עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by orior,

שלום לכולם! בשעה טובה קניתי מחשב חדש הרכבתי אותו, ובסופו של דבר הוא גם התחיל לעבוד. העניין הוא שבהתחלה הוא היה מזוהה במסך כניסה של הדוס כATHLON XP 1800+ ועכשיו הוא לפתע מזוהה כ ATHLON , ובווינדווז (xp), זאת בכלל חוצפה: הוא רושם לי athlon 1.15GHZ האם זה בגלל שעשיתי upgrade לביוס? ואם כן האם זה אומר שמעכשיו הוא מתייחס אליו כאל 1.15GHZ? ואם כן איך אני חוזר אחורה???? תסלחו לי על הבורות, אני פשוט לא עד כדי כך מבין בזה... _______________________________ Athlon xp 1800+ gigabyte vtxp 256 DDR windows xp pro ועוד ועוד...

• 18 תגובות
    • 3.4k צפיות
  2. Started by bluemail,

לכול מכורי amd נמאסתם תפסיקו להכניס בכול פעם שהמעבד שלכם טוב יותר זה מכיח שיש לכם פיגור שיכלי!!! אדם ששואל שאלה הוא לא רוצה לדעת על המעבד שלכם אלה אם שאל זאת !!! נמאסתם!!!!!!

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by guy94,

אני קונה מחשב : +AMD ATLON XP 1700 SEAGATE 60GB 7200 RPM Gigabyte GA-7VTX-H 266A AMD Mushkin 512 ddr 2100 basic ASUS CD X 50 ההתלבטות שלי היא בין שני המארזים שאני רוצה לקנות: שניהם של חברת ANTEC הראשון הוא: ANTEC KS282 SOLUTION SERIES 300W שעולה 99 דולר http://www.antec-inc.com/product/cases/solution.html השני הוא: Antec SX1030B - 300W BLACK שעולה 149 דולר http://www.antec-inc.com/product/cases/sohoser.html איזה מארז אתם ממליצים לקנות ?!

• 21 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. Started by פבלו,

שלום, אני לקראת קניית מקלדת חדשה, הרבה זמן השתמשתי במקדלת Logitech די פשוטה, אבל עכשיו כשהיא הלכה, הגיע הזמן לשדרג ולהשקיע במשהו מוצלח יותר, והחלטתי ללכת על מקלדת מכנית. השימוש במקלדת הוא עבור עריכת וידיאו, הרבה הקלדות, וגיימינג, אבל בעיקר עריכה והקלדות. אני משתמש במקלדת שעות על גבי שעות, ואני מעוניין במשהו נוח, משהו שלא מצריך הרבה לחץ על האצבעות, ומשהו שקט יחסית. RBG וכל זה פחות חשוב לי, יותר חשוב לי שזה יהיה נוח ונעים לעבודה ממושכת. אחרי מחקר שעשיתי ביוטיוב, מצאתי כמה מקלדות שאני מאמין יתאימו לי. מבחינת תקציב אני גמיש, מאחר ואם אני קונה מקלדת היון, אני בטח ישתמש בה כמה שנים טובות, ואני מעדיף להשקיע במשהו איכותי. הנה המקלדות שאני שוק…

5. Started by Haflo,

לאיזה כרטיס שייך ה Detobator ? (אם אני מבין נכון ואני מקווה שהבנתי, זה Optimized driver for nVidia GeForce ???)

6. Started by com,

מזל טוב קיבלתי יס! (עם כל הערוצים בחינם ;D) אני רוצה להקליט מהממיר סאונד... יש לי פאל והצלחתי לחבר את הכבלים מאחורה וחיברתי לכניסה של המיקרופון א. לחבר את זה למקרופון או ללין אין?? ב. האם להשתמש ברשמקול הפשוט והטוב? (אני לא צריך אקולזרים ושטוית כאלה רק הקלטה נטו בלי לחטוך קטעים) ג. אני מחבר את הפאל לכרטיס און בורד שמבוסס על קראיטיב 128. האם האיכות תהיה גבוהה יחסית??? (לא רוצה פיאצרים של 5.1 וכאלה שטיות רק איכות טובה בסטראיו..) נ.ב. אין סקס בחינם... תפילו את האתר של ש"ס... ש"ס :AR15: דוקא יכלתי להוציא אחלה פסי קול משם... 8)

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by avivlevy,

יש לי מקלדת חוטית ולפעממים כשאני מזיז אותה קצט (או הרבה) אז היא כאילו לא מחוברת ואז אני מכוון אותה נדלקות האורות בצד ואז היא שוב עובד ניסיתי לבדוק את החיבור והוא בסדר מה הבעיה? מה הבעיה?

• 3 תגובות
    • 620 צפיות
  8. Started by KoM,

אני עושה דברים מהר ;D , הנה כבר עכשיו אני משתמש במקסטור 40 ג'יגה בייט חדש 7200 אטא133, עם מיסב נוזלי... שקט, ומהיר ביותר ( קלטו תתמונה...), האיי בי אמ הולך לבדיקות והחזרת כסף, והמקסטור השני ששוכב במארז (30 ג'יגה אטא 100 7200) עדיין משרת אותי נאמנה ! גם במארז נהייה מעט שקט יותר... ביי ביי IBM...

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. אחת מאלה שהשתמשו בהם לסקירה שפירסמו היום תנו לי לינק בבקשה... :smoke: :AR15: :asthanos:

• 2 תגובות
    • 731 צפיות
  10. Started by spike_staff,

שלום אנשים! אני ראיתי באינטרנת יש הרבה מאוד ואני לא מבין בהם בכלל לכן באתי לשאול פה. אני צריך שהוא יתחבר לממיר של YES ויוכל להקליט. תקציב עד 300 ש"ח (אם אפשר) אם לא מה יהיה מחיר מינימלי למה שאני צריך? ואם זה חשוב אז אני מחבר אותו למסך 22 לא HD

11. Started by Hu Ha,

קניתי עכבר לוגיטק g703 והתוכנה שלו לא עובדת יש למישהו פתרון?

• 0 תגובות
    • 946 צפיות
  12. Started by TNT,

ראיתי כל מיני הצהרות ופרסומות של הצורב הזה, שאומרים שהוא מסוגל לצרוב דיסק שלם בפחות מדקה וחצי במהירות של 32X. מישהו בדק את זה? או ראה איזה מאמר שבוחן את הביצועים של הכונן?

• 11 תגובות
    • 909 צפיות
  13. Started by telzur,

שלום לכולם אני מחפש מדפסת עד 450 שקלים הזרקת דיו צבעונית עם 4 ראשי דיו נפרדים (כולל שחור) מדפסת שלא מבזבזת הרבה דיו לא משולבת עם פקס או סורק רצוי אבל לא חייב הדפסת תמונות תודה על העזרה :xyxthumbs:

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  14. אני רוצה לבנות מארז...אני צריך הדרכה ביסיסת.. כל מי שיכול לעזור תודה..

• 3 תגובות
    • 880 צפיות
  15. שלום לכולם קניתי היום רמקולים לוגיטאץ' X-530 . עשיתי בדיקת סאונד וכל ה6 רמקולים עובדים במהלך הבדיקה. אבל כאשר אני מנגן שיר/סרט או כל דבר אחר,אז רק 2 רמקולים עובדים ביחד עם הסאב . הכרטיס קול שלי תומך לא זוכר את שמו אבל הוא תומך באופן וודאי . גם הגדרתי רמקולים 5.1 מה לא עשיתי בסדר ? תודה

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. יש לי עכבר Logitech LX3, ואני מעוניין לקנות עכבר גיימינג שיהיה נוח כמו הLX3. התקציב נאמר בכותרת.. :]

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=31679&iszap=1 https://www.cubeex.co.il/מסך-acer-nitro-xv273k-4k בהתחלה תכננתי לקנות את הACER NITRO XV273K 4K אבל הביקורות עליו לא טובות בכלל זליגת אור ובהירות חזקה מידי וכדומה לכן התוכנית שלי מחר בעיקרון היא לקנות את הAW3418DW יש סיבה כלשהיא שאני לא אקנה אותו או המלצות אחרות עד 4000-4500 שקל?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  18. Started by none,

עד 2700 ש"ח המפרט שלי הוא כזה Intel p4 s423 1.5 Ghz Rdram 256 pc 800 Generic (w/ Samsung chips) Geforce 2 MX 400 @ 250/250 Creative Live Value 5.1 ATP3 Altec lansing 56 k v 9.2 חומרה wd 40 GB 7200 ATA 100 השידרוג מתוכנן לעוד חודשיים - שלושה המחשב מיועד למשחקים

• 7 תגובות
    • 893 צפיות
  19. איך החלון נראה למישהו יש תמונות, האם הוא עגול יפה או סתם מרובע כזה מישהו קנה מפנדה ויכול לצלם ולהעלות?

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. בסוף לא לקחתי את המחשב הקודם pentum 4 2.53 533Mhz 512 rdram 800 Mhz keyboard hp new design & new model d.v.d toshiba 16x48x mouse opti microsoft motherboard intel mv sound card on board intel philips 107t 0.20 17 inch leadtek ge-force 4 ti 4400 128 ddr = vivo hard disk samsung 60 gb 72000 rpm speakers creative 5.1 ddt אם יש לשפר בבקשה להעיר !!! :AR15:

• 1 תגובה
    • 795 צפיות
  21. Started by qwerty1987,

כרגע יש לי את ה-M705, והסיבה שאני מעדיף עכבר של לוג'יטק היא הגלגלת שמסתובבת בחופשיות. הבעיה עם העכבר (ועם 2 עכברים קודמים שהיו לי), היא שבעת לחיצה על הלחצן השמאלי, פעמים רבות הלחיצה מזוהה כדאבל קליק. יש עכברים שלא סובלים מן הבעיה הנ"ל? תודה.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  22. תחילה יש לי את אותו עכבר רק הדגם הישן DPI 1.8 , פשוט הוא נהרס - גם איתו הDPI לא מגיב כשאני רוצה לשנות. חשבתי זאת בעיה של העכבר. עכשיו הגיע החדש ואותה בעיה. מחקתי את הדרייבר הקודם והתקנתי את הדרייבר שמתאים לחחדש . מה עושים? הסתדרתי. אם מחברים את העבר לUSB3 אז יש תבעיה. מה זה כך צריך להיות?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by O.A,

איפה אני יוכל למצוא עט גרפי של WACOM בזול (איזה חנות זולה אתם מכירים?) -עדיף באיזור באר שבע תודה! :

• 17 תגובות
    • 3.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.