ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש איזה שהוא פד ממולץ מחנות SKYPC? (ראיתי שיש להם פדים שונים של RAZER) תודה.
-
- 0 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום קניתי לפני שנה razer lachesis מבאג ת'אמת לא ישבתי עליו הרבה ועכשיו שחזרתי אליו גיליתי כמה בעיות: 1 העכבר כל הזמן מתנדנד הוא לא יושב צמוד למשטח וכשאני משתמש בו הוא תמיד בורח לי מהנקודה עכ"כ שכשאני רק לוחץ עליו בקליקים הוא זז.... 2 כשאני מזיז את העכבר שמאלה למעלה(אלכסון..) הוא לא זז חלק באלכסון אלא שמאלה ואז למעלה שמאלה למעלה וכ"ו.. כלומר שהוא ממש רועד שהוא זז (לשאר הצדדים הוא זז חלק) האם יש על זה אחריות??
-
- 0 תגובות
- 895 צפיות
-
-
היי אני רוכש מחשב לצורך עריכת וידאו, ואני מחפש כרטיס ללכידת וידאו ממצלמות מוידאו וממיר של הטלויזיה, מהחיפושים שאני עשיתי ראיתי את C500 של COMPROUSA- http://www.comprousa.com/en/product/c500/c500.html הכרטיס הוא מסוג PCI והעלות שלו היא 180ש"ח רציתי לשמוע חוות דעת או המלצה לכרטיס אחר. תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-
-
ערב טוב ! אני כרגע מחפש מכשיר לייזר משולב צבעוני , אני סטודנט ואמא מורה , התקציב הוא בסביבות 2000 ש"ח לא יותר , חשוב שתהיה אמינה ומחיר הגיוני עבור הטיונרים , מחיפוש קצר בזאפ מצאתי את הדגמים הבאים : מדפסת לייזר HP CM1415NFW מדפסת לייזר HP LaserJet Pro CM1415FN מדפסת לייזר Samsung CLX3185 מישהו מכיר אותם , או אולי יכול להמליץ על דגם אחר ? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם, יש לי עכבר של מיקרוסופט (פשוט מאוד), והוא כמובן חדש עם המחשב. כל ההתקני ה-USB שלי, פועלים כמו שצריך.. ככה שזה לא נראה לי בעיה במחשב. יש מצבים שהעכבר פועל ודופק עבודה כמו שצריך, ויש מצבים שהוא פשוט נכבה לו.. אני מנתק ומחבר שוב, וזה נדלק לכמה שניות ואז שוב נכבה. מערכת הפעלה ווינדוז 7 64 ביט. מה הבעיה בנושא הזה?
-
- 1 תגובה
- 901 צפיות
-
-
שלום, אז אחרי שנפלתי עם 2 ג'ויסטיקים, אני מעוניין לקנות משהו איכותי. בעקרון הוא ישמש לFIFA ואולי כמה משחקי פעולה כמו SPLINTER CELL. עכשיו הייתי רוצה שהוא יהיה כמו הג'ויסטיקים של פלייסטיישן 3, שאין צורך בבטריות והן נטענות דרך הUSB. אני מתכנן להביא את הג'ויסטיקים דרך EBAY, ככה שהסכום המירבי הוא 60$. אז מה ההמלצות שלכם?
-
- 1 תגובה
- 805 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות ממיר DVB-T שמתחבר למחשב בחיבור USB. האם מישהו מכיר אחד מומלץ כזה? לחילופין האם יש דרך לחבר ממיר רגיל כזה (לא USB) למחשב דרך המסך שלי (Dell 2209Wa)?
-
- 3 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
לאחר מספר שנים נפלאות עם Razer Destructor החלטתי לקנות פאד חדש בהתחלה חשבתי לקנות דיסטרקטור חדש אבל לאחר חיפוש קטנטן באינטרנט החלטתי ללכת על ה V2 של הדיסטרקטור Razer Scarab אז אחרי מספר שבועות של שימוש אני חייב להודועת שאכן יש שיפור ביחס לדיסטרקטור הפאד מאוד חלק אבל גם נותן שליטה מדהימה מאוד ממולץ... מה שכן דיי יקר ולא יודע עד כמה הפאד הזה שווה את המחיר בכול זאת 170 שקל לפאד זה לא קצת אבל שחושבים על זה שזאת השקעה חד פעמים לשנים הבאות אז זה לא כזה נורא... הדבר היחיד שדיי מפריע לי זה המראה שלו והצבע.. אבל זה כבר עניין של טעם אישי... אבל מהבחינה הטכנית הוא מעולה לדעתי הפאד הכי טוב שקיים כרגע בשוק לאחר שורה של מוצרים מאכזבים מבית רייזר סוף סוף הם עשו פאד נורמלי…
-
- 2 תגובות
- 956 צפיות
-
-
ראיתי את המקלדת הזאת: Microsoft Wireless Laser Desktop 3000 שהבנתי שהיא טובה מאוד, וחסכונית מאוד! המטרות של זה הם, פעם ב..משחקים, אבל בעיקר גלישה באינטרנט וכתיבת אימיילים ודברים שמצריכים מקלדת.. אני גם עוד חודש מתגייס ככה שמשחקים אין מצב שאני אשחק..וחשוב לי מאוד שהעכבר יהיה חסכוני, האם ב250 שקלים אפשר להשיג סט כזה יותר טוב?
-
- 1 תגובה
- 756 צפיות
-
-
אני צריך המלצות לעבר ומקלדת ... עכבר עדיף RAZER.. איך ה Imperator ? חשוב לדעת שאלה מיודעים לגיימינג! עכבר חוטי לא אלחוטי... ומקלדת חוטית גם .. שונא אלחוטי.. תקציב מקסימלי עד 700 שקל שניהם.. אה שכחתי .. עברית ואנגלית צריך על המקלדת! תודה
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מבקש המלצה לעכבר מעולה, שיהיה אלחוטי , אופטי (לא לייזר), ועם לפחות 5 לחצנים מתוכנתים.
-
- 1 תגובה
- 711 צפיות
-
-
דרישות: DPI גבוהה נוח אם אפשר לייזר ניתן לשינוי מהירות העכבר בעכבר עצמו וכמובן שיהיה נוח למשחקים שלא יהיה אלחוטי קל משקל עובד בהרבה משטחים בצורה טובה תודה מראש fp581 p.s עוד שאלה קטנה לגבי Logitech Performance Mouse MX יש לו את הלחצנים לשינוי מהירות כמו בG9X? כי אם כן נראה לי שאני ילך עליו
-
- 25 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היי מאחר ואין HP 8500 עם הכפתורים ( לא רוצה טאץ' ) בחנויות , ראיתי את המדפסת הזאת למי יש אותה והאם היא כדאית ? ןתןדה לעוזרים http://www.colors-il.com/product2.asp?codeproduct=2764
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
היי אני צריך המלצה לג'ויסטיק חדש. יש לי אחד ממש ישן של מיקרוסופט בשם sidewinder, ולרגל יציאת IL-2 Sturmovik בסוף השבוע אני רוצה להתכונן ולהתחדש בג'ויסטיק חדש. הצלצות? (:
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, רציתי המלצה לכרטיס מסך למחשב שלי,ראיתי שני דגמים: http://tms.co.il/product/7407 http://tms.co.il/product/8438 מה יותר טוב? וגם איך יראו עם הכרטיס? ,כמו בטלויזה הרגילה? תודה מראש, עמית
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
היי. יש לי כמה שאלות בנוגע למשקפי vuzix , קראתי את הביקורת שהועלה באתר ועדיין לא מצאתי תשובות לכמה שאלות; 1) ראיתי דגמים אחרים שכן מתחברים לקונסולת כמו XBOX, האם גם הדגם הזה יכול להתחבר לXBOX? 2) יש משחקים, למשל בXBOX, שהם בנויים ויש אפשרות בתוך המשחק כבר לשחק בתלת מימד, האם זה יעבוד למרות שלא כתוב באתר שהמשחק תומך במשקפיים? 3) זה לא משנה באיזה מסך אני משתמש? 4) אם עוד אנשים ניסו בעיניים שלהם, אשמח לחוות דעת נוספת
-
- 0 תגובות
- 739 צפיות
-
-
מה ההבדל בין : microsoft lifecam cinema ל logitech c510 hd? המחיר שלהן בסביבות 300 שח במצלמת לוג'יטק C510 מצויין 8MB צילום סטילס כמה יש בסינמה? איזו מצלמה כדאי לרכוש? מצטער על ריבויו השאלות אבל זה ממש מתסכל אותי תודה מראש נתנאל
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
כמובן Bluetooth יש לי USB2 עם בעיות מיקרוסופט 7000
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה למקלדת "גיימינג" (תאורה אחורית - חובה), אבל היא חייבת להיות קצרה כי אין לי הרבה מקום על המגירה. כרגע X4 היא האופציה המועדפת. היא באורך 48.2 ס"מ ואני רוצה אפילו פחות, אז תציעו מקלדות עד לאורך הזה. אני מוכן להתפשר על הכל חוץ מתאורת מקשים בשביל האורך. התקציב לא מוגדר, אני רוצה לראות את כל האופציות ואז אני יראה כבר... פשוט תגידו על כל מקלדת מתאימה שניתן להשיג בארץ. תודה.
-
- 1 תגובה
- 942 צפיות
-
-
אני מחפש מקלדת מלוכסנת, כלומר שיש זוית בין חצי ימין לשמאל, ואני לא מתכוון ל"גל" כמו יש במקלדות רבות, אני מתכוון למקלדת ממש עם זוית. ראיתי כמה בודדות באינטרנט. מישהו יכול לעזור לי עם משהו באזור? זה לא אמור להיות יקר... (אני מקווה) תודה לכל מי שיעזור
-
- 1 תגובה
- 727 צפיות
-
-
רציתי לדעת איך העכבר הזה לגיימינג ? טוב לא טוב ? נוח ? מדויק ? והאם שווה תמחיר 350 שקל!? ועוד שאלה בקשר לעכבר .. עד כמה חשוב משטח לעכבר למשחקים ? האם זה חושב וטוב והאם זה מוסיף לביצועים שלו? או שזה דבר לא רציני במיוחד? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, יש לי מחשב יחסית חזק לעריכת וידאו ואנימציה, לא חושב שהמפרט משמעותי כאן. העניין הוא שאני עובד עם עכבר עתיק ובקושי לחיץ (ובטח שלא מדויק), ואני מעונין בעכבר לצורכי עריכת וידאו, עיצוב גרפי, אנימציה וכו'. קנו לי את העכבר של לוג'יטק MX518 , הבעיה היא שרשום שהוא מיועד לגיימינג ובעיקרון אין לי כוח לשטויות של גיימינג אלא חשובה לי נוחות, דיוק ואמינות. האם העכבר הזה יכול לשרת אותי, או שכדאי להחזיר לחנות (עוד לא פתחתי) ולבחור עכבר אחר? יש המלצות אחרות? תודה רבה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ברשותי מדפסת חדשה photosmart e hp b110. לאחרונה סקרתי את האפשרויות לרכישת מחסניות דיו. מקורי עלותו 85. כפול 4, יקר לי מידיי. ישנו תואם שיוצא זול בהרבה, אך אינו מכיל צ׳יפים, האם המדפסת תדפיס ללא צ'יפים? הבנתי שיש אפשרות וזה לא כל כך מסובך להעביר את הציפים מהמחסניות שבמדפסת לתואמים, האם כך הדבר? יישנה אפשרות לקנות מילוי למחסניות שיש לי כבר והגיעו עם המדפסת, זה גם סוג של פיתרון בברירת מחדל. אשמח לעזרה ממומחים תודה איציק
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
היי חברוס אני מחפש מדפסת חדשה, אחרי שהלקסמרק שהיית אצלי בארון בערך שנה וחצי פתאום הפסיקה לעבוד.... אני רוצה מדפסת חסכונית בעיקר, שהצבע לא יעלה לי יותר מהמדפסת עצמה. מהירות הדפסה ואיכות פחות קריטי. אין צורך בשום חיבורים או פיצ'רים מיוחדים - פרט לסורק. תודה
-
- 0 תגובות
- 988 צפיות
-
-
שלום, לפני כמה זמן קניתי 2 ג'ויסטיקים אלחוטיים פשוטים בEBAY ויש לי בעיה איתם. אני מחבר אחד מהם למחשב הנייד ומשחק בפיפ"א ואחרי 2 דקות בערך הג'ויסטיק מתחיל לעשות בעיות ולהזיז את השחקנים לבד (בדרך כלל זה המקש עם החץ כלפי למטה שפועל לבד, אבל לא רק), ניסיתי לכוונן אותו דרך הWINDOWS וזה גם לא עזר. כשאני מכבה ומדליק אותו הבעיה נפתרת אבל אחרי דקה חוזרת/צצה בעיה חדשה. יש לי מחשב נייד חדש, WINDOWS 7 64. חשוב לציין שהדבר חוזר גם בג'ויסטיק השני. מישהו יודע מה אני יכול לעשות?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-