ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
שלום, קיבלתי את היום את העכבר G5 ויש לי בעיה קטנה איתו במשחק ששיחקתי היום - Counter Strike.. בדרך כלל כשאני משחק Counter Strike ואני רוצה להסתובב נגיד, אני רגיל להרים את העכבר כדי לא להגיע עם העכבר לסוף השולחן כשאני עושה סיבוב אבל עם G5 כשאני מרים את העכבר, הוא קולט וזז גם כשאני מרים את העכבר ומה שקורה זה שהמסך קצת משתגע ודיי קשה לי להרוג ככה כי אני רגיל להרים את העכבר הרבה.. השאלות שלי הן, האם עוד מישהו נתקל בבעיה? האם יש דרך לסדר את זה? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי את העכבר כבר מספר שנים והוא עובד טוב יש מתחת לעכבר שלוש "מדבקות" (או איך שלא יקראו לזה) לבנות העליונה נתלשה היום(כנראה כבר העכבר זקן) בכל מקרה מישהו אולי יודע איפה אני יכול לקנות מדבקה כזאת חדשה? (מצורפת תמונה אני מדבר על מה שמוקף בעיגול) תודה רבה לכולם
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לאחותי מדפסת של CANON כבר כמה שנים טובוב אבל בעקבות זה שקשה בזמן האחרון למצוא את הראשי דיו שלה(40 ו41 נידמה לי) היא שוקלת להחליף(גם מדפסות משולבות הרבה יותר זולות בזמן האחרון) אז אני בודק לה ויש לי מספר שאלות: האם כדאי לשקול קניה של מדפסת לייזר צבעונית ?(סטודנטים ומדפיסים דיי הרבה) יש דגמים ספציפיים? אם אתם לא ממליצים על לייזר אז רציתי לדעת איזה דגמים של מדפסות משולבות כדאי לשקול?(ניראה לי שיותר בכיוון של ללכת על HP כי הזמינות שלהם בדיו בחנויות ממה שראיתי גבוה יותר) צריך דגם שהזמינות שלו גבוהה ונפוץ ושלא יעלה הרבה ושיהיה יחסית גדול וכך יחזיק זמן רב יותר(יש חיה כזאת שמשלבת את התכונות האלו?) אם תוכלו לכיוון אותי לכמה דגמים ספיציפיים מומלצים זה יעזור לי (חיפשתי ב"דביק" עם…
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היום ברשותי מקלדת סבבה זולה ופשוטה נוחה לעבודה מדגם Logitech 120 הבעיה שהיא לא מוארת, וזו תכונה שיכולה להקל לי בשימוש בחושך, ראיתי פרסמו דגם של Apex 5 של steelseries, מה שמפחיד אותי קצת בדגם הזה זה הרעש של הקלילים על הלחצנים שיכולים להציק לי לפחות זה מה שקראתי על מישהו שהתלונן על זה השאלה אם משהו מכיר אץ הדגם ויכול להרגיע אותי על הדגם או להמליץ על עוד מקלדות מסוג שבהם ניתן לערוך לדים לחצנים העדפה לא למשהו יקר. הסדרתי עד היום עם מקלדת גם ב 80 ש"ח
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לוודא שהכל אצלי מקונפג כמו שצריך, רק שאני לא לגמרי מבין עד כדי כך. אלה התוצאות שלי, אודה מאד למי שיאיר את פני למשהו שלא מקונפג טוב: Project Name My Benchmark Operating System Microsoft Windows XP DirectX Version 8.00 Mobo Manufacturer Gigabyte Technology Co., Ltd. Mobo Model 7VTX-P CPU AMD Athlon XP/MP/4 1533 Mhz FSB 133 MHz 3D Accelerator NVIDIA GeForce2 Ti Graphics Chipset NVIDIA GeForce2 GTS/Pro/Ti Driver Version 6.13.10.2311 Video Memory 64 MB Resolution 1024x768 32bit Texture Format Compressed FSAA Disabled Z-Buffer Depth 24bit Frame Buffer Double Rendering Pipeline D3D Hardware T&L 3DMark Result 4437 3D marks Game 1 Ca…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי חבר'ה, זה לאט ולאט התחיל ועכשיו זה כל הזמן! יש לי את המקלדת ROCCAT ISKU FX שקניתי לפני שלושה שבועות מ-KSP! עכשיו זה התחיל לפני שבועיים וככה לאט לאט זה נעשה יותר.. סתם נגיד אני במשחק FIFA או אפילו DEVIL MY CRY המסך זז לי לבד עושה עיגולים זאת אומרת שהחצים פועלים סתם! זה קורה לרוב המקרים אבל עכישו בכלל זה קורה...ניסיתי לנתק את המקלדת ולהזחיר אותה וזה לא עוזר! אם אני מנסה בתפריט להזיז משהו איני יכול מכיוון שזה זז לבד ואין לי שליטה עליו! והמקשים לא תקועים כלל. אני מנסה להזיז את העכבר וזה מתנגד לי... מה עושים? מה עושים?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אוקיי אז ככה בני דודים שלי מגיעים עוד שבועיים לארץ (מארה"ב) אז הם ייקנו לי את זה מחו"ל! עכשיו לשאלה: האם זה יעבוד בסדר? אין שום בעיות תאימות? זה לא עובד על מתח שונה? משהו כזה? זה יתאים 100% למפרט שלי: מעבד: AMD ATHLON XP 1700+ 1.47Ghz (או 1800 GHZ1.53) לוח-אם: Gigabyte GA-7VTX-H ( Socket A - KT266A ) - DDR2100 - AGPx4 - 5 PCI - 1 AMR - ATA 100 - CREATIVE 128 - LAN ATX זכרון: 2 כרטיסי זכרון Mushkin 256 ddr 2100 basic דיסק קשיח: G Barracuda IV - 80 GB (ST380021A) - 7200 RPM - ATA 100 צורב: PLEXTOR CDRW (PX-W1610TA) - 40X24X10 - IDE - BURN-Proof כונן תקליטורים חדש (50X) או די וי די (הישן לא קורא דיסקים טוב) והמחירים של כונני די וי די שווים בערך לשל כונני תקליטורים.. ASUS…
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן חברים, אני מעוניין לשדרג את המקלדת מיקרוסופט ב70 שקל שברשותי כבר כ15 שנים. בגדול אני מחפש מקלדת גיימינג (שקטה) למשחקי FPS בסביבות ה300 שקל, אין בעיה לחרוג טיפה במחיר. הזמנתי מקלדת מכאנית של חברת redragon מאמזון בעלת כפתורים כחולים (לפני שהבנתי שכחולים פחות מתאימים לגיימינג אלא יותר לכתיבה) והיא רועשת נורא ולא נוחה לי לכן היא נחה לה בצד בזמן שאני ממשיך להשתמש במקלדת הישנה. כמו כן אני חייב לציין שאני לא רגיל למקלדות מכאניות כי מעולם לא השתמשתי באחת (חוץ מהמקלדת שציינתי שהזמנתי והיא לא הייתה לי נוחה). תודה !!
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם ברצוני לקנות שלט אונברסאלי לחדר שלי ורציתי לדעת עם אני יקנה את ה-Logitech Harmony 688 אני יוכל לשלוט גם על המחשב גם על הטלויזיה וגם נגיד על המזגן על הטלויזיה על הממיר של היס וג םעל המחשב ? ואני יוכל גם לתכנן יותר מפקודה אחת על כל כפתור ? תודה רבה ושבת שלום שקד
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב, צריך המלצה למקלדת ועבר ורמקולים (תקציב 1000 שקל ) עבור המחשב הבא : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=335_3271&products_id=28840 שימוש סרטים וגלישה ביאנטרנט תודה ,
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איזה מארז שווה לי לקנות אני לא עושה מודינג וכאלה כי אני לא אוהב לגעת במחשב אבל זה יפה חשבתי על GLOBAL WIN או ANTEC מה אתם אומרים?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לרכוש מערכת רמקולים למחשב שתשמש בעיקר לשמיעת משחקי מחשב ומוזיקת MP3. המחשב נמצא בחדר שינה. אני לא אודיופיל, אבל אני מעוניין לשמוע טוב משחקים כמו מקס פיין 3, דיאבלו ודרגון אייג'. התקציב שלי הוא 300 ש"ח. כמובן שאם יש מערכת שתשפר משמעותית את החוויה בתוספת של כמה שקלים, אני אבחר בה. עשיתי סקירה קטנה וראיתי שמרבית המערכות בתקציב הזה הן 2.1. מה אתם ממליצים?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הסט הנ"ל הוא MICROSOFT WIRELESS ENTERTAINMENT DESKTOP 7000 ושני בקרי XBOX 360 (במקום הראמבלפאד2 - טוב שיש אנשים שמבינים עניין בפורום שיעזרו לכוון אותך) האם ייתכנו התנגשויות ? או שמא כל אח"ד בוודאות עובד על תדר שונה.... חשבתי להתקשר למייקרוסופט אבל אין לי כוח לחכות בטלפון עד מחר.
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות עכבר אלחוטי וחשבתי על ה-Logitech® Cordless Click! Plus Optical Mouse שעולה 290 מה אתם אומרים,איך הוא ? מישהו מכיר?
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
אני מעוניין כבר זמן מה לקנות גוייסטיק רציני (יש לי כרגע 2 בבית אין להם את 2 הפאדים...) לא צריך משהו "מסובך"-רק שיהיה לו 2 פאדים ובעצם יהיה לו מספיק מקשים כדי להריץ x360ce (אימולטור של שלט XBOX) (אני לא מעוניין בשלט XBOX "מקורי",יקר לי מדי). לא צריך משהו מסובך,רק שיעבוד ושיהיה זול. עדיפות לאלחוטי (אם ההפרש הוא יותר מ20 ש"ח-לא תודה). תקציב-כ100 שקל ועדיף שיעלה כמה שפחות שאפשר. יתכן שאקנה אחד נוסף בעתיד (אני רוצה לשחק בblur עם עוד חבר) כך שאני רוצה את זה כמה שיותר זול.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי את המצלמה הזאת: כשאני מחבר למחשב היא מופיעה במנהל ההתקנים אך כתוב: USB\VID_0C45&PID_6143\5&212AC8FC&0&6 היכן ניתן לחפש דרייברים? לא מצאתי בגוגל. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
זוכרים את הבעיה שלי, שמלא פעמים אני מקבל את המסך הכחול ב-WIN XP (לא בעיה במערכת הפעלה אז על תעבירו את הת'רד)? בקיצור אז עשיתי שזה לא יעשה Restart אוטומטי וכתבתי את כל מה שכתוב על המסך הזה: A problem has been detected and windows has been shut down to prevent damage to your computer. BAD_POOL_CALLER If this is the first time you've seen this stor error screen, restart your computer. If this appears again, follow these steps: Check to make sure any new hardware or software is properly installed. If this is a new instalation, ask your hardwaer or software manufacture for any windows update you might need. If problems continue, disable or remove any newly installed hardware o…
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אלחוטית או bt או 2.4 GHZ , שתהיה קומפקטית לפחות כמו ה arc של מייקרוסופט , עם תאורה ולשם שינוי גם עברית , אני מחפש בנרות מקלדת כזו , מישהו מכיר ?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש לי כבר זמן מה בקר של XBOX360 למחשב שאני משחק איתו בדר"כ קניתי אתמול בקר נוסף (אחד פשוט בכ40 שקלים מטעמי תקציב) שיהיה למישהו שבא אלי לשחק איתו.. העניין הוא שהרבה משחקים לא מזהים את הבקר הפשוט.. ניסיתי בערך 3-4 תוכנות לprofiles כאלה ואחרות.. והיחידה שעוד איכשהו עבדה, עבדה כך שאו שהפשוט יעבוד (והXBOX360 לא), או ההפך.. משום מה לא מצליח להפעיל את שניהם בו זמנית (כאילו שניהם "מזוהים" תחת אותו ID כשהתוכנה עובדת - בשאר התוכנות הבקר בכלל לא עבד) ניסיתי לDevices ובעמוד הCalibration רואים שהמקשים כן עובדים והגויסטיקים כן מגיבים.. אבל במשחק לא מזוהה בכלל מדובר על משחק מירוץ GRID 2 אשמח אם למישהו יש עצה או רעיון תודה
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מוזיקה אני בעיקר על הרמקולים.. מה מומלץ? איך אלה: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=12659 ?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מתלבט בין 2 מארזים של ANTEC. SONATA II http://www.antec.com/us/productDetails.php?ProdID=15139 http://digma.co.il/shop/product_info.php/cPath/79_61/products_id/3017?osCsid=7196f0ab1c06720be18a84176866a782 לבין 3800BQE http://digma.co.il/shop/product_info.php/cPath/79_61/products_id/2099?osCsid=7196f0ab1c06720be18a84176866a782 ***משום מה לא מופיע באתר של ANTEC*** איזה מארז עדיף יותר ? ומה ההבדלים חוץ מהספק ? איזה מארז שקט יותר ? תודה !!! :xyxthumbs:
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות לחבר מתנה ליום הולדת - רמקולים למחשב. החבר עוסק במוזיקה (גם מנגן) וכן עושה עריכה במחשב ושומע שם מוזיקה. מבקש המלצות לרמקולים למטרה זו - 2 רמקולים קידמיים שיהיו איכותיים (אין צורך ברמקולים אחוריים - נשקיע בקידמיים ובעתיד במידת הצורך נוסיף עוד). תקציב - עד 400 ש"ח. האם ניתן להכניס לתקציב זה גם סאב ? האם יש רמקולים קדמיים שמספיק טובים ואין צורך בסאב בנוסף ? יש המלצות או דברים נוספים שצריך לקחת בחשבון ? תודה על העזרה יגאל
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מותג הגיימינג מבית חברת קינגסטון ממשיך להרחיב את האופקים שלו עם מקלדות ומוצרי אודיו מעודכנים לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-
-
כרגע יש ברשותי סט נוראי של microsoft דגם (microsoft 800 wireless keyboard and mouse) ממליץ לכולם לא להתקרב לסט הזה. אני צריך סט נורמלי שהמקלדת לא "תפספס" ממרחק של כ2.5 מטרים והעכבר לא יתקע כשבא לו. השימושים שלי זה בעיקר אינטרנט ולפעמים גם משחקים. יש סט אלחוטי טוב שיכול להתאים גם למשחקים? או אולי מקלדת ועכבר נפרדים- אם אפשר לחבר אותם לדונגל אחד?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-