עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by erezb84,

שלום לכולם, יש לי מדפסת פשוטה hp 1005, שמחוברת למחשב נייח, ובנוסף מוגדרת כמדפסת רשת עבור מחשב נייד. הבעיה היא בהדפסה דו צדדית מהמחשב הנייד, מכיוון שכאשר מדפיסים לא קופץ החלון שאמורים ללחוץ עליו כדי להמשיך את ההדפסה... מישהו מכיר?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by ruve,

קניתי מארז של tt xaser 2 5000 ואני צריך ספק (ספק טוב מן הסתם שיחזיק 5 מאווררים)

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by ofer_mat,

האם לאור כל הפסקות החשמל כדי לרכוש UPS ? יש לי הצעה לUPS טוב של 650W ב 400 חדש האם כדי?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by itaymty,

איפה אני יכול להשיג אתה המקלדת במחיר שיותר נמוך מ ksp )725() בזמן הקרוב???

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  5. Started by Guy950,

שלום רב, יש לי את העכבר G500 של לוג'יטק, עכבר מצוין נוח ומהיר. אבל הגיע יומו, הגלגלת מתה והכפתור השמאלי מתחיל לאותת לי "לחצת עליי יותר מדי פעמים" שבקיצר, אני צריך ללחוץ עכשיו 4-5 פעמים כדי שכפתור אחד יילחץ על המסך. זה מעצבן. הלוג'יטק זה עכבר הגיימינג הראשון שקניתי למעשה וזה היה לפני 3 שנים, אז אני לא יודע איזה עכברים הם טובים. אני יודע שיש את SteelSeries שהם טובים וגם רייזר אבל מה עדיף? אני מחפש עכבר בתקציב של עד כ500 ש"ח, רצוי שיהיה לו כמו הG500 כפתור לשליטה בDPI וכמובן כפתורים קדימה ואחורה וכפתור נוסף נלווה שניתן להגדיר אותו לגחמותיי. כמובן ששימושי העכבר הם לגיימינג (בעיקר משחקי יריות כגון BF3) תודה לכל מי שירצה לעזור דרך אגב, שכחתי לציין. אני באופן כללי עוד חוד…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. כמה שאלות לפהי שאני קונה 1: מה זה DPI מה ההבדל בין חוטי אלחוטי(בביצועים)? מה ההבדל בין חיישן אופטי לחיישן ליזר? ואני צריך המלצה לעכבר גיימרים ליד בינונית בלי הכפתורים הנוספים רק ימני שמאלי וגלגלת מחיר עד 150

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by tidan26,

שלום! ברשותי עכבר של razer mamba על העכבר נוצרו לי טביעות אצבעות שלא יורדות מה הסיבה לזה? האם הצבע של העכבר דוהה במשך הזמן?... ???

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by Dj_Infernal,

אני רוצה להקליט שיחות טלפון דרך המחשב לצורך טביעה משפטית. אני יודע שצריך מן כרטיס חומרה , אני לא יודעאיזה ואני לא יודע אם בכלל ניתן לבצע את התהליך הזה. מישהו יכול לעזור ?

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by No-One,

שלום לכולם לאחר שקניתי סט של Orico שהתברר כזבל סיני שכמעט כל ביט נהרס לפני שיצא הבורג הראשון, צריך המלצה לסט של מברג+ביטים. חשוב שיהיה חזק ובלתי נשחק עד מה שאפשר. שיעלה מה שיעלה. ובבקשה, אל תעשו גוגל ותמליצו על מה שנראה לכם אמין, תמליצו ממה שקניתם ועבדתם איתו ואתם מרוצים. תודה לכולם

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. יש לי בעייה במקלדת של המחשב שלי, שהמחשב עולה ואני רוצה להכנס ל- bios אוו ל- f8 הוא לא נותן לי כאילו המקלדת לא עובדת, היא עובדת רק במערכת הפעלה. אבל אם אני מחבר מקלדת רגלית לא usb זה עובד לי יופי?? בתודה מראש בר לוי!!!

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by penny,

קראתי איפשהו ש3dfx לפני שהיא נמכרה התחילה לעבוד על הטכנולוגיה הזאת אבל לא היה לה מספיק כסף מישהו יודע מה זאת הטכנולוגיה הזאת? היא כל כך חדישה?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by IDan2013,

שלום! אשמח לקבל המלצה למדפסת, סורק ופקס אם יהיה לא יזיק אבל שלא יפגע באיכות של המדפסת והסורק. עד 400 שקל בערך, שתהיה טובה וחסכונית בדיו, כמובן שהדיו שלה לא יעלה יקר. עכשיו אשמח לקבל המלצה למקלדת ועכבר עד 120 שקל ביחד לשניהם, הייעוד בתכלס זה לגיימינג ולשימוש יום יומי אז אם יש מבצע באנדל על שניהם אשמח לשמוע. תודה מראש!

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by The SONY Man,

שלום, יש לי בעיה המליצו לי עד שני ספקי כח טובים מאוד אחד של HIPER: ואחד של אנרמקס שעליו המליץ לי חן שהוא טוב, גם אני חושב ככה בגלל שיש לו גם שני מסילות של 18 להייפר יש שתיים שאחת מהם 17 לעומת הנרמקס ששתיהם 18, למרות שחן עדיין לא בטוח לגבי זה למרות שרשום באתר היצרן אז הנה הפרטים. המחיר אני מוכן לתת עד 400 שקל אם יש לכם הצעה אחרת בבקשה... לוג"יק פי סי: Enermax 420W EG425P-VE FMA 20/24Pin Power Supply http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=5499 אתר היצרן ששם תרדו למטה ותראו את הפרטים וגם תרא שרשום באחד היתרונות שלו 2 מסילות נפרדות. http://www.enermax.com/english/product_Display1.asp?PrID=20# וזה של ההייפר בנעה מחשבים: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5…

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by shemsha,

מעוניין לרכוש לשימוש בעבודה. ראיתי המלצות על ה Wow-Pen Joy אבל לא ממש מאתר אותו בארץ או מחו"ל במחיר סביר (עד 200 נניח). יש למישהו המלצה? תודה! WOW PEN JOY: http://kjglobal.co.uk/acatalog/WOWPEN_JOY.html

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by STFU!!,

שלום לכל חברי הפורום אני מעוניין לקנות מארז וספק תכלו להמליץ לי ??... ספק:עד 400 מארז:עד550 :תודה....

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. קראתי הרבה חיפשתי בגוגל, אני חושב שיצאו עכברים עם DPI של 8400 ויש חברות שמתמחות בציוד לגיימר שמפתחות עכברים גיימרים. העניין הוא שקראתי שDPI גבוהה מגביר את הרגישות של העכבר ומקשה על הדיוק אז למה בדיוק לפתח עכברים כל כך רגישים ואיפה האיזון. האם אנחנו רק ארנקים שמוכרים לנו חומרה לגיימינג או שבאמת עכבר דוגמא: New Razer Imperator Battlefield 3 6400 DPI Laser Gaming Mouse 4G Razor Imperater למה להתאמץ למתג עכבר עם DPI גבוהה לBF3 עם זה לא מתאים

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by talje,

היי, אני מעוניין לקנות שלט למצגות שגם מצביע וגם ניתן לדפדף בעזרתו במצגות, וגם שיהיה איכותי. בחיפושיי העלתי בחכתי את Logitech Wireless Presenter R400 - http://www.logitech.com/en-sg/product/5993?crid=11 אשר עליו קראתי מספר ביקורות ברשת ונראה כי הוא מעולה. מצאתי גם את דגם R800 של אותה חברה אך הוא מחוץ לגבולות התקציב (עד כ300 ש"ח). רציתי לשאול: א) האם מישהו התנסה עם הR400 ויכול לשתף אותי עם חוות דעתו על המכשיר? ב) האם מישהו מכיר מוצר דומה שעונה על הצרכים שלי ויכול להמליץ עליו? יש לציין כי אני זקוק למוצר לשבוע הקרוב ולכן הזמנה מחו"ל איננה רלוונטית. תודה, טל

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by Nemesis,

היי, קיבלתי כרגע Logitech G13 חדש. הג'ויסטיק האנלוגי, כאשר מפנים אותו שמאלה מאוד קשיח ועושה רעשי קרקוש וחיכוך כאילו משהו מפריע לו. אני רוצה לוודא עם אחרים בעלי הג'ויסטיק שאין להם בעיה כזו וזו אכן בעיה?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. אנשים תגידו על איזה מסך אתם ממליצים שבו ניתן לראות חדות תמונה מושלמת??? וגם איזה כרטיס מסך לא יקר מאוד אבל איכותי אתם ממליצים??? אני מצפה להמון תגובות זה חשוב לי מאוד מאוד!!!!!!!! גל

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by dr,

מה זה , FireWire

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by shimon956,

שלום לכולם התחדשתי בעכבר הענק והיפה הזה של a4tech הדגם רשום בכותרת עכשיו עד כה היה לי עכבר אינפרא שתמיד למטה היה דלוק לי לד אדום שחיברתי את העכבר החדש ... אין שום לד ואני יודע שזה ליזר !! רק רצתי לבדוק מולכם שזה תקין שאין שום אור שנדלק למטה??

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by nim901,

אני חושב שזה די מדבר בעצמו, עשיתי אפשרות להצביע שלוש פעמים ככה שאם אתם בוחרים את אפשרות 6 אז תרשמו מה אתם עושים כל פעם. אני בדר"כ קונה אחת חדשה אבל אבא שלי מצא מדפסת משולבת שדיו חלופי עולה רק 65 שקל אז זה די משתלם לי כרגע הצביעו (הספימו ) בהמוניכם

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. שלום וברכה אני מחפש סט אלחוטי שיקלוט ממרחק של בערך 5 מטר. השימוש הוא למשחקים וצפייה בסרטים והמחשב יושב בסלון, בגלל זה המרחק. אודה מאוד למי שיעזור. בתודה סער

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by the_saint,

יש לי כרטיס טלויזה של fastcom ווינדוס אקס פי אני מנסה לראות טלויזה עם dscaler אבל משום מה אני לא שומע כלום.. יש למישהו רעיון?? דרך אגב...איזה כרטיס אני צריך לבחור אצלו?? אין את הכרטיס הספציצפי שלי..

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. האם למישהו יש המלצות למקלדת טובה עם מקשים נוחים? לא מעניינים אותי דברים כמו "מקלדת מולטימדיה", "מקלדת אינטרנט" ושאר השטויות; זו גם לא צריכה להיות מקלדת אלחוטית. חשוב לי רק שהמקשים שלה יהיו נוחים להקלדה אינטנסיבית, ושיהיה לה חיבור usb. אה, וכמובן רצוי שהמחיר יהיה שפוי.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים