עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by iCanKnow,

טופס המלצה לעכבר: תקציבכם: 750 (הסכום שאתם רוצים להשקיע בקניית העכבר). חריגה: (הסכום המקסימלי שתוכלו לחרוג בקניית העכבר). מהי האחיזה הרצויה בשבילכם? PALM אחיזת Palm אחיזת Claw אחיזת FingerTip במידה ויש כבר משטח לעכבר, אנא ציינו את שמו של המשטח כדי שנדע להתאים לכם את העכבר גם במבחינת תפקוד החיישן וגם מבחינת הרגליות של העכבר:QCK אם צריך משטח חדש שיתאים לעכבר החדש טוב יותר אין לי בעיה כי תיכננתי לקנות משטח חדש בכל מקרה (אם ברצונכם לקנות משטח חדש עם העכבר, נא לא למלא את סעיף זה ולעשות טופס חדש של המלצה למשטח). בקשות מיוחדות:ימני (ימניים, שמאליים וכו'). מחו"ל או מהארץ?ארץ (אם מחו"ל - ציינו חנות/ארץ שאתם מעדיפים). הערות:אני חייב שיהיה לי הרבה מקשים בצד לפח…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by asta,

בירור לגבי איכות מצלמת הרשת שנטוויזן נותנת חינם במסגרת מבצע התחברות אליה אהלן חברה הרזולוציה הרשומה על הקופסא 352*288 אין לי דרך לברר אם זה נתון אמיתי , מפני ששם היצרן והדגם לא מופיעים על המצלמה והאריזה שלה ונציגי המכירות של נטוויזן לא יודעים בעצמם כנראה שנטוויזן עשתה עסק עם איזה צינג צונג מסין ,שהרכיב את המצלמות האלו מחלקים סוג ז בחצר האחורית של הבית שלו השאלה היא אם מישהו מכם הוא בעליו הגאה של ה webcam הזאת ויכול להגיד אם המצלמה מספיקה לשם ביצוע שיחת וועידה בצורה סבירה פחות או יותר בהתחשב בכך שבארץ, בגלל ה Upload האיטי, ממילא לא ניתן לנצל את מצלמות הרשת האיכותיות באמת שבאות עם נתונים של 640*480 , 30 fps וזה ביזבוז מוחלט לזרוק כסף על לדוגמא Logitech QuickC…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by Moo,

פעם ראשונה שאני רואה כזה דבר למשהו יצא לנסות את זה?? זה יחסית זול לאומת הדיו וגם הם אומרים שזה מספיק ל 5 פעמיים

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. אני רוצה עכבר ומקלדת יותר חשוב לי העכבר מאשר המקלדת אני שמאלי והתקציב 600 לשתהם אלחוטי....רוב השימוש שלי אינטרניט ומשחקים

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by MATOK,

איך אני בודק איזה ספק יש לי במחשב מבלי לפתוח אותו? אני רוצה לדעת כמה W הוא . בתקווה שאפשר!

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by Etus,

יש לי בעייה בצריבה שהתחילה לפני זמן קצר. בכל פעם שאני מנסה לצרוב דיסקים של מוזיקה, מהירות השליחה של ה- CD-ROM כ"כ קטנה, עד שזה עושה מיידית Error, אפילו כשאני מנסה לעשות CD-Image(אין לי מושג למה יש בעייה כשאני מנסה בדרך הזו). אני יכול לצרוב מידע ללא בעייה, ואני יכול לשמוע מוזיקה דרך הכונן הזה. אף פעם לא הייתה לי את הבעייה הזו. אני משתמש ב- WinOnCD 3.7, ויש לי צורב CRW8824S Yamaha 8x8x24 SCSI. עזרה בבקשה? נ.ב. עוד בעייה קטנה: למה הצורב לא מצליח לקרוא דיסקים של 800MB(הדיסקים של GPT, החדשים)? הוא מזהה אותם כדיסקים של 650MB.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. אני מחפש סט מקלדת ועכבר לעמדת גיימינג שיש לי בסלון - מקלדת ועכבר לבדם פחות נוחים לשימוש וצריך ממש משטח/פלטה.. בדקתי קצת וראיתי את ה-Roccat Sova - אבל נראה שהמוצר ישן יחסית וכבר לא נמכר בארץ.. מחפש המלצות לסט בסגנון או רעיונות אחרים למחשב שיושב בסלון ואמור להיות לשימושי גיימינג בחלקו תודה!

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by TMJ,

המלצה לעכבר אלחוטי הכי טוב עד 400 שח למחשב נייד!!! תודה!

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by עמרי בן ארי,

שלום לכולם אחרי מעל שנה של שימוש במקלדת ה ZBOARD למי שמכיר... ומי שלא : ביקורת מוצר ב HWzone http://hwzone.co.il/reviews/zboard/ אתר החברה Ideazon http://www.ideazon.com/us/ אני קניתי לפני כשנה וחצי את המקלדת הנ"ל ברשת באג מחשבים אבל משום מה הם לא המשיכו להביא את יתר המוצרים של החברה... עכשיו אני וחבר הזמנו את ה FANG מארצות הברית ואחרי שימוש ראשוני של כחודשיים רציתי לחלוק איתכם את ההתרשמות שלי מהמוצר... סקירה: ה FANG הינה מקלדת קטנה שלא מחליפה את המקלדת הסטנדרטית כמו ה ZBOARD אלא משמשת כפד משחק במקום המקלדת רק לשעת משחק ה FANG מאוד מזכירה את הצד השמאלי של ה ZBOARD רק טיפה יותר מאובזרת... הדבר הראשון ששמתי לב אליו הוא איות הבניה - שוב ביחס ל ZBOARD ששם הס…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by beni125,

יש לי שאלה בנושא המקלדת אם אני מביא אותה מארה"ב אז יש אנגלית עליה השאלה היא האם היא תוכל לעבוד בעברית למרות שאין עליה אותיות בעברית תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by Tomerb1,

שלום לכולם יש לי את העכבר MX610 [כותרת] ויש לי 2 שאלות... 1) כמה DPI יש בעכבר? כי אני זוכר שקניתי אותו על הקופסא היה רשום 1600 ועכשיו שאני מחפש באינטרנט אני מוצא רק גירסא ליד שמאל עם 800DPI... 2) מה קרה לגירסא ליד ימין? למה אני רואה ברוב החנויות רק ליד שמאל? תודה

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. יש לי 6 חיבורי USB במחשב, 2 מקדימה שלא נוח להשתמש בהם, ו 4 מאחורה תפוסים כולם, אני זקוק לעוד. 1. האם כאשר מחשבים USB HUB, זה מעמיס בצורה כלשהי על המחשב (לא בביצועים), כמו שכאשר מחברים מפצל גדול לשקע חשמלי, ואז מחברים מוצרים רבים לחשמל, זה יכול לגרום לעומס חשמל ובעיות, ברור לי שכאן זה לא חשמל, אבל עדיין, האם יש בעיה לחבר מפצל, ואליו מכשירי USB נוספים ? 2. ראיתי שיש USB HUB שכתוב עליהם באתר "ללא חיבור לחשמל", האם יש כאלה עם חיבור לחשמל ? מדוע ? מה עדיף ? 3. פרט לכך שחשוב שהמוצר יהיה USB 2.0, מה עוד חשוב לדעת/לשים לב ? 4. אשמח לקבל המלצה למוצר ספציפי. תודה !

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by guy94,

היום בלילה אני מזמין את המחשב החדש שלי מהאתר של זיגזג. רציתי חוות דעת שלכם על מה ללכת ? איזה לוח אם. כל שאר הפרטים שלי סגורים. [poll] [opt]ASUS A7V266-E[/opt] [opt]GIGABYTE GA7VTX-H[/opt] [/poll]

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by God4U2,

אני בתהליכים עם המחשב החדש כבר יש כמעט מפרט מלא ... לי ולאח שלי... יש לי רק עוד 2 שאלות ... 1. GA-7VTXE זה מה החלטתי בסוף ... בעקבות כל מה שאמרתם לי (KT266A) איך זה ל OC ?? (מאוד בתכנון שלי ... OC) 2. אני רוצה עכבר ומקלדת חדשים אני רוצה אותם שחורים ממולץ משהו פשוט וזול ... למישהו יש רעיונות ???

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. והאם צפוייה הוזלה משמעותית במחירי הגי פורס 3 הרגיל ?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by Ibrow-Now,

נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=general_offtopic&action=display&num=1003179253&start=0]כללי[/link] על ידי KoM

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by blabla2002,

היי קנית את העכבר של לוגיטק mx 700 (עכשבר נהדר דרך אגב) עכשיו יש לי משטח שחור מהעכבר הישן לא אופטי והוא מן בד שמתחתו יש חצי סנטימטר פלסטיק והוא בנוי כמו בגד שטי וערב והשולחן בנוי מעץ חלק בלי בליטות או שקעים והוא מן אורן כזה הצבע אחיד צבע עור כזה ויש פסים חומים דקיקים שגודלם ג 2 מ"מ 4 מ"מ אז מה כדי השולחן או הפד

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by ABL,

אתם מכירים מקום לחריטת עברית בלייזר איכותית מלבד פיסיגרף (שלוקחים 150 שקל)? משהו עד 100 שקל?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by iSolt,

http://ksp.co.il/?uin=28702 __________________ מקלדת גיימרים מכאנית Corsair Vengeance K70 RGB Cherry MX Brown הסוויצ' החום הכי מתאים לי. ואני חייב לדים כחולים מה דעתכם עליה? יש למישהו אותה? שווה תמחיר? יש מקלדת טובה יותר ממנה בסכום הזה?

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by tidan27,

שלום! אני מתלבט בין שני עכברים logitch mx master או mx master 2s ההבדל בינהם הוא שזמן העבודה של הדגם הראשון הוא 40 שעות והשני 70 שעות ובדגם השני החיישן יותר מהיר ההפרש במחיר בין שניהם עומד על 160ש"ח האם זה מצדיק את ההשקעה?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. שלום לכולם. לפני חצי שנה פינקתי את עצמי עם DELL XPS L702X. מאחר שזה מחשב די כבד אני לא ממש סוחב אותו לכל מקום (אבל לפעמים יוצא לו לטייל איתי). לאחר שקניתי אותו השגתי על הדרך מאי.בי. אוזניות roccat vire שהיו זולות והספיקו לאותו הזמן. מאחר שאני משחק די הרבה וגם רואה סרטים על המחשב החלטתי לשדרג את החווית השימוש בו שלב קדימה. מחפש אוזניות גיימינג עם איכות בניה טובה+, שיהיו נוחות, עם חיבור USB או 2.1 כמו שיש לי במחשב. עוד לא הבנתי מכל הפורום פה העם באמת שווה 5.1/7.1 באוזניות כדי לשפר את חווית השימוש (אני משחק הרבה FPS). מעדיף לקנות בKSP, איבורי או במקרה הרע בבאג. עם זה יוצא ממש משתלם אפשר באיביי אבל אני די מודאג בגלל האחריות. כל הנושאים בפורום היו מאוד אינפורמטיביים, אבל עיבדת…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  22. Started by maazg,

שלום רב, אני קונה עכבר של RAZER ואת הרמקולים SIBERIA V2. אני מתלבט האם לקנות אותן בארץ (KSP) או דרך EBAY. העניין שאף פעם לא יצא לי לקנות מEBAY ואני לא יודע כמה זה אמין וכמה זמן ייקח למוצר להגיע. והאם זה מתשלם ושווה בכלל. אשמח לתגובות תודה רבה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by abo9,

אני קונה בקרוב מחשב חדש ואני צריך ציוד הקפי. יש את המסך הזה: http://ksp.co.il/?store=ksprishonlezion&uin=15690 שהוא נראה לי מעולה לגיימינג אבל שתי שאלות: א. האם הפאנל טוב? כי שמעתי שTN זה לא טוב ב. האם הרמקולים בסדר או שחייבים חיצוניים? והאם כדאי אותו או משהו אחר טיפה זול יותר או באותו מחיר? עכבר: האם DA 2013 הוא מומלץ? אם לא אז מה כן מומלץ? ואיזה פד מומלץ בשבילו? מקלדת: הX4 של מיקרוסופט טובה? האם זה: http://ksp.co.il/?select=.1042..218..1286.&list=1&sort=2&glist=0&uin=16972&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 שווה את התוספת הגדולה במחיר? ואני פתוח לעוד הצעות

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by eido300,

עד כמה זה מורכב להחליף מקלדת במחשב נייד? והאם יש חשיבות לקנות מקלדת מקורית (במקרה שלי היא גם מוארת)? תודה.

25. אני רוצה לקנות מדפסת משולבת...מדפסת, מכונת צילום, פקס, סורק משהו נורמלי וזול...אזור 350 400 שקל..שימוש ביתי, כמה דפים כל שבוע.. ראיתי את הקנון ואת הHP 4500 הבנתי שעדיף את האיץ' פי....יש איזה חברה\דגם אחר שעדיף לי להסתכל עליו? בכל מקרה ל 4500 יש הרבה גרסאות שאני לא מצליח לראות איפה ההבדל במספר דגם.. יש דגם בלי כל הלמעלה של הכנסת דפים...יש דגם עם חיבור אלחוטי ויש את הדגם חיבור קווי.. איך אני מבדיל ביניהם? מה ההבדל ל 4580? האם אין בעיה של מיחזור טיונרים? איך האמינות של המדפסת? קיצור איזה מדפסת משולבת כדאי לי לקנות בתקציב של 350-450 שקל? תודה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.