עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by TheDiesel,

שלום. רציתי לדעת מה ההבדל בין מקלדת מכנית למקלדת רגילה. מה יש במקלדת מכנית שאין במקלדת רגילה?

2. Started by maazg,

שלום רב, אני מעוניין לקנות רמקולים שיהיהו איכותיים למשחקים וסרטים. התקציב הוא 550 ש"ח תודה רבה

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by רוני135,

מדפסת hp משולבת מודל 4343 מעתיקה בסדר אך כששולחים הדפסה הדף יוצא ריק. אין אינדקציה על מחסור בדיו או משהוא כזה. יש מושג מה זה יכול להיות?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by Zeev86,

אהלן. אני מחפש עכבר גיימינג. היה לי לאורך הרבה שנים Razer Imperator והייתי מבסוט ממנו מאוד, עד שהקליק השמאלי התחיל להלחץ פעמיים וקשה מאוד להשתמש כעת בעכבר. אז בגלל שלא החלפתי עכבר שנים, אני לא כל כך מכיר את השוק עכשיו והייתי שמח אם תמליצו לי על עכבר טוב. (אני משתמש בעכבר ביד ימין ומעדיף צורה כמו שיש ל-Razer Imperator) תודה!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  5. (מצטער אם זה נראה כאילו אני דורש מכם, אבל לא מצאתי דרך אחרת לנסח את זה) חובה שיהיה במקלדת כפתורי : Play, Pause, Next, Prev וגלגלת ווליום (לא לחצני ווליום, ההדגשה היא על הגלגלת). בתודה מראש אלעד עריכה: ראיתי שני מקלדות שהתלהבתי מהם, שניהם של לוג'יטק: LX 700 - http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=6360 MX 3000 - http://www.netshops.co.il/product.asp?productid=1242 מה אתם אומרים על כל אחד מהם, ומה עדיף? עקרונית, אני לא צריך עכבר, אבל לא מצאתי רק מקלדת. אני אשמח מאוד מאוד אם תמצאו לי מקלדת איכותית ללא עכבר בתקציב.

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. כרגע יש לי LogiTech 1000MX ואני צריך לקנות לאבא שלי למחשב עכבר רגיל ביותר בלי דרישות מיוחדות . עכשיו אני רק בדילמה אולי אני יתן לו את שלי ויקנה לי אחד חדש מאלה שבכותרת..

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by bneli,

יש לאחותי מדפסת של CANON כבר כמה שנים טובוב אבל בעקבות זה שקשה בזמן האחרון למצוא את הראשי דיו שלה(40 ו41 נידמה לי) היא שוקלת להחליף(גם מדפסות משולבות הרבה יותר זולות בזמן האחרון) אז אני בודק לה ויש לי מספר שאלות: האם כדאי לשקול קניה של מדפסת לייזר צבעונית ?(סטודנטים ומדפיסים דיי הרבה) יש דגמים ספציפיים? אם אתם לא ממליצים על לייזר אז רציתי לדעת איזה דגמים של מדפסות משולבות כדאי לשקול?(ניראה לי שיותר בכיוון של ללכת על HP כי הזמינות שלהם בדיו בחנויות ממה שראיתי גבוה יותר) צריך דגם שהזמינות שלו גבוהה ונפוץ ושלא יעלה הרבה ושיהיה יחסית גדול וכך יחזיק זמן רב יותר(יש חיה כזאת שמשלבת את התכונות האלו?) אם תוכלו לכיוון אותי לכמה דגמים ספיציפיים מומלצים זה יעזור לי (חיפשתי ב"דביק" עם…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by גד :),

מחפש מקלדת ועכבר אלחוטיים הכי טובים שאפשר לקנות בתקציב של עד 200 ש"ח רצוי כמה שיותר זול

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  9. Started by BONO,

איזה מארז שווה לי לקנות אני לא עושה מודינג וכאלה כי אני לא אוהב לגעת במחשב אבל זה יפה חשבתי על GLOBAL WIN או ANTEC מה אתם אומרים?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by ran19,

http://www.avault.com/hardware/print_review.asp?review=logitechg5 שווה הצצה!!!!

11. קניתי מאיביי את הדבר הזה http://www.ebay.com/itm/190836395542?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649 יש לי מדפסת מדגם HP F2200 ALL-In-One, אני לא מצליח להתקין את זה כך שאני יוכל לסרוק האם יש דרך לעשות את זה?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by EyalRDT,

הגיימפד עצמו עובד מצויין אבל המקלט הפסיק להגיב והבנתי שהפתרון היחידי זה הלחמה שעוקפת פיוז ואני לא רוצה לגרום לנזק כלשהו למחשב אם הלחמתי בצורה לא נכונה(ולא הגיימפד כבר לא באחריות). איפה אפשר לקנות מקלט בלבד(אין לי בעיה להזמין מחו"ל אם יש צורך)

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. המחיר דיי גמיש, אפשר לרדת מה800 ואפשר גם לעלות קצת לכיוון ה1000. אני מחפש מדפסת משולבת , לא חייבת לכלול פקס, אבל אני יודע שרב המדפסות מסדר גודל כזה בגאות עם פקס בכל מקרה(מה שלא נראה לי שאמור להוות בעיה, גם אם לא משתמשים בפונקציה) בכל מקרה, הנטייה היא למדפסת דיו, מכיוון שאנחנו לא מדפיסים הרבה דפים, וגם ברב הדפים שאנחנו כבר מדפיסים יש שימוש כלשהוא בצבע, וקניית מדפסת ליזר צבעונית לא נראה לי חכם פה. אני מחפש מדפסת שקטה, יעילה ,חסכונית יחסית, שמדפיסה באיכות טובה, ואם אפשר גם מהירה יחסית(לא נראה לי שיש מדפסות ממש איטיות בימינו) שיהיה ניתן לסרוק יותר מדף אחד ברצף, ולשמור כקובץ מאוחד(בד"כ PDF ממה שאני יודע) בנוסף שלא תהיה גדולה מדי (למרות שכמכשיר משולב מהסוג שאני מחפש,ברור ל…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. שלום אני מחפש מדפסת משולבת חדשה עבור חמי - המדובר באדם מבוגר (כבר הרבה אחרי פנסיה) - ולכן נדרשות הנקודות הבאות 1. קלות תפעול - בדגש מיוחד על אופציית הסריקה - חובה שתהיה במדפסת כפתור סריקה למחשב\דואל\קובץ וכיוב' - המטרה היא להפוך את נושא הסריקה להכי פשוט שניתן. 2. תאימות - נדרשת תאימות לחלונות 7 וחלונות 10 בדרייברים\אפליקציה. 3. חיבור - נדרש חיבור USB - רשת קווית גם יכול להועיל - WIFI רק אם לא מוסיף הרבה במחיר. המחיר גמיש אך מדובר על סדר גודל של בין 1-1.5K תודה רבה, גבריאל

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. קניתי ב 100 שקל SMR 140 http://www.sunwave.com.tw/indexe.php?module=productse&area_id=1164596951&product_id=1164597050&action=1&title=Products&title2=PC%20Remote%20Control&title3=SMR-140%20%26%20SIR-140 הבעיה ש העכבר שלו עובד מעולה גם מעל ל 4 מטר ..ואילו שאר הכפתורים לא עובדים מעל חצי מטר ..זה יכול להיות בכלל ...האם יש בעייה בשלט ?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. שלום לחברי הפורום המדפסת שלי Xerox pe 16 התקלקלה. אני זקוק להמלצה למדפסת חדשה צרכים: [list type=decimal] [*]הדפסה בשחור לבן * אם היא יודעת לעשות הדפסה דו צדדית, אחלה. לא חובה [*]פקס [*]סורק, רצוי גם לוח סריקה, וגם מזין דפים. [*]עלות נמוכה של טונרים להחלפה. [*]תמיכה במערכות הפעלה windows XP, Windows 7. [*]רשת, אין צורך בחיבור בפני עצמו. המדפסת תהיה מחוברת למחשב אחד. שאר המחשבים בבית ידפסו דרכו. תקציב: 600 ש"ח. אם התקציב הוא נמוך מידי, אז תגידו. תודה רבה לעוזרים, אם אפשר את התשובות בצורה של קישורים זה יהיה אחלה.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. רציתי לדעת אם מישהו מכיר חנויות בחול שמוכרות ויותר נכון שולחות לארץ.. ובעיקר כרטיסי מסך..

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by yigael_o,

היי, סדרתי את כל סביבת העבודה שלי כרצוני ונשארו לי רק 2 דברים קטנים מאוד, אני החלטתי לרכוש עכבר אלחוטי (איכותי, כזה שמגיב מהר ובמדויק ובמסגרת הזו, כמה שיותר זול) בנוסף אני רוצה לדבר בנוחות ב SKYPE ככה שאני רוצה מיקרופון אבל אחד איכותי יחסית גם שיחזיק יותר זמן וגם שישמעו באופן ברור בצד השני גם אם אני רחוק יחסית מהמיקרופון. מבחינתי עד מטר וחצי ממנו. אשמח להמלצות. תודה

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. היי, אני מחפש עכבר ומקלדת איכותיים וחזקים לחדר ישיבות במשרד על המוצר לתפקד מכל פינה בחדר, החדר דיי גדול בסביבות ה- 25 מ"ר איזו טכנולוגיה מומלצת ? יש מוצר ספציפי מומלץ ? אודה לעזרתכם

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by Kukishin,

שימושים - צילום סירטונים בעיקר של שיעורים שאני נותן. מרחק עד 2 מטר, איכות הסאונד חשובה. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  21. שלום, יש לי את המצלמה הזאת: כשאני מחבר למחשב היא מופיעה במנהל ההתקנים אך כתוב: USB\VID_0C45&PID_6143\5&212AC8FC&0&6 היכן ניתן לחפש דרייברים? לא מצאתי בגוגל. תודה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by orior,

אני רוצה לוודא שהכל אצלי מקונפג כמו שצריך, רק שאני לא לגמרי מבין עד כדי כך. אלה התוצאות שלי, אודה מאד למי שיאיר את פני למשהו שלא מקונפג טוב: Project Name My Benchmark Operating System Microsoft Windows XP DirectX Version 8.00 Mobo Manufacturer Gigabyte Technology Co., Ltd. Mobo Model 7VTX-P CPU AMD Athlon XP/MP/4 1533 Mhz FSB 133 MHz 3D Accelerator NVIDIA GeForce2 Ti Graphics Chipset NVIDIA GeForce2 GTS/Pro/Ti Driver Version 6.13.10.2311 Video Memory 64 MB Resolution 1024x768 32bit Texture Format Compressed FSAA Disabled Z-Buffer Depth 24bit Frame Buffer Double Rendering Pipeline D3D Hardware T&L 3DMark Result 4437 3D marks Game 1 Ca…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by wollmann,

קיבלתי היום UPS ממשהו שלא צריך אותו (כי הוא קנה חדש חזק יותר) של אדוויס דגם PR600. שמתי רק בחשמל, הפעלתי ושתי מנורות דולקות - הירוקה (שזה פועל) והאדומה (שהבטריה תקולה) האם הבטריה דפוקה? אם כן... אז מה אפשר לעשות? או שאולי זה בכלל ארור אחר? תודה לכל העוזרים

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by MoRtZkInG,

אבא שלי החליט לשדרג לWINXP, המחשב שלו זה המחשב שאליו מחובר כל הציוד ההיקפי בבית וכהלכתי לאתר של UMAX גיליתי שאין להם דריוורים לסורק שלי (600P) לWINXP. למישהו הפיתרון? מה לעשות איך להפעיל, מה?

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by Necessary_Evil,

שלום אנשים, הרכבתי מחשב, איזה 486 ישן, אני מדליקה אותו ושומעים את ההארד דיסק מתחיל להסתובב והכל טוב ויפה אבל המסך שחור לגמרי...לא מראה לכום. אני יודעת שהמסך תקין כי בדקתי אותו עם מחשב אחר, גם הכרטיס מסך תקין כי הוא עבד קודם על איזה 386 אחר...ניסיתי להעביר את הכרטיס לחריץ אחר אבל זה לא עזר...ניסיתי גם כרטיס מסך אחר אבל גם לא עבד...קיצר, מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים