ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
שלום לחברי הפורום . בגלל שאני כבר מזמן לא יודע מה הולך בשוק המדפסות אז אין לי בינתיים מושג לגבי התקציב ופה אני צריך את עזרתכם. כמובן שאני לא רוצה להשתגע עם התקציב ולבזבז סתם , אני רוצה מדפסת שתיהיה מחברה אמינה , אחריות ושירות טובים ושלא תיהיה יותר מידי יקרה. אז ככה , אני צריך מדפסת משולבת , שיהיה בה אפשרויות הדפסה , צילום , סריקה ושליחה וקבלת פקסים , ובנוסף שהיא תיהיה אלחוטית בגלל שאין לי בכלל מקום ליד שני המחשבים שלי , אלא לשים אותה איפשהו בניפרד , בגלל זה אני צריך שיהיה בה את האופצייה לשלוח נתונים אליה משני המחשבים שלי ללא חיבור כבל . כמו שהבנתי זאת מדפסת שצריך שיהיה בה כמו ראוטר מובנה או כרטיס רשת מונה , נכון ? אז אני מקווה שתעזרו לי ותודה מראש לכל העוזרים .
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לאחר הדיון שהיה על מסך 19 עם T2 או 17 עם T2 החלטתי שאני מעדיף מסך 19 אבל יחסית זול והנה כמה מסכים שראיתי (הביעו דעה) CTX EX950F גודל נקודה 0.25 640x480 up to 160 Hz 800x600 up to 153 Hz 1024x768 up to 120 Hz 1280x1024 up to 90 Hz 1600x1200 up to 77Hz מחיר 1750 CTX VL950 גודל נקודה 0.26 640x480 up to 160 Hz 800x600 up to 150 Hz 1024x768 up to 117 Hz 1280x1024 up to 85 Hz 1600x1200 75 Hz מחיר 1450 SAMSUNG 955DF גודל נקודה 0.20 1600 x 1200 / 65Hz 1280 x 1024 / 60, 70, 75, 80Hz (80Hz max) 1024 x 768 / 87i, 60, 70, 75, 85Hz 800 x 600 / 56, 60, 72, 75, 85Hz 640 x 480 / 72, 75, 85Hz מחיר 1750 עד עכשיו רציתי לקנות את הסמסונג אבל אני רואה שלCTX יש רפרש רייטס יותר ג…
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש לאבא שלי מדפסת כזאת, רצוי שתהיה חסכונית וראשי דיו במחירים "לא בשמיים". התקציב הוא 500-600 אבל אם צריך יותר יש אפשרות להוסיף. תודה לעוזרים מראש
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אמרו לי שאני צריך דיסק 800 מגה (דההה) שהתוכנת צריבה תתמוך בזה ושהצורב תומך בזה יש לי את התוכנות צריבה הכי חדשות אז אני מניח שהן תומכות בזה... השאלה היא על הצורב, כי הוא ישן (כותב *4), איך אני יודע אם הוא תומך בזה?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי שלט הרמוני 700 אוניברסלי שהייתי רוצה לקנפג עבור מחשב HTPC לשליטה על XBMC בחלונות 8.1 הבנתי שצריך מקלט IR RC6. איפה קונים כזה דבר בארץ?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים אחרי חקירות וחפירות ארוכות, קניתי את הכרטיס הזה: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=6386 והתקנתי במחשב קליטת שידורים דיגיטאליים עובדת לא רע, אבל לכידת וידאו אנאלוגי מקלטות קצת מאכזבת... דבר ראשון, ההקלטה היא בפורמט MPEG בלבד ונראה שאין דחיסה - מתקבלים קבצים ענקיים למרות גודל הקבצים, הם ניתנים לצפייה בחלון קטן בלבד, הגדלה למסך מלא נותנת איכות גרועה מאוד. האם מישהו נתקל בבעיות כאלו ויכול לתת טיפים לתיקון (אם בכלל אפשרי) ? תודה למגיבים
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה להקליט שיחות טלפון דרך המחשב לצורך טביעה משפטית. אני יודע שצריך מן כרטיס חומרה , אני לא יודעאיזה ואני לא יודע אם בכלל ניתן לבצע את התהליך הזה. מישהו יכול לעזור ?
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך מחשב חזק ואיכותי לגיימרים כי אני מוריד משחקים בקצב ומשחק במשחקים כבדים ורבים... המחשב שאני רוצה זה מחשב מבוסס פנטיום 4 RDRAM ושוב ברצוני להזכיר שהסכום יהיה בערך 5500 ש"ח (אל תגידו לי שכדאי לי AMD כי יש לי את הסיבות שלי) בבקשה שרק כאלה שמבינים ישיבו לנושא הזה, תזכרו שאני צריך מחשב חזק עם מסך 17 אינץ' שטוח ואיכותי, כרטיס מסך חזק וטוב, דיסק קשיח גדול של 7200 RPM ועוד... אנא הגיבו במהרה תודה
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קראתי הרבה חיפשתי בגוגל, אני חושב שיצאו עכברים עם DPI של 8400 ויש חברות שמתמחות בציוד לגיימר שמפתחות עכברים גיימרים. העניין הוא שקראתי שDPI גבוהה מגביר את הרגישות של העכבר ומקשה על הדיוק אז למה בדיוק לפתח עכברים כל כך רגישים ואיפה האיזון. האם אנחנו רק ארנקים שמוכרים לנו חומרה לגיימינג או שבאמת עכבר דוגמא: New Razer Imperator Battlefield 3 6400 DPI Laser Gaming Mouse 4G Razor Imperater למה להתאמץ למתג עכבר עם DPI גבוהה לBF3 עם זה לא מתאים
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני קורא ותיק אך עד כה לא יצא לי להעזר בשירות חברי הפורום המנוסים ממני בתחום... אני מתחיל בקרוב דוקטורט במעבדה חדשה לחלוטין, העוסקת בתחום הנדסי, וכחלק מהתפקיד אני עוזר למנחה בכל ההחלטות לקביעת הרכב ציוד המחשוב במעבדה... בשלב הראשן מדובר בעמדות עבודה למספר לא מוגדר עדיין של סטודנטים, מסכים, ציוד הקפי (כולל מדפסות) ובהמשך הקרוב גם שרת (אבל השרת יחכה להודעה אחרת, וכנראה גם בפורום IT)... המנחה שלי הגדיר, ואני מצטט :"תתכנן את העמדות הכי חזקות שאתם צריכים, תביא לי מפרט ואני אדאג לשאר" שרשורים משלימים לשרשור זה: עמדות עבודה - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=556260.msg4742225#msg4742225 מסכים - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=556271 ב…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לעזרתכם בהמלצה על מדפסת בייתית שבעיקר מיוחדת להדפסות רגילות (שחור לבן ופחות תמונות), מחפש מדפסת שהעלויות דיו זולות ושהיא יחסית חסכונית. עלות מדפסת שאני מוכן להשקיע היא עד 350 שח. עדיף שתהיה מדפסת עמידה ושאינה איטית. תודה למסייעים
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הפד: Thermaltake 3rd Anniversary Aluminium Mouse Pad המקור: http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=1798 האם הפד באמת עשוי מאלומיניום? זה טוב? אני יכול לקנות רק מלוג'יק לכן אם יש משו אחר טוב אצל לוג'ק יותר אשמח לדעת אני לא מתכוון לשחק בעכבר כזה עם פד של 5 שקל לכן אני צריך את עצתכם, תודה מראש
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, קניתי לפני כמה חודשים את הסט MK520 של לוג'יטק ושמתי לב לבעיה מאוד מעצבנת. פעם בכמה זמן (לא קבוע) המקלדת והעכבר פשוט קופאים לכמה שניות וחוזרים (בנפרד לא ביחד). ניסיתי להתקין מחדש, להחליף בטריות ולעדכן את הדרייברים. שום דבר מזה לא עזר. חיפשתי גם בפורמים של לוג'יטק וראיתי שלהרבה אנשים יש את אותה הבעיה. יש לכם רעיונות? הסט נקנה בKSP.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קיבלתי את המצלמה הזאת כמתנה מעבודה חרא של מצלמה אבל אני רוצה לשמש אותה כמצלמת אינטרנט אני חושב שאפשר אבל אני לא מצליח למצוא לה דריבר מישהוא יכול לעזור לי יש לי ויסטה X64 תודה רבה לכל העוזרים![br]פורסם בתאריך: 7.01.2009 בשעה 16:35:57 לא משנה דיברתי עם התמיכה שלהם והם אמרו לי שהמצלמה הזאת לא עובדת עם ויסטה 64BIT ובמקום נסו לדחוף לי מצלמה שכן עובדת!! כאילו שאני יקנה אותה!! איזה מצחיקים במקום להוציא דרייבר הם רוצים למכור לך עוד מצלמה תודה בכל זאת אפשר לנעול.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
כן, הדבר הזה הוא מארז ATX, לא אמפליפייר... מדובר בסדרת Home Theater PC Cases שנראית מעולה, IMHO. מעניין כמה יעלה להביא אותם לארץ? Prog.
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי,היום פין אחד של המחבר של המקלדת נשבר,הבנתי שאי אפשר לתקן אז אני צריך המלצה למקלדת חדשה עד 100 שקל מחנות בחיפה...איזה עדיפה: מקלדת חוטית Logitech®, Classic Logitech ULTRA FLAT Internet 350 Keyboard Black עכשיו,אני יכול להזמין מהחנות פאנדס שקצת רחוקה לי את המקלדת Logitech® Media Keyboard היא עדיפהבהרבה? תודה מראש... נ.ב. מה אם ZBOARD ? אפשר להשיג אותה בארץ/חיפה?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בשביל כזה כרטיס מסך עם מערכת שלמה באוברקלוק אני אצטרך בטח ספק חזק , השאלה היא , כמה חזק?
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום! ברשותי עכבר של razer mamba על העכבר נוצרו לי טביעות אצבעות שלא יורדות מה הסיבה לזה? האם הצבע של העכבר דוהה במשך הזמן?... ???
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שמעו יכול להיות שזה נשמע מצחיק אבל המארז שציינתי בכותרת פולט את החום שבתוכו ואני ישן איתו בחדר עכשיו אבא שלי אומר שאני צריך לפתוח כל הזמן את החלון כי המארז פולט קרינה וזה לא בריא עכשיו לדעתכם זה נכון שהוא יכול לפלוט קרינה מסוכנת לבריאות ? או שזה סתם שטויות
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני צריך עזרה, אוזניות נוחות באוזניים, שלא מזיעות באוזניים ואפשר לעבוד איתם במשך שעה וחצי ברצף, עם כבל עבה שעמיד לזה שדורכים עליו.. תקציב: 400 ש"ח תודה! אני רוצה כמו KOSS PORTA PRO שממש נוחות רק עם כבל עבה יותר...
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש עכבר trackball שיהיה שדרוג מבחינה ארגונומית. מעוניין בעכבר חוטי בלבד. מחפש מקסימום ארגונמיות, נוחות ואיכות. תקציב לא רלוונטי. אשמח לחו"ד מאנשים שהתנסו. תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=33_175_176_1445&products_id=10298 מה בדיוק הדבר הזה? למה יש 2 ג'ויסטיקים ומה כל אחד משמש, והאם הוא באמת ברמה גבוה? ועוד שאלה, מה ההבדל בין 3 הדגמים של לוגיטיק (הראשונים) שנמצאים פה: http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=33_175_176_179 על היקר מהם נרשם בZAP בתגובה שהוא לא מתאים לFS .. אני רוצה באמת משהו איכותי על מה ממליצים? תודה רבה.
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש המיועד למשחקים ואני מת להחליף את המקלדת והעכבר שלי בני שמונה שנים. מחפש המלצה למקלדת ועכבר, אפשר בנפרד או בסט, אלחוטיים המיועדים למשחקים. תקציב לא מוגדר, אבל נראה לי בסביבות ה 600 + שח.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4643 שווה לקנות את המארז הזה ב400 שקל ללא ספק? יש מארז יותר מומלץ עד הסכום הזה?
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-