ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
אהלן חברים, לצערי המקלדת שלי ספגה לפי הדיווחים, כמות מים נכבדת מה שגרם לה לשבות חיים ולהתחיל להשתגע. מחפש תחליף בתקציב נמוך - עד 200 שקל, אפשר גם מאתרים מחו"ל ששולחים לארץ בלי להסתבך עם חברות צד - שלישי. הייתי קונה שוב את הWAVE אבל לא הצלחתי למצוא במסגרת התקציב . אשמח אם תוכלו להפנות אותי לתחליפים או לאתרים ששולחים לארץ במחיר נמוך מהארץ. שאלה נוספת היא אם למקלדת לא תיהיה בעיה של לחיצה על מספר מקשים ביחד, המקלדת שהייתה לי בבית של מיקרוסופט comfort curve 2000 לא מתאימה להגדרה למשל בפיפא (המשחק שאני משחק בו הכי הרבה) אני לא יכול ללחוץ על מקשי החצים למעלה+לצד וללחוץ על Q/W/E/D , הם פשוט לא נלחצים. בWAVE לא הייתה בעיה כזו. תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה אתם חושבים על המסך הזה? מכיוון שהוא של Proview אני צריך להתייעץ איתכם. כי שמעתי שהיא חברה שעושה מסכים בינוניים ומטה. אבל אולי מסכי ה-LCD שלה טובים. בקיצור, דעתכם.
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, העכבר והמקלדת שלי מתחילים לזייף (אחרי חמש שנים). הגיע הזמן להתחדש במקלדת ועכבר. ככה: 1. אני רוצה שיהיו אלחוטיים. 2. אני תוכניתן, ככה שאני בעיקר מקליד הרבה. מה שאומר שהמקלדת צריכה להיות נוחה להקלדה, מרווחת, ועם כל כפתורי הקיצורים לעריכה (HOME/END וכד') במיקום נוח. 3. אני לא משחק יותר מדי משחקים וממש לא משחקי יריות או כאלה, אז לא צריך איזה משהו מטורף מדי. 4. ארגונומיה די חשובה כי בכל זאת אני עובד עם המחשב כל הזמן. ולא בא לי להרוס את המפרקים.. 5. כפתורי מולטימדיה וכאלה זה נחמד.. אבל לא הכרחי. אני גם ככה משתמש בקיצורים משלי שאני בד"כ מגדיר לבד. מבחינת תקציב, יש כסף. אבל לא להסחף. נגיד עד איזור 500 שקל פלוס מינוס. אגב ממליצים על סט של מקלדת ועכבר או לקנות כל אחד…
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום יש לי אוזניות עם מיקרופון מובנה עליהם וכשאני מחבר אותו למחשב (כמובן ב 2 חיבורים) הוא לא עובד. כל מה שניסתי לעשות לא עזר: חיברתי אותו לכניסה הורודה קידמית/אחורית, דריברים חדשים, תיקון הגדרות הכלללללללללללל... וזה לא עובד. המקרופון נבדק במחשב אחר והוא עובד שם מצויין... יש פיתרון?? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
אני מחפש אוזניות למשחקים ושירים עד 400 ש"ח אם חריגה של 50 אני רוצה אוזניות איכותיות ובעיקר שיהיו נוחות ולא יכאיבו אחרי כמה שעות. תודה על העזרה נ.ב אם אפשר אני מעדיף חנויות באזור רחובות וראשון
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי היום ואת העכבר וכשאני מחבר את הכבל USB ל-CHARGING DOCK קודם כל זה לא ממש נכנס וננעל אלא יש הרגשה שזה כזה רופף. עכשיו שכהעכבר מחובר בכבל הוא עובד והכל טוב אבל כשהכבל מחובר ל-CHARGING DOCK אני אמור ללחוץ על הכפתור גם בעכבר וגם ב-CHARGING DOCK וזה אמור לדלוק ולקלוט את העכבר עלמנת שיעבוד בלי כבל אבל כלום לא קורה. גם כשהכבל מחובר לעמדת הטענה והעכבר מוטען על לא דולקת שום נורה. בתמונה של התוכנה של העכבר (מעודכנת וגם הגרסת פרימוור שלו) יש מקום שבוא אני (נראה לי ככה) אמור לשים את ה-CHARGING DOCK על ON (ככה זה לפחות בתמונה במדריך של העכבר) אבל כפי שאתם רואים אני לא יכול לשים את הכפתור של שום אפשרות. יכול להיות שזה דפוק ?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
הספק הנוכחי אצלי הלך לעולמו , והיות וממילא אני חושב על ביצוע שידרוג מסיבי , בעתיד הקרוב מאוד , אני זקוק לספק מספיק חזק שיכול לסחוב מערכת עמוסה שתכיל e6400 +כרטיס מסך מבוסס ליבת r600 האם ספק כח 400W דגם : DUAL RAIL SLI Enermax ELT500AWT Liberty 20/24Pin Power Supply יספיק ,או שצריך את גירסת ה-500w של אותו דגם ,בהתחשב בזה שיתכן ואני אבצע overclocking בינוני לאור הפרסום האחרון לגבי צריכת החשמל של כרטיסי המסך מבוססי r600 [attachment deleted by admin]
-
- 23 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי אני מחפש מדפסת הזרקת דיו של HP, אני מתכוון להוציא עד 1,000 ש"ח בערך. על מה אתם ממליצים?
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן אני מעוניין לרכוש את אחד משלושת הגיימפאדס האלה (באותו סביבות המחיר). לקחתי את הרשימה מפה http://zap.co.il/models.aspx?Sog=C-Joystick&DB145376=145379&DB135088=135094&DB66997=66998&DB67001=67002 אם מישהו מוכר את אחד מהם ביד שניה אני אשמח אם הוא יצור איתי קשר בנוסף אבל אני בעיקר רוצה חוות דעת.
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני צריך מקלדת ועכבר גיימינג שעונים על הסטנדרט שמצוי בשוק אבל גם שיהיה במחירים הגיוניים... תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בעקרון אני מחפש גו'יסטיק שיהייה ממש כמו של ה PS2 רק בחיבור USB . השימוש בו יהייה מאוד מצומצם וישמש רק לצורך Pro Evolution Soccer מדי פעם בפעם. בגלל שהשימוש בו יהייה מאוד מצומצם ובגלל שאני מתכוון לרכוש 2 (כדי שכל אחד יתפוס גו'יסטיק) אני מעוניין להשקיע סכום קטן מאוד ולקנות משהו ג'נרי. ראיתי כמה דגמים ורציתי לדעת למה כדאי לשים לב ואם אני מכוון נכון. מה דעתכם על הדגם הזה לדוגמא ? : TOPWAY TP-U626B DOUBLE SHOCK 2 http://www.cobrapc.co.il/Product.asp?productid=3932
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, הסוגיות הבאות עלינו לטובה הן כדלקמן. 1) יש לנו דיסק 80 גיגה חיצוני USB לצרכי גיבוי. ועם זה נשאר. צריך איזשהו אביזר שיכבה בו את המתח (יש לו ספק כוח נפרד) כשמכבים את המחשב הראשי. (כמובן אין במחשב הזה, חדש יחסית, את השקע מתח הנוסף למסך, הו הימים הטובים.) פעם היה לנו דיסק קטן יותר שרץ מהמתח של המחשב, אבל עכשיו חבל שהנוכחי יעבוד 24x7 פי שניים מזמן השימוש. אצלנו מחליפים חומרה רק שהיא כבר מתחננת עם ניצוצות לתת לה כבוד אחרון, לא חשוב מה ביל רוצה. מצאתי מפסקים כאלו לרשתות חשמל הבריטית והאמריקאית, אבל בינתיים לא לשקעים ישראליים. http://www.maplin.co.uk/Free_UK_Delivery/Intelligent_Mains_Extension_Lead_36639/Intelligent_Mains_Extension_Lead_36639.htm 2) יש לנו מס…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, מזה שנים שאני די קונה רק מוצרים של לוג'יטק אבל משום מה אני חווה בעיה עם עכברי הגיימינג שלהם, זה מתחיל עם הMX518 אשר רכשתי בזמנו. בהתחלה הוא התחיל לאגור מין שומן וטינופת בכמויות בצורה מוזרה.. אחרי שנה בערך הוא מת. ממשיך עם G5, הציפוי הכחול שלו פשוט התחיל להתקלף אחרי חודש, לאחר חצי שנה הציפוי בד של הכבל שלו התחיל להיקרע ואחרי שנה וחצי הוא מת. השבוע רכשתי עכבר G500, הדוגמת מתכת שצבועה עליו באופן כמעט מיידי התחילה לדהות והיא ממשיכה להיעלם מיום ליום, היום כבר הגלגלת חורקת בצורה מאוד בולטת בעת הסיבוב. בקיצור אישית החלטתי ליצור קשר עם לוג'יטק בקשר לG500, הם אמרו לי שהמוכר צריך עד שנה מיום הקנייה להחליף לי את העכבר מכיוון שזה נכלל תחת האחריות. מחר אני אנסה ליצור קשר עם החנו…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אז ככה: לפני כמה תראדים קיבלתי המלצה לספק הזה: http://www.thermaltake.com/purepower/W003536.htm אז: 1. מה דעתכם עליו? ספק טוב? יציב? (המטרה היא אוברקלוקינג) 2. האם המאוורר דוחף את האוויר כלפי מטה?! כלומר לתוך המארז? זה נראה לי קצת מוזר..... או שבעצם אולי המאוורר מכניס אוויר? מה אתם אומרים? 3. מה זה PFC? ומה ההבדל בין פסיבי לאקטיבי? תודה
-
- 22 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הכרטיס שלי יוצר על ידי msi זו חברה טובה ואין עליו מאוורר ואני לא מבין את זה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה עכבר ומקלדת יותר חשוב לי העכבר מאשר המקלדת אני שמאלי והתקציב 600 לשתהם אלחוטי....רוב השימוש שלי אינטרניט ומשחקים
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ראיתי משהו נחמד של THEC אבל המקשים צפופים וקטנים האם יש עוד מקלדות כאלה?
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם מחפש ממתג-KVM שיאפשר לי לעבוד עם 2 מסכים ו 2 מחשבים(לא מעוניין לחבר כל מסך למחשב), אלה יש ממתג שעושה את זה וחוסך צורך בעוד עכבר ומקלדת. אלה פשוט מזזים את העכבר לצד ואז אתה נמצא במסך השני עם המחשב השני. תודה רבה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
עזבו את זה שלפני כמה ימים הדרייבר הראה שנשארו 190 ימים לבטריות ופתאום היום 26 ימים. חרטה ברמות על! ממש בא לי לשלוח מייל לחברה העלובה הזאת. החלפתי בטריות ועדיין נשאר 26 ימים וזה לא משתנה. ואגב, ה26 ימים האלה, כשמחליפים לבדיקה ע"פ אחוזים, זה מראה 70%. גם כן מדידה מטומטמת. מה עושים? ובטריה חלשה גורמת ללגים במשחקי רשת? כי בעבודה כללית לא שמתי לב לבעיה אלא רק במהלך המשחק(והפינג נמוך). בדקתי עכשיו בדרייבר וכתוב battery: good אז לא מבין למה עושה לי תקיעות במשחק ואני לא מדבר על לאג, רואים שזה מהעכבר... מדובר בMX1100
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
שלום הייתי רוצה לדעת האם יש דבר כזה לקנות ספק שהכבלים שלו כבר יהיו מוסלבים? אם כן מאיפה?? ועוד משהו... האם מישהו מכיר את החברה סאנשיין קומה?
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
את המחשב אפשר לראות בחתימה או בצירוף המפרט. אמרו לי שאני צריך אל פסק של 700VA או 750VA, אבל אתם יודעים איך זה, אני לא ארוץ לקנות כזה רק כי בנאדם אחד המליץ לי... הייתי מעוניין לדעת איך הוא הגיע לזה שאני צריך 700VA ? יש לי מסך 19, ואני רואה שבמפרטי אל פסק שונים רשום "תמיכה במסך 17" וכו'... מה זה קשור ? כמה מוצרי אלקטרוניקה אני יוכל לחבר בנוסף ? בקיצור אני לא מבין כלום בעניין. כל מה שאני יודע זה שהמתח לא ממש יציב אצלי - כל פעם שמשהו מדליק\מכבה את האור במס' נקודות מחוץ לחדרי אני מקבל קפיצות\"תיקים" ברמקולים. אני חייב לציין שאני מרגיש בזה מאז שהתקנתי את כרטיס הקול החדש Creative X-FI XtremeMusic. כנראה שהוא רגיש לקפיצות מתח. האם כדאי להסתפק ב"מייצב מתח" במקום אל פסק ? ה…
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי RECLUSA של מייקרוסופט, האות העברית בקושי מוארת, האם בדגם הנ"ל האותיות העבריות מוארות באופן סביר?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
רבתי עם ידידי Sonic באיציק... בגלל שאני אולי בעזרת ה' יקנה בקרוב נייד אז הוא אמר לי שאני יקנה מחשב עם r9000 אז אמרתי לו שיש מחשבים עם Ti 4200 והוא אמר לי שלא... וכך התחיל ויכוח... אז אנו צריכים את עזרתכם... בתודה, imac
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-