עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by שמוליק איתן,

שלום! מחפש מדפסת משולבת כוללת פקס לשימוש ביתי, מחפש את הזולה, הטובה, וחסכונית בדיו. (חבר אמר לי שיש כאלה שאפשר למלא לבד את מיכלי הדיו) תודה! שמוליק

2. Started by DoR,

אני רוצה להתחבר ל-ADSL לאחת מהתכניות של 500 או 1500K. לאיזה חברה הכי כדאי להתחבר? איזה חברה הכי מהירה ואיפה יש את הפינג הכי נמוך?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by IDOnoach,

יש לי כיום עכבר לוגיטק אלחוטי m705 עם 1000dpi השאלה היא האם למטרות גיימינג באמת כדאי לעבור לעכבר עם dpi גבוהה יותר-האם באמת יש שיפור בשליטה והאם באמת אתם משתמשים במלוא ה dpi או שבפועל מגבילים אותו. חשוב לציין שהרבה כפתורים עם תכנות מאקרו, לא מדבר אליי בכלל.

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. שלום לכולם! בימים אלו המדפסת המשולבת הישנה של משרדי הצנוע שובקת חיים ונראה שהגיע הזמן להחליפה (Xerox WorkCentre 390 למי שמעוניין לדעת).... אני כרגע מעוניין לרכוש מכשיר שיחליף את הדפסת הקיימת ויענה על הצרכים הבאים : - הדפסה בלייזר, אין צורך בצבע. - נוחות שימוש ועצמאיות - אפשרות להפעלת המכשיר ללא התערבות המחשב בצורה נוחה. אם ניתן לשלוח ולקבל פקסים דרך המחשב בממשק נוח ואמין זה יתרון. - הזנת נייר אוטומטית (אפשרות להשים חבילה של ניירות ולתת למכשיר לצלם בלי לדחוף כל אחד בנפרד). - ממשק החיבור הרצוי הוא USB ו/או WIFI. כמובן מאוד חשוב שהמכשיר יהיה כזה שיחזיק כמה שנים טובות במשרד בלי להתקלקל/להשבר ולעשות 4 פייפר ג'מים על כל הדפסה. תודה רבה לכל המשיבים אשמח לשמוע על נסיונכם עם מכש…

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. אז ככה: היה לי בעיה עם הרסיבר של העכבר, המחשב לא זיהה את הרסיבר, רק אחרי שמזיזים אותו קצת למטה הוא זיהה, דיברתי עם לוגיטק והם שלחו לי רסיבר חדש. עם הרסיבר הגיעה חוברת עם הסברים איך לעשות לו reconnect, (לחבר את הרסיבר, לחכות קצת ולהדליק את העכבר, והם אמורים "לדבר" אחד עם השני ) התהליך הזה לא עובד לי !!! ניסיתי כמה וכמה פעמים, ואין, לא עובד, המחשב מזהה שמה שחיברתי אליו הוא רסיבר של העכבר, אך לא עובד. למישהו יש רעיון?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by שרית,

ספק הכוח של המחשב שלי נשרף בגלל הפסקת חשמל. החלטתי שזו הזדמנות לקנות מחשב חדש (המחשב הישן כבר ממילא זקן ועייף) והפעם להצטייד גם באל-פסק כדי להמנע תקלות מצערות כאלה עם המחשב החדש. המעבד של המחשב החדש: INTEL Pentium D - 2.6 (805) DUAL CORE 533Mhz ספק הכוח: HEC-420W (WIN 420UB) - ATX 2 מסך: 17 אינצ' LCD אין לי מושג ירוק בענייני אל-פסק, ואשמח לקבל את הכוונתכם. נתקלתי בהצעה הבאה לאל-פסק: http://www.netbit.co.il/Product.asp?PID=UPS400AV&Cat2Cat1ID=3&Cat2ID=1 בהנחה שאין לי כוונות להשקיע יותר מדי כסף על UPS, אבל בכל זאת רוצה הגנה מינימלית למחשב, האם מחירו הזול (משמעותית בהשוואה ל - UPSים אחרים שראיתי באינטרנט) של האל-פסק הזה חשוד מדי ??? והאם זה בכל זאת עדיף מכלום ? א…

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by Coca Cola,

בתצורת TOWER: Raidmax Scorpio 668 Sunbeam Transformer Gaming ובתצורת MID-TOWER: Sunbeam Samurai Gaming Raidmax Scorpio 868 Black Midi Tower מה טוב יותר בכל קטגוריה? תודה

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. הי, ראיתי שכמעט בכל המפרטים ממליצים על ?HEC 6A19?. אני מבין שהוא טוב וגם זול, אבל לדעתי הוא ממש ממש מכוער... נראה כמו קוביה חסרת מעוף. אני אוהב מארזים אלגנטיים (לא רוצה קישוטים למיניהם). המארז שכרגע סימנתי לי הוא ה-CoolerMaster Centurion 5. אבל הוא קצת יקר (והוא גם לא מגיע עם PS...) רציתי לשאול האם יש מארזים "נחמדים" במחירים שפויים..? למשל, ראיתי חברה שנקראת Simbadda. יש להם מארזים חביבים ואפילו זולים יותר מה-HEC... הם פסייידר? אני צריך את המארז ל- P4 3.0GHZ, לא מתוכנן OC רציני. מה אתם אומרים? תודה מוטי

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by liorwohl,

שלום, יש לי כרגע עכבר פשוט ועמיד ב20 שקל שכבר נהיה מגעיל מרוב שימוש, אז אני רוצה לקנות עכבר חדש והחצי מחיר בבאג קורץ לי מאוד. מה שאני מחפש זה עכבר שיהיה נוח לשימוש ארוך ליד גדולה עם אצבעות ארוכות, שיהיה עמיד לשנים, שיהיה מחוספס ולא חלק, (העכבר הנוכחי שלי כבר נהיה חלק וזה פשוט מגעיל שמזיעים עליו) ושיהיה טוב למשחק fps שמשחקים בו מהר מאוד (nexuiz) ושיהיה קל לעבור פיקסל פיקסל בפוטושופ ושלא יקפוץ 2 פיקסלים. ועדיף שהוא יהיה שחור כי צבע אחר יראה לא קשור. אני רוצה להוציא עד 150 שקל. עדיף פחות. אז חשבתי על Logitech G500 או Logitech MX518 או Microsoft SideWinder X3 יש להם גם razer אבל ממה שקראתי הם ממש לא מתאימים לי (לא נוח, לא עמיד) אני שם דגש יותר על העמידות והעיצוב ופחות על הבי…

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  10. Started by Mydew,

היי לכולם. אני מעוניינת לקנות עכבר שישמש אותי לגיימינג, אולם כל העכברים שנראו לי חביבים עד כה היו בתקציב של 175-220 ש"ח שזה יותר מידי לטעמי. חשוב לי שהעכבר יהיה חוטי, נוח והשמחיר יהיה סביר יותר (לא יותר מ-100 ש"ח). נתקלתי בעכבר הזה של ג'יגבייט שנראה מתאים לצרכים שלי (USB, חברה מוכרת, נראה נוח ומחיר סביר בהחלט): http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4177 האם מישהו התנסה בעכבר הזה? הוא נוח לשימוש? אשמח לשמוע דעות (חיוביות או שליליות) עליו. תודה.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by ^DaRk-MiNd^,

[poll] [opt] לחכות לרדאון שיגיע, להשוות מחירים ואז לחשוב (אם מחירו לא יהיה יותר מדי גבוה משל ה"חיקויים" אז+מעבד 1800) [/opt] [opt] לקחת מעבד 1700 וGF3 T5 של MSI [/opt] [opt] לקחת מעבד 1700 GF3 רגיל של הרקולס או חברה ברמה דומה ומחיר דומה [/opt] [/poll] ובבקשה גם קצת נימוקים (כגון תחזיות לעליה שלישית של מחירי זכרונות) לידטק הוצאה מהסקר כי התברר לי שהמחיר לא כולל מע"מ ואז זה יוצא יקר

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. מה הדרך הטובה ביותר לנקות מקלדת זאת השאלה שלי יש לי מקדלת של מיקרסופט מולטמדיה ... האפורה הזאת שבאה עם העכבר שאתה קונה אותה אז ככה אני רוצה לנקות אותה שתהיה כמו חדשה חיחיחיחייי ;D לפי דעדתי לכלוך על המקלדת זה דוחה אין לי הרבה לכלוך אבל יש מה הדרך הכי טובה לנקות את המקלדת נ.ב עם חברי hwzone אני נעזר בהכל גם באך לנקות את המקלדת.

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. היי, האם אפשר לחבר שני מקלדות ושני עכברים למחשב אחד? (סט אחד בשימוש מול הטלוויזיה וסט אחד למסך מחשב) תודה.

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by x-boy_24,

שלום יש לי שאלה פד לעכבר זה בשביל שהכדור יכול להסתובב בעכבר רגיל לא ?השאלה שלי זה האם אני צריך פד בשביל עכבר אופטי יש לי איזה פד בבית אם גל נוח ליד זה פד מתאים לעכבר אופטי והאם אני יכול להרוס ככה את העכבר תודה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by DAN,

איזה כרטיס חזק יותר ? AT רדאון 32DDR או 32M NVIDIA MX400PRO של אסוס ?????????????? דן

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by asvg,

שלום אני רוצה לקנות מדפסת משולבת לצרכים ביתיים לשימוש קל עד 20 דפים בחודש בממוצע ,אני צריך שתכלול: הדפסה צילום סריקה ופקס עצמאי עם כרטיס רשת אלחוטי, התקציב עד 1000 שח , חשוב גם שתהיה פוטו כי אני אצטרך להדפיס תמונות מידי פעם, הציעו לי 3 דגמים Brother MFC-J4420DW HP Officejet Pro 6830 E3E02A HP Deskjet Ink Advantage 4645 B4L10C איזה מהם לפי דעתכם כדאי לקנות ??? תודה רבה למגיבים

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  17. Started by AMD_Athlon_xp,

מה יותר טוב הGA-7DX\GA-7DXR? כי באתר של AMD ממליצים על הGA-7DX וגם עוד שאלה 1 האם הKT266A יותר טוב מ ה-AMD761? תודה לכל העונים לי על שאלה זו.

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by biodome,

תקציב: 6500 ש"ח. זה מה שאני בניתי עד כה, הערות יתקבלו בברכה: (מחירים מפנדה ופלונטר) מעבד: AthlonXP 1600+ 1.4ghz - מחיר: 792 ש"ח. לוח אם: Gigabyte 7VTX-H - מחיר: 593 ש"ח. הארד: Maxtor 40gb 7200 - מחיר: 576 ש"ח. זכרון: Mushkin 256mb DDR PC2100 basic - מחיר: 294 ש"ח. כרטיס מסך: Radeon 8500 - מחיר: 1226 ש"ח. מסך: CTX 19" EX950F - מחיר: 1844 ש"ח. צורב: yamaha 16/10/40 2100e oem - מחיר: 643 ש"ח. דיוידי: Asus dvd x16 - מחיר: 374 ש"ח. מארז: MaCase KA-k80 + 300w - מחיר: 309 ש"ח. עכבר, פלופי, רמקולים ומקלדת עוברים מהמחשב הישן. סה"כ: 6651 ש"ח. ברצוני לדעת איך הדברים הבאים: 1. האם הכרטיס קול המובנה שעל הג'יגהבייט מספיק טוב לסרטי דיוידי? ל-Mp3 אני משוכנע שהוא מספיק.. 2. האם המסך הנ"ל …

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. המדפסת היא HP920C

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by Abyss,

היי . מישהו יודע איפה אני יכול למצוא דרייברים למצלמה הזאת ל- SP3 של XP? ניסיתי למצוא בגוגל אבל מלבד תוצאה אחת שבסוף לא עבדה לא מצאתי כלום .

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  21. שלום חברים אני צריך המלצה בקשר לאיזה הגה שווה לקנות. באופן כללי מי שיודע , איזו חברה כדאי לקנות הגה עד 300 שקל? (אם יש ב350 משהו הרבה יותר שווה מב300 אז בסדר מבחינתי ) וגם חשוב לי לדעת מאיזו חברה לא כדאי לקנות. עשיתי חיפוש בזאפ אבל יש כלכך הרבה שאני לא סגור על מה כדאי. אני רוצה שיהיו דוושות (זה דיי מינימום) ורטט, אגב רטט ומשיכה (ההרגשה שההגה מושך ומתנגד כמו הגה אמיתי) זה לא אותו דבר אני מניח, איך יודעים שיש את זה להגה אם החנות לא כותבת? וידית הילוכים נראה לי גם מוסיף. בכל מקרה מי שמבין בתחום יכול לעזור לי פה ולהמליץ לי על משהו (אני לא מקצוען ואני לא רוצה להוציא על זה 600+ שקל). תודה רבה לכל העוזרים!

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. היי, יש לי את הכרטיס X1800 GTO. צריכת החשמל שלו גבוהה יחסית. בנוסף, לפי סנדרה והביוס, המתח שהמעבד שלי מקבל נמוך ממה שהוא אמור (מקבל 1.37). בעקבות זה- אני מעוניין להחליף את הספק כח (שלי כרגע מספק זרם של 15A ב 12V). אני מעוניין בספק שיחזיק את המפרט במתחים יציבים, יאפשר כמובן להוסיף עוד HD וצורב נגיד ויהיה זול יחסית (דיי מבאס אותי שלקחתי מארז עם ספק שחשבתי שיהיה טוב ובסוף התברר כי זהו דגם פשוט מאוד). בכל מקרה, חשבתי על הספקים הבאים: HEC 400W TRT http://www.compucase.de/englisch/produkte/netzteile/silent/400trptf.php שמחירו כ 290 שקל. HEC 400W ART http://www.compucase.de/englisch/produkte/netzteile/silent/400arptf.php שמחירו כ 260 שקל Spire RockeTeer II 400W http:…

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. מה קורה?? אני צריך על המלצה על מדפסת משולבת עם פקס , של HP מהנסיון שיש לי הם הכי טובים בכל מה שנוגע למדפסות . עכשיו השאלה שלי היא מה יותר כדאי מדפסת משולבת רגילה הזרקת דיו או טונר ליזר ?? יתרונות וחסרונות ומה שביניהם .. תודה

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. היי חברים פרסמתי בעבר שקניתי את הרמקולים האילו לפני חודש בערך ואני ממש מרוצה.רק יש בעיה אחת שהכבל האורגינלי קצת קצר.ולכן,אני מחפש כבל ארוך יותר שמתחבר מ ה microlab למחשב זה בננה אדומה ולבנה וחיבור ירוק לכרטיס קול מובנה או כרטיס כמו שיש לי של ASUS.אשמח להמלצות אני מעדיף כמה שיותר ארוך 5 מטר 10 מטר שאוכל להזיז את הרמקולים בכיף. תודה מראש לעוזרים.שנה טובה לכולם. נ.ב הבנתי שאפשר לחבר PL ל PL איפה הכי זול לרכוש?אשמח להמלצות

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  25. Started by roeesnir,

אני צריך את הסורק הספציפי הזה, ממש דחוף. מצאתי רק ב-Ebay, אבל המוכר לא שולח לארץ.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים