ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
אלו הציוד שאני עתיד לקנות בימים הקרובים למחשב החדש. רציתי לדעת מה אתם אומרים. הקצתי לתחום 500שקלים רציתי של מותג ולהשקיע מאוד ברמקולים. יש התלבטות בין הX240 ל-X210 וה-X230 מקלדת: LOGITECH Media Keyboard עכבר: LOGITECH Optical Wheel Mouse S96 White- OEM רמקולים: LOGITECH X-240 תודה :]
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שלושה מדפסות משולבות: Lexmark X6170 officejet 5510 HP PSC2410 אני ממש לא יודע איזה כדאי לקנות, מישהו יכול לעזור לי בבקשה ולהמליץ לי על אחת?? בתודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 731 צפיות
-
-
-
שלום, מחפש המלצה למקלדת מכנית מלאה (עדיפות לכבל נשלף) תקציב עד 450 גג גם מאמזון וכו' יתקבלו בברכה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש טלפון סלולרי שיש לו יציאת אודיו? שאפשר לחבר אותו למחשב ולהקליט? היציאה לאוזנית למשל אבל הקטע הוא שכאשר היא מחוברת למשהו אז אי אפשר לשמוע בטלפון עצמו בקיצור מה אני צריך לעשות בשביל להקליט שיחת טלפון סלולרית איזה מכשיר הכי יתאים לי בשביל זה (מאלה שיש בארץ ואני לא אצטרך למשכן תבית בשביל לקנות אותם)?
-
- 4 תגובות
- 718 צפיות
-
-
http://www.cibox.co.il/products/detail.asp?code=2
-
- 18 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
מה אתם אומרים על המחשב הזה: --------------------------- מעבד-(189$) AMD ATHLON XP 1700Plus לוח_אם- (175$) ASUS A7V266-E KT266A זיכרון-(79$) Mushkin 256 rev 2 cas2 כרטיס מסך-(425$) ASUS-V8200T5 Deluxe Geforce-3 64(זה הוא דגם TI500) הארד_דיסק- (Maxtor 40GB 7200RPM D740X Retail (122$ כרטיס_קול-(S.B LIVE VALUE DIGITAL (62$ מודם- (Pine 56.6K ESS CHIP (20$ צורב- (Plextor 24x10x40 (161$ מסך- (IIYAMA 19 PRO 451 (529$ סה"כ :'( ========================================================================= 1762$==8823 ש"ח(כולל מע"ם) :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( ---------------------------------------…
-
- 17 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אני רוצה לשפר את המחשב שלי איפה הייתם משפרים אותו? המפרט המלא: ASUS A7V133 AMD ATHLON-C 1.4 ASUS V7700 DELUX 32MB MICRON 512MB PC133 CREATIVE LIVE VALUE DVD-ROM E612 RICOH MP 7125A W.D 20GB 7200 מה הייתם מציעים לי לשפר המערכת מיועדת למשחקים,תוכנות גרפיקה ועוד...
-
האלן ממצב.. שמעו יש לי את המארז הזה: Thermaltake Tsunami VA3000BWA/SWA הוא טוב?? והשאלה שלי מה אני יכול לעשות כדי להוסיף מאוורר או לעשות משו שהוא יראה יותר טוב.. שמתי לו כבר לדים.. הינה המארז במלואו: http://www.thermaltake.com/xaserCase/tsunami/swa/swa.htm ועוד משו אם אתם יכולים לעזור לי.. יש פה למעלה את הכניסות של הUSB והקול וזה.. וזה לא פועל לי.. :'(
-
- 3 תגובות
- 508 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להמיר קלטות מהמצלמה הישנה ל-Dvd מישהו יכול להמליץ לי מה כדי לקנות מהמוצרים האלה (אני לא מחפש כרטיס פנימי רק Usb) http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10834 או http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=6382 או http://ksp.co.il/?uin=19865 או http://ksp.co.il/?uin=10602 תודה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכל עם ישראל. ראיתי , קראתי, שמעתי שיש בעיות תאימות של RADEON 8500 עם המעבד של AMD ATHLON XP. אז רציתי לדעת אם יש בעיות תאימות גם אם הכרטיס הישן יותר שלהם ה- RADEON 64MB VIVO. כי יש לי את הכרטיס הזה ואני רוצה להביא את המעבד החדש של AMD, אני צריך לחשוש שיהיו לי בעיות?
-
- 2 תגובות
- 995 צפיות
-
-
שלום הזמנתי צורב של Sony-Nec AD7260S אבל במקומו קיבלתי את LG GH22NS50 האם יש הבדל משמעותי בין שני הצורבים? אם כן, מהו? תודה
-
- 1 תגובה
- 780 צפיות
-
-
טוב...אז ככה : כשאני מנסה לשמוע MP3 אז הוא נשמע בחלקים והוא איטי מאוד זה קורה רק בקבצי ה אמ פי 3 ניסיתי ב 3 תוכנות : winamp, soniqu, atomixMP3 אני לא כל כך יודע איפה נמצאת הבעייה..האם היה בהגדרות או בכרטיס קול או בווינדוס יש לי Creative Vibra 128 WINDOWS 98 ENABLED SECONED EDITION
-
אתם בטח מכירים את הבעיה שיש עם ניקוי מסכים שטוחים - הציפוי שיש להם נגד הברקות רגיש וקל מאוד לפגוע בו. ניקוי עם מטלית ומים לא ממש מוריד כתמים רציניים כמו של טביעות אצבעות, ולעומת זאת, ניקוי עם דטרגנטים למינהם יכול לגרום לפגיעה בלתי הפיכה בציפוי. זאת גם בדיוק הסיבה שכמו עם ניקוי עדשות של מצלמות ושל משקפות, העצה שלי הייתה תמיד: לא לנקות אם לא יודעים בדיוק איך. הפתרון פשוט וזול, שימוש במטלית מבד שעשוי מ-Microfiber. עם מעט אדים (כמו שמנקים משקפיים), הן מורידות בקלות כל כתם אפשרי וללא חשש מנזק לציפוי. זוג מטליות מיקרופייבר בשם "אלונטית" עולות בהום סנטר 30 ומשהו ש"ח, ומטלית דומה אבל קטנה יותר עולה בארוקה מעט פחות. בכל מקרה, אם לא עשיתם עדיין נזק בלתי הפיך למסך שלכם, זאת הזדמנות…
-
או להשאר עם מה שיש? ועוד שאלה - כדאי להתקין את הדרייברים שלהם או לעבוד רגיל?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני לא יודע איזה דרייברים טובים יותר ה 27.70 או היותר חדשים 27.52
-
- 2 תגובות
- 753 צפיות
-
-
היי לכולם אני מתלבט בין שני מארזי Compucase הבאים: 1. 6a19 2. 6a21 רציתי לדעת את ההבדלים ביניהם. באתר של COMPUCASE ראיתי של 6A21 יש AIR GLIDE שלפי מה שהבנתי זה שרוול אוויר בצד המארז לאוורור (יש לי מעבד אינטל פרסקוט 2.8). האם בגלל זה עדיף לי לבחור את ה 6A21 ? אשמח לשמוע המלצות על איזה מארז עדיף לדעתכם (בעיקר אם למישהו יש את ה 6A21). תודה רבה על העזרה.
-
- 2 תגובות
- 905 צפיות
-
-
עכשיו אני חוזר שנית: בלי שום קשר למחיר!!! מה עדיף מבחינת אמינות, איכות, אוברקלוקינג וביצועים: Intel Pentium 4 1.6[glow=A]A[/glow] AMD Athlon XP 1900+
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי קניתי היום מקלדת מייקרוסופט Microsoft Wireless BlueTrack Desktop 3000 אני אוהב 'לטייל'עם העכבר בדף האינטרנט כלומר לתת לחיצה על הגלגלת ולזוז ימינה או שמאלה וכאן אין לי את האופציה הזו אלה זה פותח חלון עם אופציות לעבור למסך אחר . איך מגדירים שע"י לחיצה על הגלגלת ניתן יהיה "לטייל" עם העבר ?
-
- 3 תגובות
- 903 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם יש אפשרות לקחת UPS זול (500 ש"ח) ולחבר אותו למצבר של מכונית (עוד 500 ש"ח)במקום המטען הרגיל שלו, וכך, במחיר של ~1000 ש"ח לקבל UPS עם שיכול להספיק לשעה ויותר.
-
- 0 תגובות
- 741 צפיות
-
-
יש לי מקלדת טובה עם חיבור ישן ומקלדת מקולקלת עם חיבור חדש . בשביל התחביב רציתי להחליף בין החיבורים בלי לקנות מתאם. בכל אחד מהכבלים של המקלדות יש 4 חוטים אבל לא באותו צבע ובישנה יש גם סיכוך. הצבעים בישנה: אדום צהוב אפור חום ובחדשה:אדום צהוב ירוק לבן. רציתי לדעת אם מישהו יודע איזה צבעים צריכים להתחבר אחד לשני, מה אני עושה עם הסיכוך ואם אני מתבלבל אם זה יכול לגרום נזק למחשב. אני יודע שמחבר זה גרושים וגם מקלדת חדשה לא עולה הרבה, אבל זה נחמד להתעסק עם דברים כאלה...
-
- 5 תגובות
- 779 צפיות
-
-
מעוניין לקנות עכבר + פאד במחיר של 200 ש"ח. אפשרות חריגה לא יותר מ-50 ש"ח. העכבר הוא לגיימינג (כמובן). תודה.
-
- 3 תגובות
- 636 צפיות
-
-
אני צריך המלצות ללוח אם , הארד דיסק ,כרטיס גרפי (שמעתי ש- G-Force 5-128 של אסוס בין ההכי טובים) כרטיס קול -ON-BORD יספיק נ.ב. המחשב לא בשבילי אלה בשביל שכן אני לא צריך כל מני אפשרויות של אובר-קלוקינג . ובבקשה לא להכניס דברים שלא ביקשתי -> תודה מראש
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חברה אני צריך שתעזרו לי קניתי כרטיס מסך ולא קיבלתי תקבל של ה 6 pin אז נדפקתי עכשיו אני צריך ספק שאני מקבל איתו תכבל הזה מישהו יכול להמליץ לי משהו לא יותר מדי כסף הכי קצת שאפשר אבל אפשר קצת גבוהה לא מעלה 600 שקל אבל לנסות באמת כמה שפחות תודה מראש תודה רבה !! סליחה אם עשיתי טעות בפורום או משהו!
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי הצעה לקנות מדפסת משולבת יד שניה ברדר דגם MFC 3240C, מה צריך לבדוק לפני הקניה ? ועד כמה לדעתכם שווה לשלם על זה ?
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-