עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by Coca Cola,

שלום לכולם, לפני זמן מה נהרסה המדפסת הקודמת שלי , Lexmark Z51, ואני צריך עכשיו אחת חדשה. התקציב הוא 500 ש"ח ואני רוצה מדפסת משולבת עכשיו חשוב לי לשמוע המלצות ואם יש מדפסת ב-600 ש"ח והיא יותר טובה באופן משמעותי ממדפסת שעולה 500 ש"ח אז ניתן להציע גם כאלה. כמו כן, רצוי או אפילו חשוב שאותה מדפסת לא "תזלול" דיו. תודה לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 779 צפיות
  2. Started by shugon,

טוב עד היום היו לי את האוזניות CX300 של סנהייזר, אוזניות ממש מעולות אבל לפני כמה ימים איבדתי אותן T.T בעיקרון אני צריך אוזניות בסגנון שלהן בעיקר בגלל שאני יוצא לרוץ איתן ועם הנגן, ואני צריך אוזניות שישארו בתוך האוזניים ולא יצאו מהן בזמן הריצה... חשבתי לקנות אותן שוב אבל אמרתי נשקיע עוד איזה 100 שקל ונקנה משהו יותר איכותי...הדבר שהיה חסר לי ב CX300 זה הבאסים, אני רוצה אוזניות עם באסים מטורפים... בקיצור תליצו על אוזניות בסגנון של ה CX300 אבל שיהיו יותר טובות D: תקציב של בערך 400 שקל, אם יש משהו באמת מיוחד מוכן לחרוג עד 600...

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  3. Started by Aviko,

שיעלה כמה שפחות, שיהיה טוב לגימינג, נעים ונתפס על השטח, שיהיה מספיק מחזיר אור בשביל החיישן האופטי ו... זהו! שוב אני חוזר שיעלה כמה שפחות אבל שיהיה איכותי..

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  4. צריך שהמדפסת תיהיה חסכונית בדיו ועם סורק חשבתי על שלוש מדפסות: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3504 http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3854 http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3950 תודה

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. מחפשים מדפסת לד צבעונית דופלקס משולבת לבית. קיימת HP7700 הזרקת דיו שנמאס לנו לקנות צבע. עובדים על הצבע וחצי שנשאר. בעבר הרחוק היתה מדפסת לייזר זירוקס ש/ל מצוינת 3100 שהחזיקה עד שמשהו במכניקה נדפק ופעם משכה נייר ופעם לא, אבל מעולם לא הוחלף טונר. לא רוצים הזרקת דיו כי לא מדפיסים הרבה. שתהיה לד או לייזר (בלד יש פחות חלקים נעים). לד או לייזר - כי טונר לא מתייבש מחוסר שימוש. אפשר להדפיס פעם בחודש 20 דף פתאום, למשל. דופלקס - כי רוצים הדפסה בשני צדדים. משולבת - בהתחלה חיפשנו רק מדפסת כי יש לנו סורק קנון 4400F (שסורק פילם אבל לא ניסינו עדיין). אבל הבנו שכבר עדיף משולבת שיכולה להעתיק גם כמה דפים או לסרוק כמה דפים. וגם יהיה בה פקס במקום במקומו הנוכחי במחשב הישן. איכות צבע חשובה, ב…

• 5 תגובות
    • 3.4k צפיות
  6. Started by Second Edition,

בוקר טוב לכולם , אני מעוניין לקנות את העכבר הבא : http://www.gimmick.co.il/item.asp?id=2685 מה דעתכם עליו ?

7. Started by Mactural,

בעקרון אני אמור לקנות מחשב חדש מבוסס קונרו ואני מתחיל בעבודת מחקר רכיב-רכיב. דרישות למארז: - שקט - גודל בינוני, רגיל - יפה מבחינה חיצונית (אני מודע לזה שזה עניין של טעם). בעקרון אני לא מחפש משהו שנראה מעולם אחר, גם לא משהו שמרני מדי. - מאוורר בצורה טובה, לא צריך איוורור קיצוני - לא מתוכנן OC מאסיבי. במקסימום E6600 ל E6700 (מ 2.4 ל 2.66), וגם זה לא בטוח. - משהו אמין כמובן דרישות לספק: - שקט - אמין מבחינת וואטים כ. מסך יהיה 79GT או 18XT 512 כנראה, HD אחד של 160-320, צורב DVD. שלא יהיה ספק גבולי. שתהיה אפשרות לשנות/לשדרג, בייחוד שהיום מדברים על זה שהדור הבא של כ. מסך תומכי DX10 יצרוך הרבה חשמל. מבחינת כסף להוצאה מדובר כאמור על 700 ש"ח, המטרה היא כמובן להוציא כמה שפחות, חריגו…

• 10 תגובות
    • 907 צפיות
  8. Started by b00h,

בס"ד שלום לכולם, ושבוע טוב. יש לי מדפסת לייזר, מדגם Brother HL-2030... קרה ונדלקה נורית המַכְוֵן ("tuner"), וככל הנראה עליי להחליפו. הבנתי שיש מס' אפשרויות, וכיוון שאין לי נסיון בנושא רציתי להתייעץ לגבי מה עדיף - 1. לקנות מכון חדש. 2. לקנות מכון "ממוחזר". 3. לקחת את המכון הנוכחי ולמלא אותו. לפי מה שהבנתי האפשרות השלישית היא הכי זולה, רק השאלה אם היא הכי כדאית? תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by sufy,

שלום לכולם אני מחפש מדפסת לייזר שחור לבן עם סורק לצורכי הדפסה ביתיים (60 עמ' בחודש בערך) הייתי מעוניין במוצר קומפקטי ואם יש הדפסה דו צדדית מה טוב חשוב לי גם שהשימוש בסורק יהיה נוח ויעיל טווח המחיר הוא עד 700 ש"ח ואם אפשר פחות אז מה טוב תודה

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. http://www.logitech.com/promotions/promo.cfm?countryid=25&languageid=1&contentid=12627&ad=emea_mx_vx_revolution_landpage

• 68 תגובות
    • 8k צפיות
  11. Started by oreinis,

אני עושה שימוש במערכת הפעלה windows xp ומשתמש בתוכנה שעובדת דרך דוס. הדוס לא יודע לעבוד עם מדפסת מחיבור usb רק עם מדפסות paralel ז רציתי לדעת אם יש איזו תוכנה שיודעת לעבוד עם דוס והיא תוכל לשלוח את ההדפסה מהדוס למדפסת usb. אני לא בטוח אם זה לפורום הזה.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  12. האם תוכלו לעזור? יש לי כעת S510 אבל היא מפסיקה לעבודה אחרי 2 מטרים. אני צריך טווח רציני יותר.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  13. אני ממש נואש לדעת, מכיון שאני קונה מחשב...ואני חייב 2 מקומות לכונני דיסקטים...אחד לפלופי ואחד לפאנל של הוולקנו 12 באתר הרשמי רשום 2 גלויים ו-עוד אחד מוחבא...אבל בתמונה מצאתי רק אחד...? המון תודה!

• 5 תגובות
    • 610 צפיות
  14. Started by Smgr,

ההתלבטות שלי היא בין : 1) Thermaltake VB1000BS SUPRANO? - שעולה 400 וקצת שקל 2) ANTEC SX 1040B II Black Performance Series II SOHO - שעולה 500 וקצת (כולל משלוח) אני נוטע כרגע לכיוון ה THERMALTAKE בגלל העיצוב היפה , אשמח אם מישהו יוכל להאיר את עיני לגבי מארזים אחרים ולפרט לי איזה מהם כדי לקחת. אגב התקציב שלי הוא בסביבות ה -450 שקל. נ.ב עד היום כל התשובות ששאלתי נענו במקצעויות ובפירוט אני מקווה שתמשיכו ככה ואני לא אקבל תגובות כמו : "תיקח את ה Antec כי היה לחבר שלי" או כי "אין על ANTEC". לצערי מידי פעם עולות פה תשובות כאלה. תודה, Smgr

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  15. עשיתי חיפוש אך לא מצאתי תשובות חד משמעיות בשבילי. אני עובד שעות רבות על המחשב- שימוש בעיקר עריכת וידאו וגם אינטרנט. אני לא משחק כלל. אני מרגיש קצת כאבים בזמן עבודה ממושכת ואני רוצה סט חדש של מקלדת ועכבר. כרגע יש לי עכבר מיקרוסופט אופטי, INTELLI. חשוב- אני לא רוצה אלחוטי. חשבתי לרכוש את MX500, או את האקספלורר החדש של מיקרוסופט. 1. אני רוצה לדעת מי מהם נוח יותר ליד (בינונית)? 2.ומה שלא מצאתי- האם הגלילה לצדדים שיש במיקרופוסט עובדת רק באקפלורר או גם יעבדו בתוכנות העריכה שלי כמו פרמייר, אפטר וכו' ? לגבי מקלדת- ראיתי את זו של לוגיטק- MEDIA http://www.tamlil2100.co.il/product.asp?pID=1855&cID=276&c=142433 האם היא נוחה ליד? האם היא טובה ורכה ? אני מעדיף מקלדת שחורה, נוחה…

• 4 תגובות
    • 867 צפיות
  16. שלום לכולם, מחפש המלצה למדפסת טובה ואמינה משולבת עם פקס בתקציב 600-700, חשבתי על ה5610 - אך שמעתי על דרייברים בעייתיים.

• 8 תגובות
    • 724 צפיות
  17. Started by grich,

אז ככה... כמו שכולכם יודעים מחר נגמר המבצע של הBLACK FRIDAY בבאג... בKSP המבצע נמשך מה שקורה זה שאני מתלבט איזה מקלדת ועכבר לקחת... מקלדות מה שכרגע ראיתי שקורץ לי זה הן: 1. הLG WAVE שיש בבאג http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6070&perur=1&t=9 2. הMICROSOFT NATURAL שיש בKSP (ואולי גם בבאג.. לא בדקתי) http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksprishonlezion&uin=6685 מה עדיף משתיהן? או שאולי אתם ממליצים בכלל על מקלדת אחרת? אני פתוח להצעות ובעכברים כרגע המתמודדים הבולטים שאני רואה הם: 1. Razer DeathAdder 3.5G שיש בKSP (בבאג לא כתוב איזה גירסאת חיישן יש... לא שאני ראיתי לפחות והבנתי שה3.5 טוב משמעותית מה3) http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksprishonlezion&am…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. בראוטרים יש אנטנת WIFI זה תדר דומה או משהו?

• 4 תגובות
    • 862 צפיות
  19. Started by bneli,

התוכנה האורגינלית לשליטה עושה לי בעיות עם משחקים ישנים (AOE 2 וכאלה) וגורמת לעכבר שלא מזיזים אותו לזוז לפינת המפה.. עכשיו כשהסרתי את התוכנה הכל עובד בסדר אז יש אולי תוכנה אחרת שאני יכול להתקין לשליטה וקביעה של DPI מסויים? (כרגע הורדתי דרך הווינדוס 7 בהגדרות אבל זה לא ממש מספק וזה לא נותן ממש משהו מדוייק ..זה לפי קווים) תודה אלי.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by Tchr0,

יש לי כרגע לוג'יטק mx510 והוא קצת מתקלקל כרגע [אחרי כמה שנים טובות..] עכשיו אני מחפש אחד כמוהו עם הדרישות האלה- שלא יהיה אלחוטי ולא יקר שיהיה נוח ואיכותי והכי חשוב שיהיה לו את אותה פונקציה כמו ה510- שיש שני כפתורים קטנים מעל ומתחת לגלילה שמאפשרים לגלול מהר [אחרי שמתרגלים בלתי אפשרי לחזור אחורה] בתודה

• 7 תגובות
    • 974 צפיות
  21. Started by super~green,

שלום, אני מתלבט בין כמה עכברים למחשב והייתי רוצה לקבל המלצה על אחד מהם אז מי שיש לו את אחד מהם אשמח לקבל המלצה כולם של logitech g7 lx8 mx620 mx1000 mx revolition אני מחפש עכבר אלחוטי שיכול להתאים גם למשחקים אבל זה לא העיקר חשוב שיהיו לחצני קדימה אחורה למעבר בין עמודים בדפי אינטרנט

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  22. כזה http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3646

• 8 תגובות
    • 973 צפיות
  23. Started by bagetrek,

ערב טוב אני מחפש מגרסה ביתית ( אם יש דבר כזה ) , לא משהו מסורבל ומסובך , משהו פשוט וקל במחיר עד 250 ש"ח אני חושב שזה די מספיק, אם יש דבר כזה לא מצאתי מישהו שמבין בנושא או יכול להמליץ על דגם ספציפי או דיונים באתר לגבי מגרסות , אז אמרתי אולי נפתח דיון כזה אם מישהו יש ידע לתת לי תודה רבה

• 4 תגובות
    • 2.9k צפיות
  24. Started by raorian,

אז לאחר שקניתי לפטופ תוך המלצה מהאתר ואני מאוד מאוד מרוצה. אני צריך עכשיו עכבר. קיבלתי עכבר של toshiba ביחד עם המחשב אך החוט של העכבר הוא כמו של אוזנייה (שזה נייד אך קריע) ואח שלי תוך משחק אינטנסיבי בBC2 מתח את החוט והמחשב לא קולט טוב את העכבר. אני פשוט אם אוזניות בלוטוס טובות כבר כמעט שנה ולא מוציא יותר כסף על אוזניות משום שאלו לא מתקלקלות (החוט לא נמתח והן נהרסות כי אין חוט) לאחר חפירה דרישות העכבר אני רוצה עכבר אלחוטי, שאין לו לאג כדי שזה לא יפריע לי במשחקים. חשוב שיהיה ניתן ללחוץ על הגלגלת בתור כפתור עכבר אמצעי ולא יהיה לזה כפתור נפרד. רצוי מחיר נמוך אך אינני מתמצא במחירם של עכברים. חשוב לי שהוא יהיה כמה שיותר נייד, אך שיהיה ניתן לשחק איתו FPSים כאמור. בלוטוס יהיה נח…

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by taotao,

יש לי עכבר של מיקרוסופט מסוג INTELLI MOUSE EXPLORER עוד מעידן הפנטיום 3 שלי והוא סוחב כמו גדול בתקופה האחרונה הוא התחיל להיתקע כאילו הוא מנותק מהמחשב שמזיזם אותו קצת הוא חוזר לעצמו ניסתי כמה חיבורי USB ובכולם אותו הדבר ובגדול הבעיה היא בעכבר כנראה החיבורים רופפים או לא יודע מה יש למישהו דעות הוא הולך לשבוק חיים או עדיף לשלוח לתיקון או כול דבר אחר??

• 1 תגובה
    • 764 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.