עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by liav12,

אהלן, אני זקוק להמלצתכם בנוגע לעכבר אלחוטי לעבודה כללית על משטח + משחקים - אני כרגע משתמש ב 518 אבל האמת שהחוט שלו מפריע לי, והוא מתבלה דיי מהר מהציפוי שלו (בעיה מוכרת בעכבר הנ"ל), לפעמים גורם לבעיות של ניתוק מחשב (לדוגמא לאחר חיבור HD אלחוטי העכבר מפסיק להגיב לפעמים). בקיצור אני מחפש משהו נייטרלי נחמד בעל כפתורים דומים (קדימה/אחורה בצד השמאלי). התקציב הוא גג עד 200-180 ש"ח! תודה!

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. אני מחפש עכשיו טוב לעבודה ממושכת מול המחשב (נמאס לי מהעכבר הפשוט שיש לי היום) ראיתי כמה אופציות נחמדות: Microsoft Natural® Wireless Laser Mouse 6000 Microsoft Explorer Mouse Logitech MX™ 1100 Cordless Laser Mouse בלי להתחשב במחיר.. במי מהם הייתם בוחרים?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by avielsvis,

מה יותר טוב למשחקים 5hv2 usb או 7h usb??

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. שלום, אני מחפש לקנות לוח כתיבה אלקטרוני בסביבות ה500 שקל...600שקל מקסימום אם אין ברירה. אני מעוניין שהוא יתפקד כמו שצריך..שיהיה מספיק גדול, שהתוכנה שלו תתמוך בWin7. שהעט יהיה עמיד..כי קראתי על כמה לוחות ולחקלם יש עט שצריך להחליף להם את החודים כל כמה זמן...מייגע ביותר. תודה!

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. http://www.logitech.com/index.cfm/keyboards/keyboard/devices/4740&cl=US,EN מחפש נואשות ולא מוצא. תודה למי שיכול לעזור.

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by RedLion,

הזמנתי את Hp photosmart 850 , הכל טוב ויפה. כבר שבוע וחצי אני מחכה, והיום התקשרו אליי מחנות שהזמנתי מהאינטרנט (הזמנתי מוואלה דרך איזה חברה, וידיאו 2 בי משהו כזה), ואמרו לי ככה: "תשמע, יש למצלמה הזאת בעיה שהיא לא קוראת כרטיסי זיכרון של 128 מגה, זה בעיה שמופיעה אצל כל מיני סוגי זיכרונות, וכדי לפתור תבעיה (והוא אמר שהוא מקווה שככה הבעיה תיפתר)- HP הוציאו פאצ' באתר שלהם שאני צריך להוריד את זה למצלמה ואז כנראה שיעלמו לי הבעיות וזה יקרא תזיכרון". השאלה שלי- מישהו נתקל בבעיה כזאת? זה לגיטימי כזה דבר? כיאלו אני קונה מצלמה עם באג, מה זה הטימטום?! שקלתי כבר לבטל תהזמנה או משהו, לא יודע זה הוריד לי תחשק מהמצלמה הזאת, אם למישהו שיש תמצלמה או יודע יכול לעזור ולהסביר לי אני אהיה מאו…

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by JCohen,

שלום לכולם, אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש, אני מחפש משהו בסביבות 125 דולר, מארה"ב, או מיפן (YuvYuv) אם זה יתאפשר. בקיצור - חשבתי על כרטיס GeForce2 Pro עם 64MB DDR של MSI. המועמד השני הוא ה-7500 של ATi. שאלה ראשונה: איזה כרטיס מסך יספק ביצועים טובים יותר למערכת שלי: AMD Athlon 1.33GHz @ 800MHz Gigabyte GA-7VTX 256MB DDR PC2100 המחשב משמש למשחקים... שאלה שנייה: איך הפילטרים של MSI, האם איכות התמונה תהיה טובה?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. אני מחפש מדפסת דיו משולבת (פקס לא חובה) חסכונית במחיר 200-350 ש"ח לשימוש ביתי מתלבט בין 2 דגמים : HP Photosmart C4343 ב333 ש"ח: http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do?id=sp5-4046686 יתרונות: ראשים חסכוניים 140XL, קורא כרטיסים HP Deskjet F2280 נמכרת ב199 ש"ח בקרביץ http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=TXF2280 יתרונות זול קומפקטי אשמח להערות

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by itzikin0,

שלום, יש STEELSERIES SIBERIA V2 בצבע שחור ללא גרסת ה-USB והן מעולות הכל בסדר אני שומע מעולה במשחקים/'מוזיקה אבל הן חלשות ולכן אני רוצה להזמין את ה-USB הזה שהוא בעצם "מגבר" אבל הבעיה שרשום על ה-USB הזה שזה 5H V2 http://www.ebay.com/itm/SteelSeries-...#ht_2883wt_905 אבל זה בסדר לקנות ולחבר את זה לאוזניות שלי? יש לי משהו יותר תואם לאוזניות שלי משהו להזמין מאייבי שיעשה לי את האיכות שמיעה והכל הרבה יותר חזק??? האוזניות שלי עכשיו מעולות שומעים הכל מעלה פיצוצים וצעדים והכל אבל אני רוצה יותר חזק!!! אז זה בסדר להזמיןאת ה-USB הזה מאיביי ? אם יש עוד משהו עד 10 דולר אז תגידו ותגיבו פה תודה. עריכה : חבר'ה הזמנתי מאיביי את ה-המגבר ה-USB לאוזניות STEELSERIE…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  10. Started by bono_71,

אני רוצה לקנות את המקלדת אך מתלבט בין הדגם הישן לחדש. http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=4624 http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=920-000367&Cat2Cat1ID=19&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE מה עדיף?קראתי ביקורות של משתמשים שמעדיפים את הדגם הישן. תודה.

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by mega1234,

חושב לקנות את המארז הזה , מה אתם חושבים ?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by demultiplexer,

היי חברה יש לי חבר שיש לו את המצלמה הזאת אבל הוא איבד את הכבל usb שלה מה אפשר לעשות איפה אפשר להשיג את הכבל הזה ??

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by -JobNick-,

איזה לוח אם לפי דעתכם יותר טוב מבין 2 הלוחות האלא: לוח עם של GIGABYTE שמבוסס על ה'ציפסט החדש של VIA הלא הוא KT333 והדם שלו GA-7VRX או הלוח אם של MSI המבוסס על אותו צ'יפסט והדם שלו KT3 Ultra-ARU

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. שלום, נמאס לי מהפאדים הגרועים והקטנים ואני רוצה לקנות אחד טוב. ראיתי בטי.אמ.אס אתה ה-Steelpad 5L שעולה 221 שקל. את ה- Steelpad 4D שעולה 127 שקל. את ה- Steelpad QcK+ שעולה 90 שקל~ את ה- Steelpad S&S + Sleeve שעולה 188 שקל. מה הכי מומלץ?הכי אמין?נוח?מהיר?מדוייק? ניראה לי אני יקח את ה-5L .. מה אתם אומרים עליו? והאם יש משהו כדי להשעין את היד? ותגידו.. מה זה? http://tms.co.il/product/907 אשמח לחוות דעת על כל אחד והיתרונות וחסרונות... תודה, דניאל.

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by Y-L,

פתוח להמלצות

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  16. נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=os&action=display&num=1009777868&start=0]מערכות הפעלה[/link] על ידי KoM

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. שלום . אפשר לקבל חוות דעת/ביקורת/המלצה על המדפסת הנ"ל? ראיתי שיש לה מיכלי דיו נפרדים. זה יוצא בסופו של דבר יותר זול? היא חסכונית בדיו?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by Shmoolik,

אז ככה : אני רוצה לקנות כרטיס מסך: GeForce 2 Ti 64MB - Hercules אבל אני לא יודע כמה זמן זה יחזיק (אין לי כל כך הרבה כסף....) מצד שני יש את ה: GeForce 3 Ti 200 64MB - Hercules שהוא כמעט אותו הדבר מבחינת פריימים ודברים כאלה , אבל הטכנולוגיה יותר חדשה וגם הוא ישאר בשוק יותר זמן וגם אני צריך לחסוך עוד דיי הרבה זמן... אבל הוא עולה פי 2 מהקודם ואני לא יודע אם זה שווה את ההשקעה הזאת. תעזרו בבקשה תודה

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. או.קיי אז ככה: אני מחפש מדפסת+סורק+פקס(הכל ביחד) במחיר של עד 1500ש"ח ובבקשה תסבירו לי מה אני צריך למדפסת טובה או פקס טוב או סורק טוב. נ.ב. ראיתי את המדפסת הזאת: Lexmark X1150 והחיבור שלו של הפקס הוא למחשב :s05: לא הבנתי את זה, אין קו טלפון או איך זה הולך?? ומדפסת לייזר צריכה דיו? תודה

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by sdfyuio,

שלום חברים. אולי זה הפורום המתאים לשאלה. אני מעוניין בתחנת עגינה למחשב דל XP-RD33-8081 Ultrabook xps13. יש לי מסך דל U2312. בגלל שחסר למחשב הנ"ל הרבה חיבורים, כמו חיבורי USB וחיבור RJ45 וחיבור רגיל למסך , אני מעוניין בתחנת עגינה עם כל החיבורים הנ"ל וחיבור לקו טלפון, רצוי שיהיה עם USB3. איזה תחנה מומלצת יש לכם להציע ובמחיר הוגן. והאם איכות הצפיה דרך התחנת עגינה יורדת, וכן איכות הUSB והרשת? ואיזה עוד דרך יש לחבר את המחשב הנ"ל למסך ישירות ללא תחנת עגינה. תודה לכולם

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by Aviv C,

קניתי לא מזמן מדפסת HP Deskjet D1360. לפני כמה ימים נגמר לי הדיו במחסנית השחורה. קניתי מחסנית שחורה חדשה אבל לא מקורית של HP. כשניסיתי אותה המחשב אמר לי שהמחסנית שגוייה ולא הצלחתי להדפיס למרות שראיתי דיו. הלכתי לחנות שקניתי ממנה את המחסנית והמוכר הראה לי שהמחסנית עובדת על מדפסת אחרת (לא מאותו סוג). קניתי מאותה החנות מחסנית דיו שחורה מקורית של HP וניסיתי אותה וזה עבד בסדר גמור. רציתי לשאול: 1) למה המדפסת שלי עובדת רק עם מחסניות מקוריות של HP (שהן יקרות בדרך כלל)? 2) האם יכול להיות שחברת HP שמה הגנה על המדפסות החדשות שלה כדי שלא יעבדו עם מחסניות לא מקוריות וזאת הבעיה?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. אני מעוניין לקנות לאחי הקטן מתנה ליום הולדת באזור ה 200-300 ש"ח. חשבתי על עכבר+פד. הוא משחק בעיקר במשחקי FPS, אבל גם ב-GTA, AC וכאלה. הבנתי ש-MX518 די מומלץ, אבל יש גם את ה-DeathAdder וה-Diamondback יש המלצות מבין שלושת אלו, או למשהו אחר? חוץ מזה, אני צריך המלצה לפד טוב שישאר במסגרת התקציב אחרי קניית העכבר. תודה!

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by Cereal Killer,

אהלן, האם המקלדת הנוכחית יכולה לעבוד עם PC?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by haifaboy,

ראיתי שהמחירים של רבעיית אורגינלים בארץ ( שחור גדול , ורוד , צהוב , כחול ) מאוד יקרה ( כ 400 שח ) . מה דעתכם על הראשי דיו התחליפים , אני מעולם לא השתמשתי בהם ווהאם יש לכם המלצות לאחד שהוא איכותי יחסית ?? - בבדיקה באי ביי ובאמאזון לא ראיתי הבדלי מחירים ששווים יבוא .. ואגב , גם מבצעי ה 80 אחוז בחנויות לא שווים כלום, זה ממש בלוף כי בסופו של דבר 4 מחסניות עולות אותו מחיר , סתם תעלול פרסומי .

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. שלום לכולם, הכותרת אומרת הכל נראה לי.. רק רציתי לחדד שאני צריך באיזור ה 7 מטר וששמתי עין על ה MX1100 אבל לא כתוב בשום מקום על הטווח שלו.. מישהו יכול להמליץ על משהו?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.