עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by Cilay,

שלום, לאחר כמה שנים עם עכבר אלחוטי מיני של לוגיטק הוא הפסיק להוציא קרן לייזר ואין תגובה =\ אני מחפש לקנות עכשיו מיני קטן , אמין , והעיקר עם קליטה טובה. יש המלצות? תקציב 50-200 ש"ח , מן הסתם שעדיף כמה שפחות כסף. תודה אנשים

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. שלום, אני צריך מדפסת רב שימושית (מכונת צילום,פקס) להדפסות וצילומים של בערך 300 דפים בחודש (גם צבעוני וגם שחור לבן). התקציב הוא גמיש, נניח עד 700 ש"ח. חשוב שתהיה באיכות טובה אך גם שניתן להשיג לה דיו במחיר זול יחסית. קראתי שהרבה דווקא לא ממליצים על HP אלא על CANON שבהם אין מנגנונים מתוחכמים שעוצרים את מחסניות הדיו לפני שהן באמת נגמרות, כך שאפשר לנצל בהן יותר דיו לכאורה. מצד שני טוענים שקשה יותר למצוא ראשי דיו של CANON. בכל מקרה, אני תוהה על איזה דגם כדאי ללכת ושל איזו חברה? (עד לאחרונה השתמשתי ב HP Deskjet Ink Advantage 1515 All-in-One Printer שנהרסה קצת פיזית שלה היו 2 ראשי דיו שכל אחד עלה כ-70 ש"ח והספיק ל-200 דפים אם אני לא טועה). האם יש לכם …

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by Marko,

חבר שלי רוצה להחליף כ. מסך, הוא חייל לכן תקציבו מוגבל ל-550ש"ח. המפרט שלו: GA-7IXE4 AGP*2 AMD 700MHZ 128MB SDRAM VOODOO3 3000 נכנסנו לפנדה ושם היו כ. מסך במחירים סבירים: ASUS V7100 MAGIC Geforce2 32MB 376 nis ASUS V7100 PRO 64 MX 400 PRO 458 nis ASUS V7100 PRO 64 MX 400 PRO/T 530 nis רציתי לשמוע את דעתכם על כרטיסים האלה או אחרים(חייבים להיות geforce). האם לחכות(כמה זמן?) ל-geforce4 שיוריד את המחירים?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by bora8,

היי שלום אני מעוניין לקנות כיסא טוב למחשב רציתי לדעת מה דעתכם על הכיסא COUGAR ARMOR והאם יש משהו אחר שאתם ממליצים ? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by LiranUdi,

אני צריך הנמלצה לעכבר , מקלדת ואוזניות .. בעיקר לגיימינג עד 650 עכבר אני מעדיף משהו של רייזר כי לפי מה שהבנתי הם הכי טובים בגיימינג וכו' ומקלדת אני צריך עם מקשים בולטים כי זה יותר נוח אבל לא חובה! מקלדת עם תאורה גם יהיה טאץ' נחמד. ואם יהיה אפשרות שלמקלדת יהיה אפשרות גם לUSB וגם לPS2 [החיבור של המקלדת] זה יעזור. תודה =].

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. כמובן עדיף דיו זול כמה שאפשר. תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. למישהו יש נסיון עם מדפסות פוטו? עד עכשיו קניתי 2 מדפסות פוטו של CANON PIXMA IP4600 את הראשונה קניתי כי התלהבתי שיש לה אופציה שאפשר להדפיס על דיסקים וגם האיכות של התמונה שהיא מדפיסה היא באיכות מעבדה אבל הבעיה שהדיו החילופי דופק את המדפסת מהר מאוד וגם אחר כך אם שמים דיו מקורי המדפסת כבר הרוסה ומדפיסה בצורה מזוויעה את הדיו החילופי הייתי קונה מדיו סנטר מה שאני לא יעשה יותר בחים כי לפי מה שזה נראה הם מכרו לי צבע של טמבור מהול במים אז למישהו יש המלצה\נסיון עם מדפסת שעבד איתה שמדפיסה תמונות באיכות מעבדה ואפשר לקנות לה דיו חילופי? כי 2 קניות של 5 ראשי טונר מקורים שווי ערך למדפסת חדשה אז לא משתלם כבר תודה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  8. יש למישהו המלצה למכשיר שעושה את הנ"ל ומתאים לשימוש בייתי? מספיק לי מדפסת שחור לבן, עדיפות כמובן ללייזר. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. אני שוקל לקנות באי.ביי טונר תחליפי למדפסת לייזר סמסונג. האם הטונר מוגבל לאיזור גיאוגרפי? כלומר, האם חיבים לקנות הטונר בארץ? במילים אחרות, האם טונר שנקנה בארץ אחרת לא יפעל עם מדפסת שנקנתה בארץ?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  10. איזה קומבינה תתן לי כרגע תמורה הכי גבוהה על ההשקעה? זה עבור ילד בן 13 שמשחק World of Warcraft. מצאתי את הG660 ב199 שקל: http://esport.vgames.co.il/deal/1.html מחיר טוב? אילו מקלדת ורמקולים הייתם לוקחים? אם אפשר לשמור את כל ה3 בטווח ה500 שקל זה יהיה פצצה. תודה

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by PeaS,

1. לכל כרטיסי המסך החדשים (לדוגמא-geforce 3, readon8500, kyro II(הוא עדיין חדש?)) יש יציאת DVI נכון? 2. כל טכנולוגיות הburn proof, justlink שלכל חברה שמייצרת צורבים יש, דומות? כלומר, אין טכנולוגיה אחת שהיא יותר טובה מהאחרות...? 3.[glow=green,2,300]קיבינימאטטטטט[/glow] שכחתי, וזה משהו שמאד רציתי לדעת. 4.מארז הENERMAX - FS-710B הוא full tower? 5.שייייייייייטטטטטטט גם את זה שכחתי. >

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by Doron Rosenzweig,

אני רוצה לקנות כרטים קול בסיסי ביותר וזול -אבל שיהיה אמין, אין לי זמן לקילקולים! עצות ורעיונות יתקבלו בברכה.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by Gill2,

האם עכבר ומקלדת אל חוטיים טובים למשחקים? הם קולטים כמו שצריך?

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by chichy,

היי רציתי שתייעצו לי מה לקנות... ואם תוכלו להסביר מה ההבדלים פחות או יותר הרמקולים: Altec lansing ATP-3 שעולים 700 ש"ח פלוס מינוס או Hercules XPS 510 שעולים 650 ש"ח פלוס מינוס

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by yohaish,

שלום, אני רוצה להמיר קלטות מהמצלמה הישנה ל-Dvd מישהו יכול להמליץ לי מה כדי לקנות מהמוצרים האלה (אני לא מחפש כרטיס פנימי רק Usb) http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10834 או http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=6382 או http://ksp.co.il/?uin=19865 או http://ksp.co.il/?uin=10602 תודה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  16. Started by Mishmish,

אני מעוניין לקנות מארז בשבועיים שלוש הקרובים.... התקציב שלי זה משהן בסביבות ה -750 ש"ח .... ושיהיה ללא ספק.... נ.ב. : מה אתה אומרים על המארזים הבאים Antec High Performance 1080 AMG Case (P/S not included) Antec High Performance Plus View 1000 AMG Case + Window (P/S not included) Chieftec Dragon DX-01SLDU Front USB/1394 Silver Tower (P/S not included) למרות שהם נראים אותו דבר .... הם לא אותו מחיר.... על מה הייתם ממליצים.... או שבכלל אני לא בכיוון הנכון וכדאי ללכת על משהו אחר....

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by מנחם,

יש לי עכבר מסוג Microsoft wireless 7000 שדי גוסס, וכנראה שהגיע הזמן להחליף אותו (כל חלקי הגומי התקלפו, כולל הרגליות (החליפיות!)) תקציב - בערך 350 שקל, אפשר ועדיף פחות. שימושים - פיתוח. כמעט ולא משחק, אבל מעדיף לשמור על האופציה פתוחה. מערכת הפעלה - OsX 10.8.2 סוג אחיזה - Palm. העדפות מיוחדות: bluetooth. לא מעוניין בעכבר חוטי, עדיפות גבוה ביותר לעכבר ארגונומי, אין צורך במקרואים או כפתורים מיוחדים, גלגלת נדרשת. חשבתי על ה Razer Orochi, כמובן שאם יש משהו מקביל במחיר נמוך יותר אז עדיף תודה!

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by aSim3tRi3,

יש למישהו מושג אם אפשר להשיג אותם בארץ ? ???

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by PriorTak,

הי. יש לי מחשב נייד ישן של דל, ואני מעוניין לחבר אותו למערך של 4 מסכים שיעבדו כמסך אחד גדול (על כל אחד מהמסכים יראו רק רבע מהתמונה הכללית). למחשב יש חיבור HDMI אחד בגרסת 1.3 וחיבור VGA אחד. השאלה היא אם יש מכשיר כלשהו שמאפשר חיבור של יותר ממסך אחד בו זמנית לאותה יציאה במחשב? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by elekamit,

כולם יורדים עלי פה שאני הולך לקנות פנטיום 4 למה? למה זה לא טוב?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. ברשותי מכונה משולבת מדגם OfficeJet 4500 ורכישת מחסניות מקוריות עבורה בלתי משתלמת בעליל. אני מעדיף שלא להתעסק עם מחסניות "תואמות" מאחר ומנסיוני נוצר מצב בו המדפסת סרבה לקבל אותן. בנוסף לכך, העלות של אותן מחסניות תואמות לא זולה בהרבה. ישנם סרטונים ב Youtube עם כל מיני ערכות מפוצצות וצורות מילוי, אך עדיין לא מצאתי משהו תואם ספציפית לסדרת 901. תהיתי אם מישו כאן כבר התנסה בערכת מילוי, עליה הוא יוכל להמליץ עבור המחסניות של המדפסת הזו (הבנתי שמדובר באותן מחסניות הנמצאות גם בדגם הישן יותר, ה 4580). תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by kalda01,

רכשתי עכבר דגם 7000 של מייקרוסופט. טענתי כמה שעות והנורה כעת ירוקה. התקנתי את התוכנה על WINDOWS 7. חיברתי את הדונגל והוא זוהה בהצלחה. הנורה הירוקה על הדונגל דלוקה באופן רציף. העכבר מגיב רק כשאני ממש מקרב אותו מרחק חצי מטר בקו ישר מול הדונגל. על השולחן העכבר לא מגיב בכלל. האם החומרה לא תקינה או שיש משהו שניתן לעשות.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by grich,

אז ככה... כמו שכולכם יודעים מחר נגמר המבצע של הBLACK FRIDAY בבאג... בKSP המבצע נמשך מה שקורה זה שאני מתלבט איזה מקלדת ועכבר לקחת... מקלדות מה שכרגע ראיתי שקורץ לי זה הן: 1. הLG WAVE שיש בבאג http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6070&perur=1&t=9 2. הMICROSOFT NATURAL שיש בKSP (ואולי גם בבאג.. לא בדקתי) http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksprishonlezion&uin=6685 מה עדיף משתיהן? או שאולי אתם ממליצים בכלל על מקלדת אחרת? אני פתוח להצעות ובעכברים כרגע המתמודדים הבולטים שאני רואה הם: 1. Razer DeathAdder 3.5G שיש בKSP (בבאג לא כתוב איזה גירסאת חיישן יש... לא שאני ראיתי לפחות והבנתי שה3.5 טוב משמעותית מה3) http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksprishonlezion&am…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. שלום אני צריך עזרה, אני רוצה לקנות פקס כי הפקס שהיה לי נישרף אבל אני צריך אחד שיחזיק מעמד אבל שיהיה די זול (800 ומטה) תודה וצום קל.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by blabla2002,

אני צריך רמקולים טובים אם כניסה דיגיטלתי ויאפשר להשיג בארץ לא Altec Lansing ADA890 כי אי אפשר להשיג בארץ

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים