ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
אני לא מוצא חנות שמוכרת מה שאני מחפש אני צריך כניסה לאוזניות USB SATA וחשמל http://consola.weebly.coוגם חשל סט
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי אני מבקשת לקבל המלצה לעכבר איכותי אבל לא יקר שלא לומר זול דרישות: 1. נוח טוב ואיכותי אבל לא יקר. תקציב: פחות מ- 100. עדיף הרבה (הרבה?) פחות 2. מדוייק ברמה המשרדית (ומיועד למשרד). כלומר אין כל דרישה למשהו המיועד למשחקים. 3. האחיזה שלי היא אחיזת Palm. יש לי יד עדינה של בחורה אבל עכברים קטנים חמודים ועדינים אינם נוחים לי. דוגמה למשהו שכן היה מאוד נוח הוא למשל העכבר מהסט של לוג'טק MX3200 . לכן אני מעריכה שיתאים לי יותר עכבר המיועד (כנראה) ליד בינונית (אני צודקת?) 4. אני מעדיפה עכבר שיהיה ארגונומי ככל שניתן, אם אפשר ארגונומי ימני עוד יותר טוב. 5. עדיפות ל-USB (כמעט כולם כאלה היום, לא?) אבל מקסימום נארגן מתאם. 6. שלל כפתורים יתקבלו בשמחה אבל מעבר לשניים וגלגלת אני…
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ראיתי עכשיו באינטרנט מגוון רחב של דגמים של HP, BROTHER וגם EPSON משולבות צבע הזרקת דיו טרמית, כלל המדפסות מכילות את הפונקציות שאני רוצה מהמדפסת, עד עכשיו היה לי HP OFFICEJET 6313 שלא הייתה מוצלחת במיוחד, הייתי מעוניין להלחיפה בפירמה אחרת מוצלחת יותר, אני מתלבט במגוון דגמים של חברת BROTHER ואשמח לקבל חוות דעת עניינית ומקצועית לגבי איכות המוצר.תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מחפש סט מומלץ (אפשר גם בנפרד) של מקלדת ועכבר , להקלדה נוחה . כיום יש את הסט של Wireless Desktop 3000 , אכזבה אחת גדולה ! אשמח להמלצה בנושא , דרור .
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
למישהו יש את הצורב הזה? למי שיש הוא עשה איזה בעיות מיוחדות?. טכנולוגית ה just linked עובדת טוב?
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מזל טוב קיבלתי יס! (עם כל הערוצים בחינם ;D) אני רוצה להקליט מהממיר סאונד... יש לי פאל והצלחתי לחבר את הכבלים מאחורה וחיברתי לכניסה של המיקרופון א. לחבר את זה למקרופון או ללין אין?? ב. האם להשתמש ברשמקול הפשוט והטוב? (אני לא צריך אקולזרים ושטוית כאלה רק הקלטה נטו בלי לחטוך קטעים) ג. אני מחבר את הפאל לכרטיס און בורד שמבוסס על קראיטיב 128. האם האיכות תהיה גבוהה יחסית??? (לא רוצה פיאצרים של 5.1 וכאלה שטיות רק איכות טובה בסטראיו..) נ.ב. אין סקס בחינם... תפילו את האתר של ש"ס... ש"ס :AR15: דוקא יכלתי להוציא אחלה פסי קול משם... 8)
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ערב טוב! אני מעוניין ליקנות את העכבר הזה ורציתי לדעת האם הוא טוב. שמתי לב שחסרים לו שני המקשים הקדמיים של הימין והשמאל. אז איפה צריך לילחוץ במקומם? למישהו פה יש את העכבר הזה? אני אשמח לקבל ביקורות. תודה.
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ברצוני לקנות עכבר אופטי שולחני סימטרי (כזה שמתאים לימניים ושמאליים כאחד). חשוב לי שיהיו 5 כפתורים לפחות (שניים + גלגלת/אמצעי + זוג כפתורים בצדדים המשמשים ל-Back/Forward בדפדפן). רוב העכברים שיוצא לי לראות מותאמים לימניים בלבד ושני הכפתורים האלה ממוקמים באותו צד, ואני מעדיף שיהיו בצדדים שונים. במחשב הישן יש לי Logitech MX310, שהוא עכבר מעולה ובדיוק כזה שאני אוהב, רק שהיום כבר קשה להשיגו. האם יש משהו דומה, רק חדש וזמין יותר? עדיף לא אלחוטי.
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת האם ניתן להאריך כבל USB ע"י חיתוך הכבל והארכת החוטים בצורה רגילה עם איזולירבנד. אני יודע שניתן להאריך עד 5 מטר ומעבר לזה דרוש מגבר. תודה למגיבים
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
טוב אחרי שהתחדשתי באוזניות , עכבר ופד לעכבר, הגיעה תורה של המקלדת פשוט חבל לא לנצל הנחות של כמעט 100 שקל . בעקרון אני מעדיף לא להשקיע סכום מטורף עד 400 ( לפני ההנחה ) כמובן שמדובר במקלדת מכנית. עיקר המקלדות שראיתי במחירים טובים היו של thermeltake אבל יש אפשרות ל crosiar ולcoolmaster . (שמתי עין בעיקר על ה Thermaltake Tt eSports Meka G1 ועל Thermaltake Tt eSports Meka G-UNIT שמגיעות במחיר יחסית מצוין) כאשר ה g-unit מציע באנדל יותר מענין (כולל אורות led וכל מיניות שטויות אבל הבעיה היחידה שלו היא שהסימן שאלה ממוקם בשונה ממקלדות רגילות) אשמח לשמוע המלצות . תודה איתי
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי כרגע Logitech G300. הוא מתחיל לעשות בעיות אמינות (כשאני לוחץ ב-BF4 בלחצן הימיני כדי להיכנס בין כוונות הוא יוצא ונכנס בפתאומיות... לפעמים הלחצן הימיני לחוץ אך הוא לא נכנס לבין כוונות). בקיצר, משהו בסגנון CLAW, עדיפות למינימום 2 לחצנים משניים (ל-G300 יש 4) ועדיף שיהיה אופטי. תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, אני חדש פה, ובכלל בענייני צורבים, לא מבין הרבה. אני מתכוון לקנות צורב בקרוב, ורציתי לדעת מה כדאי לקנות, ולא איזה סתם חרא של צורב שיהרוס לי דיסק אחד מתוך כל 2 דיסקים שאצרוב. ומהירות טובה. תייעצו לי בבקשה, תודה.
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1 http://www.thermaltake.com/xaserCase/Damier/v5000a.htm 2 http://www.thermaltake.com/xaserCase/WinGo/v7000a.htm 3 http://www.thermaltake.com/xaserCase/xaser3/v1000a.htm מה הכי טוב ? ויש לי בקרות שתופסות 4 מקומות עם הסי די רום אז ה 3 לא יתאים אז כדאי בשבילו להוריד את הבקרה ? בתודה איתי
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני צריך המלצה לעכבר לייזר מקצועי/מדויק עבור גרפיקאי במחיר של עד 300 ש"ח אין צורך לנצל את כל הסכום - אם יש יותר בזול אשמח לשמוע ראיתי עכשיו את העכבר הבא: http://www.lamisrad.co.il/pl_product~Teac_c344~13~61.htm איך הוא? בתודה חיים
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי יש לי שני עכברים ;D אחד מהם הוא האויב המושבע של אנשי הפורום - הלקסיס השני הוא האהוב המושבע הDEATHADDER העניין הוא כזה נכון שDEATH יותר נוח ליד וכו' אבל מבחינת איכות חיישנים, אין מה להשוות!!! החיישן לייזר של לקסיס מטורף! רק אחרי שיש לי את הDEATH אני מבין כמה הוא לא ברמה שלו בכלל אני אחד שמאוד משפיע עליו LIFTOFF ו"גרירה" וכו' ובלקסיס אין את המושגים האלו בכלל לא משנה איזה משטח משטח ברזל זכוכית גוף אדם עץ בד כל דבר הוא זז מעולה! ואני מרגיש שבמשחקים כמו COD4 אני הרבה יותר מדוייק איתו וכו'. לעומת זאתי הDEATH נוח, אבל איננו באותו הרמה עם משטח בד שיש לי - רייזר מנטיס, הוא פשוט חרא. ועם משטח ברזל של רייזר הוא נחמד הרייזר לקסיס עם משטח בד של מנטיס מדהים…
-
- 25 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. יש ברשותי מדפסת מסוג brother mfc-295cn, רציתי לדעת האם קיימת מאין אנטנה שיכולה להתחבר לUSB ובכך יכולה לאפשר להדפיס דרך המדפסת ברשת הביתית?.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכם כבר הרבה זמן שאני חולם שיהיה לי הגה, לאחרונה הגעתי להחלטה שאני קונה אחד משלי (טוב האמת שזה בגלל שאשתי הסכימה ) כמו כל שכיר ממעמד הביניים העייף שהזמן לגיימינג שלו הופך למשאב יקר אני לא מחפש הגה יקר מדי שישב רוב הזמן בצד ויעלה אבק, מצד שני חשוב לי לקנות הגה איכותי, שיתן לי להפיק את מלוא ההנאה. מחיפוש שעשיתי ברשת הגעתי לשני מועמדים: thrustmater T150 מול Logitech g29. T300 כבר לא בתקציב שלי- (למרות שחלפה בי המחשבה להזמין באמזון.) הרושם שקיבלתי מביקורות ברשת הוא שלT150 יש Force Feedback מעולה, אך איכות החומרים של ההגה והדוושות פחות טובים, לעומת הלוג'יטק, שעולה כ- 500 ש"ח יותר, עם איכות חומרים טובה יותר- הגה עשוי מעור ודו…
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מחפש מסך בגודל 21 או 22 בשביל צפייה ב-youtube ומשחקים. חייב שתהיה לו כניסת HDMI. התקציב: עד 1000 שקל. על מה אתם ממליצים?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני משתמש בMIO 168 (הייתי אמור ליקנות את ה201 למי שזוכר אך הבוס שלי הביא לי את שלו כי אין לו שימוש בו יותר) התקנתי את הדסטנייטור 3 ואני לא מצליח להגדיר אנטנות לווין GPS כי אני לא יודע איך... אז למי שיש ניסיון או יודע מה צריך לעשות/להגדיר/לכוון ויוכל להגיד לי אני יודה לו... ד"א אני רק כרגע התקנתי את הדסטנייטור אז אם ישנם עוד דברים שצריך לעשות אז תאמרו לי בבקשה בתודה מראש
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מה קורה? כל טוב? נכון בrivatuner יש דרך ל"הפוך" את כרטיס מסך לכאילו qudro? אז אני יודע איך לעשות את זה אבל אני לא יודע מה המקביל לכרטיס מסך שלי..... אז מה הוא? כאילו למה להפוך אותו? אני חושב שלquadro mxr אני צודק? תודה בכל מקרה
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
אוקיי אז מה שקרה בסוף זה שהחברה שהיינו אמורים לקנות ממנה את המחשב הרימה ידיים.. הם לא יכלו להשיג את כל מה שביקשתי.. אמרו שזה מקצועי מדי בשבילהם! ;D אז בכל מקרה אני מתכוון לקנות מזיגזג (שמעתי מכולם שהשירות שם הכי טוב ויש אחריות והכל).. אז אני מסתכל ויש שם את כל החלקים שאני רוצה חוץ מהמארז: ANTEC KS282 SOLUTION SERIES 300W, והזכרון: Mushkin 256 ddr basic א. אז בקשר לזיכרון אני רואה שיש בזיגזג את הזכרון הזה: MICRON 256 mb DDR 2100 במחרי דומה ל MUSHKIN והוא גם עם אחריות לכל החיים... זה נראה לי אותו דבר, לא? ב. אז מה כדאי לי לעשות בקשר למארז? זה סיבוך לקחת מארז מחנות אחרת ולתת להם להוסיף, לא? אם אתם חושבים ככה תמליצו לי על מארז טוב שיש בזיגזג (עדיף לא האנרמקס הוא גדול מדי והוא…
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מחפשת מקלדת שטוחה, כלומר מקשים כמו של לפטופ. אם המקלדת של אפל הייתה טובה ל-pc, הייתי לוקחת אותה. המלצות למישהו?
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
צריך המלצה לעכבר שמתאים ליד גדולה, גדולה מאוד. fingertip אבל הלוואי ל grip. grip זה החלום. פשוט כל העכברים קטנים מידי בשביל grip. מישהו צד עכבר גדול מאוד? לא בהכרח לגיימינג, אלא גלישה, עבודה עם תוכנות מוזיקה, אבל רצוי שיהיה נוח ושיהיו כפתורים אחורה וקדימה. deathadder עכבר קטן מידי, אבל אם לא תהיה לי ברירה אאלץ לקנות אותו. כרגע אני עם microsoft habu. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
היי, אני מחפש רמקולים למחשב בעיקר לסרטים. גם למוזיקה ולמשחקים אבל לא לגיימרים. משהו בסיסי וטוב, בערך בתקציב של 200-300 שקלים. אחרי שחיפשתי, מצאתי את הדגמים האלו: MicroLab FC330, Logitech Z337, Logitech Z333, Logitech Z313 מישהו מכיר את הדגמים האלו? אשמח להמלצה. ואם יש לכם דגם אחר מומלץ, אשמח לשמוע.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-