עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by Mishmish,

אני מעוניין לקנות מארז בשבועיים שלוש הקרובים.... התקציב שלי זה משהן בסביבות ה -750 ש"ח .... ושיהיה ללא ספק.... נ.ב. : מה אתה אומרים על המארזים הבאים Antec High Performance 1080 AMG Case (P/S not included) Antec High Performance Plus View 1000 AMG Case + Window (P/S not included) Chieftec Dragon DX-01SLDU Front USB/1394 Silver Tower (P/S not included) למרות שהם נראים אותו דבר .... הם לא אותו מחיר.... על מה הייתם ממליצים.... או שבכלל אני לא בכיוון הנכון וכדאי ללכת על משהו אחר....

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by Cilay,

שלום, לאחר כמה שנים עם עכבר אלחוטי מיני של לוגיטק הוא הפסיק להוציא קרן לייזר ואין תגובה =\ אני מחפש לקנות עכשיו מיני קטן , אמין , והעיקר עם קליטה טובה. יש המלצות? תקציב 50-200 ש"ח , מן הסתם שעדיף כמה שפחות כסף. תודה אנשים

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by generalA,

I'd like a know about that mouse if it worth the price i got (192 NIS) & if he really takes less battarie power then the old version of he?... http://www.microsoft.com/products/info/product.aspx?view=22&pcid=f918997d-8a10-49a2-86d4-350fc658f447&type=ovr Sorry.. don't know how i make an hyperlink here...

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. שלום. יש לי מחשב שולחני חדש, ומדפסת לייזר ישנה - עם חיבור פריפרל. ללוח אם אין כניסה כזאת. האם יש דרך לרכוש אולי ..... כרטיס PCI? במידה וכן, מה שם הכרטיס אותו אני מחפש? או שיש אולי חיבור אחר בלוח? כל עצה תתקבל בברכה תודה

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by miki891,

שלום לפני כמה ימים היה לי מדפסת epson טובה ותקינה ופתאום היתקלקל.עכשיו קנינו מדפסת חדשה HP F2483. יש לי מחשב בדגם P4S800D-X יש לי מדפסת HP F2483 - USB היסרתי תוכנות ודרייברים ישנים של מדפסת epson... קודם כל דבר ראשון אני היקנתי דיסק דרייבר מדפסת HP.באמצע התקנה התוכנה מדפסת מבקשת לחבר פלאג USB. וחיברתי כבל USB מאחורי מחשב שלי. ופתאום נותן הודעה "התקן לא מזוהה" וגם כתוב שם בחומרה התקנים. נסיתי להסיר בחומרה התקנים USB והפעלתי מחדש חלונות XP PRO וחלונות XP זהה התקנים USB ומוכן. ושוב חיברתי מדפסת USB וראיתי בחומרה התקנים שכתוב: :התקן לא מזוהה לא רואים סימן קריאה צהוב או אדום (איקס) בחומרה התקנים. נסיתי במחשב חדש אחר והיקנתי הכל ופתאום הכל זהה מדפסת עובד ותקין ומדפיס. מה יכולה…

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  6. שלום לכם אני מעוניין לקנות מדפסת חדשה אחרי ששנים השתמשתי בישנה hp f4180 הצרכים שלי הם ככה: שאני יוכל להדפיס\לסרוק בפרק זמן קצר ועלות נמוכה של הדיו אני דווקא חשבתי על זה http://www8.hp.com/il/he/products/printers/product-detail.html?oid=14095763 תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. טוב אז ככה...כבר כמה ימים אני חורש על האינטרנט במידה למצוא מה יותר טוב...איזה עכבר נחשב לטוב ביותר כיום לגיימינג.... הגעתי למסקנה שעדיף לקנות או את הלוג'יטק g9 או את הרייזר deathadder רק שאני לא יודע מה לבחור עכשיו... מה אתם חושבים שעדיף ? ואם יש עוד עכבר שאולי פספסתי שמומלץ...אז אשמח לשמוע... תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by theking7,

שלום לכולם, רכשתי לאחרונה את המצלמה הנ"ל, עובדת אחלה, מצליח להתחבר מהמחשב, מהאייפון (כל עוד אני באותה רשת). הבעיה נוצרת כאשר אני מנסה להתחבר ממחשב חיצוני. יצרתי שירות DynDNS והפנתי פורטים בראוטר, אך עדיין כשאני נכנס עם הכתובת IP/DynDNS הוא מוביל אותי היישר לעמוד ההגדרות של הראוטר, ולא מפנה למצלמה. איך עושים זאת? הראוטר ברשותי הוא ROTAL RTA 1025W

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by Inspector,

יש לי מעבד AMD 1.2 על לוח A7V133-C אני מעוניין לשדרג גם את כרטיס המסך המחשב לא משמש למשחקים ראיתי בעיתון שבכל המפרטים מופיע כרטיס מסך RIVA TNT2 32MB מה דעתכם עליו? ואיזה עדיף באותה רמת מחיר וזכרון (250 שקל)? אולי של ASUS או של ATI תודה ושבת שלום

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. איזה קומבינה תתן לי כרגע תמורה הכי גבוהה על ההשקעה? זה עבור ילד בן 13 שמשחק World of Warcraft. מצאתי את הG660 ב199 שקל: http://esport.vgames.co.il/deal/1.html מחיר טוב? אילו מקלדת ורמקולים הייתם לוקחים? אם אפשר לשמור את כל ה3 בטווח ה500 שקל זה יהיה פצצה. תודה

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by AK,

אני חושב שהוא יצליח יותר מה:athlon mp, ביינתים הקסאון 2200 עקף את ה אתלון 2000 בביצועים!!!

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. הוצאתי את כל הכפתורים ניקיתי אותם ושאבתי את כל הליכלוך שהיה במקלדת וכשהחזרתי את כל הכפתורים הם נילחצים עכשיו בצורה לא חלקה ויותר קשה ללחוץ עליהם. יש דרך לתקן את זה?

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. אני מתלבט בין שלושה רמקולים וראיתי בזאפ כמה שהיו נראים לי, התקציב שלי הוא עד 150 ש''ח השימושים שלי זה האזנה למוזיקה וקצת שימוש בKodi נ.ב הצעות אחרות גם יתקבלו בברכה. http://www.zap.co.il/compare.aspx?sog=c-speakers&modelsid=802298,717766,784618

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by Cereal Killer,

מה ההבדל בין 8500 ל 8500le

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. לפי מיטב קריאתי והבנתי ההבדלים העיקריים בין 2 הדגמים הם : a80 : +מסך lcd מסתובב (למי אכפת) + exif 2.2 - אין אפשרות לraw - כרטיסי זכרון רק מסוג cf1 s45 : + סוללת ליטיום מובנית ונטענת - exif 1? + יש אפשרות לraw + כרטיסי זכרון מסוג cf1/2 ייתרון נוסף לa80 שהיא כרגע במבצע בסינגפור ובמחיר נמוך מהc45 ניתן לרכוש אותה עם כרטיס 256mb + סוללות נטענות + מטען... כך שההחלטה קשה - אני מחפש חוות דעת מקצועית יותר לגבי אפשרויות שליטה ידניות - מה חשוב יותר ופחות, והמלצה... תודה מראש...

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by karpad,

שלום קניתי לפני כמה זמן מחשב חדש וגם את העכבר MX1000 אני זוכר שהיה פה לפני כזה זמן סקר כמה זמן מחזיקות הבטריות בעכבררים אלחוטיים ומישהו אמר שהוא מטעין את הMX1000 שלו פעם בשבועיים אבל שלי מחזיק בקושי יומיים שלושה! זה אמור להיות ככה או שזה בגלל שאני על המחשב 25 שעות ביממה? תודה

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by shay-biker,

אוקיי אנשים אז ככה אני בבעיה איזה מארז לבחור... HEC COMPUCASE או RAIDMAX COBRA או SUPERTALENT או ANTEC 1080B AMG או משו אחר בסביבות המחיר??? לאיזה מהם הקירור הכי טוב??? לאיזה מהם הספק הכי טוב??? (מה אתם אומרים על הספק HEC ועל ENERMAX???) איזה מהם בנוי מאלומיניום אם בכלל??? ואיזה הכי כדאי לקחת ואם כן עם איזה ספק כוח לקחת??? תודה רבה לכל העוזרים... ואם יש מארז אחר שאתם ממליצים עליו בסביבות ה-500 שקל פלוס מינוס תגידו.... וגם איזה ספק לקחת או יש לו??? דרך אגב: זה למחשב +AMD ATHLON64 3000 כרטיס מסך רדון 9800 פרו לוח אם אפוקס זכרון קשיח WD 120GB SATA צורב וכונן תקליטורים וזהו בעיקרון אם צריך עוד מידע תגידו אני יוסיף... תודה.....

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. מישהו יודע מה קורה עם זה? כי נכנסתי לזאפ התקשרתי כמעט לכל החניות בהשוואת מחירים ואף חנות חוץ מבאג (אגב הם ממש יקרנים!) לא ידעו על מה אני מדבר! מישהו יודע מה קורה עם זה?... תודה.. ברק

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by k_700,

אני צריך לדעת אם Thermaltake Sviking VA4000BWS מארז טוב. מחירו 450 זול יחסית. למי יש אותו? האם המארז שקט יחסית? קראתי שיש בו קירורו מסוים, וגם צג של טמפרטורה, אז בקיצור האם שווה לקנות את המארז הזה?

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by מנחם,

יש לי עכבר מסוג Microsoft wireless 7000 שדי גוסס, וכנראה שהגיע הזמן להחליף אותו (כל חלקי הגומי התקלפו, כולל הרגליות (החליפיות!)) תקציב - בערך 350 שקל, אפשר ועדיף פחות. שימושים - פיתוח. כמעט ולא משחק, אבל מעדיף לשמור על האופציה פתוחה. מערכת הפעלה - OsX 10.8.2 סוג אחיזה - Palm. העדפות מיוחדות: bluetooth. לא מעוניין בעכבר חוטי, עדיפות גבוה ביותר לעכבר ארגונומי, אין צורך במקרואים או כפתורים מיוחדים, גלגלת נדרשת. חשבתי על ה Razer Orochi, כמובן שאם יש משהו מקביל במחיר נמוך יותר אז עדיף תודה!

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by aSim3tRi3,

יש למישהו מושג אם אפשר להשיג אותם בארץ ? ???

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. אהלן אנשים, אני מחפש לקנות את האוזניות הטובות ביותר בשוק לפי דעתכם האישית מבחינת כל הביצועים. האוזניות מיועדות לגיימינג אבל אם הם יכולות להיות גם למוזיקה,זה יכול להיות מצויין. יש עוד עדיפות מבחינתי שהאוזניות יהיו אלחוטיות,אבל אם לדעתכם האוזניות הטובות מגיעות עם כבל USB אז אני לא אתבאס. דעתכם המקצועית בבקשה, תודה.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by dennis14,

כדאי להוסיף ל - MX518 שלי את שני אלו: 1) http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1300_1303_1304&products_id=16629 2) http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1300_1303_1304&products_id=7643 מה אתם אומרים ?

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. זקוק למשהו קטן, לא all-in-one הגדולים והמגושמים.. אלחוט/חוטי, לא משנה. תודה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  25. Started by .AloN,

נאמר ופרצו למחשב שלי, האם הפורץ יוכל לראות מה קורה במצלמת האינטרנט שלי ? והאם יש דרך לכבות את המצלמה ??? (אין כפתור כיבוי עליה). תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים