עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by nissim29,

שלום, אני עם כף יד יחסית גדולה ואני מחפש עכבר חוטי עמיד, נוח ולא צריך את כל הכפתורים האלה שבצדדים מספיק לי רק הרגילים. חשוב שאפשר ללחוץ מהר על העכבר ושיגיב מהר. תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by PeaS,

אחרי יותר מחודש של "שריפת-זמן" נראה לי שסוף סוף החלטתי על המפרט. מצטער שאני לא משתמש במפרטים המומלצים של האתר, פשוט הם מתייחסים רק לחומרה שיש בארץ, וחלק ממה שאני קונה קיים בחו"ל. הדגשתי בכחול את המוצרים שאני קונה בחו"ל אם זה מעניין מישהו... מפרט בסיסי: AMD Athlon XP 1700+ Leadtel WinFast A250 TD Epox 8K3A זכרון-קראו למטה. כונן תקליטורים-קראו למטה. Teac 1.44 Sound Card O\B Enermax FS-710B אם שמתם לב את הלוח-אם, הכרטיס מסך והזיכרון אני הולך לקנות בחו"ל. מה שעוד לא החלטתי עליו זה הזיכרון והכונן תקליטורים. בזיכרון אאלץ להסתפק בDDR333 CAS 2.5 מהסיבה הפשוטה שעוד לא קיימים זכרונות DDR333 עם CAS 2, חוץ ממודל אחד שבדקו ולא הצליחו להריץ אותו ב2, אלא רק ב2.5. אפשרות ראשונה: ב…

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. כולל דוושות והכל ושלא יהיה לו חיבור ל GAMEPORT עדיפות להגה עם רטט. חשבתי ללכת על זה: https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=38_40_113&products_id=1853 איך הוא? יש לו רטט?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by shuy,

בעקבות ההודעה הזו: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=134215.msg1126924#msg1126924 החלטתי לפתוח את הנושא, כל הזמן מדברים על ספקים ג'נריים וכאלה שלא, רציתי לדעת לפי מה קובעים אם חברה מסויימת ג'נרית וחברה אחרת לא. ואל תתחילו לדבר על מתחים יציבים וכו' בלי לספק השוואות טכניות שיגבו את הדברים, כי אני חיפשתי ברשת ולא הצלחתי למצוא שום השוואה טכנית גרידא בין ספקים "ג'נריים" וכאלה שלא. ד"א, אני מודע לחלוטין לחשיבות של מתחים יציבים לפעילות תקינה של המחשב, לי יש 2 מחשבים בבית ובאחד יש HEC475W ובשני יש ANTEC550W. הסיבה שלא פתחתי את זה בדיון הכולל על ספקים היא שרציתי שזה יהיה דיון רציני ומפרה שימשך לאורך זמן ושימצה את הנושא הזה אחת ולתמיד.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by psychuil,

הדרישות שלי זה שהוא יוכל לתת לי רזולוציה של 1600x1050 על מסך אחד ו1280x1024 על השני, שאני אוכל לחבר עכבר USB ומקלדת USB, ושזה לא יפריע לי בכל הנוגע לגיימינג. בזאפ יש יותר מדי קריטריונים ואני לא מבין כלום. תקציב, כמה שפחות, כל עוד המוצר טוב אהה, וגם סאונד יהיה נחמד.

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by RAZIEL98,

שלום אני רוצה להתייעץ אני רוצה לקנות עכבר ומקלדת למחשב נייח השאלה שלי מה יותר עדיף מקלדת ועכבר אלחוטי או חוטי וגם ואיפה עדיף לקנות מקלדת מכאנית rgb בארץ או באמזון מבחינת מחיר ?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. הי, אני צריך מקלדת ועכבר אלחוטיים למשחקים, זה אמור להגיע למרחק של 10 מטר בערך. עד עכשיו תמיד הייתי עם לוג'יטק גם מקלדת וגם עכבר, העכבר שלי הוא MX500 ואני רוצה משהו בערך באותו הגודל. כמובן שהבעיה היא המחיר, ראיתי את את הסט של מיקרוסופט ב400 שקל DESKTOP 7000 שנראה טוב אבל יחסית יקר. יש את RAPOO שהם חדשים ומצויינים אבל אני לא יודע איך העכבר שלהם למשחקים. למשהוא יש הצעות יותר טובות....

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. תודה !

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by mashas,

היי, אני רוצה לקנות מדפסת של HP וחשבתי על הסוג המשולב, אבל כבר שמעתי כמה פעמים שהן לא כ"כ חסכוניות, אז ככה האם יש דגם מומלץ במשולבות של HP שעולות פחות מ 600 ש"ח. או שכדאי לקנות לא משולבת?

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. ברשותי סט עכבר + מקלדת אלחוטיים Microsoft K51-00138 Wireless Optical Desktop - Comfort Edition (מחוברים ל-PS2). וכשאני לוחץ על SHIFT מספר שניות כדי לכתוב באותיות גדולות הוא פתאום מפסיק לעבוד והאצבע שלי עדיין לחוצת. או לחילופין משחק ב-NFS ולוחץ על החץ קדימה אחרי כמה שניות הרכב במשחק נעצר כאילו הורדתי את האצבע מהחץ, בפועל האצבע שלי עדיין לוחצת. אני אובד עצות :s05:

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by Moo,

כתוב באתר שלהם שהוא עולה 150 דולר מישהו יודע אם מוכרים אותו בארץ? שווה לקנות?? לינק

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. היי לכולם, אני סטודנטית ורציתי המלצה לקניית עכבר אופטי קומפקטי למחשב נייד :] חיפשתי בכמה חנויות ולא כ"כ מצאתי משהו יפה וקומפקטי לטעמי. אני רוצה עכבר אופטי לא כ"כ גדול.. בצבע ורוד, בשביל מחשב נייד בגודל 15 אינץ', אני לא ממש יודעת מה טווח המחירים של עכברים כאלה (יש לי עכבר אופטי בנייח אבל לא יודעת כמה הוא עלה), אז שיהיה מחיר לא יקר מדי. המון תודה לכולם

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by Pr0Xy,

אהלן! הפקס של העסק שבק חיים, ובהזמנות זו אני רוצה לקנות מדפסת משולבת פקס חדשה. אודה למי שיוכל לעזור לי בחיפושים התקציב הוא כ-700 ש"ח. אפשר יותר ואפשר פחות, כמידת העלות/תועלת. כשאמרתי, צריך שהמדפסת תהיה משולבת פקס. צבעונית כמובן. דיו/לייזר - לא כזה משנה לי. יכולות של הדפסה דו"צ, הדפסה מהטלפון, ודיו/טיונר חלופי זול - תהיינה מבורכות. תודה רבה! אייל

14. אני מחפש מדפסת בעלות של כ 500-600 ש"ח, חשוב לי *מאוד* שהיא תהיה מהירה, ושניתן יהיה להחליף ראשי דיו בנפרד (אם נגמר רק האדום - נחליף רק את המיכל האדום, לא כל כל הצבעים). המליצו לי בעיקר על 2 המדפסות שבכותרת, מה לדעתכם עדיף ? (ב HP אני חושש בעיקר לקחת משכנתא בשביל לקנות את ראשי הדיו - מכיוון שאני מדפיס המון !) אם יש לכם המלצה אחרת - עוד יותר טוב תודה !

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. אורח טל
    Started by אורח טל,

מחפש עכבר חדש שדומה באחזיה שלו לעכבר של LOGITECH G400S או MX518 הישן, מעדיף חברה אחרת ולא LOGITECH אם יש.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by Zelig,

היה לי G7 ארבע שנים והוא היה מצויין! ממש נהניתי לשחק איתו - עכבר קל משקל, אלחוטי, מדוייק, וכשנגמרת הסוללה ניתן להחליף לאחרת ולטעון במקביל. למרבה הצער העכבר הגיע לסוף ימיו, ולמרבה הצער נראה שכבר לא מוכרים אותו ולא מייצרים אותו. אני מחפש המלצה לעכבר שיחליף אותו. למעלה כבר כתבתי מה חשוב, והנה מה שלא חשוב: לא צריך כפתורי שינוי DPI ולא צריך כפתורים "משוגעים" (אחורה, קדימה, חיפוש באינטרנט, וכו'). כל עוד יש את 3 הכפתורים הרגילים + גלגלת זה מספיק. תודה.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by ntl,

1. האם עדיף להשקיע במעבד (1800/1900) ולא בכרטיס (GeForce2) או בכרטיס (GeForce 3) ולא במעבד (1600/1700)? 2. האם ל-GeForce2 מספיק מסך 17 או לקנות 19? (GeForce3+מסך 19 קצת מוגזם) 3. אני יודע שמעבדי אינטל מכבים את המחשב כשהחום עולה, אבל איך אפשר "להרגיע" מעבד AMD? רק להוסיף Volcano6 או משהו כזה? 4. אני לא רוצה מארז ענק כמו Enermax אבל אני רוצה מארז שבו אשלב את המאוורר הנוסף וגם שיהיה אפשר לפתוח אותו בקלות (לא כמו ה-6 ברגים בג'נריק שלי :-/) וגם שלא יהיה יקר מדי....איזה כדאי? 5. האם להסתפק בCDROM רגיל או לקנות DVD? ואם DVD, אז מן הסתם אני צריך להשקיע ברמקולים.....איזה? (הכי זולים שאפשר שתומכים ב5.1/4.1) 6. האם לקחת את ה-GA-7VTX-H (שיש בו כרטיס רשת וקול משולב…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by QttP,

המדפסת הזו (לייזר צבעונית) אצלי קרוב לשנה וחצי, בשימוש ממש אבל ממש לא כבד. לאחרונה החלו שתי בעיות בהדפסה. בעיה ראשונה: צבע שחור מודפס חלש ומקוטע על רוב הדף (למעט בצד ימין של הדף, שם הוא בסדר). לכאורה מקרה קלאסי של טונר שעומד להסתיים, אבל: האינדיקטורים הפנימיים של המדפסת מראים א) שהטונר מלא ב-80%, ו-ב) שסה"כ הודפסו רק כ-400 דפים, כאשר גם מיכל הטונר החצי מלא אמור להספיק לכ-1000. יש לציין שהצבעים האחרים מודפסים ללא בעיות. בעיה שנייה: וזו הבעיה היותר מוזרה. נראה שהמדפסת לא מזהה נכון את גבולות העמוד (לגובה), מתחילה להדפיס מוקדם מידי ומסיימת מוקדם מידי, וכתוצאה מכך, העמוד לא ממורכז, אלא השול העליון קטן בהרבה מהתחתון, ולעיתים אף יש חיתוך של תוכן ההדפסה בחלק העליון של העמו…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by boom,

הראו לי מארז פשוט של SIMBADDA C850 ב 320 שקל כולל ספק גנרי -500W הבנתי שהגנרים לא משהו.. השאלה אם זה עקרוני כלכך . . .ואם הם אמור להוציא 500W כמה באמת יתן?

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. מתלבט איזה מהשניים לקחת... יש מישהו שיש לו אחד מהם ? או שיודע איזה מהם לא כדאי לקחת ? תודה..

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by hanan13,

היי. אני מחפש המלצה למדפסת משולבת. עד היום השתמשתי במדפסת של סמסונס scx 482 - מדפסת לייזר שחור לבן. עד היום הדפסתי בשחור לבן. מכיוון שיש לי ילדים אשמח לשקול לעבור להדפסות צבעוניות (לא חובה). כמות ההדפסות שלי מועטה מאוד. אני מדפיס כמה עשרות בודדות של דפים בחודש ולפעמים אפילו כמה דפים בודדים, בעיקר חשבוניות שאני מוציא או מקבל חשבונות במייל. אולי אם הילדים יתחילו להשתמש במדפסת בשביל דפי ציור וכדומה הכמות תעלה. אני כן זקוק לפקס ולעיתים רחוקות לסורק. חשוב לי מדפסת שיש לה מגש אכסון והזנה של דפים. אפשרות לשלוח כמה דפי פקס ברצף (לא הזנה ידנית). חיבור אלחוטי יהיה בונוס נחמד. כמובן שיש לי חיבור קווי אם צריך. אפשרות להדפסה דו צדדית תהיה גם בונוס נחמד אבל ממש לא חובה. התקציב הוא ע…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by ronoz,

שלום, מבקש המלצה על סט מקלדת ועכבר למדיה סנטר. טווח קליטה לפחות 4 מטר. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by hadarK,

שלום, אני מעוניין לרכוש מצלמת רשת. צריך המלצות

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by ERM,

שלום ובוקר טוב, לאחר זמן רב בו שימש אותי נאמנה הMX510 האגדי של לוג'יטק (כמעט 15 שנה), הגיע הזמן להחליף. השימושים העיקריים שלי היו בעבר משחקים אך כיום מדובר בשימושים משרדיים יותר. העכבר חייב להיות נוח בשימוש ממושך ויום יומי מבלי ליצור עומס על המפרקים. אני מתלבט כרגע בין שני דגמים עיקריים אשר שונים מהותית אחד מהשני האחד הוא MX Vertical והשני הוא MX ERGO Wireless Trackball שניהם של לוג'יטק ובעלי תג מחיר דומה (400-450 ש"ח) מעולם לא השתמשתי בטראקבול למשך יותר מיום כך שאשמח לשמוע מנסיונכם במידה ויש על העכברים הנ"ל ועל טראקבול בפרט, יתרונות, חסרונות וכו'. כמו כן על נוחות השימוש בעכבר מוטה כמו הVertical. כמובן שאם יש המל…

25. Started by yarinmn,

מה יותר עדיף לפד הזהRazer Goliathus 2013 Soft Gaming Medium Control עכבר Razer Taipan Gaming 4G 8200Dpi לבן או Razer Abyssus 2014 Essential Ambidextrous אני משחק במשחקים כמו csgo cs1.6 dota2 garrysmod וכו' אחיזה סוג של claw

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים