ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני זקוק להמלצה על תחנת עגינה למחשב נייד, המסוגלת להתמודד עם 2 מסכים 24 אינצ' ועבודה מסיבית. הבנתי שהיום כבר אין צורך בתכנות יעודיות שמתחברות פיזית למחשב, אלא פשוט מחברים אותה דרך הUSB-C במחשב. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני רוצה לקנות עכבר מגע, לשימוש כללי לרוב, כמו גלישה כתיבה וצפיה. כמו שמופיע בכותרת, אני מחפש המלצה בבקשה, במחיר בסביבות ה 300 "ח. תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב אז ככה בשעה טובה ומוצלחת קניתי 6600GT ואני עם ספק ג'נרי והוא נכבה לי כל הזמן אז ניתקתי אותו עד שאני אקנה ספק חדש. צריך המלצה לספק חדש עד 350 שקל שיחזיק לי תמפרט הבא מפרט בצד איפה שכתוב מפרט רק להוסיף 6600GT שכתוב בדרישות שלו מינימום 400W והספק ג'נרי שלי רק 380. מודה מראש אם אפשר גם חנות ואם המוצר במלאי זה עוד יותר טוב. תודה.
-
- 26 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://home.rochester.rr.com/mtnbike2day/P1010011.JPG האם ניתן להשיג את החיה הזאת בארץ?
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
נורא נחמד מצידכם, זה באמת יעזור להרבה אנשים, אבל מה שאני מחפש היא תחנת עבודה חזקה המיועדת לפיתוח תוכנות, מה שידרוש כושר עיבוד חזק וזיכרון מהיר, אולי תתנו גם הצעות למתכנתים? יש לי 1000$ ללא מסך!!
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי כבר שנתיים כרטיס של קרייטיב שוכב בארון ואין לי מושג מה הוא עושה, אני רק יודע שהוא לא כרטיס קול, יש לו 4 יציאות מחוץ למחשב: line out - עם חיבור כמו של רמקולים s-vhs out comp out spdif out ובפנים יש לו 4 כניסות לסאונד שמחבר סידירומים עם הכרטיס קול. הדגם של זה: ct7165-d תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני לא מכיר את המערכת הפורומים כאן, אבל אם יש לכם אפשרות גם להגיב אז תגיבו למה בחרתם דווקא בזה,תודה
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
CPU: INTEL P4 2.4GHrz 533MHrz FSB speed 478PIN 512 cache... MB: EPoX 4G4A+.... Video: MSI GF4 TI4600... sound: on board at least for a while.... HD: WD 80 GB 7200 RPM 8 MB cache.... אני שוקל אפשרות אחרת של שני הארד דיסקים שיפעלו במקביל עם RAID כמובן שבמקרה כזה אני יקח הארד דיסק יותר קטן אבל אולי נוותר על ה RAID בהתחלה.... MEMORY: Mushkin 512MB PC2100 CL2 High performance.... or somthing else if i will want to OC... monitor: IIyama 19 pro 454 new model..... case + power supply: enermax FS-710-B 350 W..... (i hope the 1 Meter wires won't be a trouble) סה"כ לצערי יוצא בסוף יותר מדי אבל מה לעשות... 11,435 שקל אתם יודעים איפה..... המלצות בקשר לזיכרון והארד דיסק יתקבלו בברכה בע…
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני צריך עדכון לביוס של ASUS CUV4X שום דבר לא OB ואם אתם יכולים ציינו בבקשה מה השיפורים בגרסה החדשה של הביוס
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי ... יש לי בעיה מוזרה בחלק מהתמונות שאני מצלם ... המצלמה שלי היא לא אחת מהטובות ביותר אבל אני די מרוצה מרוב התמונות שלה ... בכל מקרה בחלק מהתמונות יש עיוות של התמונה (ראו דוגמא) בעיקר בחלקים החיצוניים של התמונה ... ואין לי מושג מה גורם לזה ... בהתחלה חשבתי שזה בגלל שאני מצלם בתנועה אבל גם בעמידה בלי תזוזה חלק מהתמונות יוצאות ככה ... שמתי לב שזה קורה בעיקר בצילומים של אור שמש חזקה בחוץ למישהו יש מושג מה גורם לזה? , כי זה הורס לי הרבה תמונות לאחרונה ....
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה הדרך הטובה ביותר לנקות מקלדת זאת השאלה שלי יש לי מקדלת של מיקרסופט מולטמדיה ... האפורה הזאת שבאה עם העכבר שאתה קונה אותה אז ככה אני רוצה לנקות אותה שתהיה כמו חדשה חיחיחיחייי ;D לפי דעדתי לכלוך על המקלדת זה דוחה אין לי הרבה לכלוך אבל יש מה הדרך הכי טובה לנקות את המקלדת נ.ב עם חברי hwzone אני נעזר בהכל גם באך לנקות את המקלדת.
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מתכנן על מחשב חדש מבוסס AMD (חם! והחדר שלי לא ממוזג!). בכל מקרה, רציתי לשאול לגבי מארזים וספקים... אני רואה שהמארזים של TASK http://www.task.com.tw/tk3001.htm http://www.task.com.tw/tk3003.htm יחסית זולים ולפי האתר הם נראים לא רעים בכלל. האם למישהו יש נסיון איתם? האם אני אוכל לקרר את המארז שלי בצורה הגיונית (בלי MOD-ים למיניהם... אין לי זמן לזה)? יש לי לא מעט מאווררי 80mm ומטה שלא בשימוש... דבר נוסף, באתר של TASK אין זכר לספק שמגיע עם המארז. בפלונטר ובעוד כמה מקומות אני רואה שהמארזים האלה מגיעים עם ספק 300W. אני מניח שזה סתם איזה ספק שהיבואן דוחף פנימה, ותכל'ס, אין לי כסף לספק איכותי (אין לי שום בעיות עם ספק GYRO 300W שעלה לי 103 ש"ח). השאלה היא אם יספיק לי 300W או שא…
-
חבר שלי אומר שלמשחקי מחשב תמיד עדיף עכבר רגיל (לא אופטי) חבר אחר שלי אומר לקנות רק אלחוטי, ולא אופטי תגובות? ואיזה עכבר כן כדאי? (מוגבל ל-150-200 ש"ח)
-
האחרון שהמליצו לי כאשר היה UNDER VOLTAGE היה שנאי שנתן יותר מדי זרם וגם חשמל קצת אצבעות כאשר נוגעים בפורטים של הUSB מחפש להזמין שנאי מישראל ו/או חו"ל שיהיה טוב. מכירים?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, רכשתי לא מזמן את הCORSAIR SABRE הוא תומך עד 6400 DPI. בתוכנה של העכבר יש אפשרות להעלות את הDPI. באיזור ה4000 הוא כבר מרגיש לי מהיר מדי, אז הורדתי ל3000 מצד שני, גיליתי, שאם אני מעלה אותו ל4000 ומוריד את המהירות של הפוינטר(דרך התוכנה, לא דרך הWIN), אני מגיע בערך לאותה מהירות. מה המשמעות של כך? מישהו מכיר?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב שולחני חדש עם ווינדוז 7 64 ביט וכמו כן יש את הסורק שלי canon lide 35 בדקתי באנטרנט ואין דרייברים לסורק הזה לווינדוז 64 ביט (ל32 ביט יש תמיכה) אני מניח שזה אומר שאני צריך סורק חדש שיתמוך בווינדוז 7 64 ביט, אבל בכל מקרה, זה מתבקש מבחינתי לשאול בכל זאת האם אני יכול להתקין את הסורק עם דרייבר 32 ביט? ואם כן עלולה להיות בעיה כלשהי? זה לא שאני מחפש בכל מחיר להימנע מהחלפת הסורק, פשוט חשוב לי לדעת אם זה ממש מקרה אבוד ההתקנה שלו על ווינדוז 7 64 ביט, כי בכל זאת, אם אפשר לחסוך את הכמה מאות שקלים על סורק חדש, אז בעיניי זה עדיף. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אז ככה יש לציין שבחנות כשפתחתי את האריזה כדי לראות שזה אכן מה שצריך ולא שמתי לב לזה אבל כשהגעתי הביתה חיברתי את המקלדת ליציאה יואסבי שבמחשב נייג ו פשוט בצד ימין במלקדת איפה שיש למטה מקשים 123 ועל המקש של ספרה 3 רשום pgdown אוקי אז מה שקרה זה שכשלחצי כמה פעמים על המקש הזה הוא כותב לי 2 במקום 3 ואז אחרי שקלטתי שאחרי 1 בה 3 ואז 2 ומסתבר שהמקש של מספר 2 כותב לי 3 ואז לבסוף קלטתי סוף סוף שמי שבנה את המקלדת במפעל לא שם את המקשים לפי הסדר חחחח כבר קיבלתי שוק חשבתי שהמקלדת לא טובה קיצר לקחתי מברג והחלתי את הסדר בין 2 המקשים האם למישהו היה מצב שכזה פעם שמקלדת לא בנויה לפי הסדר שצריך
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי איזה משטח לעכבר כדאי לקנות יש המון... העכבר שלי הוא MINOX NAOS 3200 ראיתי 2 טובים במחיר טוב איזה טוב יותר? או האם מומלץ משהו אחר? http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=22077&catid=192#details http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=32606&catid=192#details
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ספק : Thermaltake - Purepower Butterfly 480W (W0019) - Active PFC מארז : ThermalTake Xaser V Damier V6000A כעיקרון זה למחשב הבא: מעבדי ?AMD? Price Units Total Athlon 64 3200+ (S-939) 1120 1 1120 לוחות אם למעבדי ?AMD? MSI Price Units Total K8N Neo4 Platinum (s939 nf4ultra) 920 1 920 זכרונות? DDR 400 Price Units Total 512MB A-DATA /VT 320 2 640 כרטיסי מסך? Sapphir (ATI) Price Units Total RADEON X800XL TV,DVI 256MB PCI-E 2280 1 2280 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL Price Units Total 160GB SATA 530 1 530 צורבים? DVD Recorders Price Units Total NEC 3520A DVD±RW x16 Dual x4 340 1 340 מה אומרים ?
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אמת היא שאני רוצה לקנות מצלמת רשת (NETCAM) שאני אוכל להישתמש בה בעיקר ב MESSENGER וחשבתי שאולי ה LOGITECH QUICKCAM MESSENGER היא מספיקה בהחלט. http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=38_46&products_id=251 דעות, הצעות, או שינויים כלשהם יתקבלו בברכה נ.ב התקציב שלי הוא עד 300 ש"ח
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מתלבט בין ה-mx400 (חוטי) ל-mx610 (אלחוטי) של לוג'יטק, עם נטייה לכיוון הדגם החוטי... האם מישהו יודע כמה זמן מחזיקות הסוללות בדגם האלחוטי? המלצות נוספות? תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
זכור לי שראיתי דבר כזה פעם משהו יודע איפה אני יכול להשיג דבר כזה תודה
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני לא מעוניין לנקות ע"י תוכנה אלא באופן ידני.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, במסגרת שאר הביקורות שאני כותב ומפרסם בפורומים בעברית העוסקים בציוד היקפי, היום אבקר את הSteelSeries Ikari בגירסאת הלייזר. מה מיוחד בלייזר, למה דווקא אותו ושאר ירקות - אענה בהמשך הביקורת, מאחל לכם קריאה מהנה. כמו בכל שאר הביקורות שאני מפרסם, גם כאן יהיה חילוק לקטגוריות שבכל אחת מהם אתמקד בנושא מסוים למרות שבביקורת הזאת יהיו שינויים קטנים בסדר: אריזת המוצר מבנה העכבר מידע כללי על המוצר - איכות בניה וחומרים,מערכת הלחצנים,משקל, רגליות העכבר LCD - אופן השימוש חיישן (בוחן ביצועים/"על הנייר" וביצועים בשטח על מגוון משטחים). הדרייבר של העכבר. יתרונות וחסרונות. סיכום ודעה אישית. השוואות גודל 1.אריזת המוצר: אריזה טיפוסית של …
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום וברכה חברים אני מחפש במינמום מחיר. 1. מדפסת לייזר שחור/לבן 2. שתהיה בשילוב עם פקס. 3. עליות של טונר שיהיו נמוכות 4. עדיפות למגירה 5. אין צורך בהדפסה דו צדדית. תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-