עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. אני צריך עכבר שמתאים לגיימרים בתקציב של לא יותר מ300 ((עדיף פחות!!)) אם אפשרי- שיהיה אלחוטי תודה

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by eyaler,

שלום כבר הרבה זמן אני מחפש בארץ מקלדת קלאסית ולא מוצא: דרישותי הן: מקש ENTER גדול בצורת נ (L בכתב ראי) מקש \ ליד ה-BACKSPACE אין מקשים קטנים מגודל של מקש אות סטנדרטי ללא מקשי כיבוי מקשים בעברית אם אפשר מקש ESC רחב - מה טוב עריכה: מקלדת חוטית בלבד! הclassic keyboard של לוגיטק עונה על רוב הדרישות לפי מה שנראה בתמונות אבל בינתיים ממה שראיתי באופיס דיפו לפחות מדובר בגירסה האירופאית עם מקש ENTER הפוך בצורת ר יש למישהו עצה? דרך אגב, אם יש למישהו למסור\למכור מקלדת AT עם מקשי F בצד - בכלל אני אהיה מאושר

• 2 תגובות
    • 2.7k צפיות
  3. רכשתי לאחרונה טלוויזית SAMSUNG EA46F6100 Smart TV 3D ואני מעוניין לרכוש עבורה מקלדת עם עכבר מובנה איכותית לתפעול קל ונוח וגלישה באינטרנט בטלוויזיה. הוצע לי בחנות סט של GPT שנראה יפה כלפי חוץ בעלות 250 ש"ח, אך אני לא בטוח באיכות שלו. הייתי מעדיף של מותג איכותי כגון LOGITECH או MS, אם כי אני לא בטוח שיש להם מקלדות קטנטת עבור הנישה של SMART TV. אודה לכל מי שיודע, מכיר או ממליץ

• 7 תגובות
    • 5k צפיות
  4. יש לי את המארז soprano של טרמלטק ואני רוצה לקנות בקר של מאווררים עכשיו יש את הבעיה למארזים עם דלתות שאחרי שמתקינים בקר עם כפתורים גדולים אז הדלת של המארז לא נסגרת וזאת תיהיה בעיה עכשיו אני רוצה לדעת אם יש מספיק מרווח בין הדלת לכונן ככה שהיא תוכל להיסגר כמו שצריך? תודה

• 6 תגובות
    • 818 צפיות
  5. Started by kisin,

שלום לכולם, מישהו יודע איפה אפשר לקנות בטרייה חדשה לנייד קומפק פרסריו ולא דרך HP? כמה אמור לעלות? תודה רבה מראש.

• 0 תגובות
    • 775 צפיות
  6. טוב די רשמתי הכל בכותרת. זה הדגמים שאני מתלבט בינהים: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=33_352_355_2343&products_id=15749 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=33_352_355_2344&products_id=15829 עכשו אם יש עוד דגמים מומלצים - אשמח לשמוע! לגבי 2000A זה אומר שהוא יתן לי בין 1200 ל1400W ו1500 זה כבר 900W מקסימום שעבור מחשב כמו שלי עם ספק 1000W ועם כל מיני תוספות ומסך (גדול וצורך הרבה חשמל) וגם כנראה אפשרויות שדרוג בעתיד - אני רוצה משהו רציני שיחזיק יותר ממחשב אחד או אפילו שניים. אני מתלבט האם כדאי ON LINE שזה אומר שהוא מספק חשמל כל הזמן מן הסוללה (וכך מבטיח חשמל הרבה יותר איכותי ואמין) או האפשרות של אל פסק רגיל. וכמובן יש שאלה של רעש, חום, וכו'. …

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. אני מחפש לקנות מקלדת עד 200 ש"ח בעיקר למשחקים וקולנוע ביתי.... ראיתי את ה G15 שעולה ביוקר וגם אין לה מקשים בעברית חוזץ מזה אין לי שום מושג בתחום תזרימו המלצות ובלי צורות משונות ובלתי מזוהו משהו שנראה סטנדרטי אבל איכותי למשחקים ולקולנוע ביתי.

• 6 תגובות
    • 727 צפיות
  8. HERCULES - Game Theater XP - PCI sound card with an external rack (6 speakers for DVD support/5.1 channel - MP3 dec.) הוא שווה משהוא,כדאי ליקנות אותו?

• 18 תגובות
    • 3.2k צפיות
  9. Started by Haflo,

אין אפשרות לעשות על כזה דבר סקר עקב ריבוי ההיצע של האתרים והדעות..... מה לדעתכם האתר חומרה הטוב ביותר? ואני מתכוון לאתר מעניין, שאתם זורמים איתו ונהנים לגלוש בו (משהו כמו HWzone ;D ), שוב אין קריטריונים מדוייקים, מה שאתם מרגישים..... (וערנב תואיל בטובך לא לקפוץ על ה Thread הזה....!)

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by arkadur,

אני זוכר שלא מזמן CANON הוציאה מדפסת עם פיצ'ר נחמד - הדפסה על דיסקים האם מאז חברות נוספות חיקו זאת? האם יש לכם המלצות למדפסות כאלה? אני לא מדפיס "כבד", אבל אפשרות ההדפסה על דיסקים תעזור לי..

• 5 תגובות
    • 983 צפיות
  11. Started by נומאד,

ללא עיכובים נגיע לענין, הקיצר יש לי קובץ image ששוקל 750 מגה, והקיבולת של הדיסקים הכי גדולים שלי היא 700 מה לעשות? הנה תמונה שאולי תעזור לכם לפתור את הבעיה. יש לכם אולי עצה אייך לחלק את הקובץ הנ''ל, או משהו אחר? בתודה, מאיר. לכל העונים הקובץ מובטח משרת מהיר. (ובכן אני יודע שזה נשמע קצת לא מוסרי אבל אעשה הכל שאתם תחכימו, גם אם זה אומר לתת לכם כתובת עסיסית בתמורה.)

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by shimon23,

שלום למישהו כאן יש athlon xp? באיזה טמפ' המעבד נמצא? איזה לוח יש לכם עם ה athlon xp?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by spider272,

ההגה בכותרת היה נוטה לי שמאלה במשחקים..פירקתי אותו לגמרי..זה קונקטורים..ופירקתי תצינור שההגה מתחבר איליו..הוא היה מחובר לקופסא עגולה שבתוכה יש קפיץ שתפקידו להחזיר תהגה ולתת קושי..אבל איך מחזירים אותה?? ההגה אלחוטי.. בבקשה כל מי שחושב שיכוללתת רעיון..אני כבר שעתיים מנסה כל מיני דרכים.. תמונות: המחשה לניראה ''שלם'' חלקים:

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  14. אוקיי אז המחשב הגיע, RADEON 8500, XP 1700 וכל השאר הרצתי מהר את 3D MARK 2001 וקבילתי 7652 האם זה נחשב טוב?

• 7 תגובות
    • 874 צפיות
  15. Started by talkfir,

בבקשה תגידו מה דעתכם על החנות..עד שהמחשב הגיע אלינו, לא ידענו אני ואבא שלי מאיפה הביא חבר שלו את המחשב..הוא לא רצה לגלות או משהו כזה..בכל אופן,אז ראינו מדבקות של KSP על הכרטיסים.. חבר שלי (אלון מורגנשטיין אם מישהו מכיר) לא המליץ על החנות בכלל.הוא אמר ללכת רק על זיגזג2000.הוא אפילו אמר לי שכמעט כל האנשים כאן בHwzone קנו את המחשב שלהם מזיגזג.. בקשר לזיגזג..ראיתי שהם 3 אנשים כל הצוות..בקיצור-מאיפה הסחורה שלהם? והאם שווה קניה מהם,מבחינת טמיכה שרות והכל? אני רוצה לשמוע גם ממי שקנה מחשב מKSP,האם הוא מרוצה מהמחשב ודעות אחרות והמלצות או כלדבר אחר שהוא רוצה להגיד לי? ותגידו אתם גם דעות בבקשה על החנות. תודה רבה! טל

• 38 תגובות
    • 15.7k צפיות
  16. Started by menis,

40 ג"ב במהירות 7200 rpm איזה הוא הכי מומלץאמין,שקט?

• 25 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by ThE_BesT,

הציעו לי כרטיס מסך gf2 mx 400 64 mb של חברת pcpartner השאלה שלי היא אם שמעתם על דבר כזה??

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by kylesan,

היום אני קנה עכבר חדש ואני מתלבט איזה. Razer Lachesis או את העכבר Razer DeathAdder? איזה עדיף לקנות ולמה? ( עם זה חשוב אני משחק במשחקים וברוב CS) אז מה עדיף?

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  19. Started by yosigb,

שלום ושנה טובה לכולם ! ברצוני לברר על תופעה מוזרה בעת חיבור התקן USB למחשב כגון מדפסת או מקלדת ועכבר אלחוטי המחשב מבצע ריסטארט . המחשב עבר התקנה חדשה לאחר פירמוט כל ההתקנים מותקנים וכן עבר עידכון מלא למערכת ההפעלה כמובן אני עובד עם WINXP אשמח לקבל תשובת או רעיונות

20. מחפש מדפסת משולבת שתשמש אותי לצילומים ופקסים ללא מחשב, והבנתי שיש מדפסות הזרקת דיו שהעלות לדף פחות מ10 אג' )ב5% כיסוי( בדיו חילופי או ערכות מילוי אבל אני לא מוצא איפה יש נתונים על זה, בינתיים ראיתי רק ברדר MFC240 אבל הייתי רוצה לשמוע עוד הצעות ואם יש יותר זול ומומלץ.[br]פורסם בתאריך: 17.10.2007 בשעה 11:06:42 שכחתי לציין שאני משתמש בצילום שחור לבן. בתודה מראש לכל העונים.

• 4 תגובות
    • 707 צפיות
  21. Started by pponi,

שלום לכולם. אני מחפש לקנות מדפסת עד 300 שח להדפסה בש\ל בלבד, לא אלחוטית, אין לי מושג אם מומלץ דיו או לייזר זה אתם תמליצו לי, והאם יש מדפסות שעובדות רק בש\ל והם מומלצות\משתלמות יותר? תודה!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. בזמן האחרון אני רואה פה מפרטים מטורפים של 10K+ אבל עם כל הכבוד למארזים שנבחרים למפרטים האלה, עדיין לא ראיתי מישהו בוחר את זה: http://www.xoxide.com/xulalcucu.html כמארז למחשב שלו. אני ביררתי לגבי זה בזמנו ומחיר המשלוח לארץ היה מגוחך (350$!!!!) אבל אולי מישהו מה"חנוקים" עם מפרטי המליונים יהיה מעוניין.

23. Started by sanchouz,

שלום אני לפני כשנה קניתי את העכבר Logitech Marathon Mouse M705 בהתחלה מאוד התלהבתי מימנו, כי זה היה העכבר הארגונומי הראשון שלי והיה לא יותר מ3 כפתורים וכו'. כי עד אז השתמשתי בעכברים הכי פשוטים אלחוטיים. עכשיו הוא פשוט הורג אותי. הוא לא מדוייק בכלל(חלק אומרים בגלל שהחיישן לא ממוקם במרכז), הגלגלת לא נוחה לשימוש. לפעמים אני מגלגל קליק אחד בגלגלת והוא מעביר לי כאילו עשיתי כמה קליקים. האחיזה לא נוחה-מסתבר לי שיש לי אחיזה CLAW GRIP. כמובן שיש לו גם יתרונות-כמו כפתורים לקדימה אחורה ושהבטריה מחזיקה הרבה זמן , אבל זה הכל בעיקרון. טוב אז ככה, זה מה שאני מחפש בעכבר: 1) אחיזה CLAW GRIP או FINGERTIP GRIP 2) אלחוטי 3) סוללה שמחזיקה הרבה זמן 4) לא גדול כי היד שלי לא גדולה אבל לא …

• 15 תגובות
    • 2.9k צפיות
  24. Started by shoeyal,

שלום הייתי רוצה לרכוש סט אלחוטי בעד 300 ש"ח וראיתי מס" דגמים רציתי להתעניין מה מומלץ(נא להתיחס לאיכות קליטה אך גם לזמן הטענה ואורך סוללות) הדגמים הרלבנטיים: http://www.speed4u.co.il/Product.asp?Pid=23004&Cat2Cat1ID=39&Cat2ID=0&aff=zap https://www.lamir.co.il/home.htm#57354 http://www.topsi.co.il/product.asp?productid=261

• 8 תגובות
    • 631 צפיות
  25. Started by idani1983,

אני מחפש UPS עד 800 ש"ח שיספיק למחשב שלי עם ספק של 500 WATT , מסך שטוח 19 אינץ והכרטיס מסך 7800GT אני לא כל כך מבין בזה אז ככה שאני פתוח לכל הצעה הכי חשוב שיהיה משהו אמין ושידאג לכך שהמחשב לא יהרס בכל הפסקת חשמל שיגן בפני ברקים , מייצב מתח וכל מה שצריך פחות או יותר ב UPS תודה

• 11 תגובות
    • 838 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.