עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. שלום, התעורר אצלי בבית צורך לקבל ולשלוח פקסים על דפי A3 (אמא שלי מתעסקת באדריכלות), כפי שציינתי בכותרת הדרישות הן: *אפשרות לקבל פקסים על A3 - חובה *עד 1000 ש"ח - אפשר לחרוג מעט אם זה ממש שווה את זה. *חסכונית מבחינת עלויות. *ethernet - יתרון. בינתיים מצאתי את brother mfc 5890cn, האם יש עוד מכשירים שעונים על הצרכים האלה במסגרת התקציב? תודה.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  2. Started by galz,

יש לי MX510 כבר שנים ואני ממש אוהב אותו. אני שוקל לעבור עכשיו לעכבר אלחוטי. איזה עכברים מומלצים יש היום בשוק? אני משחק קצת משחקים אז עדיף שלא יהיה כבד מדי. התקציב 350 שקל. ראיתי את כל הסדרה של לוג'יטק, mx1000, mx1100, רבולושן... איזה מהם נחשב כי טוב?

• 6 תגובות
    • 4.7k צפיות
  3. Started by lioryb,

אני קורא נתונים של מדפסת לייזר מסויימת (SAMSUNG CLX-3175FN אם זה ממש רלוונטי), ויש בה שני נתונים שאני לא מבין את המשמעות שלהם: יחידת פיתוח יחידת עודפים שני הנתונים הללו נמדדים במספר דפים. מה המשמעות שלהם?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by אוהדא,

שלום לכולם! קניתי מקלדת חדשה מסוג pro kb. כאשר אני מחזיק Shift+W+2 הפונקציה שעליה אחראי המקש 2 לא פועלת, זאת לעומת כל צירוף אחר כמו shift+w+1... אשמח אם תעזרו לי.

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  5. אני מעוניין להחליף את הMICROSOFT OPTICAL MOUSE הפשוט והטוב למשהו יותר רציני מבחינת דיוק למשחקים כמו BATTLEFIELD BAD COMPANY2. רציתי לדעת אם זה יהיה שיפור רציני? ואם לא איזה דגמים אחרים מומלצים... דבר נוסף, העכבר שלי מחובר לKVM מטעמי עבודה שאני צריך, האם זה מנחית את האות של העכבר והופך אותו לפחות מדוייק? המון תודה מראש.

• 33 תגובות
    • 3.3k צפיות
  6. הקדמה... יש לנו נסיון לא טוב עם מדפסות בעיקר בעייה של משיכת דפים... יש לנו כרגע 2 מדפסות ישנות יחסית - אחת לייזר צבעונית פשוטה של זירוקס שלא מושכת שום דף... והשניה מדפסת הזרקת דיו ישנה וקטנה של HP שמוכנה למשוך דף בודד עם נותנים לו פוש... אז חשוב לי מאוד למצוא מדפסת כזו שלא סובלת מבעיית משיכת דפים, כי אם היא מדפיסה 30 דפים בדקה אבל לא מסוגלת למשוך אותם, זה לא משנה שלום מן הסתם... אחרי כל זה... מה מומלץ לצרכים שלנו? ההדפסות שלנו אינן רבות, מדובר במשפחה שלא מדפיסה יותר מידי אבל היה נחמד אם מה שכן יודפס יהיה איכותי מבחינת צבע. אין התנגדות למהירות סבירה... בזמנו חשבתי שכדאי מדפסת לייזר, אבל עכשיו אני חושבת שרק מדפסת מקצועית לייזר שעולה הון היא אכן מדפסת לייזר יעילה... המדפסת ש…

• 1 תגובה
    • 938 צפיות
  7. העכבר ממש טוב אבל הוא קטן ליד שלי והיא כואבת אחרי כמה דקות, אפשר להתרגל לזה? קניתי באייבורי ואני חושב שהם לא מחליפים אם זה היה בשימוש. http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1016&CatCode=

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. שלום. אני מדפיס 200-300 עמודים בחודש (לרב שחור לבן, לעיתים צבע) ומחפש מדפסת משולבת, רצוי עם פקס, שתהיה חסכונית בדיו ואמינה וגם שאיכות הצילום שלה תהיה סבירה-טובה. ראיתי שממליצים עד דגם HP 6500 ואומרים שהיא חסכונית, לא הבנתי איך החסכון בא לידי ביטוי, משום שלמרות שיש מחסניות XL ל-1200 דפים, למדפסת יש 4 מחסניות שונות לכל צבע.. כך שבעצם צריך לקנות 4 מחסניות ולא 2. אשמח אם תוכלו להסביר לי בעניין זה ולענות על שאלותיי. 1. האם אתם ממליצים על דגם זה או על דגם אחר? 2. האם יש צורך ב-4 מחסניות דיו והאם זה חסכוני לטווח הרחוק? 3. האם ידוע לכם מחיר של כל מחסנית דיו לדגם הזה או לדגם אחר עליו אתם ממליצים? מקורי/תחליפי? תודה רבה מראש!

• 1 תגובה
    • 857 צפיות
  9. Started by segev22,

שלום לכולם, ברשותי razer deathadder 1800DPI(העכבר הכי טוב שקיים לדעתי) אני מעביר את העכבר לאחי (קניתי את הrazer mamba) ורציתי להחליף לו את הגומיות טפלון שבתחתית, הייתי רוצה לדעת איפה ניתן לרכוש את הגומיות ואם בכלל ניתן להשיג אותם כאן בארץ? בתודה מראש לכל העונים והיודעים.... שגב.

• 2 תגובות
    • 893 צפיות
  10. שלום לכולם במסגרת קניית מחשב חדש אני רוצה לקנות גם מקלדת ועכבר חדשים התקציב הוא עד איזור 350 ש"ח השימוש העיקרי שלי הוא למסחר בשוק ההון לכן העכבר הוא החלק החשוב יותר וכן לימודים ועבודות משרד. שני דגמים שנרא לי הם לוג'יטק WAVE http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=686936 מיקרוסופט 5000 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=742787 הסטים נראים לי מקבילים, אשמח לקבל את חוות דעתכם מי יותר טובה אמינה וכו' או לקבל הצעות לסטים אחרים. בנוגע למצלמה אין לי כיוון היא תשמש אותי לשיחות ועידה סקייפ וכו' וכן להעברת שיעור און ליין כך שאני צריך שהיא תהיה איכותית כל הדברים חיבור USB 2 רזולוציה טובה הרבה פריימים לשניה אני בטוח שאתם יודעים יותר טוב ממני ;D תודה חזי

• 0 תגובות
    • 723 צפיות
  11. Started by avinatbezeq,

יש לי מקלדת ארגונומית, יקרה, אהובה ומשומשת ביותר. מקשים כבר נתקעים. מישהו יודע איך לנקות? קישור? בזמנו אני זוכר שהיינו מפרקים איך שהוא את המקשים, ושמים באמבט של משהו, אבל שנים רבות כבר לא עשיתי את זה, ואני לא זוכר איך. חיפשתי, ולא מצאתי משהו רציני.

• 5 תגובות
    • 3.4k צפיות
  12. שלום לכולם, לפני רכישת HTPC ומתלבט לגבי סט אלחוטי טוב של מקלדת+עכבר בטווח המחירים של 250-300 ש"ח כאשר ההתמקדות העיקרית היא נוחות בגלישה,מקשים שקטים,עכבר ומקלדת עם טווח סוללה ארוכים ככל שניתן וטווח קליטה ארוך ככל שניתן.סטייה קלה תיתכן בהתאם לדרישות כמובן. תודה מראש,

• 1 תגובה
    • 746 צפיות
  13. Started by meo,

שלום, יש לי בעיה קצת מוזרה - כל פעם שאני מנסה להדפיס, התוכנה שממנה אני מנסה (וורד לדוגמה), מתרסקת. זה קורה גם עם תוכנת התחזוקה של המדפסת - כשאני עושה פעולות תחזוקה הכל בסדר אבל אם אני מנסה להדפיס דף ניסיון (כמו אחרי ההתקנה), גם תוכנת התחזוקה מרסקת. כמובן שהסרתי והתקנתי מחדש ולא עזר. אנ יעובד עם windows 7 והורדתי את הדרייברים מהאתר של לקסמרק. תודה.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by b3ta0,

שלום אני מעוניין להזמין כמה מוצרים מחו"ל, פשוט מפני שאי אפשר להשיג את אותם דגמים בארץ. אני מדבר בעקרון רק על מקלדת. ובנוסף, אם אפשרי להזמין עוד כמה מוצרים קטנים מאותו האתר שם אזמין את המקלדת, אז גם אותם) אבל בעקרון: אני מעוניין להזמין מוצר שהסכום שלו הוא כ 150 דולר. כמה שאלות, שלא הצלחתי למצוא להם את התשובות באינטרנט. אשמח אם מישהו עם נסיון וידע בענין יענה: -האם על ציוד היקפי למחשב מוטלים מיסים, או שיש עליהם פטור ממיסים מסוימים? אליו מיסים? -מהם הסכומים הנוספים עלי יהיה לשלם, חוץ מהסכום של המוצר עצמו? משלוח? מעמ? מכס? עוד מיסים נוספים? -האם אם אזמין עוד מוצרים בקטגוריה של ציוד הקפי למחשב, בסכום של, לדוגמא, 300 דולר, יהיה פטור ממס מסוים? מה שאני שואל זה האם יש פטור ממס מסו…

• 10 תגובות
    • 3.3k צפיות
  15. ראיתי שהמחיר שלו סביר - 98 ש"ח. http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1016

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by Hydr0,

מה קורה ? בעבר שיחקתי המון במשחקים והשקעתי בציוד היקפי כמו מקלדת ועכבר והיה לי MX500 וכו' ואהבתי אותו מאוד אבל שנה שעברה נהרס לי גם העכבר וגם המקלדת ובגלל שאני בצבא לא היה כזה אכפת לי וקניתי סתם משהו חרא מבאג. ודי נמאס לי מהעכבר והמקלדת הגרועים האלה ואני מחפש משהו חדש. אני רצה עכבר בעיצוב MX500 כי מאוד אהבתי אותו ומקלדת חשוב שתהיה טובה בלי שטויות כמו עיצובים מיוחדים למשחקים. משהו פשוט וטוב למשחקים. התקציב הוא בערך 400 ש"ח ואם יש איזה פאד טוב אני אשמח לראות. תנו לי בבקשה לינקים תודה

• 3 תגובות
    • 880 צפיות
  17. אני מניח שהתשובה היא כן, אבל אני מעדיף להיות בטוח. ובכלל, יש יתרון בלקנות את הערכה המקורית של מיקרוסופט או שגם הערכות החלופיות עושות עבודה טובה? ועוד שאלה: ניתן להפעיל גיימפאד אלחוטי שנקנה ללא מתאם למחשב עם המתאם שכבר ברשותי?

• 4 תגובות
    • 936 צפיות
  18. Started by stavv,

שלום חברים, אשמח לקבל עזרה לגבי המדפסת המשולבת שקניתי היום Lexmark x5650 ( מדפסת, סורק , פקס ) חיברתי אותה למחשב (מחשב שיש בו זכרון 500MB וWINDOWS XP במידה וצריך מידע זה) התקנתי אותה כמו שרשום בהוראות הכל טוב ויפה אבל שאני מנסה לסרוק משהו למחשב הוא פשוט חוזר על בעיה שרשום cannot retrive application list משהו כזה וזה מאוד חשוב לי ! עכשיו עוד דבר שיתפתי אותה לרשת ואני במחשב אחר WINDOWS 7 לא מוצא את המדפסת .. מה עושים ? תודה!

• 0 תגובות
    • 865 צפיות
  19. היי אנשים, טוב ייתכן וזה ישמע לכם מעט מצחיק, אבל אשמח לתשובות רציניות. ברשותי סט של לוג'יטק Logitech Cordless Desktop MX 3200 Laser שבו העכבר :Logitech MX 600 Laser Cordless Mouse הענין הוא שיש לי חתולה ארוכת פרווה האוהבת מאוד להיות במקומות בהם אני נמצאת (גם כשאיני בבית), כלומר שוהה לא מעט ליד המחשב. כתוצאה מהשילוב הקטלני הזה שערותיה נכנסות לא מעט למחשב, אולם בעוד שמשם אני פחות או יותר יודעת כיצד לנקותן, אני מתקשת לנקות את הפרווה הרבה שמצטברת ומתגלגלת מסביב לגלגלת של העכבר. פרווה שאגב קל לי מאוד לראותה עקב ניגוד צבעים עם העכבר השחור. שאלתי. האם ניתן לנקות את העכבר מהפרווה בלי לפרק את העכבר (הבנתי שסגור בקליקים) או להזיק לו, ואם כן, כיצד אוכל לעשות זאת. אגב, תשובות…

• 7 תגובות
    • 2.7k צפיות
  20. Started by alonf29,

יש למישהו או מישהו מכיר את המדפסת המשולבת של HP דגם 4580 ויכול להגיד לי אם שווה לקנות אותה או לא?

• 5 תגובות
    • 2.7k צפיות
  21. Started by kobi_af,

שלום הביאו לי מקלדת Creative Desktop Wireless 7000 אבל בלי המשדר האלחוטי ...יש לי מקלדת של מייקרוסופט wireless multimedia keyboard אז אולי חשבתי שאני ינסה עם "המשדר האלחוטי" שלהם.. זה בכלל יכול לעבוד ואם לא יש איזשהו פיתרון אחר? תודה

• 0 תגובות
    • 698 צפיות
  22. Started by shlosi,

שלום לכולם, קניתי מחשב חדש בשעה טובה ומוצלחת. המחשב מזהה שהמדפסת מחוברת, אבל לא מאפשר לי להדפיס שום דבר. ניסיתי להוריד דרייבר מהאתר של בראד'ר והעלתי חרס בידי. חוץ מזה, יש לי במחשב חיבור e-sata. חברתי את ההארד דיסק החיצוני שלי בחיבור הזה, ההארד דיסק נדלק (נדלקו האורות והוא רעד בצורה נורמלית), ושם זה נגמר. כשחיברתי אותו דרך יואסבי הוא עבד בלי בעייה. כשאני מחבר אותו ללפטופ דרך הe-sata אז אין בעייה בכלל. חשבתי שאולי בדיסק ההתקנה של לוח האם יש איזושהי אופציה של e-sata שפספסתי אבל לא מצאתי דבר כזה, וגם באתר של גיגבייט לא מצאתי. צרפתי קובץ של הmanage כדי שתראו מה העניין בדיוק. כל הפותר הבעייה הרי הוא ישובח. החלקים הם: מדפסת Brother MFC5440 הארד דיסק חיצוני Seagate freeagent xtre…

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by asaf16,

מיועד למשחקים ושימוש יומיומי שותף. 1. WAVE 2. S520 3. LX710 אלא אם כן יש עוד כמה המלצות בטווח המחירים, מה הכי עדיף מבין ה-3? אני יודע שהשלישי הוא דיי ישן, אבל מגיע היום בחצי מחיר ממה שהוא היה פעם, והוא היה נחשב ה-TOP. וזה לא השתחום התקדם באופן מזהיר מאז... אשנח לעזרה. תודה!

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by טל קורקוס,

קניתי את זה בזיג זג עלה לי 62 ש"ח שווה ? או להחזיר ? http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=44_1057&products_id=5584

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. האם ה DPI הוא רק מהירות התזוזה של העכבר, או גם הדיוק בתנועות קטנות? לדוגמה ב G500 ה DPI יהיה על המקסימום בכל מקום אפשרי (בעכבר, במחשב ובמשחק) ינוע במהירות אדירה ויגיע למרחק ענק על המסך בכל מילימטר של תנועה, אבל מה יקרה אם אני אוריד את הרגישות במשחק? 1) המהירות שהוא מגיע ממקום למקום תרד. 2) מה יקרה לדיוק? נגיד האם תהיינה "קפיצות" קטנות ולא הכל יהיה חלק? כי אצלי ב G5 בתנועות קטנטנות ומדויקות יש קפיצות קטנות, שעלולות להפריע במשחק. שאלת סיכום, זה מה שמעניין אותי: האם עכברים שיש להם DPI גבוה יתפקדו על DPI נמוך באופן מדוייק יותר מעכברים שאותו ה DPI הנמוך הוא המקסימום בשבילם? לדוגמה, ל G5 יש 2000 DPI ול G500 5700. אם אני אוריד את ה DPI של ה G500 ל 2000 וישאיר את ה DPI של ה G5 על…

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים