ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
לקראת בלאק פריידי, אני מחפש את המחיר הטוב ביותר עבור מקלדת מסוג k65 lux rgb עם סוויצ'ים אדומים/חומים. האם לדעתכם כדאי לקנות את המקלדת בארץ, או לקנות מאמזון ולעשות בארץ חריטה? (אני לא רוצה לבזבז על המקלדת יותר מ-650 שקל בסך הכל)
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לוודא שהכל אצלי מקונפג כמו שצריך, רק שאני לא לגמרי מבין עד כדי כך. אלה התוצאות שלי, אודה מאד למי שיאיר את פני למשהו שלא מקונפג טוב: Project Name My Benchmark Operating System Microsoft Windows XP DirectX Version 8.00 Mobo Manufacturer Gigabyte Technology Co., Ltd. Mobo Model 7VTX-P CPU AMD Athlon XP/MP/4 1533 Mhz FSB 133 MHz 3D Accelerator NVIDIA GeForce2 Ti Graphics Chipset NVIDIA GeForce2 GTS/Pro/Ti Driver Version 6.13.10.2311 Video Memory 64 MB Resolution 1024x768 32bit Texture Format Compressed FSAA Disabled Z-Buffer Depth 24bit Frame Buffer Double Rendering Pipeline D3D Hardware T&L 3DMark Result 4437 3D marks Game 1 Ca…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אוקיי אז ככה בני דודים שלי מגיעים עוד שבועיים לארץ (מארה"ב) אז הם ייקנו לי את זה מחו"ל! עכשיו לשאלה: האם זה יעבוד בסדר? אין שום בעיות תאימות? זה לא עובד על מתח שונה? משהו כזה? זה יתאים 100% למפרט שלי: מעבד: AMD ATHLON XP 1700+ 1.47Ghz (או 1800 GHZ1.53) לוח-אם: Gigabyte GA-7VTX-H ( Socket A - KT266A ) - DDR2100 - AGPx4 - 5 PCI - 1 AMR - ATA 100 - CREATIVE 128 - LAN ATX זכרון: 2 כרטיסי זכרון Mushkin 256 ddr 2100 basic דיסק קשיח: G Barracuda IV - 80 GB (ST380021A) - 7200 RPM - ATA 100 צורב: PLEXTOR CDRW (PX-W1610TA) - 40X24X10 - IDE - BURN-Proof כונן תקליטורים חדש (50X) או די וי די (הישן לא קורא דיסקים טוב) והמחירים של כונני די וי די שווים בערך לשל כונני תקליטורים.. ASUS…
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה בבית יש לי Surge protector שניקנה ב KSP מליפני שנה ומשהו עכשיו בגדול אמרו לי שזה רק מיצב מתח ברשותי 2 מחשבים אני רוצה UPS מספיק חזק שיחזיק 2 מחשבים ו 2 מסכים 19 17 רגילים שקניתי את הספק שלי HEC 580W ACE אמרו לי שהוא עם מיצב מתח ושאני לא חייב UPS עם זה נכון בקיצור איזה UPS אתם ממליצים לי ועם אני צריך אותו עם הספק HEC 580W ACE ? תודה רבה !
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2122 איך הוא לגיימינג?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, תהיתי האם יש דרך להעביר אות USB מרחק של, נאמר, 100 מטר. אין בעיה למקור כח, הוא מסופק מהצד השני. אל תציעו משדר אל חוטי .אין לי בעיה עם קצת אלקטרוניקה, מגברים וכו' לשים לאורך הקו. אני צריך את זה למצלמת אינטרנט. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אחרי סרטים ארוכים וסרטניים , זה גמור : http://shayb19.tripod.com/suitcase/index.html תגובות בבקשה
-
ברשותי MX1000 בן 6 ושלושה חודשים ומה לעשות הסוללה כבר לא מתאימה לילד(עכבר). איפה ניתן בארץ לרכוש סוללה מתאימה?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש בשביל חבר לוח אם שמתאים ל athlon xp 1600 ולזיכרון sdram 256 133 תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תהיתי אם קיימת חנות שמחזיקה תצוגה, שאוכל לבדוק את המכשיר ולבחון אותו מקרוב.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי את המצלמה הזאת: כשאני מחבר למחשב היא מופיעה במנהל ההתקנים אך כתוב: USB\VID_0C45&PID_6143\5&212AC8FC&0&6 היכן ניתן לחפש דרייברים? לא מצאתי בגוגל. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המחיר דיי גמיש, אפשר לרדת מה800 ואפשר גם לעלות קצת לכיוון ה1000. אני מחפש מדפסת משולבת , לא חייבת לכלול פקס, אבל אני יודע שרב המדפסות מסדר גודל כזה בגאות עם פקס בכל מקרה(מה שלא נראה לי שאמור להוות בעיה, גם אם לא משתמשים בפונקציה) בכל מקרה, הנטייה היא למדפסת דיו, מכיוון שאנחנו לא מדפיסים הרבה דפים, וגם ברב הדפים שאנחנו כבר מדפיסים יש שימוש כלשהוא בצבע, וקניית מדפסת ליזר צבעונית לא נראה לי חכם פה. אני מחפש מדפסת שקטה, יעילה ,חסכונית יחסית, שמדפיסה באיכות טובה, ואם אפשר גם מהירה יחסית(לא נראה לי שיש מדפסות ממש איטיות בימינו) שיהיה ניתן לסרוק יותר מדף אחד ברצף, ולשמור כקובץ מאוחד(בד"כ PDF ממה שאני יודע) בנוסף שלא תהיה גדולה מדי (למרות שכמכשיר משולב מהסוג שאני מחפש,ברור ל…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מקלדת ועכבר אלחוטיים של מיקרוסופט wireless multimedia keyboard 1.1, העכבר עובד מצויין אבל את המקלדת הוא לא קולט למרות שהבטריות חדשות. ניסיתי לשנות USB, זה עדיין לא עובד... בהתחלה זה מקרטע ואח"כ זה מפסיק לעבוד לגמרי. ניסיתי להשתמש באותו סוג מקלדת בדיוק וזה גם קירטע
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
פורסם באתר על העכבר החדש של Razer.. מה אתם חושבים עליו... בהשוואה לG7/5 ולקודם של Razer.
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המפרט הוא E6300 או E6400 (עוד לא החלטתי) + DFI 975X. הכרטיס מסך יהיה ככל הנראה X1800XT עם 256Mb. דיסק קשיח 1 של 250Gb. זיכרון של 2 ג'יגה בדואל צ'אנל. נראה לי זה כל הפרטים שצריך. המעבד יעבור OC בקירור גז עד הקצה ויעבוד עם ה-OC נונסטופ. הכרטיס מסך גם כן יעבור OC, אבל על אוויר אולי על מים (יש סיכוי למודים של מתח לליבה ולזיכרון), גם כן יעבוד עם ה-OC נונסטופ. הבעיה היא שהתקציב לספק לא גבוה ואני מחפש את הספק הכי זול שיחזיק את המחשב בצורה שכתבתי. מה אתם אומרים על FSP 400W, יחזיק?
-
- 22 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
התקציב עד 4.5K עדיף בסביבות ה1-2K הדרישות הן יכולת סריקת דפי A3 חברה איכותי *יתרון עצום* יכולת סריקה דף ב200dpi - 300dpi באופן מהיר (כ20 שניות ופחות מי זה) אני חשבתי על הסורק הזה http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=20109 אך אני לא יודע אם החברה איכותית
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
הוא היה כונן, הוא היה בעל התקן ide, אבל הוא היה יותר מזה, הוא היה כונן CD-ROM בעל התקן ide... אנו מתפללים לנשמתך ולהמשך דרכך, TOSHIBA 36X טוב עכשיו אחרי שהוא נדפק הזמנתי כונן של Aopen.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מדפסת הזרקת דיו שתוכל להדפיס על דיסקים CD/DVD המיועדים לכך (printable). כמו כן אשמח מאוד אם המכשיר יהיה משולב וגם אם יתמוך בחיבור לרשת במקום למחשב ספציפי (לא משנה אם חוטי או אלחוטי). התקציב שלי הוא בסביבות ה-500 ש"ח, יש משהו באזור התקציב הזה? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
פתחתי את המארז, מחשב שנקנה מפנדה לפני שבוע. כל המחשב דומם ושקט, רק הוא משתגע ועושה מלאאאא רעש. משתגע כמו איזה חמור עבודה כשהכרטיס והמעבד לא עוברים את ה48 במאמץ למשך שעות. איך אוכל להשקיט אותו? איפה אוכל לשלוט עליו? האם כדאי להוציא אותו ולשמן?(חדש אחרי הכל). עזרו לי איך אוכל להוציא אותו בזהירות עם כל כללי הזהירות שיש אם משהו יקרה למחשב אני אמות ואז אירה בעצמי. האם בכלל כדאי לי לחזור לחנות ולקלל אותם על חרא של מאוורר או פשוט להחליף אותו?! HELP. 10x .
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כמשתמש ממוצע מה אני יכול לעשות עם החיבור הזה?
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.avault.com/hardware/print_review.asp?review=logitechg5 שווה הצצה!!!!
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בשביל מחשב מדיה-סנטר. צריך שיקלוט טוב לטווח גדול (6-7 מ'). בתקציב של עד 150 ש"ח. פשוט העכבר שיש לי כרגע (Microsoft Notebook Optical Mouse 3000) כמעט ולא קולט מעבר ל-3 מ'.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, לאחרונה אני יושב הרבה עם לפטופ והייתי רוצה להקל על הצוואר/גב, ולכן אני מחפש מעמד למחשב נייד, אבל אני לא ממש בקיא בתחום. דברים שהייתי שמח שיהיו: מותאם ל14 אינץ'. שיהיה נוח יחסית למפרקים בכף היד (זווית המקלדת). שיהיה נייד ויהיה אפשר להכניס אותו לתיק בנוסף למחשב (משמע קטן מספיק ולא כבד מדי). לא דרוש משהו בומבסטי עם מליון פיצ'רים, אלא פשוט משהו נוח וקומפטי. המלצות?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
פנטיום 4 2.4 @ 4.0 (אומנם ביפנית אבל התמונות אומרות הכל)
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני חדש כאן ואני חייב ממש עזרה אני כבר לא יודע מה לעשות. לדודים שלי יש מחשב יחסית חדש והיה להם WINDOWS XP מותקן אבל הוא בקושי סחב אז הלכנו וקנינו WINDOWS 7 ועשינו פירמוט. יש להם מדפסת של olivetti שעבדה בXP אבל משום מה היא לא עובדת בווינדוס 7 :\ הוא מראה במחשב שהכל עובד תקין אבל היא לא מדפיסה כשמבצעים הדפסה. שאלתי את הטכנאי שלי והוא אמר שצריך לשלוח לאותה חברה הודעה באתר שלהם שישלחו לנו את הדרייבר של ווינדוס 7 אבל כבר עברו 3 חודשים והם עדיין לא חזרו והם חייבים את המדפסת כי רוב העבודה שלהם זה להדפיס... מה אפשר לעשות? ד"א כבר חרשתי את גוגל ולא מצאתי שום דרייבר =[ אם תוכלו לעזור לי למצוא דרייבר של מדפסת Olivetti Simple Way WIFI זה יהיה מצוין!!! תודה רבה ושבוע טוב
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-