עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. מה הדרך הטובה ביותר לנקות מקלדת זאת השאלה שלי יש לי מקדלת של מיקרסופט מולטמדיה ... האפורה הזאת שבאה עם העכבר שאתה קונה אותה אז ככה אני רוצה לנקות אותה שתהיה כמו חדשה חיחיחיחייי ;D לפי דעדתי לכלוך על המקלדת זה דוחה אין לי הרבה לכלוך אבל יש מה הדרך הכי טובה לנקות את המקלדת נ.ב עם חברי hwzone אני נעזר בהכל גם באך לנקות את המקלדת.

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by Shtupel,

אני מכיר את כול החברות הטובות של הספקים כמו HEC או OCZ או ENERMAX COOLERMASTER....ועוד.. אז לפי מה שהבנתי כל ספק לא משנה מה אם הוא לא מהחברות היקרות אז הוא ג'נרי..? ועד שאלה...כמה לעדתכם צריך לקחת ספק ל Sapphire ATI Radeon X1600 Pro 512MB AGP ? למשל כזה זה טוב ?Spire RockeTeer II 400W Silent (24pin ? 200 שקל

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. היי חברים פרסמתי בעבר שקניתי את הרמקולים האילו לפני חודש בערך ואני ממש מרוצה.רק יש בעיה אחת שהכבל האורגינלי קצת קצר.ולכן,אני מחפש כבל ארוך יותר שמתחבר מ ה microlab למחשב זה בננה אדומה ולבנה וחיבור ירוק לכרטיס קול מובנה או כרטיס כמו שיש לי של ASUS.אשמח להמלצות אני מעדיף כמה שיותר ארוך 5 מטר 10 מטר שאוכל להזיז את הרמקולים בכיף. תודה מראש לעוזרים.שנה טובה לכולם. נ.ב הבנתי שאפשר לחבר PL ל PL איפה הכי זול לרכוש?אשמח להמלצות

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  4. Started by sentinel,

יום ההולדת הגיע, מה שאומר שיש לי הזדמנות טובה לעשוק את המשפחה ולהחליף את העכבר/מקלדת הישנים, למשהו קצת יותר טוב. נכון לעכשיו אני משתמש במקלדת גנרית פשוטה ועכבר intellimouse explorer 1.a, אם אני זוכר נכון. יש לי כמה התלבטויות בנוגע לבחירת עכבר/מקלדת (ואולי גם פד) אז אני אפרט אותן לפי הסדר: * עכבר: - אני שמאלי, מה שאומר שאני צריך עכבר סימטרי. - לייזר או אופטי? - אני גיימר, אבל כמעט ולא משחק online. השאלה אם עדיין ללכת על עכבר חוטי, או שגם עכבר אלחוטי יהיה טוב בשבילי? - ההתלבטוית הגדולה שלי היא בין microsoft laser 6000 לבין razer diamondback 3g. אבל אני פתוח להצעות * מקלדת: - חשבתי לפנק את עצמי ב-logitech wave. גם כאן השאלה אם ללכת על הדגם החוטי או האל-חוטי, מבחינת משחקיות (…

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by the_saint,

אתמול הכריזה חברת Thermaltake על סידרת המארזים החדשים שלה ה Xaser III מארזים אלו המחולקים לשלוש סדרות שונים אחד מהשני בחמורים מהם הם עשוים: הסידרה ה "פשוטה" עושיה כולה ברזל. (צבע שחור) ה"אמצעית" עשויה מברזל כאשר הפאנל הקדמי מאלומניום (צבע כחול) והסידרה ה"גבוהה" עושיה כולה מאלומניום (צבע כסוף - אהוב עלי במיוחד!!) כל המארזים כוללים 7 (כן 7!!) מאוררים, שניים מקדימה, שניים מאחורה, שניים בצד ואחד למעלה, פאנל בקרת מהירות ומד טמפ' חדש ובעל יכולת מדידה חדשות ומשופרת, יציאות USB2 ו FIREWIRE. בוסף לכך ישנם שני כלובי הארד דיסקים מלבד שני מקומות לכונני 3.25 ובסה"כ 6 מקומות לכוננים קשיחים + 2 מקומות לכוננים פלופי וזיפ. המארז מיוצר כנראה על ידי Thermaltake עצמה - ולא על י…

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by mr_ripper,

בשביל מה צריך אל פסק? האם צריך לקנות את זה, או שזה לא משהו חשוב ???

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  7. Started by biodome,

תקציב: 6500 ש"ח. זה מה שאני בניתי עד כה, הערות יתקבלו בברכה: (מחירים מפנדה ופלונטר) מעבד: AthlonXP 1600+ 1.4ghz - מחיר: 792 ש"ח. לוח אם: Gigabyte 7VTX-H - מחיר: 593 ש"ח. הארד: Maxtor 40gb 7200 - מחיר: 576 ש"ח. זכרון: Mushkin 256mb DDR PC2100 basic - מחיר: 294 ש"ח. כרטיס מסך: Radeon 8500 - מחיר: 1226 ש"ח. מסך: CTX 19" EX950F - מחיר: 1844 ש"ח. צורב: yamaha 16/10/40 2100e oem - מחיר: 643 ש"ח. דיוידי: Asus dvd x16 - מחיר: 374 ש"ח. מארז: MaCase KA-k80 + 300w - מחיר: 309 ש"ח. עכבר, פלופי, רמקולים ומקלדת עוברים מהמחשב הישן. סה"כ: 6651 ש"ח. ברצוני לדעת איך הדברים הבאים: 1. האם הכרטיס קול המובנה שעל הג'יגהבייט מספיק טוב לסרטי דיוידי? ל-Mp3 אני משוכנע שהוא מספיק.. 2. האם המסך הנ"ל …

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. (וזה מאוד חשוב לי היו אס בי מקדימה וגם הפאיירוואיר) ושיבוא עם ספק כוח בבקשה במחיר עד 200 ש"ח יש כזה דבר...?

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by etay34,

שלום, יש לי מדפסת של חברת HP מדגם 5550. יש בה שני תאים של דיו (אחד שחור והשני צבעוני) ברמת העיקרון הזמנתי לאחרונה מיכל דיו מספר 57 (היו לי כאלה בעבר והם עבדו) שתואם למדפסת גם לפי הנתונים של היצרן - מיכל ממוחזר. שלוש פעמים החליפו לי את המוצר מכיוון שהמדפסת טוענת שהיא לא מכירה את המחסנית שהכנסתי. למרות שכמו שאמרתי היו לי כבר מיכלים מסוג זה. האם מישהו יודע אם צריך להגדיר משהו או לעשות משהו בשביל לסדר את זה? כרגע יש במדפסת ראש דיו צבעוני שעובד.. אבל מה שהזמנתי לא עובד ככה שהבעיה היא לא במדפסת כלומר היא מזהה ראשי דיו אבל את אלה שהזמנתי (שלוש פעמים) היא לא זיהתה. תודה

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  10. אני חושב לקנות razer taipan רציתי לדעת האם יש עכברים שמשתווים לרמת הביצועים שלו כמו 8200 dpi, העכבר מיועד למשחקי FPS האחיזה שלי היא פלאם גריפ, אני ימני, דבר שני אני רוצה מקלדת ל fps מה המקלדת שהכי מתאימה

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by RedHat_Lover,

http://www.tomshardware.com/cpu/02q1/020227/index.html חשבתי שזה יעניין אותכם......

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. טוב אז ככה אני שמאלי ורגיל לשחק עם יד שמאל על העכבר.... חשבתי לקנות עכשיו ביחד עם המחשב החדש עכבר לוגיטק MX510 וקראתי את הביקורת עליו והכל והבנתי שהוא לא נוח בכלל לשמאלים אז הלכתי לחנות ובדקתי אם זה נכון ואכן זה כך אפילו קשה להחזיק אותו ביד שמאל סתם כדי לגלוש באינטרנט... אחר כ חזרתי הביתה וניסיתי לגלוש ולשחק עם יד ימין על העכבר לא התרגלתי וחזרתי ליד שמאל ומכך אני מבין שאם אני יקנה את ה-MX510 הוא ישב בארון הוא שסתם אני יסבול ...או שאני יצטרך להתרגל ליד ימין... עכשיו אם מישו שמע על עכבר טוב למשחקים וגם נוח לשמאלים שיגיד לי בבקשה למה העכבר שלי ישן מאוד... *שמעתי על העכבר הזה והוא נראה גם נוח לשמאלים וקוראים לו Razer Diamondback Optical Mouse Review... הנה לינק:http://www.ove…

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. שלום חברים. אני גר בארה"ב, ועברתי דירה. יש לי ראוטר מעולה, שאבד השנאי שלו (שנאי = ספק כוח?). על הכניסה רשום 12V- 2A היכן אוכל לרכוש כזה? מישהו אולי יכול לספק לי לינק לשנאי שכזה שאפשר אולי להזמין באיביי (כי שם יותר זול). המון תודה!!!

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. שלום, אבא שמעוניין לבקר משפחה ברחבי הארץ ולסרוק את התמונות המשפחתיות הישנות שלהם לצורך תיעוד המשפחה. 1. אני מעוניין בסורק (גודל A4) עצמאי ללא צורך בחיבור למחשב, כלומר הסריקות נשמרות בזיכרון פנימי עד אשר מחברים את הסורק למחשב האישי ומרוקנים אותו. חשבתי על מחשב נייד אבל המסך קטן עבורו. http://pandigital.net/galleries/77 2. יש לנו מחשב כף יד MIO P350, אפשר לחבר אותו ב מיני USB לסורק? כל סורק USB סטנדרטי ? צריך תוכנה ולסנכרן אותה ל MIO שתומכת ב WINDOWS MOBILE? מכירים באופן אישי יצרן עם דרייבירים כאלו? תודה מראש, דני

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by ABL,

היי איזה משטח לעכבר כדאי לקנות יש המון... העכבר שלי הוא MINOX NAOS 3200 ראיתי 2 טובים במחיר טוב איזה טוב יותר? או האם מומלץ משהו אחר? http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=22077&catid=192#details http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=32606&catid=192#details

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by yanme,

קניתי ביום רביעי(אתמול) ELSA GLADIAC 721 ge force3 ti200 ב-1300 שקל חדש מפלונטר משתלם או לא?

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. אני מעוניין לקנות את המחשב כף-יד הבא : Mio-168RS הנה כל המפרט הטכני שלו: http://www.sakaldutyfree.co.il/Index.asp?ArticleID=1906&CategoryID=404&Page=1 והמחיר 400$. רציתי להתייעץ לגבי המחיר אם הוא שווה את זה? אם יש לכם להציע מחשב כף-יד אחר כולל GPS באותו טווח מחיר שלדעתם טוב יותר? אולי אנשים אשר יש בידם את המחשב הנ"ל כבר יכולים לספר עליו קצת? ולגבי התוכנה של המחשב, האם המחשב מגיע עם התוכנה שלו כבר? והאם הוא מגיע איתו אז יש אפשרות לעדכן אותו מפעם לפעם? תודה רבה

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by itzik_now,

איזה דגם/ים של CDROM מומלץ , או שזה לא כל כך משהו ?

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by Doron Rosenzweig,

באמת למה לא שומעים בכלל על המעבדים (תואמי X86) של VIA (שרכשו את Cyrix ,כזכור) הבנתי שהם הגיעו ל 1Ghz וזולים במיוחד!

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by MichaelZ,

אני צריך להביא מקלדת PS/2 חדשה. עשיתי סיבוב ב-4 חנויות וכל המקלדות הן USB. אני לא רוצה "מקלדת" וזהו. יש לי דרישות. תחל'ס אני אמור למצוא משהו מתאים בחנויות אינטרנט בארץ, רק הבעיה היא שהתמונות שם כל-כך מגעילות שלא רואים כלום. אם אי אפשר לגעת, לבדוק ולמדוד אז שלפחות יהיה אפשר לראות... אני לא הולך לקנות חתול בשק. איביי כנ"ל.. או שהתמונות קטנות או שהסוג לא מתאים לי.... אגב, בקושי יש שם מקלדות PS/2 עם עברית. ואז חשבתי... יש הרי מתאמים. אפשר להביא מקלדת USB ולחבר אותה ל-PS/2 בעזרת משהו כזה? http://www.ebay.com/itm/2PCS-USB-Female-in-to-PS2-Male-Adapter-Converter-for-Computer-Keyboard-Mouse-/151755627969?hash=item2355571dc1:g:mGIAAOSwu4BV…

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. אני כמובן מתכוון לזה: http://www.logitech.com/index.cfm/mice_pointers/mice/devices/359&cl=us,en ולא לזה: http://www.logitech.com/index.cfm/mice_pointers/mice/devices/135&cl=us,en הMX510 שלי נהרס (לחצן שמאלי לא עובד), ואני מחפש עכבר שיחליף אותו. קראתי באתר כמה תשבוחות על ה518, אבל עכבר עם חיישן לייזר ועם רזולוציה של 2000DPI, שאפשר לשנות פיזית על העכבר נראה מתאים לי יותר. אולם לG5 יש מגרעה אחת; והיא העובדה שיש לו רק כפתור אחד מצד שמאל. חיפשתי באתרים בארץ ולא מצאתי אחד שמוכר את הגרסא הכחולה. אם יש לכם מושג היכן ניתן להשיג אותה, או סיבה ממש טובה ללכת על ה518 אתם מוזמנים לכתוב כאן.

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by RieBiX,

שלום שלום המארז המדובר הוא Macase KA-k80 midi atx 300w האם למישהו יש את המארז ואם כן אז איך הוא? ומישהו יכול להמליץ על מארז ATX עד מחיר של 70$?

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by AMD_Athlon_xp,

מה יותר טוב הGA-7DX\GA-7DXR? כי באתר של AMD ממליצים על הGA-7DX וגם עוד שאלה 1 האם הKT266A יותר טוב מ ה-AMD761? תודה לכל העונים לי על שאלה זו.

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by rk666,

אני מעוניין לרכוש מחשב כף יד, ואין לי מושג מאיפה להתחיל, מה הכי ממולץ בתקציב של 1000 שקל? האם יש צבעוניים(בתקציב)? כמה זכרון ממולץ לכאלה מחשבים אני לא מבין כלום בעניין שלהם, אשמח להמלצות

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by HttpShare,

יש לי מדפסת משולבת עם פקס, סורק וכל השטויות האלהה.. קניתי מיכלים חדשים, שמתי אותם במדפסת ובמוניטור זה מראה לי שהמיכלים מלאים.. סתם אני בא לעשות בדיקה , הדפסתי שמש צהובה והצהוב יוצא ורוד.. ואותו סיפור אם האדום.. הצבעים פשוט מזוייפים.. השחור בסדר גמור וגם הכחול.. רק הצהוב והאדום לא בסדר.. עזרה בבקשה.. תודה מראש..

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים