עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. אהלן..אתמול קניתי מדפסת HP6500 WIRELESS התקנתי אותה והיא עובדת אחלה פרט לעובדה שבסיום העבודה שלה היא משמיעה רעש של 2 דק' בערך..כאילו שהיא חוזרת למקום שלה...מזיזה שעה את כל הגלגלים וכו'...קיצר מציק ביותר.יש לזה הסבר ופתרון או שהיא פשוט ככה?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. אז ככה הכותרת אומרת הכל. אשמח אם תעזרו לי להגדיר את הגלגלת ב Mx revolution. שלדוג' היא תפתח לי טאבים חדשים בפיירפוקס במקום לשלוט על סיבוב הגלגלת. בתודה מראש, דור.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by dovik,

המדפסת אמורה להיות כמה שיותר חסכונית ואמינה בהמשך, לכן המחיר ההתחלתי לא קריטי מדי. לא חשוב אם זה יהיה הזרקת דיו או לייזר, אך ישנו אילוץ: אני לא מדפיס תדיר. יכול לקחת כמה שבועות טובים בין הדפסה להדפסה, אז שיהיה אמין ובלי שטויות של ניקוי ראשים וכד' (הגם זה גומר את הדיו יותר מהר, כך שמעתי,נא לאמת).. עדיף שזה יוציא דפים מאותו הצד שמקבל (היא תתמקם בסמוך לקיר) ולא תתפוס יותר מדי מקום. כנראה שאצטרך לסרוק הרבה, אז עדיף ממשק נוח מהבחינה הזאת,שלא יהיה איטי (בשחור לבן). פקס לא יזיק, בתנאי שזה לא ישפיע משמעותית על המחיר. אשמח לתגובות לעניין ולנקודות נוספות שפספסתי..

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by roey1,

שלום, יש ברשותי עכבר אלחוטי שאני רואה שכתוב עליו Cordless Mouse בלבד ולא דגם אך לפי התמונות מהאינטרנט זה MX1000. הבעיה שלי היא שיש לי אותו בלי הכבל של החשמל. האם מישהו מכיר את העבר ויודע אם צריך כבל מיוחד או שנאי רגיל יכול לעבוד? מה המתח הדרוש? תודה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. אפשר לחבר 2 מחשבים לאותה מדפסת, כל אחד דרך חיבור שונה? קחו בחשבון שאי אפשר לעשות רשת בין המחשבים. תודה לעוזרים...

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  6. שלום, אני מעוניין להחליף את ה MX 510 הישן, והמקלדת PS2 הישנה של מיקרוסופט. אני מחפש עכבר אלחוטי איכותי, שיגיב ללא כל דיליי, ושיהיה ברמה זהה ל MX510 לפחות. רצוי שיהיה נוח ושיהיה טוב גם למשחקים וגם לעבודה גרפית מדוייקת. בנוסף, אני צריך מקלדת נוחה, שתספק את העבודה, רצוי משהו אגרונומי, הייטיקי חדשני, לא יודע שארגיש באמת קניתי משהו טוב לא רוצה סוללות ושום דבר, שהכל יהיה טעין וזמין לעבודה, בלי סיבוכים של סוללות... אודה להמלצות בתקציב בין 800 ש"ח... אני יכול להתגמש קצת אם זה באמת שווה את הכסף.. (800 על העכבר והמלקדת) תודה מראש !

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by genia,

אז אחרי הכבל ה20 שנהרס אני מחפש כבל נורמאלי לחיבור של המחשב לX-530 שלי, הכבל הוא 2 RCA ל 3.5 מ"מ סטנדרטי. אני מחפש איזה כבל מומלץ רצוי עם אחריות (יש חייה כזאת?) או שיש טעם לעבור לאיזה משדר BT ? המלצות יתקבלו בברכה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. היי, אני מחפש להדפיס שבועון PDF שאני מנוי אליו פעם בשבוע, בערך 100 עמודים. אולי עוד שטויות פה ושם טוטאל 200 עמודים בשבוע שחור לבן A4. רציתי לשאול מהי המדפסת הכי חסכונית במחיר שצרכן ממוצע יכול לקנות שתאפשר לי לעשות את זה בלי לשבור את הראש כמה יעלה לי כל דף ואיך אני הולך להתרושש ולוותר על ארוחות ערב ? תודה !

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by IDOnoach,

שלום. לאחרונה רכשתי עכבר E-3LUE מייזר 2. באמת שהוא עכבר מעולה אבל הוא גדול משמעותית מהעכבר הקודם ומרגיש שיש לו יותר חיכוך עם שולחן העץ שיש לי. אני זקוק להמלצה למשטח לעכבר זול וטוב עם חיכוך מינמאלי. רב תודות

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by lior3200,

שלום לכולם, אחרי המסע השדרוגים של המחשב שלי אני נתקל בהרבה משחקים שהמקלדת והעכבר האלחוטיים הנוכחים שלי לא מספקים מהירים ובעצם נתקעים לשנייה ולא מבצעים את מה שרציתי ... הבנתי שהסטים הרציניים הם חוטי, הבעיה היא שאני עובד עם טלוויזיה בסלון ואין לי אפשרות להתחיל להריץ כבלים של 3 מטר כדי לשחק כמו שצריך, וכמובן הנוחות של אלחוטי ידועה. על איזה סטים אלחוטיים אתם ממליצים ? משתמש לרוב עם העכבר על הספה, יד ימין. תודה רבה לעוזרים ...

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. אני מחפש פתרון לניקוי אבק ממחשבים, ציוד סטריאו וציוד היקפי. יש לי שואב אבק ידני של פיליפס אבל הוא חלש מדי לטעמי. מיכלים של אוויר בלחץ עולים הרבה בטווח הארוך ולא נוחים לשימוש (הלחץ לא אחיד ובחלקם נפלט בנוסף לאוויר גם גז לא בריא). השאלה אם יש ציוד (רב פעמי) שייעשה טוב יותר את העבודה?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by the_saint,

יש לי כרטיס טלויזה של fastcom ווינדוס אקס פי אני מנסה לראות טלויזה עם dscaler אבל משום מה אני לא שומע כלום.. יש למישהו רעיון?? דרך אגב...איזה כרטיס אני צריך לבחור אצלו?? אין את הכרטיס הספציצפי שלי..

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by ABL,

ראיתי שיש ב2006 מאמר שזכה בו ה aqua3 מחיפוש קצר בגוגל ראיתי שאין שום חנות שמוכרת אותו והיחידה שהוא נמצא בא רשמה שהוא אזל. השאלה אם יש מקום שמוכרים אותו שאתם מכירים? ואם לא אז על מה אתם ממליצים שקיים בישראל? יש לי עכבר לייזר G9 ופד QCK ששחוק כבר..

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by on3ill,

שלום אני פרמטתי את המחשב שלי לפני כמה ימים והורדתי דריבר חדש של העכבר mx 300. העכבר עושה לי בעיות במשחק מחשב שלא קרו לי עם הדריברים הישנים. השאלה שלי היא מאיפה אני יכול להשיג דריברים ישנים? נ.ב באתר של לוג'יטק כל הדריברים חדשים. תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by magus972,

אני מחפש עכברים ומקלדות שניתן להשתמש בהם גם בחוט וגם באלחוט. עד כה מצאתי: עכבר Logitech Performance Mouse MX מקלדת Logitech K810 מכירים מוצרים נוספים?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. שלום לכולם, אני מחפש סט מקלדת ועכבר אלחוטיים ארגונומיים. המקלט צריך להתחבר בUSB (בשביל שיתחבר גם לWii). בנתיים ראיתי את הדגם הזה: Logitech Cordless Desktop Comfort Laser http://www.logitech.com/index.cfm/keyboards/keyboard_mice_combos/devices/167&cl=gb,en אבל הוא עולה באזור 550 שקל. האם הוא מומלץ? האם יש המלצה על סט ארגונומי אחר (בשאיפה יותר זול)? תודה!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. קודם כל יש לציין שהג'ויסטיק הוא למחשב.. עכשיו; הכפתור בג'ויסטיק/גיימפאד שאחראי על סיבוב זווית התמונה (ובעצם מהווה תחליף לעכבר) איטי מדי יחסית לעכבר... לגבי העכבר, אני יודע שיש הגדרות שדרכן אפשר להמהיר אותו... השאלה שלי היא, האם גם את הג'ויסטיק אפשר להמהיר דרך הגדרות כלשהן?.. ואם כן, אז הייתי רוצה לדעת איפה ההגדרות הללו נמצאות.. תודה לכל מי שיענה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. היי יש לך כרגע את העכבר MX Rev והוא מדבר בעד עצמו מבחינת נוחות השימוש שלו , המקשים והמבנה שלו , אבל החיסרון שלו הוא שבעבודה ממושכת הוא לא כל כך טוב , מצריך הפסקת עבודה אם לא טוענים בזמן ולפעמים יש תקיעות קטנות (שטויות בגדול..) , מה שבא לביטוי בעריכות גרפיות ובמשחקים מדיי פעם . חשבתי לקנות את ה G9 החדש או את ה G5 הדגם החדש אבל אני בהתלבטות לגביהם , ל G9 יש משהו שנראה לי מוזר בעיצוב (יש מישהו שניסה אותו? אשמח לדעות) וזה לכאורה מה שעוצר אותי לקנות אותי , לגבי ה G5 הוא כמו שהבנתי מעולה , אבל חסרים לו קצת מהחידושים של ה G9 (הגלגלת המהירה , עניין של התרגלות) . מה דעתכם יותר מתאים לי ? יש אולי דגם אחר מתאים שאתם ממליצים עליו ? תודה על תשומת לבכם , ערב טוב , נדב .

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by composite,

שלום! אני מחפש מתאם PS/2 -> USB, שיאפשר לי להשתמש במקלדת ה- PS/2 האהובה שלי כמקלדת USB לכל דבר. אני מעוניין במתאם אמיתי, כזה שיקנה למקלדת תכונות USB כגון היכולת לחבר את המקלדת ללא ריסטארט (ועוד...) - ולא במתאם ''פשוט'' שסה"כ יאפשר לחבר כבל PS/2 לכניסת USB, ותו לא. חשובה לי האיכות, העמידות והאמינות של המתאם, ואם אפשר שיהיה כמה שיותר מינימליסטי, קטן ו- Low profile. אשמח להמלצותיכם. תודה רבה!

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. פעם ראשונה אני רואה אותו...נראה טוב וגם במחיר סביר. מה דעתכם? http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=3246 ואיך הוא בהשוואה לCOMPUCASE CI-6a21? http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=33&products_id=2145

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by arkady,

שלום ויום טוב אני מעוניין במארז של עד 450 ש"ח, דרוש עיצוב יפה וקירור טוב. זה הכל עקרונית, תודה רבה

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. היי נגמר לי הדיו במדפסת HP OFFICEJET 6500A שלי בחיפושיי באינטרנט כדי למצוא את הדיו הזה הכי בזול שאפשר, מצאתי כמה חנויות וירטואליות, חלק בארץ, חלק בחו"ל השאלה שלי היא איך אני יכול לוודא שהדיו שהם מוכרים הוא מקורי של HP? כי פעם השתמשתי בדיו לא מקורי במדפסת BROTHER וזה גרם לה נזקים, אז אני רוצה רק דיו מקורי.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. עברתי לאינט' 100M וקבלתי נתב חדש, D-LINK N600 6850U, הצלחתי להגדיר בקלות את המדפסת ולהדפיס דרכה. האם אני יכול להגדיר גם את הסורק של המדפסת? ואם כן איך?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. http://www.logitech.com/index.cfm/downloads/software/CA/EN,CRID=1792,contentid=9515 מאיפה אני משיג את המתאם שלו ?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. שלום לכם תגידו לי מזל טוב זכיתי במכרז במסך סמסונג "19 955fd ב-1250 ש"ח

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.