ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
יצאה גרסה לחדשה ל-Logitech Gaming Software ונוספה תמיכה בעכברים הבאים (במקום Setpoint): G9, G9x, G100, G500, G700 ,MX518 להורדה היכנסו לאתר של לוג'יטק לטאב התמיכה, ביחרו בעכבר שלכם ולחצו על Downloads.
-
- 9 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים.. אני רוצה להחליף חלק מהמתגים ב-blackwidow שלי כדי שיהיו פחות רועשים ומתאימים יותר לגיימינג . מה אתם אומרים חומים, שחורים או אולי אדומים?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו יכול להגיד לי מזה המוצר הזה ? DeckLink HD Extreme http://www.blackmagicdesign.com/products/decklink4kextreme מזה בדיוק?מזה עושה? מה ניתן לעשות עם זה? לאיזה קטגוריה זה ניחשב? תודה :-*
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים, קניתי מקלדת lenovo ultraslim plus - מקלדת צ'יקלט מינימלית כולל עכבר. אני מחפש מחפש מישהו שיעשה עבודה טובה עם החריטה ולא יחרוט עקום ולא במקום. משהו טוב במחיר סביר. אשמח לעזרה
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים... יש ברשותי עכבר מדגם g700, אני זוכר שעד לפני כמה חודשים היו בעיות עם הדרייברים של לוג׳יטק ועם איזו תוכנה שלא תמכה בg700. ממש לאחר שקניתי את העכבר לוג׳יטק שיחררו תמיכה גם לו, קבעתי פרופילים וכאלו והיה ממש טוב. לפני כמה זמן רציתי לקבוע עוד פרופיל אך כשאני נכנס לתוכנה היא קורסת, הורדתי את העדכנית וגם היא קורסת. ידוע לי על עוד בחור פה בפורום שפנה אלי בקשר לבעיה. מישהו יכול לעזור?
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לאחותי מדפסת של CANON כבר כמה שנים טובוב אבל בעקבות זה שקשה בזמן האחרון למצוא את הראשי דיו שלה(40 ו41 נידמה לי) היא שוקלת להחליף(גם מדפסות משולבות הרבה יותר זולות בזמן האחרון) אז אני בודק לה ויש לי מספר שאלות: האם כדאי לשקול קניה של מדפסת לייזר צבעונית ?(סטודנטים ומדפיסים דיי הרבה) יש דגמים ספציפיים? אם אתם לא ממליצים על לייזר אז רציתי לדעת איזה דגמים של מדפסות משולבות כדאי לשקול?(ניראה לי שיותר בכיוון של ללכת על HP כי הזמינות שלהם בדיו בחנויות ממה שראיתי גבוה יותר) צריך דגם שהזמינות שלו גבוהה ונפוץ ושלא יעלה הרבה ושיהיה יחסית גדול וכך יחזיק זמן רב יותר(יש חיה כזאת שמשלבת את התכונות האלו?) אם תוכלו לכיוון אותי לכמה דגמים ספיציפיים מומלצים זה יעזור לי (חיפשתי ב"דביק" עם…
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחפש ממיר מ-HDMI ל-Component, איו לי מסגרת תקציב אבל מעוניין במשהו איכותי במחיר סביר. המטרה, העברת וידאו מ-DVD למכשיר מקליט בעל כניסות Component בלבד! לצערי אין לי מושג איפה לחפש משהו כזה בארץ, מה מומלץ, אז אשמח להמלצות ממביני עניין. בתודה מראש לעוזרים. עוד קצת רקע: למכשיר ה-DVD יש יציאת קומפוננט אבל רואים ממנה די גרוע, כולל פסים מרגיזים וזה כמובן עובר להקלטה הדיגיטלית, מאידך יציאת ה-HDMI שלו טובה אז אני מעוניין לעבור להשתמש בה, לכן גם צריך מכשיר/ממיר אות איכותי שיבצע המרה נקיה.
-
- 9 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
לפני השאלה סיפור קטן הזמנתי מאייבי את הכרטיס AVerMedia AVerTVHD MCE A180 HDTV Tuner Card [ היה לי 2 כרטיסים שחיברתי ולא עמדו במשימה Phillips LifeView ישן שהיה לא דרייבר ישן של XP ובטא של VISTA אבל לא אצלכתי לזהות ממנו שידור בכלל באף תוכנה והשני זה terratec cinema ht pci שאמור היה לעמוד בזה והוא דיי חדש אבל עם איזה תוכנה שלא ניסיתי הוא לא מוציא שידור נורמלי באיכות נורמלית..רק עם רעשים(שלא קיימים בשידור המקורי) או שמוציא לי את השידור בשחור לבן (גם שמשחקים עם הפורמט מNTSC וPAL זה לא עוזר) משהו דפוק איתו..ניסיתי לדגום עם כמה תוכנות שונות וגם היה לפעמים מקריס סתם את התוכנה ועכשיו אם תוכלו לתת לי כמה תשובות לשאלות הלא פתורות שלי.. שמעתי על חברת AVerMedia אז רציתי לדעת…
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הי אני מחפשת מקלדת ועכבר אלחוטיים (סט או כל אחד לחוד - לא משנה לי) בארבע השנים האחרונות אני משתמשת ב logitech cordless desktop wave והייתי מאד מרוצה חשבתי לחדש ולקנות משהו של חברת לוג'יטק גם כן, כי לא התאכזבתי מהמוצרים והשירות שלהם. השימושים שלי הם להקלדה, גלישה... (לא גיימינג ולא משהו רציני) לא חשוב לי שהמקלדת/עכבר יהיו ארגונומיים, חשוב לי שיהיו אלחוטיים (ואם לא מדובר בסט אז ששניהם יוכלו להתחבר לרסיבר אחד, אני יודעת שיש אפשרות כזו בחלק מהמכשירים של לוג'יטק) ושהעכבר יהיה עם כפתורים צדדיים תזרימו הצעות בתודה, דורין
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני משחק FPS לא תחרותי בעליל (שחקן סינגל, אבל על הרמות הקשות לרוב). לא משחק MMOs למיניהם. זה הפד שיש לי : http://www.roccat.org/Products/Gaming-Mousepads/ROCCAT-Taito-Series/ וזו המקלדת: http://www.roccat.org/Products/Gaming-Keyboards/ROCCAT-Isku/ . אני מציין את המקלדת כי בעיקרון הKone Pure יודע לדבר עם המקלדת לכלמיני מקרואים וכו'. לא יודע כמה זה שימושי ביומיום. לG500 אחריות של שלוש שנים ואילו ה Kone Pure מגיע עם שנה. אני כיום עם Razer Deathadder 3.5, אשר התקלקלה לו הגלגלת אחרי שימוש של שנה (קופצת בגלילה בצורה נוראית ומעצבנת). נ.ב: אודה לכם אם לא תמליצו לי על מוצרי Razer. התקלקלו לי שלושה בטווח שימוש של שנה (אחד הוחלף באחריות). לא בא לי להמשיך למוצר הרביעי, גם אם זה ה…
-
- 9 תגובות
- 975 צפיות
-
-
http://www.ebay.com/itm/Professional-Genius-Thor-X5-USB-Optical-2000DPI-Gaming-Mouse-Mice-For-Laptop-PC-/221287822931?pt=AU_Input_Peripherals&hash=item3385c83653 אני מחפש עבד בסגנון שלו אולי אפילו טיפה יותר רחב
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי בסלון מחשב HTPC שמחובר לטלויזיה וככה אני רואה סרטים וסדרות, אפילו משחק במשחקים לפעמים. בשביל לא להפריע לסביבה החלטתי לקנות אוזניות אלחוטיות. חשוב לי איכות השמע ומאוד חשוב לי שיהיו נוחות לשימוש ממושך. התקציב הוא בערך 500-600 ש"ח. מאוד אשמח לקבל המלצות. תודה !
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ערב טוב! לפני 3 הגיע אליי עכבר גיימינג חדש בשם 6D gamer mouse שהזמנתי חוץ מזה שהוא ענק יש בו 2 בעיות: 1: המהירות האנכית שלו טיפה יותר איטית מהמהירות האופקית, זה די מורגש וזה ממש מפריע. 2: אני רוצה לערוך לו את המהירות של הלחצן של ה DPI ואין לי מושג איך, העכבר כל פעם מהיר או איטי מדי, ניסיתי גם להשתמש בהגדרות של העכבר בלוח בקרה וזה תמיד מהיר או איטי מדי וזה משגע אותי. או שלפעמים במשחקים זה איטי\מהיר ואז מחוץ למשחק זה להפך ונורא קשה להתרגל לזה. ניסיתי להתרגל למהירות איטית יותר אבל זה משגע אותי שהמהירויות שלו ללמעלה ולמטה שונה מימין ושמאל. לעכבר הקודם שלי שעלה איזה 40 שקל לא היו שטויות כאלו אבל כבר זרקתי אותו לפח =\
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, זקוק לעזרתכם בבחירה בין שני עכברים או אפילו המלצה אחרת שלכם : Razer - Ouroboros לבין Logitech - G700 כאשר את הרייזר ניסיתי היה מעולה אבל שמעתי שהלוג'יטק עולה עליו מה עוד שהלוג'יטק זול ממנו בהרבה כ- 650-700 ש"ח לרייזר לעומת כ- 400 ש"ח ללוג'יטק. חשוב מאוד שהעכבר יהיה גם אורגונומית נוח ומותאם לכף יד גדולה. מה דעתכם והאם בכלל כדי לי לבדוק עכבר אחר. תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום! הזמנתי לחבר שלי מאייבי ממיר דיגיטלי (USB) מסוג כלשהוא, והממיר לא קולט שום ערוץ (המחשב מזהה את מנהל ההתקן וכו'). ניסיתי לחבר אותו למחשב שלי (שכבר יש לו ממיר שעובד, שגם הוא הוזמן מאייבי) אבל הממיר החדש שהזמנתי עדיין לא מוצא כלום. השאלה שלי היא: האם יש סוגים שונים של ממירים שכאלה שלא קולטים במדינות מסוימות וכאלה שכן.. ואם כן איך אפשר לדעת מה יקלוט בישראל ומה לא? תודה ויום נעים... קישור לממיר שהזמנתי: http://www.ebay.com/itm/310982064632?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649
-
- 9 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אם אתם כמוני, משתמשים בעכבר והוא נוגע במשטח כל הזמן נוצר חיכוך שגורם לפעולה לא רציפה ולאי דיוק של המיקום שרציתם להגיע או לעצור בו. מצאתי משהו קטן שאפשר לשים אותו כמעט בכל מקום ופשוט להגביה את החוט שלא יווצר החיכוך. http://www.ebay.com/itm/QUAD-GAMING-the-mouse-rock-mouse-bungee-microsoft-logitech-razer-/321356414999?pt=Mice&hash=item4ad255c017 בנתיים הזמנתי , היו 22 הזמנות וכולם אמרו שזה עובד מעולה. זה יחסית יקר, אבל השימוש שלו פשוט שווה את השקל לשקל.
-
- 9 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום לכולם! התייעצתי כאן בעבר כבר לגבי רכישת מדפסת אך עדיין לא יצא לי לרכוש מסיבות שלא אפרט כאן. בעבר המלצתם לי Canon MX-715 וגם Brother MFC-J825DW. הראשונה, חיפוש בגוגל/זאפ ורט לא מניב תוצאות מלבד חנות אחת בשם "דוקטור דיו" שגם בה אצטרך לבדוק את המלאי. מדוע כבר לא ניתן למצוא אותה?יש לה דגם חדש וטוב יותר? השנייה, עדיין ניתן להשיגה אך מבחינתי היא אופציה שנייה בלבד. קראתי שהחלק העליון הפלסטיק רעוע וצובר אבק מה שלבסוף יכול לגרום לתיפקוד לא תקין ובלאי עם הזמן. האם עדיין מומלץ לקנות אחת משתי המדפסות הנ"ל?עדיין ניתן להשיג דיו תואם זול? בנוסף לך, אשמח לשמוע המלצות נוספות ע"פ הקריטריונים הבאים: *מדפסת צבעונית משולבת - פקס, מכונת צילום, סורק. *אפשרות להדפסת תמונות. *אפשרות להדפסה …
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני בקרוב עומד להחליף מקלדת, אני מחפש מכאנית עם סוויטצ'ים שחורים וכרגע אני די סגור על שתי מקלדות: Roccat Ryos MK או Tt eSports Meka G-UNIT. כרגע אני נוטה יותר לכיוון המקלדת של Thermaltake בגלל הUSB HUB בגב, אבל מצד שני אני לא צריך 12 מקשי מאקרו (מעדיף מקלדת עם חמישה, כנראה יכול להסתדר גם בלי) והרוחב שלה ענקי (5 ס"מ יותר מהמקלדת של Roccat שלה 5 מקשי מאקרו). איזה שווה לי לקחת מבין 2 אלה? יש מקלדות אחרות שאתם ממליצים עם סוויטצ'ים שחורים? אני מחפש לקנות בארץ במחירים של עד 500 שקל. תודה!
-
- 9 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היי אני צריך מדפסת שתעשה את העבודה, שתיהיה עם חיבור אל חוטי וצבע לא יקר(גם לא מקורי חח) חשוב שיהיה כבר משולבת. אם אפשר לדעת את ההבדל בין לייזר לדיו ומה הבדלי המחירים תודה:]
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני צריך כלובי מתכת, לחדר מחשבים. כלובים שמחברים עם ברגים מתחת לשולחן - ויש שולחן מחשב. אני צריך 30 כאלה, ולא מצאתי איפה לקנות. אני זוכר שנתקלתי בזה פעם, באיזה אתר של חנות, אבל אני לא מצליח למצוא את זה שוב. מישהו יכול לעזור? מכיר משהו?
-
- 9 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום אשמח להמלצה על מדפסת משולבת אשר השימוש בה יהיה לפעמים לטקסט ולפעמים לשילובי תמונות. חשוב שתתן איכות תמונות מעל לממוצע. השימוש די מועט, כ 10-15 דף לחודש. תקציב פתוח אבל לא חושב שצריך לייזר או יותר מ 1K. רוב תודות
-
- 9 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
עכשבר לגיימינג בעיקר משחקי FPS וגלישה מרובה ברשת .
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מתלבטת נורא. האם תדירות התקלות / החלפת הסוללות באלחוטיים היא רבה? האם כדאי שאחד מהם יהיה רק אלחוטי. עיזרו לי בבקשה. אני לא מתכוונת להשתמש בהם מרחוק , כלומר להתרחק משולחן המחשב, פשוט פחות חוטים על השולחן, נראה לי יותר נוח. מה כדאי ?
-
- 9 תגובות
- 3k צפיות
-
-
רציתי לדעת אם הגיים פאד Cordless Rumblepad II Logitech תומך בווינדוס 7 64 ביט. ומה כדאי לקנות את החוטי או האלחוטי?
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי. אני נמצא כרגע בחנות ומתלבט בין 2 עכברי RAZER הראשון - Razer Deathadder והשני - Razer Lachesis הבנתי שאחד מהם משתמש באינפרא אדום והשני משתמש בלייזר. מה טוב יותר לגיימינג? אני יודע שהבדל של 500 DPI לא ישנה הרבה. אודה מאוד לעוזרים.שגיא
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-