עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by BeNDeR,

שאלה קטנה אני צרי לקנות hard disk עכשיו ברור שאני קונה 7200 ו 40 גיגה !! אבל איזה hard disk לקנות : 1 . IBM או 2 . CIgate בבקשה אני צריך תשובה למחר ? ??? :

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by MikMak,

שלום , יש לי מדפסת MX925 של CANON , קיבלתי דפי פוטו ניסיון כאלה : באמזון ארה"ב הכי קרוב לזה הוא עם PP-301 ולא PP-201 , זה אומר שטיפה שוקל יותר , הבעיה שבSPECS של המדפסת : http://www.canon.co.uk/printers/inkjet/pixma/pixma_mx925/specification.aspx רשום רק הדגם עם PP-201 , ואילו בגלל שה-PP-301 חדיש זה לא רשום , השאלה אם יתאים ? אני מתכוון מאמזון : https://www.amazon.com/CanonInk-Photo-Glossy-Sheets-1432C006/dp/B01M1DDCRB מה לדעתכם זה יעבוד במדפסת ?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by TATA BOX,

עדיין יש חיה כזאת איפשהו? הצטברו לי במהלך הזמן עשרות מחסניות ריקות. אני זוכר שבעבר היו חברות שנתנו זיכוי תמורת הריקות. האם גם היום זה ככה? יש מה לעשות איתם או לפח?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by Kalisto_D,

אני כבר איזה יומיים מתלבט על אוזניות חדשות, יש לי כרגע את הפיראנה שהם אוזניות מעולות שלא תבינו אותי לא נכון, אבל אחרי כמה שעות של MW2 האוזניים שלי מספיק חמות בשביל לעשות ביצת עין עליהם.. הם פשוט לוחצות לי על האוזניים ואונסות לי אותם! אבל באמת אוזניות מעולות. הגיימקום נראות לי אוזניות סבבה ויש עליהם ביקורות יפות והם גם לא כאלה יקרות, ה367 שאני מעדיף אותו על ה377 עם הדיזיין הסגור עולות 195 בקוברה מחשבים.. השאלה מי יותר איכותי ואם בכלל שווה לעשות שידרוג? ואם זה לא יהיה גיימקום, אז אני מתיאש וקונה בראקודה וזהו... http://www.xsreviews.co.uk/reviews/headsets/plantronics-gamecom-367/

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. שמירת זכרונות... במידה ולא רלוונטי לפורום, מתנצל - אנא מחקו את האשכול. חיפשתי פתרון לסריקת כל אלבומי התמונות הישנות שיש לי, למדיה דיגיטלית. לסרוק תמונה אחת אחרי השניה זה סיוט שלא בא בחשבון, מצאתי חנות צילום שעושה זאת - המחיר יקר, וגם לא כ"כ פרקטי, מכיוון שאני מעוניין בפתרון קבוע אצלי בבית. חשבתי לצלם עם המצלמה הדיגיטלית את התמונות (אחת אחרי השניה) - לא נשמע מלהיב במיוחד. נתקלתי בהמלצה בנענע למוצר הבא : http://net.nana10.co.il/Article/?ArticleID=555093&sid=127 (זו לא פרסומת, האתר בכלל בחו"ל) מדובר בסורק שמקבל תמונות, ושומר אותם בקובץ תמונה (5 מגה פיקסל), המגיבים טענו שזה לא באמת סורק, אלא בעצם יש בתוכו מצלמה... רציתי לרכוש, אבל אז שמתי לב שלא ניתן להזין למכשיר חבילה של…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. 600 ש"ח עם חריגה קלה או שישנו ספק יותר טוב ואיכותי ואם אפשר אני אשמח לקבל פירוט על ספקים והסברים תודה הספק: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3530 המפרט: AMD Athlon 64 3200 (939-pin) Box לוח אם- DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D זכרון- GeIL 512MB*2 DDR 3200 w/Heat Spreade CAS 2.5 Value Memory כרטיס מסך-Leadtek Winfast PX 7900GT 256MB 256bit PCI-E VIVO דיסק קשיח- דיסק קשיח- Hitachi Deskstar 200GB 7.2K 8MB Buffer S-ATA II פנדה צורב- LG GSA-4167B DVDRW Bulk מארז- Compucase 6A19-2F Midi

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by yonir,

חיפשתי בזאפ גיים-פאד עם יותר מ-6 לחצנים נוחים (לא באמצע הגיים פאד איפה שאי אפשר ללחוץ בקלות והכפתורים שם מתאימים בעיקר לדברים כמו pause). שבשביל זה צריך יש 6 לחצנים ליד ימין + 2 "למעלה" (בצדדים). אבל חוץ מ- Logitech WingMan Action Pad (קישור http://www.c-comp.co.il/show_details.asp?prod_id=1763) שזה דגם ישן יחסית שכבר לא מייצרים נראה לי, וכמה של Saitek שזאת חברה שאני לא מכיר לא מצאתי כלום.. איך זה שלא מייצרים כאלה גיים-פאדים? או שאולי פספסתי משהו?

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by DJ Clue,

שלום קיבלתי HP iPAQ Poket PC h1900 ורציתי לדעת איזה תוכנות אני יכול להתקין ודברים מדליקים שאפשר להשתמש בו *מותקן עליו windowsmobile

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. מחפש מקלדת אלחוטית, נוחה ומוארת All Around איכותית. אשמח לקבל המלצות...

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. הרמקולים יוצבו משני צידי המחשב, כשגבם לקיר. המחשב נמצא בסלון שיחסית גדול. בעתיד, ייתכן והרמקולים יחוברו לטלוויזיה/DVD וכו'. יש את הLogitech Z323, שהביקורות עליו לא אחידות. 258 ש"ח או Altec Lansing ‎VS2721. שמגיע מבית טוב - 285 ש"ח. אשמח לשמוע עוד הצעות, והחלטות.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  11. שלום. ברצוני לרכוש מדפסת ניידת(שמן הסתם פועלת על סוללה), , שיודעת להדפיס תמונות על נייר קשיח כמו כשמפתחים תמונות בחנות צילום. תקציב לא מוגבל, שתהיה באיכות הגבוהה ביותר ללא פשרות. מספיק שתדפיס בגודל 15X10. שתדע לקרוא מכ.זיכרון של המצלמה או נתמכת בחיבור USB להדפסת תמונות מהמצלמה. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by Kurt,

מה המדפסת/סורק הזולים ביותר שיכולים לבצע סריקה של חבילת דפים משני הצדדים ולעלות אותם בתור קובץ? אני לא מעורה בתחום אבל שמעתי שיש דגמים כאלה (כלומר יצירת PDF בודד הבנוי מכל הסריקות) מבחינת יכולות הדפסה, לא מעניין אותי, ידפיס אולי 2 דפים בחודש

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by Discover,

אהלן חברים מזה כמה שנים כבר שאני משתמש בסט Logitech Wave Desktop. המקלדת מדהימה, נוחה בטירוף ואין לי שום תלונה אליה. העכבר היה בגדר הסביר עד בסדר. לאחרונה הוא התחיל לעשות בעיות והחלטתי "לקפוץ" על ההזדמנות ולנסות להחליף אותו. מדובר על סט אלחוטי שמחובר למחשב באמצעות "דונגול" Mini Receiver של לוג'יטק. למיטב זכרוני מדובר על תדבר 2.4GHz. האם כל עכבר אחר שאקנה, שעובד בתדר זה, יצליח לתקשר עם ה"דונגול" הזה? האם אני חייב עכבר של לוג'יטק? או אפילו את אותו דגם של עכבר? תודה רבה :-) אשמח לקבל המלצות לעכברים אלחוטיים מתאימים. תקציב הוא באיזור ה200-300 שקל לעכבר. רצוי אחד בטכנולוגיית לייזר ולא כזה עם מיליון כפתורים מסביב (5-6 כפתורים בהחלט מספיק). חיווי סוללה על גבי העכבר יתקב…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. שלום, אני מחפש אוזניות גיימינג עדיפות לקשת, חובה עם מיקרופון, בתקציב של 200 ש"ח עם טווח חריגה של 50 ש"ח. אני לא אשתמש בהם לסרטים ולמוזיקה, אך ורק למשחקי FPS. אין לחץ, אז אין מניעה להזמין מחו"ל (eBay ו-Amazon מבורך). תודה רבה,

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by Jesper,

יש לי כרגע סורק במכשיר משולב של HP 5783. הסריקה במכשיר הזה די איטית. אני צריך לסרוק עכשיו הרבה תמונות ורוצה לקנות לשם כך סורק חדש שיהיה מהיר יותר. חשבתי על cannon lide 110 או epson v33 שהם די זולים (כ-400 ש"ח). חשוב לי רק לדעת אם הם יהיו משמעותית יותר מהירים מה-HP? כי רק בגלל זה אני רוצה סורק חדש...

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. הלחצני קדימה ואחורה הפוכים ממה שהיה לי בעכבר הקודם וזה גם לא נוח מבחינה הגיונית. האם אפשר להגדיר שלחצן קדימה ישתנה ויהיה אחורה?מדובר בעכבר ג'יגבייט http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2896#sp

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. איזה מבין שני הרמקולים עדיף לקנות? Philips Spa5300 או Mircolab FC530? (השימוש שלי הוא בעיקר סרטים ושירים) תודה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by Kidney_stonE,

העכבר ה"ג'נרי" לוג'יטק שחור שקונים בשקית BULK בבאג, או כל חנות אחרת, ב 100 שקל שלי - מקרטע בגגגלת כנראה יותר מדי קליקים אמצעיים ב FIREFOX והגלגלת לא מגלגלת יותר כמו שצריך (לא בעיית דרייבר, בדוק) אז חשבתי להשקיע בעכבר חדש ונחמד, שיעשה את העבודה. דרישות : לא אלחוטי, עד 400 שקל אני מניח שזה סביר (כמה שפחות יותר טוב) לא גיימר, אבל אם יש עכבר גיימרים שמתאים למה שאני צריך - אשמח לשמוע גם על כזה. (המשחק היחיד שאני משחק זה World Of Warcraft וגם ככה רוב הפעולות שם הם מהמקלדת) כמה שפחות כפתורים בגוף העכבר, קליק ימני,שמאלי וגלגלת, אני לא אתנגד לעוד 2-3 כפתורים אקסטרא, אבל לא יותר מדי. כמה שיותר נטח בכף היד סט דרייברים כמה שיותר פשוט ולא לוקח משאבים פשוט עד היום כל העכברים שהיו לי ה…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. אני מתלבט בין שני הסטים האלו אשמח לעזרה Microsoft Wireless BlueTrack Desktop 3000 http://ivory.co.il/product.asp?productid=3038&CatCode=415 Logitech Cordless Desktop S520 http://ivory.co.il/product.asp?productid=3273&CatCode=415

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  20. Started by titan,

כרטיס הקול שלי (VIBRA 128) הפסיק לעבוד מאז שעברתי לWIN XP ולכן החלטתי לקנות כרטיס קול חדש ... אין לי הכסף להוציא 1000+ ש"ח על כרטיס קול כמו הAUDIGY מהסיבה הפשוט שאז אני ירצה גם רמקולים חדשים ולכן: יש לי שני רמקולים + סאב של SYSTEM WORKS ... איזה כרטיס קול, לא משנה החברה, ינצל אותם בצורה מקסימלית ? CREATIVE 5.1 ? או שיש חברה אחרת וכ'ו .. הקיצר אני לא מכיר את התחום ... תחכימו אותי.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by mega,

נא למחוק

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by MiniMizer,

בימים אלו אני מרכיב מחשב בשביל חבר שקצת קצר בתקציב. התקציב שלו הוא 4200 ש"ח למחשב שלם (כולל מסך 17") ולכן המלצתי לו על זכרונות SDRAM כיוון שגם הזכרונות וגם לוחות האם עצמם זולים יותר וכיוון שהוא כמעט לא משחק, ההבדל בשבילו בין SDRAM לDDR יהיה בלתי מורגש. לאחר ירידת המחירים האחרונה של AMD שמתי לב שהפרשי המחירים בין מעבדי הXP לת'נדרבירד הם מינימליים. אמרתי לו את זה והצעתי לו לקנות את הA7V133-C ולשדרג את הביוס כדי שהוא יוכל להשתמש בXP שטוב בהרבה. הוא התנגד בכל תוקף לשדרוג הביוס ולא הצלחתי לשכנע אותו. Now... האם ישנם לוחות אם בארץ שמשתמשים בSDRAM ומקבלים XP ללא צורך בשדרוג ביוס? אני מאוד סקפטי אבל בכל זאת...

23. Started by Xenasis,

אני צריך מודם פשוט? על איזה אתם ממליצים? (לא יקר)

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. שלום חברים, אשמח לעזרתכם. אני מחפש מקלדת אלחוטית סבירה, לעבודה שוטפת (הקלדה מרובה במשך היום). עכבר לא חובה, יש לי כבר. כיוון שאני עובד עם מחשב נייד במשרד, חשוב לי שיהיה לה רסיבר זעיר שאפשר יהיה להשאיר אותו ב-USB של הנייד כל הזמן. אודה להמלצותיכם.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.