ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
למישהו יש נסיון עם מדפסות פוטו? עד עכשיו קניתי 2 מדפסות פוטו של CANON PIXMA IP4600 את הראשונה קניתי כי התלהבתי שיש לה אופציה שאפשר להדפיס על דיסקים וגם האיכות של התמונה שהיא מדפיסה היא באיכות מעבדה אבל הבעיה שהדיו החילופי דופק את המדפסת מהר מאוד וגם אחר כך אם שמים דיו מקורי המדפסת כבר הרוסה ומדפיסה בצורה מזוויעה את הדיו החילופי הייתי קונה מדיו סנטר מה שאני לא יעשה יותר בחים כי לפי מה שזה נראה הם מכרו לי צבע של טמבור מהול במים אז למישהו יש המלצה\נסיון עם מדפסת שעבד איתה שמדפיסה תמונות באיכות מעבדה ואפשר לקנות לה דיו חילופי? כי 2 קניות של 5 ראשי טונר מקורים שווי ערך למדפסת חדשה אז לא משתלם כבר תודה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן. אני צריך המלצה לעכבר לאחי, לא משהו זול (כמו עכברים ב35 שקל) אבל גם לא משהו יקר, הוא בסך הכל בן 12 שמשחק לרוב Minecraft, TeamFortress2. תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אשמח למשו נוח וטוב, אני לא יודע בדיוק מה התקציב אבל ניראלי 100-200 ש"ח זה מעל ומעבר בשבילי. עד עכשיו השתמשתי בלוגיטק של 50 שקל והוא עדיין טוב פשוט רוצה משו יותר טוב עכשיו. מעדיף לקנות מksp אבל זה לא קריטי. תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני מספר ימים רכשתי את הסט מקלדת-עכבר של מיקרוסופט מדגם Wireless Desktop 3000. הסט מגיע עם עכבר אופטי בטכנולוגיית בלו-טראק של מיקרוסופט מדגם Wireless Mouse 5000. הכל נחמד ועובד כפי שציפיתי למעט הקטע עם הגלגלת של העכבר - היא זזה חלק. ללא קליקים. אני פשוט משתגע מהקטע הזה וזה ממש לא מסתדר לי מבחינת תחושה ופידבק שהייתי מצפה לקבל. ניסיתי לחפש קצת ברשת על הנושא הזה אבל לא מצאתי פשוט כלום. אפילו לא אזכור לגבי הקטע שהיא חלקה. עכשיו השאלה שלי היא כזו - הגלגלת בעכבר הזה באמת אמורה להסתובב חלק ללא קליקים או שזו בעיה בעכבר שקבלתי ?? תודה מראש, שחר
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
הנה הקישור, האם הספק שלו הוא ג'נרי? http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=7204
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי רמקולים של CREATIVE 5.1 ואני מעוניין לחבר אותם למחשב נייד שיש לו יצאה אחת של אוזניות (PL.) ויצאה אחת של HDMI הבעיה שברמקולים יש שלוש יציאות ירוק כתום ושחור שאני מחבר את הירוק ל PL אני שומע רק בשני הרמקולים האם יש למשהו פתרון עבורי שאוכל לשמוע בכל הרמקולים דרך המחשב נייד ? יש איזה חיבור שאני יכול לקנות ולהמיר את היציאה ל PL או ל HDMI של המחשב? תודה רבה לעוזרים ושבוע טוב
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני חייב דחוף המלצה למקלדת ועכבר אלחוטיים עד 160 שקל חברה: לא משנה איזה אבל עדיף לוגיטק או מייקרוסופט חשוב ביותר: שהמקלדת לא תהיה רעשנית ועדיף שיהיה לה שלט חוטי אבל זה לא כזה חשוב, והעכבר ינוע בצורה חלקה, מקלדת ועכבר יוכלו לשמש גם למשחקים, שהמקלדת והעכבר יעבדו גם לאחר שנים 2-3 שלא תיערס לי ממכה קטנה, שאני לא יצטרך להשתמש בה עם פד אחריות: די חשוב זה די דחוף אז כמה שיותר מהר להביא לי.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המדפסת הנ"ל מתריעה לי שאני אמור להחליף את הראש דיו הימני. קניתי ראש דיו חדש, והכנסתי אותו במקום הישן, אך אני נתקל בהודעת השגיאה (מתוך הווינדוס): cartridgename 1$$? למישהו יש מושג במה מדובר? המדפסת (פיזית) מסרבת לבצע כל פעולה מלבד הודעה השגיאה שצריך להחליף ראש דיו.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מכר מעוניין במצלמת וידאו דיגיטאלית, והוא מתעקש על סוני - למפני שאני מתחיל בבדיקות, ביקורות, סקרים וכיו"ב - למישהו יש נסיון עם זה? במיוחד עם דגמי סוני השונים? הוא דיי נעול על העניין (יש לו מצלמה דיגיטאלית של סוני שהוא משוכנע שהכי טובה בעולם, אישית אני לא אוהב את עדשות סוני - משהו בהם, משום מה, לא חד מספיק, אפילו בדגמים יקרים). בקיצור זרקו כל נסיון וידע עם מצלמות וידאו דיגיטליות, ושוב רצוי סוני, 10x.
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=software&action=display&num=1009647349&start=0]תוכנה[/link] על ידי athlon
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, מבקש המלצה על סט מקלדת ועכבר למדיה סנטר. טווח קליטה לפחות 4 מטר. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה עדיף לקחת מבחינת נוחות ותמורה למחיר G500 או G400s של לוג'יטק? ה- G500 הוא דור ישן ולכן אני מתלבט. אם יש הצעות אחרות אני אשמח לשמוע. תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, מישהו יכול לעזור לי לחשב את צריכת החשמל של המחשב שלי? (WATTS) מעבד AMD3000+ @ 1.55V X800GT 2 מאווררי 120, 2 מאווררי 80MM DVD, HD SATA יש עוד רכיב ששכחתי שצורך חשמל? תודה!
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי חברה, מאחר והלוג'יטק G5 שלי סיים את דרכו אני נאלץ לקנות עכבר חדש.. על העכבר אני כמעט ונעול על ה G400S והפאד SteelSeries QCK מההמלצות פה בפורום.. השאלה שלי היא מה ההבדל בין ה QCK+ ל Heavy? ראיתי שה Heavy טיפה יותר יקר.. אשמח גם לשמוע מה דעתכם על הבחירה שלי.. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אני מתכוון לקנות עכבר אלחוטי למחשב הנייד שלי ורציתי לדעת אם יש הבדל בין bluetooth לאלחוטי רגיל. הבנתי שבבלוטות' יש סוג של לאג? פשוט הרעיון שלא יהיה לי תקוע מתאם usb בצד נורא קורץ לי. ואם בסופו של דבר זה כן מומלץ, אז איזה עכבר הייתם ממליצים? ראיתי את זה http://www.photogalnet.co.il/default.asp?catid={B4C46CD2-F0A5-4E1E-9C00-32D77A83345A}&details_type=1&itemid={DF3DF77A-742B-4DAB-8CD7-310FC1CCD7C8} וזה נראה לי סבבה מה אתם אומרים?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
תוך כדי שוטטות בגוגל וחיפוש אחרי עכבר טוב של אסוס (אוהב את החברה הזאת ) עלתה התוצאה הבא http://www.notebookreview.com/assets/18890.jpg ועוד עם הלוגו של הרפובליקה :'( אותו לוגו של על מקסימוס פורמולה שתים שאני יקנה בקרוב5 ברור לי שזה העיצוב של הG7 של לוג'יטק המפורסמת אבל רציתי לשאול יש עכברים איכותים של אסוס פה בארץ? כי לא נתקלתי בכאלה אף פעם........
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אנשים אני סטודנט ולא מזמן נהרסה לי המדפסת הישנה שלי (HP1315). חיפשתי קצת ברשת על מדפסות וראיתי את HP 6500, נראית מרשימה וחסכונית, אבל משום מה אני לא מצליח להיסגר אחזה דגם מהן מדפיסה דו"צ. בזאפ נראה לי שעשו סלט גדול בין כל הדגמים. ראיתי שה 6500 הרגילה עולה בסביבות ה550 אבל לא מצאתי שום אזכור של היצרן לגבי הדפסה דו"צ. עכשיו יש עוד דגם אלחוטי ב650 ועוד דגם PLUS ב780 ש"ח בערך. אני כבר די מבולבל כי בכל אתר כתוב משהו אחר לגבי הדו"צ, אותי לא מעניין הקטע של האלחוטי, הכי חשוב לי זה חסכון (כי אני מדפיס רק בשחור לבן) והדפסה דו"צ( כי אחרי הכל לסחוב על הגב כל יום פי 2 דפים זה לא כיף). אשמח לשמוע ממישהו שמכיר את הדגמים הנ"ל, ואפילו הצעות למדפסות של חברות אחרות. בעקרון התקציב הוא ע…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
קיבלתי מערכת מקלדת ועכבר BLUETOOTH מדהימה (DINIVO של לוג'יטק) מאמריקה. הבעיה שאין עליה אותיות בעברית. איפה אפשר לעשות את זה וכמה זה אמור לעלות בערך? תודה על כל תשובה. יויו12
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מחפש מדפסת לגודל דף a3 . (עדיפות לa2.,, שמתאימה לדפים עבים 300 ג לפחות . ואיכות הדפסה וחדות גבוהה . אמינה וקלה לתפעול . (לא hp.. ) אני מרוצה מאד מברדר כך שאם מישהו מכיר דגם שעונה על הדרישות הללו.. זה אמור להיות גם להדפסי אומנות . ולכן חשוב החדות . יש לי היום גם פלוטר של אפסון . אבל בניירות בודדים הוא מסורבל . ואיטי. תודה רבה יאיר
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני חייב שתגידו לי מה השם של המארז הזה וכמה הוא עולה... מי שעוזר לי מלך תודה התמונה שלו :
-
- 28 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם! אחרי שהעכבר הנוכחי התחיל להרגיז אותי, החלטתי לקנות עכבר חדש. אני מעוניין בעכבר אופטי חוטי בעלות של כ-250 ש"ח לכל היותר. יש לי ניסיון טוב עם לוג'יטק, ולכן אני מעדיף עכבר שלהם, אבל אני לא אתנגד לעכבר טוב של חברה אחרת. תודה רבה לעונים!
-
- 22 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אני מחפש לחברה שלי מדפסת לייזר שחורה לשימוש ביתי פשוט (סטודנטית - הדפסת מאמרים, עבודות וכו') בתקציב של כ-500 ש"ח. אני מחפש מדפסת בלבד ולא מכשיר משולב כלשהו. אם הדבר מצדיק זאת, היא יכולה לחרוג מהתקציב ב-100 -150 ש"ח.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היום בשעה 12:45 בבוקר בדיוק המחשב התכבה ואחרי בדיקה גיליתי שהספק התקלקל ולקח איתו גם את הלוח אם והמודם ADSL שלי עוד לא הספקתי לבדוק את הזכרון והמעבד..מקווה שלא קרה להם כלום! ועכשיו לשאלת השאלות...איזה ספק לקנות?? אני מעדיף שיהיה זול אבל יותר חשוב שיהיה אמין! שיהיה לפחות 350W ואם הוא יקר (מעל 200-250ש"ח) אז שיהיה עם 2 מאווררים... והמקסימום 350ש"ח מה דעתכם על הספק הזה: http://www.topower.com.tw/home/atx_400ssa.htm אמנם הוא יקר אבל משום מה הוא נראה לי שווה אבל תגידו לי את דעתכם! ומה עם הספק של TSUNAMI 350W שעולה זול, אני יודע שהוא יותר אמין מסתם ספק ג'נרי אבל כמה הוא שווה? אני גם רוצה שתתיחסו לספקים אחרים חוץ משל HEC כי כולם כאן תמיד ממליצים על HEC אבל כבר היו איתו …
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-