עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by primo,

ברצוני לרכוש מדפסת משולבת שתכלול בנוסף להיותה מדפסת גם מכונת צילום, סורק (אם יש פקס אז סבבה אם לא לא צריך) תקציבי הוא 500-700 שקל משהו כזה.. תודה מראש

2. ואם כן, אשמח לקבל קישור לקניית אחת. נגיד עד 1,500¤. ואחרי שיש את ההגה, איזה משחק מרוצים \ סימולטור נהיגה נותן הרגשה "אמיתית"? תודה, בז'נגלו.

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by MeTaLhAmMeR,

אני משתמש בMIO 168 (הייתי אמור ליקנות את ה201 למי שזוכר אך הבוס שלי הביא לי את שלו כי אין לו שימוש בו יותר) התקנתי את הדסטנייטור 3 ואני לא מצליח להגדיר אנטנות לווין GPS כי אני לא יודע איך... אז למי שיש ניסיון או יודע מה צריך לעשות/להגדיר/לכוון ויוכל להגיד לי אני יודה לו... ד"א אני רק כרגע התקנתי את הדסטנייטור אז אם ישנם עוד דברים שצריך לעשות אז תאמרו לי בבקשה בתודה מראש

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. אני רואה יותר טוב עם 16 צבעים בלי כרטיס מאשר עם TNT 2... LOL יש למישהו רעיון מה אפשר לעשות בלי לקנות כרטיס אחר? אני חייב לעשות משהו כדי לראות יותר מכמה צבעים בודדים בלי גרפיקה בכלל

5. Started by gforce,

התקציב שלי הוא 1500$ בערך איזה נייד כדאי לקנות ??? איזו חברה טובה? המפרט שאני מעונין הוא: p 3 800 ומעלה מסך 14 inch לפחות 256 ram שיעבוד גם ברזולוציה 800X600 (אני יודע ש ibm עובדים ב 1024X768) 20 gb hard disk ומעלה ושלא יהיה מצב שהפלופי וה cd-rom הם באותו מקום כך שלא ניתן להשתמש בשניהם תודה :-* נ.ב שיהיה לו משקל כמה שיותר קטן ככל האפשר (שמעתי שיש "עריסות" וכל')

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by Neo2002,

היי, אני חדש פה, ובכלל בענייני צורבים, לא מבין הרבה. אני מתכוון לקנות צורב בקרוב, ורציתי לדעת מה כדאי לקנות, ולא איזה סתם חרא של צורב שיהרוס לי דיסק אחד מתוך כל 2 דיסקים שאצרוב. ומהירות טובה. תייעצו לי בבקשה, תודה.

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by ORrrr,

אהלן, כרגע יש לי Logitech 518 הידוע לטובה, אך הוא ישן ולחיצה על הכפתורים שלו נהייתה לא נעימה וקצת רופפת ובכללי הוא כבר שחוק. הייתי רוצה המלצה לעכבר שיהיה נוח לא פחות ממנו ושלא יהיה עכבר גיימינג מטורף, אך כן שיהיה מדוייק (אם אני לא טועה המהירות המירבית שלו היא 1600 DPI). התקציב כרגע לא מוגדר וכל הצעה בין 100 ל 200 שח תשקל. אין לי העדפה לחוטי או אל חוטי. דרישה נוספת (אם קיימת אופציה) שהלחיצה על העכבר תהיה שקטה מהרגיל ולא יהיה את הרעש של הקליק החזק. אם קיימת אופציה אופציה כזאת אני אמתח את התקציב גם מעל 200 שח. תודה, אור.

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. חברה מישהו יכול לומר לי אם זה באמת ספק של 500 WATT? http://planet.nana.co.il/amir0015/images/193637pic2.jpg

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspbiyalik&ca

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by shlosi,

שלום לכולם, קניתי מחשב חדש בשעה טובה ומוצלחת. המחשב מזהה שהמדפסת מחוברת, אבל לא מאפשר לי להדפיס שום דבר. ניסיתי להוריד דרייבר מהאתר של בראד'ר והעלתי חרס בידי. חוץ מזה, יש לי במחשב חיבור e-sata. חברתי את ההארד דיסק החיצוני שלי בחיבור הזה, ההארד דיסק נדלק (נדלקו האורות והוא רעד בצורה נורמלית), ושם זה נגמר. כשחיברתי אותו דרך יואסבי הוא עבד בלי בעייה. כשאני מחבר אותו ללפטופ דרך הe-sata אז אין בעייה בכלל. חשבתי שאולי בדיסק ההתקנה של לוח האם יש איזושהי אופציה של e-sata שפספסתי אבל לא מצאתי דבר כזה, וגם באתר של גיגבייט לא מצאתי. צרפתי קובץ של הmanage כדי שתראו מה העניין בדיוק. כל הפותר הבעייה הרי הוא ישובח. החלקים הם: מדפסת Brother MFC5440 הארד דיסק חיצוני Seagate freeagent xtre…

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by FeedMe,

שלום! כיום יש לי ספק כוח של Enermax- ליברטי 400. אבל, מסתבר שאם אני ארצה לשדרג בעתיד ל-R600+ 6600 ושהמערכת תהיה יציבה, יש צורך ביותר ממה שהליברטי 400 יכול לתת. עכשיו, הליברטי הוא ספק חדש (רבע שנה) ויש לי עדיין את ספק ה-thermaltake 410W המעפאן הקודם שלי. עכשיו, יש איזושהי דרך לחבר במערכת אחת שני ספקים? לגבי מקום במארז- אל תדאגו, בשביל זה יש דרמל, ג'יגסאו, מסור דיסק ומקדחה במחסן השאלה היא איך אני גורם לספק להידלק יחד עם המערכת? אילו חלקים אני יכול "להניע" עם הספק המשני? רכיבים היקפיים כבר ברשימה שלי, השאלה היא האם הספק הזה בכלל יוכל להחזיק R600! העוצמה של המסילת שלו לא מספיק חזקה (כל מסילה בנפרד) וגם לא מספיק חזקה משולבת. מה אני יכול לעשות איתו? (הוא לא תומך ATX 2.2, …

• 27 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by guy94,

אני מעדכן את ה - BIOS.. לגירסה F4 עכשיו יש תוכנה של GIGABYTE שעושה את זה אוטומטית GIGABYTE @BIOS Writer For Win9x/me/nt4/2000 אני עושה לה עדכן היא רושמת שהיא מעדכנת ואז היא אומרת שזה נעשה בהצלחה , היא אומרת לעשות RESTART ואז אני מקבל הודעת שגיאה שיש בעייה ללחוץ F2 לשחזור או F1 ל - SETUP... אני עושה F2 והכל חוזר לקדמותו (חוזר לויינדוס בלי הצגת הבעייה) אני מעוניין לעדכן את גירסת ה - BIOS... למישהו יש רעיון / נתקל בבעיה ?!

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by srulikg,

אני מחפש מסך בגודל 21 או 22 בשביל צפייה ב-youtube ומשחקים. חייב שתהיה לו כניסת HDMI. התקציב: עד 1000 שקל. על מה אתם ממליצים?

14. היי, מישהו מכיר כונן אופטי/צורב חיצוני איכותי במחיר סביר? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by Eksh,

שלום לכולם יש לי בעיה עם המקלדת והעכבר [העכבר בעיקר] שאין לי מושג מה מקור הבעיה בדיוק. זה כבר כמה חודשים ככה, בהתחלה העכבר היה סתם נתקע במקום ]היה מגיב לקליק ימני/שמאלי] אחרי כמה מכות/לבד היה משתחרר ועובד רגיל. עכשיו הבעיה היא שהעכבר נתקע כבר כמה פעמים בלי אפשרות לזוז או ללחוץ, המקלדת לרוב עבדה אבל היו מקרים שגם היא לא [שום כפתור לא הגיב אפילו שלחצתי על אחד הכפתורי הLOCK הנורית לא האירה. לרוב זה קורה שאני משחק בסטים HL/OF ואז זה נדפק ממש מהר, אבל לפעמים גם קורה בלי זה [לרוב אחרי יותר זמן אבל] כמו כן אני חושב שכל פעם שזה קרה, לפני זה העכבר/מקלדת נתקעו לבערך 5-10 שניות, ואז שמעתי את הצליל הזה מהלוח אם. אחרי בערך חצי דקה - דקה היה נתקע לכל הזמן מה שמוזר בכל הסיפור, זה שריסט …

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. שלום לכולם, אני מחפש מקלדת חוטית שתהיה מאוד שקטה, תקציב של עד 250 ש"ח. מוכן גם ליקנות מקלדת יד שניה במצב טוב מאשקלון והסביבה. אשמח להצעות, תודה.

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by shimronfio,

שלום. יש ברשותי מדפסת מסוג brother mfc-295cn, רציתי לדעת האם קיימת מאין אנטנה שיכולה להתחבר לUSB ובכך יכולה לאפשר להדפיס דרך המדפסת ברשת הביתית?.

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  18. Started by yair_gobani,

שלום לכולם, לא ידעתי איפה לשים את ההודעה אז אם זה לא מתאים אז סליחה ;D זה המפרט שלי: מעבד: INTEL CELERON 1000 מומהר ל1330 (טואלטין) לוח אם: DFI CA64-TC מארז: MIDI TOWER ATX *3 FANS מסך: PROVIEW 17" 772M מודם: קרייטיב 56K זיכרון: 192MB כרטיס מסך: TNT 2 32MB כונן: 1.44מיצומושי CD-ASUS*52 TEAC 8*8*40 מקלדת+עכבר(usb)פשוטים רמקולים פשוטים 480W דיסק קשיח: W.D 15G כרטיס רשת: CNET PRO200 PCI אני מתקוון לקנות חלק/ים חדשים עד 1000 ש"ח מה לקנות ??? ??? ??? : : :P :-/ :-/ :-/ :-/ :AR15: :AR15: :asthanos:

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by Sman,

אני רוצה לבנות מחשב חזק המיועד לפיתוח, חובה מסך 17", חובה שיהייה מבוסס AMD, חובה 256MB זיכרון, עדיף מהיר, חובה כ.רשת, כרטיס מסך זניח, צריך אבל לא משהוא רציני, וכל החומרה הפשוטה והרגילה (מקלדת עכבר...) מי יכול להציע לי מפרט כזה?

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by Killer Storm,

אני רוצה מארז חדש מאלומיניום גדול מאוד ואני יחבר בו את הכל בכבלים עגולים כמו שצריך יש לכם המלצה למארז הכי טוב והכי גדול שאני יכול לקנות במקסימום 700-800 שקל עם מקום מוכן מראש ללפחות 5 מאווררי 80 מ"מ...

21. Started by 890iu,

כמובן Bluetooth יש לי USB2 עם בעיות מיקרוסופט 7000

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by swap,

יש לי בעיה ב IRQ ב XP או ב WIN2K זה ה ACPI... אני מריץ משחקים ופשוט כל דקה המחשב עושה RESTART Specs: Amd1.4 Iwillkk266 Herculs Gaming theater xp 3D Prophet 4500 512mb ram latest prophet drivers for xp. Latest via4ini xp. latest sound card drivers מישהו יכול לעזור לי?

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  23. ... תודה רבה

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. אהלן, אז כפי שהכותרת רומזת, הרי לכם עוד גיימר מבולבל שאיבד את הצפון בכל מה שקשור לחיישנים בעכברים. קודם זרקנו את הגלגלת לפח כי יצא האופטי שלא דורש ניקוי וכו' ונחשב לממש מדויק [זה היה מזמן ] אחרי זה יצא הלייזר [לא כל כך מזמן] שנחשב למלך הבלתי מעורער, ועכשיו -- חזרנו אחורה לאופטי וזרקנו את הלייזר לפח?[האינפרא אדום, לצורך העניין] מה הולך פה? עד לפני חודש לא שמעתי שום דבר רע על לייזר אלא רק דברים טובים, פתאום אחרי שRAZER הוציאו את הDEATH ADDER שלהם עם חיישן האינפרא אדום האופטי שלהם אני שומע רק דברים רעים על הלייזר [כמה שהוא לא מדוייק, כמה שהוא לא אמין, בלה בלה בלה], אז מה באמת קורה פה? להשאר עם הלוג'יטק אופטיק MICE שיש לי עכשיו שעלה לי איזה 100 שקל לפני מי יודע כמה שנים או …

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by Fertilizer,

היי אני מחפש מקום לקנות את הכבל אותו? (אני צריך כמות גדולה ) כמו כן אשמח לקבל מדריך להכנת כבל כזה

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים