ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
שלום אני יקנה אולי בקרוב מעבד tb 1.4 ואני מעונין שהוא לא יתחמם יותר מדי, אז אני רוצה לקנות את המאוורר הכי טוב, כמה הוא עולה (המאוורר), ולכמה מעלות אתם חושבים שהמעבד יגיע איתו (a7v266)?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי! באיזו מדפסת מדפיסים על בד-קנבס? אם אפשר קישור לרכישת מדפסת זו. תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היום צורף קטלוג של שמיר מחשבים לעתון מעריב, בקטלוג הדגישו את כרטיס המסך הנ"ל ואף הוא משווק בכל מחשב שנמכר שם: במה הדברים אמורים?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חברי שלום מחפש להתחדש במצלמת רשת מצלמה שתצלם באיכות ,שיש בא מיקרפון , יכולה לצלם ברמת איכות גובהה ולא שוברת תמונות זוית צילום רחבה אשמח להמלצות בברכה
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://home.rochester.rr.com/mtnbike2day/P1010011.JPG האם ניתן להשיג את החיה הזאת בארץ?
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ושוב.. יום ראשון אני "משדרג" את המחשב וראיתי את הבנדל הזה ב-2194 ש"ח במקום מסוים (חברה, תתבגרו, אני אובייקטיבי ואין לי חשק להיכנס לוויכוחים. עכשיו סה"כ ציינתי רכיבים, נא לא לנעול, אני צריך תשובה...) מה דעתכם? בטווח של +/- 10% יש משהו יותר טוב?
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה היתרון בימינו לצורב סקאזי? הרי בצורבים החדשים יש את טכנולוגית JUSTLINK או BURNBROOF שדי מונעת "נפילת" צריבות. היתרון היחידי שאני רואה כרגע הוא שחרור מקום על ה IDE (שמוגבל לשני התקנים על שני יציאות = ארבעה התקנים) אך מנגד כרטיס הסקאזי תופס חריץ PCI.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מקלדת עם כפתור כיבוי וכתפור sleep, משטח ארגונומי למקלדת. אשמח להמלצות למקלדת טובה. מצאתי את מייקרוסופט 400, אבל היא איננה עם הכפתורים המדוברים וללא משטח ארגומטרי. 1. איזו מקלדת מומלצת? 2. במידה ואני נשאר עם המיקרוסופט 400 - האם ישנה תוכנה שניתן לקסטם את הכפתורים (נאמר - כפתור חלונית + F4) כך שיתפקד כמקש לכיבוי / SLEEP? 3. איפה ניתן לרכוש משטח ארגונומי(אשמח ללינק לאיביי / חנות אחרת) תודה
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני משתמש המון בקליק אמצעי וצריך סקרולר שהוא גם נוח ללחיצה והכי חשוב שלא מפספס קליקים. דרישות נוספות: ללא תאורה (או כזו שאפשר לבטל באופן קבוע) עדיפות לאלחוטי וכזה עם זמן סוללה ארוך גודל גדול כפתור אחורה בצד עד 450 ש"ח
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת מה חוות דעתכם על ההגה הזה? האם הוא יחסית שווה את המחיר? והאם הוא נוח למשחקים בסגנון ניד פור ספיד, דירט 1-2-3 והאם יש לו בעיות בתיאמות למשחקים? איך הגז והברקס שלו ? וסתם אשמח לדעת למי שיש לו את ההגה האם הוא טוב.( כמובן שאני לא מצפה להגה ברמה של g 27 - הכל ביחס למחיר. תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם! בימים אלו המדפסת המשולבת הישנה של משרדי הצנוע שובקת חיים ונראה שהגיע הזמן להחליפה (Xerox WorkCentre 390 למי שמעוניין לדעת).... אני כרגע מעוניין לרכוש מכשיר שיחליף את הדפסת הקיימת ויענה על הצרכים הבאים : - הדפסה בלייזר, אין צורך בצבע. - נוחות שימוש ועצמאיות - אפשרות להפעלת המכשיר ללא התערבות המחשב בצורה נוחה. אם ניתן לשלוח ולקבל פקסים דרך המחשב בממשק נוח ואמין זה יתרון. - הזנת נייר אוטומטית (אפשרות להשים חבילה של ניירות ולתת למכשיר לצלם בלי לדחוף כל אחד בנפרד). - ממשק החיבור הרצוי הוא USB ו/או WIFI. כמובן מאוד חשוב שהמכשיר יהיה כזה שיחזיק כמה שנים טובות במשרד בלי להתקלקל/להשבר ולעשות 4 פייפר ג'מים על כל הדפסה. תודה רבה לכל המשיבים אשמח לשמוע על נסיונכם עם מכש…
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי לוח של אינטל עם כרטיס קול ac97 onboard לאחרונה כל קובץ שאני מנסה לנגן (winamp) הוא מנגן אותו פי שניים יותר מהר חשבתי שזה בעיה של codecs התקנתי את המדיה פלייר ועדיין הבעיה קיימת רעיונות???
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אבקש חוות דעת לגבי המארז הזה : http://com4u.co.il/Product.asp?Pid=T05-UW&Cat2Cat1ID=23&Cat2ID=270 בלי תשובות יש יותר טובים זה ידוע ,השאלה היא לגבי המארז הספציפי הזה ,מה היתרונותיו ומה חיסרונותיו ,תודה מראש. (הכוונה מבחינת רעש ,איוורור וכדו...)
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
טוב זה נראה כמו השידרוג הבא שלי - נראה שאפשר לשים סלרון מבוסס טואלטין בעזרת ערכת שידרוג (ראה למטה) לוחות מבוסס BX440 (הציפסט הטוב ביותר שאינטל עשתה אי פעם). הסלרון החדש שיתחיל במהירויות של 1.2GHZ צריך להשתוות ואף לעלות טיפה מעל הביצועים של הדיורון (מבוסס מורגן) באותה מהירות... שזה פשוט יוצא מהכלל בלי להחליף לוח אם... וגם די זול (אם כי לא זול כמו דיורון - אבל אני יצטרך להחליף לסוקט A וזה יעלה...). מה שטוב במיוחד הוא פוטנציאל האובר קלוקינג כיוון שהטואלטין במיהרות של 1.2GHZ יכול בממוצע להגיע ל 1.6GHZ! אז הסלרון מבוסס הטואלטין (שגם הוא מיוצר ב 0.13) צריך להגיע לאותו רמת אובר קלוקינג... אני יקנה זכרנות 133MHZ ויעשה אובר קלוקינג דרך ה FSB (ה BX440 הוא די טוב לאוברקלוקינג - יציב…
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי לכולם. אני מעוניינת לקנות עכבר שישמש אותי לגיימינג, אולם כל העכברים שנראו לי חביבים עד כה היו בתקציב של 175-220 ש"ח שזה יותר מידי לטעמי. חשוב לי שהעכבר יהיה חוטי, נוח והשמחיר יהיה סביר יותר (לא יותר מ-100 ש"ח). נתקלתי בעכבר הזה של ג'יגבייט שנראה מתאים לצרכים שלי (USB, חברה מוכרת, נראה נוח ומחיר סביר בהחלט): http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4177 האם מישהו התנסה בעכבר הזה? הוא נוח לשימוש? אשמח לשמוע דעות (חיוביות או שליליות) עליו. תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
למחשב נייד חדש בעל מסך טוב מאד, אבל רמקולים פנימיים עלובים, נחוץ רמקול נייד בלוטוס. עדיפות ראשונה בחשיבותה היא משקל נמוך ככל הניתן. במקום שני בסדר החשיבויות נמצאת איכות הקול. עדיף רמקול סטריאו, עדיף גם אפשרות לחבר את הרמקול הנייד ליציאת האוזניות של המחשב עם כבל.
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני צריך את הסורק הספציפי הזה, ממש דחוף. מצאתי רק ב-Ebay, אבל המוכר לא שולח לארץ.
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי כרגע עכבר פשוט ועמיד ב20 שקל שכבר נהיה מגעיל מרוב שימוש, אז אני רוצה לקנות עכבר חדש והחצי מחיר בבאג קורץ לי מאוד. מה שאני מחפש זה עכבר שיהיה נוח לשימוש ארוך ליד גדולה עם אצבעות ארוכות, שיהיה עמיד לשנים, שיהיה מחוספס ולא חלק, (העכבר הנוכחי שלי כבר נהיה חלק וזה פשוט מגעיל שמזיעים עליו) ושיהיה טוב למשחק fps שמשחקים בו מהר מאוד (nexuiz) ושיהיה קל לעבור פיקסל פיקסל בפוטושופ ושלא יקפוץ 2 פיקסלים. ועדיף שהוא יהיה שחור כי צבע אחר יראה לא קשור. אני רוצה להוציא עד 150 שקל. עדיף פחות. אז חשבתי על Logitech G500 או Logitech MX518 או Microsoft SideWinder X3 יש להם גם razer אבל ממה שקראתי הם ממש לא מתאימים לי (לא נוח, לא עמיד) אני שם דגש יותר על העמידות והעיצוב ופחות על הבי…
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
כמה יעלו לי סט מקלדת ועכבר אלחוטיים למרחק של 3-4 מטר הכי זולים? כל הנוחות והדיוק לא חשובים לי...
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מארז soprano ואני מעוניין לדען אם טוב מה אתם חושבים אליו : תודה...
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
איזה מצלמה דיגיטלית אתם ממליצים לי לקנות עד 2500 שקל? שמעתי שה olympus c4000 טובה אבל היא נראית לי גדולה מידי... אני חושב שאני מעדיף משהו קומפקטי יותר... זאת הסיבה היחידה שאני "מתרחק" ממנה... תודה!
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ומה עדיף עכבר אופטי או עכבר לייזר תודה. אשמח לתשובות בהקדם
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הקנייה תהיה קניית מחיר\תמורה טווח מחירים עד 400 אם יש בפחות מה טוב אם יש ביותר אשמח לשמוע היי לכולם זאת ההודעה הראשונה שאני כותב בפורום הזה .. היום הלך לי עכבר G500 . גם אם יש אחריות אני לא רוצה לממש אותה . אני זקוק לעכבר גיימינג עם כפתורים נוספים. אני משחק בעיקר במשחקי FPS : CS COD ET וכו וכו וכו . אני ימיני ..
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, כבר חרשתי על מלא חנויות ובכולם אין את העכבר במלאי...! אולי מישהו יודע אם יש איזו חנות באיזור השרון והמרכז שמוכרת את העכבר במחיר של עד 240 ש"ח אבל שיהיה במלאי... תודה לעוזרים!!
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-