ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
-
המחיר שלו, 3682, מישהו הזכיר את זה קודם. האמת זה לא המחיר הכי גבוה שאינטל "תקעו". אם אתם זוכרים, פנטיום 4 1.5 כשהוא רק יצא, עלה בסביבות 4900 ש"ח. ורק אחרי חודש המחיר ירד משמעותית ב1000 ש"ח. משום מה אינטל תמיד אבל תמיד במעבד הכי חזק שלהם נותנים מחיר גבוה. הם עוד לא הבינו שזאת אחת הסיבות שהמעבדים שלהם לא משתלמים ? זה מדהים כמה שחברת ענק יכולה להיות אטומה למה שהשוק צריך.
-
- 8 תגובות
- 858 צפיות
-
-
מהם איכויות של היציאת טלויזיה והלכידת וידאו שמגיעות עם הכרטיס ? האם מישהוא יכול לשלוח לי לאי מייל איזה סרטון קצרצר שהוא לכד בעזרת הכרטיס ?<
-
- 8 תגובות
- 875 צפיות
-
-
היי לכולם האם למישהו יש מושג מהם תנאי הסף (חומרה) להרצת dvd ללא כרטיס פריסה נפרד כך שאוכל לחבר את המחשב לטלויזיה אוקיי זה נכון שניתן לקנות DVD ודי אבל כל עידכון של פרוטוקול חדש (כדוגמת כנית MP3 וכו') במחשב מדובר בהורדת תוכנה והתקנה ואת המכשיר צריך לזרוק לפח. אני אשמח לקבל תגבות גם לגבי איזה כרטיס קול לקנות (שיתמוך בפרוטוקולים מתקדמים) ואיזה כרטיס מסך יספק אותי עם יציאת SVIDEO. תודה על כל התשובות עד כה.
-
- 8 תגובות
- 787 צפיות
-
-
לפי המפרט מחשב הנוכחי שלי ניתן לראות שיש לי את המחשב הכמעט הכי גרוע ביחס לאנשים האחרים בפורומים פה... דרך אגב - יש לי כונן קשיח Western Digital 8.4GB ועד עכשיו הוא לא עשה לי בעיות! בקיצר, האם לדעתכם כדאי לשדרג רק חלק מהמחשב - הוספת זיכרון, החלפת כרטיס מסך ואם כן לאיזה, הוספת כונן קשיח, או להחליף אותו לגמרי?!
-
- 8 תגובות
- 826 צפיות
-
-
שלום אני מחפש ספק כח חזק לאוברקלוקינג למערכת : AMD 64 3200 6800GT Crucial Ballistick pc4000 512MB * 2 הבחירה המועדפת היא OCZ אבל מה לשעות ואין בארץ..(מישהו יודע מתי?) ראיתי שיש בפנדה TAGAN 480 והנתונים שלו נראים טובים מאוד איך הוא בהשוואה לOCZ או ENERMAX495 ? אגב יש את טאג'ן בעוד חנות חוצ מפנדה?
-
- 8 תגובות
- 752 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש בקרוב מצלמה דיגיטלית בינתיים עלו במוחי השאלות הבאות: 1. התענייתי במצלמות של אולימפוס כי מצאתי אותן במחיר טוב, עכשיו השאלה שלי היא איזו מצלמה עדיפה HP 850 או Olympus 720/740? מצד אחד ל - HP יש 4 מגה פיקסל, אבל מצד אחר אין לה מוניטין כמו שיש לאולימפוס בתחום המצלמות. 2. מה עדיף, מצלמה בעלת זום גבוה (X8) ורזולוציה בינונית (3MP) או מצלמה בעלת זום בינוני (X3) ורזולוציה גבוהה יחסית (4MP)? השאלה נובעת מן העובדה שאני טירון לחלוטין בתחום הצילום ולכן אינני חושב שאדע להתמקד מראש באמצעות זום גבוה בפרט מעניין מתוך התמונה הכללית שאראה במסגרת (בפריים); ולעומת זאת במקרה כזה אם אצלם ברזולוציה גבוהה אוכל לאחר ביצוע הצילום לבחור מתוכו …
-
- 8 תגובות
- 809 צפיות
-
-
שלום וברכה חברים אני מחפש במינמום מחיר. 1. מדפסת לייזר שחור/לבן 2. שתהיה בשילוב עם פקס. 3. עליות של טונר שיהיו נמוכות 4. עדיפות למגירה 5. אין צורך בהדפסה דו צדדית. תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
3R SYSTEM NEON Light Silver + Big Window כולל יציאות USB ו FIRE WIRE מהצד. צג טמפרטורה כולל חיישן חכם. נורות בקרה - ניאון כחול + אדום כפתור לקביעת שני מצבים למאווררים 80 מ"מ כלולים. חריצי אויר בצדדים לזרימת אויר מושלמת חלון גדול מקורי בצד הדלת ללא ספק כלומר עם אני יקנה ספק טוב... ובכול זאת עדיין יכנסו הכרטיסים וכו'... למארז? ותודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 878 צפיות
-
-
עכשיו לארץ גם הגיעו כרטיסי PCI שמכניסים למחשב והם נותנים יציאות USB 2.0 (זה תומך גם בUSB הראשון). בקיצור מה שרציתי לשאול אם הכרטיסים של זה אפשר לחבר אותם רק לחריץ PCI פנוי אם שגם צריך לחבר לכרטיסים האלה (שמוסיפים יציאות USB) איזה חוט קטן מלוח האם. ואם כן, איזה ?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתלבט בין MX1000 ל MX610 של לוג'יטק. מי מהם לוקח(יותר חזק) באיכות ובזמן בטריה? תודה מראש. .swg
-
- 8 תגובות
- 633 צפיות
-
-
-
התחדשתי בLX5 אלחוטי, עכבר סוף הדרך עכשיו, יש לו אופציית TILT, זאת אומרת גלילה לצדדים, הלחצן גלילה עצמו זז ימינה ושמאלה, כמו ANALOG STICK. עכשיו לא הצלחתי להשתמש באופציה הזאת, האם צריך להוריד תוכנה כלשהי? לא קיבלתי שום דיסק עם העכבר.
-
- 8 תגובות
- 973 צפיות
-
-
האם הכרטיס הפיסיקלי הזה הוא רק למשחקים? מה עם תוכנות עריכה? אודיו...וידאו...
-
- 8 תגובות
- 796 צפיות
-
-
שלום - יש לי את המדפסת HP PSC 1315 קרוב לחצי שנה ובקושי השתמשתי בה , התחלתי להשתמש בה בשבועיים האחרונים הכל הלך בסדר עדכנתי דרייברים שבאים עם המדפסת הכל הכל חיברתי הדפיס לי נגמר לי הדיו , קניתי חדש ב200 ש"ח וגם כן לעאזאזל עם המחירים היקרים האלה,אני בא להדפיס אני קולט את ההודעה המעצבנת הזאת ולא יודע איך להפתר ממנה (בהמשך ההודעה: לחצתי ALIGN ואז היה כתוב לי DONE עשיתי DONE וכלום לא קורה לא יודע מה לעשות פתאום התחילה לעשות בעיות עזרה בבקשה ... ולמה הדיו כל כך יקר אני משתגע........ [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 764 צפיות
-
-
האם יש משמעות לצבע בו הכרטי\לוח צבוע? (למשל האדום ב RADEON9700 או השחור בלוחות EPOX\ABIT)
-
- 8 תגובות
- 937 צפיות
-
-
אז ככה... יש לי עכבר כדורי רגיל, והיום, ללא כל התראה הוא התחיל לא להגיב. הייתי באמצע משחק, והתחלתי להבחין בקירטועים שהתחילו להיות לו עד שהוא נדם לגמרי ולא זז מאז... טוב, פתחתי אותו. כשפתחתי אותו גיליתי ים של ג'יפה בפנים,ניקיתי אותו, אבל הוא עדיין לא מגיב, אני כרגע על עכבר דפוק של מייקרוסופט, למישהו יש מושג מה קרה לו?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. התפנו לי 500 שקל חדשים והחלטתי לקנות סורק. אני ממש לא מבין בסורקים וראיתי כמה סורקים במצבע בכל מיני מכרזים אבל מנסיו אני יודע שהם רק דופקים אנשים , לכן אני פונה אליכם , מישהו יכול להמליץ לי על הסורק הכי משתלם שאני יכול לקנות עד 500 שקל? ואם יש זמן גם קצת להסביר על הסורק. תודה.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי לאחר שלא נעניתי בת'רד הקודם, אני שואל שוב איזה מדפסת לדעתכם כדאי לקנות בתקציב הנ"ל. כמות הדפסות שבועית לא היסטרית אני חושב שהכי מתאים לצרכי המשפחה מדפסת לייזר שחור לבן.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם. הזמנתי לאחי ליומולדת את המארז הנ"ל (בשחור ), ואני רוצה לדעת 1) איך הספק שלו?!? (500W, המארז מקורי של איי טופ...) 2) האם מישהו יודע אם הוא בטוח מגיע עם מאוורר 120 מאחורה?? בצד אני בטוח שכן, ומקדימה גם אחד נכון?!? 3) האם איי טופ היא החבקה המקורית שייצרה את ה -xblade?!? או שהיא גם חיקוי של מארז אחר?? 4) איך החברה הזאת בכלל?
-
- 8 תגובות
- 789 צפיות
-
-
אני צריך עזרה בקשה בבחירת אל-פסק כדי שיוכל להחזיק את המחשב למשך כ-5 דקות לכל היותר. הוא יחזיק רק את המחשב(P4, כרטיס מסך יחסית פשוט, כרטיס קול ושאר הדברים הבסיסים) והמודם. עדיף מאוד שיהיה המלצה מהחנות KSP: יש שם דגם ב 235 ועוד אחד ב- 385. האם אם יכול להסתפק באל-פסק הזול או שעדיף להשקיע כבר על שני ב-385? או שבכלל עדיף משהו מחנות אחרת? בכל מקרה אם יש המלצה מחנות אחרת אז לא לחרוג מה-400 שקל (למרות שעדיף כמה שיותר זול). אני גם לא ממש מתמצא בנושא הזה אז אם אפשר גם קצת פרטים: כמה זמן הוא יכול להחזיק את המחשב דלוק? האם הוא מכבה את המחשב אוטו'? מה הגודל שלו +-? תודה מראש לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 692 צפיות
-
-
היי יש לי בסלון טלויזיה שמחוברת למחשב (שנמצא בחדר אחר והכבלים עוברים דרך חור בקיר, כולל דונגל BT לקליטה של המקלדת עכבר הנוכחיים שלי). הסט הנוכחי שלי הוא logitech dinovo media deskotp bt [ATTACH=CONFIG]9558[/ATTACH] הסט שירת אותי במשך שנים רבות. בעיות: גם בעכבר (MX1000 האדיר) וגם במקלדת בחלקה התחתון, יש חלקי גומי\סיליקון שפשוט בלתי אפשרי לנקות אם מנקים אותם הם הופכים להיות דביקים בצורה מגעילה לכמה ימים, עד שהם מתלכלכים שוב ואז הדביקות נעלמת. כמובן שרוב הזמן הטרייד אוף הוא לא לנקות אותם.... אגב, אם יש למישהו פתרון\עצה איך לנקות חלקי גומי שכאלה בלי שיהפכו לדביקים בצורה שכזו - אני אשמח לשמוע. הצרה השניה: טווח הקליטה (לפחות של העכבר) מזייף מדי פעם למרות שהמרחק בינו לבין הדונג…
-
- 8 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות זיכרון נוסף למחשב ואני ממש ממש לא יודע איזה ... אני פתוח להצעות... Product name Genuine Intel® Pentium® 4 processor based system Board model Genuine Intel® D850GB system board OS version Windows* 2000\XP version 5.1 build 2600 OS memory 261,424 KB RAM תודה מראש...
-
- 8 תגובות
- 957 צפיות
-
-
מי שלא מבין על מה אני מדבר מוזמן להסתכל באשכול הקודם עליו שלי. אז לפי בקשתכם - דעתי: טוב מאוד!! מאוד התרשמתי וקיבלתי יותר ממה שיכולתי לצפות קודם כל המארז בא עם רגליות בדומה לאילו של HEC - טובות ויציבות מאוד !! הוא בא עם שתי מאווררי EVERCOOL שהם שקטים מאוד ויחסית למאוורר ג'נרי הם חזקים בטירוף! באמת מכניסים הרבה מאוד אוויר יחסית לג'נרי. יש גם במארז מגש נשלף להתקנת לוח האם - FEATURE שאפילו במארזי AA אין לפעמים (כמו ה CHIEFTECH למיניהם). חורי אוורר קיימים: אחד מקדימה למטה עם מאוורר מכניס איתו אחד מאחורה ליד המעבד עם מאוורר מוציא איתו אחד ריק כ 7 ס"מ מעלה הספק. הגודל שלו (גובהXעומקXרוחב) הוא 62X39X19. ללא הרגליות כמובן שמגביהות אותו ב 3 ס"מ נוספים מה שקצת היה לי מוזר הוא העומק…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1) http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_837&products_id=5334 2) http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_689&products_id=5391 3) http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_689&products_id=3950 אם יש לכם המלצות נוספות הן יתקבלו בשימחה. הערות גם לספקים שאני הבאתי: *שיהיה להם ספק חזק ושקט הנותן זרמים יציבים. *שיהיה להם קירור טוב. *שהמאווררים שלהם יהיו שקטים. עריכה:------------ תקציב 480 ש"ח בלחץ (עדיף הרבה פחות),המחיר כולל ספק. לא כל כך משנה עם חלון או בלי (רצוי עם). אני רוצה גם שהמארז יהיה יפה.
-
- 8 תגובות
- 751 צפיות
-