ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
אהלן. יש לי WEBCAM תוצרת MUSTEK דגם USB WCAM 300A MINI על XP. הדרייבר מופיע כ-EXE ולאחר ההתקנה והאתחול עדיין אין זיהוי. התקנתי דרייברים בחיים שלי ככה שהתהליך של לחפש את ה-INI ידנית ולנסות להתקין לא הולך TWAIN מותקן כבר ובכל זאת...התרוצצתי בכל מיני אתרי דרייברים וגם שם אני לא מוצא פיתרון אז לכל האנשים הפיקחים-מה צריך לעשות? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות ספק כוח משומש למחשב שלי רציתי לדעת איך אני יכול לבדוק האם הספק יציב גם כשהמחשב בעומס מלא והאם יש איזה תוכנה או משהו שאפשר באמצעותו לבדוק את הספק הזה תודה לכל מי שיעזור
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מהו הדגם של לוח של גיגהבייט שעובד עם ה- Via KT266A החדש? (מקביל לAsus A7V266-E) ???
-
מדובר בעכבר מיני אלחוטי בעל טכנולוגית BlueTrack שמאפשרת עבודה על כול משטח עבודה (כמעט!) מה באריזה? - העכבר . - מתאם Nano . - סוללה . - חוברת הדרכה . העכבר מתהדר לו בחיי עבודה של עד 8 חודשים ללא החלפת סוללה,מבנה העכבר חזק ומרגיש איכותי מאוד,בעל מעטפת גומי מצידי העכבר הוא מרגיש די נעים לעבודה. העכבר עובד בתדר 2.4ghz מה שמאפשר לו גם עבודה בטווח של עד 15M (לפי נתוני יצרן) נתון נוסף הוא שהעכבר עובד ב-1000dpi. משימוש אישי בעכבר ובכשעת התנסות איתו אינני ממליץ עליו כולכך,הוא אינו מרגיש נוח מידי בעבודה ממושכת ישנה חוסר איזון מסוים (עקב משקל הסוללה). אישית אני חוזר לA4tech X710 הוותיק שלי שלא אכזב אותי מעולם. אולי כי אינני רגיל לעכברי מיני ההרגשה היא שכזאת. סופ…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום וברכה, יש לי ספק איכותי (Enermax 380W) ואני רוצה להחליף את המארז (Antec) שיש לי (שובר). מה דעתכם על המארז הזה : http://www.thermaltake.com/xaserCase/soprano/bns/bns.htm#logoInfo עולה 445 ש"ח בפנדה. יפיוף אמיתי...
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מתלבט בין הדגמים הנ"ל OFFICEJET 3070A או בOFFICEJET 4500(לא האלחוטי), ה4500 לא אלחוטי כי יש לי ראוטר ואני יכול לחבר אותה לרשת. אני מחפש סביב ה300 שח. הקטע שב 4500 יש 2 ראשי דיו ובשניה יש 4 ראשי דיו. מה יהיה יותר חסכוני מבחינת דיו? מה המלצתכם? תודה! http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/ho/WF06a/18972-18972-238444-410635-410635-4311847.html?dnr=1 http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/ho/WF06b/18972-18972-238444-3328086-3328086-3919445-3919451.html?dnr=1〈=he&jumpid=oc_R1002_ILHEC-001_HP%5c%5c%5c%5c%5c%5c%5c%5c%5c%5c%5c%5c%5c%5c%2520Officejet%5c%5c%5c%5c%5c%5c%5c%5c%5c%5c%5c%5c%5c%5c%25204500%5c%5c%5c%5c%5c%5c%5c%5c%5c%5c%5c%5c%5c%5c%2520All-in-One%5c%5c%5c%5c%5c%5c%5c%5c…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
על המחשב שלי (מערכת הפעלה WIN XP, מחשב פרטי שמותקן על רשת), מותקנות כיום שתי מדפסות:[br]פורסם בתאריך: 22.09.2008 בשעה 13:24:57 סליחה, עוד לא מנוסה בפורומים האלהבכל אופן, המשך השאלה: על המחשב שלי, WIN XP, פרטי שמותקן על רשת, מותקנות כרגע 2 מדפסות: 1. HP LASERJET P1006 2. HP DESKJET D2300 כל אחת מהם פועלת יופי בנפרד (כלומר, השנייה הגיעה קודם, ופעלה מצויין עד שחיברתי את הלייזר, והלייזר פועלת מצויין ברגע שמנתקים את ההזרקת דיו ומסירים את הדרייבר שלה). אבל, כשמנסים לחבר את שתיהן במקביל, כאשר שני הדרייברים מותקנים על המחשב, כל אחת מהן עושה בעיות משל עצמה (הלייזר, למשל, הרבה פעמים חוזרת על הבאג הבא: את ההדפסה הראשונה ששולחים אליה היא מדפיסה, ואת הבאות היא כבר לא מדפיסה. או …
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ככה: עכבר למשחקים חשוב שיהיה כמה שיותר כפתורים! בנוגע לכסף אני מסודר
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם! ראיתי מספר פעמים שכאן בפורום הרבה ממליצים על הפד הנ"ל, וקניתי אותו. אבל, בימים הראשונים הוא עובד באמת מאוד טוב, והעכבר ממש טס על המשטח, והייתי מאוד מרוצה, אבל לאחר כמה ימים או שבועות, זה מקבל אבק, והעכבר מתחיל לזוז לאט וצריך הרבה לגרור את העכבר עד שהוא זז. ראיתי שכאן מישהו בפורום כתב שהוא מנקה את הפד עם מטלית לחה, ניסיתי לעשות את זה, וזה נהיה עוד פעם חלק, אבל לא כמו בימים הראשונים שלאחר הרכישה. זה כבר פד שני שלהם. וראיתי שיש כאן אנשים שכתבו שמשתמשים עם הפד הזה כבר 3 שנים. רציתי לדעת אם מישהו יכול לעזור לי לדעת מדוע זה כך, אולי יש המלצה על פד אחר? תודה רבה לכולם מראש.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איזה עדיף? המחיר לא בעיה. לצורכי gaming כמובן במיוחד cs 1.6.
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אמאזון מספקת לנו עוד כמה מבצעי חומרה איכותיים בימים עמוסים אלו לכתבה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
בדרכ במקלדות יש לחצן בין הALT לCTRL הימניים שפועל כמו הלחצן הימני של העכבר, במקלדת הנוכחית הלחצן מפעיל את לחצני הfunction קיצר אני רוצה שבמקום הלחצןfunction יהיה לי את הלחצן הישן, יש דרך לעשות את זה? (מבלי לקנות מקלדת חדשה?)
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב חבר'ה... אני מחפש אוזניות אלחוטיות , טובות , אך לא יקרות(לא יותר מ300 שקל). מישהו יכול להמליץ לי על כמה?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מעכשיו, כבר לא רק מארזים וגופי קירור: המותג מטאיוואן מתרחב רשמית גם אל קטגוריות השמע עבור חובבי הגיימינג לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום נשבר לי כבר מהעכבר שלי ואני רוצה להחליף אותו. בתור גיימר ובתור אחד שישמח להוריד כבל מיותר מהשולחן חשבתי על הממבה. הסיבה היחידה לא ללכת ולקנות אותו כרגע זה המחיר. ראיתי אותו בKSP ב630 ש"ח (דגם 2012), האם הוא מצדיק את המחיר? האם ישנה תחלופה טובה? מעניין אותי בעיקר נוחות אחיזה (יד בינונית) ורמת דיוק. אקסטרה כפתורים לא מענינים. אני מניח שאם אחליט שלא ללכת עליו אז אלך על הDEATHADDER. עדיין, חשוב לי אלחוטי. תודה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תכנסו לכאן דבר פצצה הלהיט הבא...אני יחכה שירד המס ואז אני יחליף את זה במיני דיסק שלי..... ;D
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מצאתי בארון Microsoft Sidewinder gamepad ישן, עם חיבור 15 פין, כולל דרייברים לחלונות 95! מישהו רוצה? אני נמצא באיזור רמת גן. חינם חינם, כל הקודם זוכה. תמונה:
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם מחפש המלצה לעכבר חוטי למשחקים בסביבות 150 שקל היה לי את razer deathadder 2013 והוא לא היה לי כזה נוח, צריך המלצה לעכבר יותר קטן ממנו. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש פה מישהי אצלי בעבודה שמחפשת לקנות מחשב, עכשיו מישהו נתן פה מקודם הצעה ב5800 איפה היא? ................Long Live AMD
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך webcam באיכות סבירה שיהיה ניתן להוציא אותה מהמחשב ולצלם אותו כשהוא כבוי. באיזור ה 200-300 ש"ח מישהו מכיר משהו מתאים?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב ZENBOOK PRO של אסוס ולו 4 רמקולים כאשר 2 מהם נימצאים מיתחת למחשב השאלה היא איך להגדיר נכון את הרמקולים ככה שאני יקבל את המקסימום מהם לבינתיים מצאתי 3 אפשרויות אם יש יותר אשמח לשמוע: stereo הרמקולים שלמטה משדרים כמו האלה שלמעלה subboofer הרמקולים שלמטה ביחד משמשים כ subboofer quadro כל רמקול עובד בניפרד האם יש עוד אפשרויות או מה להתקין או מה כדאי לעשות?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אמרו לי שאני צריך דיסק 800 מגה (דההה) שהתוכנת צריבה תתמוך בזה ושהצורב תומך בזה יש לי את התוכנות צריבה הכי חדשות אז אני מניח שהן תומכות בזה... השאלה היא על הצורב, כי הוא ישן (כותב *4), איך אני יודע אם הוא תומך בזה?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה הולך חברה, אני מחפש לקנות זוג אוזניות חדש למוסיקה וגיימינג (30-70 מבחינת אחוזי שימוש), מעדיף בלי noise cancelation, חובה מיקרופון סביר לשיחות. טווח מחירים בין 300-400, בגדול חריגה של 50 שקל. תודה רבה מראש לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני מחפש מדפסת מנסיונכם שהיא מומלצת. הדברים שאני צריך בה הם: - הדפסה צבעונית - WIFI - קטנה תקציב עד 1000 שח.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום . בגלל שאני כבר מזמן לא יודע מה הולך בשוק המדפסות אז אין לי בינתיים מושג לגבי התקציב ופה אני צריך את עזרתכם. כמובן שאני לא רוצה להשתגע עם התקציב ולבזבז סתם , אני רוצה מדפסת שתיהיה מחברה אמינה , אחריות ושירות טובים ושלא תיהיה יותר מידי יקרה. אז ככה , אני צריך מדפסת משולבת , שיהיה בה אפשרויות הדפסה , צילום , סריקה ושליחה וקבלת פקסים , ובנוסף שהיא תיהיה אלחוטית בגלל שאין לי בכלל מקום ליד שני המחשבים שלי , אלא לשים אותה איפשהו בניפרד , בגלל זה אני צריך שיהיה בה את האופצייה לשלוח נתונים אליה משני המחשבים שלי ללא חיבור כבל . כמו שהבנתי זאת מדפסת שצריך שיהיה בה כמו ראוטר מובנה או כרטיס רשת מונה , נכון ? אז אני מקווה שתעזרו לי ותודה מראש לכל העוזרים .
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-