עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by elgard,

לא ידעתי איפה לכתוב את זה אז כתבתי את זה פה אז השאלה היא כזאת: aquanet מספקת שירותי adsl ב17 $!!!!! עכשיו השאלה שלי היא האם למישהו יש adsl של אקווה נט והאם הוא טוב? ועוד שאלה אני מתכוון לקחת את החבילה הכי זולה של בזק הורדה חצי מגה והעלאה 64 עכשיו השאלה בכמה בערך אני יוריד משרתים של 2-3 קיי ב56?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by DAN,

רכשתי את הכונן המהולל ASUS E616 UDM100 16/48 ואן לא זמפר להפיכה למולטי זון ולא מצאתי ברשת FIRWARE לדגם זה למולטי זון. -RCP1 כל מי ששמה ידע או מצא משהוא בנושא יבורך ! דן

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by abnatan,

שלום חברים, אני מחפש מדפסת הזרקת דיו (עדיפות ללא משולבת) שתענה על הדרישות הבאות: - מחיר עד 800 ש"ח (מוכן לחרוג +100 ש"ח אם יהיה צורך) - הדפסה איכותית של צבע + ש/ל - הדפסה אוטומטית משני צידי הדף (דופלקס) - אמינות לאורך זמן - הפרדה בין מחסניות הדיו הצבעוניות (אם נגמר הצהוב - מחליפים רק אותו) - מחיר מחסניות דיו נמוך יחסית ואפשרות לשימוש במחסניות תואמות. פיצ'רים כמו WIFI ו-blutooth, מסכי מגע וכו' אינם רלוונטיים. כמו כן, ברשותי סורק איכותי ולכן אין חשיבות לאיכות הסורק במידה ומדובר במשולבת. אשמח להצעות העונות על הדרישות הנ"ל. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by AmitDanan,

מישהו יכול להמליץ לי על כרטיס DVR למצלמת הבטחה רצוי שישדר בזמן אמת כולל בנייד דור 3 אני יודע שיש את זה כמעת בכולם, חשוב שיהיה משהו איכותי.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by רון88,

אילו מדפסות מומלצות שהדיו שלהן לא יקר אבל הן עדיין אמינות? עד 1000 אבל עדיף פחות. שמעתי על האפסון החדשה אבל היא עולה יותר מכפליים המדפסת צריכה להיות משולבת ותודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by Sargon,

הזמנתי X-ARCADE מאר"הב (ושילמתי את המשלוח היקר... מקווה שלא אשלם מכס ) עכשיו אני מעוניין שיהיה לי מעין מעמד כזה שאני יכול לשים עליו את ה XARCADE בשביל לשחק בסלון מהספה. איפה אני מוצא כזה דבר בכלל? יש אוליי בחו"ל אבל להביא את זה לארץ זה מסובך בגלל משלוח יקר. איזה סוג של מעמד אני צריך בשביל הXARCADE ואיפה אני יכול למצוא כזה בארץ? כלומר, אני מעוניין לשחק עם הXARCADE עם הטלווזיה של הסלון, לא בתוך מכונת ארקייד. הטלווזיה לא צריך להיות בתוך המעמד, המעמד הוא רק ל XARCADE. הXARCADE שהזמנתי: http://www.xgaming.com/store/arcade-joysticks-and-game-controllers/product/x-arcade-tankstick-includes-usb-cables/

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by dzbeda,

שלום , השאלה שלי מחולקת לשתיים 1. מתי נכון לקנות מדפסת לייזר הביתה ? אשתי גננת ובשנה אני שם בערך 1000 על דיו (אולי יותר). האם נכון לקנות מדפסת לייזר ? ואם כן אז למה ... האם הדיו זול יותר? 2. במידה ונכון...אשמח לקבל המלצה על מדפסת ליזר צבעונית לבית שכוללת סורק וחיבור רשת תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by g1000000009,

אני רוצה לקנות ראשי דיו לכל הצבעים למדפסת ip7250 של קנון הם נותנים מחיר ממש נמוך לסט שלם אבל אני לא יודע אם אני הולך להידפק אחרי זה... היתרון הברור הוא המחיר וגם כמות מוגדלת של דיו. מה דעתכם? הנה הסט http://www.xn--5dbdgbepz.co.il/Product/2806816/-סט-תואם-CLI-551pgi550-קנה-4-סטים-תואמים-קבל-סט-חמישי-חינם!

9. ה-wave ממש נוחה (הריפוד לשורש כף היד והמבנה הכללי), אך לאחר כשנתיים שיש לי אותה, המקשים לא הולכים ממש חלק, ואחרי שניקיתי אותה המצב נהיה משום מה יותר גרוע. היות ואני לא חושב שיש דרך כלשהי לפתור זאת, מחפש מקלדת אחרת, בתקווה איכותית יותר ונוחה לא פחות. עדיפות למקלדת חוטית (זולה יותר). תודה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. שלום, אני מחפש מקלדת לשימוש ממושך יחסית לצורך תכנות ושימושים משרדיים (אופיס, אינטרנט וכו). התעניינתי בK350 של לוגיטק, אך לצערי אין להשיגה כעת. יש המלצות למקלדות אחרות? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. הקמתי מן משרד בביתי ועכשיו נשאר לי הציוד ההיקפי; מדפסת, עכבר + מקלדת. כאן נשים דגש על המדפסת: *פקס - חשוב מאוד *סורק - חשוב מאוד + אופציה של מכונת צילום (ללא המחשב). *לייזר/דיו - לא מתפרע יותר מידי בהדפסות. יכולות להיות תקופות ללא שימוש כלל. *צבע - לא "בלתי נפרד" אך אם כבר אז כדאי שתהייה האופציה. *WIRELESS - אופציה אפשרית, לא הכרחית. עוד חשוב שלא תהיה מסורבלת, פשוטה וטובה. שתהייה אמינה עם כמה שפחות תקלות (כמובן מביקורות וחוות דעת) הטווח מחירים הוא רחב, זאת מכיין שמצד אחד אולי עדיף לקנות משהו זול שיחזיק שנתיים - שלוש ויעשה את העבודה כמו שצריך או אם ישנם דגמים כל כך מוצלחים ואמינים ששווה להעלות את מחיר ההשקעה. (ממה שראיתי בזאפ אין מוצרים מוצלחים בטווח הזה אז אולי כבר כדאי …

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. אז ככה הכותרת אומרת הכל. אשמח אם תעזרו לי להגדיר את הגלגלת ב Mx revolution. שלדוג' היא תפתח לי טאבים חדשים בפיירפוקס במקום לשלוט על סיבוב הגלגלת. בתודה מראש, דור.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. היי, אני מחפש אחד חדש לשימוש די אינטנסיבי במחשב. אני לפעמים על המחשב 10 שעות ביום, אפשר לומר לצרכים משרדיים. העכבר צריך להיות גדול(יד גדולה), אלחוטי וימני. אני מוכן להשקיע בנוחות לכן אני די גמיש בתקציב. שיראה נורמלי ולא כמו חללית(mx518). ניסיתי לחפש בפורום אבל לא מצאתי משהו שמתאים לי, נראה לי שאם היה נושא בתחילת הפורום שממליץ על ציוד הקפי או לפחות מכוון, זה היה יכול לחסוך מכם קצת. תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by ronbubl,

http://www.amazon.com/dp/B002HWRJBM/ref=asc_df_B002HWRJBM1228797?smid=ATVPDKIKX0DER&linkCode=asn&creative=395093&creativeASIN=B002HWRJBM&tag=cnet-4209-20#lbhuc_355366 חשבתי לקנות את העכבר הזה דרך אמזון. מספר שאלות:\ 1) מישהו התנסה עם העכבר הזה? איך הוא בשביל משחקים (FPS בעיקר?) 2) זקוק לעיצה ממישהו שהזמין בעבר ציוד מאמזון (אלקטרוניקה/מחשב) האם אצטרך לשלם מכס וכמה? תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by Ic3 CuB3,

אני מתלבט בין 2 מארזים של ANTEC. SONATA II http://www.antec.com/us/productDetails.php?ProdID=15139 http://digma.co.il/shop/product_info.php/cPath/79_61/products_id/3017?osCsid=7196f0ab1c06720be18a84176866a782 לבין 3800BQE http://digma.co.il/shop/product_info.php/cPath/79_61/products_id/2099?osCsid=7196f0ab1c06720be18a84176866a782 ***משום מה לא מופיע באתר של ANTEC*** איזה מארז עדיף יותר ? ומה ההבדלים חוץ מהספק ? איזה מארז שקט יותר ? תודה !!! :xyxthumbs:

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. יש לי מצלמה HP318, אני קיבלתי אותה בלי תוכנה, ואני לא מצליח למחוק את התמונות מהכרטיס. מישהו מכיר את המצלמה הזאת ויכול לעזור לי בנושא.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  17. :-) סתם חבר'ה אני צוחק. יש ברשותי כרטיס מדהים ששמו voodoo 3500 אני עובד תחת חלונות 2000 , הקיצר רציתי לעדכן את הopenGL משהו שישפר איכות תמונה במשחקים, הורדתי תוכנה בשם WickedGL אין לי מושג אייך עובד, בחרתי את המשחק שיש לי במקרה הזה unreal tournament ששם מופיע רק unreality הקיצר אני בוחר, וצריך לבחור לו את תיקיית המשחק, אני בוחר את התיקיה system ולא עובד, מקבל הודעה שאומרת לי שהמשחק לא נמצא משהו כזה. ניסיתי את התיקיה הכללית וכלום מישהו יכול להמליץ על משהו טוב ?

18. Started by sxs,

מהו הדגם של לוח של גיגהבייט שעובד עם ה- Via KT266A החדש? (מקביל לAsus A7V266-E) ???

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by demultiplexer,

מה ייתן לי לקנות מעבד עם 266 באס ולחבר אותו ללוח a7v133 עם זכרונות 133 רגילים ?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by bneli,

אחרי בדיקות וחיפושים וקושי בלהיפרד מהעכבר הקודם שלי (Microsoft IntelliMouse Explorer 3.0) הצלחתי למצוא באייבי מישהו שמוכר את המוד שלא בגירסה חדשה באייבי.. היום הוא הגיע..=] זה הרגיל הישן.. וזה החדש המוד: =]

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. יש לי מקלדת/ערבר לוג'יטק LX710 שקניתי בבאג עם חבר באיזה מבצע. ומכיוון שאין לי חשבונית, בנדא לא מוכנים להחליף את העכבר שמקולקל. האם מישהו יכול להמליץ על עכבר אלחוטי? ואם אפשר שיתממשק עם הרסיבר של ה-LX710. תודה. אני לא מחפש עכבר גיימרים רציני עם שינויי רזולוציות או משהו כזה. רק שיהיה מדוייק, אלחוטי ועם יותר משני הכפתורים הסטנדרטיים...

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by ranfis,

שלום יש לי מקלדת G15 הבעיה שלי איתה זזה שכל חודשיים צריך לקנות מדבקות עברית ולהדביק מחדש וזה מתחיל לעצבן ובשנה זה לא זול ונשארים סימני דבק והכול חשבתי להשקיע במקלדת חדשה ורציתי לשמוע המלצות או משהו עליה המקלדת היא Roccat Isku FX Multicolor Gaming Keyboard שווה להוציא כסף ולקנות אותה או לא? התאורה של העברית שלה טובה? העברית לא תעלם לי? תודה רבה לכל העוזרים

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by Alexkmr,

מספיק איכותי לסריקת תמונות משפחה?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  24. שלום, אני מעוניין להחליף את ה MX 510 הישן, והמקלדת PS2 הישנה של מיקרוסופט. אני מחפש עכבר אלחוטי איכותי, שיגיב ללא כל דיליי, ושיהיה ברמה זהה ל MX510 לפחות. רצוי שיהיה נוח ושיהיה טוב גם למשחקים וגם לעבודה גרפית מדוייקת. בנוסף, אני צריך מקלדת נוחה, שתספק את העבודה, רצוי משהו אגרונומי, הייטיקי חדשני, לא יודע שארגיש באמת קניתי משהו טוב לא רוצה סוללות ושום דבר, שהכל יהיה טעין וזמין לעבודה, בלי סיבוכים של סוללות... אודה להמלצות בתקציב בין 800 ש"ח... אני יכול להתגמש קצת אם זה באמת שווה את הכסף.. (800 על העכבר והמלקדת) תודה מראש !

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. יש לי BROTHER וכתוב שם שכדי לסרוק ב DPI גבוה שכזה צריך להשתמש ב תוכנת Brother scanner utility. שאני לא מוצא בשום מקום.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.