ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
היי... מדברים על ספק ייעודי לכרטיסי מסך, מערכות SLI ו-CF (או R600 אחד )... http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16817153037 היה מפורסם באתר של TT כבר לא מעט זמן, עכשיו הופיע בניואג.. למישהו יש מושג אם ומתי דבר כזה יגיע לארץ? תודה!
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכם אני מעוניין ברכישת מדפסת משולבת עם פקס עד 700 ש"ח ומתלבט בין מספר מדפסות שהם ברשימה פה http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c-printer&db5620=5622&db379696=379697&db56930=179761&noidx=1 ועוד מדפסת של HP דגם LaserJet pro MFT M127fn מה שחשוב לי זה תמורה טובה למחיר למשל שמחיר הטיונר יהיה זול ושייתן תפוקת הדפסה טובה מאוד לפחות 1500 דפים ויותר חשוב לי אמינות שאני לא יחליף את המדפסת אחרי 3 שנים וכמובן שתיהיה איכותית בהדפסות ובסריקת מסמכים תודה רבה על העזרה רם. נ.ב אם יש דגם אחר שיותר טוב מכול הדגמים שהצגתי כאן אשמח שתציעו לי.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הקמתי מן משרד בביתי ועכשיו נשאר לי הציוד ההיקפי; מדפסת, עכבר + מקלדת. כאן נשים דגש על המדפסת: *פקס - חשוב מאוד *סורק - חשוב מאוד + אופציה של מכונת צילום (ללא המחשב). *לייזר/דיו - לא מתפרע יותר מידי בהדפסות. יכולות להיות תקופות ללא שימוש כלל. *צבע - לא "בלתי נפרד" אך אם כבר אז כדאי שתהייה האופציה. *WIRELESS - אופציה אפשרית, לא הכרחית. עוד חשוב שלא תהיה מסורבלת, פשוטה וטובה. שתהייה אמינה עם כמה שפחות תקלות (כמובן מביקורות וחוות דעת) הטווח מחירים הוא רחב, זאת מכיין שמצד אחד אולי עדיף לקנות משהו זול שיחזיק שנתיים - שלוש ויעשה את העבודה כמו שצריך או אם ישנם דגמים כל כך מוצלחים ואמינים ששווה להעלות את מחיר ההשקעה. (ממה שראיתי בזאפ אין מוצרים מוצלחים בטווח הזה אז אולי כבר כדאי …
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1) אני מתלבט בין שני מארזים : http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=2278 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4643 האם המארז השני שווה את ההפרש במחיר ? ( יש לו מלא מאווררים אז הוא מאוורר מצוין, הלא כן?) 2)אני מבקש המלצות ( +לינקים) למאווררי 80 מ"מ ו - 120 מ"מ בעלי דחיפת האוויר (CFM) הגדולה ביותר.
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איזה עכבר נוח יותר למשתמש ימני, לשימושים משרדיים, עם פד סיליקון ארגונומי? ה Deathadder 3.5G או הIkari laser ? כרגע יש לי G5 , האם שניהם/אחד מהשניים למעלה יהיה עדיף על הG5? או שבכלל לא שווה לי לחפש עכבר אחר? אני חושב להתחדש כמו ששמתם לב. ומה ההבדלים בין הDeathadder ה"רגיל" לבין הגdeathadder החדש 3.5G.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני בתהליכי קניית מדפסת חדשה, ונראה לי שדי נסגרתי על הHP 6500A. יש למדפסת שני דגמים, הרגיל והפלוס. לפי זאפ, ההבדל ביניהן הוא בערך 150 ש"ח - כאשר יכולת ההדפסה דו"צ של הפלוס לא מעניינת אותי, אך ההתחברות לרשת אלחוטית כן. השאלה היא, האם כדאי לקנות את הגירסא היקרה יותר עם האופציה האלחוטית המובנית, או לקנות את הגירסא הרגילה ולהוסיף לה "חלקים" כאלה ואחרים שיאפשרו זאת? אני חשבתי למשל, ותהיתי האם אפשרי להפוך את המדפסת לאלחוטית(כך שלפטופים בבית יוכלו להדפיס ממנה) בדרכים הבאות: 1. לחבר את המדפסת לwireless printer server 2. לחבר דונגל אלחוטי למדפסת 3. לחבר את המדפסת "חוטית" לראוטר(חיבור אתרנט) השאלה היא האם זה אפשרי בכלל(נדמה לי נגיד ש2' לא יעזור לי) וכמה זה יעלה - אם יותר מ1…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אנשים תגידו על איזה מסך אתם ממליצים שבו ניתן לראות חדות תמונה מושלמת??? וגם איזה כרטיס מסך לא יקר מאוד אבל איכותי אתם ממליצים??? אני מצפה להמון תגובות זה חשוב לי מאוד מאוד!!!!!!!! גל
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המחיר זהה, שניהם אופטיים. אני יודע שהקינזו קטן יותר, רק שלושה כפתורים ורק שנת אחריות, אבל חדש יותר מה MX518. מישהו יכול להגיב? ראיתי גם שמישהו כתב שיש לקינזו בעיות עם משטחי עכבר מבד ב DPI נמוך. אני לא משחק הרבה FPS, בעיקר סטארקרפט 2, ולכן משחק בד"כ על DPI של 800-1200. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אפשר לדעת מה זה כמה זה עולה וכמה בקרי IDE יש בו וזה פועל רק בWINDOWS כי צריך דרייברים נכון. בתודה מראש יאיר :hi: :hi:
-
איזה מסך 17 הייתם ממליים לקנות, למחשב שלא שיעבדו עליו 3-4 שעות ביום, אבל לא מסך יקר (מעל 1500) עדיף בטווחי מחירים היותר נמוכים.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ה-wave ממש נוחה (הריפוד לשורש כף היד והמבנה הכללי), אך לאחר כשנתיים שיש לי אותה, המקשים לא הולכים ממש חלק, ואחרי שניקיתי אותה המצב נהיה משום מה יותר גרוע. היות ואני לא חושב שיש דרך כלשהי לפתור זאת, מחפש מקלדת אחרת, בתקווה איכותית יותר ונוחה לא פחות. עדיפות למקלדת חוטית (זולה יותר). תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חיבור USB בודד אחראי על המצלמה ועל המיקרופון. מצורף קובץ RAR עם ההקלטה שמדגימה את רעשי הרקע. מיקרופון אחר בחיבור הורוד לא קולט רעשים כאלה. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=general_offtopic&action=display&num=1009646757&start=0]כללי[/link] על ידי athlon
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
במחשב יש לי שתי יציאות של USB אולם, ב-DEVICE MANGER אין לי UNIVERSAL SERIAL BUS CONTROLLERS איך אני מוסיף את זה??? נ.ב אין לי מושג באיזה לוח אם מדובר - אבל מדובר בפנטיום שלוש שנקנה לפני בערך שנה וחצי מי שיכול לעזור לי - :AR15:בבקשה!!!
-
היי, אני מעוניין לקנות שלט למצגות שגם מצביע וגם ניתן לדפדף בעזרתו במצגות, וגם שיהיה איכותי. בחיפושיי העלתי בחכתי את Logitech Wireless Presenter R400 - http://www.logitech.com/en-sg/product/5993?crid=11 אשר עליו קראתי מספר ביקורות ברשת ונראה כי הוא מעולה. מצאתי גם את דגם R800 של אותה חברה אך הוא מחוץ לגבולות התקציב (עד כ300 ש"ח). רציתי לשאול: א) האם מישהו התנסה עם הR400 ויכול לשתף אותי עם חוות דעתו על המכשיר? ב) האם מישהו מכיר מוצר דומה שעונה על הצרכים שלי ויכול להמליץ עליו? יש לציין כי אני זקוק למוצר לשבוע הקרוב ולכן הזמנה מחו"ל איננה רלוונטית. תודה, טל
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הזמנתי X-ARCADE מאר"הב (ושילמתי את המשלוח היקר... מקווה שלא אשלם מכס ) עכשיו אני מעוניין שיהיה לי מעין מעמד כזה שאני יכול לשים עליו את ה XARCADE בשביל לשחק בסלון מהספה. איפה אני מוצא כזה דבר בכלל? יש אוליי בחו"ל אבל להביא את זה לארץ זה מסובך בגלל משלוח יקר. איזה סוג של מעמד אני צריך בשביל הXARCADE ואיפה אני יכול למצוא כזה בארץ? כלומר, אני מעוניין לשחק עם הXARCADE עם הטלווזיה של הסלון, לא בתוך מכונת ארקייד. הטלווזיה לא צריך להיות בתוך המעמד, המעמד הוא רק ל XARCADE. הXARCADE שהזמנתי: http://www.xgaming.com/store/arcade-joysticks-and-game-controllers/product/x-arcade-tankstick-includes-usb-cables/
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב ZENBOOK PRO של אסוס ולו 4 רמקולים כאשר 2 מהם נימצאים מיתחת למחשב השאלה היא איך להגדיר נכון את הרמקולים ככה שאני יקבל את המקסימום מהם לבינתיים מצאתי 3 אפשרויות אם יש יותר אשמח לשמוע: stereo הרמקולים שלמטה משדרים כמו האלה שלמעלה subboofer הרמקולים שלמטה ביחד משמשים כ subboofer quadro כל רמקול עובד בניפרד האם יש עוד אפשרויות או מה להתקין או מה כדאי לעשות?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אם כן, איפה? ואיפה הכי זול ? תודה :-*
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה אני מתלבט בין שתי דגמים. אחד IPPON BACKPOWER PRO 800VA שאני יכול להשיג אותו ב465 שקל. והשני ADVICE 700VA שאני משיג אותו ב460 שקל. האל פסק צריך לשמש אותי למחשב חזק(מעבד כפול ליבה של AMD 3800, כרטיס מסך GTO2,ספק OCZ....) וגם צריך להחזיק מסך LCD. אני לא דורש בטריה ארוכת זמן מצידי שהבטריה שלו תהיה לדקה וחצי, רק שייצב לי תמתח בעת הפסקת חשמל. בנוסף אני יעשה בעתיד OC למעבד ולכרטיס מסך. קיצר אני יודע ששתי החברות האלה מצוינות איזה עדיף ?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני מחפש אחד חדש לשימוש די אינטנסיבי במחשב. אני לפעמים על המחשב 10 שעות ביום, אפשר לומר לצרכים משרדיים. העכבר צריך להיות גדול(יד גדולה), אלחוטי וימני. אני מוכן להשקיע בנוחות לכן אני די גמיש בתקציב. שיראה נורמלי ולא כמו חללית(mx518). ניסיתי לחפש בפורום אבל לא מצאתי משהו שמתאים לי, נראה לי שאם היה נושא בתחילת הפורום שממליץ על ציוד הקפי או לפחות מכוון, זה היה יכול לחסוך מכם קצת. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי מקלדת G15 הבעיה שלי איתה זזה שכל חודשיים צריך לקנות מדבקות עברית ולהדביק מחדש וזה מתחיל לעצבן ובשנה זה לא זול ונשארים סימני דבק והכול חשבתי להשקיע במקלדת חדשה ורציתי לשמוע המלצות או משהו עליה המקלדת היא Roccat Isku FX Multicolor Gaming Keyboard שווה להוציא כסף ולקנות אותה או לא? התאורה של העברית שלה טובה? העברית לא תעלם לי? תודה רבה לכל העוזרים
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לאחר שנה וחצי של עבודה ללא דופי, החלפת עכבר ועדכון ל-SetPoint 4.8 העלים את כל האפשרויות להגדרות העכבר (MX1000) והמקלדת (WAVE) מהתוכנה. מסתבר שזו בעיה נפוצה מאוד וקרתה כבר בגרסאות מוקדמות בהרבה. ללוג'יטק אין כל פתרון רשמי או לא רשמי לבעיה - אולי מלבד לפרמט וגם זה לא ודאי. הבעיה היא שמערכת ההפעלה "דורסת" את הדרייברים ומשתמשת באלו של מערכת ההפעלה מסיבה לא ברורה. לאחר חפירות וניסיונות, הנה הפתרון היחיד שככל הנראה עובד באופן מלא - מניסיון (מר ומתסכל): 1. הורידו את הגרסה האחרונה של SetPoint לפי מערכת ההפעלה שלכם והתקינו אותה (אם עוד לא עשיתם זאת). אז סגרו אותה ע"י לחצן ימני על ה-ICON בפינה ו-exit 2. גשו לתיקיה \c:\program files\common files\logitech\CDDRV. אם אתם לא מוצאי…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם : אני צריך ups שהוא גם מייצב מתח למחשב אחד , אמין , יציב , ועם אחריות טובה ב-300 ש"ח או אפילו להסתפק רק במייצב מתח (ups באמת חשוב לבריאות המחשב ? זה לא מחשב לעבודה רק למשחקים ושטויות ) אשמח לדעתכם תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
GeForce2 MX400 זה טוב ??? ועם זה תומך במשחקים חדשים... :AR15: תודה בכל מקרה......
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, קיבלתי כרגע Logitech G13 חדש. הג'ויסטיק האנלוגי, כאשר מפנים אותו שמאלה מאוד קשיח ועושה רעשי קרקוש וחיכוך כאילו משהו מפריע לו. אני רוצה לוודא עם אחרים בעלי הג'ויסטיק שאין להם בעיה כזו וזו אכן בעיה?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-