ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים, מזמן לא התעדכנתי בשוק המדפסות, ואחרי יומיים של חיפושים, אני רוצה להתייעץ אתכם: אני צריך מדפסת לייזר משרדית, חסכונית מאוד וקטנה - בגודל שלא יעלה על פי 1.5 ממדפסת שולחנית משולבת רגילה לבית. היא צריכה לצלם ולסרוק (עם פידר), ולהיות בנוייה היטב (שתוכל להחזיק מעמד הרבה זמן). כמו כן, התקציב העומד לרשותי עבורה הוא 600 שקל גג. אני פוזל לכיוון Brother משום שהבנתי שהם אמינים מאוד ודי זולים לטווח הארוך בטיונרים. נ.ב. הבנתי שיש היום מדפסות אלחוטיות, האם זה אומר שניתן להתחבר למדפסת עם המחשב הנייד ללא רשת אלחוטית קיימת? כמו חיבור אד-הוק שכזה? אני מודה לכולכם מראש על העזרה! שבוע טוב.
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום רב, ראיתי את הביקורת עבור ה Siberia V2 ואני מעוניין לקנות כזה לכל השימושים -כלומר סרטים מוזיקה ומשחקים אך רק בסינגל פלייר, אך ההתלבטות היא האם לקנות את ה5.1 או את ה-7.1. דבר שני האם נראה לכם שמקורות אלה אמינים: http://www.ebay.com/itm/BRAND-NEW-White-SteelSeries-Siberia-V2-Full-Size-MIC-Game-Headphone-/280805652745?pt=Car_Audio_Video&vxp=mtr&hash=item4161523909#ht_11439wt_1163 http://www.ebay.com/itm/BRAND-NEW-BLACK-SteelSeries-Siberia-V2-Full-Size-MIC-Game-Headset-/270890828167?pt=Car_Audio_Video&vxp=mtr&hash=item3f125a0187#ht_12864wt_1163 http://www.ebay.com/itm/New-SteelSeries-Siberia-v2-USB-Soundcard-Stereo-Gaming-Headsets-free-shipping-/32082…
-
- 11 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. החלטתי לקנות משטח לעכבר, בסביבות ה100 שקלים עם חריגה קלה. אני גיימר, רוב המשחקים הם משחקי אונליין. למחשב נייח. אני מעדיף משטח חלק שלא יעצור את תזוזת העכבר. לא צריך משענת ג'ל. עכבר לייזר. כל המלצה וחוויה יתקבלו בברכה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
סדרה G של לוגיטק G110/G510 זה מכניות?
-
- 17 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אצל היבואן המלאי אזל והם לא יודעים להגיד מתי צפוי מלאי חדש. חייבת להיות איזושהי חנות שיש לה את המקלדת במלאי אצלה. אשמח אם מישהו יכול לכוון אותי או אפילו למצוא לי. אני צריך אותה דיי דחוף ואני מתעקש על לוג'יטק... תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 952 צפיות
-
-
היי כולם לאחר המון מחשבות החלטתי ללכת על סטילסרייס v2 הן נראות הכי טובות, מושקעות, נוחות, גדולות ומעולות, אין רעשים המיקרופון טוב...אאני חושב שלמרות כל ״הפאקים״ שכמה ילדים אמרו את זה אבל המון בארץ ובעולם נתנו לו 5 כוכבים והמון ביקורות טובות וגם ראיתי ביקורות פחות טובות על האוזניות סטילסרייס v2 אבל בכל זאת נראה שהסטיל יותר טובות מהרייזר שרציתי ואומנם אני לא אשתגע מלקחת אוזהניות של 500 שקל אני אקח משבו לתקיצי משתלם וטוב מאוד זה אני בטוח ומקסימום אם יקרה משהו כמו ששתיים שלוש אוממרים פה יש לי אחריות לשנה...ואני בטוח שלא יהיה כי הרבה בעולם ובארץ ישתמשו והם מודים שלא טעו. הסטיל מההתחלה קנה אותי בגלח העיצוב והביקורות המעולות הוא קיבל ציון מעולה בכל האתרים 9/10 ואני חושב שהכי משת…
-
- 0 תגובות
- 934 צפיות
-
-
אהלן.. אני צריך קצת עזרה.. אחרי תקופה שבה השתמשתי בשני רמקולים סטריאו, קניתי רמקולים creative inspire 5.1 T6160 וחיברתי.. בעיקרון הסנטר לא עובד לי. (לא בהגדרות של הכרטיס קול ולא בmp3).. חשוב להדגיש שהרמקול תקין. כשחיברתי את הרמקולים האחוריים לחיבור השחור במחשב (rear) הם לא עבדו אז העברתי אותם לאפור (side) והם עובדים.. [יש לי לוח אם של ג'יגהבייט (לא זוכר את הדגם..) כרטיס קול מובנה Realtek High Definition Audio ווינדוס 7 64 ביט] ---- אני אצרף גם שאלה קצת יותר כללית.. כשהפעלתי פרק של סדרה בvlc ושיניתי את הסאונד ל5.1 ושמעתי בעיקר רעשי רקע, מוזיקה, דיבורים צדדים וכו'.. איך אני מסדר ככה שהרמקולים ישמיעו את כל הסאונד שקבצי וידאו מציעים..? (ולא ע"י שינוי הגדרות לסט…
-
- 2 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אני צריך הדרכה בגדול רק לגבי חיבור והפעלת הפקס, חיבור הטלפון. והאם הפקס קשור לדרייבר ? תודה לכולם!!!
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, זה דיון אחרון ואני רוצה לשאול אתכם מה יותר שווה.. 1.אני יודע שהרבה יגידו שה-SS V2 נוחות יותר/יפות יותר/שוות יותר/מצדיקות את המחיר ומצד שני יש כאלה שאומרים על ה-V2 שהן לא כאלה טובות, העוצמה חלשה יחסית ויש להם פאקים שנהרסים אחרי פרק זמן קצר, ראיתי המון פרסומים באינטרנט שהאוזניות קיבלו 10/10 הרבה מאמרים/סיקורים/סרטונים. זה סרטון על האוזניות V2 של SS, סתם בצבע כחול : .עכשיו לפי סרטון זה הבחור מסביר הכל בצורה ברורה ונכונה אבל משהו לא מוצא חן בעיני היו כמה דברים שם שהוא אומר שהם לא כלכך טובים כמו עוצמה חלשה וצריך להיזהר עליהן...! בכל זאת המקרופון חמוד החיברוים בסדר והציון הוא 9/10. -פה לא ראיתי מבחן טסט של דיבור אל המיק' מי שיכול להשיג לי אני אשמח. פה יש 7.1 …
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי את המדפסת לפני שנה או פחות, ורק עכשיו מתחיל להיגמר הטיונר (שני סמסטרים וכמות הדפסות מטורפת!). אני רוצה לקנות טיונר חדש, רק לא יודע מה עדיף. סה"כ מדובר בהדפסות שחור, הכל סיכומים, נראה לי שאיכות לא נכנסת כאן כקטגוריה. אז מחפש אאת הטיונר הכי זול ומתאים, שלא ידפוק איכשהו את המדפסת. מה מומלץ? תודה
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום חברה אני שמאלי ואני לא יודע איזה עכבר ליקנות תנו רעיונות
-
- 3 תגובות
- 961 צפיות
-
-
המלצה לרמקולים/אוזניות: (אם אתם רוצים להשוות מספר מוצרים, פרסמו אותם פה עם טופס אחד, השתמשו בסעיף הזה במקרה של חוות דעת/השוואה בלבד!) חובה לציין מה רוצים לרכוש, רמקולים או אוזניות! 1. תקציבכם (הסכום שאתם מוכנים להשקיע בקניית רמקולים או אוזניות): כאן ציינו מה אתם רוצים לרכוש. 250 חריגה מקסימאלית (מהו הסכום שאסור יהיה לעבור בקניית הרמקולים או האוזניות):400 2. מה השימושים של הרמקולים או האוזניות? -הרוב גיימינג, משחקי מחשב, קצת מוזיקה ובקושי סרטים בעיקר משחקים למחשב כמו BF3/CRYSIS/GTA ועוד. משחקי מחשב / סרטים / מוזיקה - סמנו באדום את השימושים וכתבו את השימושים שלכם באחוזים - 85% משחרים, 10% מוזיקה, 5% סרטים! 3. מהו כרטיס הקול שיש ברשותכם? בשביל לדעת זאת, תצטרכו להגיד לנו מהו …
-
- 2 תגובות
- 829 צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצה לרמקולים לשמיעת מוזיקה,סרטים ומשחקים לחדר של 10 מטר בסכום של 370 עם חריגה של 50 שקלים
-
- 1 תגובה
- 843 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני לקראת רכישה של G27 חדש מKSP או איבורי (הכי זול משמעותית משאר החנויות) דבר ראשון - יש לי את שני הסניפים בעיר והיה לי ניסיון רע עם KSP באחריות על לוח אם, אבל אני יודע שהאחריות של לוג'יטק גלובלית ולכן לא ממש מדאיג אותי - האם אני צודק? לגבי ההגה עצמו - האם הוא שווה את הכסף? ממש מרגישים הבדל בינו לבין הגה ב"רק" 500 ש"ח נניח? אני חובב נהיגה באופן כללי ומשחקי מחשב גם, אם באמת ארכוש את המשחק, חוץ מGT5 לPS3 (שהבנתי שהוא חובה) איזה משחקי מחשב מומלצים להגה? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש המלצה לאזניות גיימרים טובות, תקציב עד 600 ש"ח פלוס מינוס. חיבור USB הסתכלתי בינתיים על הדגמים האלה: Megalodon 7.1 Surround Gaming Headset Corsair Vengeance 1500 Dolby 7.1 USB Gaming Headset Tt eSports Shock Spin HD Circumaural Black Gaming Headset על מה אתם ממליצים?
-
- 0 תגובות
- 868 צפיות
-
-
אני מבקש המלצה למדפסת הזרקת דיו הכוללת סורק ופקס. אבקש המלצות למדפסות אמינות עם מחיר דיו לעמוד הכי נמוך. מאד אשמח אם המדפסת כוללת חיבור wifi, אך לא חובה. כמו"כ מאד אשמח אם קיימת מגירה עבור הדפים, כך שלא אצטרך לפתוח אותה כל פעם בשביל הדפסה. בנוסף, אשמח אם המדפסת תפסת כמה שפחות מקום מבחינת אורך ורוחב (הגובה פחות משעותי עבורי). יש לי כעת מחסנית של דיו צבעוני של HP מספר 57, כך שאם ההמלצה כוללת מדפסת מקבלת דיו זה הרי זה משובח. תודה מראש על עזרה
-
- 12 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום האם מישהו יודע אם אפשר להשתמש בעכבר בצורה חוטית בלבד? לגיימינג בעיקר? ידוע לי שבצורה אלחוטית העכבר מזייף אפשר להסיר את הסוללה? אין עם זה בעייתיות עם טעינת סוללה לאורך זמן? תודה עבור העזרה
-
- 2 תגובות
- 896 צפיות
-
-
הי, יש לי כרגע את ה G930 (כבר למעלה משנה) והם נישברו, בנוסף הכריות מתחילות להיקרע אז הגיע הזמן למשהו חדש. הבעיה היא שאני לא מוצא שום דבר שמתאים למה שאני מחפש. מישהו יודע להמליץ או לכוון אותי איפה אני יכול לראות המלצות? רוב המקומות שאני קורא ממליצים על האוזניות של CREATIVE ל WoW ומצד שני אני רואה כל כך הרבה תגובות של אנשים שלא מוכנים לגעת בשום מוצר של החברה הזו. עזרה? ???
-
- 1 תגובה
- 845 צפיות
-
-
בגדול השאלה בכותרת. ולהלן הפרטים: מדפסת הזרקת דיו משולבת Brother MFC-210c לא מצליחה לשלוח/לקבל פקסים. אין כלל צליל חיוג בשליחת פקס או מענה בקבלה. ניסיתי לחבר טלפון לחיבור בקיר שאליו המדפסת מתחברת, והקו עובד ותקין (מוציא ומקבל שיחות). ניסיתי לחבר את הטלפון לכניסת EXT במדפסת כשהיא מחוברת לקיר ושומעים קו. אבל לא עזר שום דבר שניסיתי, ואיזה הגדרות שלא ניסיתי לכוון - אין אפשרות לשלוח/לקבל פקס. האם הבעיה במדפסת? בקו הטלפון? אני אובד עצות
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, אני קונה מחשב לעריכת וידאו ואני צריך לקנות מקלדת ועכבר, אני מתלבט בין חוטי לאלחוטי.. יש לי חשש שאלחוטי עושה בעיות - זה נכון? אני מתלבט בין logitech mk120 לבין logitech mk260, יש מה לחשוש? או שפשוט לקחת את ה-260?
-
- 1 תגובה
- 763 צפיות
-
-
זה לוח האם שלי: http://www.intel.com/content/www/us/...rd-dh67cl.html על איזה אוזניות אתם ממליצים לגיימינג, ולאיפה מחברים אותן בהתחשב ביציאות שיש ללוח הזה? במאמר מוסגר: מאחר וממילא אני יכול לשחק רק עם אוזניה אחת, כי האוזן השניה צריכה להקשיב לתינוקת, לפחות שיהיה סראונד טוב ואדע שמישהו מגיח מאחורי עם סכין תקציב לא בשמיים, כלומר כמה מאות בודדות, ולא אלף ש"ח...
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קודם כל סליחה אם זה לא הפורום הנכון, אם טעיתי בפורום נא להעביר. התחלתי לשחק ב NEED FOR SPEED אז אני רוצה להגביר את החוויה ולהנות כמה שיותר. חבר המליץ לי לקנות מחברה בשם Thrustmaster כי הם טובים וזולים. ראיתי שיש להם שני סוגים האחד: Thrustmaster Universal Challenge 5 in 1 Racing Wheel שעולה 155 ש"ח השני: Thrustmaster Ferrari GT Experience Racing Wheel שעולה 290 ש"ח מישהו יודע מה ההבדל בינם והאם כדאי להוסיף את ההפרש לטובת ההגה היקר יותר? (כדאי= יחס עלות / תועלת) או שיש סט הגה+ פדלים טוב יותר בטווח מחירים עד 300 ש"ח?
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום חברים קניתי לא מזמן ACER ICONIA TAB A500 אני מחפש בשבילו מקלדת bluetooth עם מנשא אבל לא ממש מצאתי משהו טוב משהו מכיר כזה שילוב טוב במחיר הגיוני ? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 764 צפיות
-
-
שיהיה איכותי זה מה שחשוב לי, ואם זה יתאים גם לגיימינג אז עוד יותר טוב אני צריך את זה דחוף כי המחשב מגיע או מחר או מחרתיים.
-
- 2 תגובות
- 915 צפיות
-
-
אוקי אז היי, כמו שרשום בכותרת בנוגע לכרטיסי קול. אני לא ממש מבין למה צריך לרכוש כרטיס קול ניפרד ממה שיש בלוח האם מה התועלת של זה? קול זה קול, זה משנה אם יש לי כרטיס חיצוני או לא? אצלי למשל חיברתי רסיבר לכרטיס הקול שבא עם לוח האם חיברתי אליו רמקולים מתאימים והכל יופי טופי שומע הכל טוב אז מה יהיה ההבדל אם אני אשים כרטיס קול חיצוני? אני שואל כי אני לא יודע
-
- 2 תגובות
- 869 צפיות
-