ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
אפשר כמה לינקים למקלדות כאלו??
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי מדפסת של חברת HP מדגם 5550. יש בה שני תאים של דיו (אחד שחור והשני צבעוני) ברמת העיקרון הזמנתי לאחרונה מיכל דיו מספר 57 (היו לי כאלה בעבר והם עבדו) שתואם למדפסת גם לפי הנתונים של היצרן - מיכל ממוחזר. שלוש פעמים החליפו לי את המוצר מכיוון שהמדפסת טוענת שהיא לא מכירה את המחסנית שהכנסתי. למרות שכמו שאמרתי היו לי כבר מיכלים מסוג זה. האם מישהו יודע אם צריך להגדיר משהו או לעשות משהו בשביל לסדר את זה? כרגע יש במדפסת ראש דיו צבעוני שעובד.. אבל מה שהזמנתי לא עובד ככה שהבעיה היא לא במדפסת כלומר היא מזהה ראשי דיו אבל את אלה שהזמנתי (שלוש פעמים) היא לא זיהתה. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אבא שמעוניין לבקר משפחה ברחבי הארץ ולסרוק את התמונות המשפחתיות הישנות שלהם לצורך תיעוד המשפחה. 1. אני מעוניין בסורק (גודל A4) עצמאי ללא צורך בחיבור למחשב, כלומר הסריקות נשמרות בזיכרון פנימי עד אשר מחברים את הסורק למחשב האישי ומרוקנים אותו. חשבתי על מחשב נייד אבל המסך קטן עבורו. http://pandigital.net/galleries/77 2. יש לנו מחשב כף יד MIO P350, אפשר לחבר אותו ב מיני USB לסורק? כל סורק USB סטנדרטי ? צריך תוכנה ולסנכרן אותה ל MIO שתומכת ב WINDOWS MOBILE? מכירים באופן אישי יצרן עם דרייבירים כאלו? תודה מראש, דני
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לפני כמה ימים קניתי כבל s-video והכבל לא עבד, חיברתי את הכבל למשחשב ולטלוויזיה והטלוויזיה פשוט לא זיהתה אותו, הנה תמונה של הכבל שקניתי: ניסיתי לחבר אותו לכול החיבורים שיש לי מאחורי הטלוויזיה והטלוויזיה לא הצליחה לקלוט אותו. הנה תמונה של החיבורים שיש לי לטלוויזיה: הנה החברה של הטלוויזיה: אני מחפש כבל שאני אוכל לראות את המחשב בטלוויזיה, אני לא רוצה להזמין מהאינטרנט רק תגידו לי איזה כבל עדיף לקנות, חברה והכול, העיקר שהכבל יעבוד בלי שום בעיות!
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קודם כל הבהרה: אין פה שום קשר לבעלי החנויות שמסתובבים באתר. OK בואו נגיד שקניתי מחשב: איך אני יכול לוודא שמוכר לדוגמא, לא כרטיס מסך בקופסא של ג'יפורס4 ושם בתוכו ג'יפורס3, או ג'יפורס4 חלש יותר. אותו הדבר לגבי המעבד: האם רשום על הקופסא NORTHWOOD? אם לא, איך אני אמור לזהות שהוא NW ולא ווילאמט?לעשות לו OC ולראות אם הוא מתקלקל? אותו הדבר לגבי הזכרונות, הכרטיסי קול וכל הדברים שבאים במחשב. אם יש לכם תוכנות שמראות את המפרט המדוייק של המחשב, שאני אוכל להריץ בחנות ממש אחרי שהוא סיים להרכיב, תנו לינקים, וחוץ מזה, כתבו את דעתכם
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות מקלדת ואני לא יודע איזה כדי יותר הייתי רוצה לדעת יתרונות או חסרונות או שינויים משמעותיים בין לבין והמלצות.. Roccat Isku FX Multicolor Roccat Ryos MK Advanced Mechanical אני לא כלכך מבין בתחום המכני של המקלדות הייתי רוצה לדעת איך שניהם אחת יחסית לשניה, האם צריך להחליף אחרי כמה זמן סווי'ץ במכני ? לא מפריע לי ה"רעש" של הכפתורים הכי חשוב נוחות אני קונה ב KSP וההפרשים זה 50 שקל אז לא הכי קריטי (מוכן לקנות מקלדת עד 450) תודה רבה מראש לעונים ולעוזרים !!!
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן אני מחפש מדפסת לייזר משולבת (פקס, סורק ומכונת צילום) מדפיסה בשחור אלחוטית עדיפות להדפסה משני הצדדים גם כן, אבל לא חובה. לא יקרה מידי (תקציב עד 1200) אני חייב לציין שכרגע יש לי מדפסת דיו HP 8500 A PLUS ואני מאוכזב ברמות קשות, הצבעים כבר התייבשו לי פעמיים, בתקופה של שנה וחצי אחרי שלא הדפסתי חודש וחצי כל פעם. כל 4 מיכלים, שחור פלוס צבעים= 400 שקל. ובנוסף המדפסת הייתה בתיקון כבר 3 פעמים. בגלל הנסיון המר שיש לי עם הזרקת דיו (+צבעים שאני בקושי משתמש) אני מחפש עכשיו מדפסת לייזר רק שחור. כעיקרון חוץ מההדפסה, ממש אהבתי את ה HP ובגלל זה אני שוקל לקחת עוד פעם HP. אבל זה לא קריטי מידי. התחלתי עכשיו תואר ואני מדפיס קרוב ל- 25- 30 דפים בשבוע. רק טקסט. כרגע הצבעים שלי יבשים במדפסת,…
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
תקציב: 6500 ש"ח. זה מה שאני בניתי עד כה, הערות יתקבלו בברכה: (מחירים מפנדה ופלונטר) מעבד: AthlonXP 1600+ 1.4ghz - מחיר: 792 ש"ח. לוח אם: Gigabyte 7VTX-H - מחיר: 593 ש"ח. הארד: Maxtor 40gb 7200 - מחיר: 576 ש"ח. זכרון: Mushkin 256mb DDR PC2100 basic - מחיר: 294 ש"ח. כרטיס מסך: Radeon 8500 - מחיר: 1226 ש"ח. מסך: CTX 19" EX950F - מחיר: 1844 ש"ח. צורב: yamaha 16/10/40 2100e oem - מחיר: 643 ש"ח. דיוידי: Asus dvd x16 - מחיר: 374 ש"ח. מארז: MaCase KA-k80 + 300w - מחיר: 309 ש"ח. עכבר, פלופי, רמקולים ומקלדת עוברים מהמחשב הישן. סה"כ: 6651 ש"ח. ברצוני לדעת איך הדברים הבאים: 1. האם הכרטיס קול המובנה שעל הג'יגהבייט מספיק טוב לסרטי דיוידי? ל-Mp3 אני משוכנע שהוא מספיק.. 2. האם המסך הנ"ל …
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי איזה משטח לעכבר כדאי לקנות יש המון... העכבר שלי הוא MINOX NAOS 3200 ראיתי 2 טובים במחיר טוב איזה טוב יותר? או האם מומלץ משהו אחר? http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=22077&catid=192#details http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=32606&catid=192#details
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
אבקש חוות דעת לגבי המארז הזה : http://com4u.co.il/Product.asp?Pid=T05-UW&Cat2Cat1ID=23&Cat2ID=270 בלי תשובות יש יותר טובים זה ידוע ,השאלה היא לגבי המארז הספציפי הזה ,מה היתרונותיו ומה חיסרונותיו ,תודה מראש. (הכוונה מבחינת רעש ,איוורור וכדו...)
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מחפש מצלמת רשת טובה (מצד אחד) ולא יקרה (מצד שני). אני לא רוצה שיראו אותי מטושטש (אני עדיין לא בשב"כ) ושדרך האינטרנט התמונה תהיה סבירה.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=432 לא דע אם זה טוב אבל זה זול נכון?אני חושב אם לקנות או לא... יש משהו יותר טוב ויותר זול? לא ממש חיפשתי אותו מצאתי במקרה ואני לא מבין בגרוש
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום! מחפש מדפסת משולבת כוללת פקס לשימוש ביתי, מחפש את הזולה, הטובה, וחסכונית בדיו. (חבר אמר לי שיש כאלה שאפשר למלא לבד את מיכלי הדיו) תודה! שמוליק
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני יקנה אולי בקרוב מעבד tb 1.4 ואני מעונין שהוא לא יתחמם יותר מדי, אז אני רוצה לקנות את המאוורר הכי טוב, כמה הוא עולה (המאוורר), ולכמה מעלות אתם חושבים שהמעבד יגיע איתו (a7v266)?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קיבלתי הגה ישן של מיקרוסופט למחשב, ההגה מגיע עם חיבור שאין לי במחשב(מצורפת תמונה), רציתי לדעת איך קוראים לחיבור הזה והאם אפשר למצוא לו מתאם ל usb? כדי שאוכל לחבר אותו למחשב תודה רבה [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה קורה?? אני צריך על המלצה על מדפסת משולבת עם פקס , של HP מהנסיון שיש לי הם הכי טובים בכל מה שנוגע למדפסות . עכשיו השאלה שלי היא מה יותר כדאי מדפסת משולבת רגילה הזרקת דיו או טונר ליזר ?? יתרונות וחסרונות ומה שביניהם .. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני צריך עדכון לביוס של ASUS CUV4X שום דבר לא OB ואם אתם יכולים ציינו בבקשה מה השיפורים בגרסה החדשה של הביוס
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
זוכרים איך היתפערתי מהSeagate שלי? אמרתי שהוא סוס עבודה וממש קטלני ולא עושה בעיות? אז זהו, ניגמרה התקופה היפה.... לפני מיספר שעות אני גולש באינטרנט(כמו תמיד)פותח את הפייבוריטס, מזיז את הגלגלת, <<<בום>>> המחשב עושה ריסטרט, אני כרגיל מיתעצבן, פיתאום הדרעק הזה כותב לי שאני יעשה גיבוי מיד ויחליף את ההארד דיסק אחרת משהו רע יקרה... הבנתי ישר שההארד דיסק גוסס... הלכתי לחבר שלי לגבות אצלו את כול המידע, אני מחבר אותו, עולה הכול יפה, האקס פי מתחיל בזיהוי של ההארד דיסק, ופיתאום עושה ריסטרט, ככה פעמיים.. אז היתייאשתי כבר הלכתי הביתה, מייד צרבתי את כול המידע החשוב ביותר(הרשימת איסיקיו, כול הדיסקים של הולימן שהורדתי יום שלם, מישחקים, ועוד כמה דברים), ועכשיו אני מחכה ש…
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
תעזרו לי לבחור סט מקלדת ועכבר אלחוטים הכי נורמליים מכל אלה.... תודה מראש Deluxe 660 Cordless Desktop Black Set logitech 140 ש"ח Wireless Optical Desktop 1000 - Reatil Microsoft 133 ש"ח Gigabyte Wireless Multimedia Keyboard & Mouse Set GKM-WM01C 100 ש"ח Genius KB600 Wireless Keyboard + Mouse Heb-Eng Black 122 ש"ח
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מעוניין בסט מקלדת ועכבר אלחוטיים 150-200 ש"ח, מרחק 3 מטר ישיר. מיועד למחשב מדיה לסלון. עם עדיפות לסט בעל היחס עלות תועלת הטוב ביותר, וחשוב שאם אפשר להכניס את הזול אז אותו. תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי מדפסת משולבת עם פקס, סורק וכל השטויות האלהה.. קניתי מיכלים חדשים, שמתי אותם במדפסת ובמוניטור זה מראה לי שהמיכלים מלאים.. סתם אני בא לעשות בדיקה , הדפסתי שמש צהובה והצהוב יוצא ורוד.. ואותו סיפור אם האדום.. הצבעים פשוט מזוייפים.. השחור בסדר גמור וגם הכחול.. רק הצהוב והאדום לא בסדר.. עזרה בבקשה.. תודה מראש..
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
השאלה בכותרת הייתי בחנות פה באילת וקניתי אותו ב 250 ש"ח, ראיתי ביקורת דרך הטלפון באיזה אתר אבל ממש חפיף וקיבל ציון 9.1...רציתי לדעת האם למישהו יש אותו והוא מרוצה? האמת אכזבה ראשונה היא שאין כפתורים לאינטרנט - כלומר אלו של דף קדימה ודף אחורה בלחיצת כפתור..במקום לגשת כל פעם למקלדת או ללחצן שעל המסך. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל המלצות למדפסות (בעיקר מבחינת הטכנולוגיה העדיפה, דיו או לייזר) למדפסות לפי אופיי השימוש הבאים: 1. מדפסת לשימוש ביתי נדיר אקראי, ממוצע של דף בחודש. אין צורך בדו"צ. עדיפות לצבע, אבל תלוי בתוספת המחיר. עדיפות גבוהה לקיום פקס ומכונת צילום. האם ההפסקות (לעתים של יותר מחודש) מזיקות לאחד מסוגי המדפסות? 2. מדפסת לשימוש יותר מסיבי אבל עם הפסקות מחזוריות של מספר חודשים (בכל פעם כ-300 דף, הפסקות של 3-6 חודשים בין שימוש לשימוש, סה"כ כ-1000 דף בשנה). צבע לא קריטי, אין חשיבות לדו"צ. לא צריך פקס, אבל יתרון למכונת צילום/סורק (אולי כבר עדיף בנפרד?). השימוש נעשה במקום מרוחק מהאכסון, כך שהמדפסת תסבול מנסיעות ארוכות מספר פעמים בשנה. שוב השאלה היא אם הפסקה של חצי שנה בשימוש פוג…
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אוקיי אז ככה, בן דוד שלי רוצה לקנות מחשב והוא ביקש ממני להרכיב לו מפרט, התקציב שלו הוא 7000 ש"ח. אז הרכבתי לו(בעזרתו הרבה של COM ) את המפרט הבא: Gigabyte GA-7VTX-H Plus ( Socket A - KT266A - CREATIVE - LAN ) + AMD XP 1700 + 256MB DDR BUFFALO HERCULES - 3D PROPHET FDX 8500 LE - 64MB DDR - TV OUT + DVI OUT ( RETAIL ) MAXTOR (D740-6XL) -40GB -7200 RPM - ATA 133 (RETAIL) Liteon40X24X10 HERCULES - Gamesurround Fortissimo II ASUSDVD ROM X16 Pine Comstar 56K Rockwell (PF-X01A-20) - V92 - PCI CTX PR705F - 0.24 - 17 inch - FD-Trinitron - 1280x1024 78Hz TASK TK-3001 - MIDI ATX - 300w ATX עכשיו, יש לי שתי דילמות עקריות: האחת היא האם לקחת כונן DVD או CD רגיל?(ב…
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-