ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
התחלתי לבצע סקר בקשר למדפסות משולבות. על פניו נראה שאלו של Brother חסכוניות יותר בגלל הפרדת הצבעים במחסניות. הבעיה היא שלפחות ב-Office Depot, שם הלכתי להסתכל על הצורה החיצונית ובכלל, ידעו להגיד שיש בעיה עם על המדפסות של Brother שמפסיקות להדפיס בכלל כאשר נגמר הטונר באחת המחסניות, כלומר, נגמר צבע צהוב, לא ניתן להדפיס בשחור עד שלא תוחלף המחסנית הצהובה. האם יש אמת בשמועה ? דרך אגב, הסתכלתי על דגמי ה-215, 240, 3240
-
- 5 תגובות
- 600 צפיות
-
-
היי, ישמש לגיימינג אז רצוי שיהיה איכותי ובעל טווח קליטה טוב. מחפש של מייקרוסופט כי יש לי הנחה על המוצרים שלהם. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
"The Logitech MX518 has won several awards and fans around the world. Improving it further, Logitech has announced three new and unique mice to meet the different needs of gamers based on preference, features, functions and design. Meet the G5, G7 and MX610 laser mice in this overview." הינה קישור רק אתמול פורסם! http://www.hardwarezone.com/articles/view.php?cid=1&id=1724 תמונה: הייתי רוצה לדעת מה אתם הייתם לוקחים מהשלושה? דיון נעים ושנה טובה!
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם שמי ציון אני מקווה שהכותרת טובה אם לא בבקשה תגידו איך צריך לעשות כדי שלא תינעלו אז לעניין חברה.אני רוצה לקנות עכבר חדש ומקדלת . יש לי עכבר של איהז 50 שקל שובר לי תיד =[ ומקדלת מעפנה אז אני החלטתי לקנות חדשים . מקדלת אני יודע איזה אני קונה כבר ב 80 שקל 3 שפות בגלל אבא שלי אני צריך רוסית גם והעכבר שיש לי כרגע קטן והורס תיד אז אני רוצה שתביאו לי עכבר בתקציב של 160-170 של חברת logitech אני רוצה שעכבר יהיה איכותי.נוח.ושימושי לגלישה באינטרנט ולפעמים משחקים אם אפשר תבחרו לי תעכבר מהאתר הזה: goldtop.co.il תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי את העכבר לוג'יטק G5 שקניתי לא מזמן (ד"א הוא עכבר מעולה!!), ויש לי בעיה בתוכנה שלו. זה קורה בכל תוכנה אבל נגיד בתוכנה בבילון שאני רוצה ללחוץ על הגלגלת כדי שהבבילון יפתח. הבעיה היא שכשהתוכנה פועלת אני לוחץ על הגלגלת ולא קורה כלום, אבל כשהתוכנה סגורה הבבילון נפתח כמו שצריך. אני לא רוצה להשאיר את התוכנה סגורה כי קבעתי שם כמה מהירויות שאני צריך... מה לעשות??
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
שמועות אומרות שה cordless desktop wave pro זו ערכה טובה, במחיר הנ"ל, ברם אשמח לשמוע אם קיימים דגמים עדיפים בתקציב שצוין לעיל. תודה מראש g0vner_t.s.y
-
- 3 תגובות
- 782 צפיות
-
-
עדיפות עם סורק .. התקציב גמיש תלוי מה אני יקבל בתמורה ושהיה גם משתלם מבחינת הדיו
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מאמה מיה! איזה מקלדת מטורפת! View game stats. Use the GamePanel LCD to view game stats, create new macros, and keep track of important system information without leaving the game. The LCD panel closes completely for transport and storage. Play in the dark. Illuminated characters are easily visible in both bright- and low-light conditions, with three levels of backlighting for late-night gaming sessions. Create and save macros with a press of a button. 18 fully programmable G Keys have three shift states each, for 54 possible custom macros per game Eliminate cable hassles! Intelligently route mouse, headset, or other cables using convenient channels under the keyboard. …
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
-
-
איזה עכבר יותר טוב: LogiTech MX610 או LogiTech V450 שתייהם באותו מחיר (200 שקל)..
