עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by SnakeBite,

שלום,אני קונה מחשב חדש עכשיו אני קונה איתו ספק זול של 400w ב 95~ שקל הייתי רוצה לדעת אם צריך ספק מיוחד כדי להפעיל עליו דיסקים קשיחים של sata2 . כאילו מה שאני שואל בעצם..אם יש כמות חשמל שונה שצריך לספק לדיסק קשיח בשונה מ IDE למשל.. ולמי שיש המלצות על חברה מסוימת של ספקים או על ספ מסוים שהוא זול וטוב מוזמן לציין תודה מראש עידו

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  2. פנטיום 3, 550MHZ לוח אם 512MB זכרון דיסק קשיח 20GB כונן CD כפול 32 של ACER צורב כפול 8 של פיליפס כונן 1.44 מסך "17 786FD MAG כרטיס מסך TNT RIVA 16MB מודם 56K כרטיס רשת כרטיס קול Creative 128 מה מחיר המקסימום שאני יכול לדרוש עליו ? תודה !!!

• 1 תגובה
    • 683 צפיות
  3. Started by סנדי,

שלום לכולם המחשב שלי לא מזהה דיסק חיצוני שמחובר בUSB למרות שמזהה רכיבים אחרים(מצלמה,דיסק און קי) לדיסק החיצוני יש מקור כח משלו ובמחשבים אחרים הוא כן מזוהה. יש לי XP במחשב AMD תודה לעונים.

• 2 תגובות
    • 532 צפיות
  4. Started by le cat,

אני מעוניין לקנות מצלמת רשת (בסביבות 300 ש"ח +/-). איזה מצלמות מומלצות? אילו חברות? ?Creative? Logitech? 3Com אילו דגמים? אילו תכונות חשוב שיהיו במצלמת רשת? תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  5. לפני כ 8 חודשים עשיתי טעות וקניתי את המדפסת הנ"ל ממשווק מורשה. לא שמתי לב לעדויות על שירות הלקוחות המחפיר של חברת HP וחבל. כבר מתחילת מהשימוש הראשון המדפסת לא עבדה כראוי, כאשר היו מספר תקלות עיקריות שזהיתי : איטיות יתר בהדפסה , לפעמים לא מדפיסה בכלל וההדפסה רועשת מאד - הרבה יותר ממוצרים אחרים דומים. לאחר פנייה לשירות לקוחות המצחיק ביותר : שאת הבעיה של המוצר הם רוצים לשמוע דרך הטלפון - האחראית משרות הלקוחות HP אשכרה רוצה שאני אצמיד את הטלפון למדפסת כדי שהוא תוכל לשמוע את פעולות המדפסת ולהחליט האם יש תקלה. לי הבקשה הזו נראית יותר כמו לקוחה מסרט בורקס ישן ולא מצחיק. לאחר בקשה זו איבדתי עשתונות וניתקתי את השיחה. סתם רציתי לשתף.

• 7 תגובות
    • 4.6k צפיות
  6. Started by g0vner,

שלום חברים, אני לא מכיר מוצר כזה או מה לחפש. פעם היה לי SWITCH KVM כזה עם כניסה לעכבר מקלדת ומסך. ו2 יציאות מכל סוג. והייתי יכול לעבור בין מחשבים. אני מחפש היום משהו כזה אבל ל-2 כניסות USB, אחת לעכבר ואחת למקלדת. למסך עצמו יש SWITCH משל עצמו ככה שאני מעדיף משהו כמו שציינתי. מה מחפשים ? מה מומלץ תודה, govner

• 0 תגובות
    • 967 צפיות
  7. שלום אני מחפש מקלדת נוחה וזולה,שתשמש אותי להרבה זמן.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by dominic16,

אוקי אז כחה אבא שלי בקרוב קונ מחשב בישבילו מישרדי אז רציתי ליקנות מארז חדש ולהחליף בשלי אז יש לי כמה שאלות: קראתי שיש בעיה עם החיבור של הUSB הקידמי הוא משהוא מיקדימה אז נכון ? למי שיש אותו הוא מרוצה מינו חוות, דעת כמה רעש? זה הוריד הרבה מעלות? האם זה קשה להחליף מארזים למי שלא עשה את זה? תודה רבה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 787 צפיות
  9. http://www.thermaltake.com/product/Power/PurePower/w0099/w0099.asp?www.dailytech.com ניראה באתר PCSPOT http://www.pcspot.co.il/cgi-bin/viewnews.cgi?id=EEuEyulZEAyrrZjtwu אז מה ? שוק חדש של ספקי VGA ?... עכשיו השאלה : בזמן שהכרטיס היה מקבל חשמל ע"י חיבור מולקס הוא היה מקבל גם 5V וגם 12V .. הספקים האלה מספקים רק 12V .. האם השינוי הוא כתוצאה ממעבר לחיבור 6 פין (כלומר כל חיבור 6PIN יתן רק 12V ויפיל את ה 5V ו 3.3V על הלוח ?) ? או שהספקים האלה הם אלו שמפילים את ה 3.3V וה 5V על הלוח ? עריכה: 10 אמפר ב 12V יספיק לכל כרטיס ?

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by HiTiT,

שלום, אני מעוניין בקניית המדפסת הנ"ל בגלל הרבה תגובות חיוביות עליה. אבל יש לי 2 שאלות לפני-כן: 1. האם 600*600 רזולוציה זה מספיק לשימוש ביתי? מה זאת אומרת? 2. כמה זמן היא תחייה אצלי? לפי כמות דפים.. אם אני לא טועה קוראים לזה תוך?

• 3 תגובות
    • 704 צפיות
  11. Started by avihy,

מחפש דרייבר למדפסת hp psc 1410

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  12. ^ האם יש מכונה משולבת שטובה יותר עד 1000 ש"ח? שאלה בקשר לפקס : צריך קו מיוחד מעבר לקו הטלפון הרגיל, או שהקו הרגיל יספיק לפעילות מלאה של הפקס? מרפרוף יצא לי לראות ש HP L7580 חסכונית בצורה מחשידה. השאלה היא האם היא כוללת פקס אוטומטי (כמו ב6313) או עצמאי. מה גם שהיא פי 2 בגודל והיא מיועדת לבית פרטי. אך אם השיפור שלה בחסכון מתבטא בצורה כ"כ חיובית אז אקח גם אותה ברצינות. השאלה המרכזית היא כמה אג' עולה דף שחור ודף צבע בשתיהן. תודה ענקית, אני ממש לפני קניה. רק צריך עזרה. .swg

• 8 תגובות
    • 891 צפיות
  13. Started by jacob300,

מדפסת HP - J5780 ALL IN ONE שלום יש לי בעיה עם המדפסת HP החלפתי לטונר חדש מקורי, דגם 140 BLACK לאחר החלפת מחסנית חדשה הדפיס המכשיר גליון יישור כדי לוודא איכות מעולה. בלוח תצוגת המדפסת רושם place align page face up into document feeder than press ok אני לוחץ OK ומקבל הודעה Alignment cartridges ומקבל ERROR Alignment failed refer to device documentation to troubleshoot Press ok אבקש עזרתכם בפיתרון הבעיה תודה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. שלום חברים, מזמן לא התעדכנתי בשוק המדפסות, ואחרי יומיים של חיפושים, אני רוצה להתייעץ אתכם: אני צריך מדפסת לייזר משרדית, חסכונית מאוד וקטנה - בגודל שלא יעלה על פי 1.5 ממדפסת שולחנית משולבת רגילה לבית. היא צריכה לצלם ולסרוק (עם פידר), ולהיות בנוייה היטב (שתוכל להחזיק מעמד הרבה זמן). כמו כן, התקציב העומד לרשותי עבורה הוא 600 שקל גג. אני פוזל לכיוון Brother משום שהבנתי שהם אמינים מאוד ודי זולים לטווח הארוך בטיונרים. נ.ב. הבנתי שיש היום מדפסות אלחוטיות, האם זה אומר שניתן להתחבר למדפסת עם המחשב הנייד ללא רשת אלחוטית קיימת? כמו חיבור אד-הוק שכזה? אני מודה לכולכם מראש על העזרה! שבוע טוב.

• 7 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. שלום, יש לי ספק אחד במחשב וכל היציאות שלו תפוסות (שלושה HD וצורב אחד). קניתי כרטיס PCI שנותן לי עוד 2 יציאות IDE וע"י כך אני אוכל לחבר עוד 4 התקני IDE בנוסף ל-4 ההתקנים הקיימים. הבעיה היא שכל היציאות של הספק שלי תפוסות ואני לא מעוניין לחבר מפצלים כדי שלא יהיה עומס על הספק הקיים, במקום זה, רציתי לחבר ספק נוסף ולהשתמש בחיבורים שלו. אין לי על אף אחד מהספקים מתג, כך שאם את הספק החדש אני אחבר ישירות לחשמל, ישאר מתח על הכוננים המחוברים אליו גם לאחר שאני אכבה את המחשב. אבל מה שכן, יש לי יציאה פנויה על הספק הקיים, יציאה שאמורה להתחבר למסך ולספק לו חשמל, אך המסך שלי מתחבר ישירות לחשמל, לכן רציתי לדעת, האם אפשר לחבר את הספק השני אל הספק הראשון (דרך אותה יציאה שאמורה לתת כוח …

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. Started by lipa,

שיהיה יותר טוב (אם אפשר) מ- HEC 6A19 , ויכלול ספק טוב

• 3 תגובות
    • 665 צפיות
  17. יש את הפנלים לבקרת מהירות מאווררים עם חיבורים של USB ,של SATA וכדו... בגלל שאני לא מתמצא בכלל בנושא אבקש חהמלצה לפנל שכזה עד 300 ש"ח ,כמו כן יש לי שאלה האם מספיק הפנל והחיבורים שלו או שצריך שהיה מאווררים מיוחדים במארז עם שליטה במהירות ,או כל מאוורר ניתן לשליטה דרך הפנל שמחובר ללוח האם?

• 3 תגובות
    • 667 צפיות
  18. Started by bruno the blade,

שלום לחברי הפורום. אני מחפש קוניקטור מיני USB זכר שמעביר ל USB נקבה . אם מישהו מכיר מקום \ חנות באזור תל אביב זה יהיה הכי טוב. תודה

• 0 תגובות
    • 721 צפיות
  19. שלום אני לא יודע אים זה הפורום הנכון,אים לא אשמח להפנייה לפורום הנכון........ברשותי מספר קלטות אודיו ישנות ואני רוצה להעביר את תוכנן למחשב כקבצי MP3 או אחר.......אני רוצה לעשות את הפעולה הזאת במהירות ובפשטות וכמובן באיכות מעולה. ממה שהבנתי ישנם מספר מכשירים כאלו דמוי ווקמן עים חיבור USB שבא ביחד עים תוכנה ואני פשוט מעביר את התוכן בקלות כמו המכשיר הזה..... http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=11179&perur= 1.האים המכשיר הזה יתאים לי מבחינת איכות העברה למחשב? 2.מהוא המכשיר המומלץ לקנייה מהסוג כמו בקישוק?3.מהוא המכשיר האיכותי ביותר להעברה של הקלטות למחשב שניתן לקנות בארץ?,והאים יש הבדל משמעותי למכשיר הפחות יקר? תודה.

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. Started by avivlevy,

איזה ספק יותר חזק FSP EPSILON 700W OCZ GameXStream 600W SLI שניהם בסביבות ה1000 איזה ספק יותר טוב? הוא שיש משהו אחר במחיר הזה. (סתם לידע כללי לא מתכוון לקנות בזמן הקרוב)

• 3 תגובות
    • 652 צפיות
  21. יש לי מקלדת של סילבר ליין פשוטה אין למקלדת דרייבר מיוחד - כבל אופן WIN 7 לא זיהה אותה המקלדת עובדת אבל כפתורי המדיה לא פעילים (היו פעילים ב XP) יש דרך לתיקון קובי

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  22. Started by esaly,

האם החלפה לספק טוב יותר יכולה לגרום לשיפור בביצועי המערכת?

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  23. Started by eranmor,

האם אני יכול לחבר שני ג'ויסטיקים דרך שני כרטיסי קול שונים וגם לדאוג שהם יפעלו באותו זמן?? עוד משהו: יש מתאם בין חיבור MIDI לUSB?? (בשביל ג'ויסטיק כמובן)

• 8 תגובות
    • 915 צפיות
  24. Started by ran_meir,

מניסיון קודם אני רוצה לדעת אם יש כאן אנשים שמבינים טוב מאוד בנושא. אחר כך יבואו השאלות. (ובבקשה, אין לי כוח להודעות כמו "ספאם")

• 6 תגובות
    • 691 צפיות
  25. יש לי במקלדת שליטה בנגן מוזיקה (START/PAUSE...) והנגן הזה עובד רק על WMPLAYER. מישהו יודע אם אפשר לעשות שיפעל על התוכנה WINAMP? ואם כן איך? תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 874 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.