עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by Abyss,

היי . מישהו יודע איפה אני יכול למצוא דרייברים למצלמה הזאת ל- SP3 של XP? ניסיתי למצוא בגוגל אבל מלבד תוצאה אחת שבסוף לא עבדה לא מצאתי כלום .

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  2. Started by Masasa,

כרטיס טלוויזיה : http://www.ebay.com/itm/NEW-Hauppauge-WinTV-HVR-1850-ATSC-QAM-NTSC-85621LF-TV-Tuner-PCIe-/260870387273?pt=US_Video_Capture_TV_Tuner_Cards&hash=item3cbd163649שלט :http://www.ebay.com/itm/Genuine-HP-USB-Microsoft-MCE-Media-center-IR-Remote-Control-RC6-Kit-Certified-/261112095267?pt=US_Remote_Controls_Pointers&hash=item3ccb7e6223 מה אתם אומרים על הכרטיס הזה????? ראיתי באתר הזה שאין לו מסנן רעשים ומפצל אנטנות מה זה אומר??? http://tv-tuner-card-review.toptenreviews.com/ וכדי להשקיע כבר לדגם Hauppauge WinTV HVR-2250??? כי המחיר שלו בערך כפול.... יש כרטיס אחר שהייתם ממליצים לי עליו???

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. שלום, אני מחפש מקלדת מכנית עם אותיות מוארות בעברית. ממה שראיתי ביו-טיוב ברוב המקלדות האותיות באנגלית מוארות והחריטה בעברית לא מוארת. האם אפשר למצוא אותיןת עהריות מוארות כהלכה? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  4. שלום חברים. אני גר בארה"ב, ועברתי דירה. יש לי ראוטר מעולה, שאבד השנאי שלו (שנאי = ספק כוח?). על הכניסה רשום 12V- 2A היכן אוכל לרכוש כזה? מישהו אולי יכול לספק לי לינק לשנאי שכזה שאפשר אולי להזמין באיביי (כי שם יותר זול). המון תודה!!!

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. רציתי לקנות אוזניות חדשות למחשב אוזניות גיימינג ממה שהבנתי ה-logitech g533 צריכות להגיע לארץ בקרוב התלבטתי מה יותר כדאי לקנות את ה-g533 או את ה-g933 או אולי את ה-man o' war (אני רוצה אוזניות אלחוטיות) חברים המליצו לי בחום על ה-HyperX cloud II אבל פחות אהבתי אותן מה אתם חושבים שכדאי לי לקנות בהנחה שכסף לא חלק מההתלבטות כאן... בנוסף אשמח לדעת אם אתם מצליחים לחשוב על בחירה טובה יותר לאוזניות גיימינג אלחוטיות

6. Started by biodome,

תקציב: 6500 ש"ח. זה מה שאני בניתי עד כה, הערות יתקבלו בברכה: (מחירים מפנדה ופלונטר) מעבד: AthlonXP 1600+ 1.4ghz - מחיר: 792 ש"ח. לוח אם: Gigabyte 7VTX-H - מחיר: 593 ש"ח. הארד: Maxtor 40gb 7200 - מחיר: 576 ש"ח. זכרון: Mushkin 256mb DDR PC2100 basic - מחיר: 294 ש"ח. כרטיס מסך: Radeon 8500 - מחיר: 1226 ש"ח. מסך: CTX 19" EX950F - מחיר: 1844 ש"ח. צורב: yamaha 16/10/40 2100e oem - מחיר: 643 ש"ח. דיוידי: Asus dvd x16 - מחיר: 374 ש"ח. מארז: MaCase KA-k80 + 300w - מחיר: 309 ש"ח. עכבר, פלופי, רמקולים ומקלדת עוברים מהמחשב הישן. סה"כ: 6651 ש"ח. ברצוני לדעת איך הדברים הבאים: 1. האם הכרטיס קול המובנה שעל הג'יגהבייט מספיק טוב לסרטי דיוידי? ל-Mp3 אני משוכנע שהוא מספיק.. 2. האם המסך הנ"ל …

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by ^DaRk-MiNd^,

נתחיל בראשונה : לפני חודש כששאלתי על מארזים אמרתם שמארז ג'נריק לא מאושר ע"י AMD זה לא טוב ולא כדי עכשיו אחרי שיצא האטלון XP והביקורת על המארזים התחלתם להמליץ על ג'נריקים אז שווה להשקיע במארז אם לא עושים אוברקלוקינג ולא נוגעים בו ? 2: בלוח של ג'יגה בייט 7TXH יש כרטיס קול וכרטיס רשת האם הכרטיס יכול להשתוות לויברה 128 האם הכרטיס רשת טוב ואם אני אצטרך כרטיס רשת האם הלוח שווה יותר מה 7TXP

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by MagimiX,

אנשים כנראה שאני לוקח את המארז הבא : http://211.20.198.75/online/ecase/products_detail.cfm?productid=100יתרונות שנראים בעין ולפי מה שכתוב שם : הוא יפה מאד הוא גדול !!! הוא זול יש לו 3 מאוררים טובים (אחד 120 MM ועוד 2 שהם 80 MM !) יש לו ספק כוח 300W שאמרו לי שהוא של חברה דיי טובה(אל תשוו לאנרמקס!) HEC ! והוא דיי זול מה אתם אומרים עליו ? ועוד משהו ! האם הספק 300W יספיק לי למפרט הבא : INTEL P4 2.4B GHZ 533MHZ 478PIN 512Cache Gigabyte GA-8PE667 PRO Samsung DDR 256MB 2700/333mhz WD 80GB 7200RPM 8 MB Cache special version Gigabyte ATi Radeon 9700 PRO Samsung CD x 52 Mitsuni floppy 1.44 (כרטיס מסך יכול להיות שאני יחליף חברה כי אולי יש משהו עם 3 שנים אחרויות ! עם לא יכול …

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by Shmoolik,

יש לי 128MB RAM של 133MHz לבן דוד שלי יש 128MB ב 2 חתיכות של 64 אבל ב MHz100 עכשיו הוא קונה 256MB זיכרון ב 133MHz וניפטר מה 128 עם ה 100MHZ כדי לי לקחת אותם?? או שזה יעבוד לי רק יותר לאט? יותר מהר? או שאני בכלל לא יכול להשתמש בהם?

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by LinkTree,

שלום. יש לי מחשב נייד עם bluetooth מובנה. אני מחפש עכבר טוב שיכול להתחבר אליון ישירות בלי צורך ב DUNGLE או משהו אחר. אשמח להמלצות.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by SteelCat,

כבר הרבה זמן אני מחפש את העכבר G5 החדש (הכחול) והמקלדת G11. שניהם של Logitech. עדיפות לישראל אבל אפשר גם מחו"ל. רק שמחיר המשלוח לא יהיה מטורף! מישהו? [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. http://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task=view&id=9260&Itemid=40&limit=1&limitstart=0 נראה די נוח מזכיר קצת שילוב של לוג'טיק ושל מיקרוסופט בהחלט הייתי רוצה לשים את היידים שלי עליו ולבדוק אותו אישית ;D מה דעתכם עליו?

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. יש עליו מבצע בvgames: http://esport.vgames.co.il/deal/1.html שווה לקנות או שיש משהו עם יחס עלות:תועלת עדיף?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by RedHat_Lover,

http://www.tomshardware.com/cpu/02q1/020227/index.html חשבתי שזה יעניין אותכם......

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. פנטיום 3 800 כרטיס מסך G-FORCE 2 256 זיכרון סידירום 52 לוח אם טוב של PC PARTNER(הוא באמת די טוב לפנטיום 3) כולל רמקולים ועכבר אההה, וכרטיס קול של CREATIVE !

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. המדפסת היא HP920C

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. יש לי דיסק קשיח : IBM 75GXP,30GB,7200RPM. Primary Master שנה בשימוש. הוא ממש לא עושה בעיות, עד שהחלטתי להריץ Norton Speed Disk. אחרי 20 דקות של עבודה, הדיסק עושה רעשים מצמררים של חנק ("חחחככככחחח" בערך). והמחשב נתקע. אותו הדבר קורה גם שאני מפעיל את ה-Defragment תחת Win ME. 20 דקות של עבודה - רעשים למשך 2-3 שניות. ונתקע. :-/ אף תוכנה לא עובדת ברקע כמובן, כולל שומר מסך. זו הבעיה היחידה שנתקלתי בה. חוץ מזה הוא אחלה דיסק. אגב, קניתי אותו בארה"ב לפני שנה, ולא נראה לי שיש לי את הקבלות (אם בכלל האחריות תופסת). אז מה אתם אומרים? מה הסיבה יכולה להיות? יש מה לעשות או שנחייה עם זה ככה?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by onn_the_vy,

נפלו לידי 100$ לקנות webcam נורמאלית יש המלצות, מה לקנות, מה לא לקנות..?? עוד משהוא, צריך שהיא תעבוד על סלרי 400 דיי צולע...(יש לו USB)

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by ybe,

היום צורף קטלוג של שמיר מחשבים לעתון מעריב, בקטלוג הדגישו את כרטיס המסך הנ"ל ואף הוא משווק בכל מחשב שנמכר שם: במה הדברים אמורים?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by DoR,

אני רוצה להתחבר ל-ADSL לאחת מהתכניות של 500 או 1500K. לאיזה חברה הכי כדאי להתחבר? איזה חברה הכי מהירה ואיפה יש את הפינג הכי נמוך?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by Aqualung,

לאחרונה (לפני חודשיים בערך) קניתי Geforce4 Ti4200 מהרגע שהתקנתי אותו הייתה לי בעייה חמורה של תקיעות במשחקים ובכלל כל פעם שהכרטיס הגרפי פעל באינטנסיביות לאחר ניסויים שונים, החלפת דרייברים לכרטיס מסך, גרסאות שונות של הדרייברים של VIA וכו' הגעתי למסקנה שהאשם הוא הספק כוח. הספק שברשותי כרגע הוא ג'נרי (מיובא ע"י מידי-קום, אין שם של חברה אחרת) 400W, שמספק (לפחות טוען) 28A ל3.3V ו40A ל5V. מאחר ואין לי כרגע הרבה כסף כדי להשקיע במחשב אני צריך פיתרון שיחזיק אותי לפחות עד השדרוג הבא. ראיתי הרבה המלצות כאן לספק הכוח של טסונמי (350W). אני רוצה לדעת: 1. מהו המפרט של הספק? 2. לאור הכתבה האחרונה אצל טום, מה לדעתכם חזק יותר, הספק של טסונמי או ה HEC 300W?

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. שלום ותודה על העזרה, רכשתי מאייבורי מתאם BlueThooth דרך כניסת USB. המתאם זיהה את הסלולארי (N95) שלי בלי בעיה. המתאם אינו מזהה את האוזניה BlueTooth PLT510. רכשתי את המתאם לשיחות סקייפ עם האוזניה - והעסק לא עובד. אשמח לקבל עזרה. שנה טובה גמר חתימה טובה פיני

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. אני חושב לקנות razer taipan רציתי לדעת האם יש עכברים שמשתווים לרמת הביצועים שלו כמו 8200 dpi, העכבר מיועד למשחקי FPS האחיזה שלי היא פלאם גריפ, אני ימני, דבר שני אני רוצה מקלדת ל fps מה המקלדת שהכי מתאימה

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. שלום, כרגע אני משתמש ב-Steelseries Qck Heavy ובעכבר Logitech MX518. העכבר כבר עומד למות(כל כמה זמן מתנתק ומתחבר לבד) והפאד כבר שחוק. חשבתי לקנות פאד חדש(אותו האחד - qck heavy מאייבורי) ולגבי עכבר אני מתלבט בין: G400 Deathadder 2013. בגלל שאני משתמש ב-MX518 אני מפחד לקנות את ה-razer ולגלות שהוא לא מתאים ליד שלי, השתמשתי ב-MX518 כבר המון שנים. מה אתם אומרים על הכברים ועל הפאד? הם יתאימו? דרך אגב, ראיתי של-Deathadder יש רגליות מאוד קטנות, לא תהיה בעיה עם זה? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by Nigga_Lover,

היום אחרי משהו כמו 1000 צריבות כנראה נשרפה העינית של הצורב שלי ועל-פי כן הוא הפסיק לכתוב (במילא רציתי להחליף את הגרוטאה!) אז, למי יש המלצה על צורב טוב? רצוי מפלונטר. מה שחשוב לי כעקרון זה שלא ירעיש בלילה (הימהה שהתפגר היה מרעיש לאללה גם שלא היה בתוכו דיסק אפילו) ושיוכל לעשות אוברבורנינג כי מפעם לפעם אני צורב דיסקים של 780 מגה. המלצות מישהו?

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.