עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by noambaum,

http://www.frontier.com.tw/htm/product/09a/GLADIATOR.htm הוא עולה רק 231 ש"ח !!! שווה?

• 9 תגובות
    • 813 צפיות
  2. Started by Xenasis,

הורי רוצים לקנות לאחותי מחשב חדש ללמידוים שלה בטכניון זה צריך להיות מחשב יחיסית זול ובעיקר ללימודים הוא צריךלשמש גם כמערכת לשמוע דיסקים כך שתריך רמקולים טובים התקציב הוא בערך 4500-5000(אם מסך) אתם בבקשה יכולים לתת לי מפרט טוב שיתאים לזה תודה אמנון

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by y_i_c,

ע"פ בדיקה שעשיתי ה VCORE של הסרבר שלי הוא 1.5V כשהמתח שהמעבד אמור לעבוד (סלרון 900) הוא 1.75 לא ראיתי בביוס אפשרות להגדיל את המתח כמו כן האם זה יכול לגרום לבעיות? בנתים המחשב רץ בסדר גמור!

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by Or ei,

בכל החניות אני רואה לאפטופים מוכנים ... יש אפשרות לקבוע איזה חומרה תיהיה בתוך הלאפטופ (יעני הזמנה אישית?)

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by se7en,

לאחרונה התפתחה פה תופעה די מעצבנת של אנשים שמתחננים לעזרה. לחלק גדול מהת'רדים יש כותרות כמו:"צריך עזרה דחוף", "אנא עיזרו", "יש לי שאלה מטומטמת" ועוד כל מיני כותרות מיותרות. אני לא חושב שיש פה ת'רדים שלא נענים, צריך פשוט סבלנות זה פורום לא צ'ט ולאנשים לוקח לפעמים זמן לענות. אני לא יודע למה אבשים מתננים לעזרה, אנשים פה עוזרים ומגיבים מעל ומעבר למה שאני מכיר בארץ והעזרה בדרך כלל מקצועית ואמינה. אז אנא מכם משתמשים יקרים, לא צריך להתחנן ולדחוק במשתמשי הפורום, הם עושים את זה מרצונם החופשי.

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by Vladgi,

יחזיק את 2600barton 9600xt256 epox 8rda3+ 1 hdd maxtor 4 fans ???

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by zoyaniv,

שלום יש לי מדפסת HP-940 כל פעם שאני מדפיס לא כל העמוד מודפס החלק הימני שמופיע במסך לא יוצא בהדפסה

• 9 תגובות
    • 923 צפיות
  8. אל תצחקו אך אני זקוק למקלדת בסיגנון PC-XT (מקשי הפונקציות בשני טורים משמאל למקשים הרגילים) או מקלדת בעלת מקשי מקרו ניתנים לתיכנות הנימצאים בצד שמאל. (מיועד לאדם בעל מוגבלות בזרועות) אני זוכר שלפני 10+ שנים ראיתי מקלדת כזאת בה מקשי הפונקציות גם משמאל וגם במקומם הרגיל ונוספו מקשי מקרו (F13-F20). ניסיתי למצוא משהו הדומה לה אך חיפושים ברשת לא העלו דבר. בתודה מראש ואשמח אם מישהו יוכל לכוון אותי.

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. Started by nargsi,

בוקר טוב, קראתי את כל החומר המומלץ אך עדיין איני בטוח לגבי המקלדת המכנית שמתאימה לי. >קודם כל אני תלמיד חובב מחשבים מושבע, מה שאומר שאני נמצא לא מעט שעות ביום על המחשב וחשובה לי הנוחות. היה לי את הX6 הנהדרת כמעט שלוש שנים אבל היא עשתה את שלה וביום בהיר הפסיקה לעבוד. כרגע אני מקליד על מיקרוסופט פשוטה וחסרה לי ההקלדה הנוחה. בכל מקרה אני החלטתי שאם אני מחליף מקלדת אני מחליף למקלדת מכנית אני על המחשב בעיקר לכתיבה אבל לפעמים כן משחק ולכן חשוב לי שהמקלדת לא תהיה נטו גיימינג או נטו כתיבה. כמו כן אשמח שהמחיר שלה יהיה נורמלי וסביר. הבנתי שסוויץ' חום הוא הכי מתאים לי והמקלדת סווצ'ים חומים היחידה שמתאימה לי (צריך את הלוח מספרים) זה הG710+ אבל בסופו של דבר אני לא סומך על הילדים ב…

• 9 תגובות
    • 3.3k צפיות
  10. לוח אם - אין לי עדיין בחירה מעבד Intel Core 2 Duo E6400 כרטיס מסך-Sapphire Radeon X1800 GTO 256MB DDR3 - VIVO / DVI - PCX RETAIL זיכרון - CORSAIR VALUE 2x512MB 667Mhz DDR 2 1024 MB דיסק קשיח Westren Digital WD2500KS צורב DVDופנימיוGSA-H10NוLGו16וXו כונן דיסקטים - 1.44 הכי פשוט שיש. 3D Aurora 570 Available Now (ATS/ATB) רמקולים מערכת רמקולים 2.1 עם סאב 1200וואט SM@RTCOM דגם: 21025

• 9 תגובות
    • 936 צפיות
  11. Started by manco,

ואם אפשר גם לפרט HERCULES - 3D Prophet II Titanium - GeForce 2 Titanium - 64MB DDR - TV out לבין HERCULES - 3D Prophet III Titanium 200 - GeForce 3 Titanium 200 - 64MB DDR - TV out (חוץ מהמחיר הכפול של השני.....) ???

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by Shmoolik,

כרגע יש לי MX700 , אבל יש לי בו איזה בעייה , ואמרו לי כאן שאולי יתנו לי כבר לשדרג במקום לקבל את אותו עכבר. אז לפני שאני הולך לחנות ואומר להם על הבעיה , אני רוצה לדעת מה בדיוק כל הקטע של BLUETOOTH ואיך הוא לעומת ה LASER. ולמה ה MX900 יותר יקר. (ואם זה אומר שהוא גם יותר טוב..). * כבר עשיתי חיפוש ואין ממש השוואה בין השניים האלו. לפחות לא שאני מצאתי. תודה.

• 9 תגובות
    • 983 צפיות
  13. קניתי הארד דיסק Maxtor 40G 7200RPM ATA133 וקניתי ספק Enermax 350W EG 365P VE (שיפור עצום לאחר שהיה לי ספק 200וואט מסריח שהיה מחובר ל 5 מאווררים 2 הארד דיסקים כונן דיסקטים פאנבאס לוח וכו'..) וקיבלתי חוטים מעוגלים חינם - להארד דיסק ולפלופי הכל ביחד 800 שקל עשיתי קניה טובה ?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by ran_meir,

אני צריך שתעזרו לי למצוא דרך לחבר עכבר נוסף למחשב שיעבוד במקביל לזה שפועל עכשיו. העכבר הראשי בעל יציאה סטנדרטית של עכבר (לא USB כמובן) וחשבתי אולי לחבר עכבר עם יציאה סיריאלית עתיקה, אבל אני לא בטוח אם זה יפעל וגם אם כן אני לא חושב שבמקביל לעכבר הקיים. מישהו יודע אם זה כן אפשרי? ואיך?? ד"א כשאני מחבר עכבר USB הוא פועל יפה מאוד ביחד עם השני אבל המטרה שלי היא לחבר עכבר לא אופטי (כזה עם כדור באמצע...) בנוסף לעכבר שיש עכשיו. תודה מראש לעוזרים! זה חלק קטן מפרוייקט שאני עובד עליו עכשיו, אז אני ממש ישמח לעזרה. רן

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שלום! יש לי במחשב בעיה של התחממות יתר, אז ביררתי והמליצו לי לקנות את המארז הזה. כרגע יש לי נראה לי מארז ג'נרי, שיש בו מאוורר אחד ועוד מאוורר קטן. בדקתי באוורסט והיה כתוב שהRPM של המאוורר הוא בסביבות ה-3000, ועכשיו כשבדקתי את המארז שברצוני לקנות, ראיתי שהוא בא רק עם מאוורר אחד שיש לו איזה 1600 RPM... אז אני לא בטוח שזה באמת מה שיעזור לי כדי לפתור את בעיית ההתחממות... מה אני יכול לעשות? כדאי לקנות את המארז הזה? אולי אחר (אני גם צריך ספק טוב כי אני לא בטוח שהספק שלי כרגע יחזיק את המערכת שלי + עוד כמה מאווררים)? התקציב שלי הוא מקסימום עד 700 ש'ח (כולל משלוח). אני לא מתכנן אוברקלוקינג או משהו בסיגנון... רק להוריד את הטמפרטורה של הרכיבים במחשב בבערך 8 מעלות.

16. שבת שלום, אני רוצה לדעת איזה עכבר יתאים לי יותר, כרגע אני משתמש בעכבר מאוד מגעיל של TEAC (משהו ב 20 שקל חח) לאחר שהמיקרוסופט הקודם נהרס. אני מוכן להשקיע עד כ200 שקל לעכבר...לדעתי לא צריך יותר מזה. שמעתי שללוג'יטק יש מבחר איכותי כגון MX510. איך הוא? וכמה הוא עולה? ראיתי בזאפ שמוכרים אותו כמעט ב 200 שקל..אבל אני מעדיף לשאול כאן קודם. איזה עוד מבחר אני יכול לראות? בתור אחד שמשחק המון קאונטר סטרייק ומשחקים בכללי, וגם לעבודות. ומה עדיף לייזר או אופטי? תודה.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by אבשה,

שלום אני הולך לקנות מחשב חדש וחשבתי לקנות אחד מהעכברים האלה: http://tms.co.il/product/3078 http://tms.co.il/product/3200 ואם אני לא יקנה אחד מאלה רציתי לדעת האם המחיר של ה-Logitech G5 Laser Blue שווה את זה חוץ מזה שהוא ממש יפה במה הוא מיוחד במה הוא עוזר והאם הוא נוח אשמח אם מישהו יענה על שאלות אלה שלום ותודה.

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  18. החלטתי להחליף את המארז המעאפן שקיבלתי ביחד עם המחשב שלי, אל המארז הבא: Thermaltake Soprano VB1400 (Dual 12CM FANS + 9CM FAN, 430W) מה דעתכם עליו?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  19. אהלן דבר ראשון, באמת שאין לי מושג בכל התחום הזה של מדפסות וכל זה אין לי תקציב מדויק, אבל אני צריך בערך מדפסת,סורק וכל הדברים האלו במכונה אחת..ורצוי גם פקס עכשיו, בנוגע לפקס.. אפשר לחבר את כל זה למחשב ועוד לשלוח פקס דרך האינטרנט? אם לא, איך אפשר לשלוח בכלל פקס? תודה מראש

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. אני יודע שזה לא ממש קשור לפורום הזה, אבל זה הפורום שהכי מתאים לזה מכיוון שלא מצאתי מקום אחר, וזה חלק ממפרט מפואר מאוד. אני מחפש מקלדת מקצועית ונוחה מאוד, שתחזיק מעמד הרבה זמן... בעקיר לעבודה אבל חייב גם למשחקים. דברים שאני לא רוצה: אלחוטי, ומקלדת מתפצלת (שיש רווח בין G וH בשביל לעקל תמקלדת וכו'... לדוגמא: http://hwzone.co.il/reviews/nek4000/5/). אישית אני חשבתי על ZBoard אבל יש לזה הרבה חסרונות, ולפי דעתי אפשר למצוא הרבה יותר טובים. בנוסף... אני רוצה שלמקלדת יהיה הרבה אופציות למעלה, בעיקר לשליטה על המוזיקה. תודה רבה. NaNg. עריכה: אני רושם תקציב מכיוון שמחייבים, אם הייתם מכירים אותי הייתם יודעים שאין לי תקציב ומצדי יש לי מלא כסף, להשקיע על מה שאפשר. שימושים כבר רשמתי... אב…

• 9 תגובות
    • 743 צפיות
  21. Started by X,

איזה כרטיס קול יש בלוח אם הנ"ל והאם הוא בסדר או שחייבים לקנות אחר??

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. קודם כל, זאת המקלדת: http://www.logitech.com/index.cfm/keyboards/keyboard/devices/177&cl=roeu,en אני חייב לציין שהיא ממש קטנה וחסכונית במקום, נראת לא רע בכלל, המסגרת שלה מאוד מבריקה ומגניבה היא בעלת LOWPROFILE, מקשים "נמוכים" (כמו ב COMFORT CURVE של מיקרוסופט, רק שאצל לוג'יטק הרווח שקט ;D) נוחה להקלדת מילים, אבל מאוד מאוד לא נוחה לשאר ההקלדות. המרחקים של הקונטרול והאלט מהמקשי אותיות קצת לא סטנדרטיים ובכלל אין מה לדבר על כל המסביב של END\HOME מקש וינדוס וכולי שבכלל לא בגודל ובמיקום סטנדרטי, החיצים לא נגישים ברגע מכוון שהם צמודים לשאר המקשים ובלתי אפשרי "להרגיש אותם" בלי להסתכל, כנ"ל לגבי ה BACKSPACE הוא לא המקש הכי עליון ואלה שמעליו צמודים אליו, אז האינסטינקט זה ללחוץ …

23. Started by hosham,

הזמנתי מחשב חדש: pd 805 gigabyte 945pg leadteak 7600gt extreme ac pro 7 וכו'... ואני מתכנן אובר קלוק למעבד,הזמנתי את ה enermax noisetaker 420W. הבנתי לפי ת'רדים שונים פה שיש מצב שהספק הזה לא יספיק לי למערכת במידה ואני מבצע אובר קלוק,ושעדיף ספק עם מסילת 12V אחת ולא 2 (הוא נותן 18A על כל מסילה ו 29A ביחד) האם זה נכון ואם כך לכמה הוא יגביל אותי? כי אני לא מתכונן לקרוע את המעבד.. אם עדיף לי להחליף אותו אז לאיזה ספק (מפלונטר כי משם ביצעתי את ההזמנה). תודה רבה.

• 9 תגובות
    • 943 צפיות
  24. האם ממש לא מומלץ לקנות סט מקלדת ועכבר אלחוטיים לגיימינג? או שיש סטים שעושים את העבודה יפה? נראה לי שאלך על לוג'יטק ולא על מיקרוסופט. איזה סטים עושים את העבודה? אני מעדיף לקנות משהו ב-500, כי כרגע קניתי מחשב ב7.3 אלף ש"ח, אבל אם אין את הדרישות שלמטה אז אוכל להוסיף עוד כמה לירות... דרישות: אם זה אפשרי - שאוכל לשחק כשאני שוכב במיטה, מרחק מן המארז למיטה = 5.5 מטר בערך. עכבר שהבטריות מחזיקות מעמד בו עם אופציה לכיבוי כדי שלא יתרוקנו הבטריות, מהיר, קל, מדייק ונוח. מקלדת עם כפתורי מדיה, קלה (עדיף בלי אורות מיותרים). זו הפעם הראשונה שאני קונה מחשב גיימינג ואין לי מושג בזה, אז בבקשה תעזרו. תודה רבה על עבודת הקודש שאתם עושים כאן!

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. שלום לכולם, חיפשתי קצת בפורום אבל לא הצלחתי למצוא מידע על אל פסק פשוט למחשב. בזמן האחרון יש בעיות חשמל אצלי בבית ולפעמים הוא קופץ. הייתי רוצה אלפסק בסיסי שיתן לי לפחות דקה לסגור את המחשב בצורה מסודרת או שיעשה את זה בעצמו אם אני לא שם. אם הוא יוכל גם לשמור על אספקת מתח יציבה, טוב שכך. המחשב הוא פנטיום 4 רגיל, הארדיסק אחד וכונן CD אחד. אני מניח שספק הכוח הוא סטנדרטי. המסך הינו גם 17 סטנדרטי לא מסך דק. עדיף אלפסק שידע גם לכבות את המחשב לבד אם אני לא לידו. שוב, אני מחפש משהו פשוט וזול שרק ישמור לי על המחשב. מה אתם ממליצים? כמה זה אמור לעלות לי? תודה, אורן

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.