ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
מה דעתכם על הPLEXTOR 401240A? אתם יכולים לתת לי לינקים לסקירות שלו? תודה
-
- 2 תגובות
- 691 צפיות
-
-
:AR15: למה לשחוט? מדובר ב-Gainward Ti 4600 שבארה"ב עולה 400$, והם מוכרים ב-550$ לפני מע"מ כמובן. ידוע הרי שאין מס על הכרטיסים הללו. נבלות, אל תיקנו אצלם.
-
- 4 תגובות
- 933 צפיות
-
-
כותרת!!!
-
- 4 תגובות
- 869 צפיות
-
-
שלום אני מחפש ג'ויסטיק למחשב בשביל הפיפא 14 הבעיה העיקרית שלי היא שאני מחפש ג'ויסטיק בסגנון של סוני אני רגיל אליו (משחק בו מעל 12 שנה) הייתי רוצה שתמליצו לי על ג'ויסטיק כזה.. לא אכפת לי אלחוטי או לא.. אני רק צריך שהתגובה שלו תהיה חדה.. תקציב של עד 250 שקל תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי 4 זכרונות של 64MB כל אחד-קיבלתי בחינם. יש מקום רק לשלוש איך ואיפה אפשר להשחיל את הרביעי?
-
- 1 תגובה
- 893 צפיות
-
-
שלום, מה עדיף לי למחשב נייד ? ה MX או ה VX ?
-
- 0 תגובות
- 878 צפיות
-
-
אני רוצה להחליף את המעבד מארז לוח אם וזיכרון הדברים החשובים בקיצור אני לא בטוח מה לקנות ??? אני רוצה מעבד AMD לוח אם ASUS זיכרון לא בטוח אם לקנות DDR או לא ומארז זה לא ממש חשוב אז אם יש למישהו הצעות בבקשה שירשום אותן פה תודה
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
באתר של LOGITECH ראיתי אותה ופשוט התאהבתי.. מישהו יודע אם היא תגיע לארץ בקרוב? כי אם ה-G5 הגיע וגם ה-MX518 למה שזה דווקא לא יגיע לארץ? אם למישהו יש מידע אני ישמח לשמוע... תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 799 צפיות
-
-
אני מחפש מארז שלא יהיה יקר מדי עד 500 ש"ח עדיף פחות (בלי ספק) שיהיה מאוורר טוב הרבה מקומות למאווררים (עדיף 120 כי הם שקטים יותר) וכמון שיהיה נורא שקט כי נמעס כבר מהרעש הזה. תודה.
-
- 12 תגובות
- 850 צפיות
-
-
אהלן חברים, אני מעוניין לרכוש את המקלדת הנ"ל, יש כאן אנשים שיש ברשותם את המקלדת הזאת ויכולים להביא חוות דעת עליה? אשתמש בה בעיקר לגיימינג. כמו כן אני חייב לציין שיצא לי לשחק פעם אחת עם מקלדת מכאנית והיא הייתה בעלת כפתורים כחולים ולא אהבתי כי היא הייתה רועשת מדי והיה ממש צריך ללחוץ על הכפתור עד הסוף כדי לשלוח פקודה. נכון להיום אני משתמש במקלדת מיקרוסופט מלפני 15 שנה ואין לי ניסיון עם מקלדות מכאניות, חשוב לי שהמקלדת תהיה שקטה וכמו שהבנתי המקלדת הזו שקטה. תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ראשית אני רוצה להודות לכל העזרה והעצות שקיבלתי מכם בת'רד - "עצות למחשב חדש..." תודה לכם מקרב לב, MDK! הנה המפרט הסופי שהחלטתי, ואם יש לכם משהו להעיר - להחליף חלק או משהו כזה - זהו הזמן, כי אני רוצה לקנות את המחשב ולהחליט סופית לגבי המפרט... מארז: ATX Midi Tower 300W + 2 Fans מעבד: AMD Athlon xp 1800 לוח אם: ASUS A7V333 \ Abit AX7-333R - תלוי מה יהיה בחנות - רוב הסיכויים שיהיה את ה-ASUS... זיכרון: 512mb DDR Samsung\Trascend\Crosair PC-2700 333 mhz - שוב תלוי מה יהיה בחנויות... ברור שעדיף Crosair... הארד דיסק: Western Digital 80GB 7200RPM IDE 8 MB Cache Special Edition כרטיס מסך: Leadtek Winfast A-250 TD Geforce 4 Ti-4400 כרטיס קול: Hercules Fortissimo II…
-
- 25 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לחבר שלי יש 1400 ש"ח בערך זה המחשב שלו: pentium 4 1.3 GHz לוח אם של אינטל מבוסס על I850 64 MB RDRAM*2 creative vibra 128 genrice case+ 300W PSU newron keyb logitech - אלחוטי yamaha burner *16 DVD *16 hercules GeForce 2 MX 400 LG 17" monitor HP Scanner HP photosmart1000 HP Digital camera 2.1 Mpixel intel video conference camera quantum 60 GB WD 40 GB ADSL 1.5 Mbps הוא הזמין מארז - Enermax FS710 B + Enermax 350W PSU ו 2*128 MB RDRAM של קינגסטון. האם זו הקנייה הנכונה (מזיגזג)?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אוקיי. קרה משהו שאני מאמין שהוא נוראי - נשבר לי המסך של הלפטופ... הוא פשוט החליק לי מהברכיים ועכשיו הוא סדוק ו"מדמם" בתוך המסך. רק שליש מהמסך לא פעיל והשאר עובד בסדר, כרגע אני משתמש ביציאה למסך CRT. הלפטופ הוא Compaq Evo N160, והגודל של המסך הוא 14.1". השאלות שלי הן: א. האם במקרה כזה האחריות תופסת? ב. אם לא, האם ניתן לתקן את המסך? ג. אם לא, כמה יעלה מסך חדש, והאם ניתן להשתמש במסך מלפטופ אחר?
-
- 29 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם,יש לי מקלדת Microsoft Wireless Comfot 1.0A ושאני לוחץ על F12(כדי להפעיל צ'יטים במשחק..)הוא לא מפעיל,עם מקלדות אחרות פשוטות שיש לי בצד הוא כן.. מה לעשות? תודה רבה ויום טוב.
-
- 1 תגובה
- 970 צפיות
-
-
אנשים אני בבעיה רצינית ואני חייב עזרה ! אני צריך לקנות כרטיסPCI למחשב שלי כדי להוסיף עוד יציאות USB, העניין הוא כזה, יש לי אפשרות לקחת כרטיס עם שני כניסות רגילות של USB או לקחת כרטיס עם 5 כניסות של USB 2.0 השאלה שלי היא האם ה - 2.0 יתאים לישן? כי אני צריך את הישן ולא החדש ואני רוצה לדעת עם החדש מותאם לישן. בבקשה אנשים זה דחוף וחשוב!
-
- 2 תגובות
- 731 צפיות
-
-
איזה מהם עדיפה?ולמה?
-
- 7 תגובות
- 938 צפיות
-
-
אז ככה באתי להשים תאוזניות על הראש ופשוט צד אחד נשבר איך זה קרה מלבישה רגילה של אוזניות. האוזניות תחת השם GAME COM של PLANTRONICS יחסית לאוזניות גימינג תחת השם הזה לא ציפתי שישברו לי פשוט מלבישה על הראש. דגם gamecom780 . האם יהיה אחריות על הדבר הזה? כי זה פשוט בדיחה מלא היו נשברות מתפרקות מנפילה אבל מלבישה על הראש אני מרגיש כאילו קניתי מוצר הכי זבל ולא איכותי שיש. אבל מה שכן שמעו בהם נהדר אחלה אוזניות. ועכשיו אני עם אותו חברה אלחוטי אוזניות אלחוטיות של אותה חברה דגם-995H ששרדות אצלי כבר יותר משנתיים בלי בעיות בלי לפתוח פה. אבל שחברה לוקחת על עצמה את השם GAMECOM אז תמצפה למשהו ברמה גבוהה יותה.... תודה לעוזרים אם תרצו תמונות רק תגידו פשוט בושה.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. אני צריך מדפסת משולבת, דיו, צבעונית, אבל הדגש העיקרי בה הוא שהיא תיהיה מדפסת רשת, הכוונה שניתן יהיה להדפיס מכמה מחשבים בלי שום בעיה. עוד משהו חשוב הוא שניתן יהיה לסרוק ספרים. האמת היא שאין כ"כ חשיבות לתקציב, כי אני משיג את המדפסת מאוד בזול, אבל בואו נאמר שאפשר לחרוג מה- 1500. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך המלצה למדפסת משולבת לשימוש ביתי בתקציב בערך 500-700 ש"ח. מדפיס לא הרבה, אבל חשובה איכות ההדפסה - טקסט, אינטרנט (לא הדפסת תמונות). חייב להיות חיבור WIFI אמין, לא חשוב חיבר ל-DROPBOX, PICASA, SKY DRIVE שונים. האים ישנם הבדלים באיכות ההדפסה בין מדפסות המומלצות ו- BROTHER MFC-J870DW, HP OFFICEJET PRO 8600 PLUS, CANON PIXMA MG6450?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אני מתכוון לרכוש את המדפסת- Brother MFC-J650DW. ראיתי שהמחירים לדיו חלופי שלו מאוד זולים (למשל- http://www.i-needyo.co.il/productslist.asp?modelid=3315) השאלה שלי היא האם אפשר או מומלץ להשתמש בדיו חלופי עם המדפסת הזו, או ששימוש בדיו שלא מקורי יגרום לבעיות במדפסת? למישהו יש נסיון בשימוש עם דיו חלופי במדפסות Brother דומות?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
טוב אז ככה הייתה בעיה להשיג מארז של A-TOP אז אני צריך להגיד לחברה שאני קונה ממנה תמחשב איזה מארז חלופי אני רוצה במקום זה שרציתי....והם אמרו לי גם שיש להם קשר עם הספק של thermaltake... איזה מארז עדיף מבין אלה שמצאו חן בעיני ואני חושב שהם טובים??? Thermaltake Highest Xaser III V1000D Super Tower לינק: http://www.thermaltake.com/xaserCase/xaser3/v1000d.htm או זה: Thermaltake Xaser LANMOTO Aluminum VA1000UWA לינק: http://www.thermaltake.com/xaserCase/lanmoto/uwa.htm או זה: (דרך אגב אם זה מגיע קירור מים אז אין מצב אני לוקח את זה...) Thermaltake Shark VA7000 Silver לינק: http://www.thermaltake.com/xaserCase/shark/silver/silver.htm חשוב לי נושא הקירור... וזה למחשב A…
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לאחר שיש לי בעיות בגלגלת של העכבר שלי אז החלטתי להחליף את הסט שלי. אני מחפש סט אלחוטי בתקציב של עד 400 שקל שתהיה לו קליטה למרחק יחסית גדול ושיתאים גם למשחקים ואני לא מעוניין בסט חוטי. החנות שאני יקנה היא KSP כנראה. ואם לא אז חנות באיזור חיפה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין בעכבר לצורכי גרפיקה לא משנה לי אם הוא אלחוטי,עם זנב,או אפילו כדורי העיקר שיהיה נוח ליד ועם דיוק אין לי מחיר מסויים כי אני לא מבין בזה תודה
-
- 14 תגובות
- 7k צפיות
-
-
יש לי מחשב שמחובר לרסיבר ואני שומע רמקולים בשיחת סקייפ , לאן אני מחבר מקרופון ?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מתלבט בין שלוש מארזים ומוכן לקבל וד המלצות לאחרים אם אפשר תתיחסו להכל (כולל מחיר) ושתפו אותי בבחירתכם אחד שתיים (שימו לב להבדלים בין שתיים לשלוש) שלוש תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 760 צפיות
-