עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by urich,

יש עכשיו מבצע BLACK FRIDAY ואני מתלבט בין ה MICROSOFT החוטי ל בין F510/310 בKSP. אני משחק בעיקר ב PES וגם במשחקי מרוצים וקצת בכל שאר המשחקים (בגיימפד לשאר יש גם מקלדת עכבר). איזה לדעתכם עדיף עזבו את המחיר

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. קניתי אוזניית BT הכל טוב ויפה (סוללה קצת קטנה מדי) אבל הן הגיעו עם מטען אנגלי והייתי שמח לרכוש כבל USB כדי להטעין אותן עם המחשב שתי שאלות: א. איך קוראים לחיבור הזה? MICRO USB רגיל? האם זה זה:http://www.dealextreme.com/p/usb-to-micro-usb-charging-cable-60cm-length-48924 ב. קיבלתי ביחד עם האוזניה אוזניות שמתחברות לשקע USB (בשביל לשמוע סטראו) אם אני רוצה גם להטעין את האוזניה וגם לשמוע מוזיקה עם האוזניות האם זה אפשרי? (ז"א איך אני יכול לפצל את החיבור באוזניה ל-2 ואם כן האם זה תקין שאחד מזרים חשמל לסוללה והשני מזרים מידע לאוזניות?) תודה רבה, אריה נ.ב איפה אני מוצא מתאם מחיבור 3.5 רגיל לחיבור המוזר של האוזניות שלי לשם הברה התחתון זו האוזניה העליון זה החיבור של המטען/…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. אני מחפש לאבא שלי מדפסת כזאת, רצוי שתהיה חסכונית וראשי דיו במחירים "לא בשמיים". התקציב הוא 500-600 אבל אם צריך יותר יש אפשרות להוסיף. תודה לעוזרים מראש

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. היי, ישמש לגיימינג אז רצוי שיהיה איכותי ובעל טווח קליטה טוב. מחפש של מייקרוסופט כי יש לי הנחה על המוצרים שלהם. תודה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by hellyeahmofo,

זה מה שאמרו לי באופיס דיפו, מוזר מוזר מאוד.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by GMTK,

המלצה למקלדת ועכבר ניידים בסביבות ה300 שח ואפילו פחות השימוש הוא גיימינג בעיקר. ראיתי את הלוג'יטק 260MK ראיתי את המוצר בסביבות ה140 שקל 120 שקל עכבר ומקלדת בעייה שישר הסתכלתי עלייה היא שאין כפתור כיבוי. אשמח להמלצות למקלדות נורמליות ועכבר שיהיה מצויין לנייד בקרוב אני ארכוש גם ציוד לא נייד. אחרי שאני יסיים לבנות את הספרייה בחדר שלי אז מה שצריך עכשיו זה מקלדת ועכבר גימינג אלחוטי. יש לי בעייה עם לשמוע את המקלדת כאילו צריך ממש שקט אפשר טיפה רק שלא יהיה מציק מידי שישמעו אותה בקטנה וגם את העכבר. למשל היה לי עכבר היתי לוחץ עליו כלכך הרבה היו שומעים אותו למטה במטבח חחחחחחח. תודה מראש לעוזרים עם שחכתי משהוא אז תגידו.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by MND,

I have AMD 1.4Ghz mother GA-7DXR ram DDR256. My problem in that that sometimes it at me hangs. Usually it occurs in the morning, on the first start computer when is loaded windows he hangs like 4 times or most Then all the day works normally but sometimes hangs in game Diablo 2 (other games not tested ) I don't Play other games. I have window XP Professional Final Version. I have changed windows but this has not helped :'( :'( :'( Temperature of the processor 67 celsius in windows. ??? After I have changed windows my game Diablo 2 no more hangs and windows no so frequently hangs I think my computer is crasy ;D If someone can tell me what to do ? or tell me with what (pr…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. לאחר שנה וחצי של עבודה ללא דופי, החלפת עכבר ועדכון ל-SetPoint 4.8 העלים את כל האפשרויות להגדרות העכבר (MX1000) והמקלדת (WAVE) מהתוכנה. מסתבר שזו בעיה נפוצה מאוד וקרתה כבר בגרסאות מוקדמות בהרבה. ללוג'יטק אין כל פתרון רשמי או לא רשמי לבעיה - אולי מלבד לפרמט וגם זה לא ודאי. הבעיה היא שמערכת ההפעלה "דורסת" את הדרייברים ומשתמשת באלו של מערכת ההפעלה מסיבה לא ברורה. לאחר חפירות וניסיונות, הנה הפתרון היחיד שככל הנראה עובד באופן מלא - מניסיון (מר ומתסכל): 1. הורידו את הגרסה האחרונה של SetPoint לפי מערכת ההפעלה שלכם והתקינו אותה (אם עוד לא עשיתם זאת). אז סגרו אותה ע"י לחצן ימני על ה-ICON בפינה ו-exit 2. גשו לתיקיה \c:\program files\common files\logitech\CDDRV. אם אתם לא מוצאי…

9. סט ממש זול שעובד ב 2.4GHZ ואמור לעבוד במרחק 10 מטר http://www.wallabuy.co.il/sap.aspx?xip=213007 מישהו מכיר?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. יש לי את המדפסת Samsung CLX-3175FN חיברתי אותה למחשב נייח דרך ה- USB ואני מעוניין לחבר אותה לראוטר כדי שאוכל להדפיס דרך המחשב האלחוטי שלי בלי תלות בנייח... האם זה יכול להוות בעיה (חיבור USB+LAN) ?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by ido_,

שלום, אני מחפש המלצה למדפסת לייזר משולבת סורק ופקס. דרישות: - כרטיס רשת מובנה - אפשרות להדפסה דו-צדדית תקציב 1200~ ש"ח (אם זה בתקציב אז אפשר גם עם הדפסת צבע)

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  12. היי (: דבר ראשון חשוב לציין שאני לגמרי לא גיימר, אבל ממש חשובה לי תזוזה החלקה, דיוק, והשימור של הדברים הללו לאורך זמן (זה בעצם מה שהכי חשוב לי עכשיו, כי לא חוכמה שאני יהנה בהתחלה ואחרי חודשיים הכל יתחרבש). סיפור קצר (: כרגע אני עם עכבר אלחוטי פשוט של MS, ועם פד "גאמה" של טרמלטק (זה עם הלדים), קניתי את הפד של טרמלטק בעיקר מכוון שהוא עשוי חומר נחמד שנתן החלקה מטורפת לעכבר, והיה ממש כיף לעבוד איתו, אבל! זה נמשך בלחץ חודשיים עד שהפד התלכלך ולא משנה מה עושים, אי אפשר להתקרב לגימור שהוא הגיע איתו בהתחלה, ועכשיו אחרי שנה בערך, זה כבר הפך סיוט לעבוד איתו. עוד דבר נוסף, אני כבר כמה זמן עם עכבר אלחוטי וזה עולם אחר בשבילי, השאלה היא אם באמת שווה להוסיף את המחיר לקנות אלחוטי טוב, או …

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by genia,

אז אחרי הכבל ה20 שנהרס אני מחפש כבל נורמאלי לחיבור של המחשב לX-530 שלי, הכבל הוא 2 RCA ל 3.5 מ"מ סטנדרטי. אני מחפש איזה כבל מומלץ רצוי עם אחריות (יש חייה כזאת?) או שיש טעם לעבור לאיזה משדר BT ? המלצות יתקבלו בברכה

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. 600 ש"ח עם חריגה קלה או שישנו ספק יותר טוב ואיכותי ואם אפשר אני אשמח לקבל פירוט על ספקים והסברים תודה הספק: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3530 המפרט: AMD Athlon 64 3200 (939-pin) Box לוח אם- DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D זכרון- GeIL 512MB*2 DDR 3200 w/Heat Spreade CAS 2.5 Value Memory כרטיס מסך-Leadtek Winfast PX 7900GT 256MB 256bit PCI-E VIVO דיסק קשיח- דיסק קשיח- Hitachi Deskstar 200GB 7.2K 8MB Buffer S-ATA II פנדה צורב- LG GSA-4167B DVDRW Bulk מארז- Compucase 6A19-2F Midi

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by Haflo,

מאיפה אפשר לרכוש את הדבר המדהים הזה? (ואם מישהו ענה לשאלה - האם אפשר לרכוש אותו ללא ספק כח [שילמתי כבר דיי הרבה על ה Enermax430 שלי])

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by sinai21,

שלום לכולם, אני צריך עזרה דיי דחופה, קניתי מארז Tsunami עם ספק W0057RI 500W (גם של Thermaltake). המאווררים שיש לי הם המקוריים שהגיעו עם המארז... הרעש פשוט בלתי נסבל, יש למישהו רעיונות איך להשקיט את המחשב? (תקציב זה לא בעיה...) תודה מראש

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by morrtz,

שלום ככל הנראה נהרס לי הדונגל של הסט - Microsoft wireless 3000, יש דרך לקנות דונגל חדש או לתקן מבלי לקנות עכשיו סט מלא חדש? תודה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by bneli,

אחרי בדיקות וחיפושים וקושי בלהיפרד מהעכבר הקודם שלי (Microsoft IntelliMouse Explorer 3.0) הצלחתי למצוא באייבי מישהו שמוכר את המוד שלא בגירסה חדשה באייבי.. היום הוא הגיע..=] זה הרגיל הישן.. וזה החדש המוד: =]

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. ערב טוב לכולם! נגמר לי הטונר השחור במדפסת לייזר מסוג Xerox 6125 ואני צריכה לרכוש חדש במהרה. השאלה קשורה ליחס עלות מול אמינות - האם למדפסת הנ"ל מומלץ לרכוש טונר מקורי (392 שקל) http://www.laserline.co.il/pl_product~6125tonerblack~6~13.htm או שמא, עדיף לקנות טונר תואם (מצאתי ב 114 שקל!) ? http://www.tonerink.co.il/product.asp?productid=484 האם למישהו יש נסיון עם טונרינק, האם הטונר יכול לפגוע לי במדפסת? האם אכן הטונר יספיק ל2000 דפים בחמישה אחוזי כיסוי? (לרוב אני מדפיסה מאמרים, כתבות וכו' בשחור-לבן) תודה רבה, מחכה לתשובות ממכם במהרה יעל

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. אני מחפש פתרון לניקוי אבק ממחשבים, ציוד סטריאו וציוד היקפי. יש לי שואב אבק ידני של פיליפס אבל הוא חלש מדי לטעמי. מיכלים של אוויר בלחץ עולים הרבה בטווח הארוך ולא נוחים לשימוש (הלחץ לא אחיד ובחלקם נפלט בנוסף לאוויר גם גז לא בריא). השאלה אם יש ציוד (רב פעמי) שייעשה טוב יותר את העבודה?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by Kidney_stonE,

העכבר ה"ג'נרי" לוג'יטק שחור שקונים בשקית BULK בבאג, או כל חנות אחרת, ב 100 שקל שלי - מקרטע בגגגלת כנראה יותר מדי קליקים אמצעיים ב FIREFOX והגלגלת לא מגלגלת יותר כמו שצריך (לא בעיית דרייבר, בדוק) אז חשבתי להשקיע בעכבר חדש ונחמד, שיעשה את העבודה. דרישות : לא אלחוטי, עד 400 שקל אני מניח שזה סביר (כמה שפחות יותר טוב) לא גיימר, אבל אם יש עכבר גיימרים שמתאים למה שאני צריך - אשמח לשמוע גם על כזה. (המשחק היחיד שאני משחק זה World Of Warcraft וגם ככה רוב הפעולות שם הם מהמקלדת) כמה שפחות כפתורים בגוף העכבר, קליק ימני,שמאלי וגלגלת, אני לא אתנגד לעוד 2-3 כפתורים אקסטרא, אבל לא יותר מדי. כמה שיותר נטח בכף היד סט דרייברים כמה שיותר פשוט ולא לוקח משאבים פשוט עד היום כל העכברים שהיו לי ה…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by Bug2000,

הסר כמות. מוצרים סה"כ Intel Celeron 1000 Mhz 401 ש"ח Gigabyte GA-60XT INTEL 815EP 485 ש"ח TRANSCEND 256MB SDRAM 133 312 ש"ח Maxtor 40GB 7200RPM 440 ש"ח Gigabyte ATi RAGE 128 Pro 32MB 195 ש"ח VIBRA 128BIT 4D 145 ש"ח Pine PF-X01A Conexant SmartDAA V.92 56K Modem 95 ש"ח Creative x 52 184 ש"ח LG 24X10X40 OEM 329 ש"ח Compucase CI6811 ATX MIDI TOWER 262 ש"ח Samsung 757NF 17 1,587 ש"ח סה"כ 4,433 ש"ח האם המפרט הזה בסדר גמור לגבי עבודה ? תגידו משהו לגבי המסך כי אני לא מבין בדיוק בדגמים אלה רק בחברות

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by Sargon,

הזמנתי X-ARCADE מאר"הב (ושילמתי את המשלוח היקר... מקווה שלא אשלם מכס ) עכשיו אני מעוניין שיהיה לי מעין מעמד כזה שאני יכול לשים עליו את ה XARCADE בשביל לשחק בסלון מהספה. איפה אני מוצא כזה דבר בכלל? יש אוליי בחו"ל אבל להביא את זה לארץ זה מסובך בגלל משלוח יקר. איזה סוג של מעמד אני צריך בשביל הXARCADE ואיפה אני יכול למצוא כזה בארץ? כלומר, אני מעוניין לשחק עם הXARCADE עם הטלווזיה של הסלון, לא בתוך מכונת ארקייד. הטלווזיה לא צריך להיות בתוך המעמד, המעמד הוא רק ל XARCADE. הXARCADE שהזמנתי: http://www.xgaming.com/store/arcade-joysticks-and-game-controllers/product/x-arcade-tankstick-includes-usb-cables/

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by shimon23,

איזה מסך 17 הייתם ממליים לקנות, למחשב שלא שיעבדו עליו 3-4 שעות ביום, אבל לא מסך יקר (מעל 1500) עדיף בטווחי מחירים היותר נמוכים.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by blackbimer,

שלום יש לי את הסורק הזה.. הוא אף פעם לא עשה בעיות היום חברתי אותו התקנתי הכל סבבה אבל שאני ניכנס אליו דרך לוח הבקרה וסורקים ומצלמות רשום ליי במאפיניים שלו שהוא לא זמין...( אבל מזהה אותו) ושאני ניכנס לתוכמת סריקה שקבלתי איתה הוא לא סורק אלה רק כותב פליז וואיט... מישהו יכול לעזור לי..? תודה

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים