עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. אם אתם מחבבים את מקלדת ה-Logitech G910 Orion Spark המכאנית אך אין לכם תקציב עבורה, אולי תתעניינו בגרסה החדשה שלוג'יטק משיקה כעת לפני שנה וחצי השיקה חברת Logitech את דגם ה-Logitech G910 Orion Spark המורכב ממקשים מכאניים מסוג ה-Romer-G, מקום לסמארטפון עם אפליקציה תואמת שיספק פתרון חלופי למסך ה-LCD המוכר שלה ותאורת RGB מרשימה ורבת פונקציות, מה שיכול לקבל את השם "מוצר הדגל" שלה בקטגורית מקלדות הגיימינג. השבוע השיקה החברה את מה שנראה כמו דגם מינימלי יותר של ה-G910 Orion Spark, מקלדת "אקסטרים" אם תרצו שאולי לא כל הפונקציות שבה היא מתהדרת חשובה לרבים מהמשתמשים והם עשויים למצוא בדגם המכאני החדש פתרון הרבה יותר פרקטי מאשר שבאחות הגדולה. הדגם החדש עונה לשם הזהה יחסית G810…

• 1 תגובה
    • 857 צפיות
  2. Started by DAN,

האים לדעתכם המרט הזה שווה משהוא ביחס למחיר המאוד מאוד נמוך ? http://www.netaction.co.il/multi.phtml?item=297174 אנא השיבו לי מהר לפני שהמכירה תיגמר (אני רוצה את המחשב כתחנה שלישית למשחק לילדים) דן

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. היי אני רוצה לקנות מארז חדש ואני צריך לדעת אם זה נכון שמארז מאלומיניום מרעיש יותר ממארז מפח ( ששניהם בעובי 1mm ) ובנוסף האים עדיף לקנות מארז מפח עם 2 מאוררי 12CM + מאוורר למעבד- BigTyphoon או מאוורר לכרטיס מסך בסך 200 ש"ח. או אותו מארז באותו עובי שעשוי מאלומיניום עם 3 מאוררי 12cm( השלישי הנוסף מאחורה ) אבל בלי הקירור למעבד או לכרטיס מסך? ודבר אחרון רציתי לדעת... האם לחלון גדול בדלת המארז יהיה השפעה גדולה לרעה על המארז מבחינת טמ"פ ורעש? ( חלון כמו של ה-SOPRANO או של ה-ANTEC Super LANBOY )

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by DAN,

מיבחן השואתי בן כל צורבי ה CDR*24 הנחשבים שהדגש הוא לעומת ה YAMAHA החדש שמתהדר בהרבה חידושים http://www.cdrinfo.com/hardware/yamaha3200e/index.shtml ו http://www4.tomshardware.com/storage/01q4/011213/index.html מקור: WWW.CDRINFO.COM ו http://www4.tomshardware.com מה דעתכם האים באמת יש מלך חדש ? !!!!! דן

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by yonatan.mendelson,

יצרנית הציוד ההיקפי דאגה להפגין את המנעד המרשים של המוצרים והמותגים אותו צברה בתקופה האחרונה בדוכן שלה ב-CES 2020 לכתבה

6. כרגע מת לי האקספלורר 1.0A ה3 בתוך שנתיים. כל פעם באותה נקודה - החיבור בין החוט לעכבר. אבא שלי כבר ממש מתוסכל, כל פעם אני שולח אותו לחיון בנתניה להחליף את העכבר. מזל שיש 3 שנים אחריות. אחרת ממזמן ההיתי עובר ללוג'יטק עוד מישהו סבל/סובל בכמויות כאלה מהאקספלורר הדפוק הזה?

• 11 תגובות
    • 949 צפיות
  7. Started by superginiman,

EVER POWER 1000VA ההתקנה פשוטה מאוד אין צורך לפרק או להרכיב כלום(רק לחבר את החשמל) לפני זה היה לי בעיה עם הספק(ג'נרי) שצריך לתמרן בלחיצת הכפתור לחיבור השקע בשביל לפתוח את המחשב ועכשיו זה עובד מצוין!!! לעומת זאת הדבר הזה גוש!!!

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  8. שלום יש לי אל פסק של IPPON 700VA והוא מחובר למסך למארז ולמדפסת עכשיו הקטע שהוא אמור להשאיר את המחשב דולק מספר דקות באותו זמן שיש הפסקת חשמל לא עבד אצלי אתמול הייתה לנו בבניין הפסקת חשמל והבנתי שהאל פסק אמור להשאיר את המחשב דולק מספר דקות כדי שאני יוכל להספיק לכבות את המחשב כמו שצריך מה שקרה זה שהוא התחיל לצפצף והמחשב ישר התכבה והמסך נשאר דולק והמדפסת גם הצליחה לפעול והוא סיפק לשניהם חשמל ואז לאחר מכן הוא התכבה מה יכולה להיות הסיבה ?

• 0 תגובות
    • 539 צפיות
  9. אוקי אז דבר ראשון האל פסק של חברת ADVICE דגם E-320 יושב עליו מסך 17 אינץ של LG מחשב: סלרון 2400 לוח אסוס הרדיסק 80 גיגה 8 מגה באפר צורב 2 מאוררי סמארט פאן חזקים מאורר למעבד ספארק 7+ חזק כרטיס מסך MX440 מאורר ג'נרי מאורר מעבד 70מ"מ מתוצרת SPIRE וקטודה כחולה! הכל בסדר עד שהתחלתי אוברקלוקינג באובקלוק, כל טסט שהייתי מריץ שמעמיס על המעבד אפילו קצת (גם ב PCMARK וגם ב 3DMARK) האל פסק התחיל לצפצף בצורה היסטרית מה זה יכול להיות? באדוויס אומרים לי שזה תוצאה של עומס יתר, אבל האם אוברקלוקינג למעבד (אפילו בלי העלאת מתח!) יכול לגרום לזה? תודה. עריכה: אה כן ואדוויס הציעו לי שידרוג למכשיר אם אני מביא את המכשיר שלי + 650 שקל אני מקבל את הדגם PR-600 מה אתם אומרים? שווה לי?

• 4 תגובות
    • 704 צפיות
  10. Started by Dano,

האם זה מארז מומלץ ויתאים מבחינת הספק שלו (זה בחנות KSP) זה יספיק לי לכרטיס מסך X800GTO2? תודהה ואם מישהו יודע באיזה צבע הם מספקים את המארז? ולא צריך לקנות עוד מאוררים או דברים אחרים נכון?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by ZigZag,

http://www.sysopt.com/cgi-bin/overc/readfull.cgi?record=10481

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by stingeR-,

אוקיי , יש לי את המערכת הבאה : AMD 2000@3000 2230MHZ 223X10 1.75V 61W EPoX 8RDA3i @ 446MHZ Samsung 512MB PC3200 @ 446MHZ 2.8V PowerColor RADEON 9800PRO @ 412/730 CDROM 52 CDRW 52X32X52 2 hardisks , WD 30GB + WD 40GB 2 led fans , silencer , blue cold cathode וששמתי אתמול את הכרטיס במחשב במקום ה9600 שלי הוא עשה בעיות , שהקטודה הייתה כבוייה הוא היה עובד ושהקטודה דלקה הוא לא היה מעלה את המסך , היום בבוקר הדלקתי את המחשב עם הקטודה והכל עובד מצויין , ואפילו ניסיתי לכבות ולהדליק את המחשב ועדיין עובד מצויין , השאלה היא אם זה לא מעמיס עליו ואם זה לא יהרוס אותו או משהו , הספק חדש לגמרי(חודש)

• 10 תגובות
    • 881 צפיות
  13. מזיגזאג... מה אתם אומרים יש בחיה יותר טובה ממנו?(הx800 XT PE שלי בדרכו לארץ...)

14. רציתי לדעת אם במארז הנל אין את הרמקול הזה... אפילו במארז הגנרי שלי יש לי כזה!!!

• 52 תגובות
    • 4.9k צפיות
  15. כותרת :]

• 16 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by Sol@rWind,

שמתי לב שלמעבדים החרשים יש רק שמות של 1.5 גיגה הרץ ומעלה, תכלס מהירות השעון לא עולה על 1.5 . עכשיו, כפי שראיתי בטומסהארוור, הם מתחממים די בקלות מה שאומר שהם הגיעו לסף היכולת במזעור הנוכחי שהוא 0.18 מיקרון . לוקח לבנות מפעל חדש כשלוש שנים ולא זכור לי ש AMD פתחה כזה מבצע, הפנטיום הגיע ל2 גיגה הרץ משום שהוא בטכנולוגית 0.13 מיקרון. השאלה שלי למי שיודע, בתור חובב AMD ושונא INTEL , האם הם מתכוונים לייצר צ'יפים חדשים ב 0.13 מיקרון ומטה או לחכות ולהוציא רק שמות המזכירים מגהרצים ולנסות להוציא את המיץ כמו שאינטל עשתה לנו עם סדרת הפנטיום ???

17. Started by mhnuemhnue,

אני מתכנן לקנות את הDeathadder, האם הוא אופטי או לייזר? יש לי פאד QcK שמתאים יותר לאופטי, אז... הדת' אדר יתאים?

• 3 תגובות
    • 786 צפיות
  18. Started by Animor,

אהלן, בעקבות המבצע באמאזון אני מעוניין להזמין את ה-G700S. האם הוא מתאים לאחיזת claw? ושאלה נוספת: קראתי הרבה שבחים על חיישן אופטי לעומת חיישן לייזר. לצערי, ה-G700S מגיע עם חיישן לייזר, ולא מצאתי אופציה טובה אחרת במחיר טוב לעכבר גיימינג אלחוטי. עד כמה זה קריטי? השימושים: משחקי rpg גוף שלישי ומשחקי fps. תודה!

• 18 תגובות
    • 2.6k צפיות
  19. Started by yoni_h,

לאור המבצע באמזון אני שוקל לקנות את העכבר הזה למטרת גיימינג ושימוש כללי. האם יש לו בעיות נפוצות? האמת שלא חשוב לי שהעכבר יהיה אלחוטי, אז האם בטווח המחירים הזה כדאי לקנות עכבר חוטי טוב יותר? האם המחיר היקר הוא בגלל האופציה האלחוטית?

• 62 תגובות
    • 12.2k צפיות
  20. 1. האם Gigabyte GA-7VTXP כולל כרטיס קול מובנה ? 2. במידה וכן , האם הוא סביר ? 3. המליצו לי כאן באתר על הלוח הזה - האם זה אכן המומלץ ? 4. תודה. 5. תודה ולהתראות..

• 22 תגובות
    • 2.3k צפיות
  21. http://www.skypc.co.il/pl_product~33536~19~0.htm כותרת..

• 1 תגובה
    • 762 צפיות
  22. Started by giloman,

3800 דואל קור ג'יגה זיכרון 6600GT 256 MB הרד דיסק 80 GB SATA צורב DVD לוח DFI איפיניטי NF4U תודה ...

• 2 תגובות
    • 654 צפיות
  23. Started by zobb,

creative audigy 2 amd 2100 Hercules 9700 pro / redeon 9800 Sony CD-Rom 52x epox 8rda+ NVIDIA ... Thermaltake Xaser II 6000A Plus Aluminium Tower Case + Window floopy Vantec AeroFlow TMD VP4-C7040 Winbod 256 mb 3200 x 2

• 2 תגובות
    • 606 צפיות
  24. AMD X2 3800 2GB (שני סטיקים) 7900GT האם הספק HEC 400TRT 20/24PIN יחזיק את המערכת?

• 3 תגובות
    • 647 צפיות
  25. Started by Jounce,

שלום לכולם, בהמשך לת'ראד שלי מפורום מפרטי מחשב: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=194992.0 האם ספק Liberty 400w יספיק כדי להחזיק את המערכת שלי עם השדרוגים המתוכננים: ATI RADEON X1900XT 512MB AMD Athalon64 X2 4200+ ומעלה... WD 160gb WD1600JS (תוספת ל-HD הקיים) +שדרוג זיכרון עתידי בעוד 6-8 חודשים ל- 2G. אני יודע שבפורום כאן ממש סוגדים ל- Liberty, אבל מכיוון שאני כבר משקיע בשדרוג, אני לא רוצה למצוא את עצמי עוד חודשיים בעומס יתר "לא צפוי"... בתודה מראש !!

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים