ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
אני בתהליכי קניית מדפסת חדשה, ונראה לי שדי נסגרתי על הHP 6500A. יש למדפסת שני דגמים, הרגיל והפלוס. לפי זאפ, ההבדל ביניהן הוא בערך 150 ש"ח - כאשר יכולת ההדפסה דו"צ של הפלוס לא מעניינת אותי, אך ההתחברות לרשת אלחוטית כן. השאלה היא, האם כדאי לקנות את הגירסא היקרה יותר עם האופציה האלחוטית המובנית, או לקנות את הגירסא הרגילה ולהוסיף לה "חלקים" כאלה ואחרים שיאפשרו זאת? אני חשבתי למשל, ותהיתי האם אפשרי להפוך את המדפסת לאלחוטית(כך שלפטופים בבית יוכלו להדפיס ממנה) בדרכים הבאות: 1. לחבר את המדפסת לwireless printer server 2. לחבר דונגל אלחוטי למדפסת 3. לחבר את המדפסת "חוטית" לראוטר(חיבור אתרנט) השאלה היא האם זה אפשרי בכלל(נדמה לי נגיד ש2' לא יעזור לי) וכמה זה יעלה - אם יותר מ1…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אשמח לקבל המלצות למדפסות משולבות ביתיות לשימוש לביצוע עבודות גרפיות חובבניות
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
המדפסת אמורה להיות כמה שיותר חסכונית ואמינה בהמשך, לכן המחיר ההתחלתי לא קריטי מדי. לא חשוב אם זה יהיה הזרקת דיו או לייזר, אך ישנו אילוץ: אני לא מדפיס תדיר. יכול לקחת כמה שבועות טובים בין הדפסה להדפסה, אז שיהיה אמין ובלי שטויות של ניקוי ראשים וכד' (הגם זה גומר את הדיו יותר מהר, כך שמעתי,נא לאמת).. עדיף שזה יוציא דפים מאותו הצד שמקבל (היא תתמקם בסמוך לקיר) ולא תתפוס יותר מדי מקום. כנראה שאצטרך לסרוק הרבה, אז עדיף ממשק נוח מהבחינה הזאת,שלא יהיה איטי (בשחור לבן). פקס לא יזיק, בתנאי שזה לא ישפיע משמעותית על המחיר. אשמח לתגובות לעניין ולנקודות נוספות שפספסתי..
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היכן ניתן להשיג מסך שטוח 19" של PROVIEW בארץ? שמעתי שהוא עולה 1300 ש"ח.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לאחרונה קניתי סט אלחוטי של לוג'יטק וחיברתי ללפטופ בעבודה. הם לא עובדים טוב. כל הזמן נתקעים. כשחיברתי אותם למחשב אחר (דסקטופ) הם עבדו טוב... סביר להניח שהבעיה באיזור של המחשב שלי. מה יכול להפריע לקליטה של הבלוטות'? ללפטופ מחוברת תיבת עגינה של לנובו והמחשב מחובר לאינטרנט בחיבור קווי. תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, ה mx anywhere שלי התקלקל - אחד הלחצנים שלו קיבל תחושה מוזרה, לפעמים נלחץ, לפעמים לא. הלכתי ל ksp לממש אחריות, היום דיברתי עם המרכז שלהם ואמרו לי שאישרו לי לקבל עכבר חדש. רק שבינתיים העכבר הנ"ל כבר לא קיים במלאי של KSP. הבחור מהמרכז שלהם אמר שכנראה תהיה אפשרות לקבל עכבר אחר במקומו, שווה ערך, משהו כזה. אמרו לי שבתחילת שבוע הבא ייצרו איתי קשר מהחנות כדי למצוא פיתרון לעניין. השאלה שלי אליכם: מה הפתרונות במקרה כזה? חשוב לי לציין שמאוד אהבתי את ה anywhere, בגלל שהוא מתאים ל fingertip, אלחוטי ונייד ומשמש אותי ללפטופ. האם יש תחליף ראוי שווה ערך שנמכר ב KSP? האם אני יכול לקבל החזר כספי? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום , יש לי מחשב עם מעבד ליבה כפולה ואני קונה בקרוב את הספק הזה (חייב מ-KSP וזה מה שיש בתקציב ..) לצוות אותו למעבד 805 ולוח ABIT + אוברקלוק לא גדול נכנסתי לאתר הבית של החברה ולא מצאתי משהו שקשור ל-PFC מייצב מתח אקטיבי\פסיבי (כתוב FCC בהגנות .אם זה קשור) וגם לא חיבור 8 פינים 12V ללוח (4+4 פינים) מישהו יודע אם יש לדגם הזה מייצב מתח (אגב , זה בכלל כל כך חשוב?)וגם את החיבור 8 פינים ? באתר שלהם יש קישור לביקורת ושם בתמונה יש לכאורה חיבור 4+4 .....מוזר מאוד כי בנתונים טכניים מצויין שישנו רק חיבור 4 פינים אחד ולא שתיים .הביקורת מתייחסת לדגם 500W שזהה חוץ מהמפרג' שיותר גבוה. מישהו מכיר ויכול לעזור ?
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי לאחרונה התחלתי להתעניין במקרנים כפתרון לקונוע ביתי אצלי בחדר. הבעיה היא שיש המון מושגים שאין לי מושג מה הם אומרים בפועל (חוץ מ"גבוה יותר = טוב יותר = יקר יותר").. מושגים כמו עוצמת הארה, יחס ניגודיות, רזולוציה, וכו'... שוב, ברור ש-"גבוה יותר = טוב יותר = יקר יותר", השאלה היא מה הוא המינימום בתנאים ספציפיים... המקרן הולך להיות בחדר לא קטן, אבל גם לא גדול מדיי (הוא יהיה במרחק של כ 2-3 מטרים מהמסך), כשהדגש הוא על מחיר זול (זאת לא חוכמה לקנות את ספינת הדגל של YAMAHA...) חשבתי על ה BenQ DS-550, שנותן לי "60 ממרחק של 2 מטר ועולה ממש מעט יחסית (כ 8,000 ש"ח). האם הוא ממש זבל או שבתור מוצר Value הוא סביר ויספק אותי ? אנא, בלי תגובות מאנשים שכל מה שהם יודעים זה להשוות אותו למקרנ…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קודם כל יש לציין שהג'ויסטיק הוא למחשב.. עכשיו; הכפתור בג'ויסטיק/גיימפאד שאחראי על סיבוב זווית התמונה (ובעצם מהווה תחליף לעכבר) איטי מדי יחסית לעכבר... לגבי העכבר, אני יודע שיש הגדרות שדרכן אפשר להמהיר אותו... השאלה שלי היא, האם גם את הג'ויסטיק אפשר להמהיר דרך הגדרות כלשהן?.. ואם כן, אז הייתי רוצה לדעת איפה ההגדרות הללו נמצאות.. תודה לכל מי שיענה.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מעוניין בקונטרולר חדש. מחיפוש קצר באמאזון מצאתי דגם שנקרא power a בחצי מחיר. מישהו התנסה בדגם הזה? חיצונית הוא נראה בדיוק כמו שלט מקורי של xbox one קראתי שאיכות החומרים שלו פחות טובה. מישהו התנסה בדגם הזה? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טופס המלצה לפאד (משטח לעכבר): תקציבכם: 231 חריגה: 69 מה השימושים שלכם בפאד? גיימינג מהו סוג הפאד שתרצו לקנות?: control בקשות מיוחדות: large-medium מחוספס אני עם dpi גבוהה 800 dpi 3 windows sensitivity איזה עכבר יש לכם עכשיו?: zowie divine s2 מחו"ל או מהארץ? חו''ל הערות: שיהיה מחוספס מוצר א' להשוואה: MP510 מוצרה ב' להשוואה: …
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מפרט: מעבד: AMD ATHLON XP 1800 MHZ-651 זכרון: TRANSCEND-DDR 256MB 333MHZ-512 לוח אם: GIGABYTE GA7VRXP-615 כרטיס מסך: MSI-G4MX460-TV-663 דיסק קשיח: MAXTOR-80 GB 7200RPM IDE-693 מארז: TSUNAMI-VIRGO P-3/4 350 WATT-199 כ. קול: CREATIVE-SB 128BIT-121 מסך: MAG-786PF 17-1079 תקליטון: TEAC-FLOPPY 1.44-60 עכבר: MICROSOFT-INTELLIMOUSE-84 מקלדת: MICROSOFT-INTERNET KEYBOARD-96 צורב: LG-GCE-8320R X40 X32 X10-470 די.וי.די: LG-DRD8160R X48 X16-295 סה"כ: 5,538 זה טוב?
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חברת סטילסיריס משחררת עדכון למשפחת אוזניות הגיימינג שלה, סיבריה, עם כרטיסי קול חדשים, מיקרופונים דקים וגרסה מוזלת לכתבה: http://hwzone.co.il/steelseries-%d7%94%d7%9b%d7%99%d7%a8%d7%95-%d7%90%d7%aa-%d7%9e%d7%a9%d7%a4%d7%97%d7%aa-%d7%a1%d7%99%d7%91%d7%a8%d7%99%d7%94-%d7%94%d7%9e%d7%97%d7%95%d7%93%d7%a9%d7%aa/
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
יש להם את הדגמים החדשים למשל 5400C ויוצא שבישראל הסורקים שלהם ממש מפורסמים והכל, אבל בתכלס הם באמת טובים ? האיכות תמונה שלהם משתווה לזו של המתחרים או שהם פחות טובים ? יש גם את Mustek אבל השטח הנסרק שם מאוד קטן וגם מבחינת דרייברים הם גרועים (בקושי מעדכנים). הקטע הוא שבקניית סורק של HP אתה יכול לדעת בלב שקט שתמיד יהיו לך דרייברים מעודכנים ומתאימים לכל מערכות ההפעלה, השאלה הם הסורקים שלהם באמת טובים.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לקנות עכבר חדש שישמש בעיקר למשחקים ולשולה מוקשים. חשוב שיהיה נוח, שיזוז חלק על המשטח, שיהיו לו לא יותר מ-2 לחצנים וגלגלת ושהלחצנים לא יהיו נוקשים או בעייתיים. השיא שלי בש"מ כרגע הוא 81 שניות במומחה, הייתי שמח למצוא עכבר שיעזור לי להפוך את השיא הזה לממוצע. העכבר שלי כרגע הוא עכבר אופטי של סמסונג (לא יודע איזה דגם, אבל הוא אצלי כבר יותר מ-3 שנים).
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם שידרגתי את כל המחשבים בבית ל-WIN8, ומשום מה הגדרת המדפסת (HP 4500) עושה בעיות הפעם. (בעבר הגדרתי אותה על WIN7 והכל עבד כמו חמאה) ראשית, היה קשה להגדיר אותה מהרגיל, בהתחלה שאר המחשבים בכלל לא זיהו שיש מדפסת רשת, רק לאחר מספר שעות, אחרי שכבר התייאשתי מהעניין, ראיתי את המדפסת ברשת והגדרתי אותה לבסוף בהצלחה בשאר המחשבים. אבל זה לא הסוף. משום מה, החיבור איתה לא עובד חלק, פעם אחת זה עובד, ויותר מידי פעמים זה לא עובד. מספר ימים שהמדפסת פשוט בסטטוס של "לא מכוונת". כמובן שבדקתי שהמחשב המתפעל פועל ומחובר לרשת. יש לכם קצה חוט?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי אני מחפש גיימפאד טוב לשימוש במשחקי מחשב חשוב לא אלחוטי שיהיה בעל שני סטיקים של אנאלוג(אני חושב ככה קוראים לסטיקים האלה שמסתובבים) שיעלה בסביבות 100-120אפילו פחות תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איך לעזאזל אני בודק את הטמפ של המעבד ושל הלוח?!?!? הלוח pcpartner VIA Apollo Pro 133A עליו עובד פנטיום 3 600 (133) יכול להיות שללוח הזה אין את האפשרות??? או שאין לו סנסור??? אין שום אפשרות בביוס (נראה לי שנכנסתי שם לכל מקום) דרעק!!!! בדקתי בmbm5 זה מה שיצא... ניסיתי לשחק עם ההגדרות לעדכן וכלום.. משהו???
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום קיבלתי HP iPAQ Poket PC h1900 ורציתי לדעת איזה תוכנות אני יכול להתקין ודברים מדליקים שאפשר להשתמש בו *מותקן עליו windowsmobile
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.plextor.com/english/support/downloads/firm_2410.html לא שמרתי את הבדיקה האחרונה שלי של ה 1.01v, אבל אני חושב שהם סידרו את הבעיה של ה Access time. ב Full אני מקבל 250ms עכשיו.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה, הנני מחפש כרגע מדפסת משולבת הכוללת מדפסת+סורק+מכונת צילום (פקס לא חובה), שתשמש לשימוש ביתי בלבד(לתקופת הלימודים באוניברסיטה) ולא שימוש משרדי, לכן ההדפסה לא תהיה כל יום אלא פה ושם. כמה דגשים: 1)המחיר עד 600 ש"ח. 2) חשוב שאיכות הדפסה תהיה טובה גם בשחור וגם בצבעוני בלי מריחות, ראשי דיו לא יקרים וחסכוניים, וחשוב שהמדפסת תתמוך במחסניות XL שהן יותר חסכוניות לפי מה ששמעתי. 3)הדפסה כמה שיותר שקטה ואיכות הסריקה וצילום טובות. 4)אם יש אפשרות לחיבור אלחוטי שך WI-FI או עם חיבור LAN לרשת כדי שאוכל להדפיס מכמה מחשבים ניידים אז בכלל מעולה! אשמח לכל עזרה והמלצה. מודה מראש על העזרה.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
צריך משהו שיחזיק לי תמחשב נגד כל הקריסות חשמל האלה.. לאחרונה קורה פה הרבה ואני חייב משהו שיחזיק את המחשב.. אחד איכותי ושיחזיק מעמד עד 500 ש"ח.. תודה
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
שלום לכולם! אני מחפש סורק כמה שיותר קטן שיבצע סריקה של דף אחד וישלח אותו ישירות לאימייל ללא צורך בחיבור למחשב. אני אשמח אם משהו יכול לתת לי דגם של מכשיר כזה. אני גר בארה"ב אז אין שום בעיה אם מוצרים שמשווקים רק בחו"ל תודה רן
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-