עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. הזמנתי את STEELPAD QCK+ ורק עכשיו ראיתי תגודל הענקי שלו!! חשבתי שהוא יותר טוב אבל הוא ענק.... אני לא מבין איך אפשר לשים משטח של 40 ס"מ על השולחן.... יכול להיות שהם טעו בגודל שלו??כי זה לא אפשרי..

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. אני צריך מקלדת ועכבר גיימינג שעונים על הסטנדרט שמצוי בשוק אבל גם שיהיה במחירים הגיוניים... תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by composite,

כמו בכותרת, מחפש המלצה לגיימפאד עבור PC/Windows. אני מעדיף שהוא יהיה חוטי, ויהיה דומה עד כמה שאפשר לשלט המקורי של ה- PS2 (מבחינת אחיזה, כפתורים...); גם אמינות חשובה, ושלא יהיה יקר מדי. תודה מראש

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by Y-L,

פתוח להמלצות

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  5. Started by yair31,

לתללך

6. אהלן חברים, לצערי המקלדת שלי ספגה לפי הדיווחים, כמות מים נכבדת מה שגרם לה לשבות חיים ולהתחיל להשתגע. מחפש תחליף בתקציב נמוך - עד 200 שקל, אפשר גם מאתרים מחו"ל ששולחים לארץ בלי להסתבך עם חברות צד - שלישי. הייתי קונה שוב את הWAVE אבל לא הצלחתי למצוא במסגרת התקציב . אשמח אם תוכלו להפנות אותי לתחליפים או לאתרים ששולחים לארץ במחיר נמוך מהארץ. שאלה נוספת היא אם למקלדת לא תיהיה בעיה של לחיצה על מספר מקשים ביחד, המקלדת שהייתה לי בבית של מיקרוסופט comfort curve 2000 לא מתאימה להגדרה למשל בפיפא (המשחק שאני משחק בו הכי הרבה) אני לא יכול ללחוץ על מקשי החצים למעלה+לצד וללחוץ על Q/W/E/D , הם פשוט לא נלחצים. בWAVE לא הייתה בעיה כזו. תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. היי, העכבר והמקלדת שלי מתחילים לזייף (אחרי חמש שנים). הגיע הזמן להתחדש במקלדת ועכבר. ככה: 1. אני רוצה שיהיו אלחוטיים. 2. אני תוכניתן, ככה שאני בעיקר מקליד הרבה. מה שאומר שהמקלדת צריכה להיות נוחה להקלדה, מרווחת, ועם כל כפתורי הקיצורים לעריכה (HOME/END וכד') במיקום נוח. 3. אני לא משחק יותר מדי משחקים וממש לא משחקי יריות או כאלה, אז לא צריך איזה משהו מטורף מדי. 4. ארגונומיה די חשובה כי בכל זאת אני עובד עם המחשב כל הזמן. ולא בא לי להרוס את המפרקים.. 5. כפתורי מולטימדיה וכאלה זה נחמד.. אבל לא הכרחי. אני גם ככה משתמש בקיצורים משלי שאני בד"כ מגדיר לבד. מבחינת תקציב, יש כסף. אבל לא להסחף. נגיד עד איזור 500 שקל פלוס מינוס. אגב ממליצים על סט של מקלדת ועכבר או לקנות כל אחד…

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by yakir4u,

אחרי שהבנתי שהעכבר שלי לא מתאים לי בכלל והוא הגורם לכאבי ידיים במשחקי FPS אז החלטתי להחליף את כל הציוד ההיקפי שלי (מופיע ב<<) אני מחפש עכבר עם אחיזת PALM ליד גדולה חשבתי על הRAT7 שנראה לי מפלצתי ויש לו תמיכה גם לאגודל וגם לזרת שלי שמפריעה לי ויוצרת את מרבית הכאבים בשימוש בעכבר מקלדת אני רוצה מכנית עם כיוון לסוויצ'ים שחורים או חומים(?) אני מחפש מקלדת שקטה עם יחס לחיצה שקצת יותר חזק מהמקלדת הקיימת שלי לא ניסיתי אף מקלדת מכנית אז אני די יורה באפלה ומשטח לעכבר כי הקיים התחיל לשנות צורה חשבתי לכיוון אלומיניום אבל אני לא נעול על כלום בינתיים אז אני ישמח להמלצות אני מעריך את הכל ביחד ב900-1000 שקל בערך להכל ואם יהיה אפשר להכניס גם אוזניות זה יהיה מעולה למרות שלא נראה לי …

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. יש לי צורב hp cd writer plos 9010 series צורב *10 משכתב *8 קורא *36 מילפני שנה+ ולהלן הבעיה כשאני רוצה ליצרוב הוא מודיע על בפר לא זמין (eroor)ואם אני דופק עליו אז הוא מתחיל ליצרוב (לא תמיד בפעם הרישונה) אם יש למישהו מושג או ניסיון עם הצורב הזה אז בבקשה תעזרו אני מישתמש בתוכנות האלה במערכות ההפעלה הללו ב-windows xp easy cd creator v5 platiniom ב- windows 98 easy cd creator NTI CD MAKER v5

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. שלום, אשמח לקבל המלצות למדפסות כפי שפירטתי בנושא. אין העדפה לחברה ספציפית. חשוב שיהיה זמן אחריות כמה שיותר ארוך. תודה, עמית

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by godisme171,

זיכרון 128 SDRAM או HD 40 GB יש לי זיכרון 64 SDRAM ו HD 15 G אני לא יודע מה לקנות??? לפי דעתעם מה יותר חשוב???

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by koko0,

אני מדבר על ה Microsoft Arc mouse. חייבים לסגור אותו כדי שהוא יכבה או שהוא מזהה זמן מוסיים של אי פעילות ומכבה את עצמו?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. מחפש מדפסת משולבת הכי הכי הכי אמינה שיש וכמה שיותר קומפקטית, לא משנה לי מחיר. צבעונית כמובן לא משנה לייזר או דיו.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. היי, השוליים הנוכחיים מאוד רחבים ואני חייב להצר אותם על מנת שיודפסו כל האלמנטים הכתובים בעמוד. משום מה מאז שחיברתי את המדפסת [קניתי אותה היום] נחסמה הפונקציה של "הגדרות עמוד" בWORD ככה שאני לא יכול לגשת לעניין משם. יש מישהו שמכיר את הסדרה/המדפסת ויכול להדריך אותי איך לשנות את רוחב השוליים? בתודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by erezo,

לחברי הפורום שלום רב. ברצוני לרכוש בזמן הקרוב מדפסת של CANON במקום מדפסת מקבילה של HP 4500 שאותה רכשתי והחזרתי לאחר אינספור בעיות עם הפקס ומכונת הצילום שהציגה איכויות וביצועים נמוכים מאוד, דיברתי עם התמיכה שלהם אינספור פעמים ושיניתי מלא הגדרות לפי מה שאמרו לי, עדיין איכות הצילום והפקס ירודה מאוד, לא קרובה למקור, לכן החלטנו ביחד איתם שמחזירים את המוצר, קיבלתי זיכוי בעבורו. עכשיו אני רוצה לרכוש את המדפסת canon pixma mx435 שלפי דעתי מהווה אלטרנטיבה ראויה למדפסת הקודמת שציינתי לעיל. אני עדיין מתלבט איזה דגם של CANON לרכוש, כי גם לחברת BROTHER יש דגמים מקבילים בתכונות שאני מחפש, משולבת פקס/סורק/מכונת צילום. הבעיה העיקרית עם BROTHER זה 4 מיכלי צבע נפרדים שכל מיכל עולה יקר יותר.…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by eyal,

הכרטיס שלי יוצר על ידי msi זו חברה טובה ואין עליו מאוורר ואני לא מבין את זה

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by zip master,

אח של חבר שלי עובד בחנות מחשבים והוא אמר לי שיש להם מבצע קצר על צורב של mitsumi 24*12*40 במחיר של רק 550 ש''ח ואני קונה עוד עוד כמה ימים במקום הצורב מהירות 8 שלי שווה לא? תנו לי דעות או לינקים על הצורב הזה כי זאת חברה טובה לדוד שלי יש צורב שלהם במהירות 16 והוא אמר לי שזה מצויין לא קורס ( ואגב בצורב החדש שלי יהיה באפר של 16 מגה ) זה מספיק?

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. הי, רציתי לקבל המלצה למקלדת ועכבר אלחוטיים למחשב הנייד. הייתי מאוד רוצה שהעכבר יהיה קומפקטי, כך שאוכל לקחת אותו איתי בתיק ולהשתמש בו,ולא להיות תלוי בפד של המחשב. הייתי רוצה לדעת אם ישנם כאלה שמשתמשים בWi-fi או Bluetooth כדי לחסוך בפורט של USB תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  19. Started by Pavel Yasko,

אהלן חברים, אני מעוניין לשדרג את המקלדת מיקרוסופט ב70 שקל שברשותי כבר כ15 שנים. בגדול אני מחפש מקלדת גיימינג (שקטה) למשחקי FPS בסביבות ה300 שקל, אין בעיה לחרוג טיפה במחיר. הזמנתי מקלדת מכאנית של חברת redragon מאמזון בעלת כפתורים כחולים (לפני שהבנתי שכחולים פחות מתאימים לגיימינג אלא יותר לכתיבה) והיא רועשת נורא ולא נוחה לי לכן היא נחה לה בצד בזמן שאני ממשיך להשתמש במקלדת הישנה. כמו כן אני חייב לציין שאני לא רגיל למקלדות מכאניות כי מעולם לא השתמשתי באחת (חוץ מהמקלדת שציינתי שהזמנתי והיא לא הייתה לי נוחה). תודה !!

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. הורדתי את הדרייבר מהאתר של HP אבל מישום מה הוא לא נותן לי להתקין אותו כמו שצריך הוא תמיד ניתקע באמצע ההתקנה

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. איפה ניתן להשיג בארץ ממיר מחיבור ג'וסטיק אנאלוגי(gameport) ל- Usb כמו זה שכאן: http://www.maplin.co.uk/Module.aspx?ModuleNo=23256&&source=14&doy=search תודה, ארז.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by Shmoolik,

אז ככה : אני רוצה לקנות כרטיס מסך: GeForce 2 Ti 64MB - Hercules אבל אני לא יודע כמה זמן זה יחזיק (אין לי כל כך הרבה כסף....) מצד שני יש את ה: GeForce 3 Ti 200 64MB - Hercules שהוא כמעט אותו הדבר מבחינת פריימים ודברים כאלה , אבל הטכנולוגיה יותר חדשה וגם הוא ישאר בשוק יותר זמן וגם אני צריך לחסוך עוד דיי הרבה זמן... אבל הוא עולה פי 2 מהקודם ואני לא יודע אם זה שווה את ההשקעה הזאת. תעזרו בבקשה תודה

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by ofirlik,

אני מחפש אוזניות למשחקים ושירים עד 400 ש"ח אם חריגה של 50 אני רוצה אוזניות איכותיות ובעיקר שיהיו נוחות ולא יכאיבו אחרי כמה שעות. תודה על העזרה נ.ב אם אפשר אני מעדיף חנויות באזור רחובות וראשון

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by erezb84,

היי, אני מחפש מדפסת, ליייזר, שחור לבן, עם הדפסה דו"צ אוטומטית. אין צורך בהדפסה צבעונית/מדפסת משולבת עם סורק וכו'. צריך משהו קטן ואמין. בתודה מראש.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by abo9,

אני מחפש עכבר עד 300 שקל בערך טיפה יותר שמתאים לגיימינג וגלישה האחיזה שלי זה בין CLAW לPALM איזה עכבר אתם ממליצים?

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים