עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by Ymac,

היי, אני צריך המלצה לפד בשביל חבר (ילדון FXP שכמותו) בתקציב של עד 90 ש"ח. הוא הולך להשתמש בעכבר רייזר DA 2013. חנות מועדפת היא אייבורי או KSP, הוא יסתדר עם TMS אם לא תהיה ברירה. המלצתי לו על ה-QCK, אבל נראה כאילו כבר לא מוכרים אותו בארץ (חוץ מכל מיני גרסאות לא נפוצות). ובכן, מה מומלץ היום? חשבתי על הרייזר goliathus או הקורסאיר MM200 אבל אני לא ממש מבין בפדים. :\

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. שלום חברים אחרי חקירות וחפירות ארוכות, קניתי את הכרטיס הזה: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=6386 והתקנתי במחשב קליטת שידורים דיגיטאליים עובדת לא רע, אבל לכידת וידאו אנאלוגי מקלטות קצת מאכזבת... דבר ראשון, ההקלטה היא בפורמט MPEG בלבד ונראה שאין דחיסה - מתקבלים קבצים ענקיים למרות גודל הקבצים, הם ניתנים לצפייה בחלון קטן בלבד, הגדלה למסך מלא נותנת איכות גרועה מאוד. האם מישהו נתקל בבעיות כאלו ויכול לתת טיפים לתיקון (אם בכלל אפשרי) ? תודה למגיבים

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by DIPSET,

שלום, איפה ניתן למצוא כבל HDMI בזול? והאם האורך המינימלי הוא 1.5 מ' לפי מה שראיתי בזאפ? אני מעוניין בכבל שיחבר בין הלפטופ שלי, למוניטור, ואולי גם לטלוויזיה, איזה אורך כדאי? האם יש הבדלים גם באיכות בין כבל מסוים לאחר? תודה

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by coben,

מחפש עכבר עמיד ואיכותי עם צורה פיזית דומה ל IntelliMouse Explorer 4, עד 300 ש"ח. עדיפות ל microsoft.

5. אני משתמש בעבודה בפאד חסר שם, ובבית בכלום - פשוט מניח את העכבר ישירות על השולחן. מעבר לכך שהפאד מעט יותר שקט מציפוי הפורמייקה של השולחן, אני לא מרגיש יתרון כלשהו. מה אני מפספס? האם אפשר לרכוש ב-50 שקלים או פחות פאד שיישנה באופן משמעותי את חווית המשתמש שלי?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. שלום לכולם, ברשותי כרגע Logitech G300. הוא מתחיל לעשות בעיות אמינות (כשאני לוחץ ב-BF4 בלחצן הימיני כדי להיכנס בין כוונות הוא יוצא ונכנס בפתאומיות... לפעמים הלחצן הימיני לחוץ אך הוא לא נכנס לבין כוונות). בקיצר, משהו בסגנון CLAW, עדיפות למינימום 2 לחצנים משניים (ל-G300 יש 4) ועדיף שיהיה אופטי. תודה.

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by Shbd,

היי, הלוג'יטק MX510 שלי כבר גוסס, הגלילה הפסיקה לעבוד והוא כבר סתם נשחק ונראה מגעיל. מחפש עכבר דומה עם גודל ואחיזה דומה, חוטי ועד 300 ש"ח. אפשר גם להמליץ על פאד מתאים במחיר סביר... תודה לעוזרים !

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by Boris_yo,

לדעתי יצרני מדבקות למקלדת עושים מונופול/דופול, כי הרכה עולה 25 ש''ח לפחות. ומה אם ירדה מדבקה אחת או נשחקה? לקנות שוב הרכה חדשה? אצלי מדבקה עם אות "ש" התחילה לרדת ולזוז ואני מחפש פתרון לזה. האם אתם יכולים להמליץ על משהו?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by Guymz,

אהלן! אני רוצה להתייעץ איתכם לגבי כמה דברים. בהתחלה רציתי לקנות cmstorm trigger, שהיא נראית ממש אחלה וגם יש ביקורות טובות, אבל נראה לי מעצבן הכפתורים בצד שמאל. למישהו יש אותה? האם מתרגלים לזה ? בהמשך רציתי נורא corsair k70 אבל אין בארץ ולא מצאתי דרך זולה להזמין אותה מחול. האם יש לכם רעיון לא יקר? והיום ראיתי את זאת: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10723 היא נראית לא רע בכלל וגם הצבע, אבל מטריד אותי שעם הזמן הצבע הלבן יהווה בעיה מבחינת לכלוך, מה דעתכם ?

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by eyaler,

מחפש המלצה למקלדת: 1. מקש ENTER גדול בצורת נ (L בכתב ראי) 2. מקש \ ליד ה-BACKSPACE ושם בלבד 3. כל המקשים הסטנדרטים בגודל סטנדרטי ובעלי מהלך מלא 4. מקשים עם עברית ללא צורך בחריטה נפרדת 5. מקלדת חוטית בלבד היה לי samsung pleomax שהייתי מרוצה ממנה. תודה

• 8 תגובות
    • 3.4k צפיות
  11. שלום, אני רוצה לקנות עכבר מגע, לשימוש כללי לרוב, כמו גלישה כתיבה וצפיה. כמו שמופיע בכותרת, אני מחפש המלצה בבקשה, במחיר בסביבות ה 300 "ח. תודה.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by Bee2BeeFree,

היי חברה, עוד מעט יש לי יומולדת וחשבתי לקנות משהו מיוחד למחשב, חשבתי על nvidia shield או 3D Vision 2 אבל לאחר כמה סיקורים ירדתי משניהם, מישהו יכול לעזור לי למצוא גאדג׳ט מגניב שישדרג את החוויה? טווח ההשקה בסביבות ה1000-1500 שקל, תודה לעוזרים.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by sdfyuio,

שלום חברים אני צריך סורק יעיל ונוח ומדוייק לסריקה באיכות טובה (לא צריך את הטופ). מה עדיף לקנות, משולב עם מדפסת או סורק לבד? אמרו לי באיזה חנות שבסורק המשולב כשנגמר הדיו לא ניתן גם לסרוק. זה נכון? כי המדפסת מבחינתי היא רק בונוס כרגע. מישהו יודע איך הסורק המשולב הזה hp 1510 (הפלוס שלו הוא הקומפקטיות שחשובה לי). הנה קישור אליו : http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=11784 תודה לכל מי שינסה לעזור.

14. Started by Ymac,

שלום. אני מחפש את המקלדת הנ"ל. באתרים של KSP ואייבורי מצאתי מקלדות אחרות של קורסאיר אבל לא את ה-K70. האם ניתן להשיגה בארץ? (רצוי עם עברית, אבל אם יש בלי אז לא נורא) תודה

• 8 תגובות
    • 2.6k צפיות
  15. היי חברים, קונסולת ה-PS3 שלי הולכת ומזדקנת ולכן החלטתי שבמקום לקנות קונסולה חדשה, הפיתרון יהיה לחבר את ה-PC לטלויזיה ולשחק עליה באמצעות gamepad. רציתי לדעת אם ישנה דרך לחבר את המחשב לטלויזיה (HDMI) בצורה אלחוטית למטרת גיימינג. אני יודע שישנן אפשרויות לחבר את המחשב אלחוטית על מנת להזרים מדיה אבל כאשר מדובר בגיימינג יש צורך ב-latency נמוך ולכן העניין שונה. מישהו מודע לפתרון או מוצר שיכול לענות על הצרכים האלו?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. אני מחפש סט של מקלדת ועכבר לשימוש ארוך (8 שעות ביום) שיהיו נוחים ואמינים יחסית. יש לי ניסיון טוב עם לוג'יטק ומיקרוסופט אבל אני לא סגור עליהן בהכרח או דגם מסויים. חשוב שהמקלדת תהיה נוחה ואלחוטית (העכבר לא ממש פקטור חשוב, יש לי עכבר נוסף שאני אוהב במידת הצורך) אחד הסטים שחשבתי עליהם הוא ה-Microsoft Sculpt Comfort Desktop אבל לא ראיתי אותו בחנות ולא ניסיתי אותו וגם לא ראיתי עליו ביקורת אמיתית אחת. אני אשמח לקבל עליו חוות דעת או המלצה על סט אחר (או רק מקלדת אחרת) תקציב - בתקווה לא לעבור את ה-200 שח עבור מקלדת בלבד או 300 עבור סט.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by dans41,

מה אתם אומרים על העכבר הזה? זה עכבר לייזר אלחוטי, הוא נראה ממש נוח ועושה רושם שהוא מתאים לצרכים שלי. אני לא יודע מה היתרונות והחסרונות של לייזר על אופטי הייתי שמח עם מישהו יפרט לי קצת בנושא. בעיקרון זה עכבר לגיימינג (משחקים כבדים אבל לא לשעות משחק ארוכות אלא פעם ב.. שיוצא לי לשחק). אני חייב להתשמש בפד? כי אני רוצה להשתמש בו גם על מיטה או ספה ואני לא יודע עם אפשר בלייזר, ואיך זה יקלט. עם למישהו יש ניסיון איתו או עם עכבר שעונה על הצרכים שלי אשמח לשמוע. תודה.

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by evy,

שלום, אני מבקש את המלצתכם לעכבר אלחוטי למחשב נייד. השימושים העיקריים הם אינטרנט, אופיס, מדי פעם סולידוורקס (לעיתים רחוקות) ומטלב. ראיתי ששואלים על סוג האחיזה אז אצלי נראה לי palm. תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by Ronen Mars,

היי לכולם, העכבר שאני משתמש בו כ-3 שנים הוא Logitech M305 והוא מושלם בשבילי. הכפתורים לא רגישים מדיי(כמו לדוגמא בעכברי גיימינג), לגלגלת יש כפתורים שמאלה \ ימינה(בהטיית הגלגלת) שזה נוח. הבעיה היא כזאת: http://hwzone.co.il/communityyE4 וכנראה שזה קורה בגלל העכבר. החלפתי מספר מערכות הפעלה(ווינדוס 8, 7) ניסיתי לתקן ע"פ המדריכים האלה: http://www.sevenforums.com/hardware-devices/156622-logitech-wireless-mouse-problem.html http://forums.logitech.com/t5/Mice-Hardware/FOUND-SOLUTION-TO-WIRELESS-MOUSE-DRIVER-ISSUE/td-p/255814 ללא הצלחה. כשהחלפתי את העכבר, לעכבר מעפן ולא נוח בעליל, שהיה לי בבית, הבעיה חלפה לה. עכשיו כנראה שאצטרך לוותר על העכבר, על איזה מחליף מתאים ודומה תמליצו ?

• 8 תגובות
    • 2.5k צפיות
  20. Started by Yovel13,

שבוע טוב לכולם. אני לא ממש ''עדכני'' מבחינת ציוד הקפי אז אני החלטתי שאני מתקדם הלאה כי עד עכשיו השתמשתי במקלדת ועכבר של MICROSOFT, והאוזניות שלי הם של הטלפון (LGG3) מה שאני מחפש זה בעצם עכבר עם אחיזה מלאה (PALM GRIP), עכבר לייזר כמובן, אני משחק איתו CSGO, BF, ולפעמים גם LOL אז צריך שהוא יהיה מהיר. ומה שאני מחפש במקלדת זה שתהיה כמה שפחות רועשת (למרות שזה לא ממש משנה כי אני קונה אוזניות שאני מקווה שישתיקו את ''הקליקים'') אבל מצד שני יש לי חדר ליד עם האחים שלי. התקציב שלי לעכבר - עד 500 שקל, חריגה 600 שקל מקלדת- אותו דבר

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by Chanan291,

שלום! אני רוצה לקנות מדפסת והדברים היחידים שחשובים לי הם להדפיס ולסרוק, עלות דיו מינימלית, ושתהיה אמינה. וכל זה במחיר הכי זול שאפשר. אשמח אם תמליצו לי על מדפסת שעונה על התנאים תודה רבה לכל העוזרים!

• 8 תגובות
    • 2.4k צפיות
  22. Started by nbjo460,

טופס המלצה לעכבר: תקציבכם: זה לא משנה כי אני רוצה עכבר איכותי לגיימינג שהוא זול כאילו מבין כל האיכותיים ניקח את הזול חריגה: כנ"ל מה השימושים שלכם בעכבר? גיימינג מהי האחיזה הרצויה בשבילכם? אחיזת FingerTip במידה ויש כבר משטח לעכבר, אנא ציינו את שמו של המשטח כדי שנדע להתאים לכם את העכבר גם במבחינת תפקוד החיישן וגם מבחינת הרגליות של העכבר: בקשות מיוחדות: ימניים מחו"ל או מהארץ? לא משנה הערות: שיהיה עכבר גיימינג מוצר א' להשוואה: (במידה ויש) מוצרה ב' להשוואה: (במידה ויש) טופס המלצה לפאד (משטח לעכבר): תקציבכם: זה לא משנה כי אני רוצה פד לגיימינג שהוא זול כאילו מבין כל האיכותיים ניקח את הזול חריגה: כנ"ל מה השימושים שלכם בפא…

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by xxxlr1,

היי אז מצטער אם זה לא שייך לפה אשמח אם תגיד לי איפה לשאול כדי לקבל עוד תגובות. בכל מקרה יש לי דיסק USB עם 8GB בערך, שמתי עליו 700 שירים אבל באוטו שאני מחבר לרדיו דיסק זה מציג לי רק איזה 400 בערך.. מישו יודע למה?

24. Started by L_B,

אהלן לכולם שבוע טוב! אני מחפש מדפסת ללימודים, התחלתי השנה את השנה השלישית. אין הדפסות אינטנסיביות, רק שחור לבן של קבצי וורד ו-PDF. הנטייה הטבעית הייתה ללייזר אבל אני לא פוסל גם דיו. מה שחשוב לי עלות אחזקה נמוכה (מחסניות)... מצידי שתעשה רעש, תדפיס לאט. אשמח להמלצות, תודה!

25. Started by UnKnoWn_BuLLeT,

שלום, אני מחפש עכבר גיימינג עד 500 ש''ח ראיתי עכבר של לוג'יטק G502 Proteus Core האם כדאי לי לקנות את העכבר הזה ? אם לא, תמליצו על משהו תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים