עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. אשמח לקבל המלצה למדפסת דיו קטנה וקומפקטית, עם חיבור אלחוטי. אין צורך במכשיר משולב, אינני צריך סורק או מכונת שכפול, רק מדפסת קטנה. אני מדפיס מעט מאוד, בממוצע מספר דפים בודדים בשבוע, מקסימום. אין תקציב ספציפי, אני מניח שכמה מאות שקלים.

2. אשמח לתגובות...

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  3. אשמח לקבל המלצה למכשיר משולב - פקס, מדפסת, סורק ומכונת צילום, לשימוש בייתי ממוצע. תודה !

• 27 תגובות
    • 2.3k צפיות
  4. (מצטער אם זה נראה כאילו אני דורש מכם, אבל לא מצאתי דרך אחרת לנסח את זה) חובה שיהיה במקלדת כפתורי : Play, Pause, Next, Prev וגלגלת ווליום (לא לחצני ווליום, ההדגשה היא על הגלגלת). בתודה מראש אלעד עריכה: ראיתי שני מקלדות שהתלהבתי מהם, שניהם של לוג'יטק: LX 700 - http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=6360 MX 3000 - http://www.netshops.co.il/product.asp?productid=1242 מה אתם אומרים על כל אחד מהם, ומה עדיף? עקרונית, אני לא צריך עכבר, אבל לא מצאתי רק מקלדת. אני אשמח מאוד מאוד אם תמצאו לי מקלדת איכותית ללא עכבר בתקציב.

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. מחפש המלצה לסט אמין של מקלדת + עכבר למחשב ביתי, במחיר סביר (מינוס) שימוש לא מאסיבי. אני אנסה לחבר את זה גם לטלביזיה של סמסונג.

6. לאחר שהעכבר הנוכחי שלי מראה סימני התפגרות לאחר יותר מדי נפילות (עכבר ישן של A4Tech) אני מחפש עכבר דומה. מיכוון שהשימוש בעכבר הוא בעיקר לעבודה שוטפת, אין לי דרישות של דיוק גבוה וכו' במו לעכברי משחקים. מה שאני צריך הוא: קריטי מבחינתי: 1. עכבר עם לפחות 2 כפתורים נוספים (חוץ מה 4 כפתורים+גלגלת הסטנדרטים) הניתנים לתיכנות. כרגע, בעכבר הישן של A4Tech ישנם שני כפתורים ליד הגלגלת אשר ניתן לתכנת אותם בעזרת התוכנה המצורפת לעכבר. 2. גדול יחסית, כף היד שלי גדולה למדי. רצוי: 3. אורך חיים מכובד, עכבר קשוח שישרוד לי מספר שנים 4. רצויה יכולת לעבוד על משטח בד (המיטה שלי במקרה זה...) 5. אלחוטי או חוטי. לא משנה לי בנוסף, אשמח לקבל המלצה לחנות בה אוכל לנסות את העכבר לפני קנייתו מיכוון שבכל המ…

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by haKo$,

העכבר שברשותי זה לוג'יטק G9X, אני מחפש פד איכותי אך לא כ"כ יקר שמיועד בעיקר לגיימינג מסוג FPS, גודל הפד הוא קטן עד בינוני. תודה לממליצים

• 0 תגובות
    • 962 צפיות
  8. שלום אני רוצה לקנות מקלדת ועכבר חדשים (סתם לפנק את עצמי עכשיו יש לי ערכה ג'ינגרית ב-140 ש"ח ) נראה לי מטורף לקנות מקלדת ועכבר במחיר מעל 500ש"ח אז אני מחפש משהו בתקציב הזה... מצאתי את http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=4787&perur=2&t=9&c=200 נראה לי אחלה דבר, יש ביקורות טובות אז רק רציתי לבדוק עד הסוף , מה דעתכם על המקלדת או עם יש משהו יותר טוב מזה במחיר הזה... תודה רבה

• 2 תגובות
    • 720 צפיות
  9. מחפש לרכוש בקרוב עכבר קטן לגיימינג, אני מעוניין בגרסה החוטית. תודה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  10. מחשב שלא מיועד לאוברקלוקינג ... מה דעתכם על המפרט הזה של KSP : CPU INTEL P-4 2,26 Ghz BOX (512k 533MHz) 1595¤ M.BOARD for INTEL P-4T533C RDRAM +sb +lan 1080¤ MEMORY 128x2) 1066 MHz 256MB Kingston 950¤ VGA CARD GF 4 Ti4200 64Mb+TV+DVI 930¤ HARD DISK GB 40 7200 ATA-100 Baracuda IV 480¤ CD-ROM LG x52 160¤ CD-R Recorder LG 32 x 10 x 40 (KIT) 395¤ FAX MODEM Conexant 56K v92 PCI 75¤ CASE ATX MIDI 400W for P4 Pro 245¤ MONITOR Vis.Master PRO 413Color FLAT 17'' 1560¤ KEYBOARD MS Internet + MS Mouse Optical 225¤ SPEAKERS …

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. אהלן, לפני מספר חודשים התמזל מזלי לרכוש עכבר אלחוטי פנטסטי (אך פשוט במיוחד). העכבר הגיע עם משדר USB קטן, אותו איבדתי לצערי. חיפשתי בלא מעט מקומות את אותו העכבר, אבל כנראה שאת כל שאר העכברים בסדרה בלעה האדמה. בצר לי, רכשתי עכבר אלחוטי שונה. לאחר מספר שעות שימוש הבנתי שפרק כף היד שלי והעכבר החדש לא מסתדרים. בקיצור, תהיתי אם ניתן להשתמש במשדר היו.אס.בי שהגיע עם העכבר החדש שרכשתי יחד עם העכבר הישן, להתאים את התדרים שלהם, או משהו כזה. אשמח לדעת מה לעשות, במידה והדבר אפשרי. תודה, ערן

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  12. Started by demultiplexer,

מי יכול למצוא לי כתובת באינרטנט שיש בה מאגר תמונות סטילס שצולמו עם המצלמות: sony dcr pc110e או עם המסרטה דיגיטלית של jvc

13. קניתי שלושה נגנים שונים דרך הרשת והמחשב הודיע לי ש"עלי לאתחל קודם השימוש", אולם מהלך האתחול לא צלח ונותרה ההודעה "שהווינדוס לא הצליח לאתחל את הדיסק" מדובר על שלושה נגנים ממקורות שונים וקשה לי להאמין שכולם פגומים מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש למגיבים ולמסייעים.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by mr_ripper,

אני מעוניין בקניית מחשב בעוד 3 חודשים ואני מתלבט אם לקנות מערכת מבוססת פנטיום 4 או מערכת מבוססת אתלון 4... קראתי בכמה מקומות שהפנטיום 4 לא באמת שווה את הכסף ושאתלון עובר אותו בביצועים! האם זה נכון?

• 17 תגובות
    • 2.6k צפיות
  15. Started by sxs,

מדהים כמה שדרייברים יכולים לשנות את ביצועיי כרטיס המסך שלכם! הורדתי את ה-23.11 החדשים והתוצאות השתפרו פלאים! 3DMark2001 with 21.83: 3200 3DMark2001 with 23.11: 4000 קדימה! כולם להוריד! תראו איך זה משפיע על הכרטיס שלכם. עוד לא בדקתי את הדרייברים על תוכנות אחרות כי אני כותב את ההודעה הזאת מייד אחרי הבנצ'מארק.

• 23 תגובות
    • 2.5k צפיות
  16. Started by BONO,

טוב אז ככה אני לא יודע אם השאלה שלי קשורה לגטגוריה הזאת אבל לא נראה לי שיש קטגוריה שמתאימה לשאלה כזאת אז למנהלים בבקשה אל תמחקו את השאלה. אני רוצה לקנות מחשב נייד מחו"ל והוא עולה 2600 דולר זה המחשב של טושיבה שרשום עליו באתר. כמובן שדבר כזה אי אפשר להבריח במכס אז כמה כסף הם עוד לוקחים? לפי מה הולכים החישובים האלה לפי אחוזים אם כן כמה? בבקשה תעזרו לי זה חשוב תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 845 צפיות
  17. ???

• 4 תגובות
    • 820 צפיות
  18. לפרסם את הכתבה לפני השחרור הרשמי של המוצר זה לא חוקי. כשנותנים סאמפלים לאתרים הם צריכים לחותם על מסמכי NDA: non disclosure agreement שבהם האתר מתחייב לא להסגיר מידע על המוצר עד השקתו... אני חושב שטום פרסם מכיוון שבגרמניה כבר שעת צוהרים... בעוד בארה"ב גם לפי השעון הפסיפי וגם לפי השעון המרבי (ie Central time) עדיין מוקדם בבוקר... ולא מכריזים על מוצר מוקדם בבוקר...

• 7 תגובות
    • 948 צפיות
  19. Started by b.r.b,

אתם ממש מטומטמים כל מי שמבין בגרוש אומר שINTEL יותר טובים מAMD ,אתם חבורה של חנונים שלא מבינים מהחיים שלכם, במיוחד L.I.C :AR15:

20. Started by Boomer,

לפני שעה אני הולך לחנות מחשב לקבל הצעת מחיר על מחשב חדש: אני עומד לקנות AMD XP 1500 Readeon 8500 Maxtor 40 GB מסך של Samsung לוח אם GA-7VTXH בקיצור המוכר כזה אומר לי: למה לקנות מסך כזה טוב ומחשב עם ביצועים לא משהו :lol: :lol: ;D מה הקשר בין מסך לאיכות המחשב : : : הוא אומר לי שקודם כל ל-AMD יש מלא באגים והם מתחממים מאוד מהר והם פועלים יותר לאט. גם הוא אמר שלרוב היבואנים אין את זה בכלל והוא צריך להתקשר במיוחד ליבואן בהרצליה. ואז הוא אומר לי שאין לי מה להשקיע כל כך הרבה על כרטיס מסך כזה בגלל ש-Geforce 2MX 400 64mb יפעיל לי כל משחק חלק לגמרי לאורך השנתיים הקרובות ;D ;D ;D איך הוא הגיע למסקנה הזאת שכבר היום MX לא מפעיל הכל חלק לגמרי?? ?? ?? ??? וזה עוד כרטיס של …

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  21. Started by Haflo,

אין אפשרות לעשות על כזה דבר סקר עקב ריבוי ההיצע של האתרים והדעות..... מה לדעתכם האתר חומרה הטוב ביותר? ואני מתכוון לאתר מעניין, שאתם זורמים איתו ונהנים לגלוש בו (משהו כמו HWzone ;D ), שוב אין קריטריונים מדוייקים, מה שאתם מרגישים..... (וערנב תואיל בטובך לא לקפוץ על ה Thread הזה....!)

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by puzo,

www.puzo.org

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by DJO,

כל כמה שבועות אני מגלה אתר חדש, אלה האתרים שאני מכיר אני אשמח אם משהו יוסיף אליהם עוד, אם אפשר בצירוף הלינקים. פלונטר למיר זיגזג פנדה KSP מרדנית

24. בטוח שיש כזה דבר. רק אני לא יודע עליו. אז בבקשה מי שיודע על אתר מחשבים לא ישראלי המוביל גם לישראל שיענה בבקשה. חייטין.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים