ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
-
לכול מכורי amd נמאסתם תפסיקו להכניס בכול פעם שהמעבד שלכם טוב יותר זה מכיח שיש לכם פיגור שיכלי!!! אדם ששואל שאלה הוא לא רוצה לדעת על המעבד שלכם אלה אם שאל זאת !!! נמאסתם!!!!!!
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה להחליף את המדפסת בבית. השימוש בה הוא כלל וכלל לא אינטנסיבי. אולי 30-40 דפים בחודש. האם כדאי ללכת על מדפסת דיו או לייזר? אני קונה בעיקר טונרים חלופיים. תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
זוהי מצלמה דיגיטלית עם 3.1MP (שני מגה פיקסל אלקטרוני ושלוש מגה פיקסל ע"י Coach Technology) וזיכרון 16MB. או בקיצור, הנה מפרט של המצלמה : Image Sensor: SONY 1600 x 1200 pixels SuperHAD CCD sensor Picture Resolution: (Fine) 2048 x 1536 by coach technology (High) 1600 x 1200 with standard quality (Low) 800 x 600 with standard quality Other Resolutions for Life Video over USB: 320 x 240 - 25 frames/sec. Video clip: 320 x 240 - 20 frames/sec. max. storage time to 30 seconds Display: 1.8" TFT 61.6k Pixels color LCD Focus Range: Auto focus lens, 20 cm to infinity Aperture Ratio: F2.8/F 5.6/ F11 Electronic Mechanic Shutter: 1/25 ~1/2500 sec Flashlight: IGBT T…
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן. יש לי WEBCAM תוצרת MUSTEK דגם USB WCAM 300A MINI על XP. הדרייבר מופיע כ-EXE ולאחר ההתקנה והאתחול עדיין אין זיהוי. התקנתי דרייברים בחיים שלי ככה שהתהליך של לחפש את ה-INI ידנית ולנסות להתקין לא הולך TWAIN מותקן כבר ובכל זאת...התרוצצתי בכל מיני אתרי דרייברים וגם שם אני לא מוצא פיתרון אז לכל האנשים הפיקחים-מה צריך לעשות? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אחרי שהעכבר מהסט הנ"ל http://www.logitech.com/en-roeu/433/2997?selectedcrid=433&selectedcid=2997&osid=&bit= הלך לעולמו, אני מחפש עכבר (או סט) חדש. אני רוצה עכבר אלחוטי מתאים לכף יד ימנית (פאלם גריפ), עם גלילה הצידה. אני לא משחק בעכבר בכלל, ככה שאין צורך בעכבר עם פיצ'רים נוספים, אבל חשוב שיהיה בנוי טוב.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם מחפש המלצה לעכבר חוטי למשחקים בסביבות 150 שקל היה לי את razer deathadder 2013 והוא לא היה לי כזה נוח, צריך המלצה לעכבר יותר קטן ממנו. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היצרנית הנודעת של מנגנונים מכאניים לכפתורי מקלדות, Cherry, חושפת גרסאות שקטות יותר של דגמי האדום והשחור הפופולריים שלה, שעשויים לשכנע קהל חדש לקפוץ לטרנד לכתבה: http://hwzone.co.il/המקלדות-המכאניות-החדשות-יהיו-שקטות-יו/
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
היי היום קניתי אותו ואני חייב לציין שקצת התאכזבתי ממנו, יש לו מהירות DFI של 450 1800 ו3600 , לא ניתן לשחק ב1800 חלק, הכל רץ מהר מאוד ואם אני מוריד ל450 אז זה איטי מאוד, חבל שאחן לו אפשרות למהירות של 800 DPI או 1000 לפחות, לא התלהבתי ממנו, מרגיש קצת פלסטיקי פשוט ולא מלוטש ואיכותי מספיק גם קטן וקל מדיי ,הGENIUS 525 שלי הישן כבר בהרבה מאוד נעים לעבודה ,חבל :'(
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מדפסת לאחותי, המדפסת צריך לעמוד בדרישות הבאות - מדפסת צבעונית. מדפסת זולה (אני מניח שזה משאיר רק את האפשרות של מדפסת דיו). ראשי דיו זולים. מהירות הדפסה או איכות הם דבר שולי כיוון שהמדפסת מיועדת לשימוש של הילדים שלה (גילאי 7). ראיתי את המדפסת HP DeskJet D1560 ב 150 שקל, האם היא עונה על הדישות האלה (כולל הדרישה לראשי דיו זולים) ?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, קניתי מדפסת HP 6500A וחיברתי אותה עם כבל רשת לראווטאר. המדפסת מזוהה ודרך המחשב הראשי הכל עובד. דרך הלפטופ אני לא מצליח לתקשר עם המדפסת.... טיפים? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מחפש מארז וספק עבור גיסי. חרשתי כבר את הפורום, וקיבלתי הרבה מידע מועיל, והחכמתי קצת בתחום. ובהזדמנות זו אני רוצה לציין את התפעלותי מהנכונות לעזרה והמקצועיות של המשתתפים והמנהלים - אני כבר לא זז בלי לבדוק קודם בפורום. כאמור, אחרי כל החיפוש, החלטתי על ה Compucase CI-6A19 עם ספק 300W של HEC. אבל... פתאום גיסי מציין שחשוב לו מאוד מאוד שהמחשב יהיה שקט - המחשב דולק כל הזמן, ובלילה, הרעש כיום מהמחשב פשוט מטריף אותו :'( האם ניתן למצוא חיה כזו בתקציב הנ"ל?
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מכונה פרה-היסטורית ביחסית למה שהם יכולים להיות! נכון שהיה שינוי גדול בגודל של המחשב אבל עדיין, ידעתם שהיום ניתן להפוך כל כרטיס במחשב לשבב? כן, זה אפשרי!!! כל הכבלים במחשב לא מעצבנים אותכם? למה בעצם שהכבל של העכבר לא יתחבר ישירות למקלדת ודווקא יעביר כבל ארוך למחשב? למה כל הכבלים במחשב חייבים להפוך למאורה של עכבר? למה?? כי זה לא משתלם לאף חברה! פשוט מאוד! עדיין אני מאמין שתקום בקרוב חברה שתחליט לעשות את המהפכה בעצמה.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כן, הדבר הזה הוא מארז ATX, לא אמפליפייר... מדובר בסדרת Home Theater PC Cases שנראית מעולה, IMHO. מעניין כמה יעלה להביא אותם לארץ? Prog.
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.pchardware.co.il/docs/pd802738308.htm yey enjoy
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש דבר כזה בארץ הקודש? יש לי כרטיס טלוויזיה עם אינפרה אדום, וכשאני רואה טלוויזיה מהמיטה אני לא רוצה לקום כדי לכבות את המחשב.
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מחשב (P4) והספק כוח נשרף. המארז תמיד היה חם ולא אהבתי את זה, לכן אני רוצה להחליף מארז, מאווררים וספק כוח. על מה אתם יכולים להמליץ לי? תודה עריכה: נוספה המילה 'צריך' כדי שידעו שאתה צריך המלצה ולא ממליץ בעצמך.
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני הולך לקנות את ה- G5 ואני לא רוצה לקנות פד כי גם ככה יש לי חריגה מהתקציב... איך ה G5 עובד עם דף לבן ? איך הוא עובד עם משטח עץ ? (מן דמוי עץ כזה , כמו שיש בכל השולחנות...) איך הוא עובד עם פד ממש זול ? (מין חתיכת פלסטית עבה ורכה טיפה) איזה מהם הכי טוב ? ואיזה פד טוב אפשר לאלתר ?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כפי שכתוב הכבל USB של הG5 שלי הרוס בהתחלה העכבר היה מתחיל להיכבות באמצע עם הצליל של הUSB של win ועכשיו צריך ממש להתעסק עם המגעים כדי שהו יעבוד בדקתי את החוט ויש עליו קרע קטן אחריות אין . למישהו יש הצעה \ G5 תקול שמוכן לתרום לי ?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
השאלה בכותרת.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
קיבלתי מארז פול טאואר של ציפטק וקיבלתי בנוסף למסילות ולברגים עיגול מתכת(לא מגנט) מישהוא יודע מה זה?
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מראה חשוב מאוד ... משהו שיבוא עם ספק סביר וטוב ומחיר טוב בהתאם מעדיף מנעה מחשבים ... http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4643
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום , לצערי הרב ה G5 שעשה אחלה עבודה עד לאחרונה מתחיל להראות סימני גסיסה . מחפש עכבר באותה רמה פחות או יותר לא משנה לי אלחוטי או חוטי (העדפה קלה לחוטי בגלל נושא הסוללה) . אבל חשוב לי שיהיה באותה רמת איכות כמו הG5
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הכרטיס הנ"ל נמכר בישראל(בחנות האסורה למי ששאל) במחיר של 812 ש"ח.מישהו ראה ב'נצמרקים או משהו דומה של הכרטיס הנ"ל?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. אני מחפש מדפסת משולבת עם פקס עצמאי ומכונת צילום. אני מודע לכך שלא חסרות אופציות בשוק, אך אני מחפש משהו ספיציפי, מדפסת שלא צריך להחליף את מיכל דיו שלם , שחור לדוגמא בכדי שיהיה ניתן להמשיך להשתמש בה ולהשתמש בשאר הצבעים, מבלי להיות מוגבל למעשה. שמתי לב שהרבה מדפסות היום פועלות בשיטה זאת ואינני מעוניין בזה. לתשובתכם אודה.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-