ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
מחפש המלצה לעכבר חדש לגיימינג ועבודה רציפה כדי להחליף את העכבר הפלסטיקי הפשוט תקציב בין 250-300 אחיזת Palm חשוב שיתאים ליד שמאל (הבנתי שנדיר למצוא עכבר כזה כי רוב העכברים מתאימים ליד ימין) עדיפות לחנות אייבורי אבל יש אפשרות גם לרכישה מאיבי. המשטח שהוזמן לפני כמה ימים מאיבי http://www.ebay.com/itm/291505024045?rmvSB=true במקום אחר המליצו לי על העכבר MIONIX AVIOR 7000 אבל אין לי מושג איך הוא בהשוואה לRazer DeathAdder וRazer Naga לKSP יש את ה[h=1]Razer DeathAdder 3.5G שמתאים ליד שמאל אבל אני לא אקנה מהם כי פעם אחת שקניתי שם הם עשו בעיות עם אחריות של מוצר שקניתי מהם.[/h]
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
צריך עזרה בבחירת עכבר לגיימר מתחיל,לילד בן 8 ככה שכף היד שלו לא גדולה........חשבתי על mx518 של לוגיטק......אפשר המלצה ?משהו עד 160 ש"ח תודה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מדפסת משולבת עם פקס לשימוש ביתי. יש היום המון מוצרים בשוק וקשה להחליט מה לקנות. האם HP טובים וכדאי לקנות? הדגם HP6500 מומלץ? יותר מ 4500? והאם לקנות HP או משהו אחר? תודה רבה טל
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אלו רמקולים למחשב נחשבים היום הכי טובים בשוק ? המדובר הוא על רמקולים 2.1, כשבגדול אני מתלבט בין לוג'יטק, קריאייטיב ומייקרולאב.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
התוכנה האורגינלית לשליטה עושה לי בעיות עם משחקים ישנים (AOE 2 וכאלה) וגורמת לעכבר שלא מזיזים אותו לזוז לפינת המפה.. עכשיו כשהסרתי את התוכנה הכל עובד בסדר אז יש אולי תוכנה אחרת שאני יכול להתקין לשליטה וקביעה של DPI מסויים? (כרגע הורדתי דרך הווינדוס 7 בהגדרות אבל זה לא ממש מספק וזה לא נותן ממש משהו מדוייק ..זה לפי קווים) תודה אלי.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני חושב שאני מחזיק בשיא: עד לפני שנה היה לי P1 90 MHZ במשך 7 שנים! (בכל הזמן הזה רק נוסף לו מודם 56K) !now beat that
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם יהיה שינוי גדול מבחינת הביצועים? כי שמעתי שמודמים של USR הם הכי טובים והם גם מהירים מאוד . האם זה נכון? : : : הנה הדגם של USR56.6k Modem PCI V90 VOICE OEM והדגם של ה-RocweLL שיש לי בבית זה 56.0K ולא 56.6K זה משנה במשהו את מהירות הגלישה וההורדה? והנה התמונה של המודם של USR והנה הלינק של המודם http://www.usr.com/products/home/home-product.asp?sku=3CP5699A אני צריך תשובה דחוף?
-
אני צריך המלצות לעבר ומקלדת ... עכבר עדיף RAZER.. איך ה Imperator ? חשוב לדעת שאלה מיודעים לגיימינג! עכבר חוטי לא אלחוטי... ומקלדת חוטית גם .. שונא אלחוטי.. תקציב מקסימלי עד 700 שקל שניהם.. אה שכחתי .. עברית ואנגלית צריך על המקלדת! תודה
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום.. יש לי סט מקלדת ועכבר אלחוטיים של מיקרוסופט. במשחקים בד"כ כאשר אני לוחצת לחיצה ארוכה על מקש ה-W מה שגורם לזוז קדימה, הוא כאילו לא מגיב למרות שאני עדיין לוחצת. התקנתי מחדש את הדרייברים, החלפתי סוללות ובדקתי שהאות של המקדלת הוא הכי גבוה שאפשר ועדיין זה קורה... ניסיתי לבדוק בוינדוז עצמו בתוכנת ה-notepad מה קורה אם אני לוחצת הרבה זמן וזה ממשיך וממשיך אפילו אם המקלדת לא מקבלת את האות הכי גבוה.. מה יכולה להיות הבעיה? זה משגע אותי מפריע ומוריד לגמרי מההנאה שלי ממשחקים. נואשת לעזרה!
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן http://www.hwzone.co.il/archive.php?file=newsid1111483517,49497, עברו שבועיים ולא רואים אותו עדיין באופק.... כאמרתם בקורב התכוונתם חודשיים או שבועיים?
-
שלום, לפני שנתיים בערך קניתי סט מקלדת ועכבר של מיקרוסופט. אני לא זוכר בדיוק את הדגם, אבל זו מקלדת גדולה ומאסיבית ועכבר גדול גם כן, בצבע כחול. לפני חצי שנה בערך המקלדת הפסיקה לעבוד. הדבר המוזר הוא שהתקן הבלוטופ זיהה את המקלדת, זיהה את הקלדת הסיסמא בשביל לחבר אותה למחשב, אבל היא לא עבדה. לא עשיתי עם זה כלום כי אני יכול להסתדר עם מקלדת חוטית. אתמול התקנתי ספק כוח חדש. לאחר שחיברתי את המחשב שוב לחוטים, העכבר האלחוטי הפסיק לעבוד. אני מחבר אותו להתקן בלוטופ, הוא מזהה ומאשר, אבל לא עובד. אבל הפעם אחרי שאני פותח את ההגדרות של הבלוטופ מחדש, העכבר לא מזוהה וצריך להתקין הכל מחדש, כאמור לשווא כי זה לא עובד. מישהו מכיר את הבעיה? זה ממש מייאש. התקנתי והסרתי והתקנתי את הדרייברים מחדש, ה…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
Hello, אני רוצה לקבל כמה דיעות / Feedbacks , לגבי כל הסיפור הזה של ADSL . האם כדאי להתחבר? מהו הקצב תעבורה אשר מתקבל בפועל או שבזק מתחמנת גם פה ע"י צימוד / הצלבה/ הלבשת קו על קו וכו'...? ולמי שיש כבר... האם אתם מרוצים? עומד בציפיות? תודה רבה!!!
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בסכום של 350 -שח בערך. לא אלחוטי. העיקר שזה יהיה הכי טוב למחיר בשביל משחקים [משחקי רשת כמו -Battlefield 2142] נוח ודיוק לעכבר. אני מבין שעדיף לשקיע יותר על עכבר מאשר מקלדת [אין לי שימושים בכל מיני כפתורים,העיקר שהמקלדת תיהיה נוחה ומגניבה בצבע שחור]
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לשימוש של סטודנט epson cx 4300 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=591243 hp 2180 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=585181 hp f380 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=425220 hp c3183 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=425221 לשימוש פשוט של סטודנט מה נותן תמורה הכי טובה לכסף? העניין די דחוף
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי בבית שני מחשבים שלא מחוברים ברשת. קניתי מכונה משולבת של hp וחיברתי אותה קרוב למחשב אחד. אני רוצה לחבר אותה גם למחשב השני בכבל usb של 15 מטר. האם באורך כזה האות שנשלח יאבד? תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות מדפסת (לשימושים של סטודנט, הרבה הדפסות שחור לבן והרבה סריקות). מעוניין במדפסת עם דיו זול יחסית, תמיכה בWifi ואם יש אפשרות להדפסה דרך אפליקציה מרחוק זה יהיה מעולה. אין לי הרבה מקום אז חשוב לי שהיא תהיה כמה שיותר קטנה. המלצות? (עברתי על המומלצים אבל לא נראה לי שמה שמציעים שם מתאים לדרישות שלי). - - - תגובה אוחדה: - - - BROTHER HL1110 נראת לי קטנה וקומפקטית, אבל אין שם סורק ואני מעדיף סורק
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
-
מחפש מקלדת אלחוטית, מעדיף לוג'יטק כדי להשתמש באותו דונגל של העכבר שלי. יש למישהו המלצה ? בביקורות בזאפ נראה ש Logitech K360, Logitech Wireless Desktop MK260 מומלצים. אשמח לחוות דעת.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
לפי מה שהבנתי ממך, VIA עשתה לך רק צרות! אני מניח שלעולם לא תקנה לוח מבוסס צ'יפסט Via , אבל הציקה לי מאד העובדה שבעקבות זאת קנית לוח 7DXR מתוצרת Gigabyte שמבוסס על צ'יפסט של AMD...וכך נמנעת מהבעיה, כביכול. אני מקווה מאד שאתה יודע שרק הגשר הצפוני המככב בלוח הזה הוא של AMD (ה 761) , ואילו הגשר הדרומי הוא של VIA !!! שמעתי שהבעיות שהיו לך עם Via היו בעיות זיהו מודם, כרטיס קול , בעיות IRQ למיניהן... אתה יודע שהגשר הדרומי בלוח מנהל את כל התקשורת בין הדיסקים הקשיחים, כרטיסי PCI,וכדומה לבין המעבד ,נכון? וכפי שאמרתי הגשר הדרומי הוא מתוצרת VIA!!! אז רגע...אכלת אותה?? לא בדיוק, כי אם היית אוכל אותה, היית בא לפה ומתלונן על כל הבעיות שקרו לך... נראה שאין שום בעיה. אז מעתה והלאה תעלמנ…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן חברים,רציתי לשאול :יש לי את ה UPS הנ"ל. עכשיו,החברה מצהירה שהוא נועד לשני מחשבים + שני מסכי CRT 17 אינטצ'. מה שרציתי לעשות זה דבר כזה..ליציאה אחת של ה UPS לחבר לחוט שקע חשמל ועליו לשים מפצל,למפצל לחבר מודם ADSL (B-Focus 270PR)+מדפסת (Canon Ip1500)+מסך LCD (LG1720Q) + ספק כוח ג'נרי 250W (מפעיל שני מגברים של רכב,אחד 100W לסאב ואחד 250W לשני רמקולים רצפתיים) ועל יציאה אחרת של ה UPS לחבר את הכונן שלי (ספק של HEC475W שאפשר להגיד שהוא דיי עמוס..ראו מפרט מימין) מה אתם אומרים? יחזיק? ואם כן אז לא אמורות להיות בעיות עם זה? תודה!
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אבא שלי טס לארה"ב ואני במקרה זקוק לגויסטיק איכותי וטוב. ראיתי בamazon כל מיני ג'ויסטיקים אך אין לי מושג מה שווה ומה לא. אני יודע בבירור שאני רוצה SAITEK אבל לא יודע איזה. אני מעדיף עם כמה שיותר אופציות ופונקציות במחיר טוב. התקציב הוא בערך 300 - 500 שקל בארץ - דבר שיוצא 30-60 דולר בחו"ל (כי בחו"ל זול!). אז מה אתם מציעים? (אני מעדיף עם כמה שיותר תכונות כמו רטט - אם קיים דבר כזה, ודיוק רב...). *** שמעתי ש logitech זה לא משהו ולכן אני מעדיף SAITEK. אם קשה לכם לא להמליץ לי על logitech תמליצו, אך תתיחסו גם לSAITEK.
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי שני דיסקים קשיחים אחד הוא 20 GB מלא עד הסוף והשני הוא 40 GB חדש איך אני מעתיק את כל המידע שעל הראשון לשני?? אני צריך עזרה ממש דחוף כי הראשון הוא של IBM והוא בתהליכי גסיסה סופניים. ועוד משהו הראשון מחולק ל 4 כוננים של 5 ג'יגה כל אחד איך אני מיישם את אותה שיטת חלוקה על השני? (כלומר 4 כוננים של 10 ג'יגה כל אחד) ושאלה אחרונה האם יש לי דרך שבה אוכל להעתיק את המידע מהראשון לשני מבלי לשנות ע"י כך את התארוך (מלשון תאריך) של כל תיקייה, כלומר שאם יש לי תיקייה שכרגע התאריך שרשום שהיא Modified הוא 20/1/1999 שאחרי שהיא תועבר התאריך לא ישתנה ולא יהפוך לתאריך של היום (היום שבו היא הועתקה). אם תוכלו נא להגיב כמה שיותר מהר תודה רבה מראש לכולם...
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
עדיפות לאלחוטי אבל גם אם לא זה לא כזה משנה לי.. יותר חשוב שהוא יהיה חזק במשחקים.. יש לי העדפה למיקרוסופט אבל אני מבין שהיום הם כבר לא כ''כ בטופ אז מה שתמליצו יהיה בסדר.. תודה
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-