ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
-
הי, יש לי מחשב נייד עם WIN 7 שמבוחר עליו מגבר ו5.1 רמקולים. עד עכשיו הרמקולים לא עבדו כולם כי במחשב אין אפשרות לבחור 5.1, אז החלטתי לקנות כרטיס קול... הכרטיס הקול הזה: http://www.ebay.com/itm/USB-2-0-Virtual-7-1-Surround-Steel-Sound-12-Channel-Equalizer-PC-Adapter-/110818433153?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item19cd4b1881 יספק אותי? למרות שרשום 7.1, זה יתאים גם ל5.1? תודה!
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אין לי תקציב מוגדר אבל אני לא רוצה משהו מוגזם אני רוצה מיקרופון שיאפשר למי שנמצא בצד השני להבין מה אני מדבר בלי כל הרעשי רקע
-
- 3 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
יש לי מדפסת מסוג לקסמרק 1270 . ומחשב נייד עם win7 ו- 64 סיביות . הורדתי את הדרייבר המתאים מהאתר וכאשר אני מנסה להדפיס המדפסת עושה רעשים של הדפסה , אך לבסוף יוצא מסמך ריק . אוודה אם תוכלו למוא לי פתרון בנושא . תודה מראש אסף asafrejuwan@gmail.com
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, קניתי עכבר חדש, אבל מה, הוא קצת חלקלק מדי במגע עם המשטחים שתחתיו. לכן חשבתי לקנות איזה שהוא סט של 4 רפידות לתחתית העכבר, כדי לגרום לו לנוע בצורה קצת יותר נורמטיבית. אממה? אין לי שמץ איך הרפידות האלו נקראות באנגלית. תודה מראש על העזרה!
-
- 7 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
לפני כמה ימים האוזניות שלי(SIBERIA V2 USB) נפלו לי על הרצפה והסאונד נדפק טיפה... אז אני חשבתי על לקנות את האוזניות החדישות (פחות או יותר) של CORSAIR הVENGEANCE 1500 עם הUSB. אני רוצה לשמוע מכם מה אתם אומרים על האוזניות והאם יש משהו יותר חביב להציע (אני מעדיף 7.1 מ5.1 או 2.0\2.1). תודה ושבת שלום.
-
- 3 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שלום לכולם , כתבתי חוות דעת ארוכה ומפורטת על מקרה מצער שהיה לי מול חנות שמוכרת בעיקר חומרה , חשוב לי מאד לפרסם אותה למען כולם פה . השאלה היא איך ואיפה מותר? כמובן שהיא כתובה בשפה יפה. אשמח אם תעזרו לי. תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 866 צפיות
-
-
האם יש דרך לחבר מחשב לטלויזיה שמרוחקים אחד מהשני, כלומר, ללא כבל, בכדי לצפות בסרטים? (לא HD). כלומר, שהתוצאה תהיה ממש כאילו חיברתי את המחשב לטלויזיה ב HDMI ישיר, בכדי לקבל שליטה מלאה על המחשב מהטלויזיה.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכם רציתי לדעת איזה עכבר יותר טוב למשחקים? RAZER DEATHADDER 3500 או ZOWIE GEAR EC2
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. ברשות הארגון שלנו מדפסת HP 3035, אני מעוניין לדעת אם יש אפשרות להגדיר במדפסת שכאשר מגיע פקס הוא ישלח אוטומטית גם לכתובת מייל או לתיקייה ספציפית על השרת. מחוברת לשרת שמריץ WINDOWS SERVER 2003. תודה לכל עונה.
-
- 0 תגובות
- 928 צפיות
-
-
אני מחפש אזניות משולבות מיקרופון אלחוטיות או אפילו משהו בסגנון של טלפון לשיחות סקייפ. חשוב שיהיו עמידות, אני לא יודע עד כמה האזניות הקלאסיות המאסיביות יתאימו למקרה, כי בכל זאת זה לצורך סקייפ בלבד ודרושה ניידות (אולי אפילו משהו לאוזן אחת או רמקול קטן?? ) אני יודע שהבקשה מעורפלת, פשוט לא מצליח להתמקד על רעיון כיצד לנייד שיחת סקייפ. אשמח לתגובות אפילו אם זה רק כיוון מחשבה... תקציב התחלתי נגיד 200 ש"ח ואין בעיה לעלות.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
האם מישהו יכול לספק לינק או מידע כלשהו לגבי איך לעשות זאת? חיפוש בגוגל לא הניב מדריך כלשהו או אי אילו תוצאות מספקות. אני יודע שאצטרך לרכוש Dongle בלוטות' שיעבוד עם המקלדת. אבל איזה? אני יודע שאפשר לעשות Re-Mapping למקשים במקלדת עם תוכנות שונות. אבל איזה? תודה מראש. בן.
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
חבר שלי מחפש דרך ללכוד למחשב ממצלמת DV (קלטת) למחשב הכי מהר ולא לחכות את כל הזמן של הקלטת. -ברך כלל הוא לוכד דרך פייר וייר נגיד אם קלטת היא 60 דקות אז הוא מחכה את כל הזמן הוא מחפש פיתרון חומרה או תוכנה בנושא אני לא מצליח למצוא לו אבל יש כאן מקצוענים שאני בטוח שימצעו משהוא . תודה לכולם מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, קניתי מקלדת ועכבר אלחוטיים - microsoft natural wireless ergonomi keyboard 7000 הדונגל usb שמתחבר למחשב התעקם ועכשיו אם אני מכניס אותו למחשב אז המחשב נכבה. בחנות שקניתי ממנה טוענים שזה נזק פיסי והם חייבים לשלוח הכל לחברה ושהאחריות לא מכסה ואני נתון לחסדיהם. מאיפה אפשר לקנות דונגל חדש? האם יש מעבדה בארץ שיכולה לתקן? תודה
-
- 3 תגובות
- 7.2k צפיות
-
-
היי כולם יש לי בעיה חצי שנה בעכבר ואף אחד לא מבין בעהי זה לא בארץ ולא בחול! אני לא יודע מה לעשות ואנ י בתקווה אולי משהו פה יודע את הבעיה/קרה לו אף אחד לפני חצי שנה לא ידע כלום! זו בעיה בעכבר LOGITECH G500 הוא פשוט לא נקרא במחשב אבל אני לא מבין איך?! הורדתי את כל הדרייברים ניסיתי המון דברים וזה מה שרשום לי : וכאן רשום לי שהכל פועל כראוי! מה לעשות? תמונה : דיברתי ורשמתי בפורומים וטלפונים בארץ ובחול ואף אחד לא מבין את הבעיה שלי! אולי אתם תדעו! בבקשה תעזרו לי
-
- 0 תגובות
- 750 צפיות
-
-
יש לי את ADVICE SL VA1500 שעלה בזמנו ב 2008 1800 בערך, בעיקרון נגמר האחריות ושהתקשרתי לתמיכה אומרים שצריך להחליף מצברים וזה עולה 699 ללא מע"מ ו 800 עם מע"מ. עכשיו הבעיה שקוראת זה שברגע שיש הפסקת חשמל יש 6 מנורות וישר יורד ל 3 ומתחיל לצפצף גם כשהכל סגור, מחשב, טלויזיה,מסך. רק מה שדלוק זה מודם בזק DLINK 6740U, מודם טלפון של נטויזן ונתב LINKSYS כי גם בהפסקת חשמל אני צריך שיהיה טלפון למקרה חירום. עכשיו ראיתי מכשירים שיצאו או חברות אחרות שהמחירים לא בשמיים וגם יותר כח, יש לי הרבה מכשירי חשמל וכ-ש PS3 בתוך משחק, והמחשב בתוך משחק, טלויזיה 42", צריך אל פסק שיחזיק יותר מ 4-5 דקות שאני יוכל לבצע כל מה שאני צריך גם אם זה פתאום קורה. עכשיו בנוגע לאל פסקים יש מלא חברות, אני צריך אל פס…
-
- 1 תגובה
- 830 צפיות
-
-
יש לי מדפסת סמסונג פשוטה, לייזר שחור-לבן. לאחרונה הפידר שלה התחיל לעשות בעיות, או שהוא תופס כמה דפים יחד ונתקע או שהוא לא מצליח למשוך דף בכלל. האם יש דרך לתקן את הפידר, איזה מדריך HOWTO ? אין לי עתה תקציב למדפסת חדשה.. וסך הכל היא כן מדפיסה כשעוזרים לה להכניס את הדף. רק המשיכה הראשונה עושה בעיות. תודה לכל העונים. govner
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, כמו שכתבתי בכותרת הגלגלת של העכבר לא עובדת יותר שזה די מעצבן. רציתי לקבל המלצה לעכבר חדש. עבדתי עם עכבר G5 כבר כמה שנים והאמת שהוא לא היה לי הכי נוח אבל התרגלתי אליו. אני בעיקר משחק קצת משחקים (FPS,RTS,RPG וכו..) ושימושים פחות אינטסיביים כמו אינטרנט, תכנות וכו, אולי גם קצת גרפיקה. מבחינת מחיר אני גמיש (350~ שקל) אבל אני מחפש בעיקר עכבר שייתן את התמורה הגבוהה ביותר ביחס למחיר. אשמח להמלצות, תודה!
-
- 16 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין לקנות עכבר + מקלדת אלחוטיים. הצרכים הם צרכים ביתיים (צפייה בסרטים, גלישה באינטרנט וכו'). העדפה לחנויות באזור המרכז (חולון ~ ראשל"צ) והתקציב הוא עד 200~220 ש"ח. תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 834 צפיות
-
-
שלום רב רכשתי Logitech Z506 5.1 ואינני יודע כיצד להגדיר את המחשב בתצורה הנכונה בכדי שאשמע צליל הקיפי בכל מערכת הרמקולים בערוץ 5.1 , אני שומע כרגע מוזיקה רק מזוג הרמוקולים הקדמיים בלבד הלוח אם שיש לי Z68 XP UD4 , עם טכנולוגיית Dolby home theater CVV4 - עידכנתי את גירסת הביוס לגרסה הכי עדכנית וגם דרייבר כרטיס הקול הכי עדכני ! משתמש בחלונות 7 64 ביט בעברית
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, מישהו קנה את האוזניות האלה מהאינטרנט ומוכן לספק לינק אמין ? תודה
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש המלצה לכרטיס קול למחשב גיימינג, שמיועד לרמקולים של 5.1. בתחום מחיר סביר של עד 500 שקל. לא משנה לי חיצוני או פנימי, אני לא יודע מה עדיף. אני עובד עם 5 רמקולים של logitech וסאב שלהם גם, אין לי מגבר ואני לא יודע אם אני צריך אני מחפש לשמוע מוזיקה בצורה איכותית, גם מבחינת איכות צליל וגם מבחינת איכות סראונד, הרמת ווליום פחות חשובה לי, אני לא עושה מסיבות בחדר תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
מאיפה ניתן לכוון את מספר הצלצולים לקבלת פקס? האם יש לבזק צלצול מובחן? האם ניתן להדפיס רק שחור לבן?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הרמקולים יוצבו משני צידי המחשב, כשגבם לקיר. המחשב נמצא בסלון שיחסית גדול. בעתיד, ייתכן והרמקולים יחוברו לטלוויזיה/DVD וכו'. יש את הLogitech Z323, שהביקורות עליו לא אחידות. 258 ש"ח או Altec Lansing VS2721. שמגיע מבית טוב - 285 ש"ח. אשמח לשמוע עוד הצעות, והחלטות.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה התקלקלה המדפסת המשולבת בביתי ואני בחיפושים אחר מדפסת חדשה. (יש לי כבר מדפסת לייזר שחור לבן להדפסות הגדולות כסטודנט). הדרישות שלי הם - מכשיר משולב - בעיקר סורק ומדפסת, פקס לא קריטי בכלל. עלות דיו נוחה (לא צריך הכי זול שיש אבל גם לא משהו שאני אתחרט עליו כלכלית) השאיפה היא לעשות שימוש בדיו מקורי בלבד. (זה דיון אחר כבר). ושהדיו יהיה נגיש בחנויות. (לא מכיר חנויות כמו אופיס דיפו וכו' שמוכרות דיו של קנון למשל).. עדיפות למדפסת שהדפים בה מוגנים מאבק (במגירה סגורה) כמו שיש במדפסות הלייזר לרב. אין חשיבות לתקשורת אלחוטית (אין מניעה אבל גם אין דרישה גורפת, מבחינתי זה סתם בונוס). אין צורך בהדפסה דו צדדית. דגש הכי חשוב - איכות בנייה טובה. לא משהו מטורף, אבל נכו…
-
- 8 תגובות
- 2.7k צפיות
-