ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
שלום וערב טוב פורום חומרה :ם לאחר שכבר נימאס לי במשחקי מירוצים כמו RACE,NFS,GTR לילחוץ חץ למעלה למטה ולצד אני רוצה ליקנות הגה למחשב :] שיהיה הגה הכי טוב שיכול להיות אני ישקיע את כול הכסף שלי P: רק שיתן ביצועים ותמורה בהתאם כן.? שלא יהיה במחיר מופרז של 1000 וכו' כי אני לא מאמין שהגה יכול לעבור את ה500 שקל שיהיה הגה טוב שאני יהנה ממנו כמו שצריך. בתודה מראש אור.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום ברשותי סט מקלדת ועכבר Logitech Desktop Wave ה reciever שלהם נהרס, האם אני יכול לרכוש reciever חלופי? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
בד"כ בעכברים שראיתי (MICROSOFT, LOGITECH) כתוב 1.5-2 מטר
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אם אפשר את עזרתכם התקלקל לי הספק כח / שנאי של הסורק מדגם HP 4400C איפה אני יכולה לרכוש אחד כזה חדש????? תודה לינור
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
יש המלצות? אני מעדיף עכבר חוטי למשחקי FPS כמו באטלפילד תודה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הסט הנוכחי שלי מזה שנה: razaer taipan mouse razer deathstalker expert keyboard razer carcharias 2013 headset razer orbweaver gaming pad עם הזמן שהעברתי עם הרייזרים הבנתי איזה מאפיינים חסרים לי והחלטתי לשדרג. עשיתי מחקר בסיסי אבל אני עדיין רוצה המלצות, על כל דבר אני אכתוב מה אני מחפש ואיזה דגמים יצא לי לראות שלדעתי מתאימים אגב ג'אנר המשחקים זה MMO, RPG, MOBA עכבר: החלטתי לעבור לאלחוטי, ההעדפה שלי זה לא פחות מ2 כפתורי צד, כמובן programable הדגמים שאהבתי בנתיים mad catz R.A.T 9 mad catz M.O.U.S 9 razer naga epic (אם המאקרופד שלו נוח ולא מפריע) razer ouroboros (יש בו משהו שמצדיק את המחיר המוגזם?) מקלדת: עד כמה שנהנתי מהממברנות אכן מורגש חוסר פידבק לפעמים והחלט…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ערב טוב, אני מחפש עכבר אלחוטי לגיימינג, רוב המשחקים שאני משחק הם משחקי fps כמו battlefield 4 ,call of duty ghost ואססין קריד 4. העכבר לא ישמש רק למשחקים מדי פעם לגלישה באינטרנט, אז צריך שיהיה לו גם את הלחצי ה''בא'' ו''חזור'' בשביל הדפדפן. האחיזה שלי היא בצורת claw. תקציב הוא עד 600₪ אבל עדיף לחסוך עם אפשר. היה לי כמה התלבטויות בין שני עכברים: 1) Razer ouroboros 2) Logitech g700s למען האמת עד עכשיו היה לי Razer deathadder 4g כמעט שנתיים, אני מחליף אותו בגלל שהגומי מסביב לעכבר כבר מתקלף, והגלגלת באמצע העכבר חורקת טיפה. חוץ מזה ממש נהנתי ממנו. לא משנה לי איזה חנות בארץ, אבל עדיפות לזולה יותר אפשר לקחת בחשבון גם חנויות בחו''ל כגון אמזון ומוכרים מומלצים באיביי אם יש המלצות אחר…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
צריך מדפסת שתחליף את הHP 4014n הנהדרת, שעשתה עבודה נאמנה כמה וכמה שנים טובות. מחפש משהו באותה רמה או יותר טובה, במחיר של עד 4,000 ש"ח. מעדיף עם אפשרות לטונר תחליפי כמה שיותר גדול. מדפיסים המון, שחור/לבן. עבודה ברשת.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בעקבות היציאה של מעבדי ה XP ?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
Logitech Freedom 2.4 הכי משך אותי? יש משהו מומלץ?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום פורום, אני נוסע עוד מעט לארה"ב ושם אני אזמין מAMAZON מקלדת שתגיע לבית של אבי ואחזור לארץ איתה. אני צריך מקלדת ועכבר אלחוטיים איכותיים, השימושים נעים בין נוחות של לשבת על המיטה ולהשתמש במחשב לצפיית סרטים לבין גיימינג אינטנסיבי. אני צריך מקלדת ועכבר שהם גם נוחים ליד (גם כתיבה ובמיוחד העכבר) וגם איכותיים כך שלא יהרסו לי אחרי שנה (למרות שאני אשמור עליהם בלי קשר) וגם שלא יהיו התנתקויות ובעיות עם הקולט האלחוטי. אין מחיר מסויים, אני לא רוצה להתקמצן אבל גם לא מקלדת ב2,000 שקל כן? מקלדת שתעלה פה 1,000 ש"ח עולה בארה"ב 100$ (הMX5000 של לוג'יטק, שלאחר בירור קצר גיליתי שהיא נוראית לחלוטין, כך נאמר בכל האתרים וכל ביקורות הגולשים שקראתי עליה) ואין לי בעיה לבזבז על משהו איכותי 100$,…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום,רציתי לדעת מה ההבדל בין ראשי דיו HP 57+56 לבין HP 28+27 כי הבנתי ששניהם מתאימים למדפסת שלי(HP PSC 1315). תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה : אני צריך מחשב לשימושים הבאים 1.תוכנות גרפיקה ,עבוד תמלילים וגלישה המשחקים בעדיפות שנייה. 2.אפשרות להקלטה אל ה H.D וממנו לטלויזיה/וידאו. 3.הצגת מצגות וסרטים על ה t.v . לשאלות: איזה כרטיס וידאו לקנות ? האם יש כ.מסך משולב והאם הוא עדיף ? איזה מעבד/לוח וכ.מסך יספיקו לביצועים סבירים של המערכת ? יש לי בערך 6000 ש"ח תודה מראש .
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, קיבלתי מודם פקס חיצוני suprafaxmodem 288. יש לו חיבור כניסה RS-232 עם כבל שבקצה אחד כניסה ובקצה השני יציאה, הבעיה שבמחשב יש רק כניסה. איך מחברים?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן! לא מזמן נפטרו הרמקולים הפשוטים ששימשו אותי שנים (microlab m100), ואני בחיפושים אחרי רמקולים חדשים למחשב שלא ירוששו אותי ועדיין יהיו סולידיים יותר. הבנתי שמערכות 2.1 בטווח היותר נמוך פחות מומלצות ועדיף כבר לקנות 2.0 במחירים האלה והם יעשו את העבודה יותר טוב. אם בכז יש מערכות 2.1 טובות בטווח הזה, תפאדל. אין לי צורך בבלוטות', ושלא יתחבר דרך USB. השימוש הוא דיי סטנדרטי, גיימינג, סרטים, מוזיקה, ושאר שטויות. אפשר לסטות קצת מהתקציב במידה ויש שוני משמעותי. כרגע אחרי שנברתי קצת באינטרנט אני חושבת על הedifier r1280t, אבל אשמח לעוד הצעות. תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
-
ATX סלרון 433 כ. מסך ATI AGP RAGE IIC GA-6VX7-4X (לוח חדש שהחליף את הקודם שנדפק) בבדיקה מחוץ למחשב הכל עובד חלק כאשר יש בלוח מעבד זיכרון כ. מסך -חיבורים: עכבר מקלדת דיסק קשיח לאחר הרכבת הלוח יש בעיות באיתחול לאחר הפוסט הוא נעצר ולפעמים גם ממשיך באיטיות להעלות את חלונות וגם מתחיל לזהות את הרכיבים וחלונות מתחילה להתקין בכל השלבים מדי פעם המחשב מאותחל או נכנס למצב השהייה פתרונות יתקבלו בשמחה מאד דחוף עוד הערב
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום,אני בא מאוזניות ה -razer banshee ואני מעונין להשתדרג כי הן היו ממש מאכזבות חשבתי על : roccat kulo steelseries 7h *FNATIC* logitech g35 אשמח לתשובה -מי שעונה שיענה עם ניסיון ושיסביר למה הוא בחר את האוזניות תודה,יום טוב
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
צריך משהו שיחזיק לי תמחשב נגד כל הקריסות חשמל האלה.. לאחרונה קורה פה הרבה ואני חייב משהו שיחזיק את המחשב.. אחד איכותי ושיחזיק מעמד עד 500 ש"ח.. תודה
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מעוניין בקונטרולר חדש. מחיפוש קצר באמאזון מצאתי דגם שנקרא power a בחצי מחיר. מישהו התנסה בדגם הזה? חיצונית הוא נראה בדיוק כמו שלט מקורי של xbox one קראתי שאיכות החומרים שלו פחות טובה. מישהו התנסה בדגם הזה? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי עכבר רגיל, אופטי סטנדרטי של לוג'יטק ואני משחק מידי פעם BF2. רציתי לדעת האם באמת יש הבדל כזה גדול בין עכבר גיימרים (אני לא מכיר את הדגמים) לבין הרגילים ? מישהו ששדירג יכול לתאר איך ההרגשה משתנה במשחקים ? מישהו יכול קצת להסביר לי בנושא ? תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לא הייתי סגור אם לפתוח את הנושא, תחת "אוברקלוקינג וקירור" או ב"ציוד היקפי". בכל מקרה, אני בטוח שבאחד הפורומים אוכל למצוא מענה. בכמה מילים עלי : חייל קרבי, במסגרת השירות, ואני בורר מילים יוצא להיות למשך הרבה זמן במקומות מאוד קטנים צפופים וחמים ללא הרבה אוויר לנשימה. שמעתי בעבר על "מזגן מתנייד", מכשיר קטן, לא מסורבל במיוחד, קל ונוח לתפעול שמוציא קור ומתחבר לסוללות צבאיות. אז קודם כל אם מתוך היכרות עם מערכות קירור וציוד היקפי של מחשבים אתם מכירים מכשיר שכזה אשמח אם תקשרו אותי אליו. עכשיו במקביל, אני יודע שיש מאווררים ניידים, כמו למשל אלה שנמצאים בספק הכוח. אז לשאלתי : איפה רוכשים כאלה ? האם הם לא מרעישים (אני מתכוון למאוורר יחסית שקט), באיזה גדלים אפשר להשיג כאלה …
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש נושא ארוך ל 1:1 של עכבר שאומר מה שאתה עושה עם העכבר זה מה שקורה במסך ובעצם זה מה שרוצים להגיע בלי איטיות ובלי האצה לא מכוונת או תקלת חיישן/משטח אבק וכו'. אני לא אפרט הרבה, כל מי שרוצה לנסות מוזמן אני אפרסם את ה source לאתר שבאנגלית, ואם לא תבינו משהו או תרצו הסבר נוסף אני אסביר. אבל עד אז אני רק אפרסם וארשום בעיקרון מה זה עושה. במערכת הפעלה שכרגע נתרכז, וינדוס 7 יש מה שנקרא Enhance Pointer Precision שבנוגע אודותיו יש הרבה סיפורים והוא שימושי אם אתם לא משתמשים בעכבר אמיתי אלא רק בעכבר של מחשב נייד וכו'. הדבר הראשון שנעשה זה לבטל את זה. *אם אתם לא יודעים איפה זה נמצא פשוט תריצו חיפוש בגוגל. ותוודאו שאתם נמצאים על Bar האמצעי מספר 6. דבר שני נקרא את מה שרשום פה http://www.…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-