עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by rofben,

אני צריך חוות דעת על העכבר רייזר ממבה כי אני קונה אותו מחר ואני רוצה לדעת אם הוא טוב. תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  2. יש לי לוח אם micro atx ,ואני רוצה להכניס אותו למארז קטן ככל האפשר,לאיזה מארז הוא יכול להתאים? ואיך קוראים למארזים הממש ממש קטנים? thx

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. שלום לכולם אני מנסה לחבר מקלדת ועכבר של (corsair (starfe+glave ל KVM HDMI של חברת gold touch הם לא מגיבים כשאני מנסה להחליף מחשב , מישהו התנסה בצרה הזו ?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  4. Started by X,

חבר שלי אומר שלמשחקי מחשב תמיד עדיף עכבר רגיל (לא אופטי) חבר אחר שלי אומר לקנות רק אלחוטי, ולא אופטי תגובות? ואיזה עכבר כן כדאי? (מוגבל ל-150-200 ש"ח)

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. יש לי את הסט הזה של עכבר+מקלדת והעכבר שלו פשוט דפוק, הוא משתגע, רוב הזמן הוא בכלל לא מגיב, והחלפת סוללות לא עזרה. למישהו יש רעיונות??

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by Masasa,

כרטיס טלוויזיה : http://www.ebay.com/itm/NEW-Hauppauge-WinTV-HVR-1850-ATSC-QAM-NTSC-85621LF-TV-Tuner-PCIe-/260870387273?pt=US_Video_Capture_TV_Tuner_Cards&hash=item3cbd163649שלט :http://www.ebay.com/itm/Genuine-HP-USB-Microsoft-MCE-Media-center-IR-Remote-Control-RC6-Kit-Certified-/261112095267?pt=US_Remote_Controls_Pointers&hash=item3ccb7e6223 מה אתם אומרים על הכרטיס הזה????? ראיתי באתר הזה שאין לו מסנן רעשים ומפצל אנטנות מה זה אומר??? http://tv-tuner-card-review.toptenreviews.com/ וכדי להשקיע כבר לדגם Hauppauge WinTV HVR-2250??? כי המחיר שלו בערך כפול.... יש כרטיס אחר שהייתם ממליצים לי עליו???

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. בוקר שלום, אני מתלבט בין ה Razer BlackWidow לבין ה SteelSeries G6v2. אציין כי אני קונה אותן מKSP כיוון שיש לי זיכוי של 380 ש"ח, ושניהן עולות בחנות 395. אשמח להמלצות מאנשים בעלי המקלדות הנ"ל. כרגע אני נוטה לכיוון ה BlackWidow. תודה מראש, רועי.

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by The_overclocker,

קיבלתי את המחשב הזה (PENTIUM II) הכל עובד רק אין לי ספק בשבילו, אני לא יודע איזה אני צריך, כיוון שיש לו רק טור אחד של החיבור הזה שנמצא על הלוח אם (במקום 2 חיבורים שיש במחשבים החדשים יותר). האם ניתן אכשהו לחבר ספק "רגיל" של PIII\PIV עם החיבור השל שני הטורים רק לטור אחד יש בלוח, או שצריך לקנות אחד, רק א י פ ה ? תודה לעוזרים\מגיבים\ולכווולם :-\

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by MishaK,

אוקי אנשים, אני עוד חמש חודשים ככה קונה מסך חדש......אני יודע שיש עוד ה-מ-ו-ן זמן, אבל אני אוהב להיות מוכן... חיפשתי קצת, ומצאתי כמה מסכים שמאוד מצאו חן בעיניי: iiyama Vision Master Pro 413 CTX EX950F CTX PR711F iiyama Vision Master Pro 1411 איזה מהם הכי שווה? ? ?

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by yot,

קניתי בתחילת השבוע פלאפון Sony Ericsson K700i מחברת אורנג'. הפלאפון בעל מצלמה נגן MP3 ועוד שטויות.. עם הפלאפון לא קיבלתי חיבור למחשב, אבל כן קיבלת דיסק התקנה למחשב. אתמול קניתי את הכבל חיבור, התקנתי ומשום מה המחשב מזהה את החיבור של הפלאפון אבל התוכנה שאיתה אני אמור לעבוד (My Phones) לא מזהה את החיבור (כשאני נכנס לתיקייה של My phones כתוב Not Connected) וזאת למרות שכשאני נכנס ללוח בקרה ומשם ל-Phone Monitor Options אני כן רואה שהמחשב זיהה חיבור של ה-K700... מדוע זה קורה? ניסיתי להתקין בחיבורי יו אס בי שונים, לא הצלחתי וגם ניסיתי להשתמש בדיסק שקיבלתי עם הכבל ולא עם הדיסק של הפלאפון, עדיין לא עבד. למישהו יש רעיון? תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by eli.elfasi,

שלום אני מתעניין בעכבר של מיקרוסופט דגם SideWinder X3 מחירו באיבורי הוא 190 ש"ח והדגם של ה X5 עולה 220 האם שווה לקנות אותו? איך הוא מבחינה מקצועית למשחקים? ואם כן אז איזה דגם עדיף את ה X3 או את ה X5 ?????? אני מודה מאוד לכל מי שעוזר..

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by mzlbat,

היי מישהו יכול להמליץ לי על מדפסת משולבת טובה אני צריך שיהיה לה כניסות כמו USB וכפתורים נוחים לפחות לשליחת פקסים ( לא טאץ' ) תקציב 1500 שקל תודה

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. ברשותי מדפסת HP דגם OFFICE JET PRO L7590 לא השתמשתי בה זמן רב והשבוע נתקלתי בהודעה בצג המכשיר על תפוגת תוקף של מחסן הדיו. תוקף הדיו הינו שנה וחצי מיום היצור. אך במחסן הדיו שברשותי מעל לחצי מיכל =\ לא חבל? הקטע הוא שהמדפסת מדפיסה אבל הדיו שפג תוקפו (השחור) פשוט מדפיס כתמים בצורה מוזרה כאילו זה נעשה בכוונה עלידי מנגנון. היו לי הרבה מדפסות בחיים ורוקנתי יותר ממחסנית או 2 (דוקה בנוכחית לא יצא לי) ככה לא נראית תמונה שיצאה ממחסנית ריקה. דיו שפג תוקפו לא אמור להצטופף לגוש אחד תוך 18חודשים כששומרים עליו בתנאים טובים (בתוך מחסן הדיו לדוגמה?) ומעניין מאוד מעין המכשיר עצמו יודע לקרוא את הדפוס שעל גבי האריזה המעיד על תוקף הדיו ועוד לדווח לי על כך.. אני חושב שקיים מנגנון הפוגע בפעולת …

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. הי, ראיתי שכמעט בכל המפרטים ממליצים על ?HEC 6A19?. אני מבין שהוא טוב וגם זול, אבל לדעתי הוא ממש ממש מכוער... נראה כמו קוביה חסרת מעוף. אני אוהב מארזים אלגנטיים (לא רוצה קישוטים למיניהם). המארז שכרגע סימנתי לי הוא ה-CoolerMaster Centurion 5. אבל הוא קצת יקר (והוא גם לא מגיע עם PS...) רציתי לשאול האם יש מארזים "נחמדים" במחירים שפויים..? למשל, ראיתי חברה שנקראת Simbadda. יש להם מארזים חביבים ואפילו זולים יותר מה-HEC... הם פסייידר? אני צריך את המארז ל- P4 3.0GHZ, לא מתוכנן OC רציני. מה אתם אומרים? תודה מוטי

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by מונלייט,

מחפשת מדפסת ביתית קטנה - הזרקת דיו אלחוטית - לשימוש מינימלי. התגובות בזאפ מאד גרועות ולא יודעת מה לבחור. יש הצעות? תודה!

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  16. שלום מה המצב אנשים? אני פתחתי את הקובץ ZIP שהורדתי מהאתר שלהם... אחרי זה הכנסתי את זה לשרת הפרטי שלי... (השרת הפרטי שלי תומך בשפת ASP...) אני ניכנס דרך השרת בדפדפן לעמוד: Default.asp ותראו הוא ניכנס לי לפה! מה הוא רוצה שאני יעשה אני לא הבנתי... בבקשה אנשים זה דחוף מאוד דחוף בברכה ד"ר טראנס

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by Aviad56,

היי, לא ידעתי כ"כ לאן לקשר את הבקשה, אבל אני חושב שזה רלוונטי לפה. אז ככה, יש לי כרגע את הציוד היקפי הבא: SteelSeries Siberia V2 Frost Blue Microsoft Side-Winter X4 Keyboard Deathadder 3500 Black Edition QcK+ Diablo III קודם כל אשמח לשמוע חוות דעת על הציוד ההיקפי והשילוב, ויחד עם זאת אני מעוניין לעצב את העמדה שתהיה יפה, הכוונה היא שאני צריך עמדה לאוזניות שתהיה מתאימה, והקטע זה שיש לי גם במחשב עצמו מהמארז LED בצבע כחול חזק, אז יוצא שיש לי 2 לדים בצבע כחול - מהמחשב והאוזניות, ואחד אדום - מהמקלדת. עכשיו אני רוצה להוסיף את הלדים האלה שיש מאחורי המסך של המחשב? שאומרים שזה עוזר לעיניים או משהו כשאתה במחשב בחושך... בכל אופן אפשר רעיונות לעיצוב לפי מה שכתבתי? תודה!

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by amiel18,

אתמול שיחקתי בשלטים והם עבדו בלי בעיה. אבל היום כשניסיתי שוב לשחק(אחרי שהוצאתי וחיברתי את השלטים) היה כתוב לי שההתקן לא זוהה מה אני אמור לעשות? תודה מראש השלטים הם שלטים דמוי שלטי SONY PLAYSTATION.

19. בתקציב של 200-300 ש"ח על איזה מדפסת הייתם הכי ממליצים? תודה מראש

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. אני מתלבט כרגע בין LYCOSA לG15, אם יש משהו טוב יותר בטווח המחירים הזה אשמח להמלצות. דגשים על שקט וכמובן שתחזיק מעמד המון זמן, אני נוטה לכיוון הG15 בעיקר בגלל המסך ובמיוחדדדדד בגלל האחריות המדהימה של לוג'יטק

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by שרית,

ספק הכוח של המחשב שלי נשרף בגלל הפסקת חשמל. החלטתי שזו הזדמנות לקנות מחשב חדש (המחשב הישן כבר ממילא זקן ועייף) והפעם להצטייד גם באל-פסק כדי להמנע תקלות מצערות כאלה עם המחשב החדש. המעבד של המחשב החדש: INTEL Pentium D - 2.6 (805) DUAL CORE 533Mhz ספק הכוח: HEC-420W (WIN 420UB) - ATX 2 מסך: 17 אינצ' LCD אין לי מושג ירוק בענייני אל-פסק, ואשמח לקבל את הכוונתכם. נתקלתי בהצעה הבאה לאל-פסק: http://www.netbit.co.il/Product.asp?PID=UPS400AV&Cat2Cat1ID=3&Cat2ID=1 בהנחה שאין לי כוונות להשקיע יותר מדי כסף על UPS, אבל בכל זאת רוצה הגנה מינימלית למחשב, האם מחירו הזול (משמעותית בהשוואה ל - UPSים אחרים שראיתי באינטרנט) של האל-פסק הזה חשוד מדי ??? והאם זה בכל זאת עדיף מכלום ? א…

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. המארז עולה 1050 ש"ח. האם בארץ ניתן להשיג מארז טוב יותר בתחום המחיר הזה (+- 200 ש"ח)?

• 29 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by משה...,

היה פירסום לפני תקופה שיש מיקרו של טרה בית ורציתי לשאול אם יש למישהו מושג איפוה קונים ומה המחיר

24. אני צריך המלצות ללוח אם , הארד דיסק ,כרטיס גרפי (שמעתי ש- G-Force 5-128 של אסוס בין ההכי טובים) כרטיס קול -ON-BORD יספיק נ.ב. המחשב לא בשבילי אלה בשביל שכן אני לא צריך כל מני אפשרויות של אובר-קלוקינג . ובבקשה לא להכניס דברים שלא ביקשתי -> תודה מראש

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים