עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. יש לי KVM בבית בין 2 מחשבים ויש לי את העכבר Razer Mamba שלא עובד עם ה-KVM שיש לי ויש לי עכבר ישן יותר של לוג'יטק (חוטי) שעובד טוב עם ה-KVM, עכשיו אני מעוניין לקנות עכבר חדש ואני מתלבט האם ישנה דרך לדעת עם העכבר יעבוד לי עם ה-KVM או לא שלא יקרה מצב שאני מוציא כסף ונשאר עם עכבר שלא עובד לי בכלל עם ה-KVM תודה.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by StrikeEagle,

יש כרגע מבצע בניאג על הK95 brown ב160 דולר, אני מזמן שוקל להחליף את המקלדת הנוכחית שלי, האם המקלדת הזאת ידועה בבעיה מסויימת חוץ מהלדים שנשרפים? יש מקלדת אחרת שיותר משתלמת במחיר הזה? מה לגבי הK70? מה שחשוב לי בעקרון זה שיהיה את הכפתורים של המולטימדיה, תאורה אחורית, ווליום גלגלת (נראה לי נחמד). השימושים שלי זה גיימינג וגלישה באינטרנט (כל השאר לא קשור למקלדת). אף פעם לא הייתה לי מקלדת מכנית ואחת עם כפתורי מאקרו וחשבתי שיהיה נחמד לנסות, דעתכם הכנה בבקשה.

3. אני צריך מקלדת ועכבר גיימינג שעונים על הסטנדרט שמצוי בשוק אבל גם שיהיה במחירים הגיוניים... תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. שלום לכולם ! אני מחפש נואשות חנות שניתן לקנות בה ג'ויסטיק ל PC של חברת מיקרוסופט : sidewinder force feedback כמובן שאני מעדיף חנות בארץ , אבל אם למשהו יש לינק לחנות שמוכרת בחו"ל וידוע שהיא עושה משלוחים לארץ , גם זה טוב. תודה מראש על עזרתכם !

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. חשבתי לקנות מכשיר משולב:פקס,מדפסת,סורק,ומכונת צילום. של החברה HP דגם: HP laser jet 3050 אז שאלתי השניה היא האם כדי לקנות את הסוג הזה של המדפסת תודה למגיבים

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by NI4NI,

יש לי שאלה מוזרה: פעם, לפני כמה שנים, כל המחשבים הגיעו עם ספק כוח ג'נרי של 300-350W ועבדו כמו תותחים בלי בעיות. אף אחד לא חשב אז להוציא 600 שקל על ספק כוח. למרות שאלו היו ספקים פשוטים ובלי שם גדול מאחוריהם הם בגדול עבדו יפה מאד. מאז התחום מאד התמקצע וכל החברות הגדולות יצאו עם ספקים מיוחדים עם מיליון מאווררים, תאורה ומה שלא תרצו והתחילו למכור אותם במחיר פי 5 ויותר מספק גנרי דומה. עכשיו, נכון שדרישות החשמל של מערכת ממוצעת עלו מאד וקשה להחזיק מחשב נורמאלי עם ספק של פחות מ 400W. אבל בשוק יש הרבה ספקים גנריים של 500-600W בגרושים (פחות מ 200 שקל). אז למה פתאום הם לא טובים מספיק ? אז נכון שבספק מוכר וידוע יש סיכוי של 2% לכשל ובספק גנרי יש סיכוי של 5%, אבל האם זה מצדיק את ההפרש ?…

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by OFIRLEVY66,

שלום יש לי את המקלדת של הסט האלחוטי הנ"ל ושכחתי איך מקוונים את השעון על הצג במקלדת , מישהו יכול להזכיר לי?

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by sabosal,

למטרות skype, עד 250 ש"ח. ראיתי את ה HD-5000 של מיקרוסופט אבל רשום שם שהיא מעמיסה מאוד על המחשב (לא המחשב הכי חזק בעולם), והכי חשוב, שסקייפ לא תומך בHD שלה בגלל שהוא לא מקודד בחומרה של המצלמה, והוא דורש התערבות של המעבד. שתי הסיבות האלו פסלו את המצלמה. לינק לביקורת שקטלה את המצלמה: http://www.engadget.com/2010/03/26/microsofts-budget-720p-hd-5000-lifecam-reviewed-video/ (אלא אם מישהו יגיד לי שמניסיון, ה HD רץ חלק על מעבד בינוני AMD 4200+ X2, ומתפקד בצורה טובה עם סקייפ.) אותו דבר לגבי Logitech Webcam C310. גם היא אמנם מאושרת ע"י סקייפ, אבל לא תומכת בHD שלה בגלל ההגבלה לגבי הקידוד, וגם היא צורכת הרבה משאבים מהמחשב. http://www.engadget.com/2010/06/10/logitech-launches-four-…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. כרגע יש לי GPT והחנות ממנה קניתי כבר לא קיימת. הוא כבר בן 6 שנים אז אני בטוח שהוא סיים את הקריירה. וגם מה עדיף-עכבר USB או חיבור "רגיל". אני לא מחפש עכבר למשחקים, רק לחצני קדימה ואחורה. תודה לכם

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. עזבו את זה שלפני כמה ימים הדרייבר הראה שנשארו 190 ימים לבטריות ופתאום היום 26 ימים. חרטה ברמות על! ממש בא לי לשלוח מייל לחברה העלובה הזאת. החלפתי בטריות ועדיין נשאר 26 ימים וזה לא משתנה. ואגב, ה26 ימים האלה, כשמחליפים לבדיקה ע"פ אחוזים, זה מראה 70%. גם כן מדידה מטומטמת. מה עושים? ובטריה חלשה גורמת ללגים במשחקי רשת? כי בעבודה כללית לא שמתי לב לבעיה אלא רק במהלך המשחק(והפינג נמוך). בדקתי עכשיו בדרייבר וכתוב battery: good אז לא מבין למה עושה לי תקיעות במשחק ואני לא מדבר על לאג, רואים שזה מהעכבר... מדובר בMX1100

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. אני צריך לקנות מדפסת וסורק חדשים, והפתרון של מכונה משולבת עלה כדי לחסוך מקום, אך אינו הכרח במידה ומישהו רוצה להציע פיתרון אחר. בכל מקרה, אין לי תקציב ספציפי, אני מדפיס ממוצע (50-100 דפים בחודש) וסורק ממוצע (~30 דפים בחודש), ואני מחפש משהו שישתלם מבחינת מחיר המדפסת והדיו גם יחד. קיוויתי להדפסה וסריקה דו"צ, אבל הבנתי שגם אם הדפסה שכזוו קיימת, היא איטית להחריד במדפסות דיו, שכן המכונה מחכה להתייבשות הדיו על הצד הראשון. כרטיס רשת זה נחמד אבל לא הכרחי. ראיתי באופיס-דיפו את ה-HP L7590 במחיר בהחלט טוב ביחס לחנויות אחרות (600), והיא מציעה סריקה דופלקס שבד"כ יש רק במכונות שעולות 1500 שקל וצפונה. הבעיה היא שראיתי המון ביקורות קוטלות באינטרנט בנוגע לתאימות שלה, קושי התפעול שלה, ומגוו…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. תקציב : 200-250 ( אם אפשר מעדיף לחסוך ) פד: SS َQck Mass משחקים : BF4 , GW2, TW3, GTA V ובעיקר משחקי MMO ... על ה G600 יש מבצע ב VGAMAES : http://esport.vgames.co.il/deal/1.html או שכדאי להזמין מחו"ל ? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by rony1880,

היי אני מחפש פד לחיישן של G400 שגם יהיה כמה שפחות התנגדות למשיכה של העכבר , קניתי את הSteelSeries QcK Mini Mouse Pad ואני לא כל כך מרוצה מהתנגדות שלו לעכבר, האם יש אחר ?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  14. Started by נדבוס,

מישהו יודע איפה אפשר לקנות באזור המרכז אוזניות של Plantronics GameCom ? תודה

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by itzikin0,

שלום, יש STEELSERIES SIBERIA V2 בצבע שחור ללא גרסת ה-USB והן מעולות הכל בסדר אני שומע מעולה במשחקים/'מוזיקה אבל הן חלשות ולכן אני רוצה להזמין את ה-USB הזה שהוא בעצם "מגבר" אבל הבעיה שרשום על ה-USB הזה שזה 5H V2 http://www.ebay.com/itm/SteelSeries-...#ht_2883wt_905 אבל זה בסדר לקנות ולחבר את זה לאוזניות שלי? יש לי משהו יותר תואם לאוזניות שלי משהו להזמין מאייבי שיעשה לי את האיכות שמיעה והכל הרבה יותר חזק??? האוזניות שלי עכשיו מעולות שומעים הכל מעלה פיצוצים וצעדים והכל אבל אני רוצה יותר חזק!!! אז זה בסדר להזמיןאת ה-USB הזה מאיביי ? אם יש עוד משהו עד 10 דולר אז תגידו ותגיבו פה תודה. עריכה : חבר'ה הזמנתי מאיביי את ה-המגבר ה-USB לאוזניות STEELSERIE…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  16. חוץ מהבדל לא משמעותי בגודל לא מצאתי שום דבר. שווה להוסיף עוד מאה שקל בשביל ה-6919?

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by mega1234,

חושב לקנות את המארז הזה , מה אתם חושבים ?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by TalmoR,

האם הם עובדים חלק על משטחי זכוכית? אם לא, האם קיימים עכברים שעובדים חלק על משטחי זכוכית? אם כן אשמח גם להמלצות על דגמים - עד 300 ש"ח

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by יהושע,

יש לי מדפסת לייזר All in One, של HP. התוכנה הסתבכה וניסיתי לעשות Uninstall כדי להתקין מחדש. משום מה ההסרה לא מצליחה. כשאני מנסה להתקין מחדש הוא לא מסכים כי הוא מזהה את ההתקנה הישנה. ניסיתי את ה Uninstall שמגיה עם ההתקנה (4 שלבים במסך DOS) וגם זה לא עזר. מה עושים?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by rafigordon,

שלום לכולם! ברשותי מדפסת ALL IN ONE של hp מדפסת זאת כוללת פקס תקין. המדפסת היא לשימוש ביתי. כעת, המדפסת מחוברת דרך מפצל לקו טלפון כך שעקרונית אני יכול לקבל פקס בכל רגע נתון. העניין הוא שאם מקנפגים את המדפסת לקבל פקס אוטומטית. נאמר אחרי 4-5 צלצולים, אז יהיו מקרים (כשיש יותר צלצולים, לא הספיקו להרים שפורפרת, אך זה לא פקס) של אובדן שיחות. האם יש פתרון ביתי פשוט של זיהוי פקס אוטומטי ? משהו כמו מרכזת עם שתי שלוחות עם זיהוי פקס אוטומטי על שלוחה מסויימת ? בברכה, רפי

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. היי חברים יש לי לוח של asrock עם כרטיס קול מובנה ללוח והקטע הוא שיש לי אוזניות של לוגיט'ק g930 של גיימניג ושמה יש ווליום עוצמה מובנית.השאלה אם אני מחליף כרטיס קול במחשב אני יוכל לשמוע יותר חזק מהווליום הנוכחי?תודה מראש לעוזרים.

22. אני מעוניין לחבר אלחוטית את המחשב לטלויזיה בשביל גיימינג. כלומר לראות את המחשב על הטלויזיה ואז לשחק משחקים ולראות אותם על הטלויזיה. מה הפתרון הכי איכותי כדי לעשות את זה? והאם זה יעבוד בלי נפילות FPS או דילאי?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. אחרי כרטיסי המסך וספקי הכוח - חברת Cooler Master מביאה את המסכים אל קטגוריית חומרה מפתיעה נוספת לכתבה

24. Started by RX7,

שלום אני מעוניין לקנות את הבקר הזה http://www.ebay.com/itm/Wireless-Controller-Glossy-White-Microsoft-Xbox-360-/220919678682?pt=Video_Games_Accessories&hash=item336fd6c6da עכשיו אני צריך לדעת אם צריך אליו מתאם מיוחד? סוללות מיוחדות? אני מעוניין להזמין אותו מEBAY וחלק מוכרים אותו ללא האריזה המקורית ואני לא רוצה שיחסרו לי חלקים ממנו אז צריך לו חלקים מיוחדים? או שהמחשב קולט אותו? זה לשימוש המחשב תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by Bakshi1,

שלום לכולם, המדפסת הנוכחית שלי שווקה חיים ( Hp 6500) לאחר כ 4.5 שנים. אני מחפש מדפסת שהיא דומה לקודמת ( All in One) אבל שתהיה חסכונית בדיו. אני מדפיס כמעט תמיד בשחור (בערך 25 דף בחודש..) אופציית הפקס לא נחוצה לי כול כך (אני חושב השתמשתי בפונקציה זו כ-10 פעמים במהלך ה 4 שנים..). אגב, למי שהתהה המדפסת הנוכחית אינה מדפיסה כלל, הדף יוצא נקי. ניסיתי הכול- איפוס, ניקוי ראשים, ככול הנראה הגיע סופה?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.