ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, לאחר נסיון לא טוב עם HP והקלקולים במדפסות שלהם אחרי שנה וחודש, אני מעוניין לקנות מדפסת אמינה. שמעתי דברים על קאנון, ואני רואה הרבה ביקורות טובות על בראדר. אני לא כ"כ מבין את ההבדל בין לייזר להזרקת דיו, אז אני פתוח להצעות. התקציב שלי הוא באזור ה-600 ש"ח עם אופצייה לחרוג ממנו עבור מוצר משכנע שיחזיק מעמד לאורך זמן. יכולות רצויות - הדפסה: ש\ל + צבע הדפסת תמונות באיכות מניחה את הדעת לא חייבת קצב הדפסה גבוה וגם לא תדפיס בתדירות גבוהה (ועל כן דרוש דיו שיהיה עמיד לפרקי זמן ללא שימוש) - מדפסת משולבת: סורק + פקס + ניהול פקסים על המחשב בצורה נוחה (כולל פיקסוס קבצים מהמחשב וקבלת פקסים ישירות למחשב בנוסף או כתחליף להדפסתם). - סריקת דפים מרובים ע"י הזנת נייר לסורק (nice t…
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לפני כשנתיים קניתי מקלדת ועכבר אלחוטיים MX3200 של לוג'יטק. הכל היה טוב ויפה עד שהבוקר הבת שלי הפילה את העכבר. מה שקרה הוא שהקליקר השמאלי יצא ממקומו. הצלחתי להחזיר אותו למקומו אבל עכשיו הוא עובד באופן נוקשה מאד. המצב גרוע כ"כ עד שעבודה בת שעה איתו גורמת לכאבים בשרירי היד. מברור מהיר שערכתי עולה כי: 1. אין אפשרות לקנות עכבר לבד. ה-3200 נמכרת רק כמערכת. 2. המערכת הזולה יותר שמצאתי היא באיביי במחיר של כ-220 ש"ח. מאחר שכך, זה הסכום המקסימלי שאני מוכן להוציא. 3. לא מצאתי מישהו שמתקן עכברים (אני גר בראש העין). אז מה כדאי לי לעשות? 1. לקנות מערכת חדשה? אם כך יש לי מקלדת ומשדר מיותרים. 2. לקנות עכבר חדש? אם כך אני פשוט אזרוק את העכבר הקיים ואשתמש בחדש. זה ייצור לי 2 סטים אלחוטי…
-
- 21 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
יש כל מיני סוגים אני לא יודע מה טוב ומה לא איך אפשר לדעת?
-
- 1 תגובה
- 729 צפיות
-
-
אשמח לשמוע על דגמים ואם אפשר גם על דגמים לא יקרים
-
- 1 תגובה
- 776 צפיות
-
-
השבוע קניתי סט עכבר ומקלדת אלחוטי Microsoft Wireless Desktop 800 http://www.microsoft.com/hardware/en-us/p/wireless-desktop-800 בנוסף קיים אצלי עכבר מייקרוסופט ישן, Microsoft Wireless optical mouse 2000 ,ללא המקלט שלו אבד עם השנים(לא מקלט USB קטן אלא אחד גדול עם כבל). http://www.microsoft.com/hardware/en-gb/p/wireless-optical-mouse-2000 כל ניסיון להשתמש בו בעזרת המקלט של סט החדש אינו עובד. האם זה אפשרי? אגב, העכבר הצליח לעבוד עם סט אלחוטי אחר שמגיע גם כן עם מקלט גדול.
-
- 1 תגובה
- 951 צפיות
-
-
אני מעדיף אוזניות אטומות עם מיקרופון. מה שחשוב לי שיהיה אפשר להרגיש את הבאסים באוזניות. סוג המוזיקה שאני שומע הוא רוק קלאסי + פסי קול של סרטים. התקציב הוא עד 400 ש"ח.
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
אחרי קרוב לחמש שנים הלוג'יטק mx518 שלי מת וצריך להחליף אותו, איזה עכבר כדאי לקנות עד 150 שקלים ? כדאי לקנות עוד mx518 ? הייתי מאוד מרוצה ממנו במהלך השנים.
-
- 3 תגובות
- 823 צפיות
-
-
היי צריך קצת ייעוץ : יש לי מעבד 3550 (תומך WIDI לפי אתר היצרן) עם לוח Z68 (ללא יציאות תצוגה) Gigabyte Z68X-UD3-B3 אני רוצה לקנות מסך טלוויזיה ולחבר אותו (כמסך נוסף! לא CLONE) עם WIDI אני מניח שאני צריך להחליף את הלוח היות והכרטיס מסך של אינטל מבוטל דרכו... שאלותיי : א. אני צריך לקנות כרטיס רשת אלחוטי? למרות שהמחשב מתחבר ישירות לראוטר בחיבור קווי RJ45? ב. אם אכן צריך לקנות כרטיס רשת האם הוא חייב להיות מתוצרת אינטל? כי אין בנמצא לשולחני כרטיסים אלחוטיים של אינטל ! ג. האם המתאם WIDI של חברת D-LINK דגם DHD-131 הוא מומלץ? יש אלטרנטיבה אחרת בארץ? ד. האם זה אפשרי ב WIN7 לשלוח אות סאונד אחד דרך ה WIDI למסך הטלוויזיה ואות נוסף להשמיע ברמקולים של המחשב באותו זמן??? ה. האם אפשר לח…
-
- 0 תגובות
- 823 צפיות
-
-
אין לי מושג איך קוראים לחלקים האלה אבל אני מדבר על הצ'ופצ'יקים הקטנים האלה בגב המקלדת שאפשר להרים בשביל שהמקלדת תהיה בזווית , יש לי מקלדת מסוג logitech wave , תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 707 צפיות
-
-
המדפסת הוותיקה שלי נפחה את נשמתה והגיע הזמן לחפש חדשה. דרישות: מדפסת לייזר פשוטה, לדפי A4, להדפסות מזדמנות, כל חיבור יתאים - USB, אתרנט או אלחוטי, אין חשיבות למהירות ההדפסה, עדיף הם אכסון נייר פנימי, מדפסת משולבת או צבע יהיה נחמד אבל לא חובה, אין תקציב אבל אשמח להוציא כמה שפחות . הסינית שהתחילו למכור ב- 200 ש"ח נראית נחמד, אבל אין לה מחסנית נייר פנימית, מה שאומר שצריך לחפש מקום לאיכסון הנייר ושכל הדפסה תדרוש יותר עבודת הכנה מראש (כיוון שאני לא מדפיס לעיתים קרובות, השארת הנייר במדפסת תגרום לו להתכסות באבק), כך שכנראה שהן מחוץ למירוץ. מדפסות צבע הם כנראה מאוד גדולות ודי יקרות, אז כנראה שאני אוותר על התענוג. אז אם יש לכם המלצה חיובית או שלילית על מדפסת מניסיונכם, אשמח לשמ…
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש סט מקלדת + עכבר אלחוטיים במחיר של כ-200 ש"ח. ראיתי סטים של לוג'יטק ומיקרוסופט אבל הביקורות לא ברורות. לגבי דרישות למשחקים - המשחק הכי כבד שאני משחק בו הוא skyrim, לא משהו יותר כבד. תודה מראש,
-
- 3 תגובות
- 870 צפיות
-
-
שלום לכם. אני רוצה לקנות רמקולים ברמה גבוהה.. עכשיו התקציב בגדול הוא 350 שקל, אם זה מאוד רלוונטי להוסיף כסף אז תגידו.. הדרישה היא רמקולים 2.1, ושיהיה לו סאב בופר גבוהה ונקי.. כאילו שיהיה באס כייפי על כל פיצוץ ודברים שיש.. וגם במוזיקה שישמעו אותו כמו שצריך.. וה-2 רמקולים שיהיה להם שמיעה גבוהה ואיכותית. תודה לכם.
-
- 27 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אני לא צריך יותר מידייי לחצנים אבל שיהיה מספיק מעדיף כמה שאפשר לחסוך אבל 400 זה בכיף מה שאני רוצה להוציא אני רוצה גם שיהיה לחצני מולטימדיה למוזיקה ושהעיצוב יהיה נחמד לעין זה בעיקר הפיצרים אה וזה לגימיינג WOW, DIABLO3 CS וכו'
-
- 3 תגובות
- 903 צפיות
-
-
שלום. מעוניין לקנות מעביר מצגות עם לייזר דוגמאת: http://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_trksid=p5197.m570.l1313&_nkw=USB+RF+Presenter&_sacat=See-All-Categories או http://www.dealextreme.com/p/usb-rf-wireless-presenter-with-laser-pointer-1-aaa-41121?item=14 או משהו אחר, מישהו קנה ויש לו כזה. אני רוצה שהusb יהיה בתוך המכשיר ולא בא בנפרד שלא יאבד. תודה
-
- 0 תגובות
- 887 צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות גיימרים ברמה טובה שאני יוכל להנות ממשחק כמו שצריך ראיתי כמה אוזניות של רייזר אבל הבנתי שיש תחרות חמה בשוק
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
על המוצרים של SS ו של RAZER ? אני היום רציתי ללכת לקנות את הדפףאדדר ויצא לי בול בזמן
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי בעיה שמטריפה אותי, אשמח מאוד אם תעזרו לי . יש לי מודם פקס פנימי (smart link 56), יש דרייבר תקין והכל בסדר. לאחרונה המודם מחייג מספר שגוי ולא מאפשר לי לשלוח פקסים. ניסתי לחייג באמצעות התקשרות חדשה לאינטרנט ודרך חייגן והמודם מחייג מצויין, הבעיה היא רק כאשר אני מנסה לשלוח פקס.. אני שומע את הפולסים של החיוג אבל לא שומע את הצליל לאחר החיוג, ולאחר כמה שניות אני שומע את ההודעה "המספר שחייגת איננו מחובר". לא מבין מה קרה הכל עבד מצויין, הדרייברים עדכניים והכל נראה בסדר, חוץ מהעובדה שהמודם לא מחייג מספר תקין .. אשמח מאוד לעזרתכם, תודה.
-
- 0 תגובות
- 903 צפיות
-
-
שלום, רכשתי את האוזניות corsair hs1 לאחר שקראתי הרבה ביקורות ומידע עליהן. בהחלט אוזניות טובות,נוחות ומוזיקה נשמעת פשוט כמו גן עדן באוזניות האלה. עכשיו לשאלתי, אני שחקן FPS,ואחד הדברים הכי חשובים לי זה לשמוע צעדים של אויב,שאני אשמע אותם ברור. התקנתי כבר את הדרייבר שבא עם האוזניות ורציתי לדעת איזה הגדרות הכי טוב להשים למשחקים. איזה system input הכי טוב (7.1 ?) ואיזה DSP הכי טוב . תודה ושבת שלום .
-
- 4 תגובות
- 991 צפיות
-
-
שלום, אני בחור חדש כאן בפורום, עד עכשיו קראתי ואני רוצה להגיד לכם שאתם עושים עבודה נפלאה! רציתי להתייעץ במשהו, אני מחפש עכבר אלחוטי למחשב הנייח שלי, לא כזה אכפת לי מכפתורי אינטרנט ותוספות לגיימינג, פשוט 2 כפתורים וגלגלת. אבל כן עכבר של Logitech שהם בעל איכות טובה. מחיפושים שעשיתי ברשת, הכי זולים שמצאתי הם (כולם עולים 70 שקל): Logitech M185 - http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=5398 Logitech M185 - http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=5409 Logitech M195 - http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=775515 האם אלו (או אחד מהם) אכן עכברים טובים לשימוש ביתי, יומיומי פשוט? האם יש למישהו המלצות אחרות? כאילו מה באמת ההבדל בין עכבר אלחוטי של Logitech ב- 70 שקל לעומת כזה שעולה…
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי אוזניות ומתוכם יוצא המיקרופון עכשיו האוזניות עובדות והמיקרופון לא. עד אתמול בשעה 8 בערב הם עבדו מה עושים ?? אתמול בזמן שעבדו הייתה הפסקת חשמל אם חשוב לציין זאת
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום, הרמקולים ברשותי כבר חודשיים וחצי, והיום שמתי לב שמהסאב יש זמזום של זרם חשמלי. הזמזום לא תלוי בווליום של הרמקולים כי הוא קיים גם שאני משתיק אותם (עם המתג), והוא נעלם רק כאשר אני מכבה את הרמקולים לגמרי. קשה לי להאמין שלא שמתי לב לזמזום הזה עד עכשיו, השאלה אם זה תקין?
-
- 0 תגובות
- 987 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מקלדת ועכבר חדשים אלחוטיים לא חייב כסט - לא לגיימר . אבל הם צריכים להיות נוחים ככל האפשר לא בצורת Wave! אין בעיה להזמין מחו"ל למרות שכנראה רק את העכבר (כי למקלדת זה כנראה שילוח יקר שלא ישתלם). מאוד חשוב שיהיה הרבה כפתורים ניתנים לקינפוג בעכבר ובמקלדת (קיצורי מקשים).ושהתוכנה תהיה אמינה (השמועה גורסת כי התוכנה של לוג'יטק מגמגמת הרבה). תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
למען שמו באהבה שלום! רציתי לדעת, האם המדפסת שמופיעה בקישור תואמת את חלונות 7? http://ad3.co.il/zoom.asp?menutype=5&auto=2115 תודה רבה! דודי.
-
- 2 תגובות
- 770 צפיות
-
-
אז ככה, אני צריך מדפסת, ראיתי שיש בכ 600 שקלים מדפסת דיו משולבת פקס שמתחברת לרשת הביתית. השאלה שלי היא כזאת: מילוי של כל הצבעים שלה עולה בערך 600 שקלים, לפי הבנתי הדיו מתייבש לאחר זמן מסויים ואז כביכול הדיו שקניתי נזרק לפח, המוכר בחנות טוען שכיום המצב שונה וצבע הדיו הוא על בסיס שמן ולא מים ולכן הצבע אינו מתייבש. האם זה נכון?? האם הצבע במדפסת הדיו יכול להחזיק גם חצי שנה ללא הדפסה? תודה מראש!
-
- 11 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש סורק שולחני למחשב ביתי. יש לי צורך בסורק איכותו לצורך שני דברים עיקריים: 1. ברצוני לסרוק תמונות מאלבומי ילדות ישנים וכו' שיופיעו לי על המחשב. 2. בהמשך לסעיף 1, אני צריך שהתמונות יסרקו למחשב באיכות גבוהה ככה שאוכל לצרוב את כל הקבצים על דיסקים ולפתחם כתמונות רגילות בעתיד. לשם כך, אני צריך סורק איכותי - כמו כן, אין לי צורך בסורק משולב במדפסת וכו' אלא בסורק נטו. קצת הסתבכתי בניסיונות סקר שוק שערכתי - אך טווח מחירים של 500-600 ש"ח עבור סורק נראה לי הגיוני. ככל ונראה לכם כי התקציב דל מידי אשמח לקבל הצעות נוספות... לעזרתכם אודה.
-
- 4 תגובות
- 961 צפיות
-