ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
היי אני מחפש פד לחיישן של G400 שגם יהיה כמה שפחות התנגדות למשיכה של העכבר , קניתי את הSteelSeries QcK Mini Mouse Pad ואני לא כל כך מרוצה מהתנגדות שלו לעכבר, האם יש אחר ?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש מקלדת ZBOARD במחיר קצת יותר נורמלי מ300 שזה המחיר שלו מאז שהוא יצא תודה רבה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, נדפק לי המיקרופון באוזניות >< אני צריך מיקרופון באיכות סבבה מיקרופון שולחני כזה שבערך במרחק של מטר יישמעו אותי עד 200 אולי חריגונת במקרה הצורך תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני מחפש מדפסת, ליייזר, שחור לבן, עם הדפסה דו"צ אוטומטית. אין צורך בהדפסה צבעונית/מדפסת משולבת עם סורק וכו'. צריך משהו קטן ואמין. בתודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך מיקרופון, שמתחבר באמצעות USB וללא אוזניות. רק המיקרופון. אפשר בסטנד גמיש/ יוצא מהאוזן כמו מדונה. למטרת משחקי רשת יכול להזמין מחו"ל/לקנות בארץ תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה עכבר ומקלדת יותר חשוב לי העכבר מאשר המקלדת אני שמאלי והתקציב 600 לשתהם אלחוטי....רוב השימוש שלי אינטרניט ומשחקים
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חשבתי לקנות מכשיר משולב:פקס,מדפסת,סורק,ומכונת צילום. של החברה HP דגם: HP laser jet 3050 אז שאלתי השניה היא האם כדי לקנות את הסוג הזה של המדפסת תודה למגיבים
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש כרגע מבצע בניאג על הK95 brown ב160 דולר, אני מזמן שוקל להחליף את המקלדת הנוכחית שלי, האם המקלדת הזאת ידועה בבעיה מסויימת חוץ מהלדים שנשרפים? יש מקלדת אחרת שיותר משתלמת במחיר הזה? מה לגבי הK70? מה שחשוב לי בעקרון זה שיהיה את הכפתורים של המולטימדיה, תאורה אחורית, ווליום גלגלת (נראה לי נחמד). השימושים שלי זה גיימינג וגלישה באינטרנט (כל השאר לא קשור למקלדת). אף פעם לא הייתה לי מקלדת מכנית ואחת עם כפתורי מאקרו וחשבתי שיהיה נחמד לנסות, דעתכם הכנה בבקשה.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
אני לא מצליח לראות ברור עם המצלמה, כל תמונה יוצאת מאוד מטושטש וגם ב LCD רואים מטושטש. יש למישהו מושג מדוע וכיצד ניתן לפתור את זה ? תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב, אני קונה עכבר של RAZER ואת הרמקולים SIBERIA V2. אני מתלבט האם לקנות אותן בארץ (KSP) או דרך EBAY. העניין שאף פעם לא יצא לי לקנות מEBAY ואני לא יודע כמה זה אמין וכמה זמן ייקח למוצר להגיע. והאם זה מתשלם ושווה בכלל. אשמח לתגובות תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אתם ממש מטומטמים כל מי שמבין בגרוש אומר שINTEL יותר טובים מAMD ,אתם חבורה של חנונים שלא מבינים מהחיים שלכם, במיוחד L.I.C :AR15:
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי KVM בבית בין 2 מחשבים ויש לי את העכבר Razer Mamba שלא עובד עם ה-KVM שיש לי ויש לי עכבר ישן יותר של לוג'יטק (חוטי) שעובד טוב עם ה-KVM, עכשיו אני מעוניין לקנות עכבר חדש ואני מתלבט האם ישנה דרך לדעת עם העכבר יעבוד לי עם ה-KVM או לא שלא יקרה מצב שאני מוציא כסף ונשאר עם עכבר שלא עובד לי בכלל עם ה-KVM תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני קונה בקרוב עכבר חדש למחשב לאחר שה-G5 שלי שבק חיים ההתלבטות שלי היא בין ה-G500 של Logitech לבין Razer Naga. המחיר יכול להיות עד לסביבות ה-350 או אפילו 400 אם זה באמת משהו ששווה את המחיר... העיקר שיהיה עכבר טוב שיחזיק מעמד להרבה זמן. חשוב לי כמובן שיהיה נוח ושכמו ב-G5, תהיה אפשרות לשנות את המהירות תוך כדי משחק ורצוי שיהיו כמה מקשים לתכנות עצמי. מישהו שמבין יכול לעזור לי להחליט?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי פה ויכוח עם אלכס. מה לדעתכם עכבר טוב יותר לGAMERS? הG9 או הDEATHADDER ?
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
צהריים טובים, חברה שלי רכשה לוח דיגיטלי - Wacom Cintiq22HD. עוד בטרם הקנייה עברתי על המפרט הטכני וראיתי שהמוצר הזה לא עודכן כבר מספר שנים, והתאכזבתי לראות שהם מייצרים אותו עם כבל DVI שהולך ונעלם מהעולם. קנינו מתאם DVI Female to HDMI Male וכשמחברים את הלפטופ לוואקום - האחרון מציג הודעה שהוא לא מזהה סיגנל בכלל. ניסינו זאת על 2 לפטופים שונים. כאשר חיברנו את כבל הDVI ישירות למחשב נייח עם כניסה זו - הוואקום עבד מיידית. הכבל שיוצא מהוואקום הינו DVI-D והשתמשנו במתאם DVI-I כך שאני לא חושב שזו בעיה (אם היה הפוך אז אולי). חיפשתי בנבכי הרשת וגיליתי שזו בעיה נפוצה עם הוואקום, ואפשר להחליף 10 סוגים שונים של מתאמים עד שיימצא זה …
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי בעיה עם עכבר אופטי של חברת Colors (אם זה אומר לכם משהו). הסמן של העכבר התחיל לאחרונה להיתקע לי. כשהסמן נתקע אז גם יש beep מהמארז. ניסיתי כבר להוציא את הכבל ולהכניס שוב, וזה עזר רק קצת, ואז נמשך אותו הדבר. היום זה הגיע לשיא שכמעט כל הזזה שנייה של העכבר גורמת לתקיעה שלו. זה גם פעמיים הגיע למצב שאני לא יכול להזיז את הסמן בכלל. יש לציין שכל שאר הדברים עובדים בסדר ושום דבר אחר לא נתקע. איך אני יכול לפתור את הבעיה הזאת?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מדפסת איכותית להדפסת תמונות איכותיות גם לקטלוג אם צריך לא זקוק לשאר דברים כגון סורק או פקס התקציב שלי הוא עד 600 - 800 ש"ח (עדיף כלפי מטה ) . תודה מראש זקוק לתשובה מהירה במידה וניתן.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
כרגע יש לי GPT והחנות ממנה קניתי כבר לא קיימת. הוא כבר בן 6 שנים אז אני בטוח שהוא סיים את הקריירה. וגם מה עדיף-עכבר USB או חיבור "רגיל". אני לא מחפש עכבר למשחקים, רק לחצני קדימה ואחורה. תודה לכם
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני מחפש נואשות חנות שניתן לקנות בה ג'ויסטיק ל PC של חברת מיקרוסופט : sidewinder force feedback כמובן שאני מעדיף חנות בארץ , אבל אם למשהו יש לינק לחנות שמוכרת בחו"ל וידוע שהיא עושה משלוחים לארץ , גם זה טוב. תודה מראש על עזרתכם !
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי חברים יש לי לוח של asrock עם כרטיס קול מובנה ללוח והקטע הוא שיש לי אוזניות של לוגיט'ק g930 של גיימניג ושמה יש ווליום עוצמה מובנית.השאלה אם אני מחליף כרטיס קול במחשב אני יוכל לשמוע יותר חזק מהווליום הנוכחי?תודה מראש לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
בעקרון אני מחפש גו'יסטיק שיהייה ממש כמו של ה PS2 רק בחיבור USB . השימוש בו יהייה מאוד מצומצם וישמש רק לצורך Pro Evolution Soccer מדי פעם בפעם. בגלל שהשימוש בו יהייה מאוד מצומצם ובגלל שאני מתכוון לרכוש 2 (כדי שכל אחד יתפוס גו'יסטיק) אני מעוניין להשקיע סכום קטן מאוד ולקנות משהו ג'נרי. ראיתי כמה דגמים ורציתי לדעת למה כדאי לשים לב ואם אני מכוון נכון. מה דעתכם על הדגם הזה לדוגמא ? : TOPWAY TP-U626B DOUBLE SHOCK 2 http://www.cobrapc.co.il/Product.asp?productid=3932
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות את הבקר הזה http://www.ebay.com/itm/Wireless-Controller-Glossy-White-Microsoft-Xbox-360-/220919678682?pt=Video_Games_Accessories&hash=item336fd6c6da עכשיו אני צריך לדעת אם צריך אליו מתאם מיוחד? סוללות מיוחדות? אני מעוניין להזמין אותו מEBAY וחלק מוכרים אותו ללא האריזה המקורית ואני לא רוצה שיחסרו לי חלקים ממנו אז צריך לו חלקים מיוחדים? או שהמחשב קולט אותו? זה לשימוש המחשב תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
http://www.ebay.com/itm/Professional-Genius-Thor-X5-USB-Optical-2000DPI-Gaming-Mouse-Mice-For-Laptop-PC-/221287822931?pt=AU_Input_Peripherals&hash=item3385c83653 אני מחפש עבד בסגנון שלו אולי אפילו טיפה יותר רחב
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה יש לי asus v7100pro/t geforce mx400 64mb+tv out כשאני מנסה להתקין את הsmart doctor יש לי הודעה שגיאה שהולכת ככה: no monitor ic fonud on your cga card....... משהו כזה אז תבדקו לי את זה בבקשה
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-