עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. שלום, שאלה שאולי מעט דקדקנית, אבל אני נורא אוהב ורגיל לאנטר הגדול שבמקלדות לעומת הקטן. אני שם לב שיש לא מעט מקלדות שיש להן שתי גרסאות, כדוגמת ה-Microsoft 3000: גרסת האנטר הגדול: וגרסת האנטר הקטן: האם מישהו יודע מה המקור להבדל? האם לצורך העיניין, השוני נובע בין ייצור אירופאי לאמריקני? מה שאני מנסה לברר בעצם, איך אני אוכל לדעת במעמד הרכישה איזו מקלדת מוכרים לי? *אם למישהו יש את המקדלת הנ"ל בדגם עם האנטר הגדול, אשמח לדעת היכן הוא רכש אותה + המלצות למקלות עם אנטר גדול אחרות שדומות יתקבלו בברכה.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. בתקציב של 200-300 ש"ח על איזה מדפסת הייתם הכי ממליצים? תודה מראש

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. אני מתלבט כרגע בין LYCOSA לG15, אם יש משהו טוב יותר בטווח המחירים הזה אשמח להמלצות. דגשים על שקט וכמובן שתחזיק מעמד המון זמן, אני נוטה לכיוון הG15 בעיקר בגלל המסך ובמיוחדדדדד בגלל האחריות המדהימה של לוג'יטק

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by itzik_now,

כעת , לאחר שבילבלתי לכם את המוח ובניתי לעצמי מחשב (פחות או יותר) - השאלה הניצחית : האם לרוץ לקנות ביום ראשון , או להמתין (ירידת מחירים עוד בפתח.. ?) הדילמה נשארת תמיד .. הרי תמיד ירדו המחירים עוד ועוד.. השאלה היא מתי אומרים STOP .. ? ביום ראשון הקרוב .. או קצת אחרי.. ?

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by yot,

קניתי בתחילת השבוע פלאפון Sony Ericsson K700i מחברת אורנג'. הפלאפון בעל מצלמה נגן MP3 ועוד שטויות.. עם הפלאפון לא קיבלתי חיבור למחשב, אבל כן קיבלת דיסק התקנה למחשב. אתמול קניתי את הכבל חיבור, התקנתי ומשום מה המחשב מזהה את החיבור של הפלאפון אבל התוכנה שאיתה אני אמור לעבוד (My Phones) לא מזהה את החיבור (כשאני נכנס לתיקייה של My phones כתוב Not Connected) וזאת למרות שכשאני נכנס ללוח בקרה ומשם ל-Phone Monitor Options אני כן רואה שהמחשב זיהה חיבור של ה-K700... מדוע זה קורה? ניסיתי להתקין בחיבורי יו אס בי שונים, לא הצלחתי וגם ניסיתי להשתמש בדיסק שקיבלתי עם הכבל ולא עם הדיסק של הפלאפון, עדיין לא עבד. למישהו יש רעיון? תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. שלום אני מחפש מדפסת משולבת פקס וסורק, ההדפסות יהיו בעיקר שחור לבן ולעיתים רחוקות. אין לי מושג מה ההבדל בין ליזר ללא ליזר אם מישהו יוכל להסביר בבקשה זה מאוד יעזור. חשוב לי מאוד שהתחזוקה שלה לא תהיה יקרה (צבע) ושהיא תרזיק הרבה זמן (מותג איכותי ולא חרטה שיהרס אחרי שנה). רק לחדד: השימוש הוא ביתי וממש מדי פעם, חשוב שיהיה מותג טוב שלא נהרס. תודה לכל מי שיכול לעזור

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. שלום הייתי רוצה המלצות על מצלמות אינטרנט עם מיקרופון פנימי במחיר טוב או מצלמה ניידת שהיא עם 3 פעולות מצלמת אינטרנט + מיקרופון, מצלמת תמונות, מצלמת וידיאו של דקה /שתיים במחיר זול ואל מה אתם יותר ממליצים במחיר של עד 300 ש"ח תודה

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by liav12,

השאלה בכותרת הייתי בחנות פה באילת וקניתי אותו ב 250 ש"ח, ראיתי ביקורת דרך הטלפון באיזה אתר אבל ממש חפיף וקיבל ציון 9.1...רציתי לדעת האם למישהו יש אותו והוא מרוצה? האמת אכזבה ראשונה היא שאין כפתורים לאינטרנט - כלומר אלו של דף קדימה ודף אחורה בלחיצת כפתור..במקום לגשת כל פעם למקלדת או ללחצן שעל המסך. תודה

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by yotamoo,

טוב, אני יודע שלא כדאי לקנות זכרונות פנימיים מחברות אנונימיות כדי להבטיח אחריות ואיכות, אך האם יש הבדל בין הזכרונות של החברות המוכרות כמו קינגסטון ומיקרון?

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. תעזרו לי לבחור סט מקלדת ועכבר אלחוטים הכי נורמליים מכל אלה.... תודה מראש Deluxe 660 Cordless Desktop Black Set logitech 140 ש"ח Wireless Optical Desktop 1000 - Reatil Microsoft 133 ש"ח Gigabyte Wireless Multimedia Keyboard & Mouse Set GKM-WM01C 100 ש"ח Genius KB600 Wireless Keyboard + Mouse Heb-Eng Black 122 ש"ח

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by oren_c,

הייתה לי מדפסת ישנה במשך יותר מ-5 שנים, מהאלה ששלושת הצבעים נכנסים בטונר אחד. עשתה את העבודה כמו שצריך, היו בעיות רק לעיתים רחוקות אם בכלל (בקושי זוכר שהיו כאלה). החלפתי בזמן האחרון למדפסת מהסדרה HP OfficeJet 6900 שצריך בשבילה טונר HP 903XL. טונר צבע כזה עולה בערך 80 שקל (ויש שלושה צבעים אז צריך שלושה טונרים). טונר שחור כזה עולה 150 שקל. לעיתים תכופות מידי המדפסת עושה בעיות בהדפסה (פסים "מרוחים" על הדפים). זה בעצם מצריך ממני לעשות כל פעם Clean Cartridge, אבל הפעולה הזו עצמה מבזבזת דיו ודף אחד. כל פעם שיש תקלה של מריחות כאלה, אז בממוצע אני עושה ~2 פעמים את הפעולה של Clean Cartridge. לא עשיתי בדיקה דקדקנית (של חישוב…

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. שאלות לגבי מעבדים? מה שרציתי לדעת זה מה זה המכפל הזה במעבדי AMD זאת אומרת שכתוב נגיד 133X11.5 מה זה אומר?! לא באינטל אין את זה? למה במעבדי AMD בשביל להמהיר אותם צריך לחבר (קראתי באתר של TOM) שתי גשרים L1 ו L3 או משהו בסגנון ולגבי מעבדי אינטל אני יודע שהמכפל שלהם נעול אז איך ממהירים אותם ע"י המהרת הBUS שלהם?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. אהלן, רכשתי לא מזמן את הCORSAIR SABRE הוא תומך עד 6400 DPI. בתוכנה של העכבר יש אפשרות להעלות את הDPI. באיזור ה4000 הוא כבר מרגיש לי מהיר מדי, אז הורדתי ל3000 מצד שני, גיליתי, שאם אני מעלה אותו ל4000 ומוריד את המהירות של הפוינטר(דרך התוכנה, לא דרך הWIN), אני מגיע בערך לאותה מהירות. מה המשמעות של כך? מישהו מכיר?

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by KoM,

חשבתי לקנות כרטיס קול פשוט למחשב שלי וישנן שתי אפשרויות בחירה כרגע : Creative SB Live 5.1 - PCI - RETAIL או HERCULES - Gamesurround Fortissimo II אני לא צריך 5.1 אבל הלייב ויליו לא נמצא כרגע אז אילו שתי האפשרויות כרגע, מה אתם חושבים שעדיף ?

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by ron_n,

שלום לכולם! אחרי שהעכבר הנוכחי התחיל להרגיז אותי, החלטתי לקנות עכבר חדש. אני מעוניין בעכבר אופטי חוטי בעלות של כ-250 ש"ח לכל היותר. יש לי ניסיון טוב עם לוג'יטק, ולכן אני מעדיף עכבר שלהם, אבל אני לא אתנגד לעכבר טוב של חברה אחרת. תודה רבה לעונים!

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by Aviad56,

היי, לא ידעתי כ"כ לאן לקשר את הבקשה, אבל אני חושב שזה רלוונטי לפה. אז ככה, יש לי כרגע את הציוד היקפי הבא: SteelSeries Siberia V2 Frost Blue Microsoft Side-Winter X4 Keyboard Deathadder 3500 Black Edition QcK+ Diablo III קודם כל אשמח לשמוע חוות דעת על הציוד ההיקפי והשילוב, ויחד עם זאת אני מעוניין לעצב את העמדה שתהיה יפה, הכוונה היא שאני צריך עמדה לאוזניות שתהיה מתאימה, והקטע זה שיש לי גם במחשב עצמו מהמארז LED בצבע כחול חזק, אז יוצא שיש לי 2 לדים בצבע כחול - מהמחשב והאוזניות, ואחד אדום - מהמקלדת. עכשיו אני רוצה להוסיף את הלדים האלה שיש מאחורי המסך של המחשב? שאומרים שזה עוזר לעיניים או משהו כשאתה במחשב בחושך... בכל אופן אפשר רעיונות לעיצוב לפי מה שכתבתי? תודה!

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by X,

חבר שלי אומר שלמשחקי מחשב תמיד עדיף עכבר רגיל (לא אופטי) חבר אחר שלי אומר לקנות רק אלחוטי, ולא אופטי תגובות? ואיזה עכבר כן כדאי? (מוגבל ל-150-200 ש"ח)

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by ofir_16,

אהלן, יש לי את הכרטיס gerforce 2 ti של hercules ורציתי לדעת איפה אני מברר אם הוא עובד ב agp X4 או agp X2?? בביוס מסומן לו x4 אז זה אומר שהוא עובד ב X4?? יש לי את הדרייברים החדשים (23.11) ולא מצאתי שמידע שם

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by tel avivi,

שלום, קניתי מחשב חדש, מנסה לחבר את המדפסת הקיימת (HP DESKJET F2200) ומקבל כל הזמן שגיאות. ניסיתי להוריד דרייבר שמתאים לווינדוס 7 שיש ברשותי אבל עדיין, מקבל את ההודעה הבאה: אשמח לעזרה, תודה.

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by Haflo,

השטות הזאת כבר לא קיימת? נכון?

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by The_overclocker,

קיבלתי את המחשב הזה (PENTIUM II) הכל עובד רק אין לי ספק בשבילו, אני לא יודע איזה אני צריך, כיוון שיש לו רק טור אחד של החיבור הזה שנמצא על הלוח אם (במקום 2 חיבורים שיש במחשבים החדשים יותר). האם ניתן אכשהו לחבר ספק "רגיל" של PIII\PIV עם החיבור השל שני הטורים רק לטור אחד יש בלוח, או שצריך לקנות אחד, רק א י פ ה ? תודה לעוזרים\מגיבים\ולכווולם :-\

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by 8-Ball,

אני רוצה לקנות את המקלדת מולטמדיה של מיקרוסופט בצבע שחור (120 שקל בזיגזג) המחיר שלה בסדר גמור אבל השאלה שלי היא אם זה נוח להשתמש במקלדת כזאת? למישהו יש מקלדת שחורה ויכול להעיד? אני מפחד שיהיה לי קשה למצוא כפתורים בגלל הצבע וכו'...

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. היי לפני כמה זמן נשברתי מהרעשים של המחשב שלי, זה לא ויברציות, חשבתי שזה הרעשים של המאוורר של המארז + של המעבד, אז בקיצור אני כבר הרבה זמן מחפש מארז חדש. אבל היום באמת פתחתי את המארז באמצע שהמחשב במאמץ והקשבתי טוב טוב למארז ושמעתי אותו מקלל אותי, סתם מה הקשר, בקיצור הבנתי שהרעש העיקרי והמעצבן במיוחד הוא מהספק, אולם גם המאוורר של המארז עושה רעש אבל הוא לפחות לא מעצבן כמו של הספק. אין כלכך הרבה כסף לבזבז עכשיו, זה לא הדבר היחיד שיש לי על הראש, אז אני צריך להחליף דבר אחד: או את הספק לספק לשל לפחות 400W אבל שיהיה רציני וסופר סופר שקט, אבל ממש שקט שאני ארגיש הבדל ענק ברעש מהספק הנוכחי אחרת נדפקתי בגדול. או להחליף מארז, אם אני אחליף מארז אני אחליף או: ל coolermaster 533- …

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by shoeyal,

לשבתי לקנות את הדגם Logitech Cordless TrackMan Optical http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=44_120&products_id=294 אבל אני לא רוצה לוותר על העכבר הרגיל. יש דרך ששניהם יפעלו ביחד או לחלופין שאוכל להחליף ביניהם תוך כדי עבודה(ולא ע"י ניתוק פיזי של האחד וחיבור השני)

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים