עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. אהלן, קניתי לפני יומיים בהמלצת אנשים בפורום את המקלדת הנ"ל, עובדת מעולה, אך כמו שרשמתי יש לי בעיה קטנה איתה, השילוב שיוצר את הסמיילי : P [שיפט + נקודותיים + P], אם אני לוחץ אותו ביחד או מהר, המקלדת לא רושמת כלום והמחשב נותן צפצוף קל של "לחיצה לא חוקית" כזה...... זה בעיה ידועה במקלדת? [כאילו, זו בעיה בכלל או שכך בנויה המקלדת?] והאם יש משהו לעשות? ללכת לפנדה ולהחליף יעזור במשהו?דיברתי עם האיש בטלפון הוא אמר שזה לא נשמע לו בעיה.... -ג'ו

• 9 תגובות
    • 890 צפיות
  2. Started by ORrrr,

אהלן, כרגע יש לי Logitech 518 הידוע לטובה, אך הוא ישן ולחיצה על הכפתורים שלו נהייתה לא נעימה וקצת רופפת ובכללי הוא כבר שחוק. הייתי רוצה המלצה לעכבר שיהיה נוח לא פחות ממנו ושלא יהיה עכבר גיימינג מטורף, אך כן שיהיה מדוייק (אם אני לא טועה המהירות המירבית שלו היא 1600 DPI). התקציב כרגע לא מוגדר וכל הצעה בין 100 ל 200 שח תשקל. אין לי העדפה לחוטי או אל חוטי. דרישה נוספת (אם קיימת אופציה) שהלחיצה על העכבר תהיה שקטה מהרגיל ולא יהיה את הרעש של הקליק החזק. אם קיימת אופציה אופציה כזאת אני אמתח את התקציב גם מעל 200 שח. תודה, אור.

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. אני מחדש ציוד ובכך גם את העכבר שלי אני מחפש עכבר שדבר ראשון יהיה נוח לעבודה ממושכת (לא קטן ולא נמוך) שיהיה אל חוטי עם משדר קטן (לא יותר ממלימטרים בודדים) שיהיו לו שני לחצנים נוספים (מעבר ל3 הרגילים), ואם לא אז לפחות אחד בעיקרון הוא מיועד לgaming קל (תפקידים-פעולה) ושימוש יום יומי שכולל גלישה, קטלוג ועריכת תמונות בסיסית (לא שימוש מתקדם ב PS) מסמכים וכו' כך שאני מניח שהדיוק יהיה שימושי בשביל המשחקים וגם יהיה נוח בשביל העריכת תמונות התקציב הוא באזור ה 150 נניח (ניתן EBAY וכו' אבל אז עבכל מקרה פחות מ 50$ כי מעל זה יש מעמ) אני מניח שעכבר זה סביר לקנות יד שניה (תקנו אותי אם אני טועה) ה razer הבסיסיים - Abyssus למשל נראה טוב אבל הוא חוטי אני מנחש שיש משהו אל חוטי בסגנון (אני מקו…

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by dardar4,

שלום לכולם. אני מתלבט בין ה-MX518 לבין ה-G300 (שניהם עד ה-150 שזה התקציב) חוצמזה אשמח להמלצה על משטח עבור כל אחד מהעכברים הנ"ל. בסקירה שיש באתר על ה-G300 רשום שצריך משטח רך אז אני מניח שצריך לקחת את זה בחשבון. תודה לכל העונים

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by saharbz,

שלום, זקוק לעזרתכם בבחירה בין שני עכברים או אפילו המלצה אחרת שלכם : Razer - Ouroboros לבין Logitech - G700 כאשר את הרייזר ניסיתי היה מעולה אבל שמעתי שהלוג'יטק עולה עליו מה עוד שהלוג'יטק זול ממנו בהרבה כ- 650-700 ש"ח לרייזר לעומת כ- 400 ש"ח ללוג'יטק. חשוב מאוד שהעכבר יהיה גם אורגונומית נוח ומותאם לכף יד גדולה. מה דעתכם והאם בכלל כדי לי לבדוק עכבר אחר. תודה.

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  6. Started by chichy,

הגיע אליי שמועה שמחיר הכרטיסים הנ"ל עומד לעלות בימים הספורים!! זאת עקב החלטת המכס כי המוצר הינו מוצר חיצוני למחשב ולא פנימי. מי שמעוניין לקנות, הייתי ממליץ לקנות לפני שהמחירים עולים!!

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. קניתי מארז חדש הכי טוב שמצאתי... Thermaltake Tai-Chi with liquid cooling עלה קצת יותר מ2000 שקל ואני צריך לקנות ספק כוח שלא יבייש את המערכת אני לא רוצה להשקיע יותר מ500 600 שקל התכונות החשובות הם המראה כמובן עם ציפוי סלייוינג לכל הכבלים וההספק שיהיה לא פחות מארבע מאות וואט

• 9 תגובות
    • 861 צפיות
  8. Started by niv0us,

אני מעוניין לקנות מחשב כף יד עם מערכת GPS. אני לא בטוח מה לקנות. אנשים מסויימים המליצו לי על חברות שונות (MIO, PALM וASUS). שני המכשירים שהכי נראו לי עד עכשיו היו: PALM Tungsten TX/T5. יש באפשרותי לקנות את המכשיר בארה"ב. כעת יש ברשותי PALM M130 שבו בעיות רבות כמו עיבוד המידע כאשר נגמר לא החשמל... אשמח לקבל הצעות למחשבי כיף יד, והאם כדי לקנות אותם בארץ או בארה"ב. אין צורך בטלפון במכשיר. בתודה מראש... ניב

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. אני מתלבט בקניית פקס ומדפסת, האם לקנות את 2 המכשירים לחוד או קנייה של מכשיר משולב של פקס+מדפסת+סורק (הסורק לא רלוונטי לצורך העניין). הדרישות למדפסת הם סטנדרטיות (בעיקר טקסט), והפקס יוציא מס' עמ' בשבוע (די מינימלי). התקציב הוא סביבות 1000-1200 ש"ח לשניהם. המדפסת המיועדת: HP DeskJet 5150, במחיר 455 ש"ח. הפקס המיועד: Panasonic FHD332, במחיר 650 ש"ח. או הדגם למכשיר המשולב: HP OfficeJet 5510 All-In-One שעולה 1076 ש"ח. היתרון של מכשיר משולב: מכשיר אחד במקום שניים (ומחיר זול יותר?) החיסרון: המכשיר מתקלל - הכל מושבת. אז מה עדיף? מה דעתכם? למישהו יש מכשיר משולב? ממתין לתשובות.

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by kiri7,

יש לי מארז SONTA ANTEC הבעיה שהוא ארוך מידי אני מחפש מארז שהעומק שלו הוא עד 38 ס"מ (יכול להיות גם מארז "שוכב" אליו אני אעביר את הספק מה SONATA המחשב מכיל AMD 3000, לוח של EPOX ?8KDA3J S-754 sata ו XFX 6800 אשמח אם למישהו יש מידע

11. http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.3698 איך הוא לעומת העכבר שיש לי עכשיו? (העכבר המעפן שבא עם ערכת ה cordless desktop ex110 קישור: http://www.logitech.com/index.cfm/keyboards/keyboard_mice_combos/devices/154&cl=us,en ) ואיך הוא לעומת עכברים אחרים בשוק? (לא מתכוון לעכברי הגיימרים המטורפים.. היותר פשוטים) אם יש לכם המלצות אחרות לעכברים טובים עד 100 ש"ח אני אשמח לשמוע.. (אלחוטי, וכדאי עם יותר מ-3 כפתורים)

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by dennis14,

אני מעוניין במקלדת למשחקים ואינטרנט (בעיקר משחקים). חשוב לי שהכפתורים במקלדת יהיו רכים ויגיבו גם לחצאי לחיצות ושהמקלדת תגיב מהר לכל לחיצה וכמובן שיהיו כל מיני כפתורים לקיצורי דרך לתוכנות וגלישה באינטרנט. כרגע אני מתלבט בין 3 מקלדות: 1) LOGITECH MEDIA ELITE KEYBOARD שעולה 149 ש"ח. לינק - http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=12116 2) Microsoft® Digital Media Pro Keyboard BX1-00035 שעולה 154 ש"ח. לינק - http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1355_210_1341&products_id=10640 3) Genius Ergomedia Full Ergonomic Keyboard שעולה 154 ש"ח. לינק - http://tms.co.il/product_info.php?cPath=84_62&products_id=2334 איזו מקלדת הכי טובה מביניהן ? (אם יש מקלדת א…

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. שלום, אני מעוניין להחליף את ה MX 510 הישן, והמקלדת PS2 הישנה של מיקרוסופט. אני מחפש עכבר אלחוטי איכותי, שיגיב ללא כל דיליי, ושיהיה ברמה זהה ל MX510 לפחות. רצוי שיהיה נוח ושיהיה טוב גם למשחקים וגם לעבודה גרפית מדוייקת. בנוסף, אני צריך מקלדת נוחה, שתספק את העבודה, רצוי משהו אגרונומי, הייטיקי חדשני, לא יודע שארגיש באמת קניתי משהו טוב לא רוצה סוללות ושום דבר, שהכל יהיה טעין וזמין לעבודה, בלי סיבוכים של סוללות... אודה להמלצות בתקציב בין 800 ש"ח... אני יכול להתגמש קצת אם זה באמת שווה את הכסף.. (800 על העכבר והמלקדת) תודה מראש !

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by Moo,

פעם ראשונה שאני רואה כזה דבר למשהו יצא לנסות את זה?? זה יחסית זול לאומת הדיו וגם הם אומרים שזה מספיק ל 5 פעמיים

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. נ"ל יש לי MX1000 אני אוהב אותו אחלה עכבר אבל המקלדת שלי על הפנים הבעיה שלא ראיתי בשום מקום שמוכרים מקלדת אלחוטית בלי עכבר תודה למי שיעזור.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by adorham,

רציתי לדעת אם הגיים פאד Cordless Rumblepad II Logitech תומך בווינדוס 7 64 ביט. ומה כדאי לקנות את החוטי או האלחוטי?

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. לפני מספר חודשים רכשתי HP 6700 עקב ביקורות טובות שהיא מקבלת ברחבי הרשת(כמו למשל כאן: http://www.pcmag.com/article2/0,2817,2402922,00.asp ). כבר בהתחלה הייתי צריך לחשוד לאחר שבהדפסת שחור-לבן כמעט באופן בלעדי עם המחסניות המותקנות מראש, גם מחסניות הצבע נגמרו. שיטוט ברשת (אפילו בתגובות לביקורת פה למעלה) העלו שהמדפסת כל כמה זמן "מנקה את עצמה" וכן שאין דבר כזה "להדפיס בשחור בלבד" שכן המדפסת משתמשת גם בדיו הצבעוני(CMY) על מנת להדפיס בשחור. בחרתי פחות או יותר להתעלם ורכשתי דיו חדש. מאז הדפסנו כמויות יפות סה"כ ואין הרבה תלונות. ועכשיו שוב. צריך להדפיס משהו, טקטס פשוט - והפונט השחור יוצא חיוור ומטושטש. רמות הדיו סבירות אבל כנראה "נמוכות מדי"(יש התייחסות לזה בדף תמיכה של HP, שאם רמ…

18. אפשר לקבל המלצה על מקלדת למדיה סנטר (ללא עכבר נפרד) עם או בלי שלט? אלו מוצרים עדיפים ? ???

• 9 תגובות
    • 3.9k צפיות
  19. Started by MiniMizer,

יש לי בעיה נורא מוזרה עם הסאונד במחשב שלי: כשמדליקים את המחשב הסאונד מלא רעשים ועיוותים אבל כשמפעילים את הMedia Player הכל מסתדר. מעשה שכך היה: הדלקתי את המחשב ובמקום המנגינה הרגילה והמעצבנת של ווינדוס שמעתי רעשים נורא חזקים ועיוות מאוד חזק של המנגינה. WTF? חשבתי. ניסיתי להפעיל כמה שירים ונתקלתי בתופעה נוספת: המוזיקה לא רק שהייתה מלאת רעשים אלא הקצב היה בערך איטי פי 4 מהקצב הרגיל. הסרתי והתקנתי מחדש את הדרייבר של כרטיס הקול המובנה שלי (צ'יפ של 128ביט, לא AC97) אבל נאדה. ריסטרטים לא עזרו. החלטתי לנסות לנגן משהו במדיה פלייר, אולי זה יעבוד שם :-/ אני מפעיל אותו, פותח שיר והפלא ופלא! הוא מתנגן כמו גדול במהירות הנכונה וללא עיוותים בכלל. That's fucking weird! אמרתי. ניסיתי להפע…

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by IntoXicaTeD,

רציתי לשאול איזה דגם יותר טוב : V8200-T2 DELUX - Geforec 3 Ti200 175Mhz ,TV out ,Video in,S/W DVD, 64 MB DDR - AGP או ( HERCULES - 3D PROPHET FDX 8500 LE - 64MB DDR - TV OUT + DVI OUT ( RETAIL ?

• 9 תגובות
    • 941 צפיות
  21. וגם.. מה ההבדל בין 6500Plus לבין 8500plus? תודה לעונים.

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. Started by pk1,

קניתי ספק hec 300er 300W ולפני שבאתי לחבר אותו למחשב ניסיתי לחבר אותו לחשמל ולראות אם המאוורר מאחור עובד, ולא עבד! ניסיתי בכמה שקעים ולא עובד! חיברתי מאוורר לחיבורי חשמל שלו כאשר הוא היה "דלוק" וגם המאוורר לא עבד! אני מפספס משהו? צריך לחבר אותו למחשב ורק אז הוא יעבוד?!

• 9 תגובות
    • 858 צפיות
  23. http://www.pc-spot.co.il/reviews/cs318102.php את המארז הזה מוכרים בפנדה ב372, עכשיו השאלה שלי היא מה הוא כולל, ספק? מאווררים? http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=3101 האם אני אצטרך להחליף את הספק GENERIC 300WAT שלי, ואם כן לכמה ואט אני צריך בשביל עוד מאוורר ולכל הנורות של המארז? האם המארז הזה טוב והאם הוא יתאים למחשב שלי? המפרט שלי הוא: ASUS A7V-E SOCKET A ASUS FEFORCE 2\GTS V7700 PRO DELUXE 64 MB SGRAM 256*2 SDRAM 133 ATHLON AMD 1400MHZ FLYVIDEO98 SB LIVE! VALUE DVD LF *16 YAMAHA 24*10*40 MODEM 56 K USB ADSL MODEM עכשיו השאלה היא מה המידות שלו כי לא הבנתי תמידות כפי שהם רשומות בפי סי ספוט... והאם אפשר לקחת את המארז בלי משלוח, פשוט לבוא ולקחת,?

• 9 תגובות
    • 903 צפיות
  24. שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים... יש ברשותי עכבר מדגם g700, אני זוכר שעד לפני כמה חודשים היו בעיות עם הדרייברים של לוג׳יטק ועם איזו תוכנה שלא תמכה בg700. ממש לאחר שקניתי את העכבר לוג׳יטק שיחררו תמיכה גם לו, קבעתי פרופילים וכאלו והיה ממש טוב. לפני כמה זמן רציתי לקבוע עוד פרופיל אך כשאני נכנס לתוכנה היא קורסת, הורדתי את העדכנית וגם היא קורסת. ידוע לי על עוד בחור פה בפורום שפנה אלי בקשר לבעיה. מישהו יכול לעזור?

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by Haflo,

ברגע שאני מוריד עידכון ל BIOS - גירסאת העידכון כוללת בתוכה את כל שאר העידכונים מגירסאות קודמות נכון? לדוגמא אני מעוניין להוריד את העידכון ללוח MSI 6163 מהכתובת: http://www.msi.com.tw/support/bios/bios.php?model=MS-6163 מה שאומר שגירסא 2.7 מכילה את כל העידכונים מגירסאות 2.6 2.5 וכדומה נכון? (הערת המחבר: אח אני מת על הפורום הזה..... )

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.