושב לקנות מחשב חדש וחיפשתי את העכבר והמקלדת המושלמים האלחוטים וזה מה שמצאתי Logitech Cordless Desktop MX בלי המספרים אחרי ה MX הוא בא עם עכבר ומקלדת אלחוטים MX700 שהוא אמור להיות כמו ה MX518(אבל אלחוטי) והמקלדת באה עם כל הכפתרים המסודרים של פעם שכבר אין במקלדות INSERT/HOME/DELETE שהם אחד ליד השני פשוט מדהים: חיפשתי אותו בכל האינטרנט ולא מצאתי מקומות שמוכרים אותו אם מישהו מכיר חנות שמוכרת את הסט המושלם הזה שיגיב בבקשה
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
טוב אז אני כבר שבוע יושב ולא מצליח למצוא מקלדת ועכבר. הלכתי היום ל ל KSP ו BUG והיתה להם רק את המקלדת של רייזר, ה BlackWidow עם חלון פתוח כזה שנותן ללחוץ על המקשים. לאחת מהחנויות היה נראה לי קפיצים חומים ולשניה ירוקים, לא הרגשתי ממש הבדל בלחיצות (לא סגור שזו אותה מקלדת). בכל מקרה הלחיצות היו מאוד נוחות לי, אז ככה : אני מחפש מקלדת מכאנית או משהו שממש קרוב אליה, הרעש של הקליקים לא מזיז לי, אני גם ככה רוב הזמן עם אזניות. מחפש משהו יחסית זול, לא מקלדת ב 600-700 שקל וצפונה. אני לא צריך מקלדת דיסקו או עוד איזה 20 מקשים בצדדים ותוספות. כמובן שיהיה לוח נומרי, חשוב חשוב חשוב ! לגבי עכבר, הצורה שאני מחזיק בה את העכבר היא השיטה של "רק האצבעות", לכן צריך עכבר קטן. שוב, לא ע…
-
- 19 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
אני מחפש אוזניות השימוש העיקרי הוא גיימינג,התקציב הוא 300-400 שקל אני לא צריך משהו מפוצץ אני יוכל להתספק גם באוזניות ב250 שיעשו את העבודה, אני רק רוצה שהמחיר יהיה שווה את הביצועים מעדיף עם מיקרופון אבל לא חייב... תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 898 צפיות
-
-
היי! היכן אוכל לרכוש כבל S-VIHS עם 7 פינים מצד אחד ו-5 פינים מצד שני לחיבור בין מצלמת וידאו אנלוגית להתקן לכידה USB? אם אפשר קישור בבקשה.
-
- 7 תגובות
- 784 צפיות
-
-
אני מחפש מדפסת+פקס+סורק+צילום (עם משטח העתקה) אלחוטית עדיף עם דיו זול בתקציב של עד 500 שח .לשימוש ביתי, לא צריך שתהיה צבעונית אפילו רק שתהיה אמינה
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
חבר'ה.. התאהבתי במארז! http://www.thermaltake.com/xaserCase/soprano/bns/bns.htm שני מאווררי 120.. לכן הוא שקט.. הוא יפה.. נטול ברגים.. וכו'.. שאלה.. מה אתם אומרים עליו? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_515_1583&products_id=10168 אפשר גם עם חלון+מאוורר 90 בתוספת של 50 שח.. יש משו אחר יותר טוב ב450? צודההה
-
- 8 תגובות
- 821 צפיות
-
-
E6300 ו- 1800XT\1900XT איזה ספק אני צריך לקחת בהתחשב לשזה שאני מעוניין באיזה אוברקלוק מתון
-
- 8 תגובות
- 957 צפיות
-
-
-
הבעיה שלי עם המקלדת כיום היא שכשאני לוחץ על SHIFT(ריצה)+W, אני לא יכול לפנות שמאלה עם הדמות(A). רק ע"י עזיבת הW הוא פונה. חשבתי על המקלדת הזו: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2686 מה אתם אומרים? תוצאות מבחן המקלדת: the quick brown fox jumps over the lazy dog H K BN FX JMS V H LZ DG
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש סט מקלדת+עכבר אלחוטי עבור מחושב קולנוע ביתי (משמש לכתיבת מסמכים, צפייה בטלויזיה וקצת משחקים). עד היום היה לי microsoft entertainment 7000 והייתי מאד מרוצה ממנה (טווח קליטה מדהים. אין בעיות הקלדה ואפילו אפשר לשחק איתה משחקים ברמה סבירה). העכבר התקלקל ואין אפשרות להחליף אותו (היא באחריות אבל מיקרוסופט כבר לא מייצרים אותה) אז קיבלתי זיכוי של 700 ש"ח. לכן אני מחפש סט שיש לו קליטה מאד טובה (הבנתי שסט bluetooth עדיף בגלל קליטה יותר טובה). ממה שקראתי להמון סטים יש בעיות קליטה אבל הסט Logitech Cordless Desktop MX5500 Laser USB RETIAL (שהוא יקר מאד) עומד בדרישות. קיוויתי למצוא משהו במחיר שפוי יותר. תודה לכל העונים
-
- 0 תגובות
- 834 צפיות
-
-
שלום... אני מסתבך עם עצמי כבר המון זמן איזה סט לבחור... יש את של מיקרוסופוט wireless laser desktop 7000 http://www.microsoft.com/hardware/mouseandkeyboard/ProductDetails.aspx?pid=089&active_tab=systemRequirements ויש את של לוג'יטק cordless wave pro http://www.logitech.com/en-roeu/keyboards/keyboard-mice-combos/devices/4677 אני מחפש משהו אלחוטי שיחזיק מעמד יותר מ2 3 מטר... יותר לכיוון 4 5 מטר. מישהו יכול לעזור לי??? אם יש עצות לסט אחר אני אשמח לשמוע! אני כבר ממש משתגע ומבולבל...
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
מחפש לרכוש רמקולים איכותיים למחשב 2.1. תקציב: 250-300 שימושים: סרטים והרצאות אקדמאיות בקשות מיוחדות: סאונד איכותי (הכי טוב במסגרת התקציב) עדיפות לרכישה מהארץ
-
- 3 תגובות
- 2.8k צפיות
- 1 follower
-
-
אני רוצה עכבר למשחקים מדוייק ונוח לשימוש גג עד 300 ש"ח, תציעו הצעות
-
- 10 תגובות
- 706 צפיות
-
-
צריך המלצה על מדפסת: 1. צבעונית 2. חסכונית בצבע (אם אפשר לצרף את מחירי הצבע) 3. שההדפסה תיהיה איכותית. 4. יכולה להיות משולבת (אך לא חייב) וכמובן שאם יש מדפסת מומלצת בפחות מ 500 ש"ח אז אפילו יותר טוב.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
זה קורה בעיקר שאני פותח מספר קישורים זא"ז או לאחר תזוזה מהירה. קודם היה לי עכבר MICROSOFT ישן (9 שנים) אז לזה אני משווה.
-
- 1 תגובה
- 747 צפיות
-
-
שלום קניתי לפני חדשיים שלושה עכבר G9 וחפני כ חודש כנראה הלייזר הפסיק לעבוד אני לא מבין למה זה קרה העכבר לא רץ על המסך אבל המקשים ימין ושמאל עובדים מה זה יכול להיות שלחתי אותו בחזרה לחנות ממנו קניתי ועד עכשיו לא קיבלתי אותו רציתי לדעת מה יכל לגרום לבעיה תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני חושב על קניית המוצר הזה ואני צריך חוות דעת עליו. למי שיש אותו, תענו בבקשה על השאלות הבאות: 1. האם הוא נוח? או שתמיד מתבלבלים באותיות של המקלדת והעכבר עושה כאבים ביד? 2. האם הוא מרגיש אכותי או שמרכישים שזה פלסטיק זול שעומד להישבר כל רגע? 3. בכללי, האם אתם מרוצים ממנו? 4. לאיזה מרחק קליטה הגעתם איתו? תודה!
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
שאלה: האם הסורק של L7590 מספיק איכותי? והכוונה לצורך סריקת תמונות ישנות מאלבומים. מה לגבי הסורק של J6413?
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-