ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
תוכן ההודעה:שלום לכולם, אני מחפשת מדפסת שאני אוכל להזריק לה דיו ולא לקנות לה דיו כי זה יקר לי. שמעתי שיש דגמים של אפסון- אם אפשר המלצה בבקשה לדגם שהוא זול וטוב. השימוש שלי הוא ללימודים- אין הרבה הדפסות ואין חשיבות למהירות... שמעתי שהדגמים האלה גם עם הזרקת דיו, האם זה נכון?? מה יותר מומלץ? הם או אפסון? HP- cr231b Canon- mg3150 HP- cq191b תודה !
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן, מזה שנים שאני די קונה רק מוצרים של לוג'יטק אבל משום מה אני חווה בעיה עם עכברי הגיימינג שלהם, זה מתחיל עם הMX518 אשר רכשתי בזמנו. בהתחלה הוא התחיל לאגור מין שומן וטינופת בכמויות בצורה מוזרה.. אחרי שנה בערך הוא מת. ממשיך עם G5, הציפוי הכחול שלו פשוט התחיל להתקלף אחרי חודש, לאחר חצי שנה הציפוי בד של הכבל שלו התחיל להיקרע ואחרי שנה וחצי הוא מת. השבוע רכשתי עכבר G500, הדוגמת מתכת שצבועה עליו באופן כמעט מיידי התחילה לדהות והיא ממשיכה להיעלם מיום ליום, היום כבר הגלגלת חורקת בצורה מאוד בולטת בעת הסיבוב. בקיצור אישית החלטתי ליצור קשר עם לוג'יטק בקשר לG500, הם אמרו לי שהמוכר צריך עד שנה מיום הקנייה להחליף לי את העכבר מכיוון שזה נכלל תחת האחריות. מחר אני אנסה ליצור קשר עם החנו…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם , האמת היא שזה דיי דחוף כי אני יוצא לקנות באופיס דיפו עוד איזה שעה... (סורי על הלחץ) בכל מקרה , אני מעדיף לוג'יטק וחשובים לי כל כפתורי האופציות (ווליום , מחשבון וכו') אשמח לקבל המלצות. תודה רבה.
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם , אני מחפש סורק טוב ומהיר עם פידר אוטומטי (יתרון גדול מאד). צריך שיעבוד גם על win XP וגם על win7 . תודה רבה על העזרה.
-
- 6 תגובות
- 966 צפיות
-
-
העכבר יותר טוב - באותה רמה - מ RAT7 או עכבר אחר שמוביל כרגע ? אני לא יודע למה אני מרגיש חוסר דיוק עם ה RAT7, אני מרגיש כאילו אני צריך להילחם על X או לשנות את השם או כל דבר שדורש דיוק של ממש. יש לי את המשטח של SteelSeries SX שהוא הכי יקר והכי טוב בשוק לפחות גם בהרגשה שלו, ועד עכשיו זה עבד טוב. השאלה זה האם ה RAT7 מגמגם או ש"הרגליים" שלו כבר לא טובים או שלא מחליקים ויש תקיעות כשזזים לאט ימינה ושמאלה. וניסיתי להחליף עם ה SteelSeries Glides אבל עדיין זה לא ממש מדוייק וזה מעצבן לשחק עם העכבר במקום להנות מהמשחק. אני לא ממש מתכוון להשתמש באלחוטי וכנראה אני אשתמש בו עם הכבל, אבל אני מוכן לשלם את האקסטרה בשביל להנות מהצורה של העכבר ומהכפתורים הנוספים והדיוק שאם אכן באמת יהיה יותר …
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ניסיתי לפרסם את השאלה, הפורום הזה גם כן קרס והכל נמחק, בקיצור האם יותר טוב או פחות טוב מ RAT7 כי העכבר טוב ויש לי אותו הבעייה זה המחליקים מתו וכשאני מנסה להזיז מאוד לאט זה לא מדוייק וכאילו זה לא קולט את זה כמו שאני צריך שיקלוט. ב DPI 1000, אז אני צריך עכבר שיהיה כמו או אפילו יותר טוב בסיגנון.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
השימוש הוא יותר ככלי מאשר גימנג אני הולך להשתמש בהן גם בשביל הטלויזיה בחדר וגם למחשב חשבתי על Siberia V2 אבל אני לא מוצא חנות שמוכרת אותן ככה שאני לא יודע מה המחיר התקציב שלי בסביבות ה 300 שקלים. תודה
-
- 8 תגובות
- 862 צפיות
-
-
פה בארץ נסחפו לגמרי עם המחיר אבל אפשר להביא אותה באיזה 200 שקל מארה"ב. הרעיון נשמע לי מגניב והביקורות ביו טיוב לא רעות אבל אשמח לשמוע ממישהו שכבר יש לו אותה וניסה.... 10X זאת המקלדת:
-
- 23 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
איפה אפשר לקנות כזה? הוא צריך לעמוד על שולחן, רק שיהיה לו מתג.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני שוקל לרכוש מדפסת hp4500 ויש לי שאלה: האם הדגם שהוא לא אלחוטי תומך ברשת ביתי(האם ניתן לחבר אותו לראוטר)? ואם כבר אני שואל אז אולי למישהו יש המלצה על מדפסות אחרות בטווח מחירים הזה שכן תומכות ברשת? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי ראוטר במקלט (חדר מקלט) ואני גולש במחשב נייד בקומה העליונה (שתי קומות מעל), בכל אופן, היה לי כרטיס רשת של tplink הרגיל והסטנדרטי שלהם והוא היה סביר מבחינת קליטה אבל נהרס לי יחסית מהר, הכרטיס קצת קיבל זווית והתחיל לרקוד בחיבור USB (אני לא משתמש עדין). אח"כ קניתי TPlink עם אנטנה חיצונית שקלט טוב יותר אבל גם הוא נהרס, (שוב בחיבור). אשמח לקבל המלצה לכרטיס רשת קטן!, ראיתי שיש כמה סוגים אבל אני לא סגור על הקליטה שלהם. האם יש כרטיס רשת שהוא לא בולט החוצה וקולט טוב?, אני יודע שזה אחד על חשבון השני אבל אולי יש כרטיס עם אנטנה פנימית מסולסלת שיכול לעשות את העבודה. גם כרטיס עם קליטה סבירה ויקר יתקבל בברכה. במידה ואין כזה שעונה על כל הקריטריונים, על איזה כרטיס הייתם ממליצ…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש עכבר חוטי ליד גדולה (וימנית) שהלחיצה על הגלגלת לא תהיה קשה (משתמש בכפתור האמצעי המון) במחיר של עד 100 ש"ח. יש לכם רעיונות על דגמים כאלו שמכילים לפחות 5 לחצנים? אין לי בעיה שזה יהיה גנרי אבל שיענה על הדרישות.. תודה מראש, Zinger777.
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
איזה תוכנה (לא זאת של מייקרוסופט תומכת ומזהה את המקשים הנוספים של הSDIWINDER X6?? אני רוצה להגדיר אותם והתוכנה של מייקרוסופט רק עושה בעיות ותוקעת תמחשב וגם בגללה הגלילה של הווליום מקרטעת ומגיבה בדיליי(קראתי שזה קרה לעוד אנשים בעולם) עכשיו הסרתי את התוכנה וזה עובד פיקס.. אז אני מחפש תוכנה אחרת שתכיר את המקשים(ניסיתי את Hot Keyboard Pro ואת Keyboard Tweaker..ולא זיהה את הכתורים..) מישהו ומכיר כלי שיכול לעזור לי?
-
- 0 תגובות
- 826 צפיות
-
-
היי, שאלה קצת מוזרה ואולי חורגת מהפורום הזה, אם כן מצטער במדפסות דיו יש את הרכיב שמזיז את הדבר שמזריק את הצבע על הדף, בשביל להזיז אותו יש במדפסת מנוע אם למישהו יש מושג מה הנתונים הטכניים של מנוע כזה במדפסת כל שהיא, או יש לו הערכה לנתונים הטכניים של מנוע כזה אני אשמח לדעת תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום, שילשום אחרי שקיבלתי את ההגה והיום אחרי שסטים (steam) החליט לעלות את מהירות ההורדה סוף סוף ירדו כמה משחקים שדרכם אוכל להתרשם מההגה. אז ככה, התרשמות כללית שקיבלתי מההגה: רובו איכותי ובנוי היטב, בין החלקים שהרגשתי שמאוד איכותיים והושקעו הם: - גלגל ההגה שעשוי ממתכת שמרגישה מאוד מוצקה ובילתי ניתנת לכיפוף, העור שתפור היטב וששת הכפתורים בצידיו של ההגה שיושבים מעולה. - ידיות ההילוכים מאחורי ההגה -דוושות, הרגשה מאוד קרובה למציאות - גם ההגה וגם השיפטר יושבים מעולה על השולחן בלי תזוזות מיותרות -וכמובן - המחיר מצד שני: -ידית ההילוכים - מרגישה לא קשורה להגה, רופפת ולא מדוייקת ומרגישה כאילו עוד חודשיים אצטרך לממש את האחריות. - משום מה עד כל לא הצלחתי להגדיר בשום משחק…
-
- 1 תגובה
- 992 צפיות
-
-
כפי שרשום אחראי שהרייזר קראקייס שבקה חיים החלטתי לקנות משהו חדש בנתיים כל מה שמצאתי מעניין זה את הroccat kave ואפשרי גם לקנות שוב את הקריקייס הקרקייס ב230 והקייב ב280 תודה
-
- 1 תגובה
- 852 צפיות
-
-
אהלן אני מחפש אוזניות לגיימינג, אני לא מתכוון, יותר נכון - רואה סיבה להשקיע יותר מידי, כך שהתקציב יעמוד בסביבות ה-200+-. ראיתי את אלו Razer Carchaias - 230 Corsair HS1A Gaming Headset - 210 ממה שבדקתי אלו נראים סבבה. מה דעתכם?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שבת שלום , בימים האחרונים המערכת שלי התחילה לזייף לכבות ולהדלק מעצמה כנראה הזמן עשה את שלו , מערכת aiwa משנות ה90. אני מתלבט עכשיו אם לקנות מגבר ממש זול 500-600 שקל ולחבר אליו את הרמקולים שנותרו תקינים ומי שמכיר יודע שהרמקולים של aiwa הם פיצוץ או לקנות רמקולים למחשב באותו סכום ? מה עדיף ? התחושה האישית שלי שרמקולים למחשב לא ברמה של הרמקולים האלה אבל אני מזמן לא בעסק הזה אז אני לא יודע.
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שוב שלום! אז ככה... אני מחפש פאד שמשלב שני צדדים (Speed & Control), ושיהיה גדול או אפילו ענק. חיפשתי באינטרנט ומצאתי את שני הדברים האלה רק בשני פאדים שונים, את הגודל שאני מחפש נותן לי ה- Razer goliathus, ואת השילוב של שני הצדדים (צד אחד מהירות וצד אחד דיוק), נותן לי ה- Razer Vespula. כמו שאמרתי אני מחפש פאד אחד שישלב את שני הדברים האלה, האם קיים כזה פאד? (המחיר לא רלוונטי). תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 870 צפיות
-
-
שלום! רציתי לדעת מה ההבדל בין RAT 7 ל- RAT 9. כי הסתכלתי באתר הרשמי וראיתי שהמפרט הטכני של השניים זהה לחלוטין, למעשה ההבדל היחיד שראיתי הוא שה- RAT 9 הוא אלחוטי, אבל זה נראה מוזר שעכבר זהה לחלוטין יעלה 230 שקל יותר רק בגלל שהוא אלחוטי. אז האם יש הבדלים בין שני העכברים חוץ מהעובדה ש- RAT 9 הוא אלחוטי? דבר נוסף לפי תגובות שראיתי כאן באתר הבנתי שרובכם מעדיפים את Razer Mamba 4G 2012 על פני RAT 9, האם תוכלו לפרט מדוע? מכיוון שאני מתלבט אם לבחור ב- Mamba או ב- RAT (אני נוטה לצד ה- RAT בגלל הפונקציונליות שלו - יותר פקודות אפשריות + כפתור Precision Aim + משקולות). תודה מראש!
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות עכבר אבל אני מתלבט G400 או MX518 אני יודע ש G500 טוב יותר אבל אין לי כסף לפאד ב200 שקל אז תגידו לי מה עדיף G400 או MX518 תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעונין לקנות אוזניות לצורך: משחקים,סרטים,ושירים. חשוב לי שהאוזניות יהיו עם מיקרופון. יש כמה דגמים שאותם ראיתי אני בור בעינין מה לדעתכם הכי משתלם מהדגמים ובעיקר טוב עבורי. razar megladon לוג'יטק G35 רוקט KAVE Steelseries Siberia V2 תודה רבה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 883 צפיות
-
-
יש לa4tech מקלדת שיש לה כאלו כפתורי סיליקון אדומים.. רציתי לדעת אולי איפה אפשר לקנות רק את הכפתורים ? אני רוצה לקנות כאלו כפתורים ולשים למקלדת של MICROSOFT שלדעתי היא פשוט יותר נוחה לי וזה דיי אפסורד לקנות עוד מקלדת כזאת רק כדי לפרק לה את הכפתורים האדומים מדובר בכאלו כפתורים... אם יש באיביי זו גם אפשרות...אני פשוט לא מצאתי שם..ראיתי רק מקלדות..
-
- 32 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שלום נשבר לי כבר מהעכבר שלי ואני רוצה להחליף אותו. בתור גיימר ובתור אחד שישמח להוריד כבל מיותר מהשולחן חשבתי על הממבה. הסיבה היחידה לא ללכת ולקנות אותו כרגע זה המחיר. ראיתי אותו בKSP ב630 ש"ח (דגם 2012), האם הוא מצדיק את המחיר? האם ישנה תחלופה טובה? מעניין אותי בעיקר נוחות אחיזה (יד בינונית) ורמת דיוק. אקסטרה כפתורים לא מענינים. אני מניח שאם אחליט שלא ללכת עליו אז אלך על הDEATHADDER. עדיין, חשוב לי אלחוטי. תודה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי,אני מעוניין לקנות רמקולים למחשב שלי בתקציב של עד 600 שקל. חשוב שהרמקולים יהיו אך ורק 2.1 ערוצים. אני מתגורר באיזור המרכז ולא נייד, לכן חשוב שהחנות תהיה במרכז. אבל(!), גם איביי בא בחשבון. ככה שאם יש מוצר שעולה בארץ 900 שקל או משהו בסגנון ובאיביי עולה פחות ונכנס במסגרת התקציב, אז אשמח להצעה כזאת. חשוב לציין שהרמקולים הם לשימוש של מוזיקה בלבד! לא למשחקים וכו'.תודה רבה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-