עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by almonime,

אולה אמיגוס חיפשתי בפורום ולא מצאתי מידע בנושא כך שאם פיספסתי משהו ויצאתי אהבל, תפנו אותי בבקשה לאן שצריך ואני אמשיך לבד. מישהו קנה, ראה אצל חבר, ניסה אצל הסבתא, בדק איפשהו בעצמו את העכבר המדובר ? אה, כן, קראתי בערך גזיליון ביקורות בנושא והוא נראה כעכבר מגניפיקו אך אני מעוניין בדעה של מישהו שכבר מישמש אותו ואולי יכול להוסיף. תודה רבה מראש.

• 7 תגובות
    • 944 צפיות
  2. Started by ScreameR,

אני רוצה לקנות כבלים של 3-4 מטר, שצד אחד שלהם הוא RCA ובצד השני האודיו הופך לPL והווידאו נשאר בננה... מישהו יודע איפה אפשר לעשות דבר כזה ? בשד' הר ציון בתל אביב יהיו חנויות שיכולות לעשות לי דבר שכזה ? וכמה הוא צריך לעלות ?

• 7 תגובות
    • 883 צפיות
  3. אהלן אני מעוניין לרכוש את אחד משלושת הגיימפאדס האלה (באותו סביבות המחיר). לקחתי את הרשימה מפה http://zap.co.il/models.aspx?Sog=C-Joystick&DB145376=145379&DB135088=135094&DB66997=66998&DB67001=67002 אם מישהו מוכר את אחד מהם ביד שניה אני אשמח אם הוא יצור איתי קשר בנוסף אבל אני בעיקר רוצה חוות דעת.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by eladh16,

שלום אשמח להסבר מזה עכבר אופטי ומזה עכבר ליזר. לדוגמא ה MX518 הוא עכבר אופטי, וה G5 הוא עכבר ליזר, מה ההבדלים בין השיטות? בנוסף לכך אני מעונין לקנות את אחד העכברים האלו. הדרישות שלי הם דיוק כי אני עובד בפוטושופ ואני גם משחק הרבה במשחקים. איזה עכבר מביניהם עוה על הדרישות שלי, ומה כדאי באמת, אופטי או ליזר? תודה

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. יש לי G9 ונראה לי המשקולות האלה מיותרות מתי כדאי לשים משקולות של 4 ומתי של 7 גרם?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by Cereal Killer,

אהלן, האם המקלדת הנוכחית יכולה לעבוד עם PC?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. שלום לכולם! עד היום השתמשתי בעכברים פשוטים של מיקרוסופט. אבל חשבתי שאולי כדאי להשתדרג למשהו בכיוון של ה-MX518 . האם מרגישים הבדל גדול בגלישה באינטרנט למשל? (כיאלו הוא ממש נוח או שבעבודה רגילה אני לא ארגיש הרבה הבדל?) או שלצרכים שלי זה חבל על הכסף ?

• 7 תגובות
    • 921 צפיות
  8. Started by sagim194,

חשבתי על זה: http://zap.co.il/model.aspx?modelid=37755 מה אתם אומרים?? ושמעתי שאי אפשר להזיז את הסטיקים(העיגולים למטה באמצע) בצורת עיגול אלה שהם נעים בצורת ריבוע זה מפריע?? תודה

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by HaVoC_850,

חובה תאימות לוויסטה ולווינדוס 7 שיגיע. חובה USB 2. יש לי העדפה למותגים של מייקרוסופט או לוגיטק. ממש לא משנה לי אם יהיה או לא יהיה מיקרופון. עדיפה רזולוציית סטילס מעל 1024*700. אם אפשר לקבל כמה דגמים זה יהיה מעולה (בסוף זה גם שיקול של טעם וריח לגבי הצורה של המצלמה). תודה רבה לעונים.

• 7 תגובות
    • 952 צפיות
  10. Started by Spitted,

שלום יש לי עכשיו סתם מקלדת ג'נרית, ויש לה בעיה חמורה שאי אפשר ללחוץ על צירופים מסויימים של 3 מקשים ויותר אני יודע שהבעיה הזאת קיימת בהמון מקלדות, אני לא יודע אם זה קורה גם במקלדות ברמה גבוהה יותר... ניסיתי למצוא מידע באינטרנט אבל לא מצאתי [אם אני אדע איך קוראים לבעיה יהיה לי יותר קל] אני מעוניין לקנות את המקלדת Logitech Wave ורציתי לדעת אם הבעיה קיימת גם בה במידה כלשהי? זה שיקול חשוב עבורי והייתי שמח אם המקלדת היתה פטורה מהבעיה הזאת לחלוטין

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. רציתי לקנות מדפסת משולבת צבעונית (עם סורק ופקס) עד 600 שקל , אם יש מדפסת שטובה בהרבה אז מותר חריגה קטנה. ואם אפשר מדפסת שראשי הדיו שלה זולים וחסכניים. תודה מראש

12. Started by nadav275,

שבת שלום מחפש מקלדת אלחוטית לסלון שתכלול גם כדור עקיבה(במקום עכבר). שתהיה קטנה ואסטטית, ובמחיר סביר. דרישה הגיונית? תודה, נדב

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. עזרו לי להחליט על איזה מבין המשולבות כדאי ללכת? חשוב לי איכות ואמינות, חיסכון בראשי דיו ויכולות סריקה סבירות + ..או אולי יש לכם רעיון יותר טוב בטווח המחיר הנ"ל? תודה מראש,[br]פורסם בתאריך: 30.09.2007 בשעה 18:07:23 וואללה...ביקשתי עזרה..?... איפה כל המומחים? או שהשתיקה אומרת שעדיף רדת מזה וללכת להדפיס במכון...

14. שלום! יש לי מדפסת לייזר HP LaserJet 1020 חדשה יחסית שמשמשת להדפסות בשחור-לבן. יש לי גם מדפסת הזרקת דיו Epson Stylus C84 בת כ-5 שנים שהפסיקה לעבוד היום. אני רוצה להחליף את ה-Epson במדפסת הזרקת דיו חדשה שאמורה להדפיס טקטט צבעוני, טקסט עם תמונות, ותמונות איכותיות. אני לא ממש מעוניין במדפסת שמדפיסה על דפי צילום (10X15), כי זה יוצא די יקר. הדפסה של תמונה בודדת ממצלמה דיגיטלית בחנות צילום עולה שקל אחד ל-10X15 ושני שקלים ל-15X20. בעיקרון, אני מעדיף מדפסת של HP. אני מתלבט בין שלושה דגמים: HP Officejet Pro K5400 http://www.lamir.co.il/product.asp?product=13494 HP Officejet Pro K550 http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=15871 CANON PIXMA IP4300 http://www.lamir…

15. Started by Crash5,

אחד מהשימושים העיקריים במחשב שלי הוא צפייה בתכנים שונים (סרטים ותוכניות) באמצעות הטלוויזיה שמחוברת ליציאת כרטיס המסך במחשב. במהלך הצפייה קיים צורך לעצור ולהפעיל מחדש, להעביר אחורה וקדימה מבלי לקום למחשב, אבל לצערי, כיום אין בידי את היכולת הזאת. האם קיים שלט למחשב שמיועד לבצע את הפעולות הנ"ל? אגב, האם צריך לעבוד עם תוכנות מדיה ספציפיות בשילוב השלט? תודה לעוזרים!

• 7 תגובות
    • 814 צפיות
  16. מה קורה חברה? אני צריך המלצה למדפסת+סורק+מכונת צילום, פקס לא הכרחי בתקציב של 300-400 שקלים שמעתי על המדפסת של HP F2180 איך היא? יש המלצות טובות? אשמח גם להמלצות אחרות.

• 7 תגובות
    • 746 צפיות
  17. Started by McMerc,

אני מעוניין לקנות מדפסת משולבת חדשה, והייתי רוצה לשמוע חוות דעת על המדפסת של HP דגם Deskjet 4180 ממשהו שמכיר את המדספת או שקנה אחת כזו. תודה

• 7 תגובות
    • 972 צפיות
  18. Started by base,

האם ה-MX Revolution יכול להתאים למשחקים ברור לי שלא כמו ה- G7 השאלה שלי עם באופן כללי מנסיון של משתמשים ב-MX איך הוא עונה על הדרישות תודה מראש

• 7 תגובות
    • 655 צפיות
  19. איזה מהם עדיפה?ולמה?

• 7 תגובות
    • 919 צפיות
  20. שלום לכולם. אני מחפש מקלדת. תקציב לא מוגבל אבל לא להגזים. רצוי שתיהי נוחה מאוד עם עכבר נוח ורצוי מאוד תיהי לה שלט אל חוטי למדיה כלומר שליטה מלאה במדיה. וחובה שעל המקלדת יהיו אותיות ברוסית. תודה רבה מראש

• 7 תגובות
    • 817 צפיות
  21. Started by Guarding angel,

מחפש מדפסת משולבת + פקס עד 450ש"ח מאיזורבת ים,חולון וראשל"צ

22. התחברתי עם בזק לפני שבועיים, ואני רוצה לקנות מכשיר פקס פשוט לבית, שאני מקסימום אשתמש בו איזה פעם או פעמיים בחודש. חשבתי לקנות סתם משהו פשוט ב-100 שקל, אבל אני רואה שהכל מתחיל מ-500 שקלים והלאה, ויש כאלה עם המלצות על הפנים בזאפ. אז למישהו יש נסיון עם פקס פשוט וזול, שעושה את העבודה וישמש לשליחת פקסים בודדים בחודש? חשבתי להתקשר לבזקסטור ולקנות דרכם פקס, אבל הם אפילו לא עונים לי ואין לי כוח ליסוע עד לת"א לחנות שלהם (שעה נסיעה).

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. היי אנשים שבת שלום לא מצאתי נושא יותר נורמלי לרשום עלוי ואני מצטער אז כך יש לשכן שלי (שאני לא ממש מכיר כי איך שאני עברתי לגור אז הוא עבר דירה) בעוד מספר חודשים יום הולדת אז עכשו הוא גיימר אז אתם כתוך גיימרים מה אתם מעדיפים גיסטיק או עכבר ליזר תודה לכול העוזרים וכל מי שמגיב בבקשה תרשמו מה אתם מעדיפים ואיזה דגם ועדיפות שלי שיהיה של מותג חברת לוגיטאק תודה לכול העוזרים וסליחה עם עברתי על אחד החוקים

• 7 תגובות
    • 909 צפיות
  24. Started by shlomom,

שלום. מעונין במדפסת להדפסת תמונות צבע שהמטרה המרכזית היא איכות ההדפסה. כמובן שחסכון בדיו יתקבל בברכה. כמו כן מעוניין גם בסורק. כאן הבעיה אם ניתן להשיג מדפסת איכותית משולבת סורק במחיר הזה או שצריך לשקול סורק נפרד. האם קפיצה קטנה במחיר (יחסית) תניב מדפסת משולבת סורק טובה? שאר הפונקציות של מכשיר משולב לא חשובות.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. יש לי 6 חיבורי USB במחשב, 2 מקדימה שלא נוח להשתמש בהם, ו 4 מאחורה תפוסים כולם, אני זקוק לעוד. 1. האם כאשר מחשבים USB HUB, זה מעמיס בצורה כלשהי על המחשב (לא בביצועים), כמו שכאשר מחברים מפצל גדול לשקע חשמלי, ואז מחברים מוצרים רבים לחשמל, זה יכול לגרום לעומס חשמל ובעיות, ברור לי שכאן זה לא חשמל, אבל עדיין, האם יש בעיה לחבר מפצל, ואליו מכשירי USB נוספים ? 2. ראיתי שיש USB HUB שכתוב עליהם באתר "ללא חיבור לחשמל", האם יש כאלה עם חיבור לחשמל ? מדוע ? מה עדיף ? 3. פרט לכך שחשוב שהמוצר יהיה USB 2.0, מה עוד חשוב לדעת/לשים לב ? 4. אשמח לקבל המלצה למוצר ספציפי. תודה !

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים