עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. קניתי אוזניית BT הכל טוב ויפה (סוללה קצת קטנה מדי) אבל הן הגיעו עם מטען אנגלי והייתי שמח לרכוש כבל USB כדי להטעין אותן עם המחשב שתי שאלות: א. איך קוראים לחיבור הזה? MICRO USB רגיל? האם זה זה:http://www.dealextreme.com/p/usb-to-micro-usb-charging-cable-60cm-length-48924 ב. קיבלתי ביחד עם האוזניה אוזניות שמתחברות לשקע USB (בשביל לשמוע סטראו) אם אני רוצה גם להטעין את האוזניה וגם לשמוע מוזיקה עם האוזניות האם זה אפשרי? (ז"א איך אני יכול לפצל את החיבור באוזניה ל-2 ואם כן האם זה תקין שאחד מזרים חשמל לסוללה והשני מזרים מידע לאוזניות?) תודה רבה, אריה נ.ב איפה אני מוצא מתאם מחיבור 3.5 רגיל לחיבור המוזר של האוזניות שלי לשם הברה התחתון זו האוזניה העליון זה החיבור של המטען/…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by תושב העיר,

מישהו יודע אם הדבר עובד ? ואם כן האם זה מקליט ללא רעשי רקע ? http://www.hjush.com/%D7%9E%D7%9B%D7%A9%D7%99%D7%A8_%D7%9E%D7%AA%D7%90%D7%9D_%D7%94%D7%A7%D7%9C%D7%98%D7%94_%D7%9E%D7%94%D7%98%D7%9C%D7%A4%D7%95%D7%9F_%D7%94%D7%A7%D7%95%D7%99_%D7%9C%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91/

3. Started by leahd3,

בס"ד כמו כל גיימר בינוני שחי בארצנו היקרה ו התוססת השיקול העיקרי שלי הוא למקסם תועלת מכל דבר שאני קונה על מנת לשפר את חויית המשחק שלי במחיר הגיוני( סטודנט בארץ זה לא פשוט) החלטתי להתחיל עם עכבר. לאחר שבועות של חיפושים והתלבטויות שכללו ביניהם : זמן תגובה,נוחות,יופי,אמינות ולא פחות חשוב גם מחיר אטרקטיבי. השיקולים שלי התבססו על האם אני מעוניים בעכבר חוטי או אל-חוטי. בתור אדם שמתעסק עם עכבר אל-חוטי בסר כמה שנים מאוד חששבתי שהוחוט יעצבן או יפריע לי. ננעלתי לבסוף על שני דגמים corsair m95 ו logitech 602 כל אחד ו היתרונות שלו. ראיתי כל מני review למיניהם. יתרונות של 602: אלחוטי עם חיי סוללה ארוכים במיוחד. אחיזת palm ( לרוב הידיים) וכמובן התוכנה האדירה של לוג'יטק שעוזרת ודי…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by dr,

מה זה , FireWire

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. שלום, אני מחפש מקלדת לשימוש ממושך יחסית לצורך תכנות ושימושים משרדיים (אופיס, אינטרנט וכו). התעניינתי בK350 של לוגיטק, אך לצערי אין להשיגה כעת. יש המלצות למקלדות אחרות? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. בימים האחרונים קניתי שלושה אביזרים למשחקים: מקלדת: MICROSOFT NATURAL EGRONOMIC 4000. עכבר: LOGITECH G500. גיים פאד: MICROSOFT WIRED XBOX 360 CONTROLLER FOR WINDOWS. נכון שזה לא הפורום המתאים לציין זאת, אבל לגבי מע' הסראונד שיש לי כבר כמה חודשים CREATIVE INSPIRE T6200, עם זה אני כן שלם. האם אפשר לראות בשילוב של הקנייה של כל השלושה איזון די מתאים עבור משחקים? חוץ ממשחקים יש לי עוד שימושים במקלדת, כמו למשל הקלדה עיוורת שאני יודע. קראתי במספר מאמרים בגוגל שזאת מקלדת מאד נוחה, ובמיוחד עבור משחקים, רק שאין לה פיצ'רים שיש למקלדות אחרות שמיועדות לגיימינג, אבל המבנה האגרונומי שלה, כרית העור לידיים, ומבנה המקשים, מבחינות אלו ואולי עוד אחרות שאינני יודע, היא הרבה יותר נוחה למשחקים. …

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by shemsha,

מעוניין לרכוש לשימוש בעבודה. ראיתי המלצות על ה Wow-Pen Joy אבל לא ממש מאתר אותו בארץ או מחו"ל במחיר סביר (עד 200 נניח). יש למישהו המלצה? תודה! WOW PEN JOY: http://kjglobal.co.uk/acatalog/WOWPEN_JOY.html

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. תודה מראש למתייחסים. זהו כאמור פאלם פיילוט M515 עם העברית של כלנית. 1. אני יודע שיש כל מיני יישומים קטנים שאפשר להוריד מהרשת ולהתקין לפאלם - איך עושים את זה ? 2. יש לי כמה אייקונים באנגלית (בנוסף לאלה שבעברית) - וחלקם כפולים (גם בעברית וגם באנגלית) - כיצד אני מסיר את מה שאני לא צריך ? 3. יש אייקונים (כמו אייקון הסנכרון) ששמו הוא באנגלית - איך אני משנה אותו לעברית ? תודה !

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. שלום לכם תגידו לי מזל טוב זכיתי במכרז במסך סמסונג "19 955fd ב-1250 ש"ח

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. אני שוקל לרכוש מצלמת וידאו דיגיטלית(אני שוקל רכישת מצלמה של sony עדיין לא החלטתי איזה דגם), האם לצורך החיבור של המצלמה למחשב יש צורך בכרטיס ללכידת וידאו או שניתן לחבר אותה ישירות דרך הUSB?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. אני מחפש סורק שייועד בייחוד לסריקת מסמכים, ושיהיה מהיר (שאוכל לסרוק על גבי המשטח לפחות 5 עמודים של טקסט (נניח רזולוציה של 300x200 grayscale) בדקה ורצוי מאוד קצב אף גבוה יותר (10-15 עמודים לדקה יהיה הרבה יותר טוב. אין לי צורך באיכות סריקה גבוהה במיוחד. הסורק צריך להיות מסוגל לסרוק ספרים, ללא משטח עליון (להאצת הסריקה). ככלל התנאים שצויינו הם דרישה שאני חייב גם עם העלות גבוהה. יחד עם זאת אין לי עניין לשלם הרבה מאוד כסף עבור משהו מקצועי לעבודות משרדיות אינטנסיביות. באם תוספת של 300-500 ש"ח ישפרו משמעותית את הנתונים המדוברים אל מעבר למינימום הנדרש או את האמינות, יהיה שווה לי לשלם את זה. אבל לא ישתלם לי לשלם נניח עוד 2000 ש"ח עבור שיפור של 2 שניות בזמן סריקה. ממה שראיתי, בלי שו…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by sinai21,

שלום לכולם, אני צריך עזרה דיי דחופה, קניתי מארז Tsunami עם ספק W0057RI 500W (גם של Thermaltake). המאווררים שיש לי הם המקוריים שהגיעו עם המארז... הרעש פשוט בלתי נסבל, יש למישהו רעיונות איך להשקיט את המחשב? (תקציב זה לא בעיה...) תודה מראש

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by 3d7,

שלום! אני מעוניין לקנות סורק איכותי בתקציב של כ-600 ש"ח. השימושים העיקריים של הסורק הם סריקת מסמכים לצורך שמירה במחשב, שליחה להדפסה ולפקס. אני רוצה אפשרות לסרוק תמונות וקטסט (גם מתוך ספרים), וחשוב לי שהסורק יהיה מאוד אמין ויחזיק מעמד הרבה שנים בעומס עבודה קל. לאחר סקר שוק, אני סבור שהסורק המתאים לצרכים שלי הוא Canon 4400F http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=593&CatCode=322. מישהו מכיר את הסורק הזה? אשמח לקבל המלצות לדגמים אחרים. אבל, אני מאוד מעוניין לקבל חוות-דעת על הקנון 4400 מאנשים מרוצים או לא מרוצים.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by bneli,

אחרי בדיקות וחיפושים וקושי בלהיפרד מהעכבר הקודם שלי (Microsoft IntelliMouse Explorer 3.0) הצלחתי למצוא באייבי מישהו שמוכר את המוד שלא בגירסה חדשה באייבי.. היום הוא הגיע..=] זה הרגיל הישן.. וזה החדש המוד: =]

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. יש לי את המדפסת Samsung CLX-3175FN חיברתי אותה למחשב נייח דרך ה- USB ואני מעוניין לחבר אותה לראוטר כדי שאוכל להדפיס דרך המחשב האלחוטי שלי בלי תלות בנייח... האם זה יכול להוות בעיה (חיבור USB+LAN) ?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by andrei21,

שלום קניתי עכבר logitech m175 ב KSP , העכבר לא עובד כלל על דפים לבנים או משטחים לבנים אחרים. זה ממש מרגיז, האם זה תקין? או שהם חייבים להחליף לי ? תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by watch out,

הי אני מחפש לקנות פד מומלץ לעכבר: logitech g400 mouse יש לי פד steelseries ישן אבל הוא איבד את היופי שלו במשך הזמן אשמח לכל המלצה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  18. Started by natee,

יש לי טאבלט של לנובו מלפני 3 שנים, משמש רק לניווט (וויז ומוביט), נעשה איטי רצח. יש המלצות למכשיר דומה, במחיר של 600-700 ש"ח? אפשרי בהחלט מסין, רק חשוב לי רכיב GPS אמין תודה רבה!!!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  19. Started by penny,

קראתי איפשהו ש3dfx לפני שהיא נמכרה התחילה לעבוד על הטכנולוגיה הזאת אבל לא היה לה מספיק כסף מישהו יודע מה זאת הטכנולוגיה הזאת? היא כל כך חדישה?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by blackbimer,

שלום יש לי את הסורק הזה.. הוא אף פעם לא עשה בעיות היום חברתי אותו התקנתי הכל סבבה אבל שאני ניכנס אליו דרך לוח הבקרה וסורקים ומצלמות רשום ליי במאפיניים שלו שהוא לא זמין...( אבל מזהה אותו) ושאני ניכנס לתוכמת סריקה שקבלתי איתה הוא לא סורק אלה רק כותב פליז וואיט... מישהו יכול לעזור לי..? תודה

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. שלום חברים, אשמח לחוות דעתכם לגבי המדפסת הנ"ל יתרונות / חסרונות / מחיר / מתחרים באותה סביבת מחיר או כל פרט אחר שאתם יכולים לשתף.... תודה לעוזרים! מצ"ב קישור למכירה שלה בגרופון http://www.groupon.co.il/deals/national-deal/elcol-c02603249/12938762?nlp

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by nim901,

אני חושב שזה די מדבר בעצמו, עשיתי אפשרות להצביע שלוש פעמים ככה שאם אתם בוחרים את אפשרות 6 אז תרשמו מה אתם עושים כל פעם. אני בדר"כ קונה אחת חדשה אבל אבא שלי מצא מדפסת משולבת שדיו חלופי עולה רק 65 שקל אז זה די משתלם לי כרגע הצביעו (הספימו ) בהמוניכם

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by morrtz,

שלום ככל הנראה נהרס לי הדונגל של הסט - Microsoft wireless 3000, יש דרך לקנות דונגל חדש או לתקן מבלי לקנות עכשיו סט מלא חדש? תודה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by sivanw1,

חברים אני בבעיה רצינית!!! אני מחפש כרטיס FIREWIRE לא משהו זול ולא משהו יקר בסביבות 50-150 פלוס מינוס לא נורא (Sעיפות לכבל ותוכנה עם הכרטיס) המצלמה שלי היא מדגם GR-D820 של JVC אז אם יש למישהו נסיון עם המצלמה הזו יחד עם כרטיס פיירוויר זה מבורך!!! אני סה"כ צריך כרטיס שבאמת ידגום לי את החומר מהמצלמה הזו שיש לי למחשב...בצורה הטובה ביותר! שאפשר בסכום הקנייה שלי... המון תודה למי שיעזור....SOON AS POSSIBLE ??? ???

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. אני מחפש פתרון לניקוי אבק ממחשבים, ציוד סטריאו וציוד היקפי. יש לי שואב אבק ידני של פיליפס אבל הוא חלש מדי לטעמי. מיכלים של אוויר בלחץ עולים הרבה בטווח הארוך ולא נוחים לשימוש (הלחץ לא אחיד ובחלקם נפלט בנוסף לאוויר גם גז לא בריא). השאלה אם יש ציוד (רב פעמי) שייעשה טוב יותר את העבודה?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים