ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
תקציב עד 400 שקל. אני צריך 2 מצלמות ( עד 800 ש"ח סה"כ ) כמה שיותר אכותיות כדי לקיים צא'ט איכותי . ואם אפשר גם המלצה על תוכנה טובה. המצלמות צריכות להיות אמינות, הם אמורות לעבוד 24/7. ------------------------------------------------------- עוד שאלה... אם אני קונה מצלמה HD כמו זו http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=2759_522&products_id=19565 האם יכול להיות לי STREAMING אחיד על 2.5 מגה?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קראתי שכדי לדעת אם ה USB2 פעיל אצלי , אני צריך להכנס ל Device manager ושם לחפש את המילה "Enhanced" ליד חיבורי הUSB שלי. טוב, נכנסתי ומילה זו הופיעה רק ליד 2 חיבורים שכאלו כפי שתוכלו לראות בתמונה הזו: http://media.mekusharim.co.il/data/1950000/files_album/2069174.jpg עכשיו הקטע הוא שיש לי מ-ל-א חיבורי USB . איך אני אדע מי מהם זה השניים האלו. בחלק האחורי של המחשב יש לי 4 יציאות. בחלק הקדמי 2 יציאות (כחלק ממארז הטרנספורמר) ויש עוד אפשרויות על הלוח אם להוספת יציאות USB. הלוח שלי הוא ג'יגהבייט DS4 . הנה קישור לאתר שלו: http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2288&ModelName=GA-965P-DS4 תודה למי שיעזור...
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לשם שינוי, צריך לזרוק קצת כסף על משהו שהוא לא מסך, או כ.מסך, או מארז חדש בכל אופן, התקציב העומד לרשותי הוא 1500 שקל, התלבטתי בין 2 מצלמות - Canon A70 Fuji FinepixS3000 כעקרון אני "צלם" מתחיל, לא זקוק ליותר מידי פונקציות, אבל רצוי שהם יהיו שם, בעתיד לאחר שאני כן אתנסה קצת בצילום. אשמח לשמוע דעות של בעד ונגד, או המלצות על מצלמה אחרת (רק לא HP, ראיתי מצלמות שלהם, ולמען האמת הייתי מאוכזב)
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
למישהו יש מידע או יודע איך מחשב נייד נקרא נייד שאין לו בטריה?! ???
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_515_1534&products_id=6442 ואם לא, איזה מארז אתם ממליצים כולל ספק והכל שיהיה קל ועם דלת ושיראה נורמלי עד למחיר של 900 ש"ח כולל ספק תודה לעוזרים.
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה דעתכם על Thermaltake - Silent PurePower 410W (W0035) - Passive PFC יש לכם המלצות אחרות באותו המחיר? (360)
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה יש לי asus v7100pro/t geforce mx400 64mb+tv out כשאני מנסה להתקין את הsmart doctor יש לי הודעה שגיאה שהולכת ככה: no monitor ic fonud on your cga card....... משהו כזה אז תבדקו לי את זה בבקשה
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לקנות את המחשב כבר בשבוע הבא, בסביבות ה3-10 ליולי, אז אני צריך "קצת" עזרה אני מתכוון קודם כל להחליט על מפרט, ואח"כ לבדוק בכל החנויות כמה הוא עולה. המפרט: מעבד: AMD ATHLONXP 1800+ כונן תקליטורים :X52 מארז: ENERMAX 350W זיכרון: Transcend(something like that:)256MB DDR PC2700 333MHZ. הארד-דיסק: MAXTOR 40GB זה כל הדברים שאני סגור עליהם. מה שאני לא סגור: כרטיס מסך: ראיתי MSIG4TI4400128MB בזיגזג ב1400 ש"ח. משתלם??? כי אם לא, אני אקח MSIG4TI420064\128MB. תגידו לי בבקשה את המחירים בשביל כל כמות זיכרון. עוד משהו- נגיד שאני קונה את כל המחשב בחנות X ואת הכרטיס מסך בזיגזג, כי יותר זול שם. כדאי???כי בזיגזג המחירים בשמיים לשאר החלקים. לוח אם: הייתי סגור על…
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חשבתי על ליקנות את MX500 Logitech שווה? התקציב עד 290 שקל
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חברה, אנא הביטו בתמונה: למרות שיצרן הוא לוג'יטק, רושמים שירות ואחריות ע"י דיגיטלשופס ולא גם ע"י לוג'יטק עצמם. אני חשבתי שיצרן גם צריך לשאת באחריות על מוצרים שלו... חוץ מזה מישהו קנה שמה? מימש אחריות אולי מישהו?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני מספר שבועות הפסיק לעבוד לי המקלט (זה שמתחבר למחשב עם ה USB..) של השלט של ה Xbox360. לא רואה סיבה הגיונית או משהו שקרה, הוא פשוט הפסיק לעבוד - אין אפילו נורה ירוקה. כלום. (הוא בן כמה שנים כבר..) פתחתי אותו ולא ראיתי משהו חריג + מדדתי מתח כשהוא מחובר והוא מקבל 5 וולט מה USB כמו שהוא אמור לקבל. לאחר חיפושים נרחבים ברשת הבנתי כי לא ניתן לרכוש מלקט כזה מקורי חדש אלא רק חליפי סיני או משומש מקורי. מאחר ואנשים חיים בסרטים ומוכרים את המקוריים המשומשים יותר יקר משלט מקורי חדש + המקלט שלו החלטתי לרדת מזה ולהזמין חליפי סיני זול. (לא כזה זול..) הזמנתי את המוצר הבא: http://www.ebay.com/itm/BLACK-Cordless-Game-Pad-Controller-Signal-Receiver-For-xBox-360-PC-Windo…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מצלמת רשת שתשמש בעיקר ל SKYPE, אבל שתהיה ברמה טובה יחסית. אין לי שום מושג מה נחשב לטוב / איכותי וכו'. תקציב - עד 150 ש"ח. אשמח להמלצה. כמו כן, יש מס' מצלמות רשת ב DealExtreme: האם שווה לרכוש שם? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי טלויזיה לא חכמה אבל יש לה חיבור HDMI. אני מחפש משהו שיתחבר לטלויזיה ושאני אוכל להתחבר אליו דרך הWifi כדי לראות סרטים בטלויזיה מהמחשב. יש את Chromecast אבל אי אפשר לשדר איתו סרטים מהמחשב לטלויזיה.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הספק הנוכחי אצלי הלך לעולמו , והיות וממילא אני חושב על ביצוע שידרוג מסיבי , בעתיד הקרוב מאוד , אני זקוק לספק מספיק חזק שיכול לסחוב מערכת עמוסה שתכיל e6400 +כרטיס מסך מבוסס ליבת r600 האם ספק כח 400W דגם : DUAL RAIL SLI Enermax ELT500AWT Liberty 20/24Pin Power Supply יספיק ,או שצריך את גירסת ה-500w של אותו דגם ,בהתחשב בזה שיתכן ואני אבצע overclocking בינוני לאור הפרסום האחרון לגבי צריכת החשמל של כרטיסי המסך מבוססי r600 [attachment deleted by admin]
-
- 23 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי שיש מחשב שיש בו מיספר דיסקים קשיחים וגם כרטיס מסך 6800gt שמקבלים את המתח שלהם מיספק איכותי למדיי - hec 3oow אולם גבולי עבור מערכת כה עמוסה עלה אצלי הרעיון להישתמש בספק כוח של antec 2oow שנישאר לי מהמחשב הישן על מנת להפעיל את כול הרכיבים הלא קריטיים ,כמו הדיסקים הקשיחים הנוספים ,הכוננים האופטיים ומאוררי המארז . בצורה כזאת חשבתי להרוג 2 ציפורים במכה אחת: 1.להקל על העומס המוטל על הספק הראשי שמפעיל את הרכיבים הקריטיים שחשובים ליציבות המערכת כמו הדיסק הקשיח העיקרי, מעבד ,מאורר מעבד ,כרטיס מסך ,לוח האם(והזיכרונות כמובן) 2.להקטין את הבלאי של הדיסקים הקשיחים(כול פעם שהמחשב מודלק הם הרי מקבלים מכת מתח שמקצרת להם את החיים) וגם למנוע את הסיבוב שלהם כאשר הם לא נידרשים(…
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
היי כולם אני קונה בקרוב מחשב חדש בתקציב של 3500~ ואני בבעיה..... מה לבחור? את ה gf2ti או gf4mx440 שניהם נמכרים באותו מחיר פחות או יותר ורציתי לדעת מה עדיף\טוב יותר...? plz help!
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תמלציו לי בבקשה על מארז וד.א הספק שלי על הפנים אז אני לא יודע אם מקבלים ספק עם מחשב . אני לא רוצה את המארז השחור הזה שמומלץ פה של אנמרקס או משהו כזה יש ביקורת טובה אבל יש לו דלת ! אני לא קונה מארז עם דלת והנה תמונה של הלוח אם שלי אם צריך להתאים לה לוח אם [glow=red, 2, 300]תודה לכל העוזרים[/glow]
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איזה מארז הכי יפה שראיתם למחשב? אשמח אם תביאו תמונות. [אני מעוניין לבחור כי אני קונה מחשב חדש] בינתיים מה שאני לוקח והכי יפה שראיתי זה : RAIDMAX Scorpio 868 Black 420 Watt [המארז כולל ספק 420 וואט , חלון צד , 3 מאווררים מאוור צד עם לדים ושתיים מאחורה עם חיישן טמפרטורה] תמונה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_993&products_id=5506
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה על מדפסת הכולת: צילום, פקס, סריקה שולחנית והדפסה. את המדפסת הכי משתלמת שיכולה להיות מבחינת דיו ואיכות במחירים של 300-500 ש"ח. תודה רבה !
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני חושב לקנות כרטיס 6800GT או X800XT בחו"ל... הבעיה היא, שאני לא בטוח אם הHEC 300w AR-T שלי יחזיק אותם כמו שצריך. אני לא רוצה להמר. יש לי כסף אבל אני לא רוצה לבזבז אותו סתם. המפרט: A64 3000+ Abit KV8 Max3 512mb samsung PC3200 HDD1: maxtor 40 gb PATA HDD2: maxtor 80 gb SATA HDD3: WD 6 gb PATA Lite On burner LG CD-ROM five case fans and two cathodes אם זה משנה אה וכרגע יש לי Ti4600 של אסוס תודה.
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אשמח לשמוע המלצות לעכברים נוחים וארגונומיים בסכום בלתי מוגבל כמעט (400 שח זה כיוון) שיטת האחיזה שלי היא palm בלבד. בנוסף יש לי כף יד גדולה יחסית ולכן אשמח לעכבר גדול עליו ניתן להניח את כל כף היד. אני מכיר את הפורמט הזה - http://www.healthyworkstations.com/media/STOCKIMG/0018701E.JPG אישית לא אהבתי אותו במיוחד אחרי ניסיון קצר ולכן אשמח לשמוע המלצות לעכברים אחרים. אין משמעות לעכבר מהיר או מדוייק במיוחד, זה לא למטרות גיימינג. מבחינתי שיהיה גם מבוסס כדור עקיבה. עדיפות לעכבר אלחוטי. תודה לכל עזרה.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כפי שרשום בכותרת, אני מעדיף להמנע מ HP כי הם גרועים מנסיון שני מדפסות יקרות שלהם התקלקלו לי כמה פעמים. אני מחפש משהו לא יקר, אמין ועם עלויות זולות. האם אפשר להשתמש במדפסת לייזר בבית ואם לא, למה?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש להם עכבר שנקרא smog והוא נראה נוח מה אתם אומרים?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי את המקלדת באייבורי בחודש 2 השנה עכשיו הכפתור של הALT בצד השמאלי נהיה קשה ומעצבן סתם ככה ולמי שיש תמקלדת יודע שהכפתורים נכנסים מאוד עמוק וברור שהם מבצעים את הפעולה שלהם בALT אומנם עושה אבל בגלל שהוא לא באמת נכנס אני לא יודע אם לחצתי עליו או לא וזה די מעצבן עכשיו השאלה שלי האם זה עילה לתיקון ? לא נעשה שימוש מיוחד במקלדת בעקרון אבל אולי לIVORY לא אכפת בכלל
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-