עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by Anonymous1,

שלום, קיבלתי מודם פקס חיצוני suprafaxmodem 288. יש לו חיבור כניסה RS-232 עם כבל שבקצה אחד כניסה ובקצה השני יציאה, הבעיה שבמחשב יש רק כניסה. איך מחברים?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. צריך המלצה למקלדת למדיה סנטר עד 400 שקל שהמקלדת תיכלול עכבר מובנה בתוכה ושהמרחק ייהיה גדול לפחות 5 מטר אני ראיתי כמה דגמים עד עכשיו איך הם: ione scorpius p20mt XGene http://www.mornet.co.il/pl_product~Xg24G~44~0.htm Microsoft Media Center 2005 ZV1-00004 TEAC 2.4GHZ http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=PD9098 תודה מראש!

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. בד"כ בעכברים שראיתי (MICROSOFT, LOGITECH) כתוב 1.5-2 מטר

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by huber,

שלום חברים. יש ברשותי עכבר מסוג MX1100. לאחרונה המקש השמאלי של העכבר התחיל להגיב בצורה מוזרה, כמעט כל לחיצה נקלטת כלחיצה כפולה, מה שהופך את חווית השימוש בעכבר לנוראי. לצערי תקופת האחריות הסתיימה לפני זמן מה - השאלה האם יש דרך לפתור את הבעיה? לא מצאתי דרך לפרק את העכבר.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. שלום, אני מחפש אוזניות גיימינג עדיפות לקשת, חובה עם מיקרופון, בתקציב של 200 ש"ח עם טווח חריגה של 50 ש"ח. אני לא אשתמש בהם לסרטים ולמוזיקה, אך ורק למשחקי FPS. אין לחץ, אז אין מניעה להזמין מחו"ל (eBay ו-Amazon מבורך). תודה רבה,

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by j,

המליצו לי בחנות על הswing אבל אני לא מבין מה ההבדל בינו לבין הsoprano אני מחפש מארז טוב בסביבות 700 ש"ח , מעוצב אבל בלי כל החייזרים ואלה, ושיהיה כולל ספק המלצות בבקשה, המחשב ככל הנראה יהיה חזק אבל לא היסטרי

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. שלום, יש לך לכם איזה מקום טוב שאפשר לקנות שולחן מרווח וגדול למחשב.. כל מה שראיתי במקומות כמו הום סנטר או אופיס דיפו הם קטנים ומעצבנים. תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  8. שלום לכולם. אני מעוניין לקנות עכבר גיימינג (בעיקר משחקים יריות כמו CS, DOD,CSS). אני צריך המלצה לגבי עכבר גיימינג שיהיה מאוד נוח לשלוט בו במשחקי הFPS האלה. לגבי הפד, שיהיה מאוד נוח וחלק ויתאים כמובן לעכבר. שמעתי מחברים שכדאי לקנות את הRAZER DEATH ANNER או את הG5 של LOGITEC, הייתי רוצה לשמוע חוות דעת על שני העכברים האלה או אם הם לא כלכך טובים אז עכברי גיימינג אחרים. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by Dimka,

שלום לכולם, מחפש לוח כתיבה אלקטרוני (עדיף זול - אבל מוכן לשלם על איכות) המיועד לכתיבת הערות וכו' (לומד מתמטיקה), לא מתכנן לצייר איתו. מצאתי יקרים וזולים, השאלה אם אפשר להתפשר על איזה GENIUS או משהו כזה תודה לכל מי שיוכל לעזור...

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by X-_PLOSIVE,

לאחי יש מחשב פנטיום 3 עם הארד דיסק מקסטור 40 גיגה וזיכרון 256 לוח אם לא ידוע עכשיו המחשב עבד לו מצויין על וינדוס אקס פי היום היה לו קצר בבית וכל הבית נכבה המחשב כמובן גם , אחרי שהחשמל חזר הוא המחשב לא נדלק הוא אמר שנדלק רק אור ירוק ורשום לו לפנות אל היצרן או משהו כזה, עכשיו אני לא ראיתי את זה אז ביקשתי ממנו שיבדוק אם משהו נשרף , שום גבר לא הריח שרוף או נראה חשוד פשוט המחשב לא נדלק ולא מגיב מה לעשות???????? תודה מראש אלירן

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. כל ממיר תומך בשידור HD של ערוץ 1 ?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  12. Started by gll,

יש המלצות? אני מעדיף עכבר חוטי למשחקי FPS כמו באטלפילד תודה

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. לפי מה שהבנתי/חשבתי אם מעבירים ממצב של 125הרץ ל- 1000הרץ תזוזה של הסמן אמורה להיות יותר מהירה בפועל אני מקבל להפך כשהעכבר במצב 125הרץ זה הסמן נע יותר מהר, איך זה ? אם לא הבנתי נכון אשמח להסבר מה התפקיד של שני המצבים (כמובן בהתחשב במשחקים ובמצב עבודה רגיל)

14. Started by Jesper,

יש לי כרגע סורק במכשיר משולב של HP 5783. הסריקה במכשיר הזה די איטית. אני צריך לסרוק עכשיו הרבה תמונות ורוצה לקנות לשם כך סורק חדש שיהיה מהיר יותר. חשבתי על cannon lide 110 או epson v33 שהם די זולים (כ-400 ש"ח). חשוב לי רק לדעת אם הם יהיו משמעותית יותר מהירים מה-HP? כי רק בגלל זה אני רוצה סורק חדש...

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. הכוונה למשטח עם כרית ג'ל. תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by BeNDeR,

שאלה קטנה אני צרי לקנות hard disk עכשיו ברור שאני קונה 7200 ו 40 גיגה !! אבל איזה hard disk לקנות : 1 . IBM או 2 . CIgate בבקשה אני צריך תשובה למחר ? ??? :

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by cohentw,

טוב אז ככה.. קניתי לפני איזה 4 חודשים עכבר MX518והוא התחיל לעשות לי בעיות מוזרות לפני איזה חודש הוא זז לי במהירות ענקית ופותח לי את כל החלונות במחשב ולפעמיים נתקע ואי אפשר להוזיז אותו, יש מצב שזה וירוס כי התקנתי איזה משהו ואחרי איזה חצי שעה כל הבלאגן התחיל ולא נראה לי שזה בעכבר.. עוד משהו.. אני עכשיו במחשב של אבא שלי ואני עם העכבר עכשיו והוא עובד פיקס (למרות שאני איתו רק 3 דקות ככה) קיצור תעזרו לי בבקשה =\

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by SpEcToR,

כנסו ל-KSP... ולספקים יש שם ספזק כזה : HEC 475W (True Watts) ב-350 שח... מה אתם אומרים עליו? אני צריך עוד המלצות לספקים.. רצוי כמה שיותר זול.. ורצוי 450W אמיתיים (לא גנריים) מערכת מחשב: (עתידי) קונרו E6600 X1800XT 512M 1G DDR667

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by MikMak,

שלום , יש לי מדפסת MX925 של CANON , קיבלתי דפי פוטו ניסיון כאלה : באמזון ארה"ב הכי קרוב לזה הוא עם PP-301 ולא PP-201 , זה אומר שטיפה שוקל יותר , הבעיה שבSPECS של המדפסת : http://www.canon.co.uk/printers/inkjet/pixma/pixma_mx925/specification.aspx רשום רק הדגם עם PP-201 , ואילו בגלל שה-PP-301 חדיש זה לא רשום , השאלה אם יתאים ? אני מתכוון מאמזון : https://www.amazon.com/CanonInk-Photo-Glossy-Sheets-1432C006/dp/B01M1DDCRB מה לדעתכם זה יעבוד במדפסת ?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by TheDiesel,

שלום. רציתי לדעת מה ההבדל בין מקלדת מכנית למקלדת רגילה. מה יש במקלדת מכנית שאין במקלדת רגילה?

21. Started by שבע-שנים,

שלום, הרגע חזרתי מבאג, רכשתי מדפסת HP 3745 והיא לא הגיעה עם כבל USB (רשום בדפי ההתקנה שיכול להיות שלא יגיע כבל USB). בכל אופן איזה כבל אני צריך ומה מחירו?

22. Started by titan,

כרטיס הקול שלי (VIBRA 128) הפסיק לעבוד מאז שעברתי לWIN XP ולכן החלטתי לקנות כרטיס קול חדש ... אין לי הכסף להוציא 1000+ ש"ח על כרטיס קול כמו הAUDIGY מהסיבה הפשוט שאז אני ירצה גם רמקולים חדשים ולכן: יש לי שני רמקולים + סאב של SYSTEM WORKS ... איזה כרטיס קול, לא משנה החברה, ינצל אותם בצורה מקסימלית ? CREATIVE 5.1 ? או שיש חברה אחרת וכ'ו .. הקיצר אני לא מכיר את התחום ... תחכימו אותי.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. משהו מתקשר (נראה לי שזה קורה רק בנכנסות), אחרי 3 וחצי דקות - בום הפקס נכנס לשיחה. לפני זה, הפקס היה משתלט אחרי 8 דקות. הפקס מוגדר כרגע כ FAX ONLY שבו הוא מפעיל את הפקס לאחר 8 צלצולים (3 וחצי דקות והפקס פועל). לפני זה הפקס היה tel/fax של 60 שניות (8 דקות והפקס פועל). דברתי כבר עם התמיכה לפני שבוע והיום זה שוב קרה, הם אמרו לי מה לשנות וזה רק עשה את זה יותר גרוע 8 דקות ל 3 דקות, הפקס משתלט על השיחה מתי שבא לו ואין דרך לעצור אותו עד שהוא מסיים. מחר אתקשר שוב לתמיכה, אבל.. למשהו יש רעיון איך לפתור את המכת מצריים 11 הזאת? תיקון: הפקס היה מחובר בטעות למרכזיה במקום לקו ישיר.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by Alex89,

על איזה מדפסת דיו/חברה למדפסת אתם יכולים להמליץ לי? שתהיה חסחונית בצבע. אם ניגמר אחד הצבעים שתמשיך להדפיס אבל בלי אותו צבע. שימושים: סריקה והדפסה של תמונות כמו כן מסמכים

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by silony shahar,

קניתי פד רייזר וכל כך אהבתי את המוצר שאני חייב לפרסם אותו!! ממליץ מאוד!!!! https://rover.ebay.com/rover/1/711-53200-19255-0/1?icep_id=114&ipn=icep&toolid=20004&campid=5338379566&mpre=https%3A%2F%2Fwww.ebay.com%2Fitm%2FNew-Razer-Water-Droplets-Edition-Goliathus-Speed-Extended-Gaming-Mouse-Mat-Pad%2F232338091200%3Fhash%3Ditem36186decc0%3Am%3AmKGlnDZYb1-_tRtGEUCJ9hA

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.