ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, קניתי לפני כמה חודשים את הסט MK520 של לוג'יטק ושמתי לב לבעיה מאוד מעצבנת. פעם בכמה זמן (לא קבוע) המקלדת והעכבר פשוט קופאים לכמה שניות וחוזרים (בנפרד לא ביחד). ניסיתי להתקין מחדש, להחליף בטריות ולעדכן את הדרייברים. שום דבר מזה לא עזר. חיפשתי גם בפורמים של לוג'יטק וראיתי שלהרבה אנשים יש את אותה הבעיה. יש לכם רעיונות? הסט נקנה בKSP.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. אני מחפש מדפסת משולבת עם פקס עצמאי ומכונת צילום. אני מודע לכך שלא חסרות אופציות בשוק, אך אני מחפש משהו ספיציפי, מדפסת שלא צריך להחליף את מיכל דיו שלם , שחור לדוגמא בכדי שיהיה ניתן להמשיך להשתמש בה ולהשתמש בשאר הצבעים, מבלי להיות מוגבל למעשה. שמתי לב שהרבה מדפסות היום פועלות בשיטה זאת ואינני מעוניין בזה. לתשובתכם אודה.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי שלט הרמוני 700 אוניברסלי שהייתי רוצה לקנפג עבור מחשב HTPC לשליטה על XBMC בחלונות 8.1 הבנתי שצריך מקלט IR RC6. איפה קונים כזה דבר בארץ?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מדפסת lexmark s405 משולבת עם סורק ופקס. נגמרו לי כל ראשי הדיו (של כל הצבעים) אז קניתי ראש דיו חדש רק שחור. החלפתי את הראש הישן בחדש ע"פ ההוראות, ואכן הצלחתי להדפסי דף או שניים. לאחר ההדפסות הללו פתאום בכל הדלקה של המדפסת אני מקבל הודעה כזאת: There is a problem with the printhead. Please consult user's guide. מה יכולה להיות הבעיה? וכיצד לתקן אותה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני מחפש מדפסת מנסיונכם שהיא מומלצת. הדברים שאני צריך בה הם: - הדפסה צבעונית - WIFI - קטנה תקציב עד 1000 שח.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם זה מארז מומלץ ויתאים מבחינת הספק שלו (זה בחנות KSP) זה יספיק לי לכרטיס מסך X800GTO2? תודהה ואם מישהו יודע באיזה צבע הם מספקים את המארז? ולא צריך לקנות עוד מאוררים או דברים אחרים נכון?
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כפי שידוע יש PCI-E בכפולות שונות (X1,X2,X4,X8,X16) והשאלה היא מה ההבדל בניהם מספר הערוצים הטוריים ???
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש פה מישהי אצלי בעבודה שמחפשת לקנות מחשב, עכשיו מישהו נתן פה מקודם הצעה ב5800 איפה היא? ................Long Live AMD
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב ZENBOOK PRO של אסוס ולו 4 רמקולים כאשר 2 מהם נימצאים מיתחת למחשב השאלה היא איך להגדיר נכון את הרמקולים ככה שאני יקבל את המקסימום מהם לבינתיים מצאתי 3 אפשרויות אם יש יותר אשמח לשמוע: stereo הרמקולים שלמטה משדרים כמו האלה שלמעלה subboofer הרמקולים שלמטה ביחד משמשים כ subboofer quadro כל רמקול עובד בניפרד האם יש עוד אפשרויות או מה להתקין או מה כדאי לעשות?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היה לי מיקרופון ערבי שקניתי ב20 שקל, הוא לא פעל. :-/ בדקתי עד מיקופון וגם הוא לא פעל לי על המחשב :-* באתי, קניתי כמו גבר ב45 שקל אוזניות שבאות עם מיקרופון ו... גם הוא לא פעל > יש לי כרטיס קול ac97 שנמצא על הלוח אם (ברור אבל בכל זאת) עכשיו מה שאני שואל זה פשוט. what the hell is the problem!!!1 יש הגדרות מיוחדות למיקרופון שאני צריך לסדר? הכרטיס קול שלי ערבי מדי. מה?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
פעם ראשונה אני רואה אותו...נראה טוב וגם במחיר סביר. מה דעתכם? http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=3246 ואיך הוא בהשוואה לCOMPUCASE CI-6a21? http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=33&products_id=2145
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ככה: עכבר למשחקים חשוב שיהיה כמה שיותר כפתורים! בנוגע לכסף אני מסודר
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אמרו לי שאני צריך דיסק 800 מגה (דההה) שהתוכנת צריבה תתמוך בזה ושהצורב תומך בזה יש לי את התוכנות צריבה הכי חדשות אז אני מניח שהן תומכות בזה... השאלה היא על הצורב, כי הוא ישן (כותב *4), איך אני יודע אם הוא תומך בזה?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, לפי מה שהבנתי במקלדות שלנו יש יותר חיידקים מאשר באסלה, ושלי באמת מתחילה להשחיר בכל מיני פינות, רציתי לדעת איך מנקים את המקלדת, באילו חומרים אפשר להשתמש? אלכוהול? חומר של סנו? מטליות ניקוי לטוסיק של תינוק =)? והאם כדאי לפתוח אותה ולנקות מבפנים?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני קונה בקרוב מחשב חדש ואני כבר סגור 99 אחוז שאני קונה את העכבר LOGITECH MX1000 ב339 ש"ח עכשיו אני רק צריך מקלדת חשבתי על LOGITECH MEDIA ELITE איך היא? גם נורא אהבתי את ה MICROSOFT Natural keyboard 4000 איך המקלדות האלה? יש המלצות אחרות?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מדובר בעכבר מיני אלחוטי בעל טכנולוגית BlueTrack שמאפשרת עבודה על כול משטח עבודה (כמעט!) מה באריזה? - העכבר . - מתאם Nano . - סוללה . - חוברת הדרכה . העכבר מתהדר לו בחיי עבודה של עד 8 חודשים ללא החלפת סוללה,מבנה העכבר חזק ומרגיש איכותי מאוד,בעל מעטפת גומי מצידי העכבר הוא מרגיש די נעים לעבודה. העכבר עובד בתדר 2.4ghz מה שמאפשר לו גם עבודה בטווח של עד 15M (לפי נתוני יצרן) נתון נוסף הוא שהעכבר עובד ב-1000dpi. משימוש אישי בעכבר ובכשעת התנסות איתו אינני ממליץ עליו כולכך,הוא אינו מרגיש נוח מידי בעבודה ממושכת ישנה חוסר איזון מסוים (עקב משקל הסוללה). אישית אני חוזר לA4tech X710 הוותיק שלי שלא אכזב אותי מעולם. אולי כי אינני רגיל לעכברי מיני ההרגשה היא שכזאת. סופ…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך webcam באיכות סבירה שיהיה ניתן להוציא אותה מהמחשב ולצלם אותו כשהוא כבוי. באיזור ה 200-300 ש"ח מישהו מכיר משהו מתאים?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
אמאזון מספקת לנו עוד כמה מבצעי חומרה איכותיים בימים עמוסים אלו לכתבה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
היום שמתי לב ששני העכברים הם אותו הדבר רק ש MX700 על חוטי! מה ההבדל ביניהם??? MX700 http://www.everythingusb.com/hardware/index/Logitech_MX700_Cordless_Optical_Mouse.htm MX510 http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/US/EN,CRID=3,CONTENTID=8070
-
- 29 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מתלבט בין הדגמים הנ"ל OFFICEJET 3070A או בOFFICEJET 4500(לא האלחוטי), ה4500 לא אלחוטי כי יש לי ראוטר ואני יכול לחבר אותה לרשת. אני מחפש סביב ה300 שח. הקטע שב 4500 יש 2 ראשי דיו ובשניה יש 4 ראשי דיו. מה יהיה יותר חסכוני מבחינת דיו? מה המלצתכם? תודה! http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/ho/WF06a/18972-18972-238444-410635-410635-4311847.html?dnr=1 http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/ho/WF06b/18972-18972-238444-3328086-3328086-3919445-3919451.html?dnr=1〈=he&jumpid=oc_R1002_ILHEC-001_HP%5c%5c%5c%5c%5c%5c%5c%5c%5c%5c%5c%5c%5c%5c%2520Officejet%5c%5c%5c%5c%5c%5c%5c%5c%5c%5c%5c%5c%5c%5c%25204500%5c%5c%5c%5c%5c%5c%5c%5c%5c%5c%5c%5c%5c%5c%2520All-in-One%5c%5c%5c%5c%5c%5c%5c%5c…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב חבר'ה... אני מחפש אוזניות אלחוטיות , טובות , אך לא יקרות(לא יותר מ300 שקל). מישהו יכול להמליץ לי על כמה?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מארז חדש לאתלון הרותח שלי ואני בהתלבטות איזה לקנות ואיפה אני נוטה לכיון משהו שעשוי מאלומיניום שיקרר את הבפנים (כלומר הרבה מקום למאוררים) ושלא יעלה יותר מדי הדגמים של ציפטק מאוד קורצים לי למישהו יש רעיונות או המלצות עם ניסיון בקשר לאיזשהו מארז תודה
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
וכשאני אומר אוזניות אני מתכוון לפין של אוזניות= PL קטן. זה אפשרי בכלל טכנולוגית או שזה לא יודע להעביר את אותו סוג מידע כמו USB?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תכנסו לכאן דבר פצצה הלהיט הבא...אני יחכה שירד המס ואז אני יחליף את זה במיני דיסק שלי..... ;D
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-