עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. מחפש המלצה למדפסת לייזר שחור לבן עד 400 שקל(אפשר לחרוג עד 450) המדפסת תשמש סטודנט ל3-4 שנים חשוב שתדפיס במהירות סבירה, אם יש הדפסה דו צדדית אוטמט' אז מעולה(אם לא אז דו צדדי ידני),הטיונר שלה במחיר עממי(אם יש לא מקורי והוא לא הורס אותה אז גם טוב), לא צריך פקס, אם יש עם סורק אז מעולה תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. זקוקה לסאונד איכותי במחיר זול (אם יש כזה) לשימושבמשחקי מחשב. תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  3. Started by LIDOR_13,

אני רוצה להזמין EasyCAP [ממיר וידיאו לקובץ מחשב]לא חשוב מאיפה אבל אני רוצה משלוח מהיר והמחיר לא יעלה על 8$ מצאתי הרבה דברים באמזון השאלה היא: 1.המשלוח לישראל טוב ואמין? 2.הם לא שולחים מוצרים אלקטרוניים לישראל[צריך להפנות את ההזמנה לחברת משלוח],האם זה אחד מהמוצרים האלה...? 3.עדיף כבר dealextreme? תודה מראש נ.ב,לא מצאתי מקום יותר ראוי לנושא הזה,אם זה לא המקום בבקשה להעביר או להעיר תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by nirmiranda,

שלום,קניתי עכבר לוגיטק G500 לפני כ-שנה וחצי, היום הוא עושה לי בעיות ואני לא יודע אם זה רגיל שאחרי שנה וחצי תקופת החיים שלו נהרסת? הוא כל כמה שניות או לפעמים דקות כאילו מתנתק,אני שומע צליל של חיבור התנתק מהמחשב,ואי אפשר להזיז,ואחרי כמה שניות אני שומע צליל של חיבור מתחבר למחשב והוא עובד... יש דרך לתקן? וזה אמור להיות כעבור שנה וחצי ?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by omri_ro,

ברשותי MX1000 בן 6 ושלושה חודשים ומה לעשות הסוללה כבר לא מתאימה לילד(עכבר). איפה ניתן בארץ לרכוש סוללה מתאימה?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. שלום לכולם, אני קורא ותיק אך עד כה לא יצא לי להעזר בשירות חברי הפורום המנוסים ממני בתחום... אני מתחיל בקרוב דוקטורט במעבדה חדשה לחלוטין, העוסקת בתחום הנדסי, וכחלק מהתפקיד אני עוזר למנחה בכל ההחלטות לקביעת הרכב ציוד המחשוב במעבדה... בשלב הראשן מדובר בעמדות עבודה למספר לא מוגדר עדיין של סטודנטים, מסכים, ציוד הקפי (כולל מדפסות) ובהמשך הקרוב גם שרת (אבל השרת יחכה להודעה אחרת, וכנראה גם בפורום IT)... המנחה שלי הגדיר, ואני מצטט :"תתכנן את העמדות הכי חזקות שאתם צריכים, תביא לי מפרט ואני אדאג לשאר" שרשורים משלימים לשרשור זה: עמדות עבודה - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=556260.msg4742225#msg4742225 מסכים - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=556271 ב…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by DJO2,

אהלן, קניתי לפני שנתיים MX1100 והייתי מרוצה מאוד. לאחרונה (אולי עקב כמה נפילות אבל לא בטוח) הוא מקרטע. לפעמים קצת לא זז, לפעמים קצת לא מגיב או מגיב יתר ללחיצות. האם לעכברים של לוגיטק יש תמיד אחריות של 3 שנים? איך אני מממש את האחריות? פונה לחנות בה קניתי (אראסאם)? לא חושב שיש לי קבלה. אולי שווה כבר להתחדש בעכבר חדש באותו הסגנון? אני לא גיימר אבל עובד מהבית ונמצא על המחשב רוב היום - יש לי מחשב נייח כרגע. יש לי יד יחסית גדולה והייתי מרוצה מה-1100. תודה רבה ושנה טובה, דני

8. Started by shimon956,

שלום לכולם התחדשתי בעכבר הענק והיפה הזה של a4tech הדגם רשום בכותרת עכשיו עד כה היה לי עכבר אינפרא שתמיד למטה היה דלוק לי לד אדום שחיברתי את העכבר החדש ... אין שום לד ואני יודע שזה ליזר !! רק רצתי לבדוק מולכם שזה תקין שאין שום אור שנדלק למטה??

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. יש לי סורק ישן מדגם HP ScanJet 3300c . לאחרונה התקנתי ווינדוס 7 ואני לא מוצא דרייברים בשבילו. כשאני מנסה להתקין אותו המערכת הפעלה כותבת שהיא לא מוצאת דרייברים (גם לא בחיפוש באינטרנט). באתר של HP כתוב שמכיוון שזה מכשיר ישן הם לא מוציאים דרייברים חדשים בשבילו שתומכים ב win 7 או ויסטה. למישהו יש פתרון? (חוץ מלהתקין מערכת הפעלה אחרת במקביל).

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by Arcanide,

שלום לכולם. המחשב שאני עומד לקנות הוא כזה : Amd 3200+ box gigabye k8nf9 ultra 120 GB sataII geforce 6800GS מארז של גיג'ה בייט : Gigabyte Aluminium Case GZ-FSCA1 http://tw2005.giga-byte.com/Peripherals/Products/Products_GZ-FSCA1-ANS(ANB).htm לינק למוצר. cd rom וצורב dvd עכשיו השאלה שלי איזה ספק יתאים לי לכזה מחשב, האם 350W של אנרמקס יתאים? אולי ספק באותו מחיר של hec אבל 450W dual fan? אולי בכלל אני צריך לעלות רמה ולהביא איזה 420 של enermax\antec\thermaltake? אני לאמ עוניין בשום פנים ואופן בספק ג'נרי.. כרגע במחשב הנוכחי אני עם ספק מעולה של אנטק, 430W אבל אני לא רוצה להתחיל ולהתעסק עם הרכבה ופירוק לכן אני מעדיף לקנות כבר עוד אחד באותו רמה תודה רבה קובי.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by 3d7,

שלום! אני מעוניין לקנות סורק איכותי בתקציב של כ-600 ש"ח. השימושים העיקריים של הסורק הם סריקת מסמכים לצורך שמירה במחשב, שליחה להדפסה ולפקס. אני רוצה אפשרות לסרוק תמונות וקטסט (גם מתוך ספרים), וחשוב לי שהסורק יהיה מאוד אמין ויחזיק מעמד הרבה שנים בעומס עבודה קל. לאחר סקר שוק, אני סבור שהסורק המתאים לצרכים שלי הוא Canon 4400F http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=593&CatCode=322. מישהו מכיר את הסורק הזה? אשמח לקבל המלצות לדגמים אחרים. אבל, אני מאוד מעוניין לקבל חוות-דעת על הקנון 4400 מאנשים מרוצים או לא מרוצים.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. מה דעתכם על המארז של coolance עם קירור מים מובנה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by Haflo,

יש פה מישהי אצלי בעבודה שמחפשת לקנות מחשב, עכשיו מישהו נתן פה מקודם הצעה ב5800 איפה היא? ................Long Live AMD

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by ^DaRk-MiNd^,

לאחר הדיון שהיה על מסך 19 עם T2 או 17 עם T2 החלטתי שאני מעדיף מסך 19 אבל יחסית זול והנה כמה מסכים שראיתי (הביעו דעה) CTX EX950F גודל נקודה 0.25 640x480 up to 160 Hz 800x600 up to 153 Hz 1024x768 up to 120 Hz 1280x1024 up to 90 Hz 1600x1200 up to 77Hz מחיר 1750 CTX VL950 גודל נקודה 0.26 640x480 up to 160 Hz 800x600 up to 150 Hz 1024x768 up to 117 Hz 1280x1024 up to 85 Hz 1600x1200 75 Hz מחיר 1450 SAMSUNG 955DF גודל נקודה 0.20 1600 x 1200 / 65Hz 1280 x 1024 / 60, 70, 75, 80Hz (80Hz max) 1024 x 768 / 87i, 60, 70, 75, 85Hz 800 x 600 / 56, 60, 72, 75, 85Hz 640 x 480 / 72, 75, 85Hz מחיר 1750 עד עכשיו רציתי לקנות את הסמסונג אבל אני רואה שלCTX יש רפרש רייטס יותר ג…

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. כן, הדבר הזה הוא מארז ATX, לא אמפליפייר... מדובר בסדרת Home Theater PC Cases שנראית מעולה, IMHO. מעניין כמה יעלה להביא אותם לארץ? Prog.

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by ozric,

אהלן. יש לי WEBCAM תוצרת MUSTEK דגם USB WCAM 300A MINI על XP. הדרייבר מופיע כ-EXE ולאחר ההתקנה והאתחול עדיין אין זיהוי. התקנתי דרייברים בחיים שלי ככה שהתהליך של לחפש את ה-INI ידנית ולנסות להתקין לא הולך TWAIN מותקן כבר ובכל זאת...התרוצצתי בכל מיני אתרי דרייברים וגם שם אני לא מוצא פיתרון אז לכל האנשים הפיקחים-מה צריך לעשות? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. איזה מארז הייתם ממליצים לי שהוא עד 450 שקל שהוא לגיימרים כבדים (קירור טוב,יופי,)? מארז שהוא גם יפה גם מקרר טוב אני מדבר על מחשב לגיימרים כבדים וגם זול ?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by IDan2013,

שלום! אשמח לקבל המלצה למדפסת, סורק ופקס אם יהיה לא יזיק אבל שלא יפגע באיכות של המדפסת והסורק. עד 400 שקל בערך, שתהיה טובה וחסכונית בדיו, כמובן שהדיו שלה לא יעלה יקר. עכשיו אשמח לקבל המלצה למקלדת ועכבר עד 120 שקל ביחד לשניהם, הייעוד בתכלס זה לגיימינג ולשימוש יום יומי אז אם יש מבצע באנדל על שניהם אשמח לשמוע. תודה מראש!

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. חשוב שתהיה באיכות HD,מיקרופון מובנה ושאוכל לצלם איתה גם תמונות סטילס. ניתן לחרוג באיזה 20 ש"ח מה200 ש"ח. איך זאת לדעתכם: http://gamehot.co.il.preview30.livedns.co.il/Product.aspx?ProductID=491

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. שלום חברים, אני מחפש לקנות סט של מקלדת ועכבר אלחוטיים. השימושים שלי במחשב הם גם בין היתר משחקים (אבל לא כאלה שדורשים דיוק של חוט השערה - בעיקר פוטבול מנג'ר ולעיתים רחוק FPS למיניהם). מוכן להשקיע עד כ-300 ש"ח. לא חשובים לי הרבה דברים - בעיקר מרחק קליטה סביר, והכי חשוב - שיהיה בעכבר כפתורים ניווט (ככה קוראים לזה?). חשבתי על סטים של מייקרוסופט כמו ה-5000 \ 3000 (שאני לא מבין מה ההבדל ביניהם). אשמח להמלצות על הסטים האלה או על משהו אחר מומלץ. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by dorlavy,

שלום, יש לי מדפסת BROTHER HL2300D ואני מעוניין לחבר אותה לרשת כדי להדפיס ממחשבים ניידים שונים (חייהם של סטודנטים..) לצערי למדפסת אין כרטיס רשת ולכן אני לא יכול פשוט לחבר את הUSB לראוטר. רציתי לדעת האם קיים פתרון אחר למעט פרינט סרבר , ואם לא - האם יש לכם המלצות לפרינט סרבר במחיר סביר שיעשה את העבודה ? תודה מראש ! דור

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  22. היי, אני מחפש מקלדת נוחה, שקטה ושתאפשר לי להקליד במקס' מהירות ויעילות. חשבתי על המקלדות הבאות - Logitech Wireless Combo Mk520 With Keyboard and Laser Mouse (920-002553) Microsoft Wireless Desktop 3000 Keyboard and Mouse Combo Logitech Illuminated Ultrathin Keyboard with Backlighting לא משנה לי אם מדובר בקומבו של עכבר מקלדת, ולא אכפת לי אם המקלדת אלחוטית או לא, אני מחפש מקס' נוחות והקלדה מהירה. מקריאה של הביקורות באמזון שלושת המקלדות טובות, השאלה היא אם למישהו כאן היה נסיון אם אחת מהן? והייתי רוצה לדעת כמה מסובך זה להזמין את המקלדות לארץ? והאם קיימת אחריות בינלאומית על המוצר? אשמח לשמוע את דעתכם, תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  23. מחפש המלצה למדפסת לייזר שתומכת ב wifi הכוללת בתוכה פקס תודה מראש ירון

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by Satlan,

שלום אני מחפש לקנות מקלדת חדשה שהשימוש שלו הוא גיימינג התקציב הוא עד 250 .. ותביאו לי בבקשה חנויות מהארץ בלי חו"ל .. בתודה מראש

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.