עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. ברשותי מארז גנרי של SPL ובו מורכב מעבד AMD XP עם מאוורר בצבע כחול, עליו מדבקה לבנה עליה כתוב AMD ומספר סידורי. מי שזוכר לפני כמה שבועות התלוננתי על הרעש במארז שלי שמגיע מהספק (או כך לפחות חשבתי). מסתבר שהמאוורר מפיק את כמות הרעש המשמעותית.. בדקתי זאת ע"י עצירה של המאוורר לכמה שניות (לחצתי עליו מעט). אחרי שהורדתי את האצבע הוא התחיל ממש "להמריא". המאוורר עושה עבודה מצוינת, והמעבד יושב על טמפ' מאוד נמוכות (ביחס למשתמשים אחרים). 37 או 30, אני לא בטוח איזה נתון הוא הנכון. בכל אופן, סיבה טובה לדעתי כדי לקנות אינטל.

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. הנה כל הפרטים http://www.nanashops.co.il/sale.php?sale=2809663&refid=198 וזה גם בא עם DISK ON KEY... אז שווה או לא? (זה צריך לתמוך במפרט שלי) תודה

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. לעסק אני מעוניין לרכוש סורק . רצוי סורק ברמה . יעודו הוא לסריקת מסמכים . פוטו . ממגזינים קטלוגים + פילים - טרום הכנה לדפוס וגרפיקה . הומלץ לי על HP-- HP G4050. אני לא מכיר את הדגם אשמח לשמוע מבעלי ניסיון בסריקות מקצועיות . תודה

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by roadrunner,

לוח אם gygabyte h55m-ud2, ברשותי מדפסת תוויות ישנה בעלת חיבור COM1 שאני צריך לחבר למחשב שלא כולל יציאה כזאת, יש רעיון?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by Gnome,

תגידו מזה אומר ה DPI של העכבר? וכמה יש לעכבר אופטי ממוצע? ועוד שאלה... 800 DPI זה הרבה?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. אשמח להבין איך קונים אוזניות גיימינג טובות. יש כל כך הרבה סוגים של אוזניות וכל כך הרבה חברות. מהם "תנאי הסף" לדעת האם אוזניות מסויימות הן טובות? יש דברים מסויימים שצריך לקרוא במפרט כדי לדעת שהן טובות? אני מחפשת אוזניות מחוץ לאוזן עם מיקרופון, ששומעים בהן טוב ובמחיר נמוך.

7. Started by Coca Cola,

בתצורת TOWER: Raidmax Scorpio 668 Sunbeam Transformer Gaming ובתצורת MID-TOWER: Sunbeam Samurai Gaming Raidmax Scorpio 868 Black Midi Tower מה טוב יותר בכל קטגוריה? תודה

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. שלום כפי שמתואר בכותרת אני מעוניין לרכוש מדפסת אשר כוללת סורק מכונת צילום ופקס מחברה Lexmark or HP כדרך אגב אני ישמח לשמוע חוות דעת על החברה Lexmark בתודה עודד.

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by הויקינג,

אם אני מחבר שלט אקסבוקס למחשב (כבר יודע איך) אני יכול להגדיר כל כפתור איזה מקש מקביל במקלדת הוא מפעיל כך שאוכל לשחק כל משחק (אפילו משחקי דפדפן למשל) או שזה לא ככה ואוכל להשתמש בו רק למשחקים שיש בהם תמיכה לשלט אקסבוקס? אם האפשרות השניה נכונה, איזה בקר משחק אלחוטי דומה אוכל לקנות כך שאוכל לעשות מה שכתבתי באפשרות הראשונה?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  10. Started by Enable,

החברה Razer פתחה לזמן קצר את האפשרות לאנשים להירשם ולכבוד המספר 1337 אלף אנשים שנרשמו לפייסבוק שלהם,הם הולכים לחלק 1337 מתנות לגיימרים שונים. אז יאללה אנשים להירשם ולקוות לנצח: http://l33t.razerzone.com/ אחרי שנרשמים צריך לשלוח ל10 אנשים. מי שלא רוצה להירשם דרכי שירשם פה http://l33t.razerzone.com/

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by ido135,

מחפש המלצה לעכבר חדש לגיימינג ועבודה רציפה כדי להחליף את העכבר הפלסטיקי הפשוט תקציב בין 250-300 אחיזת Palm חשוב שיתאים ליד שמאל (הבנתי שנדיר למצוא עכבר כזה כי רוב העכברים מתאימים ליד ימין) עדיפות לחנות אייבורי אבל יש אפשרות גם לרכישה מאיבי. המשטח שהוזמן לפני כמה ימים מאיבי http://www.ebay.com/itm/291505024045?rmvSB=true במקום אחר המליצו לי על העכבר MIONIX AVIOR 7000 אבל אין לי מושג איך הוא בהשוואה לRazer DeathAdder וRazer Naga לKSP יש את ה[h=1]Razer DeathAdder 3.5G שמתאים ליד שמאל אבל אני לא אקנה מהם כי פעם אחת שקניתי שם הם עשו בעיות עם אחריות של מוצר שקניתי מהם.[/h]

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. כי זה מאוד נוח למי שכמעט ולא משתמש בעכבר יש דבר כזה,או שלא נראה לי?

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. שלום, אני מעוניין ב 2 עכברים, אחד לבית ואחד לעבודה, וששניהם ישתמשו באותו חלק של ה USB. יש דרך? תודה מראש,

14. Started by jobazuka,

שלום רכשתי כבל hdmi באורך 10 מ לחיבור ביין המחשב לTV. לא מבין מדוע לא מצליח לקבל אות על מסך הTV. במחשב מותקן כרטיס מסך .חיבור ה HDMI אינו דרך כרטיס זה ,האם זו הבעיה? בכרטיס המסך אין כניסה לחיבור HDMI. יש רעיונות...? תודה

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  15. איזה חברה יותר טובה לכרטיסי מסך Chaintech או INNOVISION, ועוד שאלה, ההבדל בין החברות זה כל כך קריטי!?! להביא לשינויים של מאות שקלים במחירי כרטיסים?!

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by shem86,

http://www.pcgames.co.il/products/product.aspx?productid=1273 למישהו יש נסיון עם זה? עדיף כבר ללכת על בקר XBOX360? אני רוצה כמובן לחבר למחשב. יש לי המון נסיון עם הבקרים של PS2 ואני רגיל אליהם מאוד, הבקר של XBOX דומה מבחינת ארגונומיה? תודה מראש, שם.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by oneq,

אני רוצה לקנות לוח גרפי בשביל להתחיל ללמוד אנימציות בפלאש ופוטושופ הבעיה שאין לי מושג מה לקנות ואיפה יש לי משהו קרוב לבית בחולון אם מישהו יכול לעזור לי, תודה.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by Dor Lavy,

שלום, מחפש לקנות מדפסת בדגש על הדברים הבאים: הנקודות המרכזיות: 1.מדפיסה דו צדדית 2.תחזוקה זולה יחסית (טונר/דיו חלופיים הניתנים להשגה .. אני בכל זאת סטודנט. 3. מתכנן להדפיס כמעט רק שחור לבן, אז מדפסת שחור לבן בהחלט באה בחשבון. 4.עדיפות למשולבת סורק 5.עדיפות לאלחוטית. 6.מהירות הדפסה לא מעניין.. אגב התקציב גמיש במידת הצורך. תודה

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by mikyl,

שלום לכולם, אני צריך המלצה למדפסת משולבת לשימוש ביתי בתקציב בערך 500-700 ש"ח. מדפיס לא הרבה, אבל חשובה איכות ההדפסה - טקסט, אינטרנט (לא הדפסת תמונות). חייב להיות חיבור WIFI אמין, לא חשוב חיבר ל-DROPBOX, PICASA, SKY DRIVE שונים. האים ישנם הבדלים באיכות ההדפסה בין מדפסות המומלצות ו- BROTHER MFC-J870DW, HP OFFICEJET PRO 8600 PLUS, CANON PIXMA MG6450?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. יש לי התלבטות בין המדפסות הבאות: HP 5610 HP 4283 BROTHER DCP-540CN מה הכי משלתם לי לקחת? המדפסות הן לשימוש ביתי (למשפחה)

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by malcolmx9,

שברתי את המארז החדש :-X ... אני רוצה לקנות עכשיו מארז פשוט+ספק כוח איכותי, והבנתי שמארז Foxconn עם ספק כוח FSP יהיה הפיתרון הכי טוב. רק הבעיה היא שיש 7 מארזי Foxconn ב-logicPC שהם באותו טווח המחירים, אז אני לא יודע איזה מהם לקחת (דגמים שונים אגב). איזה הכי איכותי מבחינת איכות המארז, הרכבה, חלקים וכו'? (לאחד מהם יש ספק כוח 450 FSP!): Foxconn 3GTK278 USB Front True Power 300W FSP Case http://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=6254 Foxconn TLA436W USB Front True Power 350W FSP Case http://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=6250 Foxconn TLA475R USB Front True Power 350W FSP Case http://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=6252 Foxconn TLA475S USB Front True Power…

• 25 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by -LosNir-,

היי אני כרגע בתהליכים של החלפת ה G5 התקול שלי מול Logitech ואני צריך לספק להם Model Number, הבעיה שכל המדבקה מאחורה די שרוטה ואי אפשר לראות את ה M/N. למזלי שאר הפרטים היותר חשובים עדיין קריאים אם למישהו פה יש את הגירסא שנמכרה בסביבות 2007, היא בצבע כסוף, עם כפתור אחד בצד, ובלי גומי ליד הבוהן. יש באמצע קצת צבע כהה יותר. אשמח אם תגידו לי מה ה M/N שלכם

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by jcdenton1,

אני מתכנן בקרוב לקנות או PALM או POCKET PC ותכננתי לקנות ZIRE71 כבר שבוע הבא אבל אני לא רוצה לקנות ואז להתחרט כי יש משהו יותר טוב. קודם כל אני לא מבין מה ההבדלים בין ה-POCKET PC לפאלם. אני קונה את זה בעיקר בשביל הבית ספר (להשתמש במקום מחברות) ואני לומד מקצועות כמו אלקטרוניקה, פיסיקה כך שיש הרבה שרטוטים. מה יהיה יותר נוח בשבילי? מה כדאי יותר? מה ההבדלים? בבקשה לציין דגמים ומאיפה אני יכול לקנות אותם. תכננתי לקנות את ה-ZIRE71 שבוע הבא ב 1500 שקל אבל אז חשבתי לבוא ולשאול אותכם קודם. אז התקציב הוא 1500 שקל בערך, אני מוכן לשלם קצת יותר בשביל משהו יותר טוב. תודה מראש על העזרה

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by quepasa,

רציתי לדעת עם אני מביא מקלדת מ קנדה איך אני יכול לשדך לה אותיות עבריות (חוצ ממדבקות ) נגיד יש אולי מקום שחורת על המקלדת או משהוא כזה??? עם יש או לחלופין יש לכם פתרון אחר נא לצרף לינק תודה מראש לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. שלום לכולם! אני צריך לקנות מטען חדש למחשב הנייד, אבל לא מצאתי את הקוטר הרצוי בדיוק. לא רוצה לקנות ולהתאכזב. איך אוכל לדעת לפני קניה מהו הקוטר?

דיונים חדשים בפורומים