עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. אני צריך מדפסת לתמונות איכות הגבוהה ביותר ולכמויות מסחריות כסף הוא לא בעיה אני רוצה מדפסת שתוכל להתמודד על כמויות גדולות של הדפסות באיכויות גבוהות ושתהיה חסכונית בדיו מה זה hp5550 איזה מדפסת זו ומה עדיף דיו או לייזר .

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by mrsph666,

שלום, יש לי כרגע את העכבר הבא: Microsoft Wireless Optical Mouse 2.0 - עכבר לא רע בכלל, די מדויק ואלחוטי. אני גיימר, ומרבה לשחק במשחק Counter-Strike: Source (ושאר הגרסאות, אמנם הרבה פחות ב-1.6 ו-CZ). לאחרונה חשבתי שאולי כדאי לרכוש עכבר חדש. בעצת חברי הגעתי למסקנה ש-Logitech MX 510 Performance Optical Mouse זה עכבר מצוין, בעל 800dpi resolution, ו- 5.8MegaPixel Data processing rate. אבל ישנם 2 עכברים יותר טובים שראיתי באינטרנט: Logitech MX 518 ו - Razer DiamondBack שניהם בעלי 1600dpi resolution (ב-MX 518 ניתן לבחור בין: 400dpi, 800dpi ו-1600dpi), ולשניהם יש 5.8 MegaPixel. אני לא יודע באיזה לבחור ובאם כדאי? אולי בכלל כדאי ללכת על Logitech MX 1000 Wireless Laser Mouse האם ארג…

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by itzik_now,

כעת , לאחר שבילבלתי לכם את המוח ובניתי לעצמי מחשב (פחות או יותר) - השאלה הניצחית : האם לרוץ לקנות ביום ראשון , או להמתין (ירידת מחירים עוד בפתח.. ?) הדילמה נשארת תמיד .. הרי תמיד ירדו המחירים עוד ועוד.. השאלה היא מתי אומרים STOP .. ? ביום ראשון הקרוב .. או קצת אחרי.. ?

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by jamoos,

יש לי ממיר דיגטלי של מת"ב ווידאו חיצוני למחשב אני מבין שאני צריך כרטיס טלויזיה (אני מעוניין לראות טלויזיה ולהקליט לדיסק הקשיח) אז רציתי להתייעץ אתכם מה עדיף: ה aver media או studio pctv pro של pinnacle, או משהו אחר שאתם יכולים להמליץ לי עליו במחיר טוב. השאלה היא מה יותר איכותי, במיוחד בהקלטה וגם בצפייה (המחיר לא משנה)???

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. איזה מחסנית דיו מתאימה למדפסת C3100 של HP גם בשחור וגם בצבע אני צריך את כל המספרים תודה

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by sagigi21,

היי. אני נמצא כרגע בחנות ומתלבט בין 2 עכברי RAZER הראשון - Razer Deathadder והשני - Razer Lachesis הבנתי שאחד מהם משתמש באינפרא אדום והשני משתמש בלייזר. מה טוב יותר לגיימינג? אני יודע שהבדל של 500 DPI לא ישנה הרבה. אודה מאוד לעוזרים.שגיא

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. כרגע אני עם BlackWidow בת בערך 4 שנים, וחברה שלי לא יכולה לישון כשאני במחשב (מקלדת רועשת ממש) האם יש מקלדת מכנית שקטנה בלי כל מני "תוספות" של גיימרים? בלי מקשי מקרו, ואורות וכו', נטו מקלדת איכותית.

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by dino,

שווה לקנות 6 ברגים Thumb Screws ב-29ש"ח? {הברגים הם של Antec}, אני הולך לכמה שעות, אז מישהו רוצה לדעת מאיפו שיגיד ואני ישלח לו יותר מאוחר בפרטי.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by Asher82,

שלום, ברשותי מדפסת HP officejet J4580. קניתי דיו לא מקורי, הכנסתי את המחסנית והמדפסת הציגה הודעת שגיאה בה כתוב שמיכל הדיו ריק לחלוטין. האם זה מכיון שמדובר בדיו לא מקורי? זו בעיה ידועה? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  10. Started by Bug2000,

;D : ???

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. היי, אני רוצה לברר איזה מאוורר למעבד עדיף: את ה-BIGTYPHOON של TT או את ה-NINJA של SCYTHE? שני המאווררים עולים בערך אותו דבר, ואני יודע שה-BT יותר שקט אבל ה-NINJA מאוורר טוב יותר, מה שאני לא יודע מה עד כמה מגיעים ההבדלים ברעש ובאיוורור ( של כל היחידה ולא רק של המאוורר עצמו שבא עם הגוף קירור ), וזה יעזור אם תגידו לי מה ה-DBA של כל מאוורר ( אני יודע שב-TT כתוב 16DBA אבל זה לא מוגזם קצת? ) ועכשיו אני רוצה לדעת על הגוף קירור עצמו, בלי המאוורר שבא איתו, איזה מהם הוא יותר טוב? כי אחרי הכול אם הבעיה היא במאוורר אז תמיד אפשר להחליף אותו, לא!?! אז לאיזה מאוורר יש את הצלעות קירור היותר טובות??? תודה מראש, יובל

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by puNani,

הממ, זה שוב אני. ולא, מי שמתעניין, עדיין לא קיבלתי את המחשב.. אמרו לי שמחר (מישהו זוכר את ההודעה שלי לפני חודש: "מחר אני מקבל את המחשב"? :-[ ) אז עכשיו כשאני הולך לקבל את המחשב הנחשק שלי סוף סוף עם ה AUDIGY אני רוצה רמקולים חדשים... יש לי יום הולדת מחר גם למי שזה מעניין אותו.. אז בכל מקרה אני רוצה רמקולים של SURROUND... ובואו נגיד שתקציב הוא לא נושא כרגע... איזה רמקולים טובים יש למחשב עם סראונד? משהו ברמה גבוהה עם סאונד איכותי והכל? ו אה ואבא שלי טס עוד שבוע לארה"ב אז אם יש איזה משהו טוב שאין אותו בארץ תספרו לי עליו בכל זאת כי אבא שלי יכול להביא לי (מתנת יומולדת)... תודה

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. שלום לכולם !! לפני כשעתיים רכשתי מדפסת בראדר דגם J4420DW התקנתי אותה וכל עובד , יש רק 2 בעיות שעוד לא הצלחתי לפתור: 1. איך מגדירים את הפקס של המדפסת כך ש: בזמן שמגיעה שיחת טלפון רגילה הוא לא יצלצל ורק הטלפון הראשי של הבית יצלצל, וברגע שמגיע פקס הוא יתקבל אוטומטית ע"י המדפסת? 2. הבנתי שיש הגדרות מיוחדות לאיכות הדפסה מירבית - כי האיכות תמונה צבעונית גרועה- מישהו יודע איך מגדירים ? תודה מראש לעוזרים!!! זה ממש ממש חשוב לי!!!

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. איזה צורב מחזיק שנים ועדיין מצליח לצרוב את רוב הדיסקים בהצלחה? :jump:

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. שלום לכם! רכשתי לא מזמן מחשב חדש, (אם צריך המפרט נמצא בצד) וכמו שאתם רואים יש לי WINDOWS VISTA SP1 ULTIMATE השאלה שלי היא : מדוע כאשר אני לוחץ על 3 מקשים במקלדת ברצף, הלוח משמיע צפצופים? (המקלדת מחוברת עם PS/2 אם זה אומר משהו) (כאשר אני לוחץ על 3 מקשים או יותר בו זמנית,המחשב לא קולט אותם, כאילו אני לא לוחץ על כלום) מה שמפריע לי יותר זה הצפצופים ולא העובדה שאי אפשר להשתמש בו זמנית עם 3 מקשים ומעלה. אפשר לבטל זאת או לעשות משהו בנידון? תודה לכם!

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by gesha_s,

שלום אנשים אולי מישהו יכול לעזור לי. אני ראיתי משהו כזה מתישהו בחנות בארץ ואני לא מצליח להזכר איפה ולא מצליח למצוא את זה באינטרנט http://cgi.ebay.com/NEW-Fellowes-Easy-Glide-Gel-Mouse-Pad-with-Wrist-Rest_W0QQitemZ350224352147QQcmdZViewItemQQptZBI_Desk_Accessories?hash=item518aff8393&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=65%3A15|66%3A2|39%3A1|293%3A1|294%3A50 http://www.ciao.co.uk/Fellowes_Mouse_pad_with_wrist_pillow__5367586 זה שני הקישורים שמסבירים למה אני מתכוון יש גם משהו חדש שראיתי http://www.amazon.com/Fellowes-Gliding-Palm-Support-sapphire/dp/B0017KE3E6 כל אחד מהם או משהו דומה יעזור תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  17. אני מחפש דיו למדפסת הזו. מישהו מכיר איזה דיו אני צריך? איפה אתם ממליצים לי לקנות (איפה הכי זול)?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. לי יש את המקלדת הזאת : https://ssl11.chi.us.securedata.net/miccomputers.com/merchantmanager/v4/images/microsoft-keyboard.jpg של מיקרוסופט הרגילה מאוד (נוחה) יש לי אותה כבר הרבה זמן ואני הייתי רוצה לדעת עם יש איזשהו דרך לנקות את המקלדת מבפנים.... (נכנס לי בין המקשים מלא דברים מלא אבק וכו....) אז עם יש דרך בבקשה שמישהו יעזור לי =] ועם אני יכול להוציא את הכפתואים זה יהיה הכי טוב (רק עם אפשר) תודה לעוזרים =]

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. אורח athlon
    Started by אורח athlon,

כך, לפני עשרה חודשים קניתי לוח Abit KT7-RAID מאקסלנט, היות והם היו היחידים שהביאו את הלוח הזה לארץ, ולכן קניתי אותו מהחלאות האלה. בשבועות האחרונים המערכת סבלה מחוסר יציבות בתלת-מימד ומפריזים לא ברורים, כשפתחתי את המחשב גיליתי להפתעתי שהקבל, שאחראי על ויסות החשמל לAGP, התפוצץ וכל הנוזל הכימי שבתוכו יצא, והנה קיבלתי את התשובה לשאלה שלי. הבעיה שלי היא כפולה: המחשב הזה זה המחשב הנורמאלי היחידי שיש לי עובד, ואני יודע שלקבל החלפה מאקסלנט יקח חודשים ואפילו שנים, ואני לא מתכוון להשאר בזמן הזה בלי מחשב. עוד דבר, זה שאני בוודאי אקבל לוח משופץ, עם תקלות דומות. יתרה מזאת, בשיחותי עם אקסלנט החלאות רוצים שאני אביא את כל המחשב אליהם(לא קניתי כלום מהם חוץ מהלוח, כל שאר החלקים הם מזיגזג/פ…

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by OZ,

יש לי כבר שנתיים כרטיס של קרייטיב שוכב בארון ואין לי מושג מה הוא עושה, אני רק יודע שהוא לא כרטיס קול, יש לו 4 יציאות מחוץ למחשב: line out - עם חיבור כמו של רמקולים s-vhs out comp out spdif out ובפנים יש לו 4 כניסות לסאונד שמחבר סידירומים עם הכרטיס קול. הדגם של זה: ct7165-d תודה.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by RONG23,

אשמח להמלצת אוזניות לגיימינג אני מתלבט בין logitech g930- לturtle beach 5.1 דגם כלשהו האם ממש שומעים הבדל בין סראונד לסטריאו? האם שווה את ההשקעה באוזניות כאלה? אשמח להמלצות תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by yairggg,

שלום יש ברשותי לפטופ 15.6". הבעיה היא שלפעמים באוניברסיטה אני עובד עם כמה ספרים במקביל והלפטופ טיפה נתקע לי ביניהם ומפריע לי. כרגע אני פשוט מעמיד את הלפטופ על כמה ספרים ועובד עם עכבר ומקלדת אלחוטיים וככה אני פותר, בצורה גרועה למדי אמנם, את הבעיה ומקבל מבטים טיפה מוזרים בספרייה חשבתי לקנות מעמד, אבל אז עלו לי שתי שאלות: האם זה בכלל יעזור לבעיה שתיארתי? ואם כן ואני כבר ארכוש כזה, האם יש מעמד כזה שמתאים את עצמו גם לשימוש במיטה ולא רק על שולחן? תודה רבה מראש על היעוץ

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. מה ההבדל בין P-III ל P-III-M (מה אומר ה- M)

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by InspiteL,

בארץ המחיר של Corsair MM600 הוא 60 ש"ח (אייבורי). באתר הרשמי ובאמזון המחיר הוא כ-40$. למישהו יש מושג מה הסיבה לפער המשמעותי והלא הגיוני הזה?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.