עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. עדיפות עם סורק .. התקציב גמיש תלוי מה אני יקבל בתמורה ושהיה גם משתלם מבחינת הדיו

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by Xenasis,

אני צריך מודם פשוט? על איזה אתם ממליצים? (לא יקר)

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by zzer,

שלום,אני בא מאוזניות ה -razer banshee ואני מעונין להשתדרג כי הן היו ממש מאכזבות חשבתי על : roccat kulo steelseries 7h *FNATIC* logitech g35 אשמח לתשובה -מי שעונה שיענה עם ניסיון ושיסביר למה הוא בחר את האוזניות תודה,יום טוב

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by yonir,

חיפשתי בזאפ גיים-פאד עם יותר מ-6 לחצנים נוחים (לא באמצע הגיים פאד איפה שאי אפשר ללחוץ בקלות והכפתורים שם מתאימים בעיקר לדברים כמו pause). שבשביל זה צריך יש 6 לחצנים ליד ימין + 2 "למעלה" (בצדדים). אבל חוץ מ- Logitech WingMan Action Pad (קישור http://www.c-comp.co.il/show_details.asp?prod_id=1763) שזה דגם ישן יחסית שכבר לא מייצרים נראה לי, וכמה של Saitek שזאת חברה שאני לא מכיר לא מצאתי כלום.. איך זה שלא מייצרים כאלה גיים-פאדים? או שאולי פספסתי משהו?

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. תראו בפנים את הכבל usb שלי באמצע הכבל יש בליטה כזאת? זה אומר שהכבל יותר איכותי? יחסית הוא כבל עבה לעומת כבלים חדשים שיש היום ממש ממש דקים http://img137.imageshack.us/img137/1949/14032008nu6.jpg

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. אני שוקל לרכוש את המדפסת הזו אבל המחסניות מכילות רק 5 מ"ל ונגמרות מהר. מצאתי בדף מידע של HP כי ניתן להתקין בה גם מחסניות דיו חסכוניות מסוג XL להדפסת כמות גדולה של דפים תחת המגבלה שחיווי הדיו יהא שגוי. כלומר: HP אומרים שתתקבל הודעת שגיאה שחסר דיו, אבל יש להתעלם ממנה ולהמשיך להדפיס עד שיגמר הדיו. להלן קישור: http://h41112.www4.hp.com/promo/21xl-info/il/he/ האם למישהו יש נסיון כלשהו עם מחסניות XL במדפסת זו? :s05:

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by Dark Respect,

אני מחפש מדפסת: חשוב לי: לייזר, שחור לבן, פקס, עלות נמוכה עד בינונית לטונר, לא חשוב: צבע סורק מהירות הדפסה וכל השאר יכול להיות נחמד: wireless עד 500 שקל קיים דבר כזה?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by ag43,

אני מחפש מדפסת משולבת זולה (עד 350 ש"ח). עד היום השתמשתי בHP 6500 ואני סה"כ מרוצה ממנה. חשבתי ללכת על ה4500 אבל נתקלתי בהרבה תלונות עליה. יש מדפסת משולבת עדיפה ממנה בטווח המחיר הנ"ל?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by shlomi6,

יש לי מקלדת ועכבר אלחוטיים. אתמול הם הפסיקו לעבוד, ניתקתי אותם, וחיברתי מקלדת PS2 ועכבר USB. המקלדת עובדת, והעכבר לא. כל שאר האביזרים המחוברים לUSB עובדים ללא בעייה. כאשר אני מחבר את העכבר ( יש לי כמה אז ניסיתי את כולם ובכניסות שונות ) המחשב מזהה אותו, העכבר מגיב לשניה, וכאשר המחשב מסיים להתקין את הדרייבר של העכבר, העכבר לא מגיב ( הלד למטה ממשיך לדלוק ). כאשר אני מנתק את העכבר מהמחשב, יש את הצליל של המערכת שמעיד על ניתוק של רכיב USB כל שהוא, כלומר המחשב מזהה את החיבור של העכבר וכן את הניתוק הפיזי שלו. בלוח הבקרה העכבר לא מופיע כאשר עכבר PS2 מופיע ועובד. מחקתי את כל הדרייברים של ה USB בלוח הבקרה, ולאחר האיתחול של המחשב הם הותקנו אוטומטית, ולא עזר. במצב של safe mode , אותה …

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by DJ Clue,

שלום קיבלתי HP iPAQ Poket PC h1900 ורציתי לדעת איזה תוכנות אני יכול להתקין ודברים מדליקים שאפשר להשתמש בו *מותקן עליו windowsmobile

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. שלום. אני זקוק לחוות דעת מקצועית בנוגע למדפסת הזו שמשולבים בה פקס, סורק ועוד. משום מה אין לא מצאתי ברשת שום ביקורת עליה. ניתן להשיג אותה במבצע כרגע ואודה לכם אם תאירו את עיני בנושא. תודה רבה ושנה טובה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  12. שלום לכולם, יש לי עכבר של LOGITECH דגם MX REVOLUTION. העכבר ברשותי כמה שנים ואיני מרוצה ממנו כלל, הוא לא אמין בעליל (הוחלף כמה פעמים במסגרת אחריות), אני חווה איתו ניתוקים מידי פעם ורק אחרי כמה שניות הוא חוזר לעבוד ועוד תופעות מעצבנות. נמאס לי כל פעם לממש אחריות ואחרי כמה חודשים לחזור לכל הבעיות ולכן אני רוצה לקנות עכשיו חדש. אני לא גיימר אך אני משתמש אינטנסיבי במחשב - (אני מפתח תוכנה במקצועי). אין לי בעיה להשקיע כמה שצריך, אני לא מחפש לקנות מוצר בסיסי עם נזק מינימלי אלה אני מחפש מוצר איכותי ואמין אשר יספק לי חווית שימוש נוחה. דבר אחד שאהבתי ב MX הוא הגלגלת הצידית שלו (מאוד נוח לווליום) וכמובן הכפתורי BACK ו-FORWARD (שהפכו לסטנדרט היום) אז אם אפשר עדיף שיהיה משהו דומה בעכ…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. בס"ד שלום מדובר במחשב Lenovo IdeaPad S145-15IIL 81W800ALIV אני רוצה לחבר מסך חיצוני למחשב נייד פשוט בשביל לראות גדול יותר במסך יש DVI IN במחשב יש HDMI - (צירפתי תמונה של החיבור אולי עשוי לעזור) הבנתי שיש מספר סוגים של HDMI ושבמחשב נייד זה כבל HDMI MINI והכבל צריך להיות נקבה ושל DVI לפי מה שאני מבין צריך להיות זכר כלומר שצריך כבל DVI זכר והצד השני HDMI MINI נקבה ואם אני לא טועה זה הכבל הדרוש https://ksp.co.il/?uin=26490&select=.216..38..12648.&txt_search= תודה רבה !!

14. שמעתי שלעכבר הנ"ל אין לחצן באמצע. הדבר די חשוב לי למשחקים למשל. האם זה נכון לשעכבר ברמתו חסר את הלחצן על הגלגלת באמצע ? אני יודע שיש גם גלגלת בצד,האם גם שם חסר לחצן ? אה ועוד משהו,עשיתי קצת חיפוש וראיתי שהרבה אנשים פשוט טוענים שהעכבר פשוט לא נוח למשחקים,אפשר בבקשה לדעת למה ? (אני פשוט רוצה לקנות אותו מחר ומפחד שאני יוציא סתם כסף עליו כי הרי אני הולך לשחק איתו). תודה.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by R-E-L,

אני צריך מפרט מחשב לחבר בתקציב של 4100 שקל. יש לי בערך מפרט בראש אבל רציתי לראות מה אתם מסוגלים "לקמבן" לי תודה! דרך אגב התקציב כולל מסך...

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. לדוגמא: יש לי ADSL ומודם אלקטל, האם ניתן איכשהו לחבר את המודם לאל-פסק כדי שבעת הפסקת חשמל האל-פסק יחזיק גם את המודם? אם על האל-פסק כתוב 370W ועל הספק של המחשב כתוב 300W ולספק מחובר גם המסך (17 אינץ') אז האל-פסק יחזיק גם את המחשב וגם את המסך? יש לי באל-פסק מאחור חיבור כמו של הכרטיס מסך וכתוב עליו REMOTE, למה זה משמש בדיוק? באל פסק אני רואה מאחור חיבור לקו טלפון, איך בדיוק זה יכול להחזיק לי קו טלפון מתי שהקו מתנתק? הרי אני צריך להיות מחובר לבזק, לא? אשמח אם תוכלו לענות לי על השאלות ו/או להפנותי לאתר המסביר כל זאת. תודה רבה.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. בארץ?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. הסט הנוכחי שלי מזה שנה: razaer taipan mouse razer deathstalker expert keyboard razer carcharias 2013 headset razer orbweaver gaming pad עם הזמן שהעברתי עם הרייזרים הבנתי איזה מאפיינים חסרים לי והחלטתי לשדרג. עשיתי מחקר בסיסי אבל אני עדיין רוצה המלצות, על כל דבר אני אכתוב מה אני מחפש ואיזה דגמים יצא לי לראות שלדעתי מתאימים אגב ג'אנר המשחקים זה MMO, RPG, MOBA עכבר: החלטתי לעבור לאלחוטי, ההעדפה שלי זה לא פחות מ2 כפתורי צד, כמובן programable הדגמים שאהבתי בנתיים mad catz R.A.T 9 mad catz M.O.U.S 9 razer naga epic (אם המאקרופד שלו נוח ולא מפריע) razer ouroboros (יש בו משהו שמצדיק את המחיר המוגזם?) מקלדת: עד כמה שנהנתי מהממברנות אכן מורגש חוסר פידבק לפעמים והחלט…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by eran_mo,

אני מחפש משהו שיענה על שלושה דברים לפחות א- מעבד טוב יחסית ב- כרטיס מסך טוב (אפשר אפילו לא 3D אבל עם יש מה טוב !!) ג- DVD חובה ! אם ניתן להוסיף צורב אדרבא ! נא ליצור עימי קשר דרך פה או ב סלקום : 058700850 תודה ערן מוסאי, נ"ב אני נוסע לצרפת בענייני עבודה אז עם זה משהו משם או מ ארה"ב אני יכול להשיג אנא דעתכם חשובה לי !!

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. מה היתרונות ומה החסרונות של כל אחד? תודה..

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by marking,

משעמם לי בביצפר בזמן האחרון... אז חשבתי לקנות משהו לעשות בזמן הפנוי שם (למשל שיעורי פטור הפסקות או סתם להבריז ) אני לא מבין כלום אחרי שהסתכלתי פה אז חשבתי להתנסות אז לא חסר לי כסף יש לי תקציב של 1100-900 שיהיה משהו טוב וקל להבנה (אני בן 14 אבל לא נוב במחשבים אז זה כנראה אותו דבר... לא? ) תביאו מחירים ואת הסוג אני קונה עוד פחות משבוע... תודה. נ.ב הפלם מתחבר לNET או משהו? עריכת המודר: כותרת.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by roeesnir,

איפה אפשר לקנות כזה? הוא צריך לעמוד על שולחן, רק שיהיה לו מתג.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by Zelig,

אני מחפש המלצה למארז בגודל mid-tower, ללא ספק כוח, שיהיה יחסית שקט. מחיר: באזור 500 עד 700 שקל. אני מתכוון להכניס שם 3 עד 4 כוננים קשיחים, ובעתיד יהיה SLI. ולכן מצד אחד צריך ספק חזק, מצד שני צריך מארז שיעזור לשקט, ומצד שלישי (?) קירור סביר. החדשות הטובות הם שאין לי כוונה לעשות Overclocking בשלב זה. כמו כן יש לי נטייה מוזרה לשחק עם החומרה במחשב, ולכן הוא צריך להיות יחסית נוח לפתיחה, הוצאת כוננים וכו'. משהו כמו ה-antec sonata II היה הולך טוב, אבל הספק שלו (TruePower SmartPower II 450) חלש מדי עבור SLI. ה-P180 אחלה אבל יקר מדי... יש למישהו המלצה? נסיון אישי מוצלח? אולי אנקדוטה משעשעת על שפנים?

24. Started by ruve,

קניתי מארז של tt xaser 2 5000 ואני צריך ספק (ספק טוב מן הסתם שיחזיק 5 מאווררים)

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by X7-007,

יש נושא ארוך ל 1:1 של עכבר שאומר מה שאתה עושה עם העכבר זה מה שקורה במסך ובעצם זה מה שרוצים להגיע בלי איטיות ובלי האצה לא מכוונת או תקלת חיישן/משטח אבק וכו'. אני לא אפרט הרבה, כל מי שרוצה לנסות מוזמן אני אפרסם את ה source לאתר שבאנגלית, ואם לא תבינו משהו או תרצו הסבר נוסף אני אסביר. אבל עד אז אני רק אפרסם וארשום בעיקרון מה זה עושה. במערכת הפעלה שכרגע נתרכז, וינדוס 7 יש מה שנקרא Enhance Pointer Precision שבנוגע אודותיו יש הרבה סיפורים והוא שימושי אם אתם לא משתמשים בעכבר אמיתי אלא רק בעכבר של מחשב נייד וכו'. הדבר הראשון שנעשה זה לבטל את זה. *אם אתם לא יודעים איפה זה נמצא פשוט תריצו חיפוש בגוגל. ותוודאו שאתם נמצאים על Bar האמצעי מספר 6. דבר שני נקרא את מה שרשום פה http://www.…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.