ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
כותרת^^ ההגה הטוב ביותר במחיר 300 - 200 שקל תודה רבה לעוזרים..
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היה לי G7 ארבע שנים והוא היה מצויין! ממש נהניתי לשחק איתו - עכבר קל משקל, אלחוטי, מדוייק, וכשנגמרת הסוללה ניתן להחליף לאחרת ולטעון במקביל. למרבה הצער העכבר הגיע לסוף ימיו, ולמרבה הצער נראה שכבר לא מוכרים אותו ולא מייצרים אותו. אני מחפש המלצה לעכבר שיחליף אותו. למעלה כבר כתבתי מה חשוב, והנה מה שלא חשוב: לא צריך כפתורי שינוי DPI ולא צריך כפתורים "משוגעים" (אחורה, קדימה, חיפוש באינטרנט, וכו'). כל עוד יש את 3 הכפתורים הרגילים + גלגלת זה מספיק. תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
שלום, מישהו יכול לעזור לי לחשב את צריכת החשמל של המחשב שלי? (WATTS) מעבד AMD3000+ @ 1.55V X800GT 2 מאווררי 120, 2 מאווררי 80MM DVD, HD SATA יש עוד רכיב ששכחתי שצורך חשמל? תודה!
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אשמח לקבל המלצה על סט אל חוטי, אני משחק מדי פעם במשחקי FPS אז חשוב לי גם שלא יהיה לאג גדול מידיי חשבתי על ה WAVE אבל ממה שקראתי ה LX8 עכבר לא משהו אודה לקצת עזרה
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איזה לוח כדאי לי לקחת? ASUS A7V133-C או ASUS P4T-E ??? ???
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_905&products_id=10310 ;D
-
- 28 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שמענו יותר מידי בעיות אמינות על הדיסקים שמוכרים כיום. למרות שלרובנו יש צורב ואנו מגבים את הכל, עדיין יש אנשים שחשובה להם אמינות הנתונים שלהם. הבעיות המוכרות: IBM: אין מה להוסיף...... WD: בעיות בסדרות הישנות שמאז הביאו להם שם רע בארץ+בעיות בלוחות מסויימים עם צ'יפסטים של VIA. MAXTOR: אלה שקנו את החדשים, חלקם אומרים על רעשים מסויימים. SEAGATE: חלק אומרים שהם איטיים בהשוואה לאחרים........... כולנו מסכימים שMAXTOR, SEAGATE וגם WD יתפקדו מצויין בתור כונן משני, זאת אומרת לא כונן C עליו מותקנת מערכת ההפעלה, לא? הפיתרון נמצא כבר הרבה זמן רק שהוא יקר...... קונים בקר סקזי (200 דולר) ועוד איזה קשיח SCSI 18GB 10,000RPM (בערך 230 דולר) של מקסטור/SEAGATE/WD ושמים את הדיסק הקשיח סקזי בתו…
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=software&action=display&num=1009647349&start=0]תוכנה[/link] על ידי athlon
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המחשב הנייד יעבוד, אבל המסך שלו יהיה מקופל, כלומר, המסך של המחשב הנייד לא בשימוש. וכדי שלא יתפוס מקום, יהיה לו מעמד אנכי לשולחן. אני מחפש משהו כזה, אם מישהו שמע, או מכיר..
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
אוקיי אז ככה בזמן האחרון יצא לי לשאול את עצמי הרבה פעמים איזה מבין עכברי הG5 הוא הכי טוב.. מכל הבחינות.. האפור בגלל הfrimware המעודכן והמחיר השחור בגלל המרקם או שבכלל ה2142 בגלל היופי אז רציתי לשאול אתכם.. אילו מביניהם את מעדיפים?
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מתלבט איזה מהשניים לקחת... יש מישהו שיש לו אחד מהם ? או שיודע איזה מהם לא כדאי לקחת ? תודה..
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין ב 2 עכברים, אחד לבית ואחד לעבודה, וששניהם ישתמשו באותו חלק של ה USB. יש דרך? תודה מראש,
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לא הכותרת הכי ברורה, נכון? ישנם שני סידורי מקלדות כשזה נוגע לכפתור ה- Enter: מקלדות שבהן ה- Enter נמצא בצידה הימני של שורת המקשים השלישית מלמטה ומעליו כפתור ה- backslash (ככל הנראה הסידור הנפוץ יותר) ומקלדות שבהן ה- Enter קצר יותר, אבל בגובה שתי שורות, גם השלישית וגם הרביעית, כשה- backslash נמצא לשמאלו. אני לא מסתדר עם הסידור הראשון וכשאני נאלץ להשתמש במקלדת שכזו, מגלה כל הזמן שלחצתי על ה- backslash כשרציתי ללחוץ על ה- Enter, אז אני מקפיד לקנות מקלדות מהסוג השני. באני-לא-זוכר-כמה השנים האחרונות, השתמשתי במקלדת Logitech Wave K350 שהיתה לי מאוד נוחה, אבל הגיל נושא בה את אותותיו: הכיתוב על חלק מהמקשים נשחק מרוב שימוש, אחרים נתקעים לפעמים והגומי שעליו …
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
מחפש מדפסת צבעונית משולבת עם חיבור רשת אמינה ועלויות דיו סבירות. תקציב עד 800 ש"ח.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום קראתי הרבה ביקורות טובות על המדפסת CANON PIXMA MX455 הייתי רוצה לדעת לגבי צריכת הדיו שלה וכן כמה עולים ראשי הדיו תודה
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני נעשה פחות ופחות בטוח שה ATi 8500 הוא בחירה עדיפה על הגיפורס 3... ההפרש במחיר אומנם 300 ש"ח אך אני כבר לא רואה הרבה יתרונות ממששים לכרטיס של ATI בעיקר עכשיו אחרי ש Anandtech גילו שאפשר לקבל ביצועי FSAA טובים יותר עם גיפורס 3 גם מבחינת האיכות - וזה היה הקלף העיקרי של הראדון עד עכשיו... בעיקר שמשחקים שמשתמשים ב DX 8.1 API 1.4 מאוד רחוקים ו TRUEFORM עד כמה שאני יודע נתמך רק בסיריוס סאם... ול nVidia עדיין היתרונות הגדולים יותר יציב יותר בטוח עידכוני דריוורים שוטפים שממשיכים לשפר את הביצועים. ול ATI עדיין החסרונות הרגילים - מחלקת דריוורים שלא נדע, יציבות - הבעיות לא נפתרו לגמרי התמיכה במערכות הפעלה חדשות של הדריוורים של ATI מעולם לא הייתה משהו משהו וזה יודע כל מי שהיה לו R…
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה עדיף TRACKBALL או OPTICAL. לא אופטי. אני לא סובל אופטי, על בטריות ותמיד זז מטווח הקליטה ונתקע!!! האם זה נוח הTRACKBALL הזה? מה שבטוח הוא שהוא יפה...
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכם, אני מעונין לקנות את העכבר Logitech MX 500. התקשרתי למספר חנויות שהופיע במנוע השוואת המחירים "זאפ",אך לרוב החנויות לא היה את העכבר במלאי,ובחנות אחת נתנו לעכבר שנה אחריות,ולא 5 שנים על פי תעודת האחריות של לוגיטק. החלטתי לפנות ליבואן,ואמרו לי במפורש "שהפסיקו את היצור שלו". חשבתי גם על העכבר " Microsoft IntelliMouse Explorer Version 4",התקשרתי למיקרוספט ישראל ואמרו לי שלא יבאו אותו לארץ. האם אתם יודעים על חנות שמוכרת את הלוגיטק? תודה מראש.
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שברתי את המארז החדש :-X ... אני רוצה לקנות עכשיו מארז פשוט+ספק כוח איכותי, והבנתי שמארז Foxconn עם ספק כוח FSP יהיה הפיתרון הכי טוב. רק הבעיה היא שיש 7 מארזי Foxconn ב-logicPC שהם באותו טווח המחירים, אז אני לא יודע איזה מהם לקחת (דגמים שונים אגב). איזה הכי איכותי מבחינת איכות המארז, הרכבה, חלקים וכו'? (לאחד מהם יש ספק כוח 450 FSP!): Foxconn 3GTK278 USB Front True Power 300W FSP Case http://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=6254 Foxconn TLA436W USB Front True Power 350W FSP Case http://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=6250 Foxconn TLA475R USB Front True Power 350W FSP Case http://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=6252 Foxconn TLA475S USB Front True Power…
-
- 25 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש את זה שזה הגגירסה הרגילה שכולם מכירים http://www.maximus.co.il/Product.aspx?ProductID=1175 ויש את הריטייל http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5973
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המדפסת הזו (לייזר צבעונית) אצלי קרוב לשנה וחצי, בשימוש ממש אבל ממש לא כבד. לאחרונה החלו שתי בעיות בהדפסה. בעיה ראשונה: צבע שחור מודפס חלש ומקוטע על רוב הדף (למעט בצד ימין של הדף, שם הוא בסדר). לכאורה מקרה קלאסי של טונר שעומד להסתיים, אבל: האינדיקטורים הפנימיים של המדפסת מראים א) שהטונר מלא ב-80%, ו-ב) שסה"כ הודפסו רק כ-400 דפים, כאשר גם מיכל הטונר החצי מלא אמור להספיק לכ-1000. יש לציין שהצבעים האחרים מודפסים ללא בעיות. בעיה שנייה: וזו הבעיה היותר מוזרה. נראה שהמדפסת לא מזהה נכון את גבולות העמוד (לגובה), מתחילה להדפיס מוקדם מידי ומסיימת מוקדם מידי, וכתוצאה מכך, העמוד לא ממורכז, אלא השול העליון קטן בהרבה מהתחתון, ולעיתים אף יש חיתוך של תוכן ההדפסה בחלק העליון של העמו…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שאלה בכותרת ^
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איזה עכבר עדיף לדעתכם לעבודת יום יום (לא משחקים) ? האם יש הבדלים בגודל הפיזי בינהם ? בנוחות הישיבה בתוך היד ? משקל ? חן חן נ.ב. ה-REV לא בא בחשבון כי אני שמאלי, עם ה-MX1000 אני עוד איכשהו אסתדר.....
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-