-
- 3 תגובות
- 818 צפיות
-
-
במזל טוב ניפטר לי אחד משני בדיסקים שלי התואומים GXP60 של IBM והוחלף ל QUNTUAM FIREBALL AS 60 גיגה (שודרג מ IBM 40 גיגה). קצת יותר רועש והרבה הרבה יותר אמין !!! לא היה לספק SEGATE ומקסטור מהסידרה החדשה לא מוכך עדיין לטעמי ולכן הקוונטום מבית MAXTOR כן בעל מוניטין של אמינות מציינת !!! הוא הבחירה הנבונה !!! עים IBM אני גמרתי !!! דן
-
- 41 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב 3GHZ 512MB ויש לי כונן שהוא צורב וגם סידי rw 52-32-52 עכשיו חיברתי עוד כונן ממחשב פנטיום 3 asus 52xmax כונן סידי רק בלי צורב זה יהרוס לי משהו או שאפשר לעשות את זה?
-
- 2 תגובות
- 598 צפיות
-
-
V8200-T2 DELUX - Geforec 3 Ti200 175Mhz ,TV out ,Video in,S/W DVD, 64 MB DDR - AGP (300 דולר) V7700 Deluxe - GeForce 2 GTS - 200 MHz - Video IN/OUT - S/W DVD - 64 MB DDR - AGP (260 דולר) ???
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האם למישהו יש את המארז הנ"ל ויכול לספר חוות דעת האם המחיר נותן תמורה תמורת המוצר?(980 שקל +-)
-
- 3 תגובות
- 693 צפיות
-
-
, אז ככה, קניתי את המארז האדיר!! של Enermax FS-710B 350W ;D, לפי דעתי קנייה טובה ומשתלמת, גם השקעה שהיא לאורך זמן רב לא שנה שנתיים, וגם איכות שלא רואים בכל מארז. כמובן שקניתי אותו אחרי הביקורת שהיתה כאן באתר (תודה לכותבים ), עכשיו אני שואל אותכם חברה.....שווה?! מה אתם חושבים? :saint:
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם אתם יכולים להמליץ על אתר/מאמר הסוקרים בפירוט רב ואף מסבירים את ההגדרות השונות ב - bios (בצרה כללית, לא עבור לוח אם מסוים) ובנוסף אף ממליצים על ההגדרות האופטימיליות?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש מקלדת ועכבר אלחוטיים (עדיף שהעכבר יטען) ב300 שקל, יש אפשרות לחריגה
-
- 0 תגובות
- 849 צפיות
-
-
תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 971 צפיות
-
-
יום עצוב משהו (מתוך פיסיפרו) "נראה לי שהשוק הכי מעודכן (נכון לעכשיו) והכי מסוכן בעולם החומרה הוא שוק התלת מימד. מעטות הן החברות הנחשבות איכותיות באמת בשוק זה, ואין זה נדיר לראות חברה שפורשת מהשוק עקב התחרות הקשה. לפי הידיעה המפתיעה ב-Xbit פורשת מהשוק דווקא חברת ELSA. חברה זו הייתה ידועה בכרטיסי המסך והפילטרים המעולים שלה. הנהלת החברה קיבלה החלטה להתמקד מעכשיו רק בשוק התלת מימד המקצועי. ELSA תמשיך לייצר כרטיסים רק מהסדרות המקצועיות Synergy 2000, Synergy III, GLoria III ו-GLoria DCC שמבוססות על שבבים של חברת nVidia. הסדרות שיופסק יצורן הן Erazer ו-Gladiac שכללו כרטיסים רבים מבוססי שבבים של nVidia. כנראה שיצור הכרטיסים יופסק מיידית רק בארצות-הברית, בעוד שחברות הבת של ELSA י…
-
- 30 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
טוב... זה הסיפור.... יש לי מחשב מלפני כמה שנים טובות (3 או 4) ואז Windows 95 היה ה"דבר" וזה דרש 5 דריורים לפחות... וכמובן שהטכנאי סידר לי 5 דריורים מה שגרם לכך שלכל דריו יהייה 2 GB וכמובן שהיום זה צחוק... ולכן כמו ילד גדול חיברתי את כולם ל-2 כוננים (D ו C)... טוב מאושר ושמח הורדתי איזה משהו מהאינטרנט וכמובו שהנורטון כמו ילד טוב קפץ ישר ובדק את הקובץ אבל הוא מסר לי הודעה שיש לי בעיה ב- BOOT RECORDS ואני כמו טיפש לא חברתי את זה לסיפור הדריורים וציוותי על הנורטון לתקן זאת ואז המחשב עשה RESET ולהפלאתי הנרוטון פיצל לי את דריו D לעוד 3 דריורים כמו שהיה לפני האיחוד אך דריו D הלך לי וכול פעם שאני מנסה לגעת בו נתקע המחשב ואם אני מוחק משהו המחשב נתקע גם.... עכשיו מה קורה... הלך לי …
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יצרן אחד שמייצר לשני חברות המארזים המובילות בעולם: http://www.chieftec.com/products/products.htm כן כן זה בדיוק האנרמקס והאנטק שאתם כל כך אוהבים לקנות ביוקר !!!! דן
-
- 5 תגובות
- 984 צפיות
-
-
הזמנתי לפני כמה ימים את הMX700 ב330 שקל ופתאום אני רואה עכשיו שהוציאו דגם חדש, לא יכלו לחכות קצת ??? כתוב שמוכרים אותו בפחות מ60 יורו באירופה וראיתי אותו ב80$ בNEWEGG מישהו מכיר חנויות באירופה שאני יכול להזמין מהם את העכבר(שעושות משלוחים לארץ כמובן) ??? :'(
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
טוב אז אני עדיין לא קניתי רמקולים חדשים למחשב - ועברו כבר 3 חודשים... אז הגיע הזמן! אני מזכיר שוב - אני מחפש רמקולים עם סרראונד - 4.1 או 5.1 (ויש לי כרטסי קול AUDIGY, בלי הפאנל החיצוני, ומחשב 1.47 של AMD, 512 מ"ב ראם, וגם RADEON 8500 למי שזה מעניין אותו ) קראתי את הביקורת על ה ADA880, והרמקולים באמת נראים מצויינים אבל כתוב שאין תמיכה של ממש ב 4.1 או 5.1 במשחקים - אלא יש הדמייה בעזרת PROLOGIC או טכנולוגיה אחרת. עכשיו יש לי התלבטות בין ה ATP5 - שעליו אני לא יודע יותר מדי - האם הוא תומך ב4.1 של ממש במשחקים? כללית בביקורות שקראתי הוא קיבל ציונים טובים מאד וכולם אומרים שהסאונד בו מצויין והחסרונות היחידים הם שאין מקום לאוזניות (לא נורא אני אחייה) ושהבאס נורא חזק אפילו בהגדרו…
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אוליי אחרי שתקראו תבינו : מעבד celeron 1000 Mhz לוח אם pcpartner או דומה לו . כרטיס קול ומסך מובנה דיסק קשיח של 20 Gbyte (לא זוכר חברה ) מסך Proview או Sampo כמובן 17" מארס מידי Atx . וכל השאר . כל זה מוכרים בכמויות אצלנו באוניברסיטה בדרום לסטודנטים שלא יודעים כלום מהחיים שלהם בעבור 2700-2900 ש"ח . נו בסדר תאמרו הם לא גיימרים ואובר קלוקרים אבל למכור דבר כזה זה פשע ! אם לא מרמה . אגודת הסטודנטים נותנים לזה יד ! והכל מחברה מאוד מפוקפקת שלא אמסור את שמה . :AR15: :AR15: :AR15:
-
- 7 תגובות
- 959 צפיות
-
-
שלום, יש לי 4000 שקל לקנות מחשב חדש בעיקר למשחקים ואינטרנט. אני לא צריך את כול החלקים, רק כמה כבר קניתי מסך וכרטיס קול: Audigy Player המפרט הוא: מעבד AMD ATHLON XP 1700Plus + FAN לוח אם Gigabyte GA-7VTX-E DDR 266 AMD זכרונות Kingstone 256 266mhz כונן קשיח Maxtor 40GB 7200RPM כרטיס מסך Hercules Titanum 200 GF-3 64 Mb DDR CD-ROM ASUS CD X 52 כונן דסקטים TEAC FLOPPY DRIVE 1.44 מארז Tsunami Virgo bLUE for P4 350W מה אתם אומרים על המפרט? הוא טוב? יש הצעות לשיפור? איך הזכרונות של Kingstone ? אני גר ברעננה, איפה כדאי לי לקנות המחשב? תודה רבה לכולם! Ooza
-
- 4 תגובות
- 979 צפיות
-
-
אני מחפש את כרטיס ההרחבה ללוח שמכיל את היציאה האחורית האנלוגית. למישהו יש מושג אם ואיפה אפשר לקנות אותו בארץ? תודה.
-
- 4 תגובות
- 739 צפיות
-