ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
כפי שרשום בכותרת, אני מעדיף להמנע מ HP כי הם גרועים מנסיון שני מדפסות יקרות שלהם התקלקלו לי כמה פעמים. אני מחפש משהו לא יקר, אמין ועם עלויות זולות. האם אפשר להשתמש במדפסת לייזר בבית ואם לא, למה?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קיים גיים פוד שחור לאקס בוקס שמותאם למחשב? תודה לעוזרים...
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
למטרות skype, עד 250 ש"ח. ראיתי את ה HD-5000 של מיקרוסופט אבל רשום שם שהיא מעמיסה מאוד על המחשב (לא המחשב הכי חזק בעולם), והכי חשוב, שסקייפ לא תומך בHD שלה בגלל שהוא לא מקודד בחומרה של המצלמה, והוא דורש התערבות של המעבד. שתי הסיבות האלו פסלו את המצלמה. לינק לביקורת שקטלה את המצלמה: http://www.engadget.com/2010/03/26/microsofts-budget-720p-hd-5000-lifecam-reviewed-video/ (אלא אם מישהו יגיד לי שמניסיון, ה HD רץ חלק על מעבד בינוני AMD 4200+ X2, ומתפקד בצורה טובה עם סקייפ.) אותו דבר לגבי Logitech Webcam C310. גם היא אמנם מאושרת ע"י סקייפ, אבל לא תומכת בHD שלה בגלל ההגבלה לגבי הקידוד, וגם היא צורכת הרבה משאבים מהמחשב. http://www.engadget.com/2010/06/10/logitech-launches-four-…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי מישהו מכיר איזה דגם של מקלדת קטנה יחסית אלחוטית איכותית למחשב? יש לי שולחן קטן והמקלדת בגודל הרגיל שיש לי כיום מקשה על הזזת ספרים על השולחן. (כשצריך לקרוא אז צריך להזיז את המקלדת אחורה וכשרוצה להשתמש במחשב אז צריך להזיז קדימה.) הייתי במקרה בבזק סטור אתמול וראיתי מקלדת של RAPOO או משהו כזה שהייתה ממש קטנה וחמודה ודקיקה, מחיר 250 שקל אבל אמרתי בטח אמצא בחצי באינטרנט אבל אז ראיתי תגובות לא משהו אז בנתיים מתלבט.. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם! ברשותי מדפסת ALL IN ONE של hp מדפסת זאת כוללת פקס תקין. המדפסת היא לשימוש ביתי. כעת, המדפסת מחוברת דרך מפצל לקו טלפון כך שעקרונית אני יכול לקבל פקס בכל רגע נתון. העניין הוא שאם מקנפגים את המדפסת לקבל פקס אוטומטית. נאמר אחרי 4-5 צלצולים, אז יהיו מקרים (כשיש יותר צלצולים, לא הספיקו להרים שפורפרת, אך זה לא פקס) של אובדן שיחות. האם יש פתרון ביתי פשוט של זיהוי פקס אוטומטי ? משהו כמו מרכזת עם שתי שלוחות עם זיהוי פקס אוטומטי על שלוחה מסויימת ? בברכה, רפי
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
מה זה המנוע הגרפי הזה? מה השוני שבו מהרדאון הרגיל?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך לקנות מדפסת וסורק חדשים, והפתרון של מכונה משולבת עלה כדי לחסוך מקום, אך אינו הכרח במידה ומישהו רוצה להציע פיתרון אחר. בכל מקרה, אין לי תקציב ספציפי, אני מדפיס ממוצע (50-100 דפים בחודש) וסורק ממוצע (~30 דפים בחודש), ואני מחפש משהו שישתלם מבחינת מחיר המדפסת והדיו גם יחד. קיוויתי להדפסה וסריקה דו"צ, אבל הבנתי שגם אם הדפסה שכזוו קיימת, היא איטית להחריד במדפסות דיו, שכן המכונה מחכה להתייבשות הדיו על הצד הראשון. כרטיס רשת זה נחמד אבל לא הכרחי. ראיתי באופיס-דיפו את ה-HP L7590 במחיר בהחלט טוב ביחס לחנויות אחרות (600), והיא מציעה סריקה דופלקס שבד"כ יש רק במכונות שעולות 1500 שקל וצפונה. הבעיה היא שראיתי המון ביקורות קוטלות באינטרנט בנוגע לתאימות שלה, קושי התפעול שלה, ומגוו…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לא יודע אם זה קשור לכאן אבל לאחר המלצות על המדפסת הזאת קניתי אותה התקנתי אותה לפי ההוראות (את כל 4 ראשי הדיו) והכל מעולה עד שזה מגיע להדפסה של צבעים, שום צבע לא עובד ולפי מה שאני רואה מכליות הדיו מלאות.
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים,אז כמו בכותרת,בכדי להעיר את המחשב אני צריך ללחוץ על הכפתור הדלק במחשב,עם הלחיצה זה מראה שהמחשב לא נכבה אלא התעורר,העכבר חדש וזה התחיל איך שקניתי אותו,עם העבר הישן זה לא קרה ,מה צריך לעשות בכדי לתקן את זה ?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי את המארז של קומפיוקייס 6A19 מזיגזג ויש מאחורה איפה שהבורג למטה מדבקת אזהרה כזאת קודם כל: אם אני פותח את המארז יש אחריות עדיין נכון? ואם אני מוציא את המדבקה הזאת גם יש? כי היא מפריעה כשאני פותח את המארז
-
- 24 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש סט מקלדת ועכבר לעמדת גיימינג שיש לי בסלון - מקלדת ועכבר לבדם פחות נוחים לשימוש וצריך ממש משטח/פלטה.. בדקתי קצת וראיתי את ה-Roccat Sova - אבל נראה שהמוצר ישן יחסית וכבר לא נמכר בארץ.. מחפש המלצות לסט בסגנון או רעיונות אחרים למחשב שיושב בסלון ואמור להיות לשימושי גיימינג בחלקו תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
מחפש גיים פד לPC להחליף את הXBOX 360 CONTROLLER המזדקן שלי. מעוניין בעיקר בתאימות (בלי צורך להתעסק עם תוכנות התאמה שונות ומשונות) ובנוחות. יש משהו עדיף מהXBOX ONE CONTROLLER?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בזמן שאני על המחשב העכבר מתנתק לכמה שניות (הUSB או החיבור או משהו כזה) וחוזר. יש לכם מושג אולי אם יש איזו אפשרות לתקן את זה? (מדובר בG500) אם אין שום דרך אז אני אשמח אם תציעו לי עכבר חדש לקנות בסגנון המבנה אחיזה של G500 (עכבר עבה ונוח לאחיזה). התקציב לא מפריע לי. תודה רבה,דימה.
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. בואו נסכם, מה ידוע כרגע: כרטיס ביצועים מחיר הערות geforce 3 ti 500 ב-100% כ-370$ ביצועי הכרטיס, יהוו מדד בסיס=100. geforce 3 כ-90% לא רלבנטי הייצור יופסק radeon 8500 כ-90% כ-250$ כולל כרטיס TV geforce 3 ti 200 כ-80% כ-200$ radeon 7500 כ-60% כ-200$ geforc2 ti 200 כ-60% כ-150$ 2.הצעד הנכון.. geforce 3 ti 200 =radeon 7500 במחיר, geforce3 ti 200 מציע כ-20% יותר ביצועים.ולפיכך השוק של 200$ יהיה בשליטת geforce 3 ti 200.לעומתו radeon 7500 השווה בביצועים לgeforce 2 ti 200 יוזל בטווח הארוך לכיוון ה-150$ וזאת על מנת שימכר היטב. 3 הטעות.. מי שרוצה יותר ביצועים מאשר geforce 3 ti 200 מציע , יוסיף עוד 170$!!…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
קראתי שכדי לדעת אם ה USB2 פעיל אצלי , אני צריך להכנס ל Device manager ושם לחפש את המילה "Enhanced" ליד חיבורי הUSB שלי. טוב, נכנסתי ומילה זו הופיעה רק ליד 2 חיבורים שכאלו כפי שתוכלו לראות בתמונה הזו: http://media.mekusharim.co.il/data/1950000/files_album/2069174.jpg עכשיו הקטע הוא שיש לי מ-ל-א חיבורי USB . איך אני אדע מי מהם זה השניים האלו. בחלק האחורי של המחשב יש לי 4 יציאות. בחלק הקדמי 2 יציאות (כחלק ממארז הטרנספורמר) ויש עוד אפשרויות על הלוח אם להוספת יציאות USB. הלוח שלי הוא ג'יגהבייט DS4 . הנה קישור לאתר שלו: http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2288&ModelName=GA-965P-DS4 תודה למי שיעזור...
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם הם עובדים חלק על משטחי זכוכית? אם לא, האם קיימים עכברים שעובדים חלק על משטחי זכוכית? אם כן אשמח גם להמלצות על דגמים - עד 300 ש"ח
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני סטודנט ואני מחפש לקנות מדפסת צבעונית שתשמש להדפיס מעט יחסית (רק הדפסות דחופות שאני לא מספיק להדפיס באונברסיטה). הייתי רוצה שיהיה לה סורק ועדיפות למזין דפים. פקס ו - WIFI יכול להיות נחמד אבל לא הכרחי. מהירות זה לא פקטור חשבות ומבחינת ואיכות אפשר להסתפק באיכות סבירה בלבד להדפסת טקסט בעיקר. חשוב מאוד שתהיה חסכונית ויציבה. אשמח מאוד להמלצה תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איזה מארז הכי יפה שראיתם למחשב? אשמח אם תביאו תמונות. [אני מעוניין לבחור כי אני קונה מחשב חדש] בינתיים מה שאני לוקח והכי יפה שראיתי זה : RAIDMAX Scorpio 868 Black 420 Watt [המארז כולל ספק 420 וואט , חלון צד , 3 מאווררים מאוור צד עם לדים ושתיים מאחורה עם חיישן טמפרטורה] תמונה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_993&products_id=5506
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מדפסת לייזר All in One, של HP. התוכנה הסתבכה וניסיתי לעשות Uninstall כדי להתקין מחדש. משום מה ההסרה לא מצליחה. כשאני מנסה להתקין מחדש הוא לא מסכים כי הוא מזהה את ההתקנה הישנה. ניסיתי את ה Uninstall שמגיה עם ההתקנה (4 שלבים במסך DOS) וגם זה לא עזר. מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי כולם אני קונה בקרוב מחשב חדש בתקציב של 3500~ ואני בבעיה..... מה לבחור? את ה gf2ti או gf4mx440 שניהם נמכרים באותו מחיר פחות או יותר ורציתי לדעת מה עדיף\טוב יותר...? plz help!
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מכיר את הבעיה הזאת ממזמן מידי פעם הייתי הופך את המדפסת , מנתק ומחבר את הספק כח ( מטען ) וזה היה מסתדר בדקתי את זה לעומק והבעיה שהמנוע של הסורק נתקע וגורם למדפסת לא לפעול אני חושב אולי שזה הספק כח גורם לזה המדפסת לא מקבלת זרם מספיק , בדקתי מתחים וזה היה תקין ביציאות של הספק כח יכול להיות שזה הגורם הספק עולה 100 ש"ח לגביי עלות תיקון אין לי מוסג אני חושב בסביבות 200-300 ש"ח ( השערה ) או עדיף לקנות מדפסת חדשה ? אני מאוד מרוצה מהמדפסת יש לי אותה 5 שנים
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני בתהליכים עם המחשב החדש כבר יש כמעט מפרט מלא ... לי ולאח שלי... יש לי רק עוד 2 שאלות ... 1. GA-7VTXE זה מה החלטתי בסוף ... בעקבות כל מה שאמרתם לי (KT266A) איך זה ל OC ?? (מאוד בתכנון שלי ... OC) 2. אני רוצה עכבר ומקלדת חדשים אני רוצה אותם שחורים ממולץ משהו פשוט וזול ... למישהו יש רעיונות ???
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-