עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by EAD,

היי מה דעתכם על המקלדת? אני שוקל לקנות אותה ועוד שאלה האם זה מסובך להוסיף עברית - כלומר להדביק עליה עברית ממדבקות? וזה יוצא טוב ויפה? ומה דעתכם על המקלדת בכלל?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by kletsman,

קניתי מחשב נייד חדש ויש לו רק 2 יציאות ל usb ואני זקוק ליותר עבור מדפסת הארדדיסק חיצוני עכבר נייד וכו' האם http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=PD7portUSB2.0HUB יבצע את העבודה? או שמא זה http://www.cobrapc.co.il/Product.asp?productid=1250 או שיש למישהו מפצל אחר להמליץ בנוסף רציתי לדעת למה משמש e-sata combo port תודה

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by ^DaRk-MiNd^,

בכתבה שפורסמה כאן אתמול נכתב על הכרטיס וכל הדברים שיש בו וקיבל אהדה מצד הכותב הוא כתב גם שם שהכרטיס קול הוא הויברה 128 וסיכם עליו but the onboard sound is a different story. I was a little dismayed that the onboard sound took such a significant chunk of CPU cycles in Windows XP, and could only suggest it as backup sound and not for full-time use if you are using this operating system. Hopefully this is just a driver issue and will hopefully be sorted out soon as I find the SB128 to be of really good quality, especially for an integrated solution. מישהו יכול לתרגם בדיוק את המשפט: Hopefully this is just a driver issue and will hopefully be sorted out soon as I find the SB1…

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by berner,

חברי שלום מחפש להתחדש במצלמת רשת מצלמה שתצלם באיכות ,שיש בא מיקרפון , יכולה לצלם ברמת איכות גובהה ולא שוברת תמונות זוית צילום רחבה אשמח להמלצות בברכה

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by Joshua_G,

למחשב נייד חדש בעל מסך טוב מאד, אבל רמקולים פנימיים עלובים, נחוץ רמקול נייד בלוטוס. עדיפות ראשונה בחשיבותה היא משקל נמוך ככל הניתן. במקום שני בסדר החשיבויות נמצאת איכות הקול. עדיף רמקול סטריאו, עדיף גם אפשרות לחבר את הרמקול הנייד ליציאת האוזניות של המחשב עם כבל.

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by daniking,

היי אני החלטתי לקנות את הk70 של corsair . עכשיו יש 2 גרסאות שאני לא מוצא ממש מקום שמסביר על ההבדלים ה rapid fire mx speed rgb לעומת הrgb lux עם Mx red . ברור לי שה rapid fire זה עם מקשים עם מרחק יותר קטן (במקום 2 ממ ). השאלה אם זהו ההבדל היחידי בינו לבין הlux ? אין עוד פיצ'רים שמייחדים את הlux ? ואשמח להמלצה לעכבר בסביבות ה60 דולר מארהב שמומלץ למשחקי moba בעיקר . תודה !

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. בזמן שהותי בחו"ל קניתי לפטופ ששימש אותי בכבוד אבל פה בארץ אין לי יותר מדי שימוש לו אלא אם יהיו לי מקשים עם תגליפי עברית. האם למישהו יש רעיונות הצעות... אשמח לשמוע מה ניתן לעשות :silly:

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. http://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task=view&id=9260&Itemid=40&limit=1&limitstart=0 נראה די נוח מזכיר קצת שילוב של לוג'טיק ושל מיקרוסופט בהחלט הייתי רוצה לשים את היידים שלי עליו ולבדוק אותו אישית ;D מה דעתכם עליו?

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. שלום לכם, זקוק להמלצה למדפסת לייזר ביתית, שתדפיס בשחור לבן בלבד, הטונר צריך להספיק לכמה שיותר הדפסות, חייב שתדפיס באופן דו צדדי ללא התערבות מצידי. אין צורך במכונה משולבת (מכונת צילום, סורק ופקס). התקציב עד 500 ש"ח. אני ואחותי סטודנטים וצריך אותה להדפסת מסות של מאמרים ומצגות במינימום עלויות. עדיפות לאחריות רחבה ומותג מוכר (יש לי ניסיון טוב עם מדפסות הזרקות דיו של HP למשל) ושהטונר אח"כ לא יהיה הרבה יקר. תודה מראש, גיא.

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by shimon23,

שלום אני יקנה אולי בקרוב מעבד tb 1.4 ואני מעונין שהוא לא יתחמם יותר מדי, אז אני רוצה לקנות את המאוורר הכי טוב, כמה הוא עולה (המאוורר), ולכמה מעלות אתם חושבים שהמעבד יגיע איתו (a7v266)?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. שלום, אני משדרג עכשיו את המחשב שלי ל-חזק במשחקים ורציתי לקנות עכבר ומקלדת חדשים. התקציב הוא בסביבות 600 פלוס מינוס לשניהם ביחד.. עכשיו הדברים שחשוב לי שיהיו במקלדת הם שהיא תהיה יחסית שקט ויהיו בה מקשים יחסים רכים..ושתיהיה עם מקשים נוחים ומסודרים בצורה רגילה(זאת אומרת שהאנטר יהיה גדול, הקונטרול השמאלי יהיה בקצה של המקלדת וכו'... בקיצור כמו מקלדת רגילה של פעם בלי שינויים יותר מדי) עדיף שיהיו לה מקשים של מולטימדיה(ווליום השתק וכו'..) לא חשוב לי כ"כ תאורה אחורית ובכלל לא חשוב כפתורי מאקרו זה על המקלדת.. עכשיו בנוגע לעכבר אני רוצה שיהיה בעיצוב רגיל כמו הרייזור למיניהם ולא כמו ה-G7 לדוגמא..ושהגלגלת תהיה יחסית שקטה.. אם אין הרבה אפשרויות אפשר להעלות את התקציב.. תודה רבה ושבוע ט…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. שלום, אני מחפש מקלדת עם כפתור כיבוי וכתפור sleep, משטח ארגונומי למקלדת. אשמח להמלצות למקלדת טובה. מצאתי את מייקרוסופט 400, אבל היא איננה עם הכפתורים המדוברים וללא משטח ארגומטרי. 1. איזו מקלדת מומלצת? 2. במידה ואני נשאר עם המיקרוסופט 400 - האם ישנה תוכנה שניתן לקסטם את הכפתורים (נאמר - כפתור חלונית + F4) כך שיתפקד כמקש לכיבוי / SLEEP? 3. איפה ניתן לרכוש משטח ארגונומי(אשמח ללינק לאיביי / חנות אחרת) תודה

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by ata01,

אני מחפש סוויצ' כפי שכתוב בכותרת. המטרה היא לחבר PC ו-MacBook. ה-PC משמש בין היתר לגיימינג. המקלדת שברשותי היא Logitech Wave והעכבר Logitech G5 כך שאני צריך תמיכה בכל הפונקציונליות שלהם. אשמח לשמוע המלצות על סוויצ' טוב. אם אפשר להשיג בארץ זה יהיה נחמד.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. אני צריך המלצה למערכת רמקולים 5.1 לחדר שתחובר למחשב ולטלויזיה..התקציב הוא -+500 שקל. מה שחשוב לי הוא שהרמקולים יהיו ניתנים לתלייה על הקיר. תודה

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  15. שלום לא ידעתי היכן לשאול אז אני ישאל בפורום זה יש לי ג'ויסטיק של sidewider של מיקרוסופוט, זה ג'וייסטיק ישן מאוד של לפני כ-10 שנים, ברצוני להשתמש בו למחשב אבל לצערי אין חיבור מתאים שלו ללוח אם, במחשב שלי ברצוני לדעת אם יש מתאם USB מתאים לג'וייסטיק שלי והיכן אני יכול לקנות כזה אם יש תודה רבה לעוזר

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  16. או במילים אחרות האם המעבר בינהם שווה 200 ש"ח לחלופין - המלצה על מקלדות בסדר גודל של 500 + ש"ח למשחקים

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by Alexkmr,

הלכתי היום לחנות ורציתי לרכוש את המדפסת הזאת. אך המוכר לא המליץ לי אליה בגלל שאחרי שנתיים פג תוקפם של הראשים שזוג עולה 350 ש"ח. באמת פג תוקפת לאחר שנתיים?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by benor,

אם תסתכלו במפרט שלי אז יש לי חומרה שלדעתכם היא בטח חלשה מאוד....... אני רוצה להחליף כבר את MX200 אז מה כדאי לי חשבתי על: Geforce 4 MX 440 ATI Readon 8500LE Hercules Geforce 4 TI 4200 מה אתם אומרים? הכרטיס המעפן שלי מקבל 900 ב 1024X768 איזה כרטיס הכי ינצל את המעבד שלי? בכרטיס העכשוי שלי המשחקים עובדים נורא לאט

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. יש לי לוח אם micro atx ,ואני רוצה להכניס אותו למארז קטן ככל האפשר,לאיזה מארז הוא יכול להתאים? ואיך קוראים למארזים הממש ממש קטנים? thx

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by haims84,

שלום, ברשותי מדפסת משולבת מסוג HP 5510, למדפסת זו לא קיים דרייבר או איזשהי חבילת תוכנה עבור חלונות 7, זה אמור להיות מוטמע בה. לאחר שהתקנתי את המדפסת שמתי לב שאמנם ניתן להדפיס אך האופציה שהייתה קיימת בעבר (בחלונות XP) לשלוח פקס היישר מהמחשב אל המדפסת והחוצה לא קיימת יותר. בחלונות XP היו שתי אופציות להדפסה, האחת הדפסה והשניה שליחת פקס דרך המדפסת. האופציה השניה אינה קיימת יותר. כיצד ניתן לתקן את הבעיה? תודה!

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  21. ומה עדיף עכבר אופטי או עכבר לייזר תודה. אשמח לתשובות בהקדם

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by srulikg,

אני מחפש מדפסת משולבת (הדפסה, צילום, פקס) הזרקת דיו, בסכום של עד 1000 ש"ח לשימוש ביתי בסיסי. (אני מגזים במחיר?) מה דעתכם על HP Deskjet Ink Advantage 4645? שמעתם עליה דברים רעים?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  23. Started by jaq,

ננסה שוב, אולי הפורום התעורר קצת...

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. שלום. ברצוני לדעת האם שימוש בעכבר BT בניידים גומר את הסוללה של המחשב הנייד? אני מתכונן להזמין את העכבר הזה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1354_297_1349&products_id=19684 תודה.

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. שלום לכולם, כבר חרשתי על מלא חנויות ובכולם אין את העכבר במלאי...! אולי מישהו יודע אם יש איזו חנות באיזור השרון והמרכז שמוכרת את העכבר במחיר של עד 240 ש"ח אבל שיהיה במלאי... תודה לעוזרים!!

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים