ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
שלום לכם תגידו לי מזל טוב זכיתי במכרז במסך סמסונג "19 955fd ב-1250 ש"ח
-
אהלן..אתמול קניתי מדפסת HP6500 WIRELESS התקנתי אותה והיא עובדת אחלה פרט לעובדה שבסיום העבודה שלה היא משמיעה רעש של 2 דק' בערך..כאילו שהיא חוזרת למקום שלה...מזיזה שעה את כל הגלגלים וכו'...קיצר מציק ביותר.יש לזה הסבר ופתרון או שהיא פשוט ככה?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש עכשיו מבצע BLACK FRIDAY ואני מתלבט בין ה MICROSOFT החוטי ל בין F510/310 בKSP. אני משחק בעיקר ב PES וגם במשחקי מרוצים וקצת בכל שאר המשחקים (בגיימפד לשאר יש גם מקלדת עכבר). איזה לדעתכם עדיף עזבו את המחיר
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אני מחפש גיימפאד טוב לשימוש במשחקי מחשב חשוב לא אלחוטי שיהיה בעל שני סטיקים של אנאלוג(אני חושב ככה קוראים לסטיקים האלה שמסתובבים) שיעלה בסביבות 100-120אפילו פחות תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז אחרי הכבל ה20 שנהרס אני מחפש כבל נורמאלי לחיבור של המחשב לX-530 שלי, הכבל הוא 2 RCA ל 3.5 מ"מ סטנדרטי. אני מחפש איזה כבל מומלץ רצוי עם אחריות (יש חייה כזאת?) או שיש טעם לעבור לאיזה משדר BT ? המלצות יתקבלו בברכה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לקנות עכבר חדש שישמש בעיקר למשחקים ולשולה מוקשים. חשוב שיהיה נוח, שיזוז חלק על המשטח, שיהיו לו לא יותר מ-2 לחצנים וגלגלת ושהלחצנים לא יהיו נוקשים או בעייתיים. השיא שלי בש"מ כרגע הוא 81 שניות במומחה, הייתי שמח למצוא עכבר שיעזור לי להפוך את השיא הזה לממוצע. העכבר שלי כרגע הוא עכבר אופטי של סמסונג (לא יודע איזה דגם, אבל הוא אצלי כבר יותר מ-3 שנים).
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפי האתר של החברה, ההדפסה הדו צדדית היא ידנית - אפילו בדרייבר לא קיים לנושא. האם כך הנושא?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
^ הכפתור האמצעי כבר לא פותח חלונות בפיירפוקס . אני צריך ללחוץ על הגלגלת איזה 6-7 פעמים כדי שלינק יפתח . אשמח אם יש דרך לתקן את זה ולהפוך את הגלגלת (הכפתור אמצעי) לחלקה . תודה מראש .
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפי מה שראיתי זה חתיכת מדפסת משולבת עם כל האופציות שרק יכולות להיות קיימות ומאוד מהירה.. דרך אגב מישהו יודע אולי את המידות שלה כדי שאני יראה בכלל שאפשר להכניס אותה והיא לא משהו ענקי?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מראה חשוב מאוד ... משהו שיבוא עם ספק סביר וטוב ומחיר טוב בהתאם מעדיף מנעה מחשבים ... http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4643
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
לבת דודה שלי יש בת-מצווה, וחשבנו לקנות לה משהו כזה... יש חיה כזו?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. עיינתי להנאתי באתר החנות הזאת COMP-IL, בכתובת: http://www.comp-il.co.il/products.asp?Cat2Cat1ID=1435&Cat2ID=1746. ראיתי את שני המארזים המופיעים בכותרת בהפרשים קטנים מאוד במחיר, וה 6A21 משך יותר את עיני מבחינת העיצוב, אך ראיתי שתמיד כאן בפורום מומלץ דווקא ה 6A19. האם העניין עקרוני עם הדגם הזה? או שההמלצה היא בכלליות על מארזים של Compucase בצירוף ספקי HEC. בתודה מראש לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני שוקל לרכוש מצלמת וידאו דיגיטלית(אני שוקל רכישת מצלמה של sony עדיין לא החלטתי איזה דגם), האם לצורך החיבור של המצלמה למחשב יש צורך בכרטיס ללכידת וידאו או שניתן לחבר אותה ישירות דרך הUSB?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חברת סטילסיריס משחררת עדכון למשפחת אוזניות הגיימינג שלה, סיבריה, עם כרטיסי קול חדשים, מיקרופונים דקים וגרסה מוזלת לכתבה: http://hwzone.co.il/steelseries-%d7%94%d7%9b%d7%99%d7%a8%d7%95-%d7%90%d7%aa-%d7%9e%d7%a9%d7%a4%d7%97%d7%aa-%d7%a1%d7%99%d7%91%d7%a8%d7%99%d7%94-%d7%94%d7%9e%d7%97%d7%95%d7%93%d7%a9%d7%aa/
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי נגמר לי הדיו במדפסת HP OFFICEJET 6500A שלי בחיפושיי באינטרנט כדי למצוא את הדיו הזה הכי בזול שאפשר, מצאתי כמה חנויות וירטואליות, חלק בארץ, חלק בחו"ל השאלה שלי היא איך אני יכול לוודא שהדיו שהם מוכרים הוא מקורי של HP? כי פעם השתמשתי בדיו לא מקורי במדפסת BROTHER וזה גרם לה נזקים, אז אני רוצה רק דיו מקורי.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אחרי המסע השדרוגים של המחשב שלי אני נתקל בהרבה משחקים שהמקלדת והעכבר האלחוטיים הנוכחים שלי לא מספקים מהירים ובעצם נתקעים לשנייה ולא מבצעים את מה שרציתי ... הבנתי שהסטים הרציניים הם חוטי, הבעיה היא שאני עובד עם טלוויזיה בסלון ואין לי אפשרות להתחיל להריץ כבלים של 3 מטר כדי לשחק כמו שצריך, וכמובן הנוחות של אלחוטי ידועה. על איזה סטים אלחוטיים אתם ממליצים ? משתמש לרוב עם העכבר על הספה, יד ימין. תודה רבה לעוזרים ...
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם יש דגם מסויים שתמליצו לי מזאפ? http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c-keyboard&db400331=400333&db166765=166767 תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
מעכשיו, כבר לא רק מארזים וגופי קירור: המותג מטאיוואן מתרחב רשמית גם אל קטגוריות השמע עבור חובבי הגיימינג לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מחפש עכברים ומקלדות שניתן להשתמש בהם גם בחוט וגם באלחוט. עד כה מצאתי: עכבר Logitech Performance Mouse MX מקלדת Logitech K810 מכירים מוצרים נוספים?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש עכבר אל-חוטי בתקציב עד 250 ש''ח עם אפשרות לחריגה. צריך שיהיה נוח לאחיזה ושיהיה איכותי. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות פד (המשטח הזה לעכבר ) עכבר לייזר ואוזניות אני צריך את אלה כי אני משחק משחק רשת (קול אוף דיוטי ) ויש לי בקרוב יומהולדת אז אין לי מושג מה לקחת אז חשבתי אולי את אלה קיצר התקציב עד 700 שקל תודה לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ראיתי שיש ב2006 מאמר שזכה בו ה aqua3 מחיפוש קצר בגוגל ראיתי שאין שום חנות שמוכרת אותו והיחידה שהוא נמצא בא רשמה שהוא אזל. השאלה אם יש מקום שמוכרים אותו שאתם מכירים? ואם לא אז על מה אתם ממליצים שקיים בישראל? יש לי עכבר לייזר G9 ופד QCK ששחוק כבר..
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אנשים תגידו על איזה מסך אתם ממליצים שבו ניתן לראות חדות תמונה מושלמת??? וגם איזה כרטיס מסך לא יקר מאוד אבל איכותי אתם ממליצים??? אני מצפה להמון תגובות זה חשוב לי מאוד מאוד!!!!!!!! גל
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.logitech.com/index.cfm/downloads/software/CA/EN,CRID=1792,contentid=9515 מאיפה אני משיג את המתאם שלו ?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-