עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by composite,

שלום... ובכן - בדיוק כמו בכותרת - בכל שאר העולם הוא כבר נמכר... חיפשתי בשתי חנויות שבדר''כ מביאות את הדברים האלו ממש מהר, אבל לא מצאתי. מתי הוא יגיע? ואולי הוא כבר הגיע? (אם כן - לאיזו חנות?) תודה מראש...

• 5 תגובות
    • 868 צפיות
  2. משהו מכיר תוכנה לספירת fps בריל טיים ? אם כן אז מאיפה אפשר להוריד ?

• 0 תגובות
    • 766 צפיות
  3. טוב... אז ככה.. יש לי להשקיע 1000 ש"ח על כרטיס מסך... אני יכול לקנות G-FORCE 2 64 MB ב320 ש"ח אבל לפי מה שקראתי הבנתי ממכם שיש יותר טובים ויש לי מידע ממש בסיסי בענינם האלה אז יש לך הצאות? כל דבר יתקבל בברכה... :-*

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by ChapaChoo,

על המחשב שלי (מערכת הפעלה WIN XP, מחשב פרטי שמותקן על רשת), מותקנות כיום שתי מדפסות:[br]פורסם בתאריך: 22.09.2008 בשעה 13:24:57 סליחה, עוד לא מנוסה בפורומים האלהבכל אופן, המשך השאלה: על המחשב שלי, WIN XP, פרטי שמותקן על רשת, מותקנות כרגע 2 מדפסות: 1. HP LASERJET P1006 2. HP DESKJET D2300 כל אחת מהם פועלת יופי בנפרד (כלומר, השנייה הגיעה קודם, ופעלה מצויין עד שחיברתי את הלייזר, והלייזר פועלת מצויין ברגע שמנתקים את ההזרקת דיו ומסירים את הדרייבר שלה). אבל, כשמנסים לחבר את שתיהן במקביל, כאשר שני הדרייברים מותקנים על המחשב, כל אחת מהן עושה בעיות משל עצמה (הלייזר, למשל, הרבה פעמים חוזרת על הבאג הבא: את ההדפסה הראשונה ששולחים אליה היא מדפיסה, ואת הבאות היא כבר לא מדפיסה. או …

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by bah10,

למישהו יש מושג האם הכרטיס הנ"ל יגיע עם יציאת טלויזיה וכניסת וידאו ואם יש לכרטיס דגם DELUXE עם משקפי תלת מימד?

• 33 תגובות
    • 3.8k צפיות
  6. עדיףMB 512 ו geforce3Ti200או 256MB וכרטיס מסך יותר טוב (geforce3Ti500)

• 44 תגובות
    • 3k צפיות
  7. קניתי לא מזמן מצלמת וידיאו דיגיטלית של סוני דגם pc110 אני רוצה לערוך את הוידיאו במחשב עם תוכנה טובה ולהעביר את הקלטות וידיאו שצילמתי למחשב ויותר מאוחר גם לדיסקים. רציתי לדעת מה אני צריך לעשות בשביל זה,איזו תוכנה, חומרה להשיג. וכל מידע שיכול לעזור . תודה.

• 33 תגובות
    • 2.8k צפיות
  8. אני יודע שזה נשמע קצת טיפשי אבל יש לי עכשיו עכבר שאני משתמש בו-משהו כזה עם אורות כחולים ואדומים (אולטרה סגול נראה לי) לא משנה פשוט זה נראה יפה לעין... הבעייה שהוא לא ממש נוח לעבודה הוא די קטן ומציק... אז אני מחפש שיהיה נוח לעבודה ושיהיה יפה מבחוץ (דומה לעכבר הקודם)... יש חיה כזאת?!?!!? המחיר עד 400 ש"ח גג.... תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 667 צפיות
  9. Started by Cereal Killer,

אני עכשיו מחליף עכבר אז אני רוצה את דעתכם עכבר או track ball עדיין לא חברות או דגמים אלא הקונספט עצמו תנו ל בעדים ונגדים תודה

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by e-r-a-n,

אחרי שבועיים של התעכבויות הוא הגיע סוף סוף לפרט?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by dotans,

שלום לכולם ברשותי 2 דיסקים קשיחים: 1. 20GB 7200RPM Quantum Fireball AS plus - משמש עבור WINDOWS ותוכנות 2. 40GB 7200RPM WD Caviar 40BB - לשימוש כללי וכמו כן: 1. CD ROM 2. צורב מה הדרך הטובה ביותר לחבר את הכוננים ל-IDE channels על מנת לקבל את הביצועים הטובים ביותר ?

• 5 תגובות
    • 991 צפיות
  12. Started by ben060,

שלום לכולם אתמול קניתי מדפסת חדשה מסוג: canon lbp 2900 עלתה לי 600 היא מדפסת לייזר. רציתי לשאול איך זה עובד? האם הטונר שיש שם יספיק הרבה? (לכמה דפים?) ואם צריך להחליף אותו מידי פעם? האם הייתרון של ממדפסות ליזר זה שהם לא מוציאות כסף על דיו? כמו שאתם רואים הרבה לא ברור. אשמח למידע בנושא. תודה

• 0 תגובות
    • 770 צפיות
  13. Started by Zelinko01,

שלום לכולם, תוכלו בבקשה להמליץ לי על סורק שחור\לבן מהיר לעבודה די אינטנסיבית במשרד? המטרה היא להיפטר מהניירת ולסרוק הזמנות\חשבוניות וכ"ו. צריך מגש הזנה די גדול (נגיד 70-100 דפים) ותוכנה שתדע להפריד את הסריקות (הבנתי שיש אופציה להכניס בערימה "דף מפריד" שהסורק יכול לזהות - האם זה סטנדרט?) אין תקציב מוגדר, בסה"כ אין צורך בסריקות של גדלים מיוחדים\רוזולוציות\צבע וכ"ו. מה שחשוב זה אמינות, מהירות, אחריות. תודה מראש, עמרי

• 5 תגובות
    • 994 צפיות
  14. שלום, אני מחפש מקלדת מכנית עם אותיות מוארות בעברית. ממה שראיתי ביו-טיוב ברוב המקלדות האותיות באנגלית מוארות והחריטה בעברית לא מוארת. האם אפשר למצוא אותיןת עהריות מוארות כהלכה? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  15. שמעתי שבזמן הקרוב נכנסת לשוק מדפסת לייזרק צבעונית ב600 שקל האם זאת הייתה סתם שמועה או שיש פה מישהו שיודע על זה משהו.. הסיבה לפתיחת התרד היא מכיון שאני רוצה לדעת אם עלי להמתין קצת או ללכת ולהסתפק במדפסת הזרקת דיו.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. התקנתי את הדרייבר , והסורק מופיע אבל שאני מנסה לעשות עליו דאבל קליק או לגשת אליו דרך ה wizard הוא כותב לי שהוא לא מחובר. מנסיון , אם אני אתקין את התוכנה hp imaging שהיא השלב הבא של ההתקנה (מתוך הדיסק) אחרי הדרייבר , אז כן יהיה אפשר לגשת אליו דרך לא רוצה להתקין את התכנה הזאת , אני גם לא משתמש בה אף פעם , מה לעשות? למישהו זה קרה?

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  17. Started by blabla2002,

איזה חברה יותר טוב ושאני אומר טוב זה מחיר/ביצועים ואיכות אז מי יותר טובה ביצור מקלדות או עכברים microsft או logitech ואם היה נושא כזה בבקשה תנו לינק כי חיפשתי ולא מצאתי

• 43 תגובות
    • 4.9k צפיות
  18. Started by אורח,

שלום, מחפש המלצה למדפסת לייזר כולל סורק והעתקה, מדפסת לבית, זולה וטובה ? ראיתי את הדגם הזה WorkCentre 3025V BI יש למישהו חוות דעת על הדגם הנ"ל ? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 925 צפיות
  19. Started by Elite_Sniper,

אם לא, איזה שלט/ים כן תומכים שיש להם את המאווררים‏?‏ תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 846 צפיות
  20. שלום חברים, אני צריך המלצה לכרטיס TV עבור הקלטה ועריכה. חשוב לי שהכרטיס יקליט באיכות טובה, יקליט בסטיראו סאונד. צריך שיהיו לו את היציאות(החיבורים) הבאים: - RCA - HDMI תודה רבה.

21. שלום חבר'ה! אני רוצה לרכוש מחשב כף יד לשימוש גם בן היתר של התוכנה של ה-NAVIGATOR, ורציתי לשאול על איזה מכשיר אתם ממליצים. HP IPAQ 2210 או מחשב כף יד Mio 168 או משהו אחר לגמריי???

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  22. Started by mccartney,

היי! מישהו יכול לחוות דעה על המדפסת HL-2035 של BROTHER? (http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=718598) מחוות דעת מאתר amazon וזאפ עולה שהיא מרעישה עד חצי שעה לאחר שהיא מסיימת להדפיס, מישהו מכיר ויודע האם זה עד כדי כך גרוע? תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by ShahafH,

שלום. האם אתם יכולים להמליץ לי לעכבר טוב לשמאליים? אני משחק הרבה משחקי גוף ראשון ברשת(CS וכאלו). תודה.

24. קניתי טלוויזיה חדשה, הקודמת הייתה מחוברת לממיר עם RCA ל RCA (טלוויזית אל סי די אבל מלפני 5 שנים) עכשיו קנינו טלוויזיה בלי כניסות RCA, המוכר אמר גם שבגודל הזה 32 כמעט אין כאלו עם RCA, ואצלו בחנות אין.. אין לי מושג אם הוא דובר אמת. בכל מקרה חיברתי עכשיו עם כבל rca לריבוע הגדול הזה.. מזכיר DVI אבל יותר גדול (ארוך) בלי ברגים צבע שחור, שכחתי איך הוא נקרא..השימוש של זה די ישן. עריכה: מצאתי את השם של זה חח scart רואים לא טוב.. השאלה שלי אם אני יקנה כבל מ RCA ל HDMI יראו יותר נורמאלי במידה ניכרת.. (אני פשוט לא יודע מה החלק שבעצם פוגע באיכות עצם זה שאני משתמש בכבל RCA ל כבל אחר... או זה שאני מחבר לכניסת scart הישנה הזאת, ואולי אם אני אחבר מ RCA ל HDMI האיכות פחות תיפגע... דרך אגב…

• 5 תגובות
    • 950 צפיות
  25. היי, רציתי לדעת אם יש קורא טביעת אצבע למחשב נייח, שמתחבר באמצעות USB או משהו ורק דרכו יהיה אפשר להיכנס למחשב? מי שיודע משהו על זה או שיכול להביא לי מידע או מחירים אני אשמח מאוד =] תודה!

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.