ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
חבר שלי מחפש מדפסת לייזר שחור לבן משולבת. דרישות - אמינות ושקט. חשוב מאוד שתהיה שקטה לאו דווקא בתהליך ההדפסה אלא גם בתהליך התחזוקה (אם יש כזה). כרגע יש לו מדפסת הזרקת דיו שמדי פעם עושה ניקוי ראשים ומעירה את הילדים.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי את corsair sp2500 מ-ksp היום, התלבטתי ואמרתי גם למוכר שהתלבטתי ביניהם לבין microlab solo7c ההתלבטות הייתה בעיקר כי לסולו אין בס חזק כל כך וממש חשוב לי סאב וופר טוב לסרטים משחקים ובמיוחד למוזיקה אלקטרונית שאני אוהב בעיקר קניתי הרגע סיימתי לחבר הכל טוב ויפה הבס מרשים ביותר וגם קראתי עליו שהוא מגיעה לתדרים נמוכים מאוד ושהוא חזק ובכלל המערכת חזקה אני רק רוצה להגיד שאני עכשיו בוחן שירים אני שומע עכשיו blink 182 - mutt ושציפיתי ליותר, אין פשוט רואים שזה סטיליטיים ולא רמקולים טובים למוזיקה אני ביקושי מרגיש כאילו אני שומע את המוזיקה כאן ואני לא יודע אם עשיתי טעות והייתי צריך ללכת על ה- solo 7c של מיקרולאב,בבקשה אם מישהו מכיר את הרמקולים שיש לי ויכול להסביר לי קצת עליהם אם…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, הדרישה היא די פשוטה בסה"כ: מדפסת זולה וכמה שיותר חסכונית בדיו להדפסת מסמכי שחור-לבן בלבד. שמתי לב שרוב מדפסות הזרקת הדיו הן גם צבעוניות ובד"כ מגיעות משולבות עם פקס+סורק וכו'.. שזה לגמרי מיותר במקרה הזה.. לכן האם יכול להיות שקניית מדפסת לייזר פשוטה תהיה יותר משתלמת פה? המטרה היא להדפיס כמה שיותר דפים בכמה שפחות כסף - וכמובן רצוי שהמדפסת עצמה תהיה זולה יחסית (עד 300 ש"ח אם אפשר). תודה רבה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני מתכנן לקנות עכבר גיימינג בסופ''ש הבא ואני צריך לדעת איזה עכבר יותר טוב מבין השניים ( כותרת ) עדיף מה שעם יותר דיוק. תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה ההבדל בין P-III ל P-III-M (מה אומר ה- M)
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
אוקיי אז ככה, בן דוד שלי רוצה לקנות מחשב והוא ביקש ממני להרכיב לו מפרט, התקציב שלו הוא 7000 ש"ח. אז הרכבתי לו(בעזרתו הרבה של COM ) את המפרט הבא: Gigabyte GA-7VTX-H Plus ( Socket A - KT266A - CREATIVE - LAN ) + AMD XP 1700 + 256MB DDR BUFFALO HERCULES - 3D PROPHET FDX 8500 LE - 64MB DDR - TV OUT + DVI OUT ( RETAIL ) MAXTOR (D740-6XL) -40GB -7200 RPM - ATA 133 (RETAIL) Liteon40X24X10 HERCULES - Gamesurround Fortissimo II ASUSDVD ROM X16 Pine Comstar 56K Rockwell (PF-X01A-20) - V92 - PCI CTX PR705F - 0.24 - 17 inch - FD-Trinitron - 1280x1024 78Hz TASK TK-3001 - MIDI ATX - 300w ATX עכשיו, יש לי שתי דילמות עקריות: האחת היא האם לקחת כונן DVD או CD רגיל?(ב…
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
קיבלתי את המחשב הזה (PENTIUM II) הכל עובד רק אין לי ספק בשבילו, אני לא יודע איזה אני צריך, כיוון שיש לו רק טור אחד של החיבור הזה שנמצא על הלוח אם (במקום 2 חיבורים שיש במחשבים החדשים יותר). האם ניתן אכשהו לחבר ספק "רגיל" של PIII\PIV עם החיבור השל שני הטורים רק לטור אחד יש בלוח, או שצריך לקנות אחד, רק א י פ ה ? תודה לעוזרים\מגיבים\ולכווולם :-\
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.gimx.co.il/computers/default.asp?mnu=2&catid=45&mfid=&subc=&pid=811 ב- 165 ש"ח!! שווה? אין לי שום מידע אחר
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מחפש עכבר לשליטה מהמיטה פעולות מצומצמות כמו לסגור ישומים ולהתחיל לא משנה גודל לא משנה צבע העיקר שיהיה זול וכמובן טווח הקליטה עד 3 מטר.. לא צריך יותתר לא משנה לי חברה או אל העיקר שיהיה אמין. איך העכבר הזה: http://www.21.tv/Templates/productdetails.aspx?CategoryName=computers&AuctionId=67682 תודה מראש אלכס.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בוקר טוב, אני מעוניין להחליף את המקלדת שלי,היא טובה ומשמשת אותי מצוין אך כבר מלוכלכת ואינה ניתנת לניקוי. אני חסיד של לוג'יטק, כל ציוד היקפי כגון: רמקולים 5.1 מצלמת אינטרנט הם לוג'יטק. מאוד מרוצה מהאיכות,עיצוב והביצועים של החברה המעולה הזו. עכשיו: הרבה זמן שאני שם עין (לפחות 3 שנים אם לא יותר) על מקלדת של לוג'יטק מסוג DINOVO זו המקלדת: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=746595 היא מגיעה עם עכבר MX1000 שקראתי עליו ביקורות משובחות במיוחד (אני לא גיימר המשקל לא מעניין אותי) שרציתי לרכוש אותו בלי שום קשר. אומנם,אין שום ביקורת על המקלדת הזו. מישהו מכיר? אני יודע שיש מספר דגמים של המקלדת,סט שעובד על אינפרא,בלוטות ואם אינני טועה עוד משהו... המקלדת השניה ששמתי על…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני צריך להביא מקלדת PS/2 חדשה. עשיתי סיבוב ב-4 חנויות וכל המקלדות הן USB. אני לא רוצה "מקלדת" וזהו. יש לי דרישות. תחל'ס אני אמור למצוא משהו מתאים בחנויות אינטרנט בארץ, רק הבעיה היא שהתמונות שם כל-כך מגעילות שלא רואים כלום. אם אי אפשר לגעת, לבדוק ולמדוד אז שלפחות יהיה אפשר לראות... אני לא הולך לקנות חתול בשק. איביי כנ"ל.. או שהתמונות קטנות או שהסוג לא מתאים לי.... אגב, בקושי יש שם מקלדות PS/2 עם עברית. ואז חשבתי... יש הרי מתאמים. אפשר להביא מקלדת USB ולחבר אותה ל-PS/2 בעזרת משהו כזה? http://www.ebay.com/itm/2PCS-USB-Female-in-to-PS2-Male-Adapter-Converter-for-Computer-Keyboard-Mouse-/151755627969?hash=item2355571dc1:g:mGIAAOSwu4BV…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
או במילים אחרות האם המעבר בינהם שווה 200 ש"ח לחלופין - המלצה על מקלדות בסדר גודל של 500 + ש"ח למשחקים
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איזה צורב מחזיק שנים ועדיין מצליח לצרוב את רוב הדיסקים בהצלחה? :jump:
-
שלום כפי שמתואר בכותרת אני מעוניין לרכוש מדפסת אשר כוללת סורק מכונת צילום ופקס מחברה Lexmark or HP כדרך אגב אני ישמח לשמוע חוות דעת על החברה Lexmark בתודה עודד.
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי. אני מחפש להורים של חברה שלי מדפסת הכוללת: מדפסת לייזר (שחור לבן) , פקס (חשוב שהפקס יתקבל באופן אוטומטי כי הבנתי שלא כולם ככה) סורק, אלחוטית WIFI. מהירות הדפסת/איכות הדפסה/עלות לדף - לא מעניין ולא חשוב מחיר - כמה שיותר זול אז עדיף אבל לפי מה שראיתי זה בסביבות ה1000 ש"ח השאלה שלי היא האם ניתן להניח את המדפסת באיזו פינה בחדר ליד שקע חשמל ושקע לפקס בלבד או שהמדפסת חייבת להיות מחוברת למחשב כלשהו? הבנתי שיש מדפסות כאלה שהן עצמאיות עם WIFI וניתן להתחבר אליהן מכל לפטופ באזור. תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ספק הכוח של המחשב שלי נשרף בגלל הפסקת חשמל. החלטתי שזו הזדמנות לקנות מחשב חדש (המחשב הישן כבר ממילא זקן ועייף) והפעם להצטייד גם באל-פסק כדי להמנע תקלות מצערות כאלה עם המחשב החדש. המעבד של המחשב החדש: INTEL Pentium D - 2.6 (805) DUAL CORE 533Mhz ספק הכוח: HEC-420W (WIN 420UB) - ATX 2 מסך: 17 אינצ' LCD אין לי מושג ירוק בענייני אל-פסק, ואשמח לקבל את הכוונתכם. נתקלתי בהצעה הבאה לאל-פסק: http://www.netbit.co.il/Product.asp?PID=UPS400AV&Cat2Cat1ID=3&Cat2ID=1 בהנחה שאין לי כוונות להשקיע יותר מדי כסף על UPS, אבל בכל זאת רוצה הגנה מינימלית למחשב, האם מחירו הזול (משמעותית בהשוואה ל - UPSים אחרים שראיתי באינטרנט) של האל-פסק הזה חשוד מדי ??? והאם זה בכל זאת עדיף מכלום ? א…
-
- 24 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לדעתנו תחום המארזים וספקי הכוח התפתח משמעותית, בפורום בפרט הנושא מצדיק לעצמו תת-פורום משלו שנקרא מארזים וספקי כוח" והוא תת פורום של חומרה אחרת וציוד היקפי נא לפרסם את השאלות והנושאים שלכם שם תודה
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני כמובן מתכוון לזה: http://www.logitech.com/index.cfm/mice_pointers/mice/devices/359&cl=us,en ולא לזה: http://www.logitech.com/index.cfm/mice_pointers/mice/devices/135&cl=us,en הMX510 שלי נהרס (לחצן שמאלי לא עובד), ואני מחפש עכבר שיחליף אותו. קראתי באתר כמה תשבוחות על ה518, אבל עכבר עם חיישן לייזר ועם רזולוציה של 2000DPI, שאפשר לשנות פיזית על העכבר נראה מתאים לי יותר. אולם לG5 יש מגרעה אחת; והיא העובדה שיש לו רק כפתור אחד מצד שמאל. חיפשתי באתרים בארץ ולא מצאתי אחד שמוכר את הגרסא הכחולה. אם יש לכם מושג היכן ניתן להשיג אותה, או סיבה ממש טובה ללכת על ה518 אתם מוזמנים לכתוב כאן.
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, לא בטוח שזה התת פורום הנכון, אם טעיתי אבקש מהמנהלים להעביר. אני רוצה לקנות PS4 ולחבר אותו ואת המחשב לאותו המסך באמצעות HDMI. קראתי שיש מוצר שנקרא בעברית קופסאת מיתוג שמאפשר להחליף בין המכשירים השונים. הבעיה שמסתבר שיש דגמים מסוימים שמחליפים אוטומטית/רנדומלית בין המכשירים המחוברים במידה והם פועלים. אני לא רוצה לכבות את המחשב כל פעם שאני רוצה לשחק בPS4 וגם להפך. תוכלו להמליץ לי על דגמים שאין בהם את הבעיה הזאת? בונוס אם זה דגם שנמכר בארץ באזור המרכז כי אז אוכל להחליף אותו בקלות אם יעשה בעיות.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מחפש עכבר גימנייג בסיסי ,טוב וזול. מקווה שמישהו יכול ל המליץ לי על משהו טוב שנמכר עכשיו בזול ב BF (KSP או אמזון או מקום אחר) מצאתי האמזון את ה Razer DeathAdder Elite ב 30$ https://www.amazon.com/Razer-DeathAdder-Elite-Mechanical-Ergonomic/dp/B01LXC1QL0/ref=zg_bs_402052011_1?_encoding=UTF8&refRID=9W80F5QHX7D3YHG24AY8&th=1 בארץ נראה שהוא עולה הרבה יותר , שווה את הכסף? יכולים להמליץ על משהו אחר אולי?
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
אוקי בהתחלה חשבתי שזה בעיה במקלדת שלחתי אותה לתיקון כמו טמבל היום אני מגלה המקלדת שלי אותו הדבר! וגם אצל חבר שלי ישש אות אותה הבעיה , הבעיה היא: כאשר אני מנסה ליכתוב בפוטושופ ועוד כמה תוכנות ,CZ = אני רץ רץ רץ פיתאום זה הולך לעט! סמתי תמקלדת הישנה שלי וגם שם יש את זה ... משהו מכיר תבעיה בלאט אם זה לא קשור לפה תעבירו
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
אתמול הכריזה חברת Thermaltake על סידרת המארזים החדשים שלה ה Xaser III מארזים אלו המחולקים לשלוש סדרות שונים אחד מהשני בחמורים מהם הם עשוים: הסידרה ה "פשוטה" עושיה כולה ברזל. (צבע שחור) ה"אמצעית" עשויה מברזל כאשר הפאנל הקדמי מאלומניום (צבע כחול) והסידרה ה"גבוהה" עושיה כולה מאלומניום (צבע כסוף - אהוב עלי במיוחד!!) כל המארזים כוללים 7 (כן 7!!) מאוררים, שניים מקדימה, שניים מאחורה, שניים בצד ואחד למעלה, פאנל בקרת מהירות ומד טמפ' חדש ובעל יכולת מדידה חדשות ומשופרת, יציאות USB2 ו FIREWIRE. בוסף לכך ישנם שני כלובי הארד דיסקים מלבד שני מקומות לכונני 3.25 ובסה"כ 6 מקומות לכוננים קשיחים + 2 מקומות לכוננים פלופי וזיפ. המארז מיוצר כנראה על ידי Thermaltake עצמה - ולא על י…
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-