עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. שלום לכולם.... אני קונה מחשב חדש. בהתחלה חשבתי לקנות את המארז Raidmax Scorpio כי הוא נראה יפה ודי מאוורר.... ואז פתאום ראיתי את הSoprano של ThermalTake ומיד התאהבתי בו כי הוא נראה ממש מיוחד!!! הריידמקס מגיע עם ספק והסופרנו בלי ולמרות זאת הסופרנו עולה עוד איזה 80 ש"ח יותר. בכל אופן אני לא מתכוון להשתמש בספק הג'נרי שיש בפנים. לסופרנו יש יתרון שכולו קליפסים בפנים ואין בורג לשום דבר ובכלל הוא יותר יפה, השאלה האם הריידמקס לא יותר טוב? ובכלל למישהו יש פה את הסופרנו? איך הוא??? (אני מדבר על הכסוף) לינק לריידמקס: http://www.dragonpc.co.il/product.asp?productid=1224 לינק לסופרו: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=2890 אני אשמח לקבל תגובות!!!! בתודה, דניאל

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. יש לי יומולדת ואני רוצה לפנק את עצמי באיזה מארז דלוקס ,עזרה והצעות בכל מחיר! =]

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by yanir1,

היי ח'ברה אני קונה מחשב חדש ואין לי מושג במארזים!! אז אני צריך תעזרה שלכם ראיתי כמה מארזים יפים אבל אני לא מבין בזה כלום אז תמליצו לי על מארז תותח עם ספק כוח (ביחד עם המארז ולא ג'נרי!) ועם חלון צד אני חשבתי על אלה קוברה נראה סוס: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=2139 או זה גם מארז תותח: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=1187 או: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=1532 קיצור אני מבולבל לא יודע מה לקחת כולם יפים אבל אני לא יודע מה הולך בפנים מה יותר גדול מה יותר מרווח... אם יש הצעה אחרת אשמח לקבל..... תודה למי שעוזר!

• 24 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. שלום לכולם, אני מחפש מקלדת חוטית שתהיה מאוד שקטה, תקציב של עד 250 ש"ח. מוכן גם ליקנות מקלדת יד שניה במצב טוב מאשקלון והסביבה. אשמח להצעות, תודה.

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by none,

Intel P4 1.5 Ghz 256 Cache Intel Garibaldi 850 256 RDRAM 800 Genric W/ Samsung Chips Asus V7100 Pru 64 Mb (Geforce 2 MX 400) Sound blaster live Value 256 ESS 56 K v92 Toshiba DVD 16X48 Western-Digital 40 GB Case Generic + generic 250 Watt Power Supply כמה לפי דעתכם אני יוכל לקבל על המחשב הזה?

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by GoLB0,

שלום לכולם! אני צריך מקלדת חדשה כי אני קונה מחשב חדש והמחשב שלי כרגע הוא לפטופ כך שאין לי מקלדת בכלל. ראיתי המון המלצות על המקלדת Ducky Shine 3 אבל לצערי לא הצלחתי למצוא מקום שמוכר את זה בארץ. האם מישהו יודע איך אפשר להשיג מקלדת כזאת? עם סוויצ'ים חומים כי אני רוצה בעיקר לגיימינג את המקלדת. או שאם למישהו יש המלצה למקלדת אחרת שאפשר לקנות בארץ בתווך של 400~500 שקל אני אשמח לעצות. תודה רבה !

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by X-_PLOSIVE,

חבר שלי רוצה לקנות מחשב התקציב שלו זה 5000 ש"ח תציעו לי מחשב טוב לא כולל מסך מבוסס amd תודה מראש אלירן

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by Sman,

אני רוצה לבנות מחשב חזק המיועד לפיתוח, חובה מסך 17", חובה שיהייה מבוסס AMD, חובה 256MB זיכרון, עדיף מהיר, חובה כ.רשת, כרטיס מסך זניח, צריך אבל לא משהוא רציני, וכל החומרה הפשוטה והרגילה (מקלדת עכבר...) מי יכול להציע לי מפרט כזה?

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by RieBiX,

שלום שלום האם למישהו יש מושג אם מעבד AMD XP 1900 יעבוד בלי בעיות עם לוח Gigabyte GA-7VTXH או עם לוח Gigabyte GA-7VTX-P תודה תודה

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by shimronfio,

שלום. יש ברשותי מדפסת מסוג brother mfc-295cn, רציתי לדעת האם קיימת מאין אנטנה שיכולה להתחבר לUSB ובכך יכולה לאפשר להדפיס דרך המדפסת ברשת הביתית?.

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  11. Started by swap,

יש לי בעיה ב IRQ ב XP או ב WIN2K זה ה ACPI... אני מריץ משחקים ופשוט כל דקה המחשב עושה RESTART Specs: Amd1.4 Iwillkk266 Herculs Gaming theater xp 3D Prophet 4500 512mb ram latest prophet drivers for xp. Latest via4ini xp. latest sound card drivers מישהו יכול לעזור לי?

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  12. Started by iakovl,

1. איך הם עובדים? 2. אני רוצה לקנות UPS בשביל הגנה מנפילות מתח וכו' מה כדאי לי לקנות? המחשב יעבוד על ANTEC TRUEPOWER 380 ומסך CRT 17 MAG 786FD

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by shaithebest,

שלום חברים רציתי לשאול אם קיים מוצר כזה: ג'ויסטיק שנראה כמו של PS2 עם אןתם הכפתורים שניתן לחבר לPC עם USB ולשחק בפיפא 2009 או PES 09 במחשב או NBA או כל משחק ספורט זתומרת שאני על המקלדת ומי שנגדי בג'ויסטיק קיים מוצר כזה בחנויות בארץ???ואם כן איפה??ומה כדאי??כמה עולה?? תודה

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. קראתי עליהם קצת ברשת וכתוב שהסוללה של ה 610 נגמרת קצת מהר. לעומת זאת אמרו שהוא יותר נוח מה 1000 וגם אפשר לעבוד איתו יותר מרחוק. מה אתם אומרים? מה כדאי?

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. חברה מישהו יכול לומר לי אם זה באמת ספק של 500 WATT? http://planet.nana.co.il/amir0015/images/193637pic2.jpg

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. היי, מישהו מכיר כונן אופטי/צורב חיצוני איכותי במחיר סביר? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by lazy,

בעיקרון כבר הזמנתי מזיגזג אבל שכחתי לשאול מה דעתכם ;D אז מה דעתכם בקשר ל LG Flatron 795FT - 0.24 - 17 inch - 1600x1200 75Hz- USB ? בעיקרון המחיר שאני מוכנה לשלם על המסך הוא לא יותר מ 1500 ש"ח. תודה :-)

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. התוכניות לא זזות זה מעצבן! אני לא מצליח להפעיל את טוני הוק 3! נו איך מסדרים? פירמטתי רק לפני שבוע AMD DORUN 1100

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by VegansXe,

מישהו יודע היכן ניתן לקנות בארץ? תודה עריכה: טוב אחרי שהפכתי את כל האינטרנט הזמנתי את העכבר בנפרד (Performance MX) חיפשתי את המקלדת שיש בMX800 בנפרד וגם לא מצאתי. וגם לא את המקלדת שהגיעה עם MX5500 בזמנו.

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. הדור השלישי לממשק הייעודי מבית אינטל מציע קצבי שיא וגם ידידותיות למשתמשים לשם שינוי, תודות לאימוץ המחבר הפיזי של ה-USB Type C החדש לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%97%d7%96%d7%99%d7%a8%d7%99%d7%9d-%d7%90%d7%aa-%d7%94%d7%91%d7%a8%d7%a7-%d7%9c%d7%a2%d7%a0%d7%99%d7%99%d7%a0%d7%99%d7%9d-thunderbolt-3-%d7%94%d7%95%d7%a4%d7%9a-%d7%9c-usb-%d7%a2%d7%9c-%d7%a1/

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by kupo,

היי, אני רוצה לקנות מדפסת לייזר משולבת שחור לבן, , אין צורך בכמות גדולה של דפים או במהירות גבוהה, מה שכן חשוב זה קומפקטיות סורק ספר(סורק שנפתח כמו מכונת צילום)מחיר אמינות ועלות הדפסה נמוכה פר דף השימוש של המדפסת הוא בעיקר משרדי. למישהו יש מוצר טוב שעונה להגדרות? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by Killer Storm,

אני רוצה מארז חדש מאלומיניום גדול מאוד ואני יחבר בו את הכל בכבלים עגולים כמו שצריך יש לכם המלצה למארז הכי טוב והכי גדול שאני יכול לקנות במקסימום 700-800 שקל עם מקום מוכן מראש ללפחות 5 מאווררי 80 מ"מ...

23. Started by FeedMe,

שלום! כיום יש לי ספק כוח של Enermax- ליברטי 400. אבל, מסתבר שאם אני ארצה לשדרג בעתיד ל-R600+ 6600 ושהמערכת תהיה יציבה, יש צורך ביותר ממה שהליברטי 400 יכול לתת. עכשיו, הליברטי הוא ספק חדש (רבע שנה) ויש לי עדיין את ספק ה-thermaltake 410W המעפאן הקודם שלי. עכשיו, יש איזושהי דרך לחבר במערכת אחת שני ספקים? לגבי מקום במארז- אל תדאגו, בשביל זה יש דרמל, ג'יגסאו, מסור דיסק ומקדחה במחסן השאלה היא איך אני גורם לספק להידלק יחד עם המערכת? אילו חלקים אני יכול "להניע" עם הספק המשני? רכיבים היקפיים כבר ברשימה שלי, השאלה היא האם הספק הזה בכלל יוכל להחזיק R600! העוצמה של המסילת שלו לא מספיק חזקה (כל מסילה בנפרד) וגם לא מספיק חזקה משולבת. מה אני יכול לעשות איתו? (הוא לא תומך ATX 2.2, …

• 27 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by Svensk.il,

החלטתי בשעה טובה להחליף את המדפסת 990cxi העתיקה שלי במכשיר משולב (כולל פקס, כדי להחליף על הדרך גם את הפקס העתיק). התקציב ההתחלתי שלי היה בערך 600 שקל, והדגם הטוב ביותר לפי מה שהבנתי בתקציב הוא ה-HP J4580... השאלה שלי היא אם שווה להשקיע עוד 300 שקל ולקנות כבר את ה-J6413? פחות חשוב לי כל הפיצ'רים של רשת וקריאת כרטיסי זכרון וכו' (ההדפסה דו-צדדית זה דווקא שימושי מאד), מה שחשוב לי זה שב-6413 ניתן לשים מחסניות XL שמוזילות משמעותית את עלויות ההדפסה, בעוד שב-4580 רק הדיו השחור מגיע ב-XL... בנוסף הבנתי שהדיו של ה-6413 הוא מסדרת Vivera שאמורה להיות עדיפה... יש לזה משמעות בכלל? תנו דעתכם.

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. חושב לקנות אחד האם זה שווה את ההשקעה, אני מעדיף אחד עם הכרית ג'ל הזאתי למשענת

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים