ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
-
חשבתי לקנות את הטרנספורמר אבל אז ראיתי את הסמוראי. יש הבדל גדול בין האיכות של שניהם? ותמליצו לי על מאווררים שקטים בבקשה, למקרה שאני אקח את הטרנספורמר...
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
זה מארז בלי ברגים ואני לא מצליח לפתוח אותו... אם מישהו אולי יודע איך פותחים אותו בבקשה שיעזור לי... ??? ??? ???
-
- 9 תגובות
- 589 צפיות
-
-
ולא אני לא מדבר על רעש של לחצנים/גלגלת... אז ככה.. היום שמתי לב לרעש מציק ודקיק (בתדירות גובה) בחדר שלי.. זה כבר לא הפעם הראשונה ועד היום הייתי בטוח שזה רק אני ושמשהו לא בסדר עם האוזנים שלי או משהו כזה חח.. אבל היום, שמתי לב שזה בא מהעכבר שלי, ה- logitech mx518 החלטתי לחפש בגוגל כידי לבדוק שזה לא רק אצלי וגליתי שאני לא הראשון ששם לב לזה, ושיש את אותה בעיה ברוב עכברי הלוג'יטק.. תוכלו לראות את הבעיה מפורטת כאן עם רשימה של עכברים שנבדקו http://jdc.parodius.com/logitech/ תחת הכותרת Logitech mouse high frequency noise/whine למי שאין כוח לקרא, כתוב שהרעש בא מאיזה רכיב קרמי שנמצא על הלוח שמחזיק את המקשים והגלגלת... בנוסף כתוב שאין פתרון רשמי לבעיה, אבל מי שרוצה …
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
תמיד רציתי לדעת אם אני יוכל לשים בתוך המחשב ספק נוסף , הכוונה שלי היא לשים את הספק לחבר לחשמל ואליו לחבר את כל המאווררים בלי שיהיה עומס על הספק הראשון,(הספק השני בכלל לא יהיה מחובר ללוח.) רציתי לדעת אם זה אפשרי , ואם כן אז כדאי.? תודה. עריכה: עכשיו בעצם כשאני חושב על זה זה נשמע לי לא כל כך הגיוני, הרי מה ידליק את הספק? ??? , מחכה לתשובות
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני חולה על שקט ואני קונה מחשב חדש ואני צריך המלצה לספק ומארז שקטים במיוחד לבנתיים חשבתי על האנרמקס ליברטי 500 המפרט שלי הוא: conroe e-6600 2 gb ddr 2 עדיין לא החלטתי איזה חברה אבל 800 או 1026 מגה"ז תלוי אם יצא לוח שיתמוך לוח אם שיתמוך קונרו עם רשת וייפיי בלוטוט וכל זה שתי הרד דיסקים במערך רייד 250GB כל אחד חשבתי לבנתיים על הרייד רדי של ווסטרן דיגיטל אם יש המלצות מוכן לשמוע כרטיס מסך 7600 GT אם לא תיהיה איזה נפילת מחירים צורב דיוידי כונן 1.44 כרטיס קול אולי קרייטב אודג'י שאני איתו עכשיו ואני מעדיף שיהיו במחשב מאווררים של 120 ממ כי הם יותר יעלים מבחינת רעש ביצועים חשבתי על הסונטה 2 אבל האנרמקס נראה לי יותר איכותי ממה שיש שם
-
- 9 תגובות
- 729 צפיות
-
-
עשיתי לפני כמה ימים מדריך איך לנקות את הציוד ההקיפי ורציתי להביא אותו לכאן כדי שתתנו חוות דעת ועוד כול מני שטויות http://www.gamer.co.il/gamer2/php/topic.php?topicid=407745 אני בעקרון הגעתי מגיימר אז זה מדריך שרשמתי קצת אחרי (או לפני) שהצטרפתי ... אם אתם לא מאמינים שזה אני (אני חושב שאתם מאמינים אבל לא משנה) אתם מוזמנים להשוות את פרטי הפרופיל ..... *אני לא מפרסם את גיימר ושלא תחשבו על זה בכלל !!!!
-
- 9 תגובות
- 749 צפיות
-
-
אני צריך שתמליצו לי על מארז בסביבות ה400-500 ש"ח, שיהיה דיי גדול (ישלי מארז קומפקטי וזה טעות שאני לא מתכוון לחזור עליה), עם יציאות קדמיות (יואסבי\רמקולים\מיקרופון, קיצר הדברים הרגילים שיש) עם ספק אני הולך על Albarton K8NF4X nForce 4-4x AMD Athlon64 3000+ וכנראה 6600GT 256mb
-
- 9 תגובות
- 781 צפיות
-
-
אז ככה .. חבר שלי היה לא (ככה הוא חשב) בעיה עם המעבד והוא הביא לי את זה לניסוי. כשחיברתי את המעבד פנטים 4 ללוח שלי הכל דפק כמו שעון...חבר שלי הבין שזאת בעיה אחרת ועזב עכשיו - אני לא חיברתי את ההיטסטיק כמו שצריך כשסמתי את המעבד שלי במקום ... סגרתי את המחשב בידיעה שהכל בסדר והפעלתי אותו(!!!)עכשיו מה קרה - אני הפעלתי אותו ואחרי כל איזה דקה הוא נכבה לי! לא ידעתי מה לעשות... הפעלתי אותו שוב ושוב ושוב והוא פשוט התכבה ... בסוף פתחתי אותו ובתעות נגעתי בהיטסטיק והבנתי שהוא היה ממש לא מחושר טוב(לא סגרתי את הידיות שם נכון) בקיצור עכשיו אחרי כל המקרה המעבד פועל כמו שצריך ואני פשוט רציתי לדעת בעם זה פגע או יכל לפגוע במעבד .. ומה גרם לזה שהוא לא עלה בלהבות? (אני יודע אני יודע אני…
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
תנו לי בבקשה שם של לוח אם לפנטיום 4 שתומך בזכרונות ראמבאס RDRAM PC-1066 שיתאים לאוברקלוקינג.
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כפי שידוע יש PCI-E בכפולות שונות (X1,X2,X4,X8,X16) והשאלה היא מה ההבדל בניהם מספר הערוצים הטוריים ???
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איזה מארז יותר שווה ? ה-Samurai של סאן בים או ה-Scorpio של ריידמקס ?
-
- 9 תגובות
- 864 צפיות
-
-
היי מישהו יודע איפה אפשר לקנות מחשב כזה ומה היכולות שלו? בתודה מראש
-
- 9 תגובות
- 664 צפיות
-
-
אוקי... אז אני צריך עכבר לא מתוחכם מדי.. אז חיפשתי ומצאתי את ה-MX500.... http://zap.co.il/model.asp?model_id=29497 מה שמוזר, שלדוד שלי יש אותו דגם, רק ששלו אלחוטי ונטען.... כנראה שזה לא אותו דגם... אבל בכל זאת... בכל מקרה, מה אתם אומרים עליו? שווה את המחיר הזול? יש משהו במחיר הזה שעדיף עליו? תודה
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שאפשר לשים לו הרבה מאווררים (80mm ו 120mm) אחד שהמעבד שנמצא בו קר!! תודה...!
-
- 9 תגובות
- 775 צפיות
-
-
שלום אשמח להמלצה על מדפסת משולבת אשר השימוש בה יהיה לפעמים לטקסט ולפעמים לשילובי תמונות. חשוב שתתן איכות תמונות מעל לממוצע. השימוש די מועט, כ 10-15 דף לחודש. תקציב פתוח אבל לא חושב שצריך לייזר או יותר מ 1K. רוב תודות
-
- 9 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אהלן אנשים .. ברשותי המארז הנ"ל HEC COMPUCASE ... שעד כה היה מדהים ונוח עם המגירות .. אבל עכשיו אני צריך להתקין צורב חדש שקניתי וזה נראה בלתי אפשרי ! בהוראות יצרן של המארז כתוב: 1) צריך להבריג את 2 הברזלים על הצורב ולהשחיל את הצורב במגירה --> לא עובד ! אפשרות 2 ) להשחיל את הצורב ואז להבריג כשמראש לדאוג שהברזלים בפנים - קשה מאוד - יש משהו שחוסם את החורים לברגים.. אז איך עושים את זה ?! תודה.. כבר בא לי להתקין את הצורב אז תעזרו לי
-
- 9 תגובות
- 775 צפיות
-
-
קודם כל שלום יש לי בבית שתי מדפסות אחת משולבת Lexmark X1130 ושניה ישנה יותר HP Deskjet 710c בקיצור לפני שנה עד כמה שזכור לי נגמר לי הדיו בשתי המדפסות אז לא רצינו לקנות דיו מקור כי זה פשוט לא משתלם בקירבת מקום אליי יש חנות שממלאת דיו ישן במחיר זול מאוד אז חשבתי שהוא איכותי והלכתי אליהם ומילאתי את כל הדיו ב280 ש"ח של שתי המדפסות ומאז כל הדפסה הייתה בעיה אחרת בדיו , הלכנו לחנות פה ושם והם אומרים שהדיו תקין אפילו הבאנו אליהם את המדפסות והם אמרו שהם תקינות לחלוטין בקיצור עד היום סבלנו עם הדיו הזה אבל זה לא מה שרציתי לשאול מאז עברה שנה והHP התקלקלה ובLEXMARK נגמר הדיו אז הלכתי לOFFICE DEPOT והמליצו על מדפסות CANON שהדיו שלהם "זול יותר" ואני לא קונה סתם אז הלכתי ובדקתי ביקור…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
למישהו יש תוכנה שיכולה לבדוק את מהירות המעבד, אבל רק המעבד!!! בבקשה תגידו לי איפה אפשר למצוא אותה או להוריד אותה? תודה!
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה ההבדל בין כרטיסי המסך הרגילים לבין הכרטיסים המקצועיים (Quadro4, FireGL, 3DLabs...)?
-
- 9 תגובות
- 937 צפיות
-
-
שבת שלום! אז ככה אני מעוניין לרכוש עכבר גיימינג חדש אלחוטי או חוטי לא משנה לי העיקר שהיה טוב למשחקים בעיקר משחקים כמו BF3 וכדומה. חשבתי על המוצר הזה: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=12367 מה אתם אומרים?
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
HD [glow=red, 2, 300]HD[/glow] [shadow=blue, 2, 300]HD[/shadow] דברו אלי אנשים ! גודל מומלץ 8 -20 GB עדיפות ל 10,15 GB נראה אותכם
-
- 9 תגובות
- 872 צפיות
-
-
אוקי- קניתי סידירום חדש- אסוס X52. יופי לי הופה לי. רשום לי מאחורה שיש לי בו די די אס אס שתיים ולא אחד ומראים לי שרטוטים של שני ה-(די די אס אס)ים למינהם. יופי אני שמח מזה?!
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
http://www.ksp.co.il/hmain.php (המארז הראשון) אם אני רוצה מארז כזה אני יכול לחבר אליו את החלקים של המחשב שלי או שאני צריך לקנות בשבילו חלקים מיוחדים ועוד שאלה למה הוא כזה יקר?!
-
- 9 תגובות
- 765 צפיות
-
-
הנה המפרט שלי: AMD XP 2500 ABIT NF7 2*KINGSTONE 256MB 400DDR WD 80GB 7200RPM 8 MB BUFFER LITE ON 52X32X52 3 מאווררים 80MM ו-2 מאווררים 120MM (כולם ג'נריים). .מארז+ספק: http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=CSJNCBND&Cat2Cat1ID=1435&Cat2ID=0 עכשיו יש לי RADEON 9200 128MB, וואני רוצה להחליף אותו לכרטיס הזה: http://www.pc100.co.il/Product.asp?Pid=VGA002&Cat2Cat1ID=5&Cat2ID=7 אתם חושבים שהספק כוח יוכל להחזיק את הכרטיס המסך החדש שאני אקנה? אין לי כסף לקנות ספק כוח חדש, אז אם הוא לא יוכל להחזיק זאת תהיה בעיה בשבילי
-
- 9 תגובות
- 792 צפיות
-