עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by muam,

שלום, אני מחפש סורק לסריקת תמונות ומסמכים. התקציב הוא לא מוגבל, צריך משהו ממש טוב ואיכותי, תציעו מה שמומלץ ואני אחשוב אם זה בתקציב. אני לא צריך מדפסת משולבת, רק סורק. רק שיסרוק באיכות גבוהה ויהיה אמין ונוח. המשתמש יהיה צלם, והתמונות יהיו מסוג של תמונות נוף. אני צריך לדעת מה הסורק הכי טוב שיש לדברים כאלה. מחיר 1000 בערך, עם חריגות גדולות. אם אתם צריכים עוד פרטים תגידו לי. תודה, נועם

• 3 תגובות
    • 914 צפיות
  2. Started by sandman2017,

אהלן, מחפש המלצה לראוטר חדש, תומך בתדר N, ותומך גם בgigabit ethernet, יש לי בבית תשתית אינטרנט של בזק והראוטר צריך לתמוך באינטרנט בתור מודם. אשמח לעזרתכם!

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  3. Started by vacuuuum,

אני צריך מקלדת של 100-200 ש"ח, אבל מהייאוש אני מוכן לשלם יותר... חזרתי עכשיו מהחנות השכונתית, כל המקלדות שראיתי שם וניסיתי עד עכשיו זה זבל שצריך לשרוף. אני לא מבין את היצרנים האלו, כמה לקוחות עקומים\ננסים הם חושבים שיש להם? חזרתי עם מקלדת kb-8510 made in china שנראתה לי פחות או יותר נסבלת, ואני רוצה להגיד: אנשים! תתרחקו מהמקלדת הזאת!! ממבט ראשון היא נראת בסדר. אבל עכשיו אני מגלה כמה היא נוראה. היא מתפרקת תוך כדי כתיבה. הסינים המטומטמים האלו שמו 2 גומיות עגולות בקוטר של 5 מ"מ (לא מגזים) והדביקו אותם עם דבק של גן ילדים. כששמתי אותה על השולחן הגומיות האלו נפלו ועכשיו המקלדת גולשת על כל השולחן ללא מעצורים. האנטר לא עובד! הוא כל כך גדול שחייבים ללחוץ עליו בדיוק באמצע, אחרת המק…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by NIVTAL,

נאבד לי דיסק ההתקנה של המדפסת הנ"ל.. חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי אני יודע שיש שלושה סוגים למדפסת הזאת, שלי יש פקס ואינטרנט חוטי, למי שמוצא את שלושתם או אפילו אחד מהם יעזור לי מאוד

• 2 תגובות
    • 6.1k צפיות
  5. Corsair HS1A: 280 ש"ח Roccat Kave 5.1: 390 ש"ח או שעדיף לקנות את ה Corsair HS1: שהן עולות 400 ,חיבור USB, ויש בהן מובנה כרטיס קול שיכול ליצור 7.1 של DOLBY. אני ממש מבקש מאנשים שמבינים בזה או שיש להם את אחת האוזניות. התקציב ממש לא חשוב. אז ככה,יש לי כבר כרטיס קול 5.1 שמחובר ב PCI (לא משהו קטן כמו USB sound card) הביקורות על ה CORSAIR ממש טובות,והן אנאלוגיות לא חיבור USB זה אומר שאני יכול לחבר אותם לכרטיס קול שלי ולעשות אותם 5.1 VIRTUAL SURROUND לאומת ה ROCCAT שהם TRUE SURROUND SOUND, אבל הביקורות על ה ROCCAT לא טובות(או שאני טועה) ושהאיכות שלהם לא טובה. או שיש לכם המלצות אחרות? אני ממש השמח לשמוע ביקורות שלכם או ידע אישי . תודה רבה!!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  6. Started by below_z,

אני מחפש אזניות טובות למשחקים והכי חשוב שיחזיקו מעמד לאורך זמן. התקציב הוא 200 ש"ח, ניתן לגלוש גם מעבר. מעדיף לקנות בחנות מאזור ראשון לציון.

• 9 תגובות
    • 850 צפיות
  7. Started by moshen1169,

אני מעוניין לקנות רמקולים למשחקים סרטים ומוזיקה מתלבט בין: microlab M-860vs logitech x540 תודה

• 1 תגובה
    • 758 צפיות
  8. אני צריך עכבר סביר לשימושים רגילים. בעיצוב סולידי ולא צעקני מדי. אני גם משחק קצת מידי פעם בcod וכדו'. אין לי צורך באלחוטי. הלכתי לחנות והתבלבלתי לגמרי. על מה אתם הייתם ממליצים? האם יש עכבר בעל יכולות גיימינג במחירים האלה? ולגבי הכבל HDMI. ראיתי שיש הרבה סוגים 1.3 1.4 וגם 1.4a מה זה אומר ומה אני צריך למחשב שלי, אם יש לי מסך eizo fs2331 וכרטיס מסך HD6870 sapphire?

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  9. היה לי עכבר של מיקרוסופט לניידים דגם די ישן וכנראה שהוא שבק חיים סופית. בכל מקרה ראיתי דגמים החל מה Mobile wireless 1000 שעולה 70 שקלים, ועד ה mobile wireless 6000 שעולה 250 שקלים. בכל מקרה אני קונה בארה"ב, והפערים שם הרבה פחות משמעותיים. רציתי לדעת אם מישהו יש אחד מהדגמים האלה או מסדרה דומה ואיך ביצועי הטווח שלו. בעכבר הישן הייתה לי בעיה עם טווח של 3.5-4 מטר וגם עבודה על שולחן עץ בסלון. רציתי לדעת אם ה Bluetrack שלהם באמת עובד על כל משטח ואם אין בעיה של טווח.

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  10. Started by hellfire03,

אני יודע שזה לא פורום אודיו אבל השאלה שלי קשורה למחשבים בעיקר אני מחפש אוזניות אל חוטיות לשימוש כללי והשאלה האם BT יעשו את העבודה או שהן לא יכולות לשמש כאוזניות סבירות+ (עקב העברת מידע לא מספיק מהירה) בעיקרון אני לא נותן הרבה מאוד דגש לסאונד (כן שמוע מוזיקה אבל לא יודע להעריך אותה מספיק) אבל לפחות שאני אשמע את האפקטים במשחקים אם כן אז האם יש עדיפות לBT 3.0? קצב ההעברה שלו יותר טוב לכאורה (פי 10 מ BT2) תודה

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  11. Started by dorman2,

הסורק שלי כנראה גמר את חייו ואני שוקל לקנות חדש. השאלה אם להמשיך במתכונת של מדפסת לחוד וסורק לחוד או לקנות מדפסת משולבת? האם איכות הסורק במשולבת היא לא נמוכה? האם יש מערכות משולבות עם סורק נגטיבים? האם יש לכם המלצות?

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  12. Started by brsv,

יש לי מקלדת מדגם זה. איזה עכבר אלחוטי אני צריך לקנות כדי שיתאים למקלדת ?(שיהיה במתאם USB אחד ) .

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  13. Started by Bakke,

היי. יש לי Logitech g500 והרגליי החלקה המקוריים בדרך למות. הם מאד משופשפים ואני שם לב שמעבר לזה שזה פוגע באיכות של העכבר זה גם משפשף לי את הפאד ופוגע גם בו. אני מחפש מדבקות איכותיות שיתאימו לעכבר ואני לא יודע מאיפה לקנות. חיפשתי בגוגל אבל מצאתי רק אתרים בחו"ל. אני אשמח אם תמלצו לי על חנויות בארץ ומדבקות טובות. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by dorman2,

יש לי סורק וותיק (כזה עם מתאם שקופיות) מדגם hp4470. בזמן האחרון שמתי לב שמופיעים לי כתמים סגולים במשטחים לבנים. כשאני מכבה ומדליק התופעה נעלמת לכמה סריקות ואז חוזרת. התופעה הולכת ומחמירה עם הזמן. האם יש חלק מסויים שהתיישן?

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  15. שלום. כדי לראות סרטים שהורדו ברשת על גבי הטלוויזיה (ישנה, ללא כניסת HDMI או DVI או VGA), אני מעתיק את הסרט (AVI) לכונן USB. את כונן ה USB אני מחבר לנגן Samsung, שהינו בעקרון נגן DVD, אבל מכיל כניסת USB, ומסתבר גם תמיכה בפורמט AVI. הכל טוב. א-ב-ל, כאשר אני מעתיק סרט שקידודו הוא MKV, הנגן שלי לא מזהה את הקובץ, ולא מנגן את הסרט. השאלה שלי היא האם יש נגן שכזה, שכן מנגן קבצי MKV. תודה מראש, כמו תמיד

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. אני מחפש מדפסת AIO שתשמש את הבית. אנחנו מדפיסים בסביבות ה-20 דפים בחודש (צבעוני / שחור). ייעודה היותר רציני של המדפסת הוא לשליחת פקסים ולעיתים רחוקות מאוד לסריקה (נשלחים בסביבות ה-10-15 פקסים בשבוע). השאלה אם כדאי לקנות מדפסת בנפרד ופקס בנפרד או שמומלץ להתסכל על פתרון All in one? אני חייב שלציין שעד כה היו לנו 2 מדפסות HP כאלו ששבקו חיים אחרי מס' חודשים, המדפסות היותר זולות של HP הן פלסטיות, לא עובדות טוב עם ראשי דיו חליפיים (מעצבן), ואורך החיים שלהן קצר, מה גם ש-HP לא נראה שמאמינה במוצרים שלה ונותנת רק שנה אחריות. הסתכלתי על ה-Canon mx360, שנמכרת במס' חנויות ב-300~ ש"ח, נראה שהיא ממש פשוטה ואיטית (מביקורות ברשת). בגזרת ה-HP יש את ה-officejet 4500/6500 שברוב הביקורות באמז…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by חביבה,

שלום לכולם! יש לנו מדפסת HP שקיבלנו כעת ממישהו במסירה, כשקנה מדפסת חדשה. האו אמר שאמנם ישנה אך עובדת טוב, אז לא היה לנו מה להפסיד העניין הוא שאין לנו כבל חיבור למחשב.עמוד ניסיון ע"י מקש ההקלדה - לא ממש צלח. מה אתם חושבים, שווה להשקיע בקניית כבל ודיו עבורו? או שחבל על הכסף וכדאי רק לקנות מדפסת חדשה? תודה רבה! שלמה וחביבה

• 4 תגובות
    • 720 צפיות
  18. Started by Raziel Elmaliach,

שלום אני מעוניין לרכוש מדפסת אלחוטית שאני יוכל להדפיס דרך מחשב נייד והאייפון שלי (בעזרת אפליקציה) אני מעדיף מדפסת מחברת hp בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 701 צפיות
  19. Started by אורי רמון,

יש ברשותי מקלדת "רגילה" שפות עברית ואנגלית האם יש מקלדות כשבלחצניהם יש 3 שפות כלומר עברית אנגלית רוסית תודה

20. Started by bneli,

קניתי כזה מתאם בשביל לחבר את המקלדת מולטימדיה של HP שאני כל כך אוהב אבל מישום מה זה לא מזהה לי את הכפתורי מולטימדיה שלה (והדרייבר שלה מותקן) מה אפשר לעשות? צריך דרייבר אולי למתאם הזה? זאת המקלדת

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  21. Started by avinin1,

אהלן חבר'ה, באמצע החודש כתבתי ביקורת על הEC1 של החברה ZOWIE GEAR, וכמובן שהבטחתי לתת לכם ביקורת על מספר עכבר חדשים. ובכן, אני רוצה להציג לכם את הSTEELSERIES SENSEI - העכבר החדש של STEELSERIES. סטילסירייס הדנית, לאחר ההצלחה הבילתי מעורערת של הXAI בשנת 2007, מביאה לנו את הSENSEI שאמור להיות הXAI ה"משופר". כמו שאר הביקורות שלי, לביקורת יהיו כמה קטגוריות שבכל אחת אדבר על נושא אחר:[list type=decimal] [*]אריזת המוצר [*]מידע מורחב על המוצר - סוויצ'ים (איכות החומרים (פלסטיקים), סווצ'ים ("מערכת קליקים" של הכפתורים הראשיים, הגלגלת, והכפתורים בצד העכבר), והרגליות והשוואות גודל. [*]חיישן (ביצועים בשטח, LOD). [*]הדרייבר. [*]יתרונות ,חסרונות. [*]סי…

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  22. Started by RONG23,

שלום אשמח להמלצת גויסטיק חשבתי על logitech force 3d שאני יכול להשיג ב175-200 ש"ח אבל אני חושש מקילקולים בגלל המנגנון למישהו יש ניסיון איתו? לאורך זמן מסויים? אופציה אחרת היא logitech extreme 3d הרגיל שמתומחר ב150 ב ksp תודה מראש לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by AboveBeyond,

שלום , מחפש עכבר אלחוטי (לא קטן של לפטופים) למחשב הביתי השימוש זה הרבה אינטרנט וכו .. (לא משחק כלל) ראיתי את הlogitech performence אבל הצורה שלו בנויה לימניים יש משהו דומה לשמאליים ? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 3.2k צפיות
  24. אהלן אני מעביר את המחשב הישן שלי למשרד של אחותי, אני צריך לקנות מקלדת נוספת בשבילה - והיא מעדיפה משהו בצבע לבן, ושתראה טוב. משהו בסגנון המאק אם אפשר במסגרת התקציב. חיפשתי קצת מה יכול להתאים, אבל קצת קשה היום למצוא משהו לבן. יש לכם אולי רעיון?

• 5 תגובות
    • 778 צפיות
  25. Started by bg1987,

שלום לכולם, קניתי לפטופ בחו"ל, ואני מעוניין לצרוב על המקלדת שלו אותיות בעברית, רציתי לדעת מה טווח המחירים, ואיזה חנויות עושות את זה בירושלים. תודה לכולם.

• 0 תגובות
    • 775 צפיות

דיונים חדשים בפורומים