עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. שלום, אשתי מורה לערבית, ולכן אני מחפש מקלדת לעברית / ערבית / אנגלית (עד 100 ש"ח): מה מומלץ? אשמח ללינק. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by roeesnir,

איפה אפשר לקנות כזה? הוא צריך לעמוד על שולחן, רק שיהיה לו מתג.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by leahd3,

בס"ד כמו כל גיימר בינוני שחי בארצנו היקרה ו התוססת השיקול העיקרי שלי הוא למקסם תועלת מכל דבר שאני קונה על מנת לשפר את חויית המשחק שלי במחיר הגיוני( סטודנט בארץ זה לא פשוט) החלטתי להתחיל עם עכבר. לאחר שבועות של חיפושים והתלבטויות שכללו ביניהם : זמן תגובה,נוחות,יופי,אמינות ולא פחות חשוב גם מחיר אטרקטיבי. השיקולים שלי התבססו על האם אני מעוניים בעכבר חוטי או אל-חוטי. בתור אדם שמתעסק עם עכבר אל-חוטי בסר כמה שנים מאוד חששבתי שהוחוט יעצבן או יפריע לי. ננעלתי לבסוף על שני דגמים corsair m95 ו logitech 602 כל אחד ו היתרונות שלו. ראיתי כל מני review למיניהם. יתרונות של 602: אלחוטי עם חיי סוללה ארוכים במיוחד. אחיזת palm ( לרוב הידיים) וכמובן התוכנה האדירה של לוג'יטק שעוזרת ודי…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by Alex89,

על איזה מדפסת דיו/חברה למדפסת אתם יכולים להמליץ לי? שתהיה חסחונית בצבע. אם ניגמר אחד הצבעים שתמשיך להדפיס אבל בלי אותו צבע. שימושים: סריקה והדפסה של תמונות כמו כן מסמכים

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by rotman,

http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=6216 ? יש יותר טובים ממנו? המלצות?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. אני מעוניין במקלדת/עכבר עבור HTPC .... המרחק הוא כ 4 מטר .... חשוב לי מקלדת אמינה כי אני לוקח איתי לחו"ל מישהו אמר לי על Adesso 2.4 GHz RF Wireless Mini Keyboard w/Optical Trackball ... אשמח לקבל חוות דעת תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. דבר ראשון - איך המשחק לגיימינג? ושנית, בשתי החנויות שהזכרתי העכבר עולה 280ש"ח בעוד שבאחרות לא פחות ב-430ש"ח - אין הדבר נראה תמוהה? מה כבר יכול להיות שבגללו המחיר כ"כ נמוך? כתוב שהעכבר בא ריטייל עם כל הבאנדל. למישהו יש עצות/דעות בנושא? רציתי לדעת האם העכבר הנ"ל מאפשר את אופצצית "פלאג אנד פליי" האם אני אוכל אחרי שהתקנתי את הדרייברים לנתק ולחברו לעיתים קרובות למחשב ופשוט ישר להשתמש בו?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. בארץ?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by Yaniv11,

ראיתי שיש את HP f4283 הישנה יחסית ב-220 ש"ח, שווה? ואיך לעומתה HP f2280 שנמכרת ב-200 ש"ח? השימוש העיקרי הוא להדפסת טקסט שחור-לבן. עדכון: ב-HP מישהי שלא מבינה הרבה אמרה לי ש 4283 עדיפה כי היא מיועדת להדפסה של 3000 עמודים בחודש לעומת 1000 ב 2280. אבל ראיתי שב-2280 יש זיכרון של 32 מגה לעומת 16 ב-4283, ובקטגוריה- "print quality in black" ה-2280 מגיעה ל- 1200rendered dpi לעומת 600 ב-4283. יש לזה משמעות או שה-4283 עדיפה?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. יש לי ספק של HEC, מהו "זמן התגובה" שלו, והאם UPS בעל זמן תגובה של 4 מילי שנייה יספיק? (כאשר יש את היבהוב האורות בבית - קפיצת מתח קטנה) https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=131&products_id=1767 מישהו שמע או שיש לו את הדגם הזה? ומה דעתכם על GAMATRONIC 500VA? האם הוא תומך בהורדה מסודרת של המחשב? אין לי הרבה דרישות מהUPS , רק שיחזיק מחשב (ללא מסך) מספר דקות ושידע להוריד את המחשב ( WINXP) אוטומטית

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by Mr Gadget,

לפני כמה זמן פתחתי תארד על רכישת מערכת אל פסק אבל עדיין לא הגעתי להחלטה דפדפתי באינטרנט ומצאתי כמה חברות מענינות ביניהם Mustek ו APC APC נראה כאל פסק מאוד משתלם ומחירו בהתאם(~800 ש"ח) ל APC 650VA אל פסק של Mustek שהמליצו לי עליו MUSTEK POWERMUST 800VA שמחירו 551~ ש"ח האם יש אתר שנותן ביקורות על אל פסק? נראה שתחומי אל פסק יותר מעורפלים בעולם האלק והמחשבים

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by sinai21,

שלום לכולם, אני צריך עזרה דיי דחופה, קניתי מארז Tsunami עם ספק W0057RI 500W (גם של Thermaltake). המאווררים שיש לי הם המקוריים שהגיעו עם המארז... הרעש פשוט בלתי נסבל, יש למישהו רעיונות איך להשקיט את המחשב? (תקציב זה לא בעיה...) תודה מראש

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by Milford Cubicle,

היי לאחרונה התחלתי להתעניין במקרנים כפתרון לקונוע ביתי אצלי בחדר. הבעיה היא שיש המון מושגים שאין לי מושג מה הם אומרים בפועל (חוץ מ"גבוה יותר = טוב יותר = יקר יותר").. מושגים כמו עוצמת הארה, יחס ניגודיות, רזולוציה, וכו'... שוב, ברור ש-"גבוה יותר = טוב יותר = יקר יותר", השאלה היא מה הוא המינימום בתנאים ספציפיים... המקרן הולך להיות בחדר לא קטן, אבל גם לא גדול מדיי (הוא יהיה במרחק של כ 2-3 מטרים מהמסך), כשהדגש הוא על מחיר זול (זאת לא חוכמה לקנות את ספינת הדגל של YAMAHA...) חשבתי על ה BenQ DS-550, שנותן לי "60 ממרחק של 2 מטר ועולה ממש מעט יחסית (כ 8,000 ש"ח). האם הוא ממש זבל או שבתור מוצר Value הוא סביר ויספק אותי ? אנא, בלי תגובות מאנשים שכל מה שהם יודעים זה להשוות אותו למקרנ…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. רכשתי לפני זמן מה את המקלדת הזאת ומפעם לפעם, אחרי שלא משתמשים בה מספר דקות, לחיצה על כל מקש שהוא נהפכת לסדרה רצופה של ] שלא מפסיקה עד שלוחצים שוב על איזשהו מקש. בעיית חומרה או תוכנה?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  15. Started by yuvalg,

מחפש זוג רמקולים (בלי סאב) למחשב בתקציב מינימלי אבל אם אפשר באיכות סבירה בעוצמה נמוכה. (עד 150 ש"ח אם אפשר).

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by silony shahar,

קניתי פד רייזר וכל כך אהבתי את המוצר שאני חייב לפרסם אותו!! ממליץ מאוד!!!! https://rover.ebay.com/rover/1/711-53200-19255-0/1?icep_id=114&ipn=icep&toolid=20004&campid=5338379566&mpre=https%3A%2F%2Fwww.ebay.com%2Fitm%2FNew-Razer-Water-Droplets-Edition-Goliathus-Speed-Extended-Gaming-Mouse-Mat-Pad%2F232338091200%3Fhash%3Ditem36186decc0%3Am%3AmKGlnDZYb1-_tRtGEUCJ9hA

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. משהו מתקשר (נראה לי שזה קורה רק בנכנסות), אחרי 3 וחצי דקות - בום הפקס נכנס לשיחה. לפני זה, הפקס היה משתלט אחרי 8 דקות. הפקס מוגדר כרגע כ FAX ONLY שבו הוא מפעיל את הפקס לאחר 8 צלצולים (3 וחצי דקות והפקס פועל). לפני זה הפקס היה tel/fax של 60 שניות (8 דקות והפקס פועל). דברתי כבר עם התמיכה לפני שבוע והיום זה שוב קרה, הם אמרו לי מה לשנות וזה רק עשה את זה יותר גרוע 8 דקות ל 3 דקות, הפקס משתלט על השיחה מתי שבא לו ואין דרך לעצור אותו עד שהוא מסיים. מחר אתקשר שוב לתמיכה, אבל.. למשהו יש רעיון איך לפתור את המכת מצריים 11 הזאת? תיקון: הפקס היה מחובר בטעות למרכזיה במקום לקו ישיר.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. רציתי ללכת על ה- Turtle Beach Z6A אבל לצערי הן כנראה לא תומכות ב- PS3. למישהו יש המלצות?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. שלום אני רוצה לדעת מה ההבדלים בין הסוללות הנוכחיות של GP בקיבולות בין 1800 ל 2700 לבין דור ה Recyko החדש שעומד על 2050 (מדובר על מיליאמפר שעה - קיבולת הסוללה) יש לי מטענים ישנים והרבה ציוד ואני רוצה לרכוש סטים נוספים של סוללות נוסף על השניים שכבר יש לי.הבנתי שבריסייקו אין את אפקט הזיכרון אבל קיבולת נמוכה זה חיסרון משמעותי.אני אציין שאני עובד עם הסוללות על ציוד היקפי כמו שלט מקלדת ועכבר אלחוטיים. תודה מראש לעונים

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by HunterVee,

אחים שלי תעזרו לי אני לא יודע מה יש לעכבר שלי ... עכבר של חברת Logitech חדש שחור קטן ולעיניין . עכבר לייזר (אופטי) לא על-חוטי..... מתחבר לי דרך ה PS\2 . הוא עובד טוב ופתאום יש לו קפיצות לא רצויות והוא משתגע ועף לכל הכיוונים. אני משתמש במשטח חלק בכדי להשתמש בעכבר וגם ניסיתי עם פד לעכבר ולא עזר. אם מישהו יודע איפה לשנות את ההגדרותאו מאיפה להוריד תוכנה שמתקנת את זה שיתן לי הנחיות מדויקות בבקשה כי אני לא מבין גדול במחשבים (בכלל לא). בתודה קובי :'(

• 23 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. איזו מדפסת בעלת כרטיס רשת מובנה מומלצת לעבוד ב DOS ?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by ruve,

קניתי מארז של tt xaser 2 5000 ואני צריך ספק (ספק טוב מן הסתם שיחזיק 5 מאווררים)

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by vald95,

Had a Siberia V1 for a couple of years, to be honest I'm not very fond with SS after trying that shit ESPECIALLY THE MICROPHONE but I read a lot of good reviews on the Siberia V2, and the Gamecom 780 also.. so what do u guys recommend, (I wanted to buy the 777 at first)

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. שלום, קניתי מקלדת/עכבר אלחוטיים מדגם MK250 של לוג'יטק. לפי הנתונים על האריזה, המקלדת והעכבר משדרים לטווח של 10 מ' בתדר 2.4 ג'יגה הרץ. כמה שאלות: 1. האות ייחודי לכל מקלדת? האם מישהו שרכש מקלדת מדגם זהה לשלי ונמצא בטווח השידור יוכל לקלוט את האות של המקלדת שלי? 2. אני צריך טווח של לכל היותר 5 מ'. אפשר להחליש את האות כך שיגיע לטווח זה בלבד? 3. בטווח השידור של המקלדת/עכבר יושבים אצלי טלפון ושני ראוטרים חוטיים, האם השידור יכול להפריע לאחד מהם? ובמידה ואני עובר לטלפון/ראטור אלחוטיים? תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  25. אהלן, קניתי לאחרונה את הסט האלחוטי [מקלדת+עכבר] של לוג'יטק, הMK700 בחו"ל. בכל אופן, רציתי לדעת, כיצד אני יכול להדביק למקלדת עברית? היכן אפשר לקנות מדברות ללחצנים? ו\או האם יש חברות שמדביקות על המקלדת? תודה מראש...

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.