ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
יש לי בעיה, כל הכפתורים של הF לא עובדים לי... נגיד במשחק רשום לי על F1 אני לוחץ ולא מגיב, ככה זה גם בכל המקרים. מישהו יודע מה לעשות? עזרה בבקשה...
-
- 1 תגובה
- 777 צפיות
-
-
הנה לינק: מפנדה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=12217 מנעה מחשבים: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4624 המחיר אמנם בסביבות ה-400 ש"ח... אבל לדעתי זה שווה את זה...
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום וחג שמח! מישהו בבקשה יכול להגיד לי מתי יצא ה-ר300 של ati ובאיזו מהירות (גם של הזיכרון אם אפשר)?
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אז ה-MX510 האדום והסקסי ששירת אותי נאמנות מעל שנתיים לדעתי, שובק חיים. הוא כל הזמן מתנתק וצריך לדפוק אותו בשולחן בשביל שיחזור לחיים, ואני מחפש חלופה הולמת. התקציב שלי הוא עד 200 ש"ח ולא שקל יותר, מאוד אהבתי את הארגונומיה של העכבר, ואם אפשר עכבר סקסי כמו זה, אז פעמיים כי טוב.
-
- 9 תגובות
- 953 צפיות
-
-
אני לא נוהג לטפוח לעצמי על השכם (כמו שאתר מסויים של חנות נוהג לעשות), אבל.. היי.. נראה שצדקתי.. הבעיות עם ה-nForce מתחילות לצוץ כמו פיטריות אחרי ה-Over-hype שעשו עליהם בכל העולם ובמיוחד במיוחד בפיסיפרו... אין לי מושג למה הם התעקשו ללכת עם ה-nForce בכל המפרטים שלהם.. לדעתי זאת טיפשות.. anyway, זה לא הנושא המרכזי.. אחת מהטענות שלי היתה שה-nForce הוא צ'יפסט חדש וראשון של nVidia חסרת הניסיון, ואני לא הייתי קונה אותו למחשב שלי כאשר יש את ה-KT266A הטוב והמשתלם בהרבה.. אין לדעת אלו בעיות תאימות התגלו בו עם הזמן, ולהמליץ לכל הגולשים של האתר רק על לוחות מבוססי nForce אפילו למערכת החלשה זה חוסר אחריות משווע. אבל, אלו "רק" ספקולציות... יכול להיות שאחרי הכל דווקא ה-nForce יהיה…
-
- 5 תגובות
- 946 צפיות
-
-
כרגיל אני ואנקודר התווכחנו לנו בשעות הצהריים, והפעם הויכוח היה, איזה מעבד חזק יותר, האת'לון 1Ghz שלו או הסלרי החדש שלי... ברור לכולם כי המעבד שלי יותר חזק כרגע, אבל אנדוקר הידוע בשיטותיו המתוחכמות הצליח לעורר בי תמיהה כלשהי, מה דעתכם ? וכן, המעבד עולה חצי...
-
- 84 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
מה אתם חושבים על המפרט הבא: מעבד AMD 1800 XP מארז ATX לוח ASUS A7M 266 זיכרון DDR 512 כרטיס מסך GEFORCE 64 MB ???
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ראשית ביקרתי לאחרונה בפורום זה ואציין שיש פה מספר תומכים שעושים עבודת קודש ! אציין שאני ''פריק'' של אכות והלב אומר מדפסת + סורק בנפרד (במיוחד עקב צורך בסורק פילמים אכותי כדוגמת ה-Canon 8400 ) מצד שני אני אב לילדה בת שבע שצריכה סריקה והדפסה פשוטה ע''י הפעלה בכפתור אחד בלבד - ואז נדרש מדפסת משולבת ??? . ראיתי שבסורק של Canon יש כפתור יעודי של ''העתקה'' . 1.האם הסורק מפעיל Trigger למדפסת כך שהפעולה תוכל להתבצע ע''י לחיצה על כפתור אחד בלבד ? 2. האם הסורק והמדפסת חיבות להיות מאותה חברה ? במידה והתשובות הם חיוביות אזי ניתן לשלב את הפשטות של משולבת אם האכות של סורק יעודי . תודה מראש לכל המגיבים
-
- 31 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
יש לי ספק Antec Truepower 2 480W עם שני ריילים של 12V כל אחד 18A האם הכרטיס XFX GeForce 7900 GT XXX שדורש 20A על הרייל של ה12V יפעל כמו שצריך ? בלי בעיות ואולי עם OC ?
-
- 8 תגובות
- 675 צפיות
-
-
אני מדבר על ה Microsoft Arc mouse. חייבים לסגור אותו כדי שהוא יכבה או שהוא מזהה זמן מוסיים של אי פעילות ומכבה את עצמו?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי לפני חודש (אחרי הרבה זמן שחיכיתי) קניתי את הספק butterflt, לפי הביקורות שקראתי זה ספק מעולה (ויפה)! הוא מחזיק לי את כל המחשב (מפרט בסוף) + 7XSF2,שזה יפה מאוד! לאומת הספק ג'נרי הקודם שלי. אבל המתחים ממש לא טובים, עם הספק ג'נרי הם יותר טובים, האם המתחים נורמלים?, איך אפשר לשפר אותם? התמונה הראשונה המתחים שלי התמונה השניה המפרט שלי [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 6 תגובות
- 800 צפיות
-
-
אני חושב שמצאתי חלופה ששווה את כספי, הוא מסודר ליופי של אוברקלוק! אני הלכתי לחטוף אחד!
-
- 25 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בבבבבבבבאאאאאאאאססססססססההההההההההה!!!!!!!!!!!! ב א ס ה!!! דווקא כשקניתי את הGXP60 שלי סמכתי עליהם... אבל כשהפעלתי תמחשב אחרי שלחצתי על כפתור RESET נדהמתי לגלות שהוא באמת הלך לי!! מת לגמרי!!! הבאתי את הדיסק בחזרה ליבואן והם צריכים עכשיו לתת לי חדש... הדיסק שלהם דווקא מאוד טוב - הכי מהיר והכי שקט - אבל האמינות - א כ ז ב ה! תגובות??? ???
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי האמת שכבר אתמול זה הגיע אבל הייתי אצל חבר שלי ככה שלא יכולתי לצלם.. חבר שלי שחזר מארה"ב הביא את הפריטים.. Logitech G5 69$ sennheiser HD280 PRO 85$ קודם כל.. כמה אתרי אינטרנט אמרו שעכבר אינו עובד עם מספר פדים...וזה נכון חלקית... על הS&S של חברי העכבר עובד מצויין!!! על הfUnc שלי היו מעט בעיות....כידוע בFUNC יש שתי צדדים...בצד במעט מחוספס העכבר עובד חלקית!!! אך בצד השניי העכבר עובד מעולה! הגדרת העכבר קצת בעייתית....משום מההגדרות מספר פעמים נמחקו לי... האוזניות פשוט מעולות!!! בלי שום הגברה חיצונית שומעים בהם (בכרטיס הקול המסכן שלי AC97) מעולה...פשוט אין לי מילים וכמו שאומרים...תמונה אחת שווה 1000 מילים....(או יותר נכון...10 תמונות שוות 10,000 מילים!) העכבר:…
-
- 21 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
רוכשים טריים של הLogitech G5 מתלוננים על-גבי פורומים שונים שהעכבר אינו עובד עם הפאדים המקצועיים שלהם (בין השאר הS&S, הX-ray Thuner 9, הIcemat, הfUnc הכהה, ובפועל הרוב המוחלט של המשטחים המקצועיים הקשיחים שגיימרים משתמשים בהם). ממה שנאמר על-ידי גיימרים שרכשו את העכבר המתקדם, הוא אינו עובד עם משטחי הפלסטיק, המתכת והזכוכית שלהם. ונראה שהוא מסתדר אך ורק עם פאדים העשויים מבד (QcK, DKT, Qpad וכן-הלאה)... איני יודע אם יש לכך אישור מLogitech, שלא הודיעו על אף בעית אי-תאימות (ודווקא הדגישו את העובדה שהעכבר יעבוד על יותר משטחים מבעבר), אבל כדאי להמנע מרכישת הG5 אם יש לכם פאד קשיח מקצועי. או לחלופין לרכוש עמו פאד העשוי בד.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יודע אולי מה האיכות שהMVIX נותן? והאם שווה להשקיע עליו כל כך הרבה כסף (1400!!) כי הוא נראה ממש מבטיח
-
- 1 תגובה
- 522 צפיות
-
-
שלום לכם! ברגעים אלו ממש הMX 1000 הדנדש שלי בהטענה. עכשיו, ברצוני לשאול אתכם שתי שאלותודיי טיפשיות: 1.ההטענה הראשונה צריכה להיות 24 שעות? 2.אחרי ההטענה הראשונה, כמה זמן צריכה להיות כל טעינה?
-
- 5 תגובות
- 766 צפיות
-
-
LG portable DVD/CD player 7 " wide LCD גירסה : DP5932P אם אני לא טועה זהו הדגם : http://www.lge.co.uk/mod_perl/go.pl/site/products.htm?product_uid=2298&category_uid= מה דעתכם ? אני מקווה שזהו הפורום הנכון...
-
- 2 תגובות
- 794 צפיות
-
-
המארז הזה http://www.antec-inc.com/us/pro_details_customization.php?ProdID=15001# מגיע לי עם ה2 מאווררים של 120 מ"מ או שאני צריך לקנות אותם בנפרד ועוד משהו: המארז כולל ספק כוח או לא?
-
- 3 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום לכולם המחשב שלי לא מזהה דיסק חיצוני שמחובר בUSB למרות שמזהה רכיבים אחרים(מצלמה,דיסק און קי) לדיסק החיצוני יש מקור כח משלו ובמחשבים אחרים הוא כן מזוהה. יש לי XP במחשב AMD תודה לעונים.
-
- 2 תגובות
- 517 צפיות
-
-
יש היום כבר כמה משחקים חדשים שלא תומכים בVOODOO3 (זה מצויין במפורש). גם אם המשחקים תומכים, הגרפיקה גרועה, מפוקסלת, ודי קשה לשחק ככה. בזמן טוב החלטתי להחליף את הוודו המזדקן, ויש לי מספר שאלות: 1. מה המחיר של הATI READON 8500 בארה"ב? כי אני מתלבט בינו לבין http://www.zigzag2000.co.il/cgi-bin/cgiwrap/zigzag2000/more_info.cgi?sp=3D%20Prophet%20III%20Titanium%20200%20-%20GeForce%203%20Titanium%20200, ואני רוצה לקנות את הזול מבינהם (אני נוסע לארה"ב בפסח). 2. אני מניח שאני לא יצליח לנצל את הכרטיס עד הסוף, בגלל שאר רכיבי החומרה אצלי. יש לי Intel Pentium 500 Mhz, והלוח אם הוא של MSI ותומך בX2 ויש פה (sisoft sandra 2002) עוד כמה פרטים על החריץ AGP ובכלל על הלוח, תגידו אם צריך אותם.…
-
- 23 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אז ככה באתי להשים תאוזניות על הראש ופשוט צד אחד נשבר איך זה קרה מלבישה רגילה של אוזניות. האוזניות תחת השם GAME COM של PLANTRONICS יחסית לאוזניות גימינג תחת השם הזה לא ציפתי שישברו לי פשוט מלבישה על הראש. דגם gamecom780 . האם יהיה אחריות על הדבר הזה? כי זה פשוט בדיחה מלא היו נשברות מתפרקות מנפילה אבל מלבישה על הראש אני מרגיש כאילו קניתי מוצר הכי זבל ולא איכותי שיש. אבל מה שכן שמעו בהם נהדר אחלה אוזניות. ועכשיו אני עם אותו חברה אלחוטי אוזניות אלחוטיות של אותה חברה דגם-995H ששרדות אצלי כבר יותר משנתיים בלי בעיות בלי לפתוח פה. אבל שחברה לוקחת על עצמה את השם GAMECOM אז תמצפה למשהו ברמה גבוהה יותה.... תודה לעוזרים אם תרצו תמונות רק תגידו פשוט בושה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
לפני 2 שניות החלפתי דיו ואז זה התחיל, בדיקת הדפסה. אני מכיר את התרגולת. אבל!!! פתאום ליד הדיו נדלק אור כחול. השאלה שלי היא WTF ???
-
- 2 תגובות
- 579 צפיות
-
-
שלום, במחשב השני שלי (נייח רגיל, לא נייד) האותיות במקלדת משום מה התבלבלו.. לדוגמה אני לוחץ על "כ" במקלדת זה רושם לי גם כ' וגם ב' ביחד כאילו יוצא "כב" או אני לוחץ על "נ" ויוצא לי "נה" וכדומה... יש למשהו מושג איך לפתור את הבעיה? תודה על העזרה
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם אני עובדת ברשת גדולה ולפני מס שבועות חיברו לי טלפון קווי במשרד, החלטה מעכשיו לעכשיו בלי שום סיבה כי בתכלס אין בו שום שימוש, בכלל. יש חשד סביר שהתקינו מכשירי האזנה בטלפונים האלה, אז בדקתי וראיתי שהטלפון לא מחובר לקיר אלא ישירות למחשב. במקומות עבודה שהייתי בהם הטלפון היה מחובר ישירות לקיר.. השאלה שלי היא האם יש דרך לבדוק את זה? ואם לא הגעתי למקום הנכון אשמח להכוונה :)
-
- 0 תגובות
- 879 צפיות
-