ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
אני מתכוון לקנות את העכבר DeathAdder אבל הבנתי שיש את הרגיל שהוא לייזר ויש את ה-Black שהוא אופטי. מה יותר מומלץ? (למשחקים כמובן) ואיזה פד גם מומלץ לקנות? תודה לעוזרים!
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי יומולדת ואני רוצה לפנק את עצמי באיזה מארז דלוקס ,עזרה והצעות בכל מחיר! =]
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי לוח פנטיום 2 חדש למדי הייתי רוצה להוסיף זיכרון כיצד אדע באיזה זיכרון בלוך משתמש 100 או 133(sdram) והאם אפשר להישתמש בזיכרון 133 בלוח של 100 וכמה עולה זיכרון מכל סוג
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מקלדת חוטית שתהיה מאוד שקטה, תקציב של עד 250 ש"ח. מוכן גם ליקנות מקלדת יד שניה במצב טוב מאשקלון והסביבה. אשמח להצעות, תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לשים כרטיס כזה אצלי במחשב ע"מ להגדיל את נפח האכסון הכללי שלי. כרגע יש לי HDD 1 במחשב של 20GB . כמובן אני יכול לשרשר לאותו כבל IDE עוד HDD אחד. אני רוצה לדעת אם יש יתרון בכלל בכרטיס כזה, שהרי הוא תופס חריץ PCI ובטח צריך כל מיני הגדרות מעצבנות. אם אני מתכוון להוסיף HDD 1 בלבד, מה הייתם ממליצים לי לעשות? לשרשר לקיים או לחבר על הכרטיס הזה? אם אני מוסיף עוד 2 אז אני חייב לחבר אותם לכרטיס. איך אני צריך להגדיר אותם לאחר החיבור? תודה רבה!!
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, אני חדש פה, ובכלל בענייני צורבים, לא מבין הרבה. אני מתכוון לקנות צורב בקרוב, ורציתי לדעת מה כדאי לקנות, ולא איזה סתם חרא של צורב שיהרוס לי דיסק אחד מתוך כל 2 דיסקים שאצרוב. ומהירות טובה. תייעצו לי בבקשה, תודה.
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי ח'ברה אני קונה מחשב חדש ואין לי מושג במארזים!! אז אני צריך תעזרה שלכם ראיתי כמה מארזים יפים אבל אני לא מבין בזה כלום אז תמליצו לי על מארז תותח עם ספק כוח (ביחד עם המארז ולא ג'נרי!) ועם חלון צד אני חשבתי על אלה קוברה נראה סוס: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=2139 או זה גם מארז תותח: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=1187 או: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=1532 קיצור אני מבולבל לא יודע מה לקחת כולם יפים אבל אני לא יודע מה הולך בפנים מה יותר גדול מה יותר מרווח... אם יש הצעה אחרת אשמח לקבל..... תודה למי שעוזר!
-
- 24 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אין אפשרות לעשות על כזה דבר סקר עקב ריבוי ההיצע של האתרים והדעות..... מה לדעתכם האתר חומרה הטוב ביותר? ואני מתכוון לאתר מעניין, שאתם זורמים איתו ונהנים לגלוש בו (משהו כמו HWzone ;D ), שוב אין קריטריונים מדוייקים, מה שאתם מרגישים..... (וערנב תואיל בטובך לא לקפוץ על ה Thread הזה....!)
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני צריך מקלדת חדשה כי אני קונה מחשב חדש והמחשב שלי כרגע הוא לפטופ כך שאין לי מקלדת בכלל. ראיתי המון המלצות על המקלדת Ducky Shine 3 אבל לצערי לא הצלחתי למצוא מקום שמוכר את זה בארץ. האם מישהו יודע איך אפשר להשיג מקלדת כזאת? עם סוויצ'ים חומים כי אני רוצה בעיקר לגיימינג את המקלדת. או שאם למישהו יש המלצה למקלדת אחרת שאפשר לקנות בארץ בתווך של 400~500 שקל אני אשמח לעצות. תודה רבה !
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הדור השלישי לממשק הייעודי מבית אינטל מציע קצבי שיא וגם ידידותיות למשתמשים לשם שינוי, תודות לאימוץ המחבר הפיזי של ה-USB Type C החדש לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%97%d7%96%d7%99%d7%a8%d7%99%d7%9d-%d7%90%d7%aa-%d7%94%d7%91%d7%a8%d7%a7-%d7%9c%d7%a2%d7%a0%d7%99%d7%99%d7%a0%d7%99%d7%9d-thunderbolt-3-%d7%94%d7%95%d7%a4%d7%9a-%d7%9c-usb-%d7%a2%d7%9c-%d7%a1/
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מקלדת גיימינג מכנית באזור ה-400 ש"ח אני פתוח להצעות, תודה רבבבההה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קניתי שני בקרים לפרו במחשב .. הבעיה היא שכשאני מחבר את שניהם רק אחד עובד..מה לעשות כדי ששניהם יעבדו?
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם לפני שבוע קניתי עכבר אלחוטי של rapoo. בהתחלה העכבר עבד בסדר, ואז הפסיק לעבוד אחרי כמה שעות. הלכתי לחנות והחלפתי אותו בעכבר מאותו דגם (לא היו הרבה דגמים ואני גם שמאלי, ומשום מה היו לו כמעט רק עכברים לימניים) ושוב אותו סיפור. ניסיתי להכניס ולהוציא את התקן ה-USB, לאתחל את המחשב, להוציא סוללות ולהחזיר אותן. נאדה. ניסיתי גם עכבר אחר והוא עבד בסדר גמור. אבל נראה לי שזה חוסר מזל בלתי סביר ליפול פעמיים רצוף על עכבר דפוק. יש למישהו פתרון? אה, ויש לי מערכת הפעלה win 7 של 64 סיביות, אם זה משנה. תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום שלום האם למישהו יש מושג אם מעבד AMD XP 1900 יעבוד בלי בעיות עם לוח Gigabyte GA-7VTXH או עם לוח Gigabyte GA-7VTX-P תודה תודה
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מה המצב אנשים? ביררתי עוד פעם לגבי מדפסות, נראה שהמחיר יורד לעט לעט, לייזר צבע אני לא יכך כי זה 1000+ לטונרים עצמם (כמוון עד שיגמור את מה שאני מקבל אם המכשיר, מה גם שהם יותר גדולים משחור לבן), בינתיים מצעתי רק M1212nf של HP, טונר שחור של 1600 עולה כ270 שקל שזה כלום כסף, ואני מקבל את המכשיר אם גליל של 700 דפים שגם אותו יכך לי הרבה זמן לגמור, יש בכלל מכשירים כאלו שהם קטנים יחסית? אבל כוללים גם פקס? צבע לא משנה לי כי בכל מקרה אנחנו מדפיסים פעם ב, אבל צריך שיהיה בבית, מה גם ששוב לייזר צבע לא משתלם לי כלכלית, אני לא מכיר יצרנים אחרים גם, אבל HP..טוב הם פשוט עובדים , היו לי מוצרים של lexmark , xerox, אבל לרוב הרבה HP, הבעיה היא שאחרי שנגמר צבע לא היה משתלם כלכלית לקנ…
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
אם יש דיסק קשיח, צורב וDVD, מה מומלץ? אני חושב: הדיסק הקשיח pri. master הכונן DVD יהיה pri. slave והצורב יהיה sec. master סדר טוב?
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, אני מחפש מארז טוב כבר לא קצת זמן, והיום, מצאתי לתדהמתי באחת החנויות בארץ באינטרנט את המארז- AEROCOOL ExtremEngine 3T הנה מידע מהאתר הרשמי- http://www.aerocool.com.tw/p-case/extremengine3t/extremengine3t.htm מה אתם אומרים עליו??? הוא עולה 555 ש"ח, יש לו מאוורר 14 cm מקדימה + 25cm בדלת, ואפשרות ל12cm / 2X8cm מאחורה. שווה ללכת עליו??? הדברים היחידים שאני רוצה מהמארז הזה הם שקט וקירור ברמה גבוה. עקב התקציב שלי, אני משווה אותו למארזים כמו ה-533 וה-532 של COOLERMASTER. יש לי גם כמה שאלות בנוסף לדעה האישית שלכם: בקשר לקירור- יש לו מאווררים ענקיים, שאמורים לקרר כמו מפלצת, אבל אני לא יודע עד כמה המאווררים שלו טובים, או איכותיים או אם הם שווים משהוא ( ואני מדבר בקשר למאו…
-
- 23 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן. המדפסת שלנו, HP940 התקלקלה לא מזמן, ותיקון יכול לעלות כבר יותר ממדפסת חדשה. עכשיו, לקנות מדפסת חדשה בלבד זה כבר לא כדאי, עדיף מכשיר משולב שכולל גם מכונת צילום, סורק ופקס. ( Dahhh) ראיתי את המכשיר - LEXMARK X6150 http://www.getit.co.il/ie2/ProductDetails5.asp?PID=25950&ref=12#description שקיבל המון ביקורות מצוינות גם בזאפ ואתרים אחרים. ונראה מצוין. עולה סה"כ 700 ש"ח. מה שטוב בו שלא חובה לחבר אותו למחשב על מנת לשלוח פקס. כל האחרים שראיתי בזאפ או יקרים יותר או מאיזה חברות לא ידועות. האם הוא כדאי?? מישהו יכול להמליץ לי על מדפסת משולבת טובה יותר עד 800 ש"ח?
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, רציתי לדעת אם יש קורא טביעת אצבע למחשב נייח, שמתחבר באמצעות USB או משהו ורק דרכו יהיה אפשר להיכנס למחשב? מי שיודע משהו על זה או שיכול להביא לי מידע או מחירים אני אשמח מאוד =] תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לקנות מדפסת וניתנה לי את האפשרות לבחור בין מוצר קומבו שהוא פקס, סורק ומדפסת דיו צבעונית או מדפסת לייזר במחיר של 500-600 ש''ח אני נוטה למדפסת הלייזר כי אף פעם לא הייתה לי אחת כזאת ובגלל שאין לי צורך בפקס ובסורק, ונראה לי שעם מדפסת לייזר אחסוך יותר בדיו, אז האם יש מדפסת לייזר שכדאי לקנות בטווח המחירים הנ''ל? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, מישהו מכיר כונן אופטי/צורב חיצוני איכותי במחיר סביר? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני קונה מדפסת ורציתי לדעת מה ההבדל בין מדפסות ה photo smart לבין ה Inkjet/deskjet? ועל איזה מדפסות אתם יכולים להמליץ לי? תקציב - עדיף שלא יעבור את ה 1000 ש"ח תודה
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קראתי עליהם קצת ברשת וכתוב שהסוללה של ה 610 נגמרת קצת מהר. לעומת זאת אמרו שהוא יותר נוח מה 1000 וגם אפשר לעבוד איתו יותר מרחוק. מה אתם אומרים? מה כדאי?
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם נמאס לי מה 733 p3 ומה g2 gts אני מתכוון לקנות שלד חדש (לוח מעבד זיכרון וכ. מסך) למטרה עיקרית: מחשב משחקים. מה דעתכם על זה: מעבד amd xp 1900 לוח asus a7v333 זיכרון 512mb pc2700 Mushkin or OCZ כ. מסך asus V8460 G4 Ti 4600 בעלות של 6000 ש"ח שזה בדיוק מה שיש לי להשקיע. באותו סכום אין מצב למשהו יותר טוב נכון? כרטיס מסך של MSI עולה 500 ש"ח פחות, כדאי? תגובות והצעות יתקבלו בשמחה, תודה מראש.
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום... אני משתמש בWINDOWS XP PRO... שיניתי לו דברים ככה שיראה הכי כמו חלונות 98... והוא פועל לי נורא לאט. המפרט (מה שחשוב) שלי זה : INTEL PENTIUM 3 733 128 SDRAM VOODOO 3 3000 הארד דיסק 20 ג'יגא קיבלתי הצעות לקנות עוד 128 זיכרון SDRAM כדי שיפעל לי המחשב יותר מהר... אבל אולי יש לכם רעיונות טובים יותר? נ.ב : התקציב שלי הוא 650 שקל... תודה
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-