עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. שלום, אני זקוק להמלצה לשלט לHTPC או מקלדת משולבת Trackball בתקציב של 250 ש"ח. אני יודע שרובם זהים, אבל תהיתי אם בכל זאת יש הבדל בין השלטים השונים ובנוסף מניסיון של אנשים רציתי לדעת מה עדיף, שלט או מקלדת? תודה.

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by RoyS,

שלום חבר'ה יש לי כעת עכבר LOGITECH MX 700 שהוא כבר בדרך לסופו..:-) עכשיו אני רוצה לקנות עכבר לגיימרים כי אני בעצמי גיימר וגם גולש אז אני צריך את עזרתכם וייעוצכם.

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by DiSc@MaN,

מה אתם אומרים על RioVolt SP250? 8)

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. המוצר העדכני של היצרנית הסינית המפורסמת מציע מנגנוני לחיצה ייחודיים שנמצאים איפשהו באמצע הדרך בין המכאניים האיכותיים לממברנות הפשוטות - בתג מחיר שווה ערך ל-34 דולר בלבד לכתבה

5. Started by Aviad56,

היי, לא ידעתי כ"כ לאן לקשר את הבקשה, אבל אני חושב שזה רלוונטי לפה. אז ככה, יש לי כרגע את הציוד היקפי הבא: SteelSeries Siberia V2 Frost Blue Microsoft Side-Winter X4 Keyboard Deathadder 3500 Black Edition QcK+ Diablo III קודם כל אשמח לשמוע חוות דעת על הציוד ההיקפי והשילוב, ויחד עם זאת אני מעוניין לעצב את העמדה שתהיה יפה, הכוונה היא שאני צריך עמדה לאוזניות שתהיה מתאימה, והקטע זה שיש לי גם במחשב עצמו מהמארז LED בצבע כחול חזק, אז יוצא שיש לי 2 לדים בצבע כחול - מהמחשב והאוזניות, ואחד אדום - מהמקלדת. עכשיו אני רוצה להוסיף את הלדים האלה שיש מאחורי המסך של המחשב? שאומרים שזה עוזר לעיניים או משהו כשאתה במחשב בחושך... בכל אופן אפשר רעיונות לעיצוב לפי מה שכתבתי? תודה!

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by amiel18,

אתמול שיחקתי בשלטים והם עבדו בלי בעיה. אבל היום כשניסיתי שוב לשחק(אחרי שהוצאתי וחיברתי את השלטים) היה כתוב לי שההתקן לא זוהה מה אני אמור לעשות? תודה מראש השלטים הם שלטים דמוי שלטי SONY PLAYSTATION.

7. Started by itzik_now,

איזה דגם/ים של CDROM מומלץ , או שזה לא כל כך משהו ?

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by Shtupel,

אני מכיר את כול החברות הטובות של הספקים כמו HEC או OCZ או ENERMAX COOLERMASTER....ועוד.. אז לפי מה שהבנתי כל ספק לא משנה מה אם הוא לא מהחברות היקרות אז הוא ג'נרי..? ועד שאלה...כמה לעדתכם צריך לקחת ספק ל Sapphire ATI Radeon X1600 Pro 512MB AGP ? למשל כזה זה טוב ?Spire RockeTeer II 400W Silent (24pin ? 200 שקל

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by AMD_Athlon_xp,

מה יותר טוב הGA-7DX\GA-7DXR? כי באתר של AMD ממליצים על הGA-7DX וגם עוד שאלה 1 האם הKT266A יותר טוב מ ה-AMD761? תודה לכל העונים לי על שאלה זו.

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by sycx,

אהלן, רכשתי בשבוע שעבר עכבר Logitech מדגם B605 עבור הנייד שלי. פתחתי היום את האריזה ובה שני מתאמים. על אחד מהם רשום רק logitech ובצבע לבן ועל השני רשום logitech ו hand reciever בצבע אדום. המתאם בצבע לבן עובד פיקס.. זה באדום לא עובד כלל. מה פשר הסיפור? למה צריך את שניהם? מה זה עושה.. ?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  11. Started by yuvalm2,

יש לי שני מחשבים - מחשב רגיל עם 3 יציאות וידאו (DVI, VGA, Display Port) - לא בטוח כמה מהן יכולות לעבוד ביחד לפטופ עם תחנת עגינה ולה שתי יציאות Display Port (כמו גם חיבור VGA אחד וחיבור DVI אחד) שאני רוצה לחבר לשני מסכים (לכל אחד מהם 3 כניסות וידאו - DVI, VGA, Display Port) אני רוצה KVM_switch שיאפשר לי לעבור בין שני המחשבים במהירות (כאשר בכל מצב, שני המסכים יעבדו - בעדיפות לרזולוציה גבוהה) כמה יעלה לי התענוג, ועל אילו מכשירי KVM הייתם ממליצים?

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by Phobus,

שלום לכולם, אני לא הייתי בטוח איפה אני אמור לפרסם את זה אז פרסמתי בהתאם לדבר שעליו אני שואל. אני מעוניין לפרסם ב-tradezone פה מודעה על מכירת לוח ה-wacom שלי. השאלה שלי היא איך בדיוק אנשים מסדרים את ההעברה הכספית ואת המכירה עצמה כדי למנוע סיכונים ו"תקלות"? איך אני מבטיח שהתשלום יתבצע כך שאני לא אדפק? אני מצטער אם זה לא המקום או אם השאלה קצת טיפשית. פשוט אני רואה שכל יום אנשים קונים ומוכרים את הדברים שלהם במערכת הזאת ואני תוהה איך זה מתבצע בדיוק. עוד דבר, לכל אלו שיציעו להיפגש פיזית, זה מחוץ לשאלה.

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by LinkTree,

שלום. יש לי מחשב נייד עם bluetooth מובנה. אני מחפש עכבר טוב שיכול להתחבר אליון ישירות בלי צורך ב DUNGLE או משהו אחר. אשמח להמלצות.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. שלום חברים , התחדשתי בDA חדש ואני רוצה לבחור לו פאד מתאים. אני שחקן CS כבר המון שנים לכן הייעוד של הפאד זה Counter Strike , תתחשבו בזה. אני יכול לקנות בגדול כל פאד שיש בפאנדס כי יש להם סניף קרוב לבית שלי (כסף לא כזה בעיה) . תודה לעוזרים !!!

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. אני כמובן מתכוון לזה: http://www.logitech.com/index.cfm/mice_pointers/mice/devices/359&cl=us,en ולא לזה: http://www.logitech.com/index.cfm/mice_pointers/mice/devices/135&cl=us,en הMX510 שלי נהרס (לחצן שמאלי לא עובד), ואני מחפש עכבר שיחליף אותו. קראתי באתר כמה תשבוחות על ה518, אבל עכבר עם חיישן לייזר ועם רזולוציה של 2000DPI, שאפשר לשנות פיזית על העכבר נראה מתאים לי יותר. אולם לG5 יש מגרעה אחת; והיא העובדה שיש לו רק כפתור אחד מצד שמאל. חיפשתי באתרים בארץ ולא מצאתי אחד שמוכר את הגרסא הכחולה. אם יש לכם מושג היכן ניתן להשיג אותה, או סיבה ממש טובה ללכת על ה518 אתם מוזמנים לכתוב כאן.

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. שלום, אני עומד לקנות מחשב חדש. המחשב והמסך יעלו יותר מ-5K אז הייתי שמח לו הייתי יכול להגביל את התקציב לציוד ההקפי הנ"ל למינימום האפשרי שעדיין יחשב כטוב. מאחר ואין לי מושג במחשבים אני אמשיל את זה למכוניות. אני לא מחפש פיאט אונו וגם לא מרצדס. משהו כמו מזדה/טויוטה יהיה בסדר גמור. אני לא מציין תקציב כי אני לא ממש מתמצא בנושא אבל הייתי שמח לשמור אותו מתחת ל-0.5K. אגב, היום יש לי פיאט אונו.... מבחינת החשיבות, העכבר הוא החשוב ביותר, המקלדת פחות והרמקולים הכי פחות כי המחשב ישמש בעיקר לעריכה ב-PS. משחקים כלל לא מעניינים אותי. חלוקה של 50% לעכבר, 30% למקלדת ו-20% לרמקולים נשמע לי סביר. עכבר: ראיתי עכברים עם המון כפתורים עליהם. אלו פשוט מפחידים אותי. לא צריך ולא רוצה. שלושה יספיקו…

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. http://home.rochester.rr.com/mtnbike2day/P1010011.JPG האם ניתן להשיג את החיה הזאת בארץ?

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by Haflo,

לפני כחצי שעה העכבר שלי MS Intellimouse Explorer -USB Optical שבק חיים...... :-[ סתם ככה בלי שום סיבה או איזו התקנה..... ניסיתי מספר פעמיים לחבר/לנתק יחד עם Restarts אז הוא עובד תזוזה אחת או שתיים וזהו!!! מאחר ויש לי עוד עכבר כזה בדיוק (חדש באריזה) הוצאתי אותו וחיברתי אותו.....והכל כרגיל. הלך פה פעם למישהו עכבר? מה יכול להיות שהכבר שובת עקב עבודה מרובה? זה לא רכיב שאמור להתקלקל..?! ??? (אני יודע על עכברי MS PS/2 שמתקלקלים, על עכברים אופטיים של חברה לא ידועה אבל intellimouse explorer??)

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. הייתי באופיס דיפו היום וראיתי שמוכרים מתאם מחיבור של PS2 (פלייסטיישן2) לחיבור של PS3 שזה בעצם USB. לשאלתי: יש לי הגה שמתאים לפלייסטיישן, ואני רוצה לשחק איתו ב NFS למחשב. החיבור הזה יתאים בשבילי? אני אוכל לכוון את כפתורי המשחק להגה? וגם אם לא להגה, בג'ויסטיק של ה PS2 שלי גם יהיה נחמד לשחק. זה אפשרי? תודה! דרך אגב למועניינים, זה היה ב 80 ש"ח או 89 ש"ח, לא זוכר

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. אהלן אני מחפש אוזניות לגיימינג, אני לא מתכוון, יותר נכון - רואה סיבה להשקיע יותר מידי, כך שהתקציב יעמוד בסביבות ה-200+-. ראיתי את אלו Razer Carchaias - 230 Corsair HS1A Gaming Headset - 210 ממה שבדקתי אלו נראים סבבה. מה דעתכם?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. - ברשותי מחשב ללא חיבור PARALLEL. רק חיבור : USB. ראיתי שקיים מתאם שהופך מ-USB ל-PARALLEL. - כאשר אני אחבר את המתאם, האם במנהל ההתקנים יופיע חיבור PARALLEL חדש ( LPT ) ? אם כן, האם יהיה זה חיבור LPT על כל משמעויותיו. שאת אומרת : האם יהיה לו טווח כתובות שניתן יהיה לשלוח לשם אינפורמצייה באופן ישיר ?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  22. Started by Aqualung,

לאחרונה (לפני חודשיים בערך) קניתי Geforce4 Ti4200 מהרגע שהתקנתי אותו הייתה לי בעייה חמורה של תקיעות במשחקים ובכלל כל פעם שהכרטיס הגרפי פעל באינטנסיביות לאחר ניסויים שונים, החלפת דרייברים לכרטיס מסך, גרסאות שונות של הדרייברים של VIA וכו' הגעתי למסקנה שהאשם הוא הספק כוח. הספק שברשותי כרגע הוא ג'נרי (מיובא ע"י מידי-קום, אין שם של חברה אחרת) 400W, שמספק (לפחות טוען) 28A ל3.3V ו40A ל5V. מאחר ואין לי כרגע הרבה כסף כדי להשקיע במחשב אני צריך פיתרון שיחזיק אותי לפחות עד השדרוג הבא. ראיתי הרבה המלצות כאן לספק הכוח של טסונמי (350W). אני רוצה לדעת: 1. מהו המפרט של הספק? 2. לאור הכתבה האחרונה אצל טום, מה לדעתכם חזק יותר, הספק של טסונמי או ה HEC 300W?

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by sentinel,

יום ההולדת הגיע, מה שאומר שיש לי הזדמנות טובה לעשוק את המשפחה ולהחליף את העכבר/מקלדת הישנים, למשהו קצת יותר טוב. נכון לעכשיו אני משתמש במקלדת גנרית פשוטה ועכבר intellimouse explorer 1.a, אם אני זוכר נכון. יש לי כמה התלבטויות בנוגע לבחירת עכבר/מקלדת (ואולי גם פד) אז אני אפרט אותן לפי הסדר: * עכבר: - אני שמאלי, מה שאומר שאני צריך עכבר סימטרי. - לייזר או אופטי? - אני גיימר, אבל כמעט ולא משחק online. השאלה אם עדיין ללכת על עכבר חוטי, או שגם עכבר אלחוטי יהיה טוב בשבילי? - ההתלבטוית הגדולה שלי היא בין microsoft laser 6000 לבין razer diamondback 3g. אבל אני פתוח להצעות * מקלדת: - חשבתי לפנק את עצמי ב-logitech wave. גם כאן השאלה אם ללכת על הדגם החוטי או האל-חוטי, מבחינת משחקיות (…

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by mr_ripper,

בשביל מה צריך אל פסק? האם צריך לקנות את זה, או שזה לא משהו חשוב ???

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  25. Started by berkovits,

היי, אני רוצה לחבר שני מחשבים לשני מסכים. האם המפצל/סוויצ' הבא יעשה את העבודה? https://www.amazon.com/gp/product/B08HVFH3G2/ref=ox_sc_act_image_3?smid=AOVIA3BFQYMH&psc=1 תודה.

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.