עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by אישי555,

שלחתי מסמך בן 4 דפים להדפסה ומשום מה המדפסת הדפיסה אותו יותר מפעמיים ועוד המשיכה להדפיס אז הוצאתי את הדפים וכך הפסקתי את הפעולה. אני לא רואה אייקון של המדפסת ליד השעון ולא יודע איך מבטלים את זה. יש לי זירוקס. מה אפשר לעשות?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by DaMn18,

האם ביטול המכס על המינידיסקים (/נגני MP3, וכו') אומר שגם אם אני מזמין מאתר בחו"ל מינידיסק , גם אז אני לא אצטרך לשלם כלום בארץ? ומה קורה אם למשל אני מזמין מאתר מסוים - מינידיסק + 10 קלטות מינידיסקים + אוזניות קטנות , אז אני אצטרך לשלם מכס על האוזניות או הדיסקים , או שאני פטור לגמרי ממכס ?

• 28 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. Started by Jviega,

שלום. יש לי בעיה מעצבנת, אני משתמש בכמה וכמה תוכנות שפועלות עם הכפתור האמצעי (הגלגלת) של העכבר, בויינדוס 7,כל פעם שאני לוחץ על הכפתור האמצעי הפעולה המיידית שזה עושה זה לקבץ לי את כל הדפי אינטרנט ואת שולחן העבודה לחלונות קטנים באמצע המסך כדאי שאם אני רוצה אני יוכל להחליף- אני לא רוצה את האפשרות הזאת, איך אני מבטל את זה? יש לי עכבור microsoft wireless 5000 ובדקתי באפשריות ואני פשוט לא מוצא דרך לסדר את זה, הצלחתי לבטל את האפקט של מקש הגלגלת אבל הוא גם מבטל לי את המקש שאני משתמש בתוכנות שלי, איך אני פשוט יכול לבטל את האפקט של מקש הגלגלת מבלי לבטל גם את המקש בתוכנות שלי?

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by bellboy,

שלום יש ברשותי מקלדת זולה מסוג quantum kwd-840 יש במקלדת כפתור של כיבוי המחשב וברצוני לבטל אותו התקנתי את הdriver של המקלדת ואין אפשרות לבטל את זה משם. יש דרך לבטל את הכפתור דרך הregistry או מהbios? או כל דרך אחרת? תודה מראש

• 9 תגובות
    • 3.2k צפיות
  5. Started by IG,

שלום. קניתי עכשו מקלדת פשוטה ביותר של ג'ינס ומקשי הPOWER והSLEEP ממוקמים לי במקום לא טוב... אני רוצה לבטל את הכפתורים האלה... הכפתורים הם לא כפתורים רגילים כמו האתיות אלא כפתורים קטנים יותר ומעוגלים (אני לא יודע אם אפשר סתם לשלוף אותם...) יש דרך לעשות את זה בלי לפתוח את המקלדת? תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 811 צפיות
  6. Started by mushi,

יש לי לוח אם P4VMA-M של BIOSTAR על הלוח הזה יש כרטיס מסך OB אני רוצה לבטל אותו ולעבוד על ה AGP אבל אני לא מצליח ניסיתי לבטל אותו בביוס אבל אני לא מבין כל כך ואני לא אוצה להרס דברים שם. תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  7. היי יש לי מקלדת לוגיטק ויש אפשרות שכפתורי ה F יפתחו תוכנות אופיס, איך אני מבטל את זה ומגיע למצב כך שהכפתורים יעבדו במצב ברירת מחדל. תודה

• 3 תגובות
    • 868 צפיות
  8. Started by ssib,

ביטול

• 0 תגובות
    • 978 צפיות
  9. שלום יש לי מצלמת אינטנרט i-cam gpt ומצלמה דיגטלית fuji finpix a205s ואני לא מצליח להתקין את שתיהם בגלל הוינדוס מה הפתרון???

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  10. Started by CraZy,

פנטיום 3 1000 זכרון PC133 256MB האם יש הבדל משמעותי בעבודה עם זכרון CL3 או CL2 כלומר האם ההבדל בביצועים במעבר מ3 ל2 יהיה משמעותי

• 23 תגובות
    • 2.4k צפיות
  11. Started by ZenMaster,

איך העכבר הזה ? איך הוא מול ה Razer האחרון ?

• 1 תגובה
    • 617 צפיות
  12. Started by penny,

היי אני ממש צריך ביקורות רק על הרקולס טי 200 ו500 (עדיף 500) זאת אומרת שאני לאצריך ביקורות של השוואה בין מאיצים אחרים אלא ביקורות שעוסקות אך ורק בכרטיסים האלה תודה רבה

• 4 תגובות
    • 952 צפיות
  13. Started by Little_AKA_Or,

שלום, חבר שלי מעוניין לקנות את ה- SViking של TT והוא ביקש ממנו לבדוק ביקורות לגביו.. ככה שאם למישהו יש את המארז או מכיר ויכול לתת ביקורת אני אשמח מאוד. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  14. Started by Mr Gadget,

לפני כמה זמן פתחתי תארד על רכישת מערכת אל פסק אבל עדיין לא הגעתי להחלטה דפדפתי באינטרנט ומצאתי כמה חברות מענינות ביניהם Mustek ו APC APC נראה כאל פסק מאוד משתלם ומחירו בהתאם(~800 ש"ח) ל APC 650VA אל פסק של Mustek שהמליצו לי עליו MUSTEK POWERMUST 800VA שמחירו 551~ ש"ח האם יש אתר שנותן ביקורות על אל פסק? נראה שתחומי אל פסק יותר מעורפלים בעולם האלק והמחשבים

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. אני יכול לקנות את Creative Desktop Wireless 6000 http://asia.creative.com/products/product.asp?category=10&subcategory=227&product=5039&nav=2 יהייה לי דיליי בזמן תגובה? איך המקדלת בכללי? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 615 צפיות
  16. Started by ran19,

שמעו ראיתי שהוציאו כבר תביקורות על העכברים האלו ורציתי לפרסם לכם! אז הינה הביקורת על ה-G7 http://www.3dxtreme.net/index.php?id=logitechg7mouse1 וזה של ה-MX610 http://www.3dxtreme.net/index.php?id=logitechmx6101 תהנוו. דרך אגב אלו הביקורות היחידות והמקיפות שיש ברשת על העכברים האלו.

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  17. Started by avinin1,

שלום לכולם, במסגרת שאר הביקורות שאני כותב ומפרסם בפורומים בעברית העוסקים בציוד היקפי, היום אבקר את הSteelSeries Ikari בגירסאת הלייזר. מה מיוחד בלייזר, למה דווקא אותו ושאר ירקות - אענה בהמשך הביקורת, מאחל לכם קריאה מהנה. כמו בכל שאר הביקורות שאני מפרסם, גם כאן יהיה חילוק לקטגוריות שבכל אחת מהם אתמקד בנושא מסוים למרות שבביקורת הזאת יהיו שינויים קטנים בסדר: אריזת המוצר מבנה העכבר מידע כללי על המוצר - איכות בניה וחומרים,מערכת הלחצנים,משקל, רגליות העכבר LCD - אופן השימוש חיישן (בוחן ביצועים/"על הנייר" וביצועים בשטח על מגוון משטחים). הדרייבר של העכבר. יתרונות וחסרונות. סיכום ודעה אישית. השוואות גודל 1.אריזת המוצר: אריזה טיפוסית של …

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  18. Started by avinin1,

אהלן חבר'ה, באמצע החודש כתבתי ביקורת על הEC1 של החברה ZOWIE GEAR, וכמובן שהבטחתי לתת לכם ביקורת על מספר עכבר חדשים. ובכן, אני רוצה להציג לכם את הSTEELSERIES SENSEI - העכבר החדש של STEELSERIES. סטילסירייס הדנית, לאחר ההצלחה הבילתי מעורערת של הXAI בשנת 2007, מביאה לנו את הSENSEI שאמור להיות הXAI ה"משופר". כמו שאר הביקורות שלי, לביקורת יהיו כמה קטגוריות שבכל אחת אדבר על נושא אחר:[list type=decimal] [*]אריזת המוצר [*]מידע מורחב על המוצר - סוויצ'ים (איכות החומרים (פלסטיקים), סווצ'ים ("מערכת קליקים" של הכפתורים הראשיים, הגלגלת, והכפתורים בצד העכבר), והרגליות והשוואות גודל. [*]חיישן (ביצועים בשטח, LOD). [*]הדרייבר. [*]יתרונות ,חסרונות. [*]סי…

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  19. Started by leahd3,

בס"ד כמו כל גיימר בינוני שחי בארצנו היקרה ו התוססת השיקול העיקרי שלי הוא למקסם תועלת מכל דבר שאני קונה על מנת לשפר את חויית המשחק שלי במחיר הגיוני( סטודנט בארץ זה לא פשוט) החלטתי להתחיל עם עכבר. לאחר שבועות של חיפושים והתלבטויות שכללו ביניהם : זמן תגובה,נוחות,יופי,אמינות ולא פחות חשוב גם מחיר אטרקטיבי. השיקולים שלי התבססו על האם אני מעוניים בעכבר חוטי או אל-חוטי. בתור אדם שמתעסק עם עכבר אל-חוטי בסר כמה שנים מאוד חששבתי שהוחוט יעצבן או יפריע לי. ננעלתי לבסוף על שני דגמים corsair m95 ו logitech 602 כל אחד ו היתרונות שלו. ראיתי כל מני review למיניהם. יתרונות של 602: אלחוטי עם חיי סוללה ארוכים במיוחד. אחיזת palm ( לרוב הידיים) וכמובן התוכנה האדירה של לוג'יטק שעוזרת ודי…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by avinin1,

אהלן, לאחר זמן מה שלא כתבתי ביקורת לציוד היקפי (טוב, כן כתבתי..אבל לא בעברית), החלטתי לעשות סוג של רימייק לביקורת שעשיתי מלפני שבוע באנגלית, ולשכתב את הכל מחדש בעברית. מי שמכיר אותי, יודע שאני אחד שקשה לו להתפשר על עכבר עם חיישן גרוע ובכלל - על ציוד היקפי לא איכותי, יש לי נטייה מאוד טובה לנסות את הכל ולרכוש כמה שיותר ידע על מנת לבצע חוות דעת וביקורות, אבל מצד שני נטייה מאוד רעה - לבזבז המון כסף וזמן. בכל אופן, כמו בביקורת הקודמת על החיישנים החדשים של RAZER ובכלל כמו בכל הביקורות או חוות דעת והפוסטים הרגילים שלי - גם פה יהיה המון מה לקרוא, אני לא מחפש לקצר, ההפך הוא הנכון - להעריך כמה שיותר על מנת שיהיה כמה שיותר מובן לקוראים, הן לאילו שמבינים יותר והן לאלו שאין להם ידע …

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. לצערי הרב לא ניתן להגיב לביקורות כך שאני נאלץ לפתוח נושא בפורום. אני מתקשה מאוד להבין איך המבקר הצליח להעדיף את הHabu על-פני הDeathAdder. בעוד הHabu נוטה להיות לא מדויק בתנועות מהירות, מפגין תאוצה שלילית מרובה ולא חף מבעיות התקנה אשר מצוינות בכל ביקורת אחרת, דווקא כאן מהללים אותו כעכבר מוצלח, ועוד מוצלח מהDeathAdder. הDeathAdder הוא כיום העכבר המדויק ביותר בשוק, נקודה. בין אם זה הbenchmark של ESReality ובין אם זה חוסר היכולת של מכרים שלי מחו"ל לגרום לתאוצה שלילית או לעקיבה לא מדויקת בעכבר, אין עולה עליו. נכון, לHabu יש יותר DPI, אבל ממתי הDPI קובע עד כמה העכבר מדויק? מה שווה DPI גבוה אם הדיוק המתמשך הוא בעייתי עד מאוד? עוד לא נתקלתי בבן-אדם אחד, בטח שלא משתמש כבד אחד, שה…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  22. http://www.xbitlabs.com/articles/other/display/optimus-mini.html

• 1 תגובה
    • 744 צפיות
  23. Started by gmppaz,

שלום שלום לכולם אני מתכנן לקנות את העכבר הנ"ל בשביל המחשב הנוכחי ולאחר מכן להעביר אותו למחשב החדש בראש השנה (בעזרת השם עם קונרו) רציתי לדעת איך העכבר הזה, הוא טוב מאוד? יש לו יחס מחיר/ ביצועים טוב? אשמח לקבל מכם ביקורות וכתבות מכל מיני אתרים (ואין בכלל בעיה עם אנגלית העיקר ביקורת טובה ואשמח גם לתמונות מהביקורת) תודה רבה

• 20 תגובות
    • 3.6k צפיות
  24. Started by old,

שלום לכל חברי הפורומים,Pcpro, PcTip, Mentor & H.W-Zone. אז נכון, נעלמתי מהשטח לדי הרבה זמן אבל זה מהסיבה הפשוטה של מה שהתנהל בפורומים , בכל הפורומים.. גרם לי להבין שנכון לעכשיו זה די-חסר תקווה ופשוט אין טעם להגיב לכל השטויות לריבים לקללות ולהסטות שנכתבו בהם. אבל על הכתבה האחרונה באתר PcTip פשוט הייתי חייב להגיב, לא בגלל טיבה, אלא בדיוק להיפך. רציתי להזהיר את כל הקוראים מההטעיות הרבות שיש בכתבה.. ולפקוח את עינכם (למקרה שלא שמתם לב) לחוסר האוביקטיביות באתר. נתחיל מכך שהמתחזקת המנהלת וחברת הרכש של האתר היא פנדה, במקום להיות ספונסרית שתומכת בצוות של אתר הם שולטים בעצמם באתר,ומשתמשים בצוות שיותר משהם יתמכו בו הוא תומך בהם למען מטרות פרסום ורווח. הם כותבים מפרסמים חדשות ועו…

25. http://www.xtremesystems.com/modules.php?op=modload&name=Reviews&file=index&req=showcontent&id=32 הכל שם, ביקורת לא רעה מבית XS. תהנו

• 8 תגובות
    • 788 צפיות

דיונים חדשים בפורומים