עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by iakovl,

איזה מארז לקנות? (שאלה פשוטה) אני נוטה ל XAZER 3 כי בסופו של דבר הוא משתלם יותר הפאן באס שלו שעולה לפחות 200 + 7 מאוררים שעולים לפחות 50 כל אחד כך שבסוף המארז עצמו עולה "רק" 500 ש"ח תגידו לי אם אני טועה

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by Component,

היי אני מעונין לרכוש מצלמה דיגיטלית לצורך הפקות דפוס. אני מניח שמצלמה עם 2.1 מגה פיקסל תספיק. על איזו מצלמה אתם ממליצים? ועוד שאלה: כמה תמונות באיכות גבוהה יכנסו בכרטיס של 8 מגה?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. שלום לכולם. אני מבקש עצות לפני קניית מצלמה דיגיטלית. מחיר מכסימלי : 400$ . מחירים לפי ארה"ב - משם כנראה אני אקנה. תודה לכולם מראש.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. הכוונה למשטח עם כרית ג'ל. תודה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by Sman,

ככה, יש לי במחשב הארדיסק כונן קומבו של ריקו שהוא גם CD רגיל גם DVD וגם צורב, וכונן CD של LG. עכשיו השאלה היא, איך הכי כדאי לחבר אותם ללוח האם, כלומר מי צריך להיות מחובר לאיזה IDE, מאסטר או סלייב? אני מאוד אשמח להסבר מפורט, כדי שאני לא רק אדע מה לחבר לאיפה אלא גם למה. תודה רבה לכל העונים, ושוב, אני מבקש רק מי שבאמת מבין, אני לא רוצה לעשות טעיות שיגרמו לי "נזקים".

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. משהו כזה יכול להתאים לי: מישהו מכיר?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. שלום, אני מחפש סט מקלדת ועכבר אלחוטי עד 400 ש"ח. השימושים שלי הם בעיקר מוזיקה,גלישה באינטרנט ומשחקים מידיי פעם שיוצאים (crysis וכו ..אפילו CS ). לצערי לא היה באפשרותי לקנות את הסטים שהיו בבאג ואופיס דיפו במבצע (באסה \= ) בינתיים יש אפשרות אחת: Logitech Cordless Desktop LX710 או LogiTech CordLess DeskTop Wave מהחנות Saletech . מישהו מכיר את החנות הזאת? http://www.saletech.co.il קצת מוזר המחיר של הסט הזה בהתחשב שבנעה מוכרים אותו ב 1000 ש"ח. בכל אופן,יש הצעות? תגובות בנוגע למקלדות הנ"ל יתקבלו בשמחה:

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by Pac Pac Chick,

רציתי לראות האם הספק שקיבלתי עם המחשב ג'נרי. פתחתי אותו וראיתי שזה ספק 480W של חברה הנקראת "Sunshine-Comma". האם זוהי חברה מוכרת, או שזה ספק ג'נרי ואני אאלץ להחליפו?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by X7-007,

יש נושא ארוך ל 1:1 של עכבר שאומר מה שאתה עושה עם העכבר זה מה שקורה במסך ובעצם זה מה שרוצים להגיע בלי איטיות ובלי האצה לא מכוונת או תקלת חיישן/משטח אבק וכו'. אני לא אפרט הרבה, כל מי שרוצה לנסות מוזמן אני אפרסם את ה source לאתר שבאנגלית, ואם לא תבינו משהו או תרצו הסבר נוסף אני אסביר. אבל עד אז אני רק אפרסם וארשום בעיקרון מה זה עושה. במערכת הפעלה שכרגע נתרכז, וינדוס 7 יש מה שנקרא Enhance Pointer Precision שבנוגע אודותיו יש הרבה סיפורים והוא שימושי אם אתם לא משתמשים בעכבר אמיתי אלא רק בעכבר של מחשב נייד וכו'. הדבר הראשון שנעשה זה לבטל את זה. *אם אתם לא יודעים איפה זה נמצא פשוט תריצו חיפוש בגוגל. ותוודאו שאתם נמצאים על Bar האמצעי מספר 6. דבר שני נקרא את מה שרשום פה http://www.…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  10. Started by dino,

אני צריך המלצה למצלמה דיגיטלית באיכות טובה, בשביל לצלם את המחשב וגם סתם לצילומים, אבל שתיהיה באיכות טובה. תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. כלומר בעל אופציה לחוטי/אלחוטי

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by nargsi,

שבוע טוב, לפני שתתחילו לתקוף אותי בגלל הXBOX. תפסיקו. הוא בעיקר של האחים שלי. אני מחפש אוזניות לXBOX בגלל הרעש, ובגלל שמדובר בטלוויזיה הווליום גבוהה ודי מפריע שרוצים לשחק בלילה. יש את האוזניות של מיקרוסופט, אוזניות כאלו מחורבנות לא לבשתי המון זמן, ועדיין הם לא עבדו בחיבור דרך השלט. לחבר ישירות לקונסולה זה לחבר כבל של 3 מטר בערך, לא בעיה אבל די מציק. אפשר לחבר לשלט ? ויש מתאם כלשהו ? אני מעדיף להשתמש באוזניות שיש לי כבר עכשיו מאשר לקנות אוזניות חדשות. תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. אני רוצה ליקנות תחנת עגינה ל 2 דיסקים קשיחים ורוב מה שמצאתי ברשת מוגבל או ל 2 טרה או ל 4 טרה אני מחפש משהו שלא מוגבל כלומר לדוגמא בעוד חצי שנה או שנה אני יקנה דיסק בנפח גדול יותר ממה שיש היום 4 טרה אז שניים כאלו זה 8 אני רוצה שזה יתאים כמובן שאני מדבר על כל נפח מעל 2 טרה מצאתי של ונטק אבל הוא מוגבל ל 4 טרה חוץ מזה לא מצאתי משהו אחר רק כאלו שמוגבלים ל 2 טרה האם מישהו מכיר תחנות עגינה כאלו ל 2 דיסקים קשיחים שלא מוגבלות בנפח של הדיסקים שאפשר לשים בהם

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  14. Started by rotman,

http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=6216 ? יש יותר טובים ממנו? המלצות?

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by GanJaval,

אני רוצה לקנות פד (המשטח הזה לעכבר ) עכבר לייזר ואוזניות אני צריך את אלה כי אני משחק משחק רשת (קול אוף דיוטי ) ויש לי בקרוב יומהולדת אז אין לי מושג מה לקחת אז חשבתי אולי את אלה קיצר התקציב עד 700 שקל תודה לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by Yaniv11,

ראיתי שיש את HP f4283 הישנה יחסית ב-220 ש"ח, שווה? ואיך לעומתה HP f2280 שנמכרת ב-200 ש"ח? השימוש העיקרי הוא להדפסת טקסט שחור-לבן. עדכון: ב-HP מישהי שלא מבינה הרבה אמרה לי ש 4283 עדיפה כי היא מיועדת להדפסה של 3000 עמודים בחודש לעומת 1000 ב 2280. אבל ראיתי שב-2280 יש זיכרון של 32 מגה לעומת 16 ב-4283, ובקטגוריה- "print quality in black" ה-2280 מגיעה ל- 1200rendered dpi לעומת 600 ב-4283. יש לזה משמעות או שה-4283 עדיפה?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. לבת דודה שלי יש בת-מצווה, וחשבנו לקנות לה משהו כזה... יש חיה כזו?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by Second Edition,

בוקר טוב לכולם , אני מעוניין לקנות את העכבר הבא : http://www.gimmick.co.il/item.asp?id=2685 מה דעתכם עליו ?

19. Started by Shoko,

שלום לכולם, אני מנסה להבין איזה מדפסת כדאי לקנות כבר שבוע. התקציב די גמיש. הדרישות הן : 1. wifi - שיהיה ניתן להדפיס\לסרוק דרך הרשת. 2. פקס - זו הסיבה שמחליפים את הקודמת 3. או שתהיה מדפסת מונוכרום או שתיהיה מדפסת שלא חייב שהצבעוני יהיה מלא על מנת להדפיס שחור לבן כמו שקורה ברוב המדפסות. התלבטתי בין לייזר להזרקת דיו, לפי מה שהבנתי הייתרונות של הלייזר הן שהטונרים לא מתייבשים כמו הדיו, וטונר מספיק להרבה יותר הדפסות (מצד שני יותר יקר אך לא כמו ההפרש בכמות ההדפסות לפי מה שאני מבין). השימוש הוא הדפסת כמה דפים ביום של אבא שלי לעבודה, אני מידי פעם מדפיס ללימודים, סריקה על בסיס שבועי בדרך כלל ופקסים מידי פעם כשצריך (פעם בכמה שבועות בממוצע). ההתלבטויות שלי עד עכשיו : hp 2645 ׳׳“׳₪׳¡׳…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  20. Started by roeesnir,

איפה אפשר לקנות כזה? הוא צריך לעמוד על שולחן, רק שיהיה לו מתג.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by yakir4u,

קניתי את הcm storm trigger ובשביל שאני יוכל לחבר אלייה את הפלאפון היא דורשת עוד אנרגיה (למרות שהיא מחוברת לUSB שלפי ג'יגהבייט מספק פי 3 יותר מתח מUSB רגיל) עכשיו הבנתי מהאתר של CM שאני צריך 5VDC PSU אין לי מושג מזה ואיפה אני משיג את זה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by ag43,

אני מחפש מדפסת משולבת זולה (עד 350 ש"ח). עד היום השתמשתי בHP 6500 ואני סה"כ מרוצה ממנה. חשבתי ללכת על ה4500 אבל נתקלתי בהרבה תלונות עליה. יש מדפסת משולבת עדיפה ממנה בטווח המחיר הנ"ל?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by LOL,

בעיקרון אני יכול להשיג בתקציב הזה גם את הX8 והX5 של מיקרוספט, והשאלה היא איך הם בהשוואה לG518 או שבכלל כדאי לי משהו אחר העכבר כמובר אמור להיות לגיימינג, והעובדה של הX8 אלחוטי תורמת בקצת אבל לא קריטית תודה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by Anonymous1,

שלום, קיבלתי מודם פקס חיצוני suprafaxmodem 288. יש לו חיבור כניסה RS-232 עם כבל שבקצה אחד כניסה ובקצה השני יציאה, הבעיה שבמחשב יש רק כניסה. איך מחברים?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. צריך המלצה למקלדת למדיה סנטר עד 400 שקל שהמקלדת תיכלול עכבר מובנה בתוכה ושהמרחק ייהיה גדול לפחות 5 מטר אני ראיתי כמה דגמים עד עכשיו איך הם: ione scorpius p20mt XGene http://www.mornet.co.il/pl_product~Xg24G~44~0.htm Microsoft Media Center 2005 ZV1-00004 TEAC 2.4GHZ http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=PD9098 תודה מראש!

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים