ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני זקוק להמלצה לשלט לHTPC או מקלדת משולבת Trackball בתקציב של 250 ש"ח. אני יודע שרובם זהים, אבל תהיתי אם בכל זאת יש הבדל בין השלטים השונים ובנוסף מניסיון של אנשים רציתי לדעת מה עדיף, שלט או מקלדת? תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני מתכנן לקנות עכבר גיימינג בסופ''ש הבא ואני צריך לדעת איזה עכבר יותר טוב מבין השניים ( כותרת ) עדיף מה שעם יותר דיוק. תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
באמת למה לא שומעים בכלל על המעבדים (תואמי X86) של VIA (שרכשו את Cyrix ,כזכור) הבנתי שהם הגיעו ל 1Ghz וזולים במיוחד!
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי מדפסת משולבת עם פקס, סורק וכל השטויות האלהה.. קניתי מיכלים חדשים, שמתי אותם במדפסת ובמוניטור זה מראה לי שהמיכלים מלאים.. סתם אני בא לעשות בדיקה , הדפסתי שמש צהובה והצהוב יוצא ורוד.. ואותו סיפור אם האדום.. הצבעים פשוט מזוייפים.. השחור בסדר גמור וגם הכחול.. רק הצהוב והאדום לא בסדר.. עזרה בבקשה.. תודה מראש..
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קיבלתי הגה ישן של מיקרוסופט למחשב, ההגה מגיע עם חיבור שאין לי במחשב(מצורפת תמונה), רציתי לדעת איך קוראים לחיבור הזה והאם אפשר למצוא לו מתאם ל usb? כדי שאוכל לחבר אותו למחשב תודה רבה [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי מדפסת של חברת HP מדגם 5550. יש בה שני תאים של דיו (אחד שחור והשני צבעוני) ברמת העיקרון הזמנתי לאחרונה מיכל דיו מספר 57 (היו לי כאלה בעבר והם עבדו) שתואם למדפסת גם לפי הנתונים של היצרן - מיכל ממוחזר. שלוש פעמים החליפו לי את המוצר מכיוון שהמדפסת טוענת שהיא לא מכירה את המחסנית שהכנסתי. למרות שכמו שאמרתי היו לי כבר מיכלים מסוג זה. האם מישהו יודע אם צריך להגדיר משהו או לעשות משהו בשביל לסדר את זה? כרגע יש במדפסת ראש דיו צבעוני שעובד.. אבל מה שהזמנתי לא עובד ככה שהבעיה היא לא במדפסת כלומר היא מזהה ראשי דיו אבל את אלה שהזמנתי (שלוש פעמים) היא לא זיהתה. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
- ברשותי מחשב ללא חיבור PARALLEL. רק חיבור : USB. ראיתי שקיים מתאם שהופך מ-USB ל-PARALLEL. - כאשר אני אחבר את המתאם, האם במנהל ההתקנים יופיע חיבור PARALLEL חדש ( LPT ) ? אם כן, האם יהיה זה חיבור LPT על כל משמעויותיו. שאת אומרת : האם יהיה לו טווח כתובות שניתן יהיה לשלוח לשם אינפורמצייה באופן ישיר ?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
הילדים שלי נוהגים להתעלל בעכברים: למשוך, להפיל על הרצפה, לנשוך את החוט וכדומה. אנחנו מחליפים עכברים בקצב, והבית מתמלא בגופות של עכברים מתים (למרבה המזל אף אחד מהם לא חדש, אבל המלאי מתחיל להגמר). לפני שהעכבר הנוכחי (שעוד עובד מדי פעם, בערך) ימות סופית ויהיה צורך לקנות עכבר חדש רק כדי להוביל אותו למוות בטוח, הייתי רוצה להתייעץ אם למישהו יש רעיון איך להתמודד עם המגיפה. חשבתי על הרעיון לקנות touchpad (כמו של מחשבים ניידים) או trackball, ככה יהיה אפשר לקבע אותו למקום אחד ולחסוך הרבה צרות, אבל אני לא יודע איפה קונים וכמה זה אמור לעלות. חיפשתי בחנויות אבל מצאתי בודדים, והם עלו הרבה יותר מדי לטעמי - ב400 ש"ח אני כבר יכול לקנות 20 עכברים פשוטים, ולא בטוח מה יחזיק יותר זמן... בקיצ…
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מעוניין בסט מקלדת ועכבר אלחוטיים 150-200 ש"ח, מרחק 3 מטר ישיר. מיועד למחשב מדיה לסלון. עם עדיפות לסט בעל היחס עלות תועלת הטוב ביותר, וחשוב שאם אפשר להכניס את הזול אז אותו. תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כרטיס טלוויזיה : http://www.ebay.com/itm/NEW-Hauppauge-WinTV-HVR-1850-ATSC-QAM-NTSC-85621LF-TV-Tuner-PCIe-/260870387273?pt=US_Video_Capture_TV_Tuner_Cards&hash=item3cbd163649שלט :http://www.ebay.com/itm/Genuine-HP-USB-Microsoft-MCE-Media-center-IR-Remote-Control-RC6-Kit-Certified-/261112095267?pt=US_Remote_Controls_Pointers&hash=item3ccb7e6223 מה אתם אומרים על הכרטיס הזה????? ראיתי באתר הזה שאין לו מסנן רעשים ומפצל אנטנות מה זה אומר??? http://tv-tuner-card-review.toptenreviews.com/ וכדי להשקיע כבר לדגם Hauppauge WinTV HVR-2250??? כי המחיר שלו בערך כפול.... יש כרטיס אחר שהייתם ממליצים לי עליו???
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
נתחיל בראשונה : לפני חודש כששאלתי על מארזים אמרתם שמארז ג'נריק לא מאושר ע"י AMD זה לא טוב ולא כדי עכשיו אחרי שיצא האטלון XP והביקורת על המארזים התחלתם להמליץ על ג'נריקים אז שווה להשקיע במארז אם לא עושים אוברקלוקינג ולא נוגעים בו ? 2: בלוח של ג'יגה בייט 7TXH יש כרטיס קול וכרטיס רשת האם הכרטיס יכול להשתוות לויברה 128 האם הכרטיס רשת טוב ואם אני אצטרך כרטיס רשת האם הלוח שווה יותר מה 7TXP
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך ינוצל עד תום בפנטיום 300 אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך שלי ואני רוצה לדעת לאיזה כרטיס מסך טוב אני יוכל לשפר שינוצל במחשב שלי
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
(נא להתייחס לדיון זה ללא קשר לריבים ישנים) ג'יפורס טי200 רגיל עולה בארצנו 1200 ש"ח בערך ג'יפורס של MSI עולה כיום כבר 950 ש"ח למרות שMSI היא לא החברה הכי טובה כשיש הרקולס וGAINWARD האם ההפרש שווה 250 ש"ח ?
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מחפשת מדפסת ביתית קטנה - הזרקת דיו אלחוטית - לשימוש מינימלי. התגובות בזאפ מאד גרועות ולא יודעת מה לבחור. יש הצעות? תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום... פוסט ראשון שלי פה חברה יש לי כרטיס מסך gf4ti4200 לאחרונה הוא עושה בעיות כנראה בגלל התחממות יתר. אני מעוניין לקנות מארז שבה עם 2-3 מאוורים או 2 מינימום אם אופציות ליותר. יש להתחשב שיש לי ספק כח טסונמי 350וואט. אני רוצה שהמחשב יהיה יפה אבל לא בסגנון של "עליזים" במקרה של הפרח. אני חשבתי על http://www.pchardware.co.il/docs/pd-2087462346.htm זה בא עם 3 מאוורים 8ס"מ כל אחד. חשוב לי שיהיה נח להרכיב את הלוח וחלקים אחרים. אני שונא מארזים שאת הפנל הקידמי זה כמו ה 3r systems air ... זה פשוט על הפנים. חשוב שיהיה מרווח.. והשהטמרטורה תרדדדדדדד.. המעבד שלי הוא איי אמ די .. 62טמפ!! רגיל ו 68 שהוא מלא הלוח אם מגיע כבר ל 50! חשוב שאני יוכל לסגור את המחשב מבלי שיתחמם יו…
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בארץ המחיר של Corsair MM600 הוא 60 ש"ח (אייבורי). באתר הרשמי ובאמזון המחיר הוא כ-40$. למישהו יש מושג מה הסיבה לפער המשמעותי והלא הגיוני הזה?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
נורא נחמד מצידכם, זה באמת יעזור להרבה אנשים, אבל מה שאני מחפש היא תחנת עבודה חזקה המיועדת לפיתוח תוכנות, מה שידרוש כושר עיבוד חזק וזיכרון מהיר, אולי תתנו גם הצעות למתכנתים? יש לי 1000$ ללא מסך!!
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש מדפסת עם סורק משולב (לא חייב פקס) שתהיה בעיקר קומפקטית (לא מפלצת- אין לי הרבה מקום אז כמה שיותר קטנה) ואמינה (אני לא הולך להשתמש בה הרבה- ובקודמת הראשי דיו התייבשו כשהיו חצי מלאים...) לא אכפת לי אם זה לייזר או דיו- לא מחפש להדפיס בHD... בעיקר לצורך הדפסת עבודות ללימודים. תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אחרי צמד מוצרים מוזרים ואלמוניים יחסית, טכנולוגיית המקשים האנלוגיים מגיעה גם למוצרי המיינסטרים לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
לאחרונה (לפני חודשיים בערך) קניתי Geforce4 Ti4200 מהרגע שהתקנתי אותו הייתה לי בעייה חמורה של תקיעות במשחקים ובכלל כל פעם שהכרטיס הגרפי פעל באינטנסיביות לאחר ניסויים שונים, החלפת דרייברים לכרטיס מסך, גרסאות שונות של הדרייברים של VIA וכו' הגעתי למסקנה שהאשם הוא הספק כוח. הספק שברשותי כרגע הוא ג'נרי (מיובא ע"י מידי-קום, אין שם של חברה אחרת) 400W, שמספק (לפחות טוען) 28A ל3.3V ו40A ל5V. מאחר ואין לי כרגע הרבה כסף כדי להשקיע במחשב אני צריך פיתרון שיחזיק אותי לפחות עד השדרוג הבא. ראיתי הרבה המלצות כאן לספק הכוח של טסונמי (350W). אני רוצה לדעת: 1. מהו המפרט של הספק? 2. לאור הכתבה האחרונה אצל טום, מה לדעתכם חזק יותר, הספק של טסונמי או ה HEC 300W?
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי את הסט הזה של עכבר+מקלדת והעכבר שלו פשוט דפוק, הוא משתגע, רוב הזמן הוא בכלל לא מגיב, והחלפת סוללות לא עזרה. למישהו יש רעיונות??
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אוקי אנשים, אני עוד חמש חודשים ככה קונה מסך חדש......אני יודע שיש עוד ה-מ-ו-ן זמן, אבל אני אוהב להיות מוכן... חיפשתי קצת, ומצאתי כמה מסכים שמאוד מצאו חן בעיניי: iiyama Vision Master Pro 413 CTX EX950F CTX PR711F iiyama Vision Master Pro 1411 איזה מהם הכי שווה? ? ?
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לפני כמה ימים קניתי כבל s-video והכבל לא עבד, חיברתי את הכבל למשחשב ולטלוויזיה והטלוויזיה פשוט לא זיהתה אותו, הנה תמונה של הכבל שקניתי: ניסיתי לחבר אותו לכול החיבורים שיש לי מאחורי הטלוויזיה והטלוויזיה לא הצליחה לקלוט אותו. הנה תמונה של החיבורים שיש לי לטלוויזיה: הנה החברה של הטלוויזיה: אני מחפש כבל שאני אוכל לראות את המחשב בטלוויזיה, אני לא רוצה להזמין מהאינטרנט רק תגידו לי איזה כבל עדיף לקנות, חברה והכול, העיקר שהכבל יעבוד בלי שום בעיות!
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בוקר שלום, אני מתלבט בין ה Razer BlackWidow לבין ה SteelSeries G6v2. אציין כי אני קונה אותן מKSP כיוון שיש לי זיכוי של 380 ש"ח, ושניהן עולות בחנות 395. אשמח להמלצות מאנשים בעלי המקלדות הנ"ל. כרגע אני נוטה לכיוון ה BlackWidow. תודה מראש, רועי.
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
טוב, אני שמאלי. מודה. ואני לא מתכוון לדבר המכוער הזה של לוג'יטק שאמור להתאים לשתי הידיים ( כי משתמשים בו עם האצבע ולא עם האגודל ) ? עריכה: ותעשו לי טובה, תגובות רציניות, ללא כל מיני "אז תעבור ליד ימין/תתרגל... וכדומה"
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-