עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. שלום לכולם אני מחפש מקלדת ועכבר חדשים אלחוטיים לא חייב כסט - לא לגיימר . אבל הם צריכים להיות נוחים ככל האפשר לא בצורת Wave! אין בעיה להזמין מחו"ל למרות שכנראה רק את העכבר (כי למקלדת זה כנראה שילוח יקר שלא ישתלם). מאוד חשוב שיהיה הרבה כפתורים ניתנים לקינפוג בעכבר ובמקלדת (קיצורי מקשים).ושהתוכנה תהיה אמינה (השמועה גורסת כי התוכנה של לוג'יטק מגמגמת הרבה). תודה.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by רוני135,

מדפסת hp משולבת מודל 4343 מעתיקה בסדר אך כששולחים הדפסה הדף יוצא ריק. אין אינדקציה על מחסור בדיו או משהוא כזה. יש מושג מה זה יכול להיות?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by navk2,

אני הולך לקנות את ה- G5 ואני לא רוצה לקנות פד כי גם ככה יש לי חריגה מהתקציב... איך ה G5 עובד עם דף לבן ? איך הוא עובד עם משטח עץ ? (מן דמוי עץ כזה , כמו שיש בכל השולחנות...) איך הוא עובד עם פד ממש זול ? (מין חתיכת פלסטית עבה ורכה טיפה) איזה מהם הכי טוב ? ואיזה פד טוב אפשר לאלתר ?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. יש לי סט אלחוטי קצת ישן (שנתיים) שבחצי שנה אחרונה שכב בצד,המקום ליד המחשב נהיה לי צר ורציתי להחזיר אותם. חיברתי אתמול את המקלדת והיא נהיתה קצת "משוגעת" - תפקדה לא כמו שצריך (חלק מהכפתורים לא עבדו וחלק עשו פעולות אחרות ממה שאמורות) חשבתי שאולי הבטריות חלשות והטענתי אותם, ועכשיו כשהן מלאות המקלדת לא עובדת בכלל - המנורה האדומה שעליה שאמורה להגיב לא נדלקת בכלל. עשיתי כל מה שחשבתי שאפשר לעשות ולא הצלחתי. (ניקיתי מאבק בעזרת פן קר לשיער, ניקיתי מגעים עם אלכוהול וגם את המגעים של הבטריות והטענתי אותם שוב ליתר ביטחון) יש למישהו רעיון מה עוד ניתן לעשות? אולי עוד מישהו נתקל בבעיה הזאת?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by frenzy,

היי אני מחפש מדפסת הזרקת דיו של HP, אני מתכוון להוציא עד 1,000 ש"ח בערך. על מה אתם ממליצים?

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. אני כנראה קונה מעבד AMD ATHLON XP 2000 שוכולם אומרים שצריך לקחת לפחות מארז של 350 ווט אבל בחנות שאני קונה ממנה אמרו ש300 ווט זה מספיק בהחלט ועוד בהתחשב בזה שאני גם לוקח VALCANO 7 PLUS אבל בכל מקרה גם ככה יש להם רק כמה מארזים של 400 ווט והם באים בלי ספק ובלי מאווררים אז תגידו מה כבר יכול לקרות עם אני יקח 300 ווט?!?? כי בחנות אמרו שזה בסדר גמור!, ועכשיו השאלה בקשר לזיכרון מה ההבדל בין Winbond Original Memory ולבין זיכרון רגיל כי הWinbond Original Memory הרבה יותר זול מה הזיכרון הרגיל מה פחות טוב בו? תודה רבה מראש לכולם

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. קיבלתי מארז פול טאואר של ציפטק וקיבלתי בנוסף למסילות ולברגים עיגול מתכת(לא מגנט) מישהוא יודע מה זה?

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. מעדיף מקלדת חוטית ושתהיה צרה (כל המרובע בצד ימין מספרים\חצים לא יהיו בשימוש ולכן אני לא צריך את החלק הזה)... מישהו יודע איפה אפשר לרכוש? (עדיף באינטרנט).

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by ntl,

בבקשה תעזרו לי, זה חשוב

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. HP720 ששירת אותי למעלה מ5 שנים היתה טובה אני מחפש מדפסת חדשה של HP בסביבות ה 700 שקל, שתהיה טובה (איכות הדפסת תמונה, בשביל המצלמה הדיגיטלית שתבוא) מהירה וחסכונית בצבע, ובמקום תודה למי שעוזר RK

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. שלום רב, מחפש המלצות לאוזניות, עכבר ומקלדת. התקציב איננו מוגדר לחלוטין אבל הוא נע בין 700-1000 ש"ח. *התקציב גמיש כי אם צריך להוסיף קצת על מנת לקבל מוצר טוב יותר אז אין לי בעיה כי אם כבר משקיעים אז פעם אחת עד הסוף. חשוב לי הדברים הבאים אוזניות over-ear ( לוח אם: gigabyte h87-d3h ): מיקרופון, סאונד איכותי ( בעיקר למשחקים אבל גם למוזיקה מדי פעם ), בקרה על הווליום. עכבר(חוטי): אחיזת Palm בעיקר שיהיה נוח, ומדוייק. אם אפשר לצרף המלצה לפד שיתאים לאותו עכבר. מקלדת( חוטי ): מיועדת להרבה זמן, מקשים מוארים (אם התקציב מאפשר אז אולי אחת כזאת שאפשר לשלוט בתאורה) שתיהיה נוחה. מקלדת מכנית זאת גם אופציה ( אם כבר להשקיע אז עד הסוף ). המשחקים שאני משחק בהם הם משחקי יריות כמו bf4, call …

12. שלום אני מעוניין לקנות לחבר מתנה ליום הולדת - רמקולים למחשב. החבר עוסק במוזיקה (גם מנגן) וכן עושה עריכה במחשב ושומע שם מוזיקה. מבקש המלצות לרמקולים למטרה זו - 2 רמקולים קידמיים שיהיו איכותיים (אין צורך ברמקולים אחוריים - נשקיע בקידמיים ובעתיד במידת הצורך נוסיף עוד). תקציב - עד 400 ש"ח. האם ניתן להכניס לתקציב זה גם סאב ? האם יש רמקולים קדמיים שמספיק טובים ואין צורך בסאב בנוסף ? יש המלצות או דברים נוספים שצריך לקחת בחשבון ? תודה על העזרה יגאל

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by yonatan.mendelson,

מותג הגיימינג מבית חברת קינגסטון ממשיך להרחיב את האופקים שלו עם מקלדות ומוצרי אודיו מעודכנים לכתבה

14. Started by xxxlr1,

היי אני מחפש אוזניות טובות למוסיקה שאני יוכל לשמוע בהם טוב מוסיקה בסגנון של TRANCE HOUSE וכאלה חשוב שיהיה חיבור לאייפון תקציב עד 300 שח עכשיו יש לי התלבטות בכל מקום שאני מחפש אני רואה שמציעים את הסנהייזר או הAKG518 ויש לי חבר שמבין בזה אז הוא אמר לי על אוזניות בשם MARSHALL או m40 m-audio משו כזה מה אתם אומרים?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  15. Started by BeN-T,

שלום רב. נתקלתי בבעיה מוזרה, שאני מנסה לשלוח פקס שאני מחובר לאינטרנט איני מצליח. לאחר שאני מנתק את כבל האינטרנט למודם אז אני יכול לשלוח פקס. ממה זה יכול לנבוע? *האם זה מתאים לתת פורום אחר התקלה?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by שיקאגו,

שלום, קניתי מדפסת HP 6500A וחיברתי אותה עם כבל רשת לראווטאר. המדפסת מזוהה ודרך המחשב הראשי הכל עובד. דרך הלפטופ אני לא מצליח לתקשר עם המדפסת.... טיפים? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. אני רוצה לחבר את 2 המחשבים שלי עם KVM. המקלדת היא PS2 והעכבר הוא USB. יש לי מתאם USB לPS2. לאחד מהמחשבים יש 2 כניסות PS2 - גם למקלדת וגם לעכבר, ולמחשב השני יש כניסה רק למקלדת. הבנתי שאפשר לקנות מפצל PS2. אתמול עשיתי ניסוי וחיברתי את העכבר לפורט של המקלדת עם מתאם PS2 והוא לא עבד. יש דרך לגרום לזה לעבוד? תודה!

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. היום ברשותי מקלדת סבבה זולה ופשוטה נוחה לעבודה מדגם Logitech 120 הבעיה שהיא לא מוארת, וזו תכונה שיכולה להקל לי בשימוש בחושך, ראיתי פרסמו דגם של Apex 5 של steelseries, מה שמפחיד אותי קצת בדגם הזה זה הרעש של הקלילים על הלחצנים שיכולים להציק לי לפחות זה מה שקראתי על מישהו שהתלונן על זה השאלה אם משהו מכיר אץ הדגם ויכול להרגיע אותי על הדגם או להמליץ על עוד מקלדות מסוג שבהם ניתן לערוך לדים לחצנים העדפה לא למשהו יקר. הסדרתי עד היום עם מקלדת גם ב 80 ש"ח

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Sunbeam Samurai BLACK 200 ש"ח האם במארז הזה יספיקו מאוורר אחד מקדימה, אחד מאחורה, אחד בדלת ואחד בגג? האם במארז הזה יש זרימת אוויר טובה? לדעתי המארז נראה חמוד ובמחיר הזה הוא נראה ממש מציאה איך האיכות חומרים ובנייה שלו? והכי חשוב, האם כדאי לי לרכוש אותו במחיר הזה?

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by Born2Kill,

שלום, כל פעם שאני מדליק את המדפסת הוא מדפיס לי דף לבדיקה, איך מבטלים את זה? אני רוצה מתי שאני אדליק את המדפסת הוא לא יידפיס לי שום דבר... יש לי מדפסת HP psc 1315 all in one

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by oleg,

טוב, לאחר שחרשתי על ביקורות וכתבות וראיתי המון תמונות החלטתי לבסוף לקנות את קנון A80 מקווה שאתם מסכימים איתי שזו בחירה טובה יחסית למחיר. עכשיו, נתקלתי בבעיה מאוד מבלבלת והיא שמצד אחד כתוב במאפייני המצלמה שאפשרות צילום הוידאו עד 3 דקות אפשרית רק עם כרטיסי זיכרון (CF) מהירים! ומצד שני כתוב שהמצלמה מתאימה רק לCF מסוג 1 ולא מסוג 2 (המהירים יותר אם הבנתי נכון) אז אני לא מבין איזה כדאי לי לקנות? ואם אקנה סוג 2 אז זה לא יתאים בכלל או שפשוט לא ינצל את כל המהירות? בבקשה שמישהו יסביר את העיניין. תודה מראש. :cwm16:

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by BONO,

איזה מארז שווה לי לקנות אני לא עושה מודינג וכאלה כי אני לא אוהב לגעת במחשב אבל זה יפה חשבתי על GLOBAL WIN או ANTEC מה אתם אומרים?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by Pc_Master,

יש לי צורב RICOH MP7125A עכשיו התקנתי WIN XP התקנתי תוכנת צריבה NERO 5.5 הוא כל הזמן הוריד לי את ה בופר של הצורב והפסיק את הצריבה,הצורב ו ה די וי די יושבים על אותו ערוץ IDE לאחר שהחלפתי את ערוץ ה IDE של הצורב (הוא והדיסק הקשיח יושבים ביחד עכשיו) הוא לא יורד מ 90% בופר בצורב עכשיו השאלה שלי היא מה זה משנה לצורב עם הוא יושב על אותו ערוץ יחד עם ה די וי די או יחד עם הדיסק הקשיח?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by orior,

אני רוצה לוודא שהכל אצלי מקונפג כמו שצריך, רק שאני לא לגמרי מבין עד כדי כך. אלה התוצאות שלי, אודה מאד למי שיאיר את פני למשהו שלא מקונפג טוב: Project Name My Benchmark Operating System Microsoft Windows XP DirectX Version 8.00 Mobo Manufacturer Gigabyte Technology Co., Ltd. Mobo Model 7VTX-P CPU AMD Athlon XP/MP/4 1533 Mhz FSB 133 MHz 3D Accelerator NVIDIA GeForce2 Ti Graphics Chipset NVIDIA GeForce2 GTS/Pro/Ti Driver Version 6.13.10.2311 Video Memory 64 MB Resolution 1024x768 32bit Texture Format Compressed FSAA Disabled Z-Buffer Depth 24bit Frame Buffer Double Rendering Pipeline D3D Hardware T&L 3DMark Result 4437 3D marks Game 1 Ca…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.