ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
רציתי להתייעץ .. אילו רמקולים מהאתר של TMS מומלץ לי לקנות למחשב שנועד לצורכי עריכה בלבד?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני צריך מיקרופון, שמתחבר באמצעות USB וללא אוזניות. רק המיקרופון. אפשר בסטנד גמיש/ יוצא מהאוזן כמו מדונה. למטרת משחקי רשת יכול להזמין מחו"ל/לקנות בארץ תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איזה לוח אם לפי דעתכם יותר טוב מבין 2 הלוחות האלא: לוח עם של GIGABYTE שמבוסס על ה'ציפסט החדש של VIA הלא הוא KT333 והדם שלו GA-7VRX או הלוח אם של MSI המבוסס על אותו צ'יפסט והדם שלו KT3 Ultra-ARU
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, נמאס לי מהפאדים הגרועים והקטנים ואני רוצה לקנות אחד טוב. ראיתי בטי.אמ.אס אתה ה-Steelpad 5L שעולה 221 שקל. את ה- Steelpad 4D שעולה 127 שקל. את ה- Steelpad QcK+ שעולה 90 שקל~ את ה- Steelpad S&S + Sleeve שעולה 188 שקל. מה הכי מומלץ?הכי אמין?נוח?מהיר?מדוייק? ניראה לי אני יקח את ה-5L .. מה אתם אומרים עליו? והאם יש משהו כדי להשעין את היד? ותגידו.. מה זה? http://tms.co.il/product/907 אשמח לחוות דעת על כל אחד והיתרונות וחסרונות... תודה, דניאל.
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם תוכלו לעזור? יש לי כעת S510 אבל היא מפסיקה לעבודה אחרי 2 מטרים. אני צריך טווח רציני יותר.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
-
או.קיי אז ככה: אני מחפש מדפסת+סורק+פקס(הכל ביחד) במחיר של עד 1500ש"ח ובבקשה תסבירו לי מה אני צריך למדפסת טובה או פקס טוב או סורק טוב. נ.ב. ראיתי את המדפסת הזאת: Lexmark X1150 והחיבור שלו של הפקס הוא למחשב :s05: לא הבנתי את זה, אין קו טלפון או איך זה הולך?? ומדפסת לייזר צריכה דיו? תודה
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש עכשיו טוב לעבודה ממושכת מול המחשב (נמאס לי מהעכבר הפשוט שיש לי היום) ראיתי כמה אופציות נחמדות: Microsoft Natural® Wireless Laser Mouse 6000 Microsoft Explorer Mouse Logitech MX™ 1100 Cordless Laser Mouse בלי להתחשב במחיר.. במי מהם הייתם בוחרים?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברים. אולי זה הפורום המתאים לשאלה. אני מעוניין בתחנת עגינה למחשב דל XP-RD33-8081 Ultrabook xps13. יש לי מסך דל U2312. בגלל שחסר למחשב הנ"ל הרבה חיבורים, כמו חיבורי USB וחיבור RJ45 וחיבור רגיל למסך , אני מעוניין בתחנת עגינה עם כל החיבורים הנ"ל וחיבור לקו טלפון, רצוי שיהיה עם USB3. איזה תחנה מומלצת יש לכם להציע ובמחיר הוגן. והאם איכות הצפיה דרך התחנת עגינה יורדת, וכן איכות הUSB והרשת? ואיזה עוד דרך יש לחבר את המחשב הנ"ל למסך ישירות ללא תחנת עגינה. תודה לכולם
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חושב לקנות את המארז הזה , מה אתם חושבים ?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היום בלילה אני מזמין את המחשב החדש שלי מהאתר של זיגזג. רציתי חוות דעת שלכם על מה ללכת ? איזה לוח אם. כל שאר הפרטים שלי סגורים. [poll] [opt]ASUS A7V266-E[/opt] [opt]GIGABYTE GA7VTX-H[/opt] [/poll]
-
http://www.logitech.com/index.cfm/keyboards/keyboard/devices/4740&cl=US,EN מחפש נואשות ולא מוצא. תודה למי שיכול לעזור.
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות לאחי הקטן מתנה ליום הולדת באזור ה 200-300 ש"ח. חשבתי על עכבר+פד. הוא משחק בעיקר במשחקי FPS, אבל גם ב-GTA, AC וכאלה. הבנתי ש-MX518 די מומלץ, אבל יש גם את ה-DeathAdder וה-Diamondback יש המלצות מבין שלושת אלו, או למשהו אחר? חוץ מזה, אני צריך המלצה לפד טוב שישאר במסגרת התקציב אחרי קניית העכבר. תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
אני מעוניין לחבר אלחוטית את המחשב לטלויזיה בשביל גיימינג. כלומר לראות את המחשב על הטלויזיה ואז לשחק משחקים ולראות אותם על הטלויזיה. מה הפתרון הכי איכותי כדי לעשות את זה? והאם זה יעבוד בלי נפילות FPS או דילאי?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אני מחפש מדפסת, ליייזר, שחור לבן, עם הדפסה דו"צ אוטומטית. אין צורך בהדפסה צבעונית/מדפסת משולבת עם סורק וכו'. צריך משהו קטן ואמין. בתודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה יותר טוב למשחקים 5hv2 usb או 7h usb??
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לקנות לוח כתיבה אלקטרוני בסביבות ה500 שקל...600שקל מקסימום אם אין ברירה. אני מעוניין שהוא יתפקד כמו שצריך..שיהיה מספיק גדול, שהתוכנה שלו תתמוך בWin7. שהעט יהיה עמיד..כי קראתי על כמה לוחות ולחקלם יש עט שצריך להחליף להם את החודים כל כמה זמן...מייגע ביותר. תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכם, אני צריך המלצה על סט אלחוטי מקלדת ועכבר (אפשרי לקנות גם בבודד אם יותר משתלם). אני צריך שיקלוט לאורך של איזה 4 מטר ככה, כיום אני משתמש במקלדת פשוטה אך עכבר LOGITECH G5. עד 300 ש"ח. ואני צריך גם מצלמת אינטרנט מומלצת, שיראו חלק ויפה... עד 200 ש"ח. כמובן שהשאיפה שלי שהמוצרים יהיו זולים יותר מהרשום, ושהמוצרים יתנו תמורה למחיר תודה רבה לכם, חן.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חברה, אנא הביטו בתמונה: למרות שיצרן הוא לוג'יטק, רושמים שירות ואחריות ע"י דיגיטלשופס ולא גם ע"י לוג'יטק עצמם. אני חשבתי שיצרן גם צריך לשאת באחריות על מוצרים שלו... חוץ מזה מישהו קנה שמה? מימש אחריות אולי מישהו?
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
למה כי בתמונה שבאתר לא רואים את כול העכבר........
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אתם מכירים מקום לחריטת עברית בלייזר איכותית מלבד פיסיגרף (שלוקחים 150 שקל)? משהו עד 100 שקל?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את המקלדת אך מתלבט בין הדגם הישן לחדש. http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=4624 http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=920-000367&Cat2Cat1ID=19&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE מה עדיף?קראתי ביקורות של משתמשים שמעדיפים את הדגם הישן. תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, האם אפשר במחשב נייד עם קורא טביעות אצבע מובנה להשתמש בקורא עוד לפני הBOOT? ז"א שבלי טביעה מוכרת המחשב בכלל לא מעלה את מערכת ההפעלה? או שהשימוש היחידי הוא להחליף את הססמה בLOGON? תודה.
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן חברים, אני מעוניין לשדרג את המקלדת מיקרוסופט ב70 שקל שברשותי כבר כ15 שנים. בגדול אני מחפש מקלדת גיימינג (שקטה) למשחקי FPS בסביבות ה300 שקל, אין בעיה לחרוג טיפה במחיר. הזמנתי מקלדת מכאנית של חברת redragon מאמזון בעלת כפתורים כחולים (לפני שהבנתי שכחולים פחות מתאימים לגיימינג אלא יותר לכתיבה) והיא רועשת נורא ולא נוחה לי לכן היא נחה לה בצד בזמן שאני ממשיך להשתמש במקלדת הישנה. כמו כן אני חייב לציין שאני לא רגיל למקלדות מכאניות כי מעולם לא השתמשתי באחת (חוץ מהמקלדת שציינתי שהזמנתי והיא לא הייתה לי נוחה). תודה !!
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-