עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. אני מחפש מדפסת אמינה, ללא תקלות ותקיעות לא מדפיס הרבה רוצה גם סורק וגם פקס עצמאי. קראתי שיש בעיית דרייברים ל 4500 HP עם ווינדוס 7 אולטימייט מה אתם יודעים על זה? תודה ערן

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by matan007,

כבר זמן רב אני שוקל לקנות את המערכת Z5500 של לוגיט'ק. אבל היא כבר לא מיוצרת והמעט שנשאר עולה יקר בצורה לא הגיונית. תכננתי לקנות אותה יד -2 אבל גם יד-2 אין הרבה וכל מי שיש לו אותה פתאום רוצה יותר ממה שקנה אותה כאילו זה איזה מוצר אספנות שמשתבח עם הזמן. בקיצור יש את ה- Z906 שהיא המחליפה של ה- Z5500 אבל היא לא הגיעה לארץ עוד ושהיא תגיע היא בטח תעלה ממש יקר עד שהיא תתיצב בעוד שנה בערך. אז אני שואל יש איזו מערכת בשוק בטווח המחיר שרשמתי שמגיעה לרמה של ה- Z5500 (היא עלתה 1200 שקל בימים הטובים שלה)? יש אפשרות להזמין מחול בלי בעיות מכס? לא אכפת לי שתהיה מערכת קולנוע ביתי או מחשב העיקר שיהיה חיבור אופטי ושתהיה עם סאב ברמה של ה- Z. וגם אם למישהוא יש הצעה ליד-2 כל שהיא שהוא מכיר גם …

• 1 תגובה
    • 856 צפיות
  3. Started by nestt8,

אני צריך המלצה למקלדת ועבר שביחד יעלו 400-450. אני משתמש בהם לגיימינג וגם להרבה מאוד כתיבה(מקלדת). רק מהחנות KSP,צריך שהמקלדת תהיה גם עברית גם אנגלית וששניהם יהיו חוטיים. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 973 צפיות
  4. Started by BeBest,

שלום, המחשב שלי מחובר לטלוויזיה, כרגע אני משתמש בעכבר בשביל להפעיל סרטים, לעשות PAUSE ועוד כמה פעולות פשוטות. רציתי לדעת אם יש איזשהו שלט (אלחוטי כמובן) שאפשר לקנות שיוכל לעשות פעולות פשוטות כמו לנווט בספריית הסדרות / סרטים, להפעיל, ובקיצור מן HTPC כזה.. אם אכן קיים דבר כזה אשמח לקבל המלצות

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by jackhammer,

(אני לא בטוח שזה קשור לכאן אז תעבירו אם צריך) שלום לכולם השאלה שלי היא האם ניתן לחבר מפצל חשמל למיצב מתח כזה: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2125&CatCode=358 ואם זה בכלל יגן על כל מה שמחובר למפצל? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 925 צפיות
  6. Started by אריק9,

אהלן אנשים, קצת חקרתי את העיניין הזה של העכברי "מאקרו" ומה שעיניין אותי זה לדעת את סוגי העכברים שיש עליהם את האפשרות הזאת. ניסיתי למצוא דגמים ספציפיים אבל כשמצאתי הבנתי שיש כאלה שלא תומכים בכל משחקי ה FPS ולפעמים עושים בעיות. אז אשמח אם תוכלו לתת לי את הדגם "המתקדם" של האפשרות "מאקרו". תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by aradgonen,

שלום! אני מתלבט לגבי ההגאים G27 וG25 וראיתי שההבדלים במחיר לא כלכך גדולים. אז רציתי לדעת אם יש הבדלים טכניים? וגם אם אתם מכירים משהו אחר שגם יש לו פורס פידבק וידית הילוכים וקלאץ' ושההגה מסתובב ב-900 מעלות אז אני פתוח להצעות!. תודה מראש, ארד גונן.

• 12 תגובות
    • 2.9k צפיות
  8. אני מעוניין לקנות את הדגם הנ"ל - Swiss Gear Granite רציתי לשאול היכן אני אוכל למצוא את המחיר הכי טוב.. בזאפ מצאתי רק חנות אחת ומוכרים שם את התיק ב-380 ש"ח מישהו מכיר חנות שמתעסקת עם התיקים האלה ? איזור ירושלים והסביבה [או מרכז עם משלוחים..] תודה רבה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by Joli,

שלום יש לי אוזניות עם מיקרופון מובנה עליהם וכשאני מחבר אותו למחשב (כמובן ב 2 חיבורים) הוא לא עובד. כל מה שניסתי לעשות לא עזר: חיברתי אותו לכניסה הורודה קידמית/אחורית, דריברים חדשים, תיקון הגדרות הכלללללללללללל... וזה לא עובד. המקרופון נבדק במחשב אחר והוא עובד שם מצויין... יש פיתרון?? תודה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by Xebu,

שלום לכולם, אני לא הכי מתמצא בציוד רשתות אז יש לי שאלה, אני עובר כרגע דירה והראוטר הנוכחי נשאר בדירה הנוכחית - אז צריך לרכוש ראוטר להקמת רשת ביתית אלחוטית. אמור להיות דגש בעיקר על המחיר - סביבות ה100שקלים נראה לי הגיוני, מצאתי את הדגם הזה, מה דעתכם? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=696850 אין לי יותר מדיי דרישות כי אני לא בקיא בזה יותר מדיי - חשוב רק שיהיה עם ממשק משתמש ידידותי ושיתן מגוון אפשרויות להגנה/הצפנה על הרשת (WPA/WEP/MAC Filter וכ"ו..) אשמח לעזרה והכוונה בנושא, תודה.

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  11. Started by Ivan,

בדקתי ומויסטה וגם W7 פורמט מלא כותב אפסים על כל הקונן ומוחק כל מה היה עליו קודם. גם אני לא ידעתי זאת http://support.microsoft.com/kb/941961

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. היי! אני מחפש דונגל USB של BLUETOOTH שמגיע עם התוכנה BLUESOLEIL. מישהו יודע איפה אפשר למצוא אחד כזה? תודה!

• 0 תגובות
    • 976 צפיות
  13. Started by צבי יהודה,

אני צריך המלצה על עכבר אלחוטי איכותי עד 600 ש"ח

• 1 תגובה
    • 754 צפיות
  14. Started by Darkwood,

היום קניתי אותו התקנתי דריברים והוא הפסיק לפעול בכלל חיברתי גם למחשב אחר אותו דבר כותב לי use device not recognized מה אני עושה אכשיו הלכו 250 ש"ח? תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 829 צפיות
  15. חשוב לי מאוד שהעכבר יהיה קל ומדויק.. תודה.

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  16. הכתבה המקבילה באנגלית: מקורות: http://www.engadget.com/2011/06/23/amenbo-five-finger-mouse-has-one-up-on-mickey-video/ http://net.nana10.co.il/Article/?ArticleID=810869

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by RonCohen,

שלט XBOX מקורי אלחוטי למחשב יעשה בעיות אם משחקים מסויימים או שהוא מטעים לכל המשחקים אני רוצה לדעת לפני שאני קונה למשחקים כמו CRYSIS,Assassins Creed,Need For Speed Call Of Duty BattleField....

• 3 תגובות
    • 789 צפיות
  18. http://blog.logitech.com/2011/06/09/introducing-the-logitech-optical-gaming-mouse-g400-2/ http://www.logitech.com/en-us/gaming/mice-keyboard-combos/devices/optical-gaming-mouse-g400

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. חיפשתי ברשת דרייבר למדפסת הזאת ולא מצאתי, אם אתם שואלים את עצמכם למה הלקוח הלא נחמד שלי עדיין עובד עם זה התשובה כי הוא קמצן לקנות את התוכנת ניהול עסק שלו שמתאימה לווינדוס יותר מתקדם. בקיצר אני ישמח אם למישהו יש פיתרון לבעיה. תודה מראש, לירון. דגם מדוייק: HP Officejet 4500 Wireless All-in-One Printer - G510n

• 3 תגובות
    • 711 צפיות
  20. Started by froben,

המלצה לרמקולים: 1. תקציב: 800 2. מה השימושים של הרמקולים: גיימינג כבד \ סרטים \ מוזיקה 3. מהו הכרטיס קול שבידכם?: Gigabyte GA-Z68X-UD3-B3 4. בקשות מיוחדות - שיהיה 2.1 הערות נוספות: אם לדעתכם נכנס בתקציב הזה גם אוזניות לא רעות, אשמח אם תכניסו אוזניות לתקציב. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 797 צפיות
  21. שששלום! אני חייב מקלדת נפרדת, לא טוב לי עם זו של הנייד. אני מקליד המון בחושך וממש נמאס לי לחפש את המקשים אז רוצה מקלדת מוארת. שתהיה חוטית, חיבור USB. מקשים עם עברית. רצוי מאוד שניתן יהיה לווסת את עוצמת התאורה. חשוב לי מאוד שתהיה מקלדת קטנה במימדיה ולכן מעדיף אחת בלי הקייפד ובכלל שתהיה ככה צנועה בגודלה. קצת בדקתי ואם אני לא טועה היחידה שעונה על הדרישות זה הסיידווינדר 6 של מייקרוסופט. קראתי פה בארכיון ובגדול ההתייחסויות אלייה אוהדות אבל עדיין כמה דברים קצת מטרידים שנתקלתי בהם: המקשים שלה מפסיקים לתפקד מתישהו? סידור המקשים חריג ולא נוח? המגנטים שבה מחרפנים עכברים (אם כן איך בדיוק?) יש עוד אופציה והיא ללכת על מקלדת קטנה ואיכותית בלי קייפד כאשר אני מוותר על עניין התאורה המובנה…

• 11 תגובות
    • 2.6k צפיות
  22. שלום, אני מעוניין לרכוש מקלדת חוטית בתקציב של עד 200 ש"ח. אני עושה במחשב שימוש משרדי (אופיס, גלישה באינטרנט) ובנוסף אני גם משחק במשחקים. מאוד אשמח לשמוע המלצות. תודה !

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  23. Started by ntntnt23,

כותרת.איזה עכבר יותר מומלץ למשחקים ? האמת רציתי ללכת על הRazer Mamba , אבל אחרי שראיתי את Razer Imperator כולל המחיר- זה נראה אופציה טובה . יש עכברים מומלצים יותר בטווח הזה?

• 18 תגובות
    • 2.4k צפיות
  24. היי הייתי מעוניין לשמוע על מקלדות שיתאימו לגיימינג אבל בלי להשתגע במחיר חשבתי על המקלדת ‏Logitech Pro 2000 Cordless Keyboard מה אתם חושבים ? יש לך בעיות ידועות או סיבות לא לקחת אותה? בנוסף חשבתי לקנות גם רמקולים 2.1 מחיר של סביבות ה250 שקלים. שקלתי לקחת את הדגם הבא: Z323 2.1 Speaker מה דעתם האם יש אלטרנטיבות ? בבקשה לא לכתוב קח את זה הדגם X כיא הוא יותר טוב, אלה אם אפשר להסביר למה עדיף לקחת את X מה היתרונות שלו ואיך הן באות לידי ביטוי(גם לגבי מקלדת או הרמקולים) פשוט זה יכול לרום לאנשים נוספים שיבינו למה עדיף דגם מסויים שידעו מה היתרונות והחסרונות ובכך לקבל את ההחלטה הטובה ביותר לצרכים שלהם.. תודה

• 0 תגובות
    • 726 צפיות

דיונים חדשים בפורומים