ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
אני צריך את עזרתכם.......... אני ועוד כמה חברים שלי עושים מסיבת רשת........עכשיו התברר לנו שיש רק 5 כבלים לא מוצלבים(לHUB) ועוד כבל מוצלב(קשר ישיר בין 2 מחשבים) עכשיו מישהו יכול להסביר לי אין אנחנו יכולים לחבר את ששת המחשבים יחד..... נ.ב: אם לא הבנתם אנחנו שש אנשים....
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
מה ייתן לי לקנות מעבד עם 266 באס ולחבר אותו ללוח a7v133 עם זכרונות 133 רגילים ?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש מקלדת בסביבות 400 ש"ח.הסתכלתי לכיוון של Roccat Isku fx או Crosair K50 ועוד כמה מקלדות לא מכאניות ואז נזכרתי שיש לי תו בשווי של 75 ש"ח בבאג וראיתי שיש להם את הRazer BlackWidow 2013 המכאנית ב500.כלומר אני קונה ב425. מה אתם אומרים?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הכרטיס הנ"ל נמכר בישראל(בחנות האסורה למי ששאל) במחיר של 812 ש"ח.מישהו ראה ב'נצמרקים או משהו דומה של הכרטיס הנ"ל?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
היי, ישמש לגיימינג אז רצוי שיהיה איכותי ובעל טווח קליטה טוב. מחפש של מייקרוסופט כי יש לי הנחה על המוצרים שלהם. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
:-) סתם חבר'ה אני צוחק. יש ברשותי כרטיס מדהים ששמו voodoo 3500 אני עובד תחת חלונות 2000 , הקיצר רציתי לעדכן את הopenGL משהו שישפר איכות תמונה במשחקים, הורדתי תוכנה בשם WickedGL אין לי מושג אייך עובד, בחרתי את המשחק שיש לי במקרה הזה unreal tournament ששם מופיע רק unreality הקיצר אני בוחר, וצריך לבחור לו את תיקיית המשחק, אני בוחר את התיקיה system ולא עובד, מקבל הודעה שאומרת לי שהמשחק לא נמצא משהו כזה. ניסיתי את התיקיה הכללית וכלום מישהו יכול להמליץ על משהו טוב ?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
מדובר בעכבר מיני אלחוטי בעל טכנולוגית BlueTrack שמאפשרת עבודה על כול משטח עבודה (כמעט!) מה באריזה? - העכבר . - מתאם Nano . - סוללה . - חוברת הדרכה . העכבר מתהדר לו בחיי עבודה של עד 8 חודשים ללא החלפת סוללה,מבנה העכבר חזק ומרגיש איכותי מאוד,בעל מעטפת גומי מצידי העכבר הוא מרגיש די נעים לעבודה. העכבר עובד בתדר 2.4ghz מה שמאפשר לו גם עבודה בטווח של עד 15M (לפי נתוני יצרן) נתון נוסף הוא שהעכבר עובד ב-1000dpi. משימוש אישי בעכבר ובכשעת התנסות איתו אינני ממליץ עליו כולכך,הוא אינו מרגיש נוח מידי בעבודה ממושכת ישנה חוסר איזון מסוים (עקב משקל הסוללה). אישית אני חוזר לA4tech X710 הוותיק שלי שלא אכזב אותי מעולם. אולי כי אינני רגיל לעכברי מיני ההרגשה היא שכזאת. סופ…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך webcam באיכות סבירה שיהיה ניתן להוציא אותה מהמחשב ולצלם אותו כשהוא כבוי. באיזור ה 200-300 ש"ח מישהו מכיר משהו מתאים?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי בעייה במקלדת של המחשב שלי, שהמחשב עולה ואני רוצה להכנס ל- bios אוו ל- f8 הוא לא נותן לי כאילו המקלדת לא עובדת, היא עובדת רק במערכת הפעלה. אבל אם אני מחבר מקלדת רגלית לא usb זה עובד לי יופי?? בתודה מראש בר לוי!!!
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה להזמין EasyCAP [ממיר וידיאו לקובץ מחשב]לא חשוב מאיפה אבל אני רוצה משלוח מהיר והמחיר לא יעלה על 8$ מצאתי הרבה דברים באמזון השאלה היא: 1.המשלוח לישראל טוב ואמין? 2.הם לא שולחים מוצרים אלקטרוניים לישראל[צריך להפנות את ההזמנה לחברת משלוח],האם זה אחד מהמוצרים האלה...? 3.עדיף כבר dealextreme? תודה מראש נ.ב,לא מצאתי מקום יותר ראוי לנושא הזה,אם זה לא המקום בבקשה להעביר או להעיר תודה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה דעתכם על המארז של coolance עם קירור מים מובנה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה יש לי לוח אמ של ג'יגבייט וכרטיס רשת מובנה ועוד כרטיס רשת בנוסף שהוא אמור לשתף את האינטרנט במחשב השני שלי הורדתי את התוכנה everest כמו שאמרו לי ניכנסת לחיבורי רשת בתוכנה ורשום לי 2 ! Device Description Type SiS 900 Fast Ethernet 10/100 LAN Adapter PCI ========================== Device Description Type Davicom DM9009 Ethernet Controller PCI ואני לא יודע מה מהם אני אמור להתקין ואיךךךך אין לי את הדיסק התקנה !
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתקן מחשבים בצורה מצומצמת בביתי והחלטתי לקנות KVM - נמאס לי כל פעם לפרק את המחשב. רציתי לקנות משהו טוב ואמין ועם זאת לא יקר מידי. המליצו לי לקנות KVM של חברת ATEN. הסתכלתי קצת באתר שלהם ושמתי עין על הדגם הזה - מבחינת חיבורים אני חושב שיכול להתאים לי: http://www.aten.com/products/productItem.php?model_no=CS1732B האם מישהו יכול להמליץ? תודה אופיר
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם התחדשתי בעכבר הענק והיפה הזה של a4tech הדגם רשום בכותרת עכשיו עד כה היה לי עכבר אינפרא שתמיד למטה היה דלוק לי לד אדום שחיברתי את העכבר החדש ... אין שום לד ואני יודע שזה ליזר !! רק רצתי לבדוק מולכם שזה תקין שאין שום אור שנדלק למטה??
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני מחפש מדפסת מנסיונכם שהיא מומלצת. הדברים שאני צריך בה הם: - הדפסה צבעונית - WIFI - קטנה תקציב עד 1000 שח.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני מחפש המלצה למדפסת לייזר משולבת סורק ופקס. דרישות: - כרטיס רשת מובנה - אפשרות להדפסה דו-צדדית תקציב 1200~ ש"ח (אם זה בתקציב אז אפשר גם עם הדפסת צבע)
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני מתכוון לגלגל של הווליום והכפתורים שמעבירים שיר או עוצרים
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מדפסת פשוטה hp 1005, שמחוברת למחשב נייח, ובנוסף מוגדרת כמדפסת רשת עבור מחשב נייד. הבעיה היא בהדפסה דו צדדית מהמחשב הנייד, מכיוון שכאשר מדפיסים לא קופץ החלון שאמורים ללחוץ עליו כדי להמשיך את ההדפסה... מישהו מכיר?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מאני מחפש מקלדת מכנית שהמקשים מאירים ו היא מעולה להקלידה מהירה (תיכנות) מה עדיף ? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חשוב שתהיה באיכות HD,מיקרופון מובנה ושאוכל לצלם איתה גם תמונות סטילס. ניתן לחרוג באיזה 20 ש"ח מה200 ש"ח. איך זאת לדעתכם: http://gamehot.co.il.preview30.livedns.co.il/Product.aspx?ProductID=491
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני חושב שזה די מדבר בעצמו, עשיתי אפשרות להצביע שלוש פעמים ככה שאם אתם בוחרים את אפשרות 6 אז תרשמו מה אתם עושים כל פעם. אני בדר"כ קונה אחת חדשה אבל אבא שלי מצא מדפסת משולבת שדיו חלופי עולה רק 65 שקל אז זה די משתלם לי כרגע הצביעו (הספימו ) בהמוניכם
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=oc&action=display&num=1009388737&start=0]אוברקלוקינג, קירור ומודינג[/link] על ידי KoM
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לצערי לא נוח לי ה BlackSwitches ואני חייב להחליף למשהו שדומה למקלדת שעדיין אני משתמש SS Merc Stealth , יש נוחות ויש תאורה אחורית. מה שאני מחפש זה מקלדת שיהיה אפשרות לחיבור PS/2 לפי הניסיון שלי זה פשוט יותר מהיר מכל USB. וממש אין הגבלה של שום כפתור, אתם יכולים ללחוץ על כל המקלדת וכל הכפתורים הירשמו בקלט. כחולים זה בטוח לא מה שאני חושב זה אדום או חום השאלה יש קושי עצום, היחידים שנראים נוחים זה ה CORSAIR אדומים,אבל לא יודע מה הטיב שלהם או האיכות או ה Logitech G710 שהוא חום. יש משהו שיגרום לי להחליט בנושא של הנוחות והכיפיות של משחקים ? אני מחפש מה שיהיה הכי דומה להרגשה של SS Merc Stealth. ניסיתי לשחק Crysis 3 עם ה TT MEKA G1 ופשוט לא נוח ללחוץ על ה SHIFT היחיד שלי מתקפלת כמ…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן. יש לי WEBCAM תוצרת MUSTEK דגם USB WCAM 300A MINI על XP. הדרייבר מופיע כ-EXE ולאחר ההתקנה והאתחול עדיין אין זיהוי. התקנתי דרייברים בחיים שלי ככה שהתהליך של לחפש את ה-INI ידנית ולנסות להתקין לא הולך TWAIN מותקן כבר ובכל זאת...התרוצצתי בכל מיני אתרי דרייברים וגם שם אני לא מוצא פיתרון אז לכל האנשים הפיקחים-מה צריך לעשות? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-