עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by eyal00,

שלום, אני צריך המלצה למקלדת בתקציב של 100-150 ש"ח. שהמקלדת תהיה נוחה למשחקים. תודה

• 6 תגובות
    • 785 צפיות
  2. Started by Mafteah,

כתוב עליו MI-ATX400 לא ברור לי מה זה ואולי היתי מחליף מישהו יודע מה זה?

• 6 תגובות
    • 745 צפיות
  3. Started by sandra,

אני רוצה לקנות מארז חדש לAMD אבל שהיה מקורר הייטב . אם אתם יכולים להמליץ לי על מארז לAMD מאוורר ביותר אני ישמח לקבל..........

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by EAD,

יש לי פה ויכוח עם אלכס. מה לדעתכם עכבר טוב יותר לGAMERS? הG9 או הDEATHADDER ?

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. הטרנספורמר לא טוב לי למודינג אני צריך פול טאוור שיהיה זולמאוד מאוד מאוד מאוד מאוד!!!!! ושיהיה דוחה!!! ממש מגעיל בעעע ושיהיה לינק מאיפה לקנות, תודה לעוזרים, אבי

• 11 תגובות
    • 754 צפיות
  6. Started by ronigrr,

אז ככה כרגע יש לי razer naga אחלה עכבר באמת אבל הלך לי החיישן דאבל קליק וזה משגע לי את הצורה (ניסיתי לפרק ולנקות,לא עזר) אני משחק באחיזת claw grip אבל תכלס לא משחק יותר מדי משחקי mmo אבל מצד שני הייתי שמח ליותר לחצנים מעכבר רגיל לגבי המחיר,אין לי בעיה להשקיע בעכבר אבל כמובן לא להגזים (800+ =הגזמה) תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. שלום אני אולי קונה מחשב חדש (קונרו= LGA 775 ) ואני צריך מארז יפה וכמה שיותר טוב עד 500 ש"ח + - * חשוב לציין שאני קונה ספק בניפרד, כי אני קונה מערכת כבדה וחזקה ואני לא רוצה ספק גיוניר חשבתי לקנות את המארז הזה A-TOP GLADIATOR http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=11120 http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=2874 יש מארז יותר טוב ממנו באותו מחיר ? אם כן אז תשימו לינקים וסיבות (למה המארז שאתם מציעים יותר טוב מהמארז שכתבתי) ... תודה מראש

• 5 תגובות
    • 717 צפיות
  8. Started by Michalkessel,

שלום לכולם אני מחפשת המלצה למדפסת פשוטה יחסית. לא צריכה להיות משולבת או להדפיס מכרטיס זיכרון וכאלה, רק שתתחבר למחשב ותספק הדפסה זולה, איכותית ושקטה. יהיה נחמד אם גם צבעונית אבל תכל'ס זה ממש לא קריטי לנו. מיועדת לכמות קטנה יחסית של הדפסות ביתיות (מסמך פה ושם, כמה עמודים ביום לכל היותר). חשוב לנו שהמדפסת לא תהיה יקרה והאחזקה תהיה זולה גם היא. תודה!!

• 3 תגובות
    • 964 צפיות
  9. Started by Holy,

בעיקרון הוא צריך להפעיל מחשב עם ספק גנרי של 400W (בקרוב ספק 480W של TT), מסך מאג 19 (לא חובה), סוויץ ומודם ADSL. לא יזיק אם יהיה לו גם הגנה על קו טלפון ורשת ראיתי כל מיני דגמים של advice אבל לפי מיטב ידעתי יש להם רק 2 שקעים ואני צריך 3-4. יש אפשרות לחבר להפ מפצל ואם זה מומלץ?

• 5 תגובות
    • 712 צפיות
  10. Started by psychuil,

הדגם הוא SIMPLE_WAY. היא מתחילה להדפיס, משחקת אותה מדפיסה, אבל יוצא דף ריק. מילאתי דיו, אז לא אמור להיות חסר לה כלום. יכול להיות שזה בכלל שמופיע לה שהמחסנית השחורה ריקה? איך אני יכול לעבוד עליה שתחשוב שהיא לא ריקה?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by a-v-i,

היי, מישהו יודע היכן אפשר לקנות תחנת עגינה למחשב נייד IBM T42? וגם כמה כל העסק אמור לעלות... תודה מראש

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  12. Started by stlior,

יש לי בבית שני מחשבים שלא מחוברים ברשת. קניתי מכונה משולבת של hp וחיברתי אותה קרוב למחשב אחד. אני רוצה לחבר אותה גם למחשב השני בכבל usb של 15 מטר. האם באורך כזה האות שנשלח יאבד? תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by itaysp,

שלום קיבלתי מארה"ב מתאם רשת חשמל של D-LINK AV500. החיבור הוא חיבור אמריקאי יש לי בבית מתאמים מהסוג הזה שקניתי פעם באיביי (שהם ממש זבל) ואני מפחד גם שהם יעשו קצת "ניחות" לרשת. מישהו מכיר פתרון או מתאם יותר איכותי מהזבל הזה? גם שאני מחבר את זה על התקע, הוא רק מתרחק מהשקע ונוצר יותר לחץ על המתאם הזה, והכל רגיש שם ויכול להתפרק בנגיעה כמעט. תודה

• 6 תגובות
    • 3.1k צפיות
  14. שלום זה זמן רב אני רוצה לקנות מקלדת ועכבר אלחוטיים הבעיה שאני מחפש סט שבו לעכבר יהיו בנוסף לכפתורים הרגילים כפתורים בצדדים (אלו שמשמשים כקיצור של קדימה ואחורה בדפדפן). לא ראיתי עד עכשיו אף אף סט שיש לעכבר את התכונה הזאת בבקשה תעזרו לי למצוא סט כזה תודה

• 2 תגובות
    • 779 צפיות
  15. שלום. Samsung CSX-4300 בעת סריקה (בצייר של ווינדוס 7), הסורק תוקע את הדפים (בין הדף הראשון לשני). הדרייבר המותקן הוא המעודכן ביותר מהאתר של סמסונג עבור המדפסת. האם מישהו יכול לחשוב על סיבה כזאת? מצד שני, בשימוש בתוכנה שנקראת VueScan, הסריקה פועלת כראוי. כאשר התקנתי סורק אחר (Avision), הסריקה בצייר עבדה באופן תקין. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  16. Started by doker,

אני מחפש מדפסת עם מכונת צילום סורק פקס ותמיכה בWIFI המדפסת היא לשימוש ביתי. רצוי שתיהיה חסכונית בדיו

• 3 תגובות
    • 834 צפיות
  17. Started by sos!!!,

העכבר מפסיק להגיב כשאני לוחץ על משהוא שום דבר לא קורה אבל העכבר כן זז כשאני מעביר את המחשב להמתנה ואז מחזיר אותו זה מיסתדר וקורה שוב אחרי כמה זמן מישהוא יכול לעזור ?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  18. היי חבר'ה אני מעדיף עכבר אלחוטי לגיימרים שמעתי שחייב חוטי בשביל לקבל ביצועים מקסימליים האם זה באמת כזה משנה ? חשבתי על G7 של לוגיטק אבל זמן העבודה של הבטריה שלו 12שעות וזה בעסה להטעין כל פעם , אני לא מבין בכל המשקולות האלה שמוסיפים אז אם אפשר משהו מובנה כבר או הסבר איך זה עובד , אם חייב להיות חוטי אז תנו לי המלצה על משהו טוב עד 470 ש"ח תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. שלום. מבקש המלצה למקלדת מוארת. התקציב: סביב 150 ש"ח. מקלדת חוטית. אני לא גיימר (ראיתי שהמקלדות המוארות מתאימות לגיימרים, אני פחות צריך את התכונה הזו, אבל בעיקרון זה לא אמור להפריע) בסך הכך רוצה לראות את האותיות בחושך :-) שאלת ניובי: האם המקלדות באות עם עברית, והאם רואים את האותיות העבריות בתאורה? מקלדת שאולי יכולה להתאים לי: MARVO K636, עולה 130 ש"ח ב-אופיס דיפו http://www.officedepot.co.il/items/881151-מקלדת-מולטימדיה-גיימינג-MARVO-K636 אודה להמלצות

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. שלום רציתי לדעת אם יש אפשרות שהכפתור שפותח את מקשי הF יפעל אך שאני מעלה את הWIN כדי שאני לא יצתרך לפתוח באופן כול פעם תודה מראש

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  21. Started by K_D,

אז כך שמתי לב שכמעט בכל המפרטים מעפים את הספק שכבר נמצא במארז ושמים את ENERMAX אז רציתי לשאול מה אתה חושבים אל המארז הזה שכבר כולל בטוחו ספק יחסית חזק http://www.omc.co.il/view.product.php3?IntCode=TT-VB1400SWSI&Count=0513203345

• 2 תגובות
    • 618 צפיות
  22. שלום לכולם יש ברשותי צורב ישן (AV AVISION AV363C) שחיברתי למחשב שלי הוא התקין את הדרייבר אבל התוכנה המצורפת לא עובדת יכול להיות שהיא אמורה לעבוד על גרסאות ווינדוס ישנות איך אני יכול למצוא תוכנה שתעבוד על המחשב שלי (פנטיום 4 מעבד 1.8) בבקשה תעזרו לי :nixweiss: :nixweiss: :nixweiss: :nixweiss: :nixweiss:

• 0 תגובות
    • 480 צפיות
  23. Started by ElemenTal,

היי, יש לי את העכבר MX518, יש לי אותו יותר משנה בערך והוא התחיל להתנתק לי, פשוט מפסיק להגיב. בהתחלה זה היה פעם ב... וכאשר זה היה קורה האור של העכבר היה מתכבה, עכשיו זה קורה די הרבה כל כמה שעות והאור של העכבר לא מתכבה, ועכשיו באתי לשחק באיזה משחק והוא התחיל להתנתק כל איזה חצי דקה פשוט פעם אחר פעם הוא מתכבה !!! הוא מחובר אצלי ב USB, אז חברתי אותו עם מתאם לחיבור הרגיל של העכבר אבל הבעיה נמשכה. אני עוד לא בדקתי אותו על מחשבים אחרים או לנסות לחבר עכבר אחר למחשב שלי, אני אנסה את זה אבל בינתים רציתי לדעת אם משהו יודע מה זה יכול להיות ? עריכה: טוב בדקתי עכשיו עכבר אחר על המחשב שלי ואיתו לא היו שום בעיות גם לא במהל משחק !! ושלי במחשב אחר לאומת זאת בכלל לא עבד.. או שבכלל הוא לאהתחי…

• 3 תגובות
    • 778 צפיות
  24. Started by hellyeahmofo,

זה מה שאמרו לי באופיס דיפו, מוזר מוזר מאוד.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by חובב,

מה המתחים שיוצאים מחיבור USB????ואם אפשר לנצל אותם לדברים כמו לדים..?

• 5 תגובות
    • 739 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.