עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by Phobus,

שלום לכולם, אני לא הייתי בטוח איפה אני אמור לפרסם את זה אז פרסמתי בהתאם לדבר שעליו אני שואל. אני מעוניין לפרסם ב-tradezone פה מודעה על מכירת לוח ה-wacom שלי. השאלה שלי היא איך בדיוק אנשים מסדרים את ההעברה הכספית ואת המכירה עצמה כדי למנוע סיכונים ו"תקלות"? איך אני מבטיח שהתשלום יתבצע כך שאני לא אדפק? אני מצטער אם זה לא המקום או אם השאלה קצת טיפשית. פשוט אני רואה שכל יום אנשים קונים ומוכרים את הדברים שלהם במערכת הזאת ואני תוהה איך זה מתבצע בדיוק. עוד דבר, לכל אלו שיציעו להיפגש פיזית, זה מחוץ לשאלה.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by gesha_s,

שלום אנשים אולי מישהו יכול לעזור לי. אני ראיתי משהו כזה מתישהו בחנות בארץ ואני לא מצליח להזכר איפה ולא מצליח למצוא את זה באינטרנט http://cgi.ebay.com/NEW-Fellowes-Easy-Glide-Gel-Mouse-Pad-with-Wrist-Rest_W0QQitemZ350224352147QQcmdZViewItemQQptZBI_Desk_Accessories?hash=item518aff8393&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=65%3A15|66%3A2|39%3A1|293%3A1|294%3A50 http://www.ciao.co.uk/Fellowes_Mouse_pad_with_wrist_pillow__5367586 זה שני הקישורים שמסבירים למה אני מתכוון יש גם משהו חדש שראיתי http://www.amazon.com/Fellowes-Gliding-Palm-Support-sapphire/dp/B0017KE3E6 כל אחד מהם או משהו דומה יעזור תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  3. Started by dorin93,

הי אני מחפשת מקלדת ועכבר אלחוטיים (סט או כל אחד לחוד - לא משנה לי) בארבע השנים האחרונות אני משתמשת ב logitech cordless desktop wave והייתי מאד מרוצה חשבתי לחדש ולקנות משהו של חברת לוג'יטק גם כן, כי לא התאכזבתי מהמוצרים והשירות שלהם. השימושים שלי הם להקלדה, גלישה... (לא גיימינג ולא משהו רציני) לא חשוב לי שהמקלדת/עכבר יהיו ארגונומיים, חשוב לי שיהיו אלחוטיים (ואם לא מדובר בסט אז ששניהם יוכלו להתחבר לרסיבר אחד, אני יודעת שיש אפשרות כזו בחלק מהמכשירים של לוג'יטק) ושהעכבר יהיה עם כפתורים צדדיים תזרימו הצעות בתודה, דורין

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by mrsph666,

שלום, יש לי כרגע את העכבר הבא: Microsoft Wireless Optical Mouse 2.0 - עכבר לא רע בכלל, די מדויק ואלחוטי. אני גיימר, ומרבה לשחק במשחק Counter-Strike: Source (ושאר הגרסאות, אמנם הרבה פחות ב-1.6 ו-CZ). לאחרונה חשבתי שאולי כדאי לרכוש עכבר חדש. בעצת חברי הגעתי למסקנה ש-Logitech MX 510 Performance Optical Mouse זה עכבר מצוין, בעל 800dpi resolution, ו- 5.8MegaPixel Data processing rate. אבל ישנם 2 עכברים יותר טובים שראיתי באינטרנט: Logitech MX 518 ו - Razer DiamondBack שניהם בעלי 1600dpi resolution (ב-MX 518 ניתן לבחור בין: 400dpi, 800dpi ו-1600dpi), ולשניהם יש 5.8 MegaPixel. אני לא יודע באיזה לבחור ובאם כדאי? אולי בכלל כדאי ללכת על Logitech MX 1000 Wireless Laser Mouse האם ארג…

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by MishaK,

אוקי אנשים, אני עוד חמש חודשים ככה קונה מסך חדש......אני יודע שיש עוד ה-מ-ו-ן זמן, אבל אני אוהב להיות מוכן... חיפשתי קצת, ומצאתי כמה מסכים שמאוד מצאו חן בעיניי: iiyama Vision Master Pro 413 CTX EX950F CTX PR711F iiyama Vision Master Pro 1411 איזה מהם הכי שווה? ? ?

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by itzik_now,

איזה דגם/ים של CDROM מומלץ , או שזה לא כל כך משהו ?

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by itzik_now,

כעת , לאחר שבילבלתי לכם את המוח ובניתי לעצמי מחשב (פחות או יותר) - השאלה הניצחית : האם לרוץ לקנות ביום ראשון , או להמתין (ירידת מחירים עוד בפתח.. ?) הדילמה נשארת תמיד .. הרי תמיד ירדו המחירים עוד ועוד.. השאלה היא מתי אומרים STOP .. ? ביום ראשון הקרוב .. או קצת אחרי.. ?

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by tel avivi,

שלום, קניתי מחשב חדש, מנסה לחבר את המדפסת הקיימת (HP DESKJET F2200) ומקבל כל הזמן שגיאות. ניסיתי להוריד דרייבר שמתאים לווינדוס 7 שיש ברשותי אבל עדיין, מקבל את ההודעה הבאה: אשמח לעזרה, תודה.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by InspiteL,

בארץ המחיר של Corsair MM600 הוא 60 ש"ח (אייבורי). באתר הרשמי ובאמזון המחיר הוא כ-40$. למישהו יש מושג מה הסיבה לפער המשמעותי והלא הגיוני הזה?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. אהלן אני מחפש אוזניות לגיימינג, אני לא מתכוון, יותר נכון - רואה סיבה להשקיע יותר מידי, כך שהתקציב יעמוד בסביבות ה-200+-. ראיתי את אלו Razer Carchaias - 230 Corsair HS1A Gaming Headset - 210 ממה שבדקתי אלו נראים סבבה. מה דעתכם?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. שלום! יש לי מדפסת EPSON CX5900 משולבת עם סורק. עכשיו למשל סרקתי תמונה בגודל מסויים לא סטנדרטית... ואני רוצה להדפיס את התמונה עכשיו בגודל המקורי שלה, אבל התמונה שמדפיסה מדפיסה לי על כל העמוד... עכשיו, איך אני יכול לבחור במאפייני ההדפסה שתדפיס לי את התמונה בגודל המקורי שלה. תודה רבה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by jamoos,

יש לי ממיר דיגטלי של מת"ב ווידאו חיצוני למחשב אני מבין שאני צריך כרטיס טלויזיה (אני מעוניין לראות טלויזיה ולהקליט לדיסק הקשיח) אז רציתי להתייעץ אתכם מה עדיף: ה aver media או studio pctv pro של pinnacle, או משהו אחר שאתם יכולים להמליץ לי עליו במחיר טוב. השאלה היא מה יותר איכותי, במיוחד בהקלטה וגם בצפייה (המחיר לא משנה)???

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. בארה"ב הלהיט החדש-ישן הוא רדיו לוויני. זהו בסה"כ טיונר, אשר מסוגל לקלוט תחנות רדיו המשודרות דרך לווין (כמו המפענח של YES). היתרון הוא איכות המוסיקה ומבחר התחנות (במיוחד בארץ). האם נראה את הטכנולוגיה הזו פה??? הנה כתבה בנושא שנערכה ע"י techtv: http://www.techtv.com/screensavers/products/story/0,24330,3441370,00.html

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. אורח athlon
    Started by אורח athlon,

כך, לפני עשרה חודשים קניתי לוח Abit KT7-RAID מאקסלנט, היות והם היו היחידים שהביאו את הלוח הזה לארץ, ולכן קניתי אותו מהחלאות האלה. בשבועות האחרונים המערכת סבלה מחוסר יציבות בתלת-מימד ומפריזים לא ברורים, כשפתחתי את המחשב גיליתי להפתעתי שהקבל, שאחראי על ויסות החשמל לAGP, התפוצץ וכל הנוזל הכימי שבתוכו יצא, והנה קיבלתי את התשובה לשאלה שלי. הבעיה שלי היא כפולה: המחשב הזה זה המחשב הנורמאלי היחידי שיש לי עובד, ואני יודע שלקבל החלפה מאקסלנט יקח חודשים ואפילו שנים, ואני לא מתכוון להשאר בזמן הזה בלי מחשב. עוד דבר, זה שאני בוודאי אקבל לוח משופץ, עם תקלות דומות. יתרה מזאת, בשיחותי עם אקסלנט החלאות רוצים שאני אביא את כל המחשב אליהם(לא קניתי כלום מהם חוץ מהלוח, כל שאר החלקים הם מזיגזג/פ…

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. טוב הNX500 שלי הישן והטוב הולך למות בקרוב .. אבל היה אחלה של עכבר אני קונה Logitech G500 ואיזה פאד? לא בטוח אני רוצה פאד עד 60 שקל מקסימום בבקשה לא לחרוג אבל עדיף כמה שיותר זול אני חשבתי על SteelSeries QcK Mini אבל אתם חושבים שהוא יספיק? אני משחק על DPI של 1800-800 בינתיים אבל נראה אוליי אפילו יותר.. הפאד הזה יכול לפעול טוב על מעל ל3000 DPI? איזה פאד אתם ממליצים? אני מעדיף שתביאו לי פאדים מהחנות הזאת בבקשה: http://www.noacomp.co.il/ תודה רבה ותודה מראש לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. שלום לכם! רכשתי לא מזמן מחשב חדש, (אם צריך המפרט נמצא בצד) וכמו שאתם רואים יש לי WINDOWS VISTA SP1 ULTIMATE השאלה שלי היא : מדוע כאשר אני לוחץ על 3 מקשים במקלדת ברצף, הלוח משמיע צפצופים? (המקלדת מחוברת עם PS/2 אם זה אומר משהו) (כאשר אני לוחץ על 3 מקשים או יותר בו זמנית,המחשב לא קולט אותם, כאילו אני לא לוחץ על כלום) מה שמפריע לי יותר זה הצפצופים ולא העובדה שאי אפשר להשתמש בו זמנית עם 3 מקשים ומעלה. אפשר לבטל זאת או לעשות משהו בנידון? תודה לכם!

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. לי יש את המקלדת הזאת : https://ssl11.chi.us.securedata.net/miccomputers.com/merchantmanager/v4/images/microsoft-keyboard.jpg של מיקרוסופט הרגילה מאוד (נוחה) יש לי אותה כבר הרבה זמן ואני הייתי רוצה לדעת עם יש איזשהו דרך לנקות את המקלדת מבפנים.... (נכנס לי בין המקשים מלא דברים מלא אבק וכו....) אז עם יש דרך בבקשה שמישהו יעזור לי =] ועם אני יכול להוציא את הכפתואים זה יהיה הכי טוב (רק עם אפשר) תודה לעוזרים =]

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by shimon23,

שלום אני יקנה אולי בקרוב מעבד tb 1.4 ואני מעונין שהוא לא יתחמם יותר מדי, אז אני רוצה לקנות את המאוורר הכי טוב, כמה הוא עולה (המאוורר), ולכמה מעלות אתם חושבים שהמעבד יגיע איתו (a7v266)?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by דנדן,

שלום לכולם, אני מחפש בשביל אבא שלי מדפסת משולבת. החשיבות הראשונה היא חסכונית בדיו, כלומר יחס דפים\עלות בין הנמוכים שיש. חשבנו על הHP 8500... מישהו יודע במקרה מה ההבדלים הרציניים בינה לבין ה6500? במיוחד מבחינת עלות ראשי הדיו וכמות הדפים?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. אחרי צמד מוצרים מוזרים ואלמוניים יחסית, טכנולוגיית המקשים האנלוגיים מגיעה גם למוצרי המיינסטרים לכתבה

21. כרגע אני עם BlackWidow בת בערך 4 שנים, וחברה שלי לא יכולה לישון כשאני במחשב (מקלדת רועשת ממש) האם יש מקלדת מכנית שקטנה בלי כל מני "תוספות" של גיימרים? בלי מקשי מקרו, ואורות וכו', נטו מקלדת איכותית.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by RONG23,

אשמח להמלצת אוזניות לגיימינג אני מתלבט בין logitech g930- לturtle beach 5.1 דגם כלשהו האם ממש שומעים הבדל בין סראונד לסטריאו? האם שווה את ההשקעה באוזניות כאלה? אשמח להמלצות תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by ashibud,

שלום לכולם. יש לי טאבלט מסוג teac classic 101. המטען שלו הלך לאיבוד, ואני רוצה לקנות מטען חדש. שקע הטעינה הוא בצורה לא מוכרת לי (לא כמו מכשירי אנדרואיד). מצרף תמונות, אנא עזרו לי, מהו סוג המטען המתאים? תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  24. מה ההבדל בין מדפסת הזרקת דיו לליזר? והאם אפשר להשיג גם לייזר צבועני שיהיה טוב במחיר זול. תודה

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by AMD_Athlon_xp,

מה יותר טוב הGA-7DX\GA-7DXR? כי באתר של AMD ממליצים על הGA-7DX וגם עוד שאלה 1 האם הKT266A יותר טוב מ ה-AMD761? תודה לכל העונים לי על שאלה זו.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.