ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,426 דיונים בפורום זה
-
אני מתכנן לקנות עכשיו מערכת מחשב חדשה ואיתה גם עכבר... אני אשחק במחשב אבל לא משהו רציני של חוסר חיים... איזה שעה-שעה וחצי ביום אם בכלל. הבנתי שהלייזר מדויק יותר אבל כמה זה באמת משנה? אני עם עכבר אופטי בסיסי של מייקרוסופט שחוגג כבר איזה 6 שנים אצלי... אני רוצה להשתדרג לעכבר עם יותר כפתורים עליו שיהיה נוח לשחק איתו... זתומרת עם 5 ומעלה כפתורים. אני לא צריך עכבר אופטי, כאילו זה יותר נוח פיסית אבל אני מסתדר אחלה עם חוטי ומה גם שבאופטי החיישן תנועה לא נמצא באמצע העכבר אלא קצת בצד וזה דיי מפריע לי כשאני משחק... ראיתי שיש את העכברים g5 ו-MX518 של לוג'יטק, איך הם? משהו התנסה בהם?
-
- 7 תגובות
- 722 צפיות
-
-
אמרו פה פעם שעדיף כל ספק מאשר ג'נרי למה זה? (יש לי ספק 480 שהגיע עם המארז..)
-
- 7 תגובות
- 909 צפיות
-
-
הייתי רוצה לדעת אם לבורד של MSI יש סאונד בלאסטר יותר טוב מה-LIVE שיש לי? כי אני ממש מתלבט!! עזרה דחוף ו!! ואם הוא כל כך איכותי כמו ה-LIVE או יותר ממנו!!
-
- 7 תגובות
- 969 צפיות
-
-
עריכת המודר: באמת שאין סיבה לפרסום, לא רק בגלל שזה חנות מסוימת.. נתת את הדגם בדף הבית של החברה. הנה אתר הבית של המוצר רציתי לשאול בכללי האם הפאנל הזה שווה משהו והאם היציאות USB שלו וה-firewire בעצם מוסיפות לו עוד יציאות למחשב בנוסף מה שיש לי על הלוח אם?
-
- 7 תגובות
- 848 צפיות
-
-
דחוף - האם הספק הבא יחזיק את המערכת שבמפרט שלי ? HEC-480W (ACE480) - ATX 2 ואם לא , אתם יכולים להגיד לי איזה ספק כן יחזיק את המערכת? מהחנות Zigzag2000.co.il
-
- 7 תגובות
- 580 צפיות
-
-
אהלן, נכון לעכשיו יש לי את המקלדת הזאת : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1355_210_1341&products_id=19258 אבל היא התחילה להרעיש בזמן הקלדה ולפעמים נתקעים לה הכפתורים - קיצר עבר זמנה . כעקרון אני מחפש מקלדת נוחה לכתיבה שתהיה קומפקטית דקה ושקטה . עשיתי חיפוש ואלה המועמדים (לפי סדר עולה במחיר) : Genius SlimStar USB KeyBoard: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1355_208&products_id=19724 Logitech® Ultra-Flat Slim Keyboard http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1355_2228_1591&products_id=14570 Teac Slim Illuminated Keboard http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1355_2199&products_id=17178 SpeedLink Ultra Flat Metal Keyb…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אשמח לשמוע המלצות לעכברים נוחים וארגונומיים בסכום בלתי מוגבל כמעט (400 שח זה כיוון) שיטת האחיזה שלי היא palm בלבד. בנוסף יש לי כף יד גדולה יחסית ולכן אשמח לעכבר גדול עליו ניתן להניח את כל כף היד. אני מכיר את הפורמט הזה - http://www.healthyworkstations.com/media/STOCKIMG/0018701E.JPG אישית לא אהבתי אותו במיוחד אחרי ניסיון קצר ולכן אשמח לשמוע המלצות לעכברים אחרים. אין משמעות לעכבר מהיר או מדוייק במיוחד, זה לא למטרות גיימינג. מבחינתי שיהיה גם מבוסס כדור עקיבה. עדיפות לעכבר אלחוטי. תודה לכל עזרה.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לשאול האם מישהו יודע: היכן ניתן לקנות בארץ אחת משתי המקלדות שכתבתי בכותרת ? תודה.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
אני חושב לקנות razer taipan רציתי לדעת האם יש עכברים שמשתווים לרמת הביצועים שלו כמו 8200 dpi, העכבר מיועד למשחקי FPS האחיזה שלי היא פלאם גריפ, אני ימני, דבר שני אני רוצה מקלדת ל fps מה המקלדת שהכי מתאימה
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב חדש, רציתי לקנות את ה6919 (משהו כזה) ויש לו ספק רק של 300W אבל שמעתי עליו ביקורות טובות אבל בגלל הספק אני לא רוצה לקנות אותו אבל עכשיו הגיע מארז חדש (עם פנאל קדמי כחול כזה) ועם 400W ספק... רציתי לשמוע ביקורות עליו, דעות, וכל השאר...
-
- 7 תגובות
- 784 צפיות
-
-
מה אתם אומרים עליו: GAINWARD GEFORCE 3 TI500 - RETAIL ?? מה עדיף יותר? abit geforce 3 t200 או GAINWARD GEFORCE 3 TI500 - RETAIL ????
-
- 7 תגובות
- 960 צפיות
-
-
היי אני מעוניין לרכוש מארה"ב את הגיימינג קי-פד של RAZER הORBWEAVER מישהו מכיר? או יש לו ויכול לתת חוות דעת או להמליץ על משהו אחר?? אודה לכולם על העזרה
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, בשבוע שעבר קניתי עכבר G700 והביצועים והכל בסדר רק ענין אחד מפריע וזה הסוללה. היא די מכבידה ויש הבדל משמעותי בנוחות כשאוחזים בעכבר בלי סוללה ועם. יש אפשרות לקנות סוללה אחרת קלה יותר ? לא נורא שתהיה פחות חזקה, פשוט בלי סוללה העכבר הרבה יותר "קליל" אבל אז חייב להיות עם כבל מחובר לעכבר וזה מבטל את כל העיקרון של האלחוטי... אשמח לעצות אולי מישהו יודע איפה אפשר לקנות כזאת סוללה מיוחדת לעכבר. תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 977 צפיות
-
-
שלום לכולם. החלטתי על קנית מחשב לאחי. זוהי ההרכבה מפנדה (אחי גיימר לא קטן ומתכנון לשחק hl2 doom 3 ועוד) 1 הרכבת מחשב במעבדה 185 ש"ח 1 WD 80GB 7200RPM 8MB special versionשלוש שנים אחריות 415 ש"ח 1 ABIT NF7-SL ver 2.0 Nforce 2 AMD 480 ש"ח 1 AMD ATHLON 64 3000+ BOX 1,360 ש"ח 1 A-DATA 512MB PC 3200 DDR 400 655 ש"ח 1 MSI 9800 PRO 128MB 1,390 ש"ח 1 Compucase CI-6CN1 Midi Tower 265 ש"ח סה"כ 4,750 ש"ח 4795 כולל משלוח עכשיו בקשר לספק והמארז. 1. איך המארז הזה ? הוא יקרר את המחשב (לא למטרת oc אלא פשוט שהוא יהיה קר ונוח לעבודה מהירה) 2. הספק 300watt שכלול במארז הזה יחזיק לי את המערכת ? אני מאוד לא רוצה למצוא את ע…
-
- 7 תגובות
- 600 צפיות
-
-
-
רציתי לדעת האם הספק כח שבמארז מספיק חזק למפרט הזה? ווהאם המעבד מספיק? Athlon64 3000+ (S-939) VENICE CORE לוחות אם למעבדי ?AMD? ASUS כמות A8N-E s939, PCI-E, GBE, nForce4 Ultra זכרונות? DDR 400 כמות 512Mb 400MHz Twinmos CL2.5 2 כרטיסי מסך? GIGABYTE כמות 7800GT 256MB, 2xDVI, DDR3, PCI-E, VIVO דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL כמות 160GB SATA II 7200RPM 8MB צורבים? DVD Recorders כמות NEC 3550A DVD±RW x16 Dual x8 מארזים? כמות HEC Compucase CI-6A21 400W ו מקלדות? כמות MS Internet + MS Mouse Optical רמקולים? כמות GPT 2.1
-
- 7 תגובות
- 989 צפיות
-
-
אולה אמיגוס חיפשתי בפורום ולא מצאתי מידע בנושא כך שאם פיספסתי משהו ויצאתי אהבל, תפנו אותי בבקשה לאן שצריך ואני אמשיך לבד. מישהו קנה, ראה אצל חבר, ניסה אצל הסבתא, בדק איפשהו בעצמו את העכבר המדובר ? אה, כן, קראתי בערך גזיליון ביקורות בנושא והוא נראה כעכבר מגניפיקו אך אני מעוניין בדעה של מישהו שכבר מישמש אותו ואולי יכול להוסיף. תודה רבה מראש.
-
- 7 תגובות
- 973 צפיות
-
-
אני נוסע לאילת ואז חשבתי ללא מע"מ אז איש שם איזה חנות מחשבים שאני יוכל לקנות שם עכבר נורמאלי למחשב לא במחיר מופרז? ואיזה עכבר כדאי?
-
- 7 תגובות
- 752 צפיות
-
-
שלום, המדפסת שלי (HP Officejet All in One 5610) הפסיקה להדפיס לאחר שש שנים :-( אני מחפשת מדפסת דומה ואיכותית. ראיתי מדפסות עם שני ראשי דיו וגם כאלה עם 4 ראשי דיו. לא יודעת מה עדיף... בנוסף, בשיטוט באינטרנט (בארץ ובחו"ל) קראתי חוות דעת סותרות על חלק מהמדפסות. לכן, אשמח לשמוע מאנשים שהתנסו בפועל. אני לא צריכה שהמדפסת תהיה אלחוטית, וכן מחפשת מדפסת שקטה יחסית ולא גדולה מהמדפסת הנוכחית שלי). אשמח לעזרתכם, מיכל
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי אני צריך המלה למצלמת אינטרנט, משהו פשוט בסביבות ה 100+ , יש מישהו פה שמבין בזה ויכול להמליץ? תודה ;D
-
- 7 תגובות
- 786 צפיות
-
-
היי אחי גר בבאר שבע וקיבל ניסוי של אינטרנט בכלים של חברת ערוצי זהב טוב .. קיבל מודם usb של מוטורולה עכשיו את המודם לא צריך לחבר לכרטיס רשת כמו שאמרו לי סבבה הטכנאי התקין לו את הדרייברים של המודם usb במחשב והמנורה של החיבור דלוקה אבל עדיין המחשב לא מזהה שיש אינטרנט ניסיתי לעדכן דרייברים למצוא חומרה חדשה אבל כלום זה לא נותן הוא גם עשה באקספלורר never dial a connection הוא התקשר גם לתמיכה המפגרת שלהם והם הביאו לו כל מיני חרטות שזה קשור לפיירוול של האקס פי יש לו אקספי מותקן אני לא יודע מה לעשות אצל חבר שלי נגיד הוא התקין את הדרייברים של ה מודם איתחל את המחשב ושלום על ישראל למה זה מסתבך תודה מראש אלירן
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
טוב, הת'רנד כיום בארץ זה אסוס וג'יגה-בייט לגבי מרבית לוחות האם, ואין כמעט התעניינות בלוחות של חברות אחרות. לפעמים קצת AOPEN, או MSI אבל לא יותר מזה. קשה לי להבין כיצד היבואנים/הצרכנים/המשווקים מתעלמים באופן כ"כ גס מייצרנית הלוחות ABIT, שהיא אחת מהמובילות בתחום, בעלת לוחות מעולים ויציבים ביותר וגם בעלי יכולות אובר-קלוק נהדרות יותר מכל חברת לוחות אם אחרת. ABIT היא זו שהמציאה את הלוח הראשון שאפשר היה להגדיר בו את מהירות ועוצמת החשמל למעבד דרך הBIOS, הלא זה הSoftMenu המפורסם, וכיום הוא עומד גל גרסא שלוש ומשווק עם הלוחות החדשים ביותר של ABIT. בכל פעם שאני משדרג/בונה לעצמי מחשב חדש אני נותן הצצה ללוחות האם של ABIT, שפעם הייתה מיובאת באופן יותר טוב לארץ ע"י אקסלנט, וכיום זו האחר…
-
ללא חריגות בבקשה.... אני מחפש מארז שיהיה מאוורר בצורה הטובה ביותר בהתאם למחיר המארז וספק צריכים להחזיק מעבד 920 של אינטל , 2 כוננים קשיחים , 7600GT ... זה בעיקר... תודה לעוזרים.. נ.ב. אני מעדיף מארז שאינו למתמלא באבק מהר. הברירת מחדל שלי זה מארז קמפיוסקייס 6a19. אני לא יכול לחרוג מזה כי זה באמת המקסימום ....
-
- 7 תגובות
- 695 צפיות
-
-
היי באתר של אקסלנט כתוב שיש להם radeon8500 של ati המחיר 277$ שזה טוב יחסית לארץ במיוחד אם משווים ביחס למחירים של gef3 ti200 בארץ.. מה אתם חושבים?
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-