עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by bobby323,

:-\

• 9 תגובות
    • 622 צפיות
  2. Started by Avivo,

אני לא ממש יודע אם זה הפורום הנכון- אם לא תגידו... בכל מקרה אני מחפש מדפסת משולבת שתכלול את הדברים הבאים: 1. מדפסת 2. סורק 3. מכונת צילום 4. פקס (לא מאוד עקרוני לי אבל יהיה נחמד) 5. הכי חשוב הוצאות הדפסה זולות בשחור לבן!!! (בצבע פשוט הולכים לקופימדיה שני מטר מהבית.....) הכוונה למעלה היא למחירי צבע זולים ותצרוכת צבע נמוכה תודה מראש לכל העוזרים

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by metoh,

אני צריך שתמליצו לי על מארז בסביבות ה400-500 ש"ח, שיהיה דיי גדול (ישלי מארז קומפקטי וזה טעות שאני לא מתכוון לחזור עליה), עם יציאות קדמיות (יואסבי\רמקולים\מיקרופון, קיצר הדברים הרגילים שיש) עם ספק אני הולך על Albarton K8NF4X nForce 4-4x AMD Athlon64 3000+ וכנראה 6600GT 256mb

• 9 תגובות
    • 765 צפיות
  4. איזה עכבר ומקלדת נחשבים הכי טובים כיום? (בשוק.. או לדעתכם..) לא חייב להיות שילוב.. אפשר גם בנפרד מה אתם אומרים על Logitech® Cordless Desktop® MX 5000 Laser ?

• 9 תגובות
    • 781 צפיות
  5. שמעו יכול להיות שזה נשמע מצחיק אבל המארז שציינתי בכותרת פולט את החום שבתוכו ואני ישן איתו בחדר עכשיו אבא שלי אומר שאני צריך לפתוח כל הזמן את החלון כי המארז פולט קרינה וזה לא בריא עכשיו לדעתכם זה נכון שהוא יכול לפלוט קרינה מסוכנת לבריאות ? או שזה סתם שטויות

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. כרגע יש לי את ה http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=6252 הכל רותח !! הרדיסק על 50 מעלות ! מעבד 49 ! .....לוח על 41 !!!.....(EVEREST) יש טעם בכלל להחליף לזה ? http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=741 (עוד 100 שקל) השאלה העיקרית כאן זה כמובן קירור ושקט ! האם המארז הזה רועש ?

• 9 תגובות
    • 761 צפיות
  7. יש לי ספק נוסף של 235 W וחשבתי לחבר גם אותו אל הלוח...כרגע הספק שלי הוא של HEC 300W האם זה יכול לפגוע בלוח? האם זה מועיל?

• 9 תגובות
    • 856 צפיות
  8. Started by J.allmighty,

היום הלך לי הספק, כנראה בגלל המתח הדפוק שיש לי בבית( Thermaltake) גם הלוח כנראה הלך אבל זה סיפור אחר אני צריך עכשיו לקנות ספק + UPS , נתחיל בשאלה.. אם אני מכניס ספר ג'נרי וקונה UPS יש סיכוי לבעיות ? (אני מתכוון לבעיות מתח ) איזה ספק לקחת ? (אם לא גנרי אז OCZ או דומה אבל לפחות 3 שנים אחריות) ואיזה UPS לקנות ? (אין לי שמץ) המפרט: כדי לדעת מה להציע: p4 3 ht geil X2 512 CDRW + DVDRW פלופי radeon 9800 pro 3 דיסקים (120x3 wd ) כרטיס קול ,רשת , מודם ,בקר פאן. עכשיו לשאלה האחרונה (אני רושם כאן כי אין טעם לפתוח עוד תר'ד) על איזה לוח ללכת ? (היה לי p4p800se ) עדיין באחריות אני צריך לוח לraid 0 , 4 כניסות sata, רשת, קול. לא מבצע OC גיימר לגבי סכום: אין לי בעיה של תקציב , אני צריך…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by j,

המליצו לי בחנות על הswing אבל אני לא מבין מה ההבדל בינו לבין הsoprano אני מחפש מארז טוב בסביבות 700 ש"ח , מעוצב אבל בלי כל החייזרים ואלה, ושיהיה כולל ספק המלצות בבקשה, המחשב ככל הנראה יהיה חזק אבל לא היסטרי

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. שלום אני חושב על לרכוש את המארז הזה, THERMALTAKE SOPRANO מבחינת מארז הוא דיי טוב ומאוורר, אבל אני מודאג לגבי הספק, האם הספק TERMANTAKE שבא איתו 400W, הוא מספיק חזק בשביל להחזיק גם מערכות כבדות? כרגע נשרף לי הזלמן 400W שטוען להיות בין הטובים בעולם, אז חשבתי, הזלמן עלה לי 600 ש"ח (ספק בלבד), אני יכול ב 750 ש"ח לקנות SOPRANO עם ספק 400W אמיתי של טרמלטייק. מה דעתכם? כי כרגע יש לי מארז סימבאדה 805 אבל קצת חם בפנים. אין לי כסף לקנות מארז בנפרד ולהשאיר את הזלמן. תודה לכל העוזרים.

• 9 תגובות
    • 850 צפיות
  11. Thermaltake Kandalf VA9000SWA למי שלא יודע אז... http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3011 1300ש"ח א. אמרו לי שהוא מארז מצויין במחינת קירור (מאווררים)(גודל מארז) ....... האם זה נכון? ב. האם אני מקבל איתו ספק? אם ל אז אני אשמח לקבל עצה לספק 450W-500W ג. האם שווה את המחיר..?

• 9 תגובות
    • 870 צפיות
  12. אני מחפש מארז יפה ושיקרר את המחשב עם ספק כוח 480W ומעלה ושהיה עד 550 ש"ח ועם יש מקום בתקציב אז פאן בס וכו'

• 9 תגובות
    • 944 צפיות
  13. למי שלא שמע, Nixi היא חנות אלקטרוניקה מחשבים וקולנוע ביתי חדשה, שנפתחה בהשקעה ענקית של כמליון וחצי שקל (או דולר?) אתמול הייתי החנות Nixi החדשה שנפתחה ברעננה, ואלו הרמשים הראשונים שלי ממנה: א' כל, החנות נראת מדהים, העיצוב הכי טוב שראיתי בחיי... יש שילוב של מראות וזכוכית, וכל החנות נבנתה כמין ספרה מדהימה. החנות מושקעת ביותר וניכרת התחשבות רבה בעיצוב החיצוני. ב) כאשר מגיעים לחנות הדלתות נפתחות לבדם (נפתחות פנימה לא לצדדים ) ומרגישים כמו מלכים. ברגע שנכנסים ניגש עובד שלבוש בחליפה ועליה תג עם שם העובד ודגלים של מדינות (אמריקה= מדבר אנגלית, ישראל= מדבר עברית).. ההרגשה יוצאת מן הכלל כאשר היחס אלינו היינו לקוחות עסקיים לכל דבר. ג) הצורה בה מסודרת החנות היא מעניינת מאד, ולא ה…

• 9 תגובות
    • 684 צפיות
  14. שלום לכולכם, אני משתגע בחיפושים אחר מארז חדש למערכת שלי, ונמצא בלבטים קשים. מצד אחד, ישנו הTT XASER5 WINGO 7000D, שלדעתי הינו המארז היפה ביותר שקיים, והינו מתאים לדרישותיי, אבל המחיר שלו גבוה (איך לא)... כ-700 שקל ללא ספק. מצד שני, ישנו הסאנבים טרנספורמר, שעליו קראתי רק ביקורות טובות והלוק שלו די מושך אותי, רק שהוא קטן משמעותית מהTT ומגיע גם-כן ללא ספק, אך מחירו זול יחסית, כ-400 שקל. אני מעונין במארז יפה יחסית (לא מצועצע מידי) עם חלון, שיהיה גדול יותר מהמארז הנוכחי, שהוא (צפוף) H X W X D: 430 X 200 X 480 לא חייב ספק כוח, יש לי ספק סביר, אבל מומלץ שיהיה בעל מקומות למאווררי 120 מ"מ וסירקולציה נורמלית. התקציב שלי עומד על 500 שקל מקסימום. יש חיה כזאת? :-\

• 9 תגובות
    • 823 צפיות
  15. שלום, בקרוב אני קונה מחשב חדש ורק פה יש לי כמה התלבטווית, התחיל מהדבר הפשוט, אני לא יודע איזה מארז לבחור האם עדיף זה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_402&products_id=12195 ששמעתי עליו דברים טובים. אופציה שנייה זה זה שהוא יפה אבל לא יודע איך הוא מקורר, והאם ב50 ש"ח הפרש אולי שווה לקנות מאורר: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_1571&products_id=9470 אתם מוזמנים להציע לי משהו אחר לא יותר מ300 ש"ח מנעה או פנדה. בקשר לספק כוח, המפרט זה יהיה עם מעבד AMD כפול ליבה, יהיה כרטיס מסך 7800, יהיה 2GB ראם, יהיה דיסק קשיח 160GB. אם אני אקנה מנעה אני אקח את הFSP 400W GLN , אבל אם אני אקח מפנדה אין שום ספק שיכול להחזיק את זה במחיר סביר ממ…

• 9 תגובות
    • 686 צפיות
  16. שאלה בכותרת אני חושב. אם אפשר גם את הlayout של החוטים (כלומר מה כל חוט מוביל) זה יהיה ממש נחמד

• 9 תגובות
    • 962 צפיות
  17. Started by HellBoY,

פד גיימינג לעכבר שבכותרת. איזה אתם ממליצים? אני לא יודע בידיוק מה התקציב אבל תנו לי הצעות בין ה 100 ל 300 tnx

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by haviv822,

מה דעתכם על המארז AC Silentium T1 + 450W PS ועל הספק שבא איתו. האם המחיר (550 ש"ח בנעה) מוצדק? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3089

• 9 תגובות
    • 977 צפיות
  19. Started by kinggil,

מחפש מארז עד 400 שח, בבקשה מארז טוב, ובלי הדלת הזאת שנפתחת לכוננים.

• 9 תגובות
    • 751 צפיות
  20. קניתי מארז חדש הכי טוב שמצאתי... Thermaltake Tai-Chi with liquid cooling עלה קצת יותר מ2000 שקל ואני צריך לקנות ספק כוח שלא יבייש את המערכת אני לא רוצה להשקיע יותר מ500 600 שקל התכונות החשובות הם המראה כמובן עם ציפוי סלייוינג לכל הכבלים וההספק שיהיה לא פחות מארבע מאות וואט

• 9 תגובות
    • 845 צפיות
  21. שלום עד לפני כמה זמן סוג המארז לא שינה לי כלום... אבל לאחרונה כמה מחברי החליפו מארז למארזים עם מזגנים(משהו כזה לא באמת אלא מאווררי ענק) והם טוענים שעכשיו המחשב אינו נתקע כעבור יממה של עבודה האם זה באמת משנה את המצב וכדאי לי לקנות מארז כמו שלהם?

• 9 תגובות
    • 846 צפיות
  22. Started by ran_meir,

אני צריך שתעזרו לי למצוא דרך לחבר עכבר נוסף למחשב שיעבוד במקביל לזה שפועל עכשיו. העכבר הראשי בעל יציאה סטנדרטית של עכבר (לא USB כמובן) וחשבתי אולי לחבר עכבר עם יציאה סיריאלית עתיקה, אבל אני לא בטוח אם זה יפעל וגם אם כן אני לא חושב שבמקביל לעכבר הקיים. מישהו יודע אם זה כן אפשרי? ואיך?? ד"א כשאני מחבר עכבר USB הוא פועל יפה מאוד ביחד עם השני אבל המטרה שלי היא לחבר עכבר לא אופטי (כזה עם כדור באמצע...) בנוסף לעכבר שיש עכשיו. תודה מראש לעוזרים! זה חלק קטן מפרוייקט שאני עובד עליו עכשיו, אז אני ממש ישמח לעזרה. רן

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. אוקי אז זה הולך ככה יש לי וודו 3 3000 AGP עם 16 MB זכרון עד עכשיו הוא הריץ משחקים לא רע, במיוחד יחסית לכרטיס בן 3+ שנים. (לקרוא ולדמיין ציפורים מצייצות ברקע, לקרוא בטון רגוע) חברת 3DFX נסגרה לפני שנה וחצי בערך, ומאז לא הוציאה דרייברים. אנשים עמלים וחסונים, הוציאו דרייברים במקומה, להם מובטח מקום בגן העדן. עכשיו לכרטיס פתאום כך באמצע החיים יש בעיות עם משחקים שפותחו ודורשים DX8.1 פעם הוא לא מראה טקסטורות, פעם הוא לא מפעיל, פעם הא ופעם דא. השאלה שלי היא מה עלי לעשות האם הכרטיס מסך הוא החוליה החלשה, ולכן, שלום? אין לי ממון רב, אז במקומו בטח יבוא TNT2 יד שנייה או דומה לו. או לחכות קמעה ואיש עמל וחסון יוציא דרייברים לDX8.1, והוא ילך לחיים טובים ולשלום?

24. Started by Wizard,

רציתי לקבל את חוות דעתכם לגבי המפרט הנ"ל: WD 40GB 7200RPM X16 ASUS DVD 17" SAMSUNG SM757DFX SAMSUNG 256MB RDRAM 800Mhz P-4 1.7Ghz 478pin ASUS P4T-E GAINWARD Geforce III TI/200 תודה מראש

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by sharonbh,

היי לכולם רציתי לקבל יעוץ מה מבין השלושה הבאים כדאי לקנות: 128 MB DDR NVIDIA TI-200 - VIDEO IN - TV OUT - 256BIT - GEFORCE 3 - SOFTWARE VIDEO EDIT / MSI DVD / 3D Glasses - Can be overcloced to 480 Mhz safely with included software של MSI שעולה 1054 ש"ח או MSI G4MX460-VT - 64 MB DDR NVIDIA Geforce 4 MX 460 - TV OUT - Video In - Retail שעולה 836 ש"ח או Hercules 3D-PROPHET-FDX- 64MB DDR AGP*4 ATI RADEON 8500 LE CHIPSET - DVI/TV OUT שעולה כ - 930 ש"ח תודה רבה שרון

• 9 תגובות
    • 940 צפיות

דיונים חדשים בפורומים