ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
הלחצני קדימה ואחורה הפוכים ממה שהיה לי בעכבר הקודם וזה גם לא נוח מבחינה הגיונית. האם אפשר להגדיר שלחצן קדימה ישתנה ויהיה אחורה?מדובר בעכבר ג'יגבייט http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2896#sp
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. אתמול דיברתי עם מישהו בפעם הראשונה בועידת וידאו בסקייפ וגיליתי שהמצלמה הישנה והמגעילה שלי לא שווה גרוש. יש לי מלצמת USB שהייתה זרוקה באחת המגירות אני כבר לא יודע להגיד כמה שנים. לא באמת תואמת ווינדווס 7. עובדת "לפעמים". אתמול נהנתי לדבר עם בנאדם בחוץ לארץ והוא לא ממש נהנה לבהות ב-"מסך שחור". לא פייר כלפיו ולא נעים לי. אני לא אחד שמתלהב מכל מיני צעצועים אבל אתמול הופתעתי לטובה מאיכות השמע והתמונה. ייצא לי לדבר איתו כל כמה זמן אז יוצא שאני חייב לארגן לי מצלמה נורמלית - כזאת שעובדת. לא כל-כך מבין מי נגד מי בימינו אבל הבנתי שישנן מצלמות ממש יקרות וזה לא מה שאני מחפש. חיבור: USB תמיכה ב- WINDOWS 7 64-BIT תמיכה ב-SKYPE צבע: שחור (אפשר כסוף) זום: אפשר בלי מיקוד: לא יודע. מ…
-
- 2 תגובות
- 892 צפיות
-
-
שלום אנו זקוקים למדפסת לייזר משולבת (שחור לבן) למשרד קטן מחפש משהו עם מזין דפים עליון ופקס ראיתי כמה דגמים כמו HP: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=776161 ו BROTHER : http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=717314 עדיף שלמדפסת יהיה גם חיבור לרשת/wifi אולי משהו כזה : http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=717315 אשמח לשמוע את חוות דעתכם וניסיונכם למדפסות כאלה אם יש דגם יותר מתאים אשמח לדעת חשוב גם האמינות ועלויות התחזוק כמו טונרים ותיקונים (כי הבנתי שיש הבדלים גדולים) תודה מראש והמשך יום טוב
-
- 0 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש כבר הרבה זמן (ללא הצלחה) ביקורת על מקלדת אלחוטית משולבת עכבר/גלגלת בעלת טווח גדול של 10+ מ' התקציב הוא 500~ ש"ח אשמח לקבל המלצות מכם, ואם תוכלו לרשום בבקשה אם זה מידע שקראתם או ניסיון אישי עם המקלדת תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי קו טלפון של הוט, מדפסת hp 6500a משולבת עם פקס, ומשיבון (במכשיר נפרד) כאשר אני מגדיר את הפקס לקבל אוטומטית את הפקסים כעבור מספר מסויים של צלצולים, המשיבון מקליט את הנעשה. במדפסת יש אפשרות להגדיר צלצולים מיוחדים לפקס, ועל פי המדריך של HP, יש ליצור קשר עם המפעילה של הטלפון, ע"מ להגדיר צלצול מיוחד לפקסים. נציג בתמיכה הטכנית של הוט אמר שאינו מכיר הגדרה כזו. האם בכל זאת יש אפשרות לגרום לפקס לעבוד בנפרד מהמשיבון, כך שלא יעלו אחד על השני?
-
- 0 תגובות
- 891 צפיות
-
-
שלום! אני רוצה לקנות פד לעכבר שלי. אני מחפש שיהיה כמה שיותר גדול. מה שנראה לי עד עכשיו זה Razer Destructor. כדאי? יש למישהו ניסיון עם משטח אחר? תודה רבה!
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רכשתי מדפסת לייזר של זירוקס (3155) וכשהדפסתי את דף הבדיקה, ההדפסה יצאה דהוייה משני צידי הדף. כששאלתי לפשר העניין, הבנתי שהטונר המצורף למדפסת היה אמור להיות ארוז בנפרד, ואני היא זו שאמורה להכניס אותו (לאחר ניעור). המדפסת הגיעה אליי ארוזה כיאות, אך הטונר היה כבר בתפנים. האם זה תקין או שהמדפסת היתה כבר בשימוש ומישהו החזירה לחנות מסיבה כלשהיא? כיצד עליי לנהוג? האם לדרוש להחליפה? מודה מראש על הייעוץ.
-
- 1 תגובה
- 773 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות רמקולים למחשב בסכום של עד 150 מתלבט בין 2 דגמים, אולי מישהו מכיר? Creative A120 Logitech S220 איזה עדיף לדעתכם?
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
היי קניתי היום מקלדת מייקרוסופט Microsoft Wireless BlueTrack Desktop 3000 אני אוהב 'לטייל'עם העכבר בדף האינטרנט כלומר לתת לחיצה על הגלגלת ולזוז ימינה או שמאלה וכאן אין לי את האופציה הזו אלה זה פותח חלון עם אופציות לעבור למסך אחר . איך מגדירים שע"י לחיצה על הגלגלת ניתן יהיה "לטייל" עם העבר ?
-
- 3 תגובות
- 889 צפיות
-
-
חבר'ה אני התקנתי את הדרייבר מהדיסק שקיבלתי אבל שאני מנסה להיכנס להגדרות עכבר G500 זה רושם לי ככה =/ לא עונים לי שם =] מה אני אמור לעשות? הורדתי את העדכון מהדיסק כולל מהאתר של לוגיטק! מה עוד לעשות ואיך מורידים את הכי חדש?? וכלום לא קורה =/ לאן אני צריך להתחבר? תודה רבה וסתם שאלה : איך העכבר G500 + הפאד של 4HD של STEELSERIES מה אתם אומרים? קנייה טובה עשיתי?
-
- 21 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
קשה לי להחליט מה עדיף? שניהם נראים טוב, למשחקים וגם לשימוש רגיל. היה לי mx 518 שהיה אחלא. אשמח לחוות דעת תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. אז ככה-- אתמול אבא שלי חיבר לי מערכת סטריאו לטלויזיה, כנראה במהלך העבודה הוא ניתק בטעות את הקבל של הרמקולים של המחשב שלי. הגעתי הביתה,חיברתי אותם ואין קול! דריברים תקינים, בהגדרות הקול אני רואה גרף שמראה סאונד עולה ויורד ועדיין אני לא שומע כלום! ניסיתי התקנה מחדש של הדרייברים ועדיין שום דבר. אני כבר יותר מעובד עצות אם יש לכם רעיון לתופעה הביזארית הזאת אני אשמח לשמוע. תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 695 צפיות
-
-
יש לי את שני המוצרים (היום קניתי 4HD) והעכבר על הפאד הולך חלק אבל העכבר מראה במסך תקיעות ואי דיוק (אני פשוט זז והוא מראה במסך תקיעות או במשחק) מה שלא קורה בלי פאד רציתי לדעת עם זה גם לכם ככה . ומה זה גורם ואיך אפשר לפתור את זה כי ראיתי ביקרות של אנשים שיש להם את שני המוצרים והם אומרים שהעבר זז חלק. תודה
-
- 0 תגובות
- 827 צפיות
-
-
ה-G5 שלי כנראה בתהליכי גסיסה אחרי סביבות 4 שנים, ואני מחפש עכבר עם עיצוב דומה, כפתורים לשינוי הרגישות וכפתורי אחורה+קדימה. משקולות לא כ"כ חשובות לי אבל אחריות ארוכת טווח (3+ שנים) כן. האמת היא שבהתחלה חשבתי לקנות את ה-G400 ברגע שהוא יצא אבל החלטתי שלא בגלל ה-angle snapping. הבנתי שאין יותר מדי אופציות מלבד ה-G500, אבל מה שמרתיע אותי בו זה ריבוי הכפתורים שצמודים אחד לשני - זה לא גורם ליותר מדי פספוסים בלחיצה על הכפתור הנכון?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ראיתי את המוצר הבא http://cgi.ebay.com/USB-3-0-Front-Panel-Bay-2ports-PCI-Express-Card-Y-6116-/250757037263?pt=UK_Computing_ComputerComponents_InterfaceCards&hash=item3a6248bccf וממה שהבנתי הוא לא יכול לספק את המהירות המלאה של USB3 זה נכון או לא? נא לפרט 8)
-
- 2 תגובות
- 813 צפיות
-
-
SteelSeriers SIBERIA v2 megalodon rocket kave או שלכם יש משהו אחר ויותר טוב להציע לי עד מחיר 500...
-
- 0 תגובות
- 715 צפיות
-
-
המלצה למקלדות \ אוזניות: 1. תקציבכם (התקציב שלכם לציוד (מקלדות \ אוזניות \ וכו'):500 חריגה מקסימאלית (מה הסכום שאסור יהיה לעבור בקנייה של הציוד):550 2. מה השימושים של הציוד שתרצו לקנות: משחקי מחשב \ סרטים \ מוזיקה \ עבודה משרדית - סמנו באדום את השימושים. 3. בקשות מיוחדות - גודל רצוי \ פונקציות מסויימות וכו'(חובה לציין בטופס למקלדת, האם יש צורך בעברית). - שיהיו של חברה טובה , הם בהרבה כסף אז אני רוצה לשקיע בזה למרות שיש לי רמקולים אבל אוזניות יותר קטלני!!! שומעים יותר טוב וזה גיימר כזה יותר...אחרי הקנייה של העכבר והפאד הגיע הזמן לאוזניות...
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כותרת ^ ^ ^ ^ ^ מה עדיף? למשחקי FPS בעיקר
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחפש רמקולים למחשב 5.1 עד 550 שקל חשבתי על Z506 איך הוא?
-
- 1 תגובה
- 917 צפיות
-
-
מאחר ובלתי אפשרי לשחק עם הסט האלחוטי שלי s520 , החלטתי ללכת על עכבר ומקלדת חדשים והפעם חוטיים. אז האופציות הם : 1.Logitech MX518 145 שח Microsoft Comfort Curve Keyboard 2000 79 שח בגלל המבצע של קיי אס פי זה יוצא לי 185 שקל 2.Logitech Gaming Mouse G500 245 שח Microsoft Natural Ergonomic Keyboard 4000 220 שח עם המבצע יוצא 355שח עכשיו מה הייתם מציעים לקחת אני לא גיימר אבל משחק פה ושמה האם האופציה היקרה שווה את זה או שמה עדיף לחסוף את 170 שח האלו?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. אני משתדל להימנע מלהטריד עם שאלות מהסוג הזה, אבל אני מחפש סורק עבור משרד, שיכול לסרוק חבילה של דפים [10 נאמר?], בניגוד לסורק שיש צורך להזין דף דף בנפרד ולסרוק אחד אחד. אני ממש לא בקיא בעניין, ולא הייתי רוצה לרכוש סורק ואח"כ להצטער. הסורק יהיה בשימוש לסירוגין, לא משהו רציני מדי. התקציב? אשאיר את זה עבורכם. המיניום עבור סורק טוב שעונה על דרישה זאת. תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 745 צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות איכותיות ששומעים חזק וטוב ולא נהרסות מהר או משהו כזה... חשוב לי לציין שאני מחפש אוזניות כפתור (לא מהסוג שנכנס לתוך האוזן!), לא מסתדר עם הסוג השני טוב.... התקציב הוא בוא נאמר, לא יותר מ-160 שקל תודה
-
- 1 תגובה
- 836 צפיות
-
-
חשוב לי מאוד שהעכבר יהיה קל ומדוייק.
-
- 4 תגובות
- 778 צפיות
-
-
אהלן לפני כמה ימים המקלדת שלי הפסיקה לעבוד (סט עם עכבר לוגיטק) החלפתי סוללות והיא עדיין לא עבדה חיברתי למחשב עכבר רגיל באותה יציאת יו אס בי והיציאה עובדת..לקחתי סט אחר (מייקרוסופט דגם 1014) וגם הוא לא עובד על המחשב למרות שעל המחשב השני הוא עובד...השאלה אם כיחחביתי בטעות איזו הגדרה או משהו נלחץ?? יש אופציה להגיע לאיזשהו כלי מערכת שקשור בעניין אולי?? כשאני נכנס לחומרה ומשם למקלדת הוא לא מזהה שום מקלדת .. אשמח לקבל עזרה בהקדם..ותודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי, קניתי מדפסת חדשה WIFI של HP, דגם 4500 התקנתי בשלוחני שלי ובלפטופ של ג'יגהבייט, עובד סבבה אין בעיות. ואז התקנתי על המחשבים של אמא שלי, אחד דל שני פוג'יקום ושניהם לא מוכנים להדפיס. את ההתקנה ביצעתי בדיוק אותו דבר מהדיסק שהגיע עם המדפסת. בדל אני מנסה להדפיס מוורד ומקבל הודעה שלא ניתן להדפיס כי לא הותקנה מדפסת, אם אני מנסה להדפיס דף נסיון של ווינדוס אני מקבל הודעה שההדפסה נכשלה והאם אני מעוניין לפתור את הבעייה. בפוג'יקום אם אני מדפיס בוורד אז כלום לא קורה, הסמל של המדפסת כן מופיע לפחות משנייה למטה אבל זהו, חוצמזה כלום, ואם אני מנסה דף נסיון של ווינדוס אז אותה שגיאה כמו בדל. אין בעייה תקשורת, המדפסת מגיבה לפינג. נסיתי לחבר את המדפסת לפוג'יקום עם הכבל עדיין אותה שגיאה. נסית…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